Je bent uitgenodigd 1.3

()

Ik werkte ondertussen enkele maanden in de winkel en kon het goed vinden met mijn baas, zijn vrouw en tevens de rest van de collega’s.

In het begin dat ik er werkte had ik even gedacht dat mijn sollicitatie op een wel heel bijzondere manier was verlopen. Het leek mij namelijk niet gebruikelijk te zijn dat je tijdens een sollicitatie de benen spreid voor je toekomstige baas.

Tot ik met Maritza, de jongste van alle verkoopsters, had gesproken.

Nadat we elkaar wat beter hadden leren kennen, begonnen we steeds meer met elkaar op te trekken en vertelden elkaar van alles. Over thuis, hoe we het hier vonden, over uitgaan en over seks. Zo kwam ik er achter dat zij aangenomen bleek te zijn nadat ze Gunther, onze baas, een flinke pijpbeurt had gegeven.

“En ik ben ervan overtuigd dat Marlène stiekem ergens heeft staan kijken toen dat gebeurde”, zei ze er achteraan.

Ik had daar een poosje mijn twijfels over gehad totdat ik Marlène een keer betrapt had toen ze stond te gluren terwijl Maritza zich op een zaterdagochtend in de kantine stond om te kleden. Marlène schrok zichtbaar toen ze mij zag en kon niet meer voorkomen dat ik zag dat ze haar hand uit haar slipje trok. Ik deed echter alsof er niets aan de hand was, groette haar en liep de kantine in om ook mezelf in de werkkledij te steken.

Later besprak ik het voorval met Maritza.

“Zie je wel”, zei ze, “Die twee zijn echt een stel hete donders bij elkaar!” Ik knikte maar haalde tevens mijn schouders op.

“Och, waarom ook niet? Seks is iets heel natuurlijks en het is heel normaal dat mensen opgewonden raken bij het zien van andere mensen in hun blootje, laat staan bij het zien van twee mensen die met elkaar bezig zijn.”

Die uitspraak van mij brak het ijs volledig en vanaf dat moment vertrouwde Maritza mij nog meer intieme details van haar leven toe.

Details, waarvan ik op sommige momenten spontaan blosjes op de wangen en een nat kruisje kreeg! Mijn god wat had die meid, ook al woonde ze nog bij haar ouders thuis, een afwisselend seksleven zeg.

Naarmate ze me meer vertelde begon ik te twijfelen over mijn eigen seksleven en werd ik bijna jaloers op haar! Haar ouders waren stinkend rijk en ze woonden in een huis midden in de polder. Een huis met een grote tuin, met zwembad, sauna, manege en alles erop en eraan. En omdat ze zo vrij woonden was het bijvoorbeeld de gewoonste zaak van de wereld om naakt te zwemmen en te zonnen.

Tevens bleek het dat haar ouders schijnbaar vreemd waren met het begrip monogamie en regelmatig kennissen of zakenrelaties mee naar huis namen om een wild feest te geven wat dan meestal resulteerde in het feit dat paps en mams met een ander het bed deelden.

Er werd daar niet moeilijk over gedaan richting hun twee dochters, en zo kwam het dat Maritza en haar zus Merle het ook al gauw ‘normaal’ vonden om eens van vriendje te wisselen!

Ook had Maritza al eens seks gehad met haar vader ’s compagnon.

Het was tijdens het onthullen van de details van deze belevenissen dat Maritza mij vaak met een nat poesje in de kantine achterliet.

Een enkele keer was ik daarna dan zo opgewonden dat ik naar het toilet ging en mezelf staande tegen de muur klaar vingerde. En de verhalen hielden maar niet op, minstens eenmaal per maand kwam ze op zaterdag weer met een gebeurtenis van de week ervoor op de proppen.

Tot de twijfel bij mij toesloeg en ik me afvroeg of het wel allemaal waar was. Toen ik haar met die vraag confronteerde nodigde ze me eenvoudigweg uit om een keer in het weekend bij haar thuis langs te komen.

“Binnenkort viert mijn zus haar verjaardag en dan komen er veel vrienden en vriendinnen. Kom dan ook gezellig langs. Wie weet wat er gebeurt”, zei ze met een glimlachje om haar lippen.

Ik kende haar vrienden niet, ik was getrouwd en bovendien was ik tien jaar ouder dan zij, dus leek het me niet erg geschikt om daar zomaar in mijn eentje naar toe te gaan. Ik bedankte dus vriendelijk en verzon een smoes voor de betreffende feestdag. We lieten het onderwerp rusten en ook de hoeveelheid verhalen nam vanaf dat ogenblik sterk af. Soms vroeg ik me af of ik Maritza boos had gemaakt en dat ze me niets meer wilde vertellen. Ik twijfelde nog altijd aan het waarheidsgehalte van de verhalen, maar ze wonden me wel vaak op en ik vond het spannend ze te horen.

Op een dag tijdens de pauze vroeg ik Ineke, een collega van ons, of er eigenlijk wel eens een personeelsfeestje werd gehouden. Dat bleek dus niet het geval te zijn, en hoewel iedereen er wel zin in had, nam nooit iemand het initiatief om het te regelen.

“Dus met deze ben je uitgenodigd,” knikte ze me toe.

Voordat ik het wist had ik de uitdaging al aangenomen en gezegd dat ik wel een feestje zou organiseren. Weken verliepen en ik had nog steeds niets geregeld.

Mijn collega’s vroegen het me herhaaldelijk, maar ik kon, buiten de standaard dingen als ‘bowlen en gourmetten’, niets origineels bedenken.

“Weet je wat,” zei Maritza op een keer, “Waarom niet gewoon een tuinfeest bij ons houden? Een feest waar er gedanst kan worden, gebarbecued, getennist enzovoorts? We hebben plaats zat voor ons allen en ik weet zeker dat mijn ouders het niet erg vinden. Sterker nog, als ze erbij mogen blijven zullen ze het zelfs leuk vinden.”

Ik keek haar verrast aan en ze ging enthousiast verder over wat we allemaal zouden kunnen doen.

“Als je het goed vindt wil ik je wel helpen”, zei ze.

Ik keek haar lachend aan en omdat ik ook niets beters wist knikte ik haar toe. Een datum werd geprikt en we begonnen met de voorbereidingen.

Na enkele weken was de grote dag aangebroken. Het was gelukkig prachtig weer, de winkel sloot twee uur eerder dan gebruikelijk en nadat we ons thuis hadden omgekleed togen we met onze wederhelften naar Maritza ’s huis waar we elkaar opwachtten op de oprit. In de ruime hal van hun huis werden we welkom geheten door een spontane, niet onknappe, vrouw van naar schatting half in de veertig, die zich voorstelde als Maritza ’s moeder.

“Ik wist niet dat jij zo’n jonge moeder had”, zei de man van Ineke tegen Maritza en haar moeder lachte zichtbaar vereerd over deze ‘binnenkomer’. Daarna werden we voorgesteld aan Ineke ’s vader en haar zus en vriend.

Er liepen nog twee jonge meiden en een jongen rond, maar die hadden Maritza ’s ouders ingehuurd om de hapjes en drankjes te verzorgen.

Vanuit de hal ging het door de woonkamer richting het grote terras en de tuin waar keurig gedekte tafels met dienbladen drank en hapjes onder kleurige parasols op ons stonden te wachten.

Al gauw vormden er zich wat kleinere groepjes en raakte iedereen aan de praat. Zo werd er poosje gedronken, gepraat en gelachen totdat de tafels door de meiden werden afgeruimd en de barbecue door de jongen ontstoken. De tafels werden nu vol met schalen eten gezet en nadat de barbecue voldoende warm was gingen de eerste lapjes vlees op het rooster.

Ruim een uur zaten we met zijn allen gezellig te eten en de drank vloeide daarbij rijkelijk. Het was dan ook niet vreemd dat de sfeer losser werd en de gesprekken steeds luider.

“Ik moet even naar het toilet”, zei ik op gegeven moment tegen Floris, “loop je even mee, want ik weet hier geen weg in dit grote huis.”

Floris stribbelde even tegen want hij zat gezellig met een collega van me te praten, maar liep toch met me mee het huis in. We liepen door de woonkamer de hal weer in, waar de WC echter bezet bleek te zijn.

Op aanwijzing van Maritza gingen we daarom de trap op waar zich aan de linkerkant achteraan op de brede overloop ook nog een toilet zou bevinden. Zachtjes liepen we over het dikke tapijt en passeerden een deur die op een kier stond en van waarachter geluid klonk. Ik negeerde het geluid echter en wilde zo snel mogelijk naar het toilet toe. Floris liep achter me aan en bleef voor het toilet wachten tot ik klaar was.

Toen liepen we weer zachtjes terug en passeerden de openstaande deur weer. In eerste instantie liepen we door maar toen het geluid wat harder klonk keken we elkaar aan en bleven staan.

“Wat was dat?” fluisterde ik giechelend. Floris haalde zijn schouders op en liep voorzichtig terug. Hij ging vlak voor de deur staan en wenkte me dichterbij. Met ingehouden adem bleef ik nu ook staan luisteren naar het gekreun dat vanachter de deur klonk.

“Het lijkt wel of er iemand een nummertje ligt te maken”, fluisterde Floris tegen me. Hij probeerde door de smalle kier van de deur te kijken maar kon niets zien. Voor ik ook maar iets kon doen duwde hij voorzichtig tegen de deur. Ik bestierf het bijna, maar tot mijn grote opluchting ging de deur zonder ook maar enig piepje of kraakje een stukje verder open.

Wat we toen zagen deed mijn hart in mijn keel slaan!

Merle, de zus van Maritza, zat spiernaakt op haar vriend en bereed zijn stijve lid! Ze zat met de rug naar hem gekeerd en met haar voorkant schuin naar de deur zodat we vol zicht hadden op haar naakte pracht. Haar hoofd had ze in de nek gegooid en vol overgave wipte ze op en neer waarbij we zijn lul in en uit haar konden zien glijden.

Als aan de grond genageld bleven we staan kijken. Enkele minuten volgden we het spel dat zich voor onze ogen afspeelde en ik zag dat Floris zachtjes in zijn kruis kneedde.

Ook ik voelde het kriebelen van onder. Ik beurde mijn korte zomerjurkje aan de voorkant omhoog en liet mijn vingers in mijn string glijden. Ja hoor, het voelde al lekker vochtig aan en zachtjes begon ik over mijn lipjes te glijden. Plotseling kwam Floris een stap naar achter en botste tegen mij aan.

Doordat ik mijn hand in mijn slipje had, kon ik nog maar nauwelijks mijn evenwicht bewaren. Het was maar goed dat Floris me snel kon pakken anders was ik tegen de muur gevallen en hadden Merle en haar vriend ons zeker gehoord.

Ik keek Floris boos aan maar hij fluisterde tegen me dat er binnen van standje werd gewisseld en dat Merle richting de deur had gekeken.

Toen het gehijg en gekreun zich weer hervat had durfden we weer te kijken en zagen we dat Merle nu wijdbeens op haar rug lag en gebeft werd.

Nu hadden beide het gezicht van de deur vandaan gericht en konden we op ons gemak de boel bekijken.

Merle ’s vriend stak zijn tong diep in haar glinsterende poesje en likte alsof zijn leven ervan af hing. Zij op haar beurt greep hem bij zijn haren en trok hem vast in haar kruis en begon wild met haar heupen te draaien.

Opgehitst door wat ik zag greep ik Floris in zijn kruis, trok de rits van zijn broek open en wurmde zijn keiharde lul naar buiten.

Al kijkende naar de vrijpartij binnen begon ik hem af te trekken terwijl ik met mijn hete poesje tegen zijn kont aan reed. Het duurde maar even toen Floris begon te hijgen en fluisterde dat hij klaar kwam. Ik trok net op tijd zijn vel naar voren en kneep zijn lul dicht. Terwijl ik het zaad pulserend in zijn harde staak naar boven voelde komen. Ik keek Floris geil aan en fluisterde in zijn oor dat hij beter even naar het toilet kon gaan.

Terwijl Floris naar het toilet ging keek ik weer de kamer in. Ik was nu echt bloedgeil en zonder ook nog maar de omgeving in de gaten te houden ragde ik met mijn vingers over mijn gezwollen klitje, mijn blik gefixeerd op de twee vrijende mensen voor me waarvan Merle nu op zijn hondjes werd genomen.

Plots voelde ik mijn jurkje van achter omhoog gaan en gleden er twee handen over mijn blote billen. Geschrokken keek ik om en keek in de ogen van Maritza ’s vader.

Ik voelde me kleuren en mijn mond ging al open om iets te zeggen maar hij legde vlug zijn vinger op de mond om me te manen vooral stil te zijn. Toen nam hij me bij mijn arm en trok me de deur aan de overkant van de overloop binnen en sloot hem achter mij af!

“Lekker hè, zo’n neukend stelletje bekijken en ondertussen jezelf klaar maken”, fluisterde hij. En voordat ik antwoord kon geven vervolgde hij.

“Maar ik ben ervan overtuigd dat het nog lekkerder is wanneer ’n ander het bij je doet.”

Meteen voegde hij de daad bij het woord. Hij trok mijn jurkje weer omhoog om te proberen zijn hand in mijn string te schuiven. Ik probeerde hem van me af te duwen.

“Niet doen, mijn man kan ieder moment van het toilet terugkomen en zal me missen als ik niet in de hal op hem wacht.”

Hij keek me aan en antwoordde. “Ik denk dat je man wel groot genoeg is om zijn weg naar buiten zelf te vinden. Hij zal denken dat je al ergens buiten bent.”

En voordat ik het kon verhinderen trok hij me naar zich toe en graaide met zijn hand in mijn kruis. “Hm… lekker nat, dat slipje van je.” Lachte hij en ondanks mijn verwoede pogingen me van hem los te maken bleef hij mijn kutje door mijn slipje heen kneden.

Ik realiseerde me dat het inderdaad al wel een natte bedoeling moest zijn in mijn broekje en zag op dat moment weer het neukende jonge stel voor me. Toen besefte ik dat de man zijn eigen dochter ook moest hebben gezien en dacht terug aan alle hete verhalen die Maritza mij in de afgelopen maanden had verteld. Ik voelde dat de opwinding in rap tempo weer terug kwam en kon niet voorkomen dat ik met mijn bekken begon terug te duwen tegen de hand van de man.

“Ja, toe maar, laat je maar lekker gaan hoor”, zei hij en duwde de dunne stof van mijn slipje aan de kant om vervolgens met zijn hand over mijn kaalgeschoren kutje te gaan.

Ik was verkocht. Ondanks dat de man mijn type niet echt was, en zeker vijftien jaar ouder was dan ik, was ik zo opgewonden dat ik verder wilde gaan.

Ik moest en zou klaar komen! Toen hij een vinger tussen mijn schaamlippen liet glijden en mij ermee penetreerde, kreunde ik wellustig. Hij wist nu dat ik geen weerstand meer zou bieden en hij liet zijn krachtige greep om me verslappen.

Meteen zakte hij door zijn knieën en nam in de neerwaartse gang mijn slipje mee. Het dingetje viel om mijn enkels en lag op mijn schoenen. Ik stapte er uit en schopte het weg.

Op zijn knieën gezeten trok hij me bij mijn billen naar zich toe en begroef zijn hoofd in mijn kruis alwaar zijn tong de weg meteen goed wist te vinden.

Jezus zeg, deze man was een geoefend minnaar en likte me in razend tempo naar mijn hoogtepunt!

Vanuit het puntje van mijn tenen voelde ik het op komen zetten en ik begon steeds harder te kreunen totdat het orgasme me overspoelde.

“Oh, kom lik me, lik me…. Oh ja daar, harder, harder….Oh! Ja, ah, ik kom!” gilde ik het uit. Ik stond te trillen en te schokken en had mijn lichaam bijna niet meer onder controle, zo intens kwam ik klaar.

Nadat ik enigszins uitgeraasd was liet hij mijn billen los en kwam overeind. Ik keek gelaten toe hoe hij zijn broek open ritste en op de grond liet zakken.

“Voor wat, hoort wat”, zei hij en ik knikte bevestigend.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *