Van duo tot kwartet

()

John ligt op zijn rug op bed nog uit te hijgen en na te genieten. Zijn pik is half stijf en drijfnat van de sappen van zijn vrouw. Zijn eikel is vuurrood en klopt nog na. Lea heeft hem zojuist bereden als een vurige amazone, zo heftig dat hij zelf nauwelijks nog kon bewegen onder haar. Het was weer net als toen ze elkaar net kenden, zo intens.

Hij hoort de douche lopen en denkt na over de afgelopen maanden. Lea was zich anders gaan gedragen, ze was vrolijker en wilde meer seks in allerlei verschillende standjes. Hij vroeg zich af hoe dat kwam; was het gewoon een nieuwe opleving in haar leven, na toch wat saaie jaren, of speelde er iets anders? Okay, ze ging vaker uit met vriendinnen en met hun buurvrouw, die heerlijke Betty. En hij was wel eens een avond of soms zelfs een nacht weg voor zijn werk, maar dan waren de kinderen toch thuis?

Natuurlijk had hij wel eens gehoord van vrouwen die een seksuele opleving krijgen in hun huwelijk door af en toe vreemd te gaan, maar de gedachte daaraan verwierp hij snel. Hoewel? Zelf was hij eens in de fout gegaan met een vrouwelijke collega tijdens een trip naar het buitenland, maar dat stelde niets voor, bovendien hadden ze beiden te veel gedronken.

En in zijn relatie voordat hij Lea leerde kennen, was vreemd gaan meer regel dan uitzondering geweest. Maar die relatie was lang niet zo intens als met Lea. Hij had zich wel af en toe afgetrokken met zijn gedachten bij die fraaie Betty of zomaar een vrouw die hij tegen gekomen was. En hij droomde wel eens van een trio of zelfs meer. Het leek hem geil zijn vrouw met een ander bezig te zien, het maakt niet uit of het een man of een vrouw zou zijn.

John probeerde de volgende dagen af en toe voorzichtig wat reacties uit te lokken, maar Lea reageerde neutraal. Wat ze deed als ze met vriendinnen uitging (hapje eten, café of soms disco). Wat ze in de disco deed (beetje drinken, soms dansen met elkaar en weer naar huis als het eigenlijk echt begon daar, want haar leeftijd ging toch meespelen). Een paar dagen later besloot hij het over een andere boeg te gooien en vertelde dat hij op zakenreizen wel eens in een moeilijke situatie kwam wat vrouwen betreft, maar zich wel kon beheersen. Lea schrok, bloosde, maar herstelde zich snel.

“Ach, wat niet weet, dat niet deert”, zei ze nonchalant. Die opmerking kwam als een bevrijding voor hem.

Die ochtend zou hij thuis werken, terwijl Lea de hele dag naar een seminar voor haar werk was, de kinderen zouden overblijven op school. De avond ervoor hadden ze weer heerlijke wilde seks gehad en dat had John opnieuw gestimuleerd om de kansen die hij kreeg maar eens te gaan benutten. Of ze nu wel of niet vreemd gegaan was; ‘wat niet weet niet deert’ galmde af en toe nog door zijn hoofd. Hij zette een volle pot koffie en ging de krant halen uit de postbus beneden.

Toen hij terug kwam op hun etage, stond Betty voor de lift te wachten.

“Morgen buurvrouw, ook een dagje thuis?” Vroeg hij schalks.

“O, dat ben ik wel vaker hoor”, antwoordde ze met een klein knipoogje erbij.

“Nou dan kunnen we zo wel even een kop koffie drinken”, reageerde hij ad rem. “Ben over tien minuten bij je, even een boodschapje doen,” zei Betty en ze stapte zonder hem verder aan te kijken de lift.

John stond versteld van zijn alerte reactie, zo was hij normaal niet, maar de afgelopen weken hadden hun uitwerking kennelijk niet gemist. Hij verkleedde zich snel in trainingsbroek en een T-shirt met korte mouwen. Hij poetste zijn tanden en ging op de bank wachten tot Betty zich zou melden. De tien minuten werden een kwartier, twintig minuten, hij werd er nerveus van en liep naar het raam om te kijken of hij haar zag. Voor het eerst sinds vele jaren, voelde hij zowaar vlinders in zijn buik.

Hij liep terug naar de keuken en schonk voor zichzelf alvast maar een kop koffie in, toen de bel ging. Hij wist hoe snel hij de deur moest openen, waarna een stralend lachende Betty naar binnen huppelt.

Ze ziet er prachtig uit in een wijd uitlopende donderblauwe rok tot net boven de knie en een lichtblauwe blouse, met korte mouwen. De kleuren steken fraai af tegen haar melkchocolade kleurige huid van haar gezicht en haar armen en benen.

“Lekker, ik ruik koffie”, zegt ze, terwijl ze op de bank ploft en haar benen over elkaar slaat. John haalt snel de koffie en gaat schuin tegenover zitten, genietend van haar mooie volle dijen.

Als ze voorover buigt om het kopje te pakken, kan hij even snel in haar decolleté kijken, want de bovenste twee knoopjes van de blouse staan open. Hij kan het niet goed zien, maar hij heeft het sterke vermoeden dat ze geen beha aan heeft. Hij heeft haar ooit wel eens topless op het stadsstrand zien liggen en kan zich de stevige lichtbruine borsten met de grote donkerbruine tepels maar al te goed herinneren. Betty kijkt hem uitdagend aan met brutale ogen onder die grote bos bruine krullende haren. Hij voelt zich als een puber van 16 voor zijn eerste afspraakje en weet geen woord uit te brengen.

Betty begint wat te kletsen over werk en andere trivialiteiten en dat brengt hem weer wat tot zijn positieven. Hij wordt wat rustiger en vraagt wat zij en Lea zo al doen als ze wel eens gaan stappen.

“Ach, het gebruikelijke,” zegt ze nonchalant, “wat eten, wat drinken, soms een disco, maar Lea gaat meestal eerder naar huis. Zijzelf blijft soms wat langer, en dan maak ik er soms wel wat moois van”, zegt ze er lachend achteraan.

John voelt de spanning tussen hen stijgen en vraagt of ze nog koffie wil.

Nadat hij het tweede kopje voor haar heeft neergezet, gaat hij naast haar zitten. Van dichtbij ziet hij dat er tussen het derde en vierde knoopje van de blouse ruimte is ontstaat en krijgt hij de bevestiging dat ze inderdaad geen beha aan heeft. Ook ziet hij van dichtbij dat haar harde tepels strak staan tegen de lichtblauwe stof; er begint iets te knellen in zijn broek. Betty draait haar gezicht naar hem toe en zegt ineens.

“Waar wachten we eigenlijk op?” Ze maakt haar bedoelingen meteen duidelijk door haar blouse helemaal los te knopen.

Haar prachtige borsten staan parmantig naar voren, de tepels zijn inderdaad keihard en nog donkerder dan in zijn herinnering. John trekt zijn T-shirt over zijn hoofd en staat op. “Kom mee”, zegt hij en pakt een hand om haar naar de slaapkamer te leiden. Betty trekt de rits van haar rok los en laat de donkerblauwe stof over haar ronde heupen naar de grond glijden. Ze was op alles voorbereid, ziet John, want ze draagt ook geen slipje. Haar venusheuvel is helemaal onbedekt en langs haar spleetje ziet hij twee smalle schaamlipjes iets naar buiten steken.

Hij staat nog onhandig met zijn broek te worstelen als Betty hem een duw geeft waardoor hij op zijn rug op bed valt. Lachend trekt ze zijn laatste resten textiel over zijn voeten en ploft boven op hem. Haar buik drukt op zijn volle erectie en haar handen pakken zijn hoofd om hem makkelijker vol op zijn mond te zoenen. Ze draait met haar onderbuik rondjes over zijn buik en streelt zijn borst en zijn heupen. John pakt haar mooie ronde billen en begint die te kneden, hij voelt haar stevige borsten tegen zijn bovenlichaam draaien; hij wordt gek.

Betty merkt snel dat hij uiterst opgewonden is en fluistert dat ze haast zal maken. Ze wipt haar kont omhoog, pakt zijn pik beet en schuift dan naar onderen. Hij glijdt soepel naar binnen, want ook zij is behoorlijk nat geworden van alle opwinding. Even blijven ze stil op elkaar liggen, zijn kloppende pik in haar natte kut, dan richt ze zich op en begint op en neer te bewegen. Ze steunt met haar handen op zijn borst en haar borsten wippen ritmisch mee met haar bewegingen. Alleen al daarvan wordt John nog gekker, hier had alleen maar van kunnen dromen.

Dit houdt hij geen minuten meer vol. Hij schaamt zich een beetje dat hij zo snel al zou komen, maar Betty merkt het.

“Laat je gaan”, fluistert ze, “kom maar, ik wil je hete zaad voelen stromen.” Hij probeert zich zo goed mogelijk in te houden, maar het lukt niet. Zijn ballen knijpen zich samen, zijn eikel begint heftig te kloppen dan ontlaadt alle spanning zich in haar spleet. Zes, zeven, acht keer vliegen de klodders sperma richting Betty ’s baarmoeder. Zij blijft maar doorgaan met bewegen, zodanig dat zijn schacht langs haar klitje schuurt. Ze laat zich op hem vallen zodat ze nog beter met haar genotsknopje tegen hem aan kan wrijven. Net zo lang en heftig totdat ze ook tot een orgasme komt en dat is niet zo stil als bij John, want Betty slaak een kreet en blijft zuchten en steunen tot zij helemaal op is.

Alles bij elkaar was het wel een beetje snel gegaan. John excuseert zich daarvoor, maar als ze na het douchen weer op de bank zitten, vertelt Betty, dat ze al een tijdje geen man meer gevoeld had, was er gewoon niet van gekomen.

“Doen we het de volgende keer wat rustiger aan,” zegt ze veel betekenend. ‘Zo, zo dat belooft wat,’ denkt John en hij bekent dat hij hier wel eens van gedroomd had en ook dat hij zich wel eens had afgetrokken met haar in gedachten. Zelfs wel eens toen Lea naast hem lag te slapen, zodat hij het heel stil en rustig moest doen, wat wel moeite kosten.

“Dat had echt niet gehoeven hoor,” zegt Betty en ze vertelt hem het verhaal van Lea en haar. Dat zijn vrouw had genoten van die lesbische ervaring en dat zij beiden heerlijk klaar gekomen waren.

“Dat lieve mooie vrouwtje van jou is veel stouter dan je denkt hoor”, zegt ze er ondeugend bij. John kijkt haar verbaasd aan, zoveel openheid had hij niet verwacht, maar aan de andere kant is hij er wel blij mee, dat maakt het voor hem gemakkelijker zijn wensen met Lea te bespreken. Betty belooft hem niets aan Lea te zeggen, maar hij moet zijn wetenschap ook niet direct uitbuiten, vraagt ze hem indringend.

Enkele dagen later…

“Betty vraagt of we morgenavond wat komen drinken”, zegt Lea tegen John. Ze zitten wat tv te kijken met een glas wijn erbij en ze aait hem over zijn haar, “heb je daar zin in?” Hij kijkt haar verbaasd aan en vraagt dan waarom hij er nu wel bij mag, ze gaat anders toch altijd alleen?

“Ze vond het zo zielig dat jij altijd maar op de kinderen moest passen als wij gingen stappen, maar nu blijven we bij haar thuis,” verklaart Lea de uitnodiging.

Als ze later in bed liggen en Lea hem net heerlijk gepijpt heeft, krijgt John het sterke vermoeden dat dit niet zomaar een uitnodiging is, daar moet wat achter zitten. Maar hij vraagt niet door, hij wil zich wel laten verrassen en die nacht krijgt hij allerlei heerlijke dromen. Hij zegt nog wel tegen Lea dat ze de kinderen moeten inlichten, maar die vinden dat meestal niet erg. Ze gaan slapen en weten waar de ouders zijn als ze onverhoopt wakker worden.

Betty ziet er weer heerlijk uit als ze de deur opent voor Lea en John. Ze draagt een nauw zittende spijkerbroek met daarboven een strak T-shirtje, waaronder duidelijk zichtbaar geen beha zit. Haar grote harde tepels doordringen de stof. Ook Lea heeft zich ‘lekker’ aangekleed met een half lange rok en een overhemd waarvan de drie bovenste knoopjes open staan.

Betty heeft voor een paar goede flessen Spaanse wijn gezorgd en heerlijke hapjes met kaas, vis en paté gemaakt. Naarmate de avond vordert en er meer gedronken is, wordt de stemming steeds vrolijker. Via de Cd-speler klinkt heerlijke salsa muziek, die Betty doet besluiten heel sensueel te gaan dansen op de opzwepende ritmes. Haar lichaam beweegt als een slang, zo soepel is ze, haar borsten wippen op en neer op het ritme en het tempo van de muziek, John kijkt er met genoegen naar en voelt zich steeds opgewondener worden.

Zeker als Lea besluit mee te gaan dansen. Los van elkaar bewegen de twee mooie vrouwen zich door de woonkamer. Af en toe komen ze dicht bij elkaar en raken ze elkaar even vluchtig aan. Maar die aanrakingen worden veelvuldiger en bereiken ook de plekken, waar John beide dames ook wel even zou willen strelen. Als het nummer is afgelopen, gaan ze dicht tegen elkaar aan staan uit te hijgen met hun armen om elkaar heen geslagen. Lea streelt de rug van Betty en die op haar beurt pakt Lea ‘s billen en kneedt ze zachtjes.

John voelt dat zijn pik begint te steigeren bij het zien van die twee mooie vrouwen, die elkaar gek aan het maken zijn. Hoewel het volgende nummer ook weer snel en heftig is, blijven Lea en Betty dicht tegen elkaar aan staan. Betty schuift de rok van Lea omhoog en streelt haar billen, over het (voor John bekende) roze slipje heen, terwijl Lea haar handen onder het T-shirt van Betty heeft geschoven en haar blote rug aait. Dan beginnen ze te zoenen, hartstochtelijk, met in elkaar gestrengelde tongen.

John gaat verzitten en legt zonder dat de vrouwen het merken zijn lul wat rechter, want die bleef steken achter de band van zijn slip en steekt er nu een eindje bovenuit. Betty heeft de billen van Lea losgelaten en begint de rest van de knoopjes van haar overhemd los te maken, intussen heeft Lea het T-shirt van Betty helemaal omhoog geschoven en blijft ze met één hand haar rug strelen en met de ander pakt ze één van de grote borsten van Betty beet.

John houdt het bijna niet meer uit, maar blijft toch gefascineerd kijken naar het erotische schouwspel vlak voor hem. Met een snelle beweging heeft Betty de beha van Lea los geklikt en neemt ze de beide borsten van Johns vrouw in haar handen. Lea begint aan de sluiting van de broek van Betty te frunniken en als die losser zit, steekt ze een hand in de broek. Betty zucht even, maar duwt haar hoofd naar beneden en begint aan de tepels van Lea zuigen, die daardoor op haar beurt weer een kreetje laakt. Langzaam duwen de beide vrouwen elkaar in de richting van de grote bank tegenover John.

Nog voor ze de bank bereikt hebben liggen het overhemd en de beha van Lea op de grond, naast het T-shirt van Betty. Met uitpuilende ogen staart John naar de vier borsten die langzaam richting de bank zakken, de volle stevige met de grote donkere tepels van Betty en de iets kleinere, maar zeker zo fraaie van zijn eigen vrouw. Betty ligt nu op haar rug en Lea is bezig de spijkerbroek definitief van Betty ’s benen te verwijderen. Met genoegen ziet John dat Betty ook geen slip draagt, zodat haar fraaie geschoren spleetje met die iets naar buiten stekende schaamlipjes direct zichtbaar wordt.

Lea ritst haar rok los en slingert in één beweging ook haar roze slipje naar de grond. Vervolgens kruipt ze tussen de gespreide benen van Betty. De vrouwen liggen nu op elkaar en strelen elkaar naakte lijven, hun onderlichamen schuiven daarbij dicht langs elkaar heen. Betty heeft haar benen om Lea heen geslagen, zodat John een fraai uitzicht heeft op de twee over elkaar heen schuiven kutjes. Beiden hijgen en steunen nu en gaan helemaal op in hun geile spel, vrijwel zonder zich nog bewust te zijn van Johns aanwezigheid.

Lea neemt de borsten van Betty in haar handen en begint ze te kneden en aan de tepels te zuigen. Betty schuift steeds sneller met haar kruis langs Lea ‘s kutje. Haar handen liggen om de billen van Lea en drukken die steeds feller naar beneden. Ineens maakt Lea zich los uit de omknelling en draait zich om, legt haar hoofd tussen de benen van Betty en haar eigen benen aan weerszijde van Betty ’s gezicht. Gelijktijdig beginnen de vrouwen elkaar te likken en te vingeren. De geile kreetjes volgen nu sneller en sneller.

John gooit nu ook alle remmen los, hij trekt zijn broek en slip uit en hij begint aan zijn vol overeind staande paal te trekken. Zijn eikel glimt al van het voorvocht. Hij staat op en loopt met zijn pik in zijn hand naar de bank tegenover hem. Hij gaat aan de kant van Betty ’s hoofd staan en trekt steeds wilder aan zijn stijve. Betty kijkt even naar hem op en glimlacht, dan gaat ze weer snel door met het likken van Lea, terwijl haar gezicht begint te vertrekken. Zij is dicht bij een orgasme en duwt haar kruis steeds feller tegen Lea ‘s mond.

John voelt dat zijn ontlading ook niet lang op zich zal laten wachten als hij de tong van Betty voortdurend in en uit het spleetje van zijn vrouw ziet komen. Ook Lea is onderweg, want ze gaat ook meer bewegen en vooral steeds hardere kreetjes slaken. Dan ineens komt Betty klaar, met een schreeuw en ze knijpt haar benen samen, zodat Lea bijna de adem wordt ontnomen. Betty ’s orgasme duurt lang, is heftig en geeft John nog meer adrenaline dan er door zijn lichaam stroomde.

Hij trekt sneller en sneller en houdt zijn pik vlak boven het gezicht van Betty, bijna tegen het kutje van Lea aan. Hij laat zich nu helemaal gaan en spuit binnen een paar seconden zijn sperma over de mond van Betty tegen de ingang van Lea. Als die het warme zaad tegen haar kutje voelt houdt ze het ook niet meer en een paar likjes van Betty, die daarmee het zaad mee naar binnen neemt, zijn genoeg om ook haar klaar te laten komen.

Betty likt zorgvuldig Lea ‘s kutje schoon en veegt dan een deel van Johns sperma in haar mond en slikt het door. John is intussen teruggegaan zijn bank en hangt loom achterover, zijn nog enigszins stijve pik ligt op zijn buik en druppelt nog een beetje na. Langzaam komen de vrouwen overeind en kijken verlekkerd naar John.

“Daarom mocht je mee”, zegt Lea, “ik wist zeker dat je hiervan zou genieten.”

“Je hebt er vast van gedroomd,” voegde Betty er lachend aan toe. John beaamt dat en zegt dat hij het inderdaad een erg geil gezicht vond, zijn eigen vrouw die klaar gelikt en gevingerd wordt door een ander.

“En als het nou een man was geweest?” Vraagt Lea hem. John is verrast door de vraag en weet eigenlijk niet goed wat hij daarvan zou vinden.

“Ik zou jou wel eens met een andere vrouw willen zien”, vervolgt ze en ze kijkt er heel stout bij. John kijkt naar zijn geslachtsdeel, dat nu weer een normaal formaat heeft en vervolgens vluchtig naar Betty, die met een tissue haar gezicht aan het schoonmaken is. Dan trekt hij zijn T-shirt uit en loopt weer naar de twee vrouwen.

“Nou dat kan”, zegt hij tegen Lea, “ga maar even opzij.”

John gaat tussen de twee vrouwen op de bank zitten en begint over de twee nog natte kutjes te wrijven. Lea pakt zijn pik beet en begint die weer op sterkte te brengen en Betty zoent hem vol op zijn mond. Dat alles helpt uitstekend om zijn geslacht weer in een mum van tijd keihard te maken. Hij laat Betty ’s spleetje voor wat het is begint haar grote lichtbruine borsten te strelen en de tepels te bewerken. Betty reageert weer met een kreetje. Ze staat op en gaat bovenop John zitten en schuift langzaam met haar natte vagina in de richting van zijn erectie. Dan pakt Lea haar mans pik beet en schuift die onder Betty.

Moeiteloos verdwijnt de penis van John in Betty ‘s spleetje. Hij slaat zijn armen om haar en drukt haar dicht tegen zich aan, zodat hij de stevige borsten tegen zijn lijf voelt. Als ze op en neer begint te bewegen, schuiven de grote tepels langs zijn borst, dat is een heerlijk gevoel. Lea gaat op haar knieën op de grond voor het neukende paar zitten en pakt met één hand Johns ballen en met andere wrijft ze over Betty ’s klitje. Dat stimuleert de twee nog meer en hoewel hij net klaar gekomen is, voelt John dat zijn ballen zich weer snel vullen, zeker als Lea er af en toe flink in knijpt.

De pik van John en de vingers van Lea brengen Betty al snel weer in extase. Ze draait met haar kutje om Johns lul tijdens een lange stevige tongzoen komt ze weer klaar met hetzelfde geweld als daarvoor. Ze leunt met haar hoofd tegen zijn schouder als ook John voelt dat zijn orgasme aanstaande is. Hij fluistert Lea toe dat ze zijn ballen nog even flink moet bewerken, voordat hij na een paar ferme stoten zijn zaad loost in Betty ’s spleet. Hij siddert nog even na en kijkt dan naar beneden, waar hij ziet dat Lea zich nu liggend op de grond heel snel aan het klaar vingeren is.

Na deze avond waarbij bij alle drie de meest geile fantasie bewaarheid werd bleef het enkele weken rustig op het seks-front van John, Lea en Betty. Maar alle drie wisten ze dat het niet bij die ene avond zou blijven. De seksbeleving tussen John en Lea draaide door de wilde avond enkele dagen overuren maar gaandeweg viel alles weer in het gewone stramien. Tot…

Lea ’s ouders hadden aangeboden om een weekendje op de kinderen te passen, want ze vonden dat hun dochter en schoonzoon hard werkten en er wel eens even tussenuit mochten. Omdat het nog lekker nazomerweer was, had Lea een lang weekeinde aan de Belgische kust geboekt. Om twee redenen. Ze kenden in Oostende een paar heerlijke restaurants en daar in de buurt was het enige Belgische naturistenstrand. De autorit door de vrijdagavondspits was vermoeiender dan verwacht en aangekomen in het hotel besloten ze daar een hapje te eten en gelijk naar bed te gaan.

Lea nestelt haar naakte lichaam tegen Johns blote lijf en vraagt hem hoe die avond bij Betty hem bevallen was. Ze hadden het er eigenlijk nog niet eerder echt over gehad. John besluit om maar gelijk heel open te worden en zegt dat hij het fantastisch had gevonden, maar dat het niet de eerste keer was dat hij met Betty naar bed geweest was. En hij vertelt het verhaal van ochtend dat ze bij hem was komen koffie drinken.

“Ik weet het,” zegt Lea en ze legt uit dat daarom het idee was opgekomen om hem een keer te verwennen met zijn tweeën. En dan vertelt ze wat ze zelf allemaal uitgespookt heeft het afgelopen jaar. Van de ontmoetingen met ene Jochem tot de pijpbeurt in de disco. Even is John stil van zoveel openheid, maar dan zegt hij dat hij al zoiets vermoedde en dat het hun seksleven kennelijk behoorlijk ten goede was gekomen. Ze keuvelen nog wat verder, strelen elkaar teder en vallen dan als een blok in slaap.

Zaterdagochtend genieten Lea en John vroeg van het uitgebreide ontbijtbuffet en vertrekken om een uur of tien naar het naturistenstrand bij Bredene, tussen Oostende en De Haan. Ze vinden een lekker beschut plekje tegen de duinenrij aan. Het is nog steeds heerlijk weer en ze ontdoen zich snel van hun kleding en smeren elkaar in met zonnebrandolie. John geniet van het mooie lichaam van zijn vrouw, dat ondanks haar leeftijd van midden dertig en twee kinderen, nog steeds gezien mag worden. Tijdens het inwrijven, denkt hij weer even met plezier terug aan die avond bij Betty, toen hij twee van die heerlijke lichamen tot zijn beschikking had.

Na een uurtje komt er een ander stel op een meter of tien van hen vandaan bij de duinen liggen. Aan de uitspraak te horen Nederlanders, want het Vlaamse accent ontbreekt duidelijk. De man trekt zijn shirt en zijn korte broek snel uit en Lea kijkt even iets langer dan gebruikelijk naar de forse stengel die tussen de benen van de man slingert. Hoe groot zou die wel niet zijn als die stijf wordt, denk ze even, maar dan bedenkt ze dat de wat kleinere van John haar toch wel goed bevalt.

John heeft wat meer oog voor de vrouw die gevorderd is tot haar slipje en beha, zo te zien een behoorlijke C-cup. Ze heeft mooi half lang blond haar en is stevig gebouwd en als de beha los gaat komen er twee fraaie stevige borsten tevoorschijn, die nog recht vooruit staan. Als het slipje naar beneden gaat, wordt een mooi gecultiveerde venusheuvel onthuld. John schat ze in van ongeveer dezelfde leeftijd als hij en Lea. Ze ging op haar buik liggen, waardoor haar ronde billen mooi naar boven bolden. Ze liet zich zichtbaar genietend insmeren door haar partner.

“Ik heb dat stel vanmorgen geloof ik gezien bij het ontbijt”, fluisterde Lea richting John, “ik herken dat veelkleurige shirt van die man”.

“Dat is dan toevallig,” antwoordt John, “dat ze dan ook naar dit stukje strand komen en dichtbij gaan liggen.” Hij staat op en loopt in de richting van de kustlijn, maar verder dan zijn knieën gaat hij niet het water in. Het is niet echt koud, maar warm is anders. Als hij terugloopt, kijkt Lea naar zijn bengelende penis en heel even vergelijkt ze die met die van de man naast hen. Iets kleiner, schat ze, maar wel iets dikker. Ach, wat maakt het uit, denkt ze dan bij zichzelf en leest verder in het tijdschrift dat ze meegenomen had.

’s Avonds gaan John en Lea heerlijk eten in één van de vele visrestaurantjes in Oostende en als ze terugkomen in het hotel zit het stel van strand gezellig te kletsen in de fauteuils bij de bar met 2 glazen wijn voor zich. De man draagt nu een spijkerbroek met een overhemd en de vrouw heeft een korte zwarte rok aan met daarboven een mouwloos groen truitje, dat haar stevige borsten goed deed uitkomen.

Als ze langs lopen, spreekt de man hen aan; “jullie waren toch ook op het strand? Kom er gezellig bij zitten.” Lea en John kijken elkaar aan, maar voordat John kan reageren, zegt Lea dat het haar wel leuk lijkt. Ze stellen zich voor, de man blijkt Joris te heten, de vrouw Linda.

De ober komt nog twee glazen rode wijn brengen, voor Lea een witte en voor John een biertje. Binnen een paar minuten zitten ze gezellig te kletsen over van alles en nog wat. Over de diverse naaktstranden, en hoe lekker het is om naakt van de zon te genieten. Onwillekeurig moet Lea af en toe naar het kruis van Joris kijken, maar ze ziet niet echt een bobbel. John kan zijn ogen bijna niet afhouden van de grote borsten van Linda. Na nog een paar drankjes gaat de bar sluiten en Joris stelt voor op hun kamer nog wat verder zullen praten en drinken.

Als ze binnen zijn, verdwijnt Linda in de badkamer om er weer uit te komen in een badjas. Lekker die kleren uit, zegt ze en ze gaat op bed zitten. De badjas valt wat open, waardoor haar blote benen te zien zijn tot bijna bovenaan haar dijen. Lea en John zitten in de twee luie stoelen die er staan en Joris is bezig met het inschenken van de drankjes; drie wijntjes en ditmaal een whisky voor John, die zodanig zit dat hij bijna in het kruis van Linda kan kijken.

Joris trekt zijn slippers en zijn overhemd uit en gaat naast Linda op het grote tweepersoonsbed zitten. Die trekt haar knieën op, zodat John een riant uitzicht krijgt op haar spleetje, dat glimt van het vocht. Hij gaat even verzitten om zijn geslacht wat meer ruimte te geven, want dit is toch een veel erotischer gezicht dan vanmiddag op het strand. Linda ziet het niet, want die tikt net met haar hand op John ‘s buik en zegt dat hij er wel wat aan moet doen, want het gaat een beetje bol staan.

“Valt wel mee hoor,” hoort John Lea zeggen en hij staart nog steeds gebiologeerd naar Linda ‘s kutje.

“Nou voel maar eens”, zegt Linda tegen Lea, “dan weet je dat het wel een beetje nodig is.” Ze buigt iets voorover, waardoor ook een van haar stevige borsten zichtbaar wordt en geeft een kusje op Joris buik. Lea is opgestaan en loopt naar het bed, ze legt een hand op het lichaam van Joris en zegt weer dat het wel meevalt. Joris pakt haar hand beet en schuift die heen en weer over zijn buik en drukt die dan even tegen zijn kruis. Lea schrikt, maar trekt niet terug, ze voelt nu wel een bobbel en er gaat een lichte rilling door haar lichaam. Dan zegt ze heel ad rem; “maar daar zit wel degelijk een grote hobbel.”

“Die heb je vandaag al gezien toch,” zegt Joris, “maar toen was hij inderdaad wat kleiner.”

“Groot genoeg nog,” antwoordt Lea weer gevat. Linda buigt nu nog verder voorover, waardoor haar badjas helemaal open valt en haar mooie borsten zich in hun volle glorie tonen. John heeft het even niet meer, zijn vrouw heeft haar hand op de lul van een vreemde man en diens vrouw zit bijna helemaal naakt voorover gebogen op het bed. Het zweet breekt hem uit, maar tegelijkertijd windt het hem enorm op, hij voelt zijn pik heel hard worden. Linda heeft intussen vakkundig de broek van Joris open geknoopt en geritst en haalt diens volle 20 cm. uit zijn boxershort. Lea ‘s hand had haar werk kennelijk goed gedaan.

Dan gaat alles ineens heel snel. Lea neemt de pik van Joris in haar handen en heel zachtjes duwt hij haar hoofd in die richting. Linda doet haar badjas nu helemaal uit en trekt Joris broek over zijn benen naar de grond. Ze staat nu voorover gebogen achter het bed en John zit recht voor haar mooie kont met daaronder haar natte kutje. Hij staat op en gaat achter haar staan en pakt haar voorover hangende borsten met twee handen beet en rolt met zijn vingers over de harde tepels. Intussen is Lea Joris aan het pijpen , terwijl die Lea ‘s shirtje omhoog trekt en de beha los maakt, zodat hij haar mooie borsten kan strelen.

Lea laat de stijve van Joris even los en trekt de rest van haar kleding uit, dan gaat ze met haar kont naar zijn gezicht op hem zitten en begint weer te pijpen. Zijn grote staaf gaat zo diep haar mond in, dat ze bijna braakneigingen krijgt, maar ze houdt vol, want het is een zalig gevoel. Joris is haar kutje aan het vingeren en likken en zuigt heerlijk op haar klitje. Ze is drijfnat en wordt steeds meer opgewonden door de hele situatie.

Ze kijkt voor zich en ziet dat Linda voorovergebogen op haar handen steunend bij het bed staat met achter haar een naakte John, die met één hand hard haar borsten kneedt en met zijn andere hand probeert zijn stijve pik bij haar naar binnen te werken. Linda spreidt haar benen, zodat hij er gemakkelijker bij kan en slaakt een kreet als zijn eikel tussen de schaamlippen door naar binnen floept. John begint direct als een bezetene te stoten, hij is zo geil dat hij het liefst zo snel mogelijk zijn sperma bij haar naar binnen wil spuiten. Linda’s borsten gaan heen en weer door de kracht van de stoten van John. Ze houdt er één met een hand vast en knijpt er zelf ook hard in. Haar kont drukt ze in het ritme van John naar achteren, waardoor hij steeds diep erin komt. Intussen bewerkt hij haar klitje met zijn vingers.

Joris heeft nu drie vingers bij Lea naar binnen gewerkt en zuigt nog steeds op haar klitje. Een andere vinger heeft hij in haar kontgaatje gestopt en die haalt hij steeds heen en weer. Hij begint ook te steunen, want Lea heeft zijn pik in een wurggreep in haar mond en hij voelt zijn zaad al borrelen in zijn ballen. Lea weet niet meer waar ze gekker van wordt, het pijpen, het gezuig aan haar klit, de vingers in haar kutje of die ene in haar kont. Er klinken nu allerlei kreten door de kamer, waarvan niet te achterhalen is van wie ze afkomstig zijn.

Dan volgt er een heel lange oerkreet, overgaand in snel hijgen. Linda komt klaar en dat wil ze weten ook, ze schudt over haar hele lichaam. John heeft moeite zijn ritme te handhaven, hij neemt een kleine pauze, wat goed uitkomt, want hij nadert ook met rasse schreden zijn ontlading.

“Ga door,” hijgt Linda, “ik wil je zaad voelen in mijn kut.” En John begint weer, nu in een rustiger tempo, te neuken.

Lea schrok even van het orgasme van Linda en liet de pik van John uit haar mond vallen. “Dat doet ze altijd zo”, steunt John, terwijl hij haar naar zich toe trekt en haar op haar rug op bed legt. Dan kruipt hij tussen haar gespreide benen en hij duwt zijn grote paal in de volle lengte in haar kutje. Lea slaakt een kreet, maar voelt daarna het genot van Joris stevige staaf. Ze was al bijna aan haar hoogtepunt en dit doet haar koken van opwinding. Ze gaat met een hand naar haar klitje en bewerkt dat met snelle bewegingen tot ze weer worden gestoord door een kreet.

Ditmaal heeft John de borsten van Linda weer gepakt trekt die haar naar zich toe en spuit met volle kracht zijn lading sperma bij haar naar binnen. Linda was nog aan het nagenieten van haar eigen orgasme en moedigt hem aan net zolang door te stoten tot hij helemaal leeg is.

Het orgasme van haar man is voor Lea de druppel die haar zelf heftig doet klaarkomen. Ze duwt haar bekken tegen John en knijpt haar schaamlippen hard tegen de heen en weer schuivende penis. Ze slaakt kleine zuchtjes, veel minder luidruchtig dan de andere twee, maar minstens zo heftig.

Joris is de enige die nog moet komen en hij probeert het uit alle macht uit te stellen, maar drie orgasmes achter elkaar op één vierkante meter helpen daar niet echt bij. Hij besluit zich dan maar te laten gaan en Lea voelt hoe ze helemaal vol gespoten wordt. Als hij van haar af kruipt, pakt ze zijn pik beet en probeert er nog uit te zuigen wat er overgebleven was. John en Linda liggen intussen naast elkaar op bed zijn elkaar aan het strelen, zacht en teder, alsof ze dat al jaren doen. Lea en John gaan douchen en als ze klaar zijn worden ze gevolgd door John en Linda.

Vanuit de badkamer komen allerlei kirrende geluiden. De stem van Linda klinkt hijgend; “doorlikken, ja, doorlikken”. Dan volgt er weer een oerkreet en even later komen de twee giechelend de kamer in.

Het is drie uur in de nacht als Lea en John aangekleed op de stoelen zitten en Joris en Linda naakt op bed liggen. Voor alle vier was het de eerste keer op deze manier en vooral Joris en Linda hadden er al lang op gehoopt, maar nooit de gelegenheid gekregen. John en Lea vertellen van hun vorige avonturen bij Betty en er ontstaat een innige verbondenheid tussen de vier. Ze wisselen adressen uit en beloven dat ze elkaar nog een keer zullen komen opzoeken.

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *