Te koop

()

Al tijden staat het huis op de hoek te koop. Het is een mooi ruim huis en wie er woont, is ook mooi. Een paar keer heb ik gezien hoe een slanke blonde vrouw in de auto stapt. Op één keer na is ze altijd netjes gekleed. Ik denk dat ze die ene keer in haar joggingpak waarschijnlijk ging trainen. Zelfs toen zag ze er leuk uit. Inmiddels heb ik in het voorbijrijden al haar man gezien en de twee kinderen. Nu ook loopt ze naar de auto en ik stop naast haar.

“Misschien een gek idee mevrouw, maar, ik zou graag uw huis bezichtigen.” Zeg ik hardop door het geopende raam.

“Sorry,” zegt de vrouw die iets voorover buigt om mijn auto in te kunnen kijken. “U zei iets?”

“Ja mevrouw. Ik zou uw huis graag willen bezichtigen.”

“Bel mijn makelaar maar,” antwoordt ze natuurlijk en draait zich om.

“Ik heb liever geen makelaar,” zeg ik weer terug. “Het scheelt u ook weer een leuk zakcentje. En gezien het huis al een hele tijd te koop staat is dit een leuke winst.” Ze lijkt het te geloven en scheurt een blaadje uit een klein notitieboekje waar ze een nummer opschrijft.

“Bel dit nummer maar,” zegt ze en geeft het briefje. “Over een half uurtje of zo.”

“Prima! Fijne dag,” zeg ik en rij weer verder. Na driekwartier bel ik het nummer.

“Met Julia,” hoor ik de nu bekende vrouwenstem zeggen!

Hallo, met Jack,” zeg ik. “Wij hebben elkaar vanochtend gesproken.” Ik leg Julia dus, uit dat ik wel het huis wil zien maar dan zonder makelaar. Ik wil de verkooppraatjes van de makelaar niet horen maar gewoon een oprechte eigenaar. Ze heeft er wel oren na en stemt ermee in.

“Tot vanmiddag dan,” zegt ze uiteindelijk na een afspraak gemaakt te hebben. “Rond tweeën.” Rond de klok van twee sta ik bij de voordeur en Julia doet de deur open.

“Hoi! Julia,” stelt ze zich voor en geeft een stevige handdruk. “Kom binnen!” Ik stel me ook voor en loop achter Julia aan naar de grote eetkeuken. Samen gaan we aan de tafel zitten en ik leg nog eens uit wat ik wil. Al pratend staat Julia op en loopt naar het aanrecht om een kopje thee in te schenken. Ik kijk naar haar billen in een kort rokje waar lange slanke benen in een grijze panty vanaf haar knieën in laarzen verdwijnen. Een wit boordje van haar bloes steekt boven het korte spijkerjasje uit. Een paar strengen lang blond haar vallen uit het opgestoken staartje. Ze draait zich om terwijl ze tegen het aanrecht geleund blijft staan. Het kleine splitje op de voorkant van haar rokje valt open. Niets denk ik gelijk een nep splitje. Julia glimlacht en draait zich om naar de waterkoker die uitslaat. Zou ze het hebben gemerkt dat ik erna keek.

“Zo, hete thee,” zegt Julia die twee dampende bekers neerzet. “Wilt u een smaakje of gewoon?”

“Doe maar een smaakje,” zeg ik en schep suiker in mijn kopje. Julia staat op en loopt naar de hoekkast van de keuken.

“Verdomme Ben,” zegt ze hardop. “Mijn man Ben heeft weer eens de thee-box meegenomen. Is aardbei goed?” Zonder een antwoordt af te wachten bukt ze voorover om onderuit de kast een pakje aardbeienthee te pakken. Net niet vergenoeg bukt ze om het rokje over haar billen te zien trekken. Onverwachts draait ze haar hoofd en kijkt mij aan.

“Bevalt het,” vraagt ze met een glimlach?

“Zover ik het kan zien wel,” zeg ik oprecht met een nog grotere glimlach. Het ijs is nu helemaal gebroken en er komen wat verhaaltjes over hoe gezellig het hier wonen is. Nu de twee jongens, van 5 en 7,5 jaar meer en meer buiten willen spelen is dit ook een van de reden waarom ze willen verhuizen. Want spelen aan een openbare weg vindt Julia toch te gevaarlijk voor de kleintjes. Nadat we onze thee op hebben begint Julia met een rondleiding door het huis. We beginnen met de ruime tuin op het zuidwesten, door de keuken de woonkamer in. Vandaar naar de hal, het ruime toilet de trap op naar boven. “Zo,” zeg ik. “Mooie. Jullie kinderen hebben ruime kamers.”

“Ja, heerlijk hoor die ruimte,” zegt Julia die half omkijkt en een deur open trekt. “Dit is de badkamer en die deur daar is de hobbykamer van ons allen.” De badkamer is mooi helder en net als de rest heb je lekker de ruimte. In de hobbykamer staan een aantal kisten waarvan er twee open staan met speelgoed erin. Verder nog twee pc’s en een paar hoge kasten met een grote diepe stoel er tussen.

“Zo, nu de zolder waar we onze slaapkamer hebben met een eigen badkamer.”

“Dat is een mooi extraatje,” zeg ik en weer kan ik mijn ogen niet van haar benen en billen af kan houden als ze voor mij de trap oploopt. “Sorry! Ik bedoel,” haast ik me te zeggen, “dat die extra badkamer een mooi pluspunt is.”

“Ja oké,” zegt Julia. “Ik verstond u even niet.” Bovenaan de zoldertrap is een klein halletje met rechts de centrale verwarming en wasmachine met droger. Aan de andere kant is een strijkkamer zoals Julia het kleine kamertje noemt. Dan opent ze de deur van wat hun slaapkamer moet zijn. Een grote ruime zolderkamer met een groot dakkapel. Vanuit het raam in de dakkapel kijk je op de achtertuin. In tegenovergestelde richting hebben ze twee dakramen. Links de slaapkamerdeur en rechts, achteraan vanaf de slaapkamerdeur gezien hebben ze open badkamer. Een laag muurtje scheidt slaap en bad gedeelte. Ik sta even te genieten van deze echt mooie en luxueuze slaapkamer.

“En,” vraagt Julia. “Wat vind je ervan?”

“Schitterend,” antwoord ik. “Ik snap niet dat jullie het al die tijd te koop hebben staan.”

“Nog steeds interesse,” zegt Julia en gaat op de rand van het grote bed zitten.

“O ja, zeker,” zeg ik en schuif een inbouwkast open. “Mag wel he?” Zonder dat eigenlijk het antwoord doordringt schuif ik zo de andere deuren ook open en dicht. “Wat vroegen jullie ook alweer,” vraag ik en kijk uit over de tuinen aan de achterzijde.

“555.000 euro,” zegt Julia! Ik draai me om en kijk haar aan.

“Dat is even snel gezegd bijna niets,” zeg ik op een neutrale toon. “Maar ik moet er wel over nadenken natuurlijk. Het is toch 5,5 ton. Begrijp je.” Een tijd lang is het stil. “Misschien,” zegt Julia na tien minuten stilte waarin ik de slaapkamers en het strijkhokje nog eens heb bekeken. “Misschien, maar ik weet het wel zeker, komen we wel uit de prijs. Hoe graag zou je het willen?”

“Ik denk,” zeg ik, dat je beter kan vragen hoe graag willen jullie ervan af!”

“Hm… mm,” fronst Julia en even is ze stil. “Ik wil het heel graag kwijt gezien de jongens. Ben weet ik niet en eigenlijk maakt me dat ook niet uit. Ja, ziet u; dit huis is officieel van mij. Ik heb geld geërfd en het in dit huis gestopt. Nog voordat ik Ben leerde kennen. Helaas.” Ik vraag maar niet waarom het helaas is maar begrijp wel dat het een ander speelt wat misschien ook een reden van verkoop is.

“Oké,” zeg ik en zoek met mijn hand steun op de vensterbank van de dakkapel. “Je wilt het dus graag kwijt. Maar hoeveel is ‘graag’ waard in jouw ogen.” Julia staat op en komt mijn richting uit en kijkt langs me af de tuin in. Even zie je haar denken.

“Ik wil het heel graag kwijt,” zegt ze en draait zich naar mij. “Zo graag dat…” Ze gaat niet verder maar kijkt me doordringend aan en legt een hand op mijn borst. Ik reageer niet maar weet wel hoe ‘graag’ ze het waarschijnlijk bedoelt. Haar andere hand legt ze op mijn schouder en komt dichterbij tot bijna tegen mij aan staan. “Heel graag,” zegt ze en een knoopje van mijn overhemd openmaakt. Gelijk volgen er nog een paar terwijl ze me begint te kussen. Eerst vluchtige kusje maar langzaam aan worden ze langer. Dan voel ik ineens hoe ze mijn groeiende lul beetpakt en erin knijpt waarna ze gelijk loslaat. Ze laat haar jasje van haar schouders glijden en loopt langzaam achteruit naar het bed. Haar bloesje gaat open en ze kneedt haar in een witte bh gevangen tieten. Ze gaat met een hand wrijvend omlaag terwijl ze met de ander in haar bh verdwijnt. Ze rits haar rokje los en verdwijnt er mee. Mijn broek begint echt te klein te worden en ik loop naar haar toe. Voor haar blijf ik staan en kus haar op de wang.

“Weet je het zeker,” vraag ik. “Ik bedoel je man?” Voordat ik verder kan sist ze dat ik stil moet zijn en gelijk wordt mijn overhemd en jasje uitgetrokken.

“Hij is voorlopig nog niet thuis,” zegt Julia en maakt mijn riem en broek los. Met één beweging is mijn broek en boxershort omlaag getrokken. Gelijk voel ik hoe Julia mijn stijve in haar mond neemt en me begint te zuigen. Smakkend en likkende glijdt ze over mijn stijve. Happend naar lucht trekt ze me met lange stevige halen af om vervolgens weer verder te gaan met haar heerlijk pijpen. Aan haar lange blonde haren trekkend duw ik haar verder over mijn lul. Even moet ze bijna kokken en duwt mij gelijk weg. “Niet zo hard alsjeblieft,” hijgt ze en laat mijn pik weer in haar mond verdwijnen.

“Oh… ho… Julia,” kreun ik als ik mijn hoogtepunt voel naderen. “Ik ga… oh… ah… ja… zo komen!” Gelijk stopt ze en krijg ik een klets tegen mijn eikel. “Auw verdomme,” roep ik hard en voel gelijk het resultaat. Mijn pik is pijnlijk maar hangt slapt af. Lachend gaat Julia steunend op haar elleboog achterover op het bed liggen.

“Nu laat jij mij zien hoe graag je het huis wilt kopen,” zegt ze en likt haar lippen af. Ik pak haar laarzen en trekt ze uit. Wrijvend en knedend over de gladde nylonstof kom ik onder haar rokje bij de rand van de panty. Zacht trek ik de panty omlaag en neem daarbij gelijk een wit broekje mee. Ik kniel tussen haar knieën op de grond en trek haar naar me toe. Met een been op mijn schouder laat ik me rustig voorover zakken. Kussend met mijn handen op verkenning voor mijn mond uit ga ik van haar knieën naar haar bovenbenen. Steeds wisselend van been kom ik langzaam bij haar rokje. Julia ligt naar me te kijken en kneedt haar tieten en tepels. Ik schuif haar rokje omhoog en onder mijn neus komt een kaal kutje tevoorschijn. Ik wrijf zacht over het kleine knopje.

“Oh… mm…” kreunt Julia gelijk en ze zelf hard in haar tiet knijpt. “Ja… ah… ha…ho… kom!” Ik steek mijn tong uit en met het puntje lik ik over hetzelfde plekje. Julia ligt te stuiteren en te kreunen dat ik door moet gaan. Ik spreid haar lipjes uiteen en lik ertussen door. Aan de reactie van Julia te horen vindt ze het nog steeds lekker. Ik lik en zuig aan haar kutje en klitje aangespoord door het kreunen en hijgen van Julia. Steeds heviger draait ze tegen mijn mond aan. Aan mijn haren duwt ze me nog verder tussen haar wijd uitgespreide benen.

“Oh… ho… ha… ik… oh… ja, lekker…” kreunt Julia om meer als ik even mijn houding verander. “Ga… ah… door… oh… ah… ho… ja… ik ga… oh… zo oh… komen!” Ik stop direct en ga iets rechter zitten door mijn knieën op de rand van het bed te zetten. “Nee! Ga door,” kreunt Julia!

“Jij hebt gevraagd,” zeg ik met een glimlach. “Nu heb ik geboden!”

“Oh… verdorie,” roept Julia. “Ik wil een beter bod!” Ik lach en ga over haar heen hangen. Gelijk trekt ze me nog verder op haar en omklemt me met haar armen en benen. Ik zet mijn eikel tegen haar kutlipjes. “Ah… ha…,” gilt Julia als ik diep in haar stoot! Even houdt ze haar adem in en slikt diep. “Jezus,” zegt ze puffend. “Wat een ding.” Ik heb niet echt een mega grote lul of zo maar waarschijnlijk toch net even iets te veel voor Julia.

“Ik… Oh… dacht,” kreunt ze als ik haar begin te neuken. “Ik ho… wow… wel kon… oh hebben.” Langzaam went ze eraan en begint mee te stoten om zo mijn stoot op te kunnen vangen. Oh… Ja… ah…ha… ho… ja…,” kreunt ze hard als ik sneller en korter in haar stoot. “Oh… oh… oh… Lekker… ja… ho… oh ga door! Oh, ja!”

“Draai je om,” hijg ik en trek mijn lul met veel gezuig uit haar. Gelijk draait Julia op handen en knieën terwijl ik mezelf aftrek. Ik zet mijn eikel weer tussen haar nog openstaande kutlippen in en pak haar bij haar middel. Even voel ik hoe Julia een betere positie aanneemt door op haar elleboog te steunen en mijn lul iets op te duwen.

“Kom maar,” hijgt ze en gelijk trek ik haar naar achteren terwijl ik krachtig mijn middel naar voren duw. “Oh… ho… Ja… ah… ha… lekker! Stamp maar door! Oh… ho… ha… ja!” Wild op haar in beukend waarbij onze lijven met een hard gepetst tegen elkaar botsten komt ze weer klaar.

“Deeaalll,” kreunt ze hard en valt plat voorover op haar buik. “We hebben een deal!” Mijn lul is helaas uit haar geschoten voordat ik klaar ben gekomen. Ik ga naast haar hoofd staan en duw mijn natte eikel tegen haar wang. Gelijk hapt ze mijn om mijn eikel en zuigt me in een paar tellen klaar. Dikke klodders komen op haar wangen, neus en in haar mond. De laatste druppels likt ze van mijn eikel waarna ze op haar rug rolt. Ik kleed me weer aan en laat een snurkend Julia achter.

De volgende ochtend gaat mijn telefoon. Ik heb een berichtje van mijn voicemail ontvangen. Op mijn werk luister ik het berichtje.

“Hoi! met Julia,” hoor ik. “Als eerste. Het was te gek. En ten tweede. Ik heb je bod nog niet. Of op de juiste plaats. Kunnen we afspreken voor volgende week zelfde tijd? Einde bericht. Doei!”

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *