Bij de beesten af

()

Op een voorjaarsavond zat ik in mijn kantoortje wat online werk te doen. Naast mij stond de monitor van een camera die in de paardenstal stond gericht. Het geluid stond hard zodat ik elk opvallend geluidje direct kon opvangen. Een van mijn merries moest namelijk bevallen en ik had de nacht dienst om over haar te waken op me genomen terwijl mijn vriend, Marino, lag te slapen.

Na een tijdje verveelde het werk en ging een beetje surfen op het net. Ik stuitte op deze fijne site met erotische verhalen en nam me de tijd om een paar verhalen te lezen. Al snel raakte ik opgewonden van die geile verhalen. Ik moest de neiging om snel bij mijn vriend in bed te kruipen onderdrukken want mijn merrie ging natuurlijk voor.

Plots werd ik gestoord door een zwaar hijgend geluid, snel keek ik op de monitor en zag dat mijn merrie was gaan liggen, dit kon een teken zijn dat ze moest bevallen. Ik rende mijn kantoor uit, maakte snel Marino wakker en rende zonder op hem te wachten naar buiten naar de stal. Verbaasd keek mijn merrie op. Zachtjes praatte ik met haar terwijl ik de situatie in schatte. Maar al snel stond zij op en kwam bedelen voor aandacht.

“Ha, meid, heb je me weer lekker voor de gek gehouden?” Constateerde ik met een glimlach. Ondertussen kwam Marino nog half slapend de stal ingelopen.

“Vals alarm, maar laten we toch voor de zekerheid maar even in de stal blijven.” Besloten we.

Mijn merrie vond de aandacht die ze kreeg schitterend en ook de andere paarden waren al uit hun nacht rust verstoord. We besloten dus om uit de merrie haar box te gaan en in de gang op een stoel te gaan zitten. Aangezien er maar één stoel in de gang stond ging ik dus maar bij Marino op schoot zitten.

Zo zaten we braaf te waken in de stal. Het was de nacht van zaterdag op zondag dus er was toch nog wat verkeer op de weg. Marino sloeg zijn armen om me heen en rustte met zijn hoofd, nog half slapend, op mijn rug. Hij wist niet hoe ontzettend nat ik was en wat een enorme zin ik in hem had, dus trok ik voorzichtig mijn broek open en leidde zijn hand naar binnen. Zachtjes gromde hij van lust toen hij ontdekte hoe nat mijn kaalgeschoren kut was. Met zijn vingers draaide hij rondjes om mijn harde klit heen en af en toe verdween er een vinger in mijn kut. Wat een heerlijk gevoel was dat. Alvorens ik klaar zou komen wilde ik hem eerst pijpen.

Ik sprong van zijn schoot af, draaide me om en haalde snel zijn ondertussen hard geworden paal uit zijn broek. Op mijn knieën ging ik voor hem zitten en likte eerst met rustige ronde bewegingen zijn eikel. Daarna ging mijn tong langs zijn schacht verder naar beneden, ik likte zijn lul alsof ik een heerlijk ijsje voor me had. Bij zijn ballen aangekomen nam ik deze even in mijn mond en zoog er zacht aan. Marino vond het zalig. Toen nam ik zijn eikel weer in mijn mond en terwijl mijn handen zachtjes in zijn ballen knepen begon ik hem als een lieve lust te pijpen. Steeds harder zoog ik aan die heerlijke paal van hem, steeds verder verdween zijn lul in mijn mond. Ik liet met een hand zijn ballen los en verplaatste deze hand naar zijn schacht, al pijpend trok ik hem heerlijk tot hij bijna zijn hoogte punt bereikte, maar net toen hij klaar kwam kneep ik met duim en wijsvinger onder aan de schacht, zodat hij wel klaarkwam maar nog niet kon spuiten. Enkele seconde hield ik dit vast terwijl ik hem bleef pijpen. Toen liet ik los en zoog hem helemaal leeg. Marino kreunde en kronkelde van genot.

Mijn mond bleef zijn lul lekker door verwennen zodat hij alweer snel stijf was. Ik draaide mijn rug naar hem toe en ging zo boven hem staan. Langzaam liet ik me zakken zodat zijn harde paal in mijn druipnatte kut gleed. Op en neer ging ik zittend op zijn schoot. Af en toe kwam er een auto voorbij, die dan ook nog eens verdacht langzaam verder reed, maar daar trok ik mij niets van aan en ging gewoon verder. Eigenlijk was het ook nog eens een lekker idee dat voorbijgangers ons daar bezig zagen. Steeds harder en sneller neukten we door. Ik voelde dat mijn orgasme in aantocht was en al knijpend en pompend met mijn kut kreeg ik Marino, net op het moment dat ik klaar kwam, ook weer aan het spuiten.

Het duurde even eer we beide weer op adem kwamen, we hadden beide echter nog lang niet genoeg gehad en alvorens ik weer iets kon doen nam Marino dit keer de leiding.

Hij liet me opstaan en bleef achter mij staan. Hij plaatste mijn handen aan de tralies van de stal en liet me voorover buigen. Zelf ging hij op zijn hurken zitten en begon mijn natte kut te likken. Zorgvuldig vermeed hij mijn clitoris. Langzaam en tergend likte hij rond mijn klit heen. Oh! Ik wilde toch zo graag dat hij mijn klit nam, maar hij bleef mij tergen. Zijn tong gleed af en toe mijn kut in om daarna weer om mijn klit heen te draaien. Ik kreunde van genot en duwde mijn poes steeds dichter tegen hem aan. Blijkbaar hield hij dit tergen niet lang vol want plots nam hij mijn klit in zijn mond en zoog eraan. Oh! Ja! Ik kwam bijna ter plekke maar ik hield het nog even vol.

Nu bleef hij mijn klit verwennen zowel met zijn tong als zijn vingers. Dit was teveel van het goede, diep van binnen kwam mijn orgasme aan. Het stroomde door mij heen als een gloeiende lading lava en de sappen bleven uit mijn kut stromen. Marino probeerde zoveel mogelijk te slikken terwijl ik bleef schokken van genot.

Voor het voorbij was stond Marino snel op en nam me langs achter. Hij stootte zijn paal in en uit mijn knijpende kut. Dit gaf een gevoel alsof ik bleef klaarkomen. Het ene na het andere orgasme.

Even deed ik mijn ogen open en stond oog met een zeer verbaasd en nieuwsgierig paard. Eigenlijk moet het toch een erg lachwekkend gezicht zijn geweest voor mijn paarden. Maar het was zo lekker dat het me niets interesseerde.

Net voor dat hij klaarkwam nam hij zijn paal uit mijn druipende kut en stopte hem in mijn nauwe gat. Ik kreunde terwijl hij begon te pompen. Na enkele seconden spoot hij zijn hete zaad in mijn darmen. Wat een heerlijk gevoel was dat.

Plots beseften we dat het buiten alweer licht begon te worden. Aangezien mijn paard echt niet van plan was om te gaan bevallen gingen we maar weer het huis in. Eenmaal boven gekomen schrokken we van het geluid dat van de camera afkomstig was. Blijkbaar was ik vergeten het geluid van de monitor zachter te zetten. We keken elkaar aan en schoten beide in de lach. We beseften dus dat het hele huis had kunnen meegenieten van onze geluiden in de stal.

Wat een heerlijke onbezonnen nacht was dat geweest.

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Bij de beesten af”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *