Na de vakantie

()

Na de vakantie hadden we een nieuwe collega Frans op de middelbare school waar ik lichamelijke opvoeding gaf. Was blij verrast dat het een vrouwelijke collega was van rond de 50 jaar. Moet wel zeggen dat ze er charmant uitzag en ook een goed strak figuur had. Tijdens het voorstellen keek ze goed in de ogen. Vond het een aanwinst voor onze school. Ze gaf zich op onze wekelijks volleybal uurtje donderdag na schooltijd. Daar kwam ik dan ook voor het eerst met haar in contact. Die middagen waren altijd leuk en met haar erbij was het aantal mannen en vrouwen in evenwicht. Ze kon leuk mee spelen en vond haar erg sociaal.

Het jammer was van deze zaal dat er maar niet één doucheruimte was en we hadden afgesproken dat de ene week de dames als eerste gingen douchen en de week erna de heren als eerste. Na een week kwam ik tijdens een pauze weer met haar en contact en kon het goed met haar vinden. We zochten elkaar zo op een natuurlijke wijze wat vaker op. Had ook het idee dat zij het leuk vond. Ook na het volleyballen bleven we nog vaak even samen hangen.

De week erna was er een hele leuke sfeer tijdens het volleyballen en kwamen bijna allemaal in een positieve en leuke sfeer.  We hingen aan elkaar bij het behalen van een mooi punt. We vonden het jammer dat het afgelopen was.

De mannen mochten als eerste douchen en toen ik al onder de douche stond kwamen de vrouwen onder aanvoering van onze Franse collega, ze heet trouwens Maud, ook al onder de douche staan en ze zei: “We vonden het onzin om te wachten en omdat we het een leuke groep vinden dachten dit moet toch ook kunnen.”

Was er wel door verrast onze vrouwelijke collega’s naakt te zien en de dames giechelden ook erg. Na afloop hadden het erover en niemand vond het eigenlijk niet goed, maar juist leuk. Nu is het gewoon. Er is sinds die tijd nooit meer over gesproken. Het is nu normaal.

Nieuwe collega’s moeten soms even slikkende maar dat gaat ook altijd goed. Vind het wel nog steeds bijzonder. Spreek Maud nu wat vaker en nodigde me uit om een keer een wijntje bij haar te drinken. Vond dat leuk en zei volledig ja. We spraken de volgende week vrijdag af en iedere keer dat we elkaar ontmoeten zei ik; zie er erg naar uit. Dan kreeg ik een zoen van haar en soms knuffelden elkaar. Merkte dat zij er ook genoot van het vooruitzicht.

Eindelijk was het die mooie vrijdag en belde bij haar aan. Had een grote bos bloemen mee genomen en toen ze de deur opende wist ik niet wat ik zag. Ze had een hele mooie lange wijde witte soort badjas aan. Heel imponerend. Gaf haar de bos bloemen en ze vond de bloemen heel erg mooi maar jij bent nog mooier zij ze. Was er helemaal van onderste boven. Ze nam de bos bloemen onder haar arm en pakte haar badjas vast en opende die met beide wijde armen en daar stond ze helemaal naakt voor me.

En ze sprak de woorden: “Ik hou van je” en ze omhelsde me en liet me niet los. Wel viel de bos bloemen op de grond. Het voelde wel een uur zo lang omhelsden we elkaar. We vielen op de grond en ze begon mij te ontkleden met de woorden: “Geef je maar over ik zorg voor je laat alles maar gebeuren”.

Op een gegeven moment lag ik ook helemaal naakt op de grond en zoenden langdurig. Geleidelijk zakte ze zoenend naar beneden en had al gauw mijn piemel in de mond. Wat was dat een fijn gevoel en vond het niet erg dat ze lang door ging. Ze fluisterde dat ze het ook fijn vond vooral omdat ik me daar helemaal glad had geschoren en geen last had van vieze haren. Ook zij was helemaal glad geschoren ook voor de hygiëne maar ook als ik haar daar masseer met mijn mond. We stelden voor eerst maar wat te gaan eten.

Het was een geweldige avond en nog nooit zo genoten.

Bil Brush

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *