Te Huur

()

De laatste weken was je verschrikkelijk geil en heel erg op zoek naar je grenzen in opwinding. God we hadden een paar keer vreeslijk lekker geneukt waarbij je al ver voor we begonnen nat tussen je benen was. Je sekshonger moest dan gestild en je leek onverzadigbaar. Toch zei je dat je wat miste, je wist niet eens precies wat maar het kon nog veel heter volgens jou, ik maakte mee een beetje zorgen maar gelukkig zei je vaak “het ligt niet aan jou liefje, je neukt me zo superlekker en ik ben verslaafd aan je lekkere pik, maar ik wil meer!”

Het duurde geruime tijd voor je uitsprak wat je diepste wens was. Eerst dachten we beide dat je graag door twee mannen verwend wilde worden. Toch bleek het dat niet alleen te zijn, je mistte nog steeds iets zei je. Je hield ervan om tijdens de seks hard aangepakt te worden en je onderdanig te gedragen.

“Ik wil dat je me gebruikt als jouw sletje, laat me voelen dat ik helemaal tot je beschikking ben” zei je vaak. En wat speelde jij die rol lekker zeg, je werd bloedgeil als je zo behandeld werd. Op een ochtend kreeg ik een mailtje van je, waarin je aangaf die nacht gedroomd te hebben en nu wist wat je wilde.

“Behandel me als een hoer. Zo wil ik me voelen Daan. Ik kan er niets aan doen, maar help me.” Meer stond er niet in. Ik schrok een beetje van de brutale taal over jezelf. Maar ik hielp je.

Er hadden aardig wat mannen gereageerd op de advertentie, zeker gezien de korte tijd dat de advertentie geplaatst was, hooguit een paar dagen. Er zaten vreemde types tussen maar ik had als je ‘pooier’ een uitstekende keus kunnen maken. De man klonk uiterst beschaafd aan de telefoon, ofschoon zijn wensen wat ‘dirty’ waren. Toen we er heen reden wisten we dat het goed zat, een rijke buurt in Bussum en een kast van een villa. Mijn indruk door de telefoon klopte dus.

“Klasse-hoer aangeboden” was de tittel van de advertentie. En vervolgens een korte beschrijving van de klasse-hoer, waarin duidelijk werd dat je niet goedkoop was (250euro voor anderhalf uur, maar op de tijd werd niet altijd precies gelet) maar wel onverzadigbaar en dol op een stevige kinky aanpak. Nadrukkelijk werd vermeld dat je vriend mee ging en aanwezig was als jij je klant de beurt van zijn leven zou bezorgen. “Godverdomme Daan, nu ben ik echt een hoer, jezus wat erg; maar jezus wat opwindend!”

Ik keek hoe je in de auto naast me zat en met je vingers even tussen je eigen benen voelde.

“Ik ben al erg nat Daan, is dat erg? Ben je boos dat ik zo opgewonden raak van een ander?”

“Nee, goed zo, liefje, je moet straks je uiterste best doen en het is goed dat je al zo nat bent”. Je had een strak zomers jurkje aan met halterkousen, hoge hakjes, een prachtige Marlies Dekkers beha en verder geen slipje. Je belde aan en ik bleef iets achter je staan zodat je zelf als eerst kennis maakte met de man. De deur werd open gedaan en ik zag dat je blij verrast van de in jouw ogen toch wel knappe verschijning. Een vent van begin vijftig met een zo te zien prima figuur. Een vriendelijk maar ook wel markant gezicht die jou aansprak met; “goedemiddag, welkom dame, tjonge jij ziet er goed uit zeg!”

Zenuwachtig liep je naar binnen en ik schudde eveneens de hand met de man die ook mij vriendelijk begroette.

De woonkamer was prachtig ingericht met grote loungemeubelen en smaakvolle kunst aan de muren. Al gauw werd ons wat te drinken aangeboden, jij koos natuurlijk voor een Wodka jus, wat de man toevallig ook nog in huis had.

“Ik zal je eerst maar even betalen, dat is wel zo netjes” zei hij opeens, “verder ben ik niet zo netjes hoor” voegde hij er aan toe. Hij pakte een envelop, telde hardop de inhoud van 250 euro en gaf het aan je.

“Ik kijk niet op de klok hoor” zei je, “ik geniet erg van lekker neuken en u lijkt me een fijne vent”. (deze laatste brutale woorden had ik je geïnstrueerd om ergens in het begin van de kennismaking te zeggen, je deed het nog ook). Nu de man gerustgesteld was dat hij niet direct uit de kleren moest om vlug zijn betaalde uren vol te maken, ontspon zich een geanimeerd gesprek tussen ons drieën. Je vertelde ook dat het een droom van je was om door twee kerels ‘genomen’ te worden. Hierop zei de man dat dit hem toevallig ook een heel opwindend idee leek en dat hij geen bezwaar zou hebben dat ik na verloop van tijd assistentie zou verlenen… De man gaf je steeds complimentjes over je uiterlijk en vroeg of hij je kutje eens mocht zien. Je ging staan en tilde je jurkje op waardoor hij meteen zag dat je niets eronder droeg.

“Mag ik?” Vroeg hij beleefd en je keek mij aan en toen weer de man en zei “toe maar” met hese stem. Hij voelde met zijn vingers over je gladgeschoren kutlipjes en was verrast dat je kletsnat was.

“Mm…” reageerde je, “toe duw je vingers in mijn kutje…”

…de man gleed met zijn twee middelste vingers even in je drijfnatte kutje en je reageerde met tevreden gekreun. “Mm… ja!” zei je. God wat speelde je dit spel toch goed, de man werd al helemaal opgewonden, en jij niet minder zo leek het overduidelijk. “Ik heet trouwens Jaap” zei de man opeens.

“En ik heet Ellen” antwoordde je gevat. Dus je had je eigen klasse-hoernaam al bedacht, slim!

Hierna hadden we even kort overleg over die middag. We legden uit dat jij volledig je diensten ter beschikking zou stellen aan Jaap en je uiterste best zou doen hem heerlijk te verwennen. Ik zou aanwezig zijn en op een afstandje alle avonturen volgen. Jaap zei dat het hem ook leuk leek om uiteindelijk met ons tweeën jou te verwennen. “Moet ik dan bij betalen?” vroeg ie nog, maar daar ging niemand van ons op in.

Hij vroeg of je naar de slaapkamer wilde en je zei “straks misschien, ik vind het hier ook wel leuk in deze mooie kamer, ik hou wel van standjes op de bank, de grond, de tafel, ik sta geheel tot uw beschikking”. Hij antwoordde dat je hem best mocht tutoyeren of ‘Jaap’ noemen en jouw antwoord deed me kippenvel bezorgen.

“Ik wil graag een echt sletje zijn en volledig tot uw beschikking staan, liever spreek ik u aan met U, dan voel ik me lekker onderdanig” en “Ik houd wel van dirty talk, dat maakt me erg nat, dus geneert u zich niet, gebruik me als waar ik voor word betaald, uw hoer!”

De man begon zijn jasje en shirt uit te trekken en ik zag je verlekkerd kijken naar zijn goed geconserveerde torso. Hij had geen buikje en zelfs een behoorlijk gespierde borstkas en armen. Je had je voorgenomen om elk lichaam te accepteren, ook als het niet helemaal je smaak was want je wilde je een echte hoer voelen, maar je was aangenaam verrast dat je klant zo’n goed lijf had!

Ik ging in een luxe fauteuil verder in de kamer zitten en zag hoe jij opeens op je knieën voor hem ging zitten terwijl hij nog rechtop stond. Je pakte zijn broeksriem en deed die los. Je griste naar zijn gulp en trok toen zijn broek naar beneden. Door zijn ondergoed was duidelijk zichtbaar dat hij een forse erectie had!

“Mm…” zei je! En je wreef over zijn ondergoed, waarachter zijn pik nog groter leek te groeien. Dwars door de stof heen omvatte je met je vingers zijn gereedschap en pakte zijn pik stevig vast. Toen trok de man in een snelle beweging zijn ondergoed en broek uit en stond hij naakt voor je…

Jezus, wat had die vent een grote pik zeg, volgens mij nog iets groter dan de mijne zelfs. Je keek heel blij en ook een beetje ‘ongerust’ over zo’n enorme paal. Met twee handen pakte je zijn pik en begon hem plagend en verlekkerd een beetje af te trekken. Je deed dit met deskundige bewegingen en de man kreunde van genot.

“Lekkere pik heeft u, daar hou ik van” zei je. Ik vond het ontzettend opwindend om jou zo een andere pik vast te zien hebben! Je deed echt heel ‘professioneel’ en ik zag dat je die vent al gigantisch geil aan het maken was met je gedrag. Hij had een mooie kaarsrechte dik geaderde pik die volgens mij snoeihard was. Zou ie Viagra hebben genomen of gewoon nog zo potent zijn op zijn vijftigste? Ach, het kon mij niet schelen, ik verheugde me al op je reactie als ie die enorme pik in je natte strakke kutje binnen zou brengen, mmm! Het was zo’n mooi gezicht om je te zien in je jurkje en die halterkousen met hoge hakken, je zat nog steeds geknield op de grond en de man keek op je neer hoe je een beetje doggy-style ging zitten met je kontje uitdagend naar achter. Wat moest dat een mooi gezicht zijn voor die man om jou zo dienstbaar onder zich te zien, met dat heerlijke slanke lijf en je lekker kontje, een echte bofkont die vent. Je begon hem te pijpen, automatisch, zonder dat hij het vroeg. Maar vond hij het lekker! Eerst likte je langs zijn hele pik, meerdere malen, tot aan zijn kale ballen. Daarna nam je zijn staaf in je mond en pijpte hem geruime tijd. Je deed vreeslijk je best en het was een geweldig gezicht hoe je geknield hem steeds in de ogen bleef kijken, afgewisseld met soms opperste concentratie om hem flink diep te pijpen. Godsamme wat deed je dat lekker zeg!

“Niet ophouden” zei ie en je pijpte hem nog gulziger met heerlijke geluiden van tevredenheid en geilheid. Wel twintig minuten lang pijpte je hem en hij kon er geen genoeg van krijgen.

“God wat heb ik zo’n pijpbeurt gemist zeg, dit is klasse” riep ie uit, en ik zei “goed zo Ellen, je doet je werk prima meisje”. Opeens zei hij “Ik kom al klaar, jezus, ik moet spuiten!” En hij haalde zijn gevaarte uit je mond. Je zei. “Nu al?” Maar ik corrigeerde die brutale opmerking naar een klant meteen met “Hou je mond brutale bitch!” en je bood heel snel je excuses aan Jaap.

“Spuit m’n gezicht onder, toe spuit over me heen” vroeg je toen heel nederig. En je bleef verwachtingsvol kijken naar zijn pik, hij trok zich een beetje af en je bleef kijken en zei “toe maar!” en hield je rood-gestifte mond nu ook wijd open. Hij spoot midden in je gezicht met twee dikke stralen vlak achter elkaar.

“Mm…” zei je en hij spoot nog meer lading over je geile gezichtje. God wat een heerlijk moment was dat, ik was even opgestaan uit de stoel om goed te kunnen bekijken hoe die potente vent jou onder spoot. Je maakte met je tongen likkende bewegingen rond je mond, over het geil dat daar dik vanaf droop en je gezichtje was 1 grote big smile!. God wat wist jij die man op te geilen zeg.

Jullie namen even rust, waarin de man vroeg of je jurkje uit wilde doen zodat hij je gladgeschoren kale kutje goed kon zien. Hij gaf je ook een handdoek zo dat je je ingesmeerde gezichtje van het sperma kon ontdoen.

“Kan ik straks ook douchen?” “… dan heb ik nog een lekkere verrassing voor u”. Dit laatste hoorde hij volgens mij niet.

“Wil je nog wat drinken” vroeg ie en je ‘bestelde’ nog een wodka-jus. Terwijl hij naar de keuken liep om je drankje in te schenken, ging jij vlug midden op de bank zitten, schuin tegenover mij in die heerlijk luxe stoel. Snel fluisterde je naar me. “Doe ik het goed Daan? Ik wil heel graag mijn best doen bij deze mijnheer”. Ik gaf je een knipoog als teken dat je zekers goed bezig was. Vlug zei je toen nog. “Ik ben zo bloedgeil Daan, ik vind dit lekker, ik ben er aan toe, vind je het lekker om mij met hem bezig te zien? Ik wil dat jij ook geniet Daan, ik doe mijn best jou ook geil te maken… voor straks” voegde je er bij dit laatste nog aan toe.

“Eigenlijk is het gewoon eigenbelang hoor Daan, ik denk helemaal niet zo aan jou, ik wil gewoon twee pikken in me vandaag.” Zei je toen opeens nogal zelfverzekerd. “Pats!” met de vlakke hand sloeg ik je in je gezicht voor zo’n brutale egoïstische opmerking. Ik trok je aan je haar en duwde mijn tong diep je in mond en begon je heel kort maar heel heftig te tongzoenen. Ik proefde hoe heet je was van geilheid en voelde hoe je wang nog gloeide na die welverdiende pets. Vlug trok ik mijn gezicht weer van je af want ik hoorde Jaap aankomen. “Dank je wel Daan, en nog excuses voor mijn opmerking, ik zal het goedmaken” fluisterde je snel.

Jaap bracht je drankje binnen handbereik. Uit dankbaarheid trok je je knieën op, spreidde je je benen ongegeneerd en uitdagend heel wijd en hield ze zo wijd door met je handen je benen opzij te houden. Je kletsnatte kale kutje glinsterde van het nat en je vroeg.

“Lik mijn kutje maar, hij proeft heel lekker.” Jaap knielde op de grond voor je en begon je fanatiek te beffen met zijn tong. Hij deed het volgens mij heel vakkundig en de soppende natte geluiden waren niet van de lucht. “Oh!”Mm… Lik me goed, Eat my pussy” zei je met hese stem. Je kronkelde en genoot met volle teugen. Ik vond het een prachtig gezicht om je zo met je benen wijd opengesperd fanatiek gelikt te zien worden door die kerel. “Nu wil ik klaar- komen” riep je opeens. “Laat me klaarkomen!” En je deed iets wat niemand van de heren in de kamer verwachtte op dat moment. Je draaide je weg onder zijn tong en vliegensvlug ging je in de lengte van de bank op je knieën zitten en stak je kontje zo hoog mogelijk op. Precies natuurlijk weer zo dat ik recht in je natte poes onder je heerlijke kontje keek.

“Sla me! Ik wil klaarkomen, toe sla op mijn kont, hard en veel. Toe!”

Enigszins verbouwereerd maar zelf ook helemaal bloedgeil voldeed Jaap aan je verzoek. Hij sloeg je met vlakke hand op je kont en deed dit sneller en iets harder toen je daar zo nadrukkelijk om vroeg. Je begon vreselijk te kreunen en te kronkelen, het leek bijna of je zacht huilde maar dat was het niet, het waren gewone hele geile geluiden van iemand die op het punt stond heftig klaar te komen. Hij deed niets anders dan “spanking” en ik besefte dat je vandaag gewoon probeerde om klaar te komen van zoiets ‘eenvoudigs’ als billenkoek, zonder dat je kutje ook maar geraakt werd, jezus!

“O… oh… ho, ja, ah… Oh God, ja sla me!” Riep je en kwam opeens ontzettend heftig klaar! Je hijgde hard en ging plat liggen om je schokkende lijf uit te laten razen. Je had je geconcentreerd helemaal overgegeven en je was ontzettend lekker aan het klaarkomen! Je kontje was roodgloeiend van de slaag die je had ontvangen.

Ik had inmiddels de grootste moeite om mijn pik nog in mijn broek te houden, hij barstte zowat door de stof heen, pff…

Terwijl jij nog lag bij te komen zag ik bij het opstaan van de man dat hij alweer een enorme grote stijve pik had, jezus wat een erectie had die vent.

“Vast Viagra” dacht ik, maar zei uit beleefdheid naar de klant natuurlijk niets. De man was hartstikke geil en vroeg of ie zich als een beest mocht gedragen en of Ellen nog taboes had.

“Graag. Neuk me als een beest, ik vind niks raar alleen maar lekker. Zolang het niet met kinderen of dieren is ben ik helemaal tot uw beschikking. Ik vind het lekker als u me in mijn kontje neukt hoor, voel u niet genegeerd, smeer me maar lekker in met glijmiddel”. De man was overbluft door je brutale geile praatjes en zichtbaar nog steeds bloedgeil. “Maar ik wil graag een grote pik in mijn kutje nu. En als ik geneukt wordt wil ik tongzoenen, pak me op mijn bek. Ik wil geneukt worden, ik ben erg aan toe, God neuk me eens flink met die grote pik van je!”

Toen pakte Jaap een condoom en rolde die langzaam doch vakkundig om die enorme erectie van hem. Je keek ademloos toe…

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *