Sporten als bijvak

()

Marc en Willem gingen samen naar de hogeschool. Zij moesten nog veel doen vandaag. Eerst een college over aerodynamica en daarna zeven rondjes lopen op het sportveld. Toch vonden zij het niet erg. Al een paar dagen liet een lekkere meid merken dat zij hen beiden leuk vond. Als Marc en Willem in de buurt waren wapperden haar tieten geil. Of het de wind of haar geilheid was, dat wisten ze niet, maar haar tepels priemden dan door haar bloesje. Marc kreeg daarbij dan spontaan een stijve lul, alleen al van het kijken ernaar. Willem een schijnbaar verlegen jongen dacht er het zijne van. Soms bloosde hij maar keek dan toch in de richting van die leuke meid. Gisteravond hadden ze nog zitten praten hoe ze dat nou moesten aanpakken. Zouden ze haar samen pakken of zou ieder zijn kans afwachten.

Marc een leuk uitziende blonde knul, dacht dat hij de meeste kansen had. Hij zou Willem wel de loef afsteken. In de pauze tussen het college en de sportles zou hij zijn kans proberen waar te nemen. Tijdens het college zat ze twee rijen voor Willem en Marc. Regelmatig keek zij achterom. Nog steeds wisten Willem en Marc haar naam niet. Pogingen om daar achter te komen deden zij niet, want zij voelden dat het deze dag toch wel allemaal ging gebeuren. Tot vijf maal toe keek zij slinks achterom en likte met haar tong over haar lippen terwijl zij de twee om beurten aankeek. Marc werd hiervan bloedgeil en begon stiekem onder de tafel via zijn broekzak aan zijn lul te friemelen. Maar even later had hij een lul als een rampestamper. Met een rood hoofd en een geile blik volgde hij het college verder, maar zijn gedachten waren bij een stevige neukpartij.

Willem bleef echter koel en wachtte zijn kans af. Hij had zijn eigen plan gemaakt waarvan hij Marc niets had verteld. Plotseling werd er een briefje in de hand van Willem geduwd door een medestudent.

– Hoy! Ik zit al een week bij je in de klas. Ik ken je naam niet maar ik wordt al geil als ik je alleen al over het schoolplein zie lopen. Mijn kutje is dan nat en ik denk aan alles wat ik met jou zou kunnen doen. Ik zou mijn tong in je oren willen stoppen, mijn tieten over je borst willen laten rollen, je pijp willen strelen je daarna zo hard willen neuken tot het wit van mijn ogen uit mijn hoofd zou rollen van geilheid. Heb jij met mij ook zo’n zin in geile neuk-beer. Geile hete groetjes van Dora. P.S. Als we gaan sporten, maak ik even tijd voor jou om met jou, deze vorm van sport te gaan bedrijven.-

Nog eenmaal keek Dora achterom om naar Willem te kijken of hij het bericht had ontvangen. Ze lachte geil en streelde met een vinger over haar rechter tepel. Een geil, warm gevoel maakte zich van Willem meester. Hij hoefde zijn eigen plan niet uit te voeren. Dat was klare taal. Willem liet niets merken aan Marc en volgde gewoon de les of er niets aan de hand was.

Marc zat inmiddels al een paar minuten te masturberen en met een rood hoofd spoot hij zijn onderbroek vol met warm en heet zaad. De les was snel afgelopen en Willem wist nu alles over aerodynamica. Hij had vleugels gekregen en toen hij door de gangen van de school liep voelde hij de wind door zijn haren wapperen. Hij voelde zich niet eens nerveus. Dora, wat een heerlijke naam bij zo’n geile chick. Even later liep hij naar de kleedkamer van de sportzaal. Hij stopte zijn lekker gebruinde en gespierde lijf in een short en een wit singlet. Marc stond naast hem. Een grote natte vlek in zijn onderbroek verraadde waar hij tijdens de les mee bezig was geweest.

“Nog aan dat lekkere wijf gedacht Marc,“ vroeg Willem.

“Nou eigenlijk niet”, zij Marc zogenaamd ongeïnteresseerd.

“Ik zou nou toch wel eens willen weten of zij echt interesse voor ons heeft,” zij Willem onschuldig.

“Volgens mij is ze verschrikkelijk geil op mij. Ze keek mij een paar keer geil aan tijdens de les”, zei hij.

“Joh, schei uit dat denk je maar, wij zijn lang niet knap genoeg,” vervolgde Willem nog steeds onschuldig of er geen briefje was geweest.

“Je zult het wel zien vandaag is ze voor mij.” Marc was overtuigd dat hij met zijn knappe snoetje iedere leuke meid kon versieren.

”Wat heb jij een rare natte vlek in je broek, Marc,“ zei Willem.

“Man ouwehoer toch niet zo.”

“Ik pis en ik neuk liever niet in mijn onderbroek,” zei Willem terwijl hij slim een stapje achteruit zette om een slag van Marc te ontwijken.

“Hoi, jongens,” hoorden zei even later op het sportveld. Een warme geile stem begroette hen. Dora, blauwe ogen en de rest was kut. Van haar tenen tot haar ogen straalde haar frisse jonge geilheid. Lange slanke benen, die doorliepen tot haar oksels. Een witte short bedekte haar warme kutje. Daarboven een topje dat haar strakke buik en haar navel bloot liet en haar grote volle stevige borsten ternauwernood bedekte.

“Hoi,” zei Marc en Willem zag dat zij haar blik even afwendde, toch genoeg om Marc te laten merken dat zij geen interesse toonde voor hem.

“Ik ben Dora, hou jij ook zo van sporten,” zei ze terwijl ze Willem aankeek.

“Sporten is mijn liefhebberij. Ik doe het op allerlei gebied. Trouwens ik heet Willem.”

“Ik zag je in de klas al zitten en ik houd ook van schrijven,” zei Dora.

“Schrijf je wel eens brieven,” vroeg Willem.

“Niet iedere dag, maar vandaag heb ik nog een brief geschreven.

“Die van jou een brief krijgt moet wel een bofkont zijn.”

“Ik schrijf meestal met een potlood. Zullen wij samen een beetje gaan sporten, Willem, dan kan ik je iets meer over mezelf vertellen.”

“Natuurlijk, Dora ik zou niets liever willen.” Even later draafden zij door het park dat om het sportveld lag. Marc had wel gevoeld dat hij daar niet bij moest zijn. Hij ging zijn eigen rondjes lopen. Hij begreep er niets van. Dora was toch zo duidelijk geweest, dacht hij. Zou ze nu met Willem lekker aan het rollebollen zijn?

Tijdens het lopen begon het in het hoofd van Willem te bonken. Niet van het hardlopen maar wel van de kans die hij nu kon aangrijpen. Zijn lul werd al een beetje hard bij het idee van een lekkere neukpartij. Dora zag de tekening in zijn broek en begon met haar tong langs haar lippen te likken van geilheid. Ze liepen niet hard en na 500 meter kwamen zij bij een bosschage bij de grote vijver.

“Zullen we even stoppen want ik ben nu zo geil dat ik het niet meer houd. Ik wil je lul zuigen, in je tepels bijten en met je neuken. Volgens mij is je lul al een beetje hard Willem. Kom lekker met mij in de bosjes, dan zal ik je eens lekker verwennen, zoals je nog nooit is gebeurd.”

Dit waren woorden om niets meer aan toe te voegen.

“Kom hier lekker ding, natuurlijk ben ik geil geworden toen ik die geile brief van je kreeg. Schrijven kan ik ook. Ik schrijf je dadelijk op. Met mijn eigen geile potlood. Heb je daar ook zo’n zin in.”

Ze doken in de bosjes en al snel lagen ze tegen elkaar op rijden. Geile ogen keken elkaar aan. De handen van Willem wreven de tieten van Dora. Hij draaide met zijn vingers om haar tepels en voelde ze keihard worden.

“Oh ik ben zo geil van je Willem, kom hier met je lul dan zuig ik hem hard.” Haar hand sloot om zijn tamp die al licht begon te groeien. Ze deed zijn witte slip uit en omsloot haar mond om zijn tampeloeres. Met het topje van haar tong likte zij aan de top van zijn eikel. Hij groeide al snel uit naar een Joepie van zo’n twintig centimeter.

“Godverdomme wat is die neukstaaf van jou lekker groot.” De vingers van Willem slopen in het slipje van Dora. Hij voelde de lekkere krulharen en kroelde daar even lekker in. “Stop je vinger in mijn kut en wrijf daar eens zachtjes mee over mijn klit,” kirde Dora. Langzaam ging Willem door haar krullen naar beneden en voelde een sappige natte kut. De kittelaar daar bovenin sprong naar buiten toen hij die zachtjes beroerde. Het was een knop zo groot als een erwt. Het liet hem zelf niet onaangedaan, want zijn lul stond op springen. Dora had haar hand om zijn paal gesloten en begon Willem zachtjes te masturberen.

“Willem ik word zo geil, wat is sporten leuk hé. Vind jij neuken ook zo lekker.”

Als antwoord wreef Willem lekker door en stak zijn middelvinger een klein stukje in haar kut en masturbeerde haar daarbij lekker, zacht en langzaam. Stromen kutvocht kwamen langs zijn vingers en hij voelde hoe opgewonden Dora werd.

“Lekkere schat neuk me dan toch. Ik denk nu al drie dagen aan je, met de meest geile gedachten. Weet je wat het is om iedere avond een vibrator te moeten pakken als ik aan jou lig te denken?”

Hierna rukte Willem alle kleren van haar lijf en keek naar alle pracht en praal die voor hem lag. Haar prachtige borsten priemden trillend van verlangen in de lucht, haar hoofd heet en zwetend. De paal van Willem lag nog steeds in haar hand en zonder iets te vragen rukte zij met haar andere hand zijn slip uit en stopte de paal diep in haar warme en natte kut.

“Neuk me geil dier. Neuk me. Neuk me het wit uit mijn ogen.”

Diepe halen van de kop van zijn lul tot aan zijn wortel werden door Dora ontvangen. Met haar benen hoog in de lucht joeg ze naar haar hoogtepunt.”

Willem voelde alles al borrelen. Het zaad joeg door zijn lijf. Niks kon hem nog weerhouden om Dora nu vol te spuiten.

“Schat ik wil je zaad, geile neuk-beer met je grote lul. Spuit het diep in me want ik ga komen als een ongelikte apin die na jaren van onthouding in het bos door de grootste gorilla wordt geneukt. Oei, ah, tering, geil neuk-dier, godverdomme dieper wat is het lekker.”

Willem hield het niet meer na zulke geile woorden. Stromen zaad joeg hij diep in haar kut terwijl Dora over haar gehele lijf lag te krampen en sidderen. Ze bleef maar klaarkomen, terwijl ze haar benen krampachtig om het middel van Willem had geslagen. “Nog even, toe nou Willem, neuk me nog even. Ik blijf komen van die grote spuitende lul van jou.”

Nog lang lagen ze na te neuken met de lul van Willem die maar niet zacht wou worden. “Ik wil je nog even lekker pijpen, Willem. Ik ben klaargekomen als een tijgerin, maar volgens mij heb jij zaad voor een heel leger marva’s.”

Zacht nam zij de nog half harde Jan van Willem in haar mond en begon lekker te likken en te zuigen. Binnen een mum van tijd was zijn Karel weer spijkerhard. De mond van Dora kon de lengte bijna niet hebben. Twintig centimeter lul-vlees met aan de knop een doorsnee van ongeveer 5 centimeter. Sabbel vlots, knots, daar ging hij er al weer bijna helemaal in. Hij voelde de huig van Dora, waarna ze zacht weer met haar lippen tot aan zijn knop ging. Het puntje van haar tong speelde om zijn knop waarna hij steeds weer een stukje in haar mond ging.

“Ik ga nu paardje met je rijden,” zij ze tegen hem. De knop van zijn lul verdween in haar kut, terwijl hij met zijn rug op de grond lag. Dora zat op hem en bleef op hem neer rijden. Lang kon het niet meer duren voordat hij weer zou komen na zo’n heerlijke zuigpartij. Dora ’s kut was nu net een volle open oester die door de invloeden van eb en vloed de volle glorie van het leven had doen leren kennen. Soms leek het ook wel een mosseltje dat sopte en sopte terwijl zij lekker op hem neer hopte.

“Waarom, blijf ik nou zo geil,” zei Dora terwijl haar tepeltjes om beurten door Willem naar binnen werden gezogen. “Iedere keer als je een tepel van mij in je mond hebt voel ik een liter sap uit mijn kut vloeien.”

Willem ging komen, hij waarschuwde Dora, die zelf inmiddels met golven aan het komen was. Haar kut klampte om de lul van Willem en haar hele lijf begon te sidderen terwijl ze alleen maar geile woorden uitgilde.

“Spuit op mijn buik,” gilde Dora, “ik wil je zaad zien.” Ze haalde snel haar kut van zijn lul en masturbeerde hem snel naar een hoogtepunt terwijl zij tegelijk lekker in zijn tepels beet.

“Geil, geil, Dora ik kom!” Golven geil spoten uit zijn tamp op de buik en de tieten van Dora. Zelfs voor de tweede keer spoot hij zoveel sap, dat de tieten en de buik van Dora helemaal onder zaten.

“Wrijf het in mijn kut schat, ik wil je zaad in mijn kut hebben. Haar hele lijf glom en ze wist dat ze nog vaak briefjes zou schrijven met zijn potlood.

“Zullen we na school nog een eindje gaan hardlopen,” vroeg Dora aan Willem.

“Waarom niet, sporten is gezond en het houd je lenig. Je weet maar nooit waar dat goed voor is.” Ze doken nog even in de vijver om zich lekker op te frissen. Tenslotte moesten ze nog even naar school.

“Lekker gelopen,” vroeg Marc even later aan Dora en Willem.

“Ik loop nog eens vol van dat sporten,” zei Dora en gaf een knipoogje aan Willem.

“Als je rustig aan doet komt alles goed,” zei Willem en ging zich lekker douchen.

De dag was nog niet voorbij.

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *