Dansen

()


Er zat een brief, wat ik toch vreemd vond, van mijn dochter in de bus om mij uit te nodigen om te komen dansen. – Kom je gezellig bij ons dansen – vroeg mijn dochter (Brenda) aan mij (Jenny 56 jaar). Ik kan jullie nu al zeggen dat ik helemaal niet gedanst heb! Vroeger ging ik met mijn ex-man veel dansen maar dat is al jaren geleden. Ook stond erbij dat ik – losse kleding die best pikant mocht zijn – mocht aantrekken. Daar had ik ook geen problemen mee want dansen is nu eenmaal sensueel. Ondanks de pikante kleding trok ik mijn stoute schoenen aan en trok naar mijn dochter.

Ik belde aan en een jonge vrouw met ontblote borsten doet de deur open. Ik ben toch gechoqueerd en kijk nog eens naar het huisnummer of ik mij niet vergist heb. Ze geeft mij drie zoenen en loopt voor mij uit. Bij mijn binnenkomst zie ik nog vier andere vrouwen naakt rondlopen. ‘Wat is dit hier allemaal!’ Vraag ik mij af. Ik hang mijn jas aan de kapstok en kijk in het rond. Ik heb zelf een fleurig jurkje aan en zelfs dat is te veel kleding blijkbaar. Ik heb mijn dochter nog niet gezien. Ik wil de woonkamer inlopen als er van de trap een vrouw helemaal bezweet en met twee knappe jonge mannen de trap afwandelt. Ik kan mij wel bedenken wat ze gedaan hebben.

Uiteindelijk geraak ik in de woonkamer en op de sofa zijn twee vrouwen aan het beffen. Ik kijk geschrokken in het rond en zie mijn dochter op de tafel liggen met rond haar drie vrouwen die haar betasten. Met open mond sta ik aan de grond genageld. Ik voel plots een hand om mijn bil en naast mij staat een jonge adonis. Hij liet er geen gras over groeien en zijn hand ging onder mijn jurk.

“Ik ga je slip uittrekken.” Zegt hij. Ik durf niets te zeggen. Mijn slip gaat uit en beland op de grond. Hij neemt mijn hand en sleurt mij mee naar de badkamer. In de badkamer staat een vrouw onder de douche die zwaait naar ons.

“Ik ben Bruno.” Zegt hij. Ik stamel ook mijn naam en krijg zijn piemel in mijn hand. Een piemel van 13 cm stokstijf! Hij ritst mijn jurk los en met enkel mijn bh aan sta ik voor de onbekende mensen. Hij had er duidelijk zin in want de warme piemel klopte hevig in mijn hand. Ik wist niet wat doen en wachtte af wat zijn plannen waren. Hij deed mijn bh uit en mijn D-cup borsten met stijve tepels winden hem op. Ik voelde het aan de piemel. Ook mijn kutje werd wakker, want het is al 10 jaar geleden ik nog geneukt heb. Bruno gaat achter mij staan en ik voel een por om in mij te gaan. De vrouw onder de douche gebaard dat ik iets moet buigen. Ik doe wat ze bedoelt en hij gaat met zijn eikel in mij! Ik kreun, maar hij ook! De vrouw glimlacht. Het voelt heel goed aan ook al heb ik grotere piemels in mij gehad. Hij dringt dieper bij mij naar binnen. Bij zijn derde stoot stond ik nat en voerde hij het ritme op.

Al vingerend kijkt de vrouw naar ons. Mijn benen trillen onder ons neuken. Met veel kabaal gaat de badkamerdeur open en een vrouw stapt binnen. Ze tongzoent de jongen en moedigt hem ook aan. Ze buigt voorover en ook ik krijg een tongzoen. “Lekker?” Ik knik. “Laat je maar gaan!” Ze loopt naar de douche en begint de andere vrouw te likken. Ze zet zich op de grond en haar getrimd kutje toont ze aan ons.

Zijn stoten worden harder. Ik voel hem steeds in mij kloppen en mijn orgasme kan niet uitblijven. De vrouwen kreunen het uit en ook ik geef goedkeurende kreunen. Hij stopt en ik hoor hem diep zuchten. Ik kijk achterom en hij rukt hevig aan zijn piemel. Met twee vingers open ik mijn kutje. Hij gaat zo in mij. Ik laat een kreun en hij schiet op dat moment mijn kut vol. “Oh!” Hevig trillend kom ik ook, maar hij blijft maar spuiten. Zelfs mijn billen krijgen stralen zaad. Hijgend gaat hij naar de douche en hij zegt.

“Dames ik ben super gekomen!” De twee vrouwen storten zich haast op de jongen en overladen hem met kusjes. Na mijn uitgegierde orgasme kan ik opstaan. Met een verward hoofd verlaat ik gevuld en met ondergespoten billen de badkamer en kom terug in de hal. Een vrouw naakt en bezweet zit op de grond met haar tong uitgestoken smekend om zaad. Twee jongens staan te rukken. “Kom erbij zitten.” Zegt ze. Voor ik het besef zit ik naast de vrouw op de koude vloer. De twee jongens rukken hevig terwijl de vrouw mijn kutje betast. “Jij zit al vol!” Ik kan enkel knikken. Ze vingert mijn kutje en een dikke straal gaat vol over mijn gezicht. Ook de vrouw krijgt zaad over zich heen. Klodders belanden op onze gezichten. De jongens zuchten en blazen terwijl wij hun zaad kregen. “Oh! Jongens nog! Nog!” Hijgt ze. Haar twee vingers zitten helemaal in mij.

Uitgeput stoppen de jongens en wandelen weg. Ze haalt haar vingers uit mij en likt ze af. “We gaan elkaar aflikken.” Ik laat het gebeuren en doe na een paar likken mee. De smaak van het zaad was heerlijk en het duurde niet lang of alles was opgelikt en gulzig ingeslikt! “Dank je wel!” Zei ze nog en vertrok naar de woonkamer. Ik ben nog even blijven zitten luisterend naar de seksgeluiden die vanuit het huis komen. Eindelijk groet mijn dochter mij en zegt.

“Heb je al mogen genieten van de jonge mannen?” Ik knik maar weet nog steeds niet wat ik van deze hele situatie vind. Want waarom zijn er enkel fotomodellen en geen gewone mannen. Ze helpt mij met opstaan en speels kneedt ze mijn bil. Nog nooit heb ik mijn dochter aangeraakt dus dit was wennen. Ze heeft mij nog een zoen gegeven en ze is de badkamer in gegaan.

‘Eventjes rusten.’ Bedacht ik. Ik loop naar boven en vanuit de kamer van mijn dochter komen geluiden. Voorzichtig open ik de deur en op bed zit een adonis met een vrouw die hem zachtjes aan het rukken is. “Je weet wat ik van je verlang?” Hij kijkt haar geschrokken aan. “Weet je dat wel zeker Louise?”

“Ja! Jij moet mij zwanger maken.” Ze komt van het bed en zet zich voor het bed en begint de piemel die niet zo groot is, ik schat een 10 cm, te pijpen. “Hij is zo klein Louise.” Klaagt de jonge man.

“Maar nee! Louise gaat genieten hoor! Ben je er klaar voor?” Ze staat op en met haar rug naar hem zie ik de piemel verdwijnen in de toch wel strakke kut. “Oh… Louise!”

“Hm… Je doet het goed!” Zegt ze terwijl ze hem aan het neuken is. De blik in haar ogen zegde genoeg. Ik haal mijn vinger door mijn schaamlippen en vinger mijzelf op hun ritme. Als de piemel in haar gaat, stop ik mijn vinger in mij. “Louise!… Oh!”

“Ga je mij zwanger neuken?”

Ze blijft op en neer gaan en ik denk dat hij klaarkwam want ze begon enorm te soppen. “Blijf mij neuken!” Schreeuwt ze steeds. Na een paar heftige zuchten komt ze van de nog steeds stijve piemel en wrijft over haar kutje! “Louise is gevuld schatje!” Hij zit uitgeteld op de rand van het bed. “Neuk Louise op zijn hondjes! Zo… kijk.” Hij volgt haar instructies en ze beginnen opnieuw te neuken! Met haar welbekende kreten, dat hij ze zwanger moet neuken!

Mijn maag rammelde van de honger en ik ging op zoek naar eten. Gelukkig vond ik rust in de keuken en kon ik genieten van de geluiden. Na het eten had ik er toch wel genoeg van want ik kon echt niet meer.

Een week later ontving ik opnieuw een brief!

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *