Proberen gaat mee

()

Carla had na enige sekservaringen met een man toch de voorkeur gegeven aan het liefdesspel met een vrouw. Hoe dit zo gekomen was?

Tijdens een trio had ze ook met een vrouw gespeeld, en dat was haar bijzonder goed bevallen. De zachte strelende handen van die vrouw hadden haar tot het hoogste genot gebracht. Toen zij daarna een leuke vriendin leerde kennen en met haar over die belevenis tijdens dat trio praatte, bleek dat deze vriendin helemaal niet in te zijn voor mannen. Alissa, zo was de naam van haar vriendin had Carla ronduit gezegd dat ze lesbisch was. Carla was even verbaasd toen ze dat hoorde maar dacht op hetzelfde moment aan de heerlijke ogenblikken die ze beleefd had met die andere vrouw. Ook bij Carla waren er gedachten opgekomen dat ze zelf ook lesbisch zou zijn, en vanavond wou ze dat gaan uitproberen. Ze had haar vriendin Alissa uitgenodigd om een gezellig seks-spel met elkaar te gaan doen. Alissa was er meteen voor geweest en gereageerd met “dan zal jij eens wat beleven.”

Toen het de bewuste avond was voelde Carla zich wel een beetje zenuwachtig en toch ook tegelijkertijd al geil worden bij de gedachte dat ze straks het bewijs zou hebben of haar voorkeur uitging naar vrouwen.

Om acht uur, precies op tijd was Alissa aanwezig. Ze kwam al meteen met het idee om zich uit te kleden en zei dat ook Carla dat maar moest doen. Carla had daar wel zin in, met verbaasde blik keek ze naar Alissa. Het was haar nooit eerder opgevallen dat Alissa een leuk maar ook een heerlijk figuur had, hoewel zij er ook wel mocht wezen met haar flinke borsten. Die van Alissa waren niet zo groot als die van haar, maar ze stonden recht vooruit, en Carla voelde al de kriebels in haar buik en ook dat haar kutje al nat begon te worden. Ze vroeg zich af of dat ook al bij Alissa het geval zou zijn. Ze besloot om dat maar eens te gaan voelen. Carla ging op Alissa toe, nam haar in de armen en drukte zich stijf tegen Alissa aan. Een beetje schuchter liet ze haar hand langzaam naar beneden gaan tot aan het donzige haar op Alissa ’s kutje.

“Doe maar” zei Alissa “ik ben ook al geil.” Carla ging heel langzaam met haar vingers over Alissa ‘s spleetje, ook die voelde al nat. Ze stak nu een vinger in haar kutje daarbij met haar duim wrijvend over het klitje van Alissa. Alissa begon al te kreunen, “wacht maar” zei ze “straks ben jij aan de beurt en dan maak ik je zo geil dat je niet weet waar je het zoeken moet.”

Intussen liet Alissa zich ook niet onbetuigd en nam een tepel van Carla in haar mond en zoog er flink aan. Ook nu begon Carla te steunen en door het geiler worden stak ze een tweede vinger erbij in Alissa ’s al over-natte grotje. Het sap van Alissa liep al over haar hand en Alissa ’s schaamlippen waren ook al goed nat.

“Ga door” kreunde Alissa, “niet ophouden, steek je vingers er goed diep in.”

Carla duwde flink diep de vingers in de geile kut van haar vriendin. Alissa nam nu de andere tepel van Carla en begon ook Carla’s kutje te bewerken. “Ja… ga door…” gilde Carla “ik wil ook jou vinger diep in mijn kutje voelen”

Alissa duwde niet verder haar vinger in het kutje van Carla maar stak haar duim die wat dikker was erin. Alissa liet de tepel van Carla uit haar mond glijden en drukte haar lippen op Carla’s mond die met een haar lippen uiteen deed voor een diepe tongzoen.

“Oh… ik ben zo geil en ik kom zo klaar” riep Carla, “toe Alissa ga door, ik wil klaarkomen.”

“Als je mij klaar laat komen dan zal ik je vingeren” riep Carla steunend.

“Ik vind het prima als je straks dan ook maar weer opnieuw aan een heet spelletje meedoet, want ik heb nog een verrassing voor je!”

Carla knikte van ja, “dat doe ik wel; maar breng me nu naar het hoogtepunt.” Alissa beet zachtjes afwisselend in de tepels van de heerlijke forse borsten van Carla. Ook liet ze haar duim flink snel en diep heen en weer gaan in de reeds samenkrimpende kut van Carla, die steeds heviger begon te trillen. Carla voelde dat haar orgasme naderde en kneep haar dijen tegen elkaar. Daardoor voelde ze nog beter de duim van Alissa in haar over geile kutje.

“Ja… ga… zo door” riep ze, “nog even en ik kom.” Met een hevige gil en een samentrekkend kutje kwam Carla klaar, een zo hevig orgasme dat ze bijna door haar knieën zakte, zo hevig had ze het nog niet eerder gehad. Maar Alissa, wiens hand overstroomde van het geile sap van Carla duwde Carla weer omhoog.

“Ziezo, nou ben ik aan de beurt, ik wil nu door jou klaargemaakt worden.”

Carla die intussen weer wat was bijgekomen knikte en zei “ ja, ik zal jou ook eens laten gillen van geilheid, wat jij met mij gedaan hebt dat kan ik ook wel bij jou doen.” En meteen beet ze zacht in een tepel van de recht vooruit staande borst van Alissa. Ze wou Alissa achterover op de bank duwen, maar Alissa verzette en zei; “nee ik wil ook staande klaarkomen net als jij.”

Carla liet nu weer twee vingers in Alissa ’s kut glijden wat gemakkelijk ging want ook Alissa was drijfnat.

“Ja, duw flink door,” riep Alissa “en flink snel op en neer gaan.” Alissa beefde van genot toen Carla flink aan het stoten ging met haar vingers. Dat kon niet lang meer duren bemerkte Carla. Alissa kronkelde als het ware om de vingers van haar, en maakte gelijktijdig draaiende en duwende bewegingen. Soms draaide ze zo hevig met haar kontje dat Carla moeite had de vingers in het kutje van Alissa te kunnen houden. Alissa was intussen zo geil geworden dat ze steeds heviger zoog en beet in de tepels van Carla, die zo nu en dan kreunde van deze beten. Maar ook Carla voelde dat ze weer heet werd, temeer door de hevige geile bewegingen van Alissa. Ze hoopte dat ze door het verder vingeren van haar vriendin ook zelf nog een orgasme zou krijgen. Ze merkte wel dat het waarschijnlijk wel zou gebeuren. Alissa was bijna niet meer te houden, ze gilde en kreunde en riep steeds “ga door, ik wil zo komen, oh… ja… ga… door!” Dat het zo ging gebeuren dat wisten ze beiden. Carla stopte nog een vinger van haar andere hand in het gloeiend hete en natte kutje van Alissa. Opeens trok ze haar vingers uit het kutje van Alissa, en ging op haar knieën zitten, stak haar tong diep in Alissa ’s grotje en bewoog die snel heen en weer, opnieuw gilde Alissa van genot. Carla ging nu flink aan haar klitje en schaamlippen zuigen.

“Nog heel even” kreunde Alissa “ik kom zo…” Plotseling gaf Alissa een hevige gil en duwde haar natte spleet stijf tegen Carla’s mond, haar sap liep over Carla’s kin en na nog een gil kwam ook zij op een hevige manier klaar en liet zich langzaam naast Carla op de grond glijden, nog hevig na trillend.

Maar Carla die ook een eigen orgasme verwacht had, die nog niet was gekomen, was hevig bezig zichzelf te vingeren. Alissa keek half versuft belangstellend toe. Hevig wippend en vingerend werkte Carla zich naar een nieuw hoogtepunt. Ook die liet niet lang op zich wachten en voor de tweede maal kwam Carla klaar.

Beiden gingen ze uitgeput op de bank zitten. Echter de uitputting bij Alissa duurde niet zo lang, ze stond op en liep naar haar tas waaruit ze een grote dikke kunstpenis haalde. Ze ging er mee naar Carla, die nog soezend en nagenietend er naar keek en als reactie antwoorde “is dat de verrassing die je had?”

“Ja” zei Alissa.

“Steek hem dan maar snel in mijn geile kut,” zei Carla “want ik ben nog steeds geil en zoiets diks wil ik wel in me voelen, wat zal ik genieten.”

“Nou die krijg je wel” zei Alissa “en als jij hem hebt gehad wil ik hem er zelf ook in hebben.”

Carla ging achterover op de bank liggen, spreidde haar benen heel wijd en zei tegen Alissa “steek hem er nu maar diep in, hij gaat er gemakkelijk in want ik ben nog kletsnat.”

Alissa duwde met enig geweld de grote kunstlul in Carla’s kutje. En wel zo wild dat ze een gil uitstootte. Maar Alissa ging door en duwde de penis heel diep erin, en liet deze heel snel heen en weer gaan.

“Jou zal ik eens heel snel en goed hiermee klaarstomen” zei Alissa en dat dat zou gebeuren dat wisten beiden. Bij Carla naderde al heel snel een hevig orgasme, ze had ook niet meer veel tijd nodig om voor de derde keer klaar te komen.

“Oh! Alissa ik ben zo verschrikkelijk geil” riep Carla, “ik vind dit heerlijk stoot door, flink snel, maak mijn kut gloeiend!” Na nog enkele flinke stoten van Alissa kwam Carla hevig transpirerend klaar. Zoveel sap liep uit haar kutje dat de bank al op die plek nat was. Oh wat was dat heerlijk.

“Ik ben nu wel goed bevredigd, maar nu jij nog Alissa. Wacht, ik moet heel even wat uitrusten” zei Carla en vleide zich tegen Alissa ’s heerlijke lichaam aan. Ze ging echter zo liggen dat ze toch nog kon spelen met het lekkere natte kutje van Alissa. Alissa was nog steeds opgewonden en vond het spelen van Carla met haar kutje zalig.

“Als je op deze manier uitrust vind ik dat alleen maar prettig,” meende ze. Een heerlijk geil gevoel stroomde door haar lichaam. Alissa begon daardoor al vanzelf weer met Carla te spelen, ze kon niet van dat heerlijke kutje van Carla afblijven. Dat lekker met de vinger door het natte spleetje wond haar weer enorm op. Ook Carla voelde weer een geil gevoel over zich komen. Langzaam kwam Carla overeind duwde Alissa ook achterover op de bank en spreidde haar benen heel ver uiteen. Ze keek echt in de half open natte kut van Alissa. Ze pakte de grote kunstlul, deed Alissa ’s schaamlippen goed van elkaar en duwde zachtjes maar wel ineens de kunstlul in Alissa ’s geile kutje. Hij gleed er makkelijk in want ook Alissa ’s kutje was door het geilen weer druipnat. Carla bewoog geleidelijk de penis sneller heen en weer, wat opgewonden kreten veroorzaakte bij Alissa. Steeds dieper verdween de kunstlul in haar, en steeds heviger begon Alissa mee te wippen.

“Je mag zo wel klaarkomen” zei Carla, “maar daarna zuig ik je kutje helemaal leeg.”

Het duurde niet lang of Alissa begon hevig te trillen, ook zij kneep haar dijen stevig tegen elkaar om zo nog beter het genot in haar kutje te voelen. Carla kon de kunstlul daardoor niet meer bewegen maar het hevige wippen van Alissa zorgde er wel voor dat ze een orgasme kreeg. Met een hevige stoot haar kontje omhoog duwend kwam Alissa klaar en zakte uitgeput achterover. Ook Carla voelde dat bijna zelf ook weer een hoogtepunt bereikte. Het was niet echt klaarkomen maar het gevoel in haar geile kutje leek er wel op.

Beiden gingen ze nog even elkaar na-strelend op de bank liggen. Dat nagenieten was ook heerlijk.

“Hoe vond je dit nu” vroeg Alissa aan Carla.

“Ik vond het zalig en ik weet nu ook dat ik het heel graag doe met een vrouw” zei Carla. “En ik weet nu ook dat ik lesbisch ben.”

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *