Je bent uitgenodigd 2.3

()

Ik stapte op hem af en trok zijn short naar beneden.

Een pracht van een keiharde dikke lul sprong tevoorschijn en ik streelde hem over de volle lengte van de steel totdat ik de ballen in de hand had. Hij draaide me om en legde me voorover op een tafel welke in de slaapkamer stond. Sletterig zette ik mijn benen uit elkaar en stak mijn kontje naar achter, klaar om zijn harde lul te ontvangen.

Zijn lul gleed soepel naar binnen en vulde me helemaal op. Nadat hij helemaal in me zat begon hij me met korte harde stoten te neuken waarbij zijn zak tegen mijn kont sloeg. Ik voelde me ontzettend geil en stootte wild terug. Het duurde niet lang of ik voelde zijn eikel in me zwellen en kort daarop spoot hij met een zware kreun zijn warme zaad in me. Uitgeblust bleef hij even over me heen hangen, toen kwam hij overeind en trok snel zijn broeken omhoog.

“Dit is het begin van wat een hele leuke avond gaat worden. Het is goed dat je al een beetje opgewarmd bent.” Hij keek me daarbij geheimzinnig lachend aan, wreef over mijn kont en kuste me vol op mijn mond.

“Trek de deur achter je dicht”, zei hij en liep toen de kamer uit.

Ik wreef verbaasd met mijn wijsvinger over mijn mond die hij zojuist gekust had en keek een beetje beduusd om me heen. Toen stapte ik naar de wastafel, waste snel mijn onderlichaam en ging op zoek naar mijn string. Het ding was zo nat dat ik besloot het niet aan te trekken maar het te drogen hing voor het openstaande bovenlicht van het venster.

Ik luisterde aandachtig aan de deur of ik iemand hoorde op de hal en toen ik er zeker van was dat er niemand was glipte ik de deur uit en verdween snel naar beneden. Beneden aangekomen ging ik op zoek naar Floris die ik al gauw in gesprek zag met Gunther en Marlène. Toen ik erbij kwam staan keek Floris me aan en vroeg me waar ik gebleven was. Ik fluisterde in zijn oor wat ik zojuist beleefd had en hij keek me met grote ogen aan.

“Dus je staat nu in je blote kont onder dat korte jurkje?” vroeg hij me en ik zag zijn lul merkbaar groeien in zijn broek. Terwijl we stonden te praten schoof Floris haast ongemerkt in mijn richting en toen hij dacht dat er niemand keek liet hij zijn hand onder mijn jurkje glijden. Met zijn vingers gleed hij door mijn bilnaad naar onder om daarna net mijn poesje aan te kunnen raken.

Hoe onopvallend hij het ook deed, het was Marlène schijnbaar niet ontgaan en terwijl ze me vrolijk aankeek trok ze haar wenkbrauwen veelbetekenend op. Ik lachte nonchalant.

Floris en Gunther konden goed met elkaar opschieten en al snel stonden ze grappen te maken en moppen te vertellen waarbij we het uitschaterden van het lachen. Toen kwam Maritza langs en vertelde dat het feest zich straks van dit gedeelte van de tuin naar het zwembad zou verplaatsen.

“We gaan er een echte pool -party van maken, en dat betekend dat de kleren uitgaan”, zei ze.

We keken haar vragend aan en ze vervolgde.

“Aangezien er eigenlijk niemand badkleding heeft meegenomen gaan we met zijn allen gewoon in ons ondergoed. De sauna, whirlpool en het zwembad mogen gebruikt worden.”

Daarna liep ze meteen verder en ging iedereen af om de boodschap te brengen. We volgden haar en keken naar de reacties van de overige gasten.

Vrijwel iedereen knikte haar lachend toe, maar een enkeling die wat preuts aangelegd bleek te zijn maakte aanstalten om te vertrekken.

“Dan ga ik eerst mijn slipje even aantrekken”, zei ik toen ik merkte dat het plan van Maritza vaste vorm aan begon te nemen.

“Wat”, zei Gunther tegen me, “sta jij hier zonder broekje aan?”

En voordat ik het wist wipte hij de voorkant van mijn jurkje omhoog en streek over mijn poesje waar zijn vrouw en mijn man nota bene bij waren. Ik keek van Floris naar Marlène, maar die lachten slechts en Marlène zei.

“Oei, gewaagd hoor!” Ik knikte en zei geheimzinnig. “Noodzaak hoor, ik was het niet van plan maar soms gebeuren er dingen die je niet helemaal in de hand hebt.” Gunther draaide zich ondertussen van ons af en zei tegen Marlène dat hij nog even vlug naar het toilet ging voordat de pool -party van start zou gaan. Daarop verdween hij naar binnen.

Ik zag dat de moeder van Maritza al in haar slipje en beha liep en dus begaf ik me nu ook snel naar binnen om mijn slipje op te gaan zoeken. Vlug schoot ik de trap op en liep recht op de deur van de kamer af waar ik een poosje van tevoren mijn spannende avontuurtje had beleefd en mijn broekje had moeten achterlaten.

Net voor ik de deur geopend had kwam Gunther om de hoek gelopen. Vragend keek ik hem aan.

“Het toilet beneden was bezet, dus heb ik ‘m hierboven even gebruikt”, zei hij. Meteen nadat hij dat gezegd had voelde ik zijn handen onder mijn jurkje schuiven, duwde hij me de slaapkamer in en gooide de deur achter ons dicht. Hij duwde me verder de kamer in en kwam achter me staan waarna hij me tegen zich aan trok. Zijn handen schoven van voor onder mijn jurkje en hij wreef over mijn venusheuvel.

“Mm… lekker”, kreunde hij, “zonde om een slipje aan te doen.”

Ik lachte en zei hem dat ik toch echt naar boven was gegaan om mijn slipje aan te trekken.

“Maar je jurkje kun je wel meteen hier laten”, zei hij en begon me van het kledingstuk te ontdoen. Ik stribbelde niet tegen en niet veel later stond ik in enkel mijn beha en verder helemaal naakt.

“Dat is lang geleden dat ik je zo gezien heb”, zei Gunther en hij begon me overal te strelen. Toen hij met zijn handen over mijn borsten gleed reageerden mijn tepels direct hierop en vormden harde bultjes in de beha.

“Je bent in de stemming hè”, en ik kon niet anders dan bevestigend te knikken. Hij ging weer achter me staan en haakte mijn beha open. Het ding viel op de vloer.

“Niet doen joh, Marlène en Floris wachten beneden op ons”, probeerde ik nog. Gunther ging richting het raam en keek naar buiten, de tuin in.

“Ik denk dat het wel mee valt”, zei hij. “Kijk maar.”

Zonder ook maar enige moeite te doen me aan te kleden bewoog ik me ook voorzichtig richting venster en bedekte mijn borsten zo goed en kwaad als dat ging met mijn handen voor het geval er iemand toevallig naar boven zou kijken.

Gunther wees naar de plaats waar we zojuist met zijn vieren hadden staan grapjassen en ik zag Floris Marlène helpen haar getailleerde jurkje uit te trekken. Ze stond nu op haar hoge hakken met slechts haar witte kanten slipje en behaatje aan en hoewel ze de vijftig al gepasseerd was zag ze er lekker uit. Dat bleek Floris ook te vinden want zelfs vanuit de slaapkamer kon ik zien dat zijn short strakker zat dan normaal!

Terwijl ik zo stond te kijken had ik niet in de gaten wat Gunther aan het doen was, maar toen ik plots opzij keek, zag ik dat hij zich helemaal had uitgekleed en met zijn lul fier vooruit naar me stond te kijken.

“Wat scheelt eraan?” vroeg ik lachend en wees op zijn erectie, “al lang geen blote vrouw meer gezien?”

Hij stapte op me af. “Dat niet. Ik zie geregeld een blote vrouw, maar niet deze blote vrouw. Dat is al heel lang geleden dat ik die gezien heb. Te lang! En daarbij is het ook te lang geleden dat ik die gevoeld heb.”

Hij duwde me op het bed en kwam tussen mijn benen staan. Hij zakte door zijn knieën, duwde mijn benen verder uit elkaar en begroef zijn hoofd tussen mijn dijen. Meteen voelde ik zijn kussen over mijn dijen richting mijn kutje gaan. Ik liet me achterover vallen en opende mijn benen zo ver als ik kon.

Gunther begroef meteen zijn tong tussen mijn lippen en begon me met lange halen te beffen.

Nu is het eenvoudigweg zo dat wanneer ik eenmaal klaar gekomen ben, de volgende keren elkaar snel opvolgen. De spanning van het nummertje met Maritza ’s vader was dan ook nog niet uit mijn lichaam verdreven en na een paar stevige halen van Gunther ’s tong over mijn klitje kwam ik schokkend klaar!

“Shit zeg, dat ging snel”, kreunde ik.

Ik ging rechtop zitten op de rand van het bed en trok Gunther overeind. Zijn lat zwaaide voor mijn ogen heen en weer en ik greep hem vast waarna ik zachtjes zijn voorhuid naar achteren trok. Gunther kreunde goedkeurend terwijl ik hem langzaam af trok. Hij legde zijn handen op mijn hoofd en ik begreep de hint maar al te goed. Ik opende mijn mond en liet zijn lul naar binnen glijden. Terwijl ik zijn ballen masseerde bewoog ik mijn hoofd op en neer over zijn lid en zoog op zijn dikke paarse kop. Iedere keer weer als ik hem na wat dieper gepijpt te hebben op de kop zoog, huiverde hij van genot.

Plots trok hij zijn lul uit mijn mond en knielde weer voor het bed. Ik liet me gewillig achterover vallen, wetende dat de tweede lul van deze avond mijn geile hete grotje zou gaan binnendringen. Gunther trok me aan mijn benen naar voren zodat ik met mijn billen nog maar net op de rand van het bed lag.

Zijn lul gleed meteen soepel naar binnen en hij begon gestaag te stoten.

Ik probeerde zo goed en kwaad als het ging terug te stoten en het duurde niet lang of ik zag zijn gezicht vertrekken.

“Oh, ho, ik ga komen, oh, ho, ja, a ja, wat lekker, ik kom!” kreunde hij.

Snel trok hij zich uit me terug en meteen voelde ik de warme slierten sperma over mijn buik en borsten schieten. Gunther trok nog een paar maal aan zijn lul en toen deze echt leeg bleek te zijn stond hij op.

Ik kwam ook overeind en gebruikt weer de wastafel.

“Vorige keer heb ik er een baan aan overgehouden”, glimlachte ik terwijl ik me waste, “misschien kunnen we het nu over opslag hebben?”

Hij keek me aan terwijl hij in zijn short stapte.

“Misschien. Maar de hoogte is sterk afhankelijk van wat je er nog meer voor over hebt”, antwoordde hij.

“Daar kunnen we het over hebben”, zei ik terwijl ook ik mijn ondergoed aantrok. Toen liepen we de slaapkamer uit om ons in ons ondergoed tussen de feestvierders te mengen.

Terwijl Marieke naar boven was om haar slipje te zoeken begonnen de mensen zich al geleidelijk uit te kleden.

“We kunnen niet achterblijven hoor”, zei Marlène en keek me aan. “Ga jij eerst maar”, giechelde ze. Ik haalde mijn schouders op en begon me uit te kleden. Het duurde niet lang of ik stond in slechts mijn short voor haar.

“Nu jij”, zei ik en ze draaide zich om. “Help je me even met de ritssluiting?” vroeg ze. Ik ging achter haar staan en met toch wel enigszins trillende handen begon ik de sluiting op haar rug naar beneden te trekken. Toen dat gedaan was hielp ik haar als vanzelf mee en duwde de jurk van haar schouders af naar voor.

Marlène nam het nu van me over en liet de jurk over haar heupen zakken waarna ze er uit stapte. Ik keek tegen haar billen aan, omlijst door een mooi wit kanten slipje.

Ik verbaasde me over haar strakke figuurtje want ik wist van Marieke dat ze al over de vijftig was. Marlène liep naar een bankje dat in de tuin stond en vleide haar jurkje er netjes over heen. Toen kwam ze teruglopen en zag ik voor het eerst haar voorkant. Een paar leuke borsten waarvan de bruine tepels door de kanten beha heen schenen en een mooie platte buik. Door haar eveneens kanten slipje zag ik een klein streepje schaamhaar schemeren en ik voelde dat mijn jongeheer in opstand kwam in mijn broek.

“Als ik geweten had dat dit mijn kleding voor deze avond zou zijn had ik waarschijnlijk iets degelijkers aangetrokken”, zei ze.

“Ik ben blij dat je dat niet gedaan hebt”, floepte ik er uit.

“Dat vat ik op als een compliment”, antwoordde ze en spontaan drukte ze me een kus op de wang. “Dank je.”

We keken naar de anderen die nu ook bijna allemaal in hun ondergoed stonden. Alleen Ineke, een collega van Marieke en tevens een goed ogende jonge meid, kwam geheel gekleed naar ons toe lopen.

“Zo, ik ga”, zei ze.

“Waarom dan?” vroeg Marlène haar, “Vind je het niet leuk dan?”

Ineke schudde ontkennend haar hoofd. “Jawel, ik vind het erg gezellig, maar ik heb de verkeerde kleding gekozen voor deze avond.”

Marlène en ik bekeken haar van top tot teen. Een openhangende wit kanten bloes over een felgroen topje, daaronder een dunne wijde witte broek waaronder een paar hooggehakte open schoenen.

“Ik vind het juist een goede keus. Prachtige combinatie hoor”, zei Marlène, die er als winkeleigenaresse natuurlijk veel verstand van had.

Ineke schudde haar hoofd weer. “Ja, dat is ook wel zo, echter deze witte broek schijnt zo door dat je er geen slipje onderaan kunt doen”, zei ze en wees op haar broek. “Dus als ik hem nu uit trek sta ik gelijk in mijn blote kont, en daar pas ik voor!”

“En Herman dan?” vroeg Marlène haar.

“Och, die vindt het allemaal geweldig en krijg ik nu echt niet mee naar huis. Dus dan ga ik maar alleen.”

Marlène begon op Ineke in te praten om haar over te halen om toch te blijven. “Misschien heeft Maritza of Merle wel een slipje voor je, dan kun je gewoon blijven.” “Ben je gek”, schrok Ineke, “ik ga echt niet vertellen dat ik in mijn blote kont in de broek zit zeg. Wat moeten ze wel niet van me denken?”

Marlène keek haar vragend aan. “En als ik nou eens met je de whirlpool in ga, gewoon in ons blootje? Dat is toch niet vreemd? En daarna kunnen we nog de sauna in gaan en dan zien we wel weer. Desnoods trek je dan mijn slipje aan. Dan ga ik wel in mijn nakie zwemmen of zo!” Ineke begon te twijfelen.

“Zou je dat echt voor me over hebben?” vroeg ze na een tijdje.

“Natuurlijk”, was het antwoord. “Het is toch gezellig hier? Dan ga je toch niet naar huis?”

Ineke gaf te kennen eerst even naar de WC te gaan en er over na te denken.

“Als ik terug kom, zal ik je zeggen wat ik besloten heb”, zei ze en liep lachend naar binnen.

Die komt niet meer terug”, zei ik tegen Marlène.

“Je kunt je vergissen”, antwoordde ze. “Ik ken haar al langer als vandaag en het is niet zo’n preutse als ze zich voor doet hoor! Die tante heeft al heel wat stoute dingen gedaan, waarvan als ik ze je hier zou vertellen je een nog hardere erectie zou krijgen dan je al hebt!”

Ik voelde me betrapt en merkte dat ik begon te blozen.

“Geeft niet hoor. Ik vind dat wel lekker”, glimlachte ze. “Maar waar zouden Gunther en Marieke toch blijven”, veranderde ze plots van onderwerp.

Ik haalde mijn schouders op en had wel een idee waar ze zouden zijn, maar ik zei het niet tegen haar.

“Oh, daar zijn ze”, knikte ze en wees naar het terras bij de tuindeuren van de woonkamer aan de overkant van het zwembad. Ik keek en zag Marieke juist in haar tanga en beha naar buiten komen terwijl Gunther in gesprek was met Maritza die de wisselaar van de CD speler aan het vullen was.

Marieke voegde zich bij hun en zei iets tegen Maritza. Meteen daarna klonk de muziek door de speakers die op het terras stonden en gingen Marieke en Maritza dansen. Een feest zou in de ogen van Marieke niet geslaagd zijn als er niet gedanst kon worden! Al gauw werden de dames vergezeld van enkele collega’s en mannen en was de kleine ‘dansvloer’ vol.

Ik keek naar Marlène toen deze me zachtjes aanstootte. Ze wees in de richting van de whirlpool en ik zag wat ze bedoelde. De moeder van Maritza had zich van haar slipje en beha ontdaan en liet zich poedelnaakt in het water zakken waar haar man al zat.

“Gaan jij en Marieke wel eens naar de sauna?” vroeg Marlène me.

Ik knikte bevestigend.

“Dan zul je het zeker niet vervelend vinden als we ons ook in het water laten zakken, of wel?” vervolgde ze.

“Lijkt me een goed plan”, zei ik en begaf me richting de whirlpool waar ik me voordat Marlène het in de gaten had, al in mijn blootje in liet zakken.

Ik keek gespannen toe hoe ze zich van haar lingerie ontdeed. Zonder enige gene deed ze haar beha af en wreef even over haar borsten. Daarna liet ze haar handen zakken en zonder zich van ons om te draaien stroopte ze langzaam, bijna erotisch, haar slipje omlaag. Ik keek tegen haar mooi geschoren kutje aan en voelde onder water mijn lul nog wat verder verstijven. Ze stapte over de rand van de kuip heen en kwam naast me zitten.

Vanuit de whirlpool keken we over de tuin en het terras en konden iedereen mooi in de gaten houden.

Op de dansvloer was Maritza door haar eigen vriend afgelost zodat deze nu met Marieke aan het dansen was. Maritza zelf stond nu met de man van een collega te dansen en schudde haar iets te dikke kont vol overgave. We keken er lachend naar tot er een rustiger nummer gedraaid werd.

Maritza ging nu vast dansen met haar collega’s man en haar vriend volgde haar door met Marieke te gaan dansen. Hun lichamen tegen elkaar geperst, met slechts de dunne stof van de lingerie ertussen, schoven ze over de dansvloer. Van links zag ik nu Ineke aan komen en ze kwam recht op ons af.

“Je hebt gelijk”, knikte ik tegen Marlène, “ze komt toch terug.” Marlène keek in haar richting en zei zachtjes. “Ik heb je toch gezegd dat ze zich netter voor doet dan ze is. Buiten het feit dat ze Gunther een keer in zijn kantoor gepijpt heeft, heb ik haar namelijk ook een keer betrapt in de paskamer met een klant. En het bleef toen niet bij pijpen kan ik je zeggen! Ze kickt er, geloof ik, ook op om ‘betrapt’ te worden als ze in haar blootje staat. Ze staat tijdens het omkleden op het werk namelijk veel langer dan nodig in haar blootje”

Ineke had ons ondertussen bereikt en keek naar ons ondergoed dat op de grond lag. “Hadden jullie niet even kunnen wachten?” vroeg ze en zonder een antwoord af te wachten begon ze zich te ontkleden. Haar bloes werd uitgedaan en over een bankje gehangen. Toen volgde haar dunne linnen broek en toen ze deze over de bank hing, bukte ze zich een beetje voorover waardoor ik haar schaamlippen tussen haar benen kon zien. Meteen verdween nu ook het topje, waaronder ze geen beha aan bleek te hebben, en een werkelijk prachtig figuur met volle borsten en een volledig kaal kutje was nu zichtbaar voor ons.

“Ze heeft er wel reden toe om haar blote lichaam te showen”, fluisterde ik vlug in Marlène ’s oor.

Parmantig stapte Ineke bij ons in de kuip en liet zich tussen Maritza ’s moeder en mij in het water zakken. Het werd nu blijkbaar te vol voor de vader en moeder van Maritza. Ze gingen uit de whirlpool en doken in hun blootje in het zwembad waar vooral moeder iedereen aanmoedigde om hun voorbeeld te volgen.

 “Moet je die Herman van mij nu eens zien”, zei Ineke, “Hij zal wel als eerste zijn broek laten zakken.” We keken naar haar man en inderdaad trok deze zijn slip uit en dook in het zwembad. Maritza ’s moeder zwom onmiddellijk op hem toe en begon uitdagend met hem te stoeien. Na wat heen en weer gespetter hees ze zich op de rand van het zwembad waar ze met haar benen bengelend in het water in haar blootje bleef zitten.

Herman zwom naar haar toe en bleef naast haar aan de rand hangen terwijl ze wat praatten.

 Tussendoor had de drank schijnbaar bij meerderen zijn werk gedaan want naast Merle doken er nog twee vrouwen en een man in hun blootje in het bad.

“Zie je wel”, zei Marlène tegen Ineke, “Je hebt helemaal geen ondergoed meer nodig vandaag. Maar goed dat je niet gegaan bent.”

Ineke knikte. “Precies, dan kan ik minstens mijn man een beetje in de gaten houden.” We keken naar Herman die nu tussen de benen van Maritza ’s moeder aan de rand van het bad hing.

“Het zal wel niet lang duren voordat hij iets anders in zijn mond heeft dan praatjes”, ging Ineke verder. Marlène haalde haar schouders op en antwoordde.

“Och, jij bent er toch ook niet vies van, wel dan?”

Ineke grinnikte. “Ik zal mijn kans zeker niet voorbij laten gaan.”

“Kansen zat vanavond. Er zijn wed ik genoeg mannen die jou een beurt zouden willen geven, of niet Floris”, zei Marlène en kneep plotseling onder water in mijn harde lul.

“Dat denk ik ook”, antwoordde ik slechts en durfde Ineke nauwelijks aan te kijken.

Op het terras waren Marieke en Maritza nog steeds aan het dansen terwijl er een ‘schuifelplaat’ volgde. Gespannen keek ik toe wat er zou gebeuren.

Ik zag Maritza ’s vriend zijn handen op de billen van mijn vrouw leggen en haar nog vaster tegen zich aan trekken. Tijdens de dans wreef hij langzaam over haar billen en verdween er een vinger achter het dunne reepje stof van haar slipje dat tussen haar billen zat. Hun hoofden bewogen zich naar elkaar en ze begonnen elkaar voorzichtig te zoenen.

“Jouw vrouw heeft er ook zin in”, zei Marlène en ondertussen trok ze aan mijn lul die zijn volle sterkte had bereikt.

Terwijl Marlène me langzaam aan het aftrekken was onder water keek ik gefascineerd naar de dansvloer waar Marieke nu ook haar handen in de short van de jongen had gestoken en zijn kont kneedde. Terwijl ze elkaar hevig zoenden en ze hun onderlichamen tegen elkaar wreven. Het wond me zo gruwelijk op mijn eigen vrouw zo hitsig bezig te zien dat ik me niet langer in kon houden. Ik liet mijn hand onder water zakken en kneep zonder vooraankondiging in Marlène ’s kutje.

“Oei”, giechelde ze als een jong schoolmeisje.

Ineke keek haar even vragend aan maar richtte al gauw weer haar bik op de gebeurtenissen op de dansvloer en aan de rand van het zwembad.

Ik gleed met een vinger moeiteloos bij Marlène naar binnen en begon haar stevig te vingeren terwijl haar tempo zich ook verhoogde en mijn lul bijna op springen stond. Ik wilde nu echter nog niet klaar komen en net toen ik haar hand weg wilde duwen kwam Gunther eraan en trok Marlène omhoog uit het bad.

“Wat doe je?” vroeg ze enigszins boos omdat ze het stiekeme spel van ons beiden wel lekker begon te vinden.

“Kom, we gaan even de sauna in”, antwoordde hij en knipoogde zichtbaar naar haar. “Oei, oei”, giechelde ze weer en verdween meteen met hem in het houten gebouwtje. Ik bleef nu alleen met de mooie Ineke achter en was opgewonden en tegelijkertijd nerveus.

“Kijk nu”, zei Ineke en ze stootte me aan terwijl ze dichter bij me kwam zitten. We keken beide naar het terras waar op de dansvloer Maritza ’s vriend nu met zijn handen omhoog over de rug van Marieke ging en haar beha open haakte. Marieke wurmde zich eruit en het ding viel op de grond. Haar forse D -cup wreef nu tegen de borst van de jongen aan die met zijn handen weer over haar billen gleed. Het zoenen was over gegaan in een spel waarbij hun tongen elkaar gevonden hadden. De jongen haakte nu zijn vingers achter de randjes van haar minuscule tanga en duwde het ding langzaam maar zeker omlaag. Marieke bood geen weerstand en vanuit het zwembad klonk applaus en gejuich. Het bleek echter niet door te dringen op de twee vrijende mensen want beiden keken niet op of om.

“Ja toe”, hijgde Ineke die nu vlak naast me zat, “trek haar slipje uit.”

Ik keek haar een beetje verbaasd aan.

“Sorry, hoor Floris, maar ik vind dit heel opwindend en wordt er behoorlijk geil van”, zei ze. Meteen pakte ze mijn hand en duwde die tegen haar kale kut aan.

Een duidelijkere aanmoediging kon er niet zijn en ik wreef over haar spekgladde venusheuvel en over haar dijen om daarna mijn middelvinger in haar hete poesje te laten glijden.

Ineke opende onder water haar benen wat verder en duwde haar bekken naar voren. En terwijl ik haar vingerde bleef haar blik gefixeerd op Marieke en haar minnaar.

Deze was er intussen in geslaagd het slipje van Marieke naar beneden te werken en het dingetje viel om haar enkels. Marieke stapte eruit en wreef haar kutje tegen de jongen aan waarna ze ook hem van zijn broek ontdeed. Naakt stonden ze nu tegen elkaar op te vrijen terwijl er een volgend nummer uit de speakers klonk.

De jongen trok Marieke mee naar een ligbed aan de rand van het zwembad en liet haar gaan liggen. Hij duwde haar benen uit elkaar en begon haar te likken.

Ik werd nu echt ontzettend geil en begon mijzelf af te trekken. Ineke had dit in de gaten, duwde mijn hand weg en nam het van me over.

Ik keek haar even aan maar haar gezicht was volledig op Marieke en vriend gericht. Ze had een glazige blik in de ogen en likte zich verlekkerd langs de lippen.

Toen mijn blik terug ging naar mijn vrouw zag ik Ineke ’s man aan de rand van het zwembad bezig Maritza ’s moeder met de mond te verwennen. Zij was achterover gevallen en lag met een holle rug te kronkelen terwijl ze haar borsten kneedde en wild aan de tepels trok.

“Kijk die kerel van je eens”, zei ik tegen Ineke. Haar blik kwam met een ruk los van het tafereeltje van de beffende jongen en mijn genietende vrouw en richtte zich op haar eigen man. Heel even keek ze ernaar en stond toen pardoes op.

“Kom mee”, zei ze en trok me uit het water omhoog. Ze nam me aan mijn hand mee en we liepen naar de rand van het zwembad waar Marieke op het ligbed lag. Aan de overkant van het bad likte Herman nog steeds vol overgave de moeder van Maritza die nu begon te kreunen dat ze kwam.

“Hier word ik echt geil van”, kreunde Ineke. Ze stak een vinger in haar drijfnatte poesje en duwde hem in Marieke ’s mond, die er vol overgave op zoog.

“Lekker?, vroeg ze en toen Marieke knikte ging ze over het bed heen staan en liet zich met haar glinsterende sneetje over haar gezicht heen zakken.

Marieke stak meteen haar tong uit en begon gulzig Ineke ’s kutje te likken. Ineke wenkte me nabij en toen ik naast haar stond begon ze me wild te tongen.

Mijn lul stond harder dan ooit naar voren en ik was zo heet dat ik bang was spontaan klaar te komen.

Het was maar goed dat Marieke me eerder die avond al afgetrokken had anders had ik zeker mijn zaad over het terras gespoten! Ineke liet mijn tong al snel los en likte over mijn borst naar beneden om mijn kaalgeschoren lul en zak te kussen.

Ik kon me niet langer bedwingen en greep haar hoofd vast waarna ik mijn lul in haar mond dirigeerde. Meteen begon ze me te zuigen.

Op het juiste moment trok ik me terug en kon net voorkomen dat ik klaar kwam.

Ik ging nu op het gras zitten en keek naar de orgie voor mijn ogen.

Wauw! Wat een feest was het geworden.

 Naast Marieke en Maritza ’s moeder, zag ik ook dat Gunther en Marlène uit de sauna waren en lagen te neuken op een ligbed terwijl de vader een van de jonge meisjes die bedienden onder handen nam. Het grietje gilde het uit van het genot dat de man haar met zijn dikke staak bezorgde.

Ik zag een stel die het er schijnbaar te heet aan toe vonden gaan zich aankleden en vertrekken maar voor de rest was bijna iedereen bezig. Hetzij met zelf te vrijen, hetzij met masturberen of kijken.

Voor me begon het kreunen van Ineke over te gaan in het uitslaan van vunzige taal. “Toe dan lekker geil mokkel, lik mijn kutje. Kom lik mijn klitje. Harder, kom lik me

harder, ik ga bijna komen. Oh, toe, neuk me met je tong.”

Marieke had de handen om haar billen geslagen en trok haar kleddernatte spleetje tegen haar mond. Haar handen gleden naar beneden en toen ze de anus van Ineke beroerde kwam deze luid kreunend en steunend klaar. Schokkend stond ze boven Marieke ’s gezicht terwijl grote hoeveelheden van haar sappen over diens gezicht liepen.

 Eenmaal uitgeraasd stapte ze over het bed heen en ging ernaast staan.

“Dank je collega, dat was erg lekker”, zei ze tegen Marieke en drukte haar een vlugge kus op de mond.

De jongen kwam nu overeind en nam plaats tussen Marieke ’s benen.

“Oh Floris”, kreunde Marieke, “hij gaat me neuken! Oh wat geil, wat lekker!”

Ineke keek opgewonden naar Marieke en antwoordde, “en dat is precies wat jouw man nu ook met mij gaat doen!”

Ze kwam op me toegelopen en greep mijn overeind staande lul vast. Meteen begon ze eraan te trekken terwijl ze haar mond op de mijne drukte en we begonnen te vrijen.

Ik keek vanuit een ooghoek naar de jongen die zonder moeite zijn keiharde lul in mijn vrouw schoof en in haar begon te stoten.

Nu kon ik mezelf echt niet meer in bedwang houden. Ik trok Ineke omlaag en legde haar op haar rug op het gras. Meteen dook ik met mijn gezicht tussen haar benen, snoof diep de heerlijke geur van haar kutje op alvorens ik met mijn tong haar poesje begon te likken.

Ineke trok me aan mijn haren vast op haar hete mossel en duwde krachtig met haar bekken omhoog iedere keer als ik haar kittelaar beroerde.

Het duurde niet lang of ze kwam weer klaar.

Meteen daarna zette ik haar op mijn knieën voor me neer. Ik drukte mijn gezwollen lul in een keer tot aan mijn ballen in haar kletsnatte tunnel.

Naast mij zag ik Maritza ’s vriend zijn zaad over Marieke ’s venusheuvel, buik en borsten spuiten terwijl Maritza zich bij hen had gevoegd en haar tieten kneedde, terwijl ze haar eigen kutje vingerend!

Marieke keek me glimlachend aan en zei tegen me.

“Dat was nummer drie van deze dag, hoeveel moet ik er nog?”

Deze uitspraak maakte dat ik echt wild werd en na nog slechts een enkele stoot in Ineke ’s knijpende poesje voelde ik het zaad van onderuit mijn ballen opborrelen. Ik trok snel mijn lul uit haar en direct spoot mijn zaad tegen haar poesje en over haar heerlijke billen.

Maritza kwam naar ons toe, knielde voor Ineke neer en begon haar te tongen. Ik liet me op het gras zakken en bekeek zittend wat de geile meiden voor me deden.

Maritza kroop nu achter Ineke en kuste haar kontje. Met wat sperma van mij aan haar lippen boog ze nu weer naar voren en begon opnieuw met Ineke te tongen en beiden lieten zich op het gras rollen om heerlijk met elkaar te gaan vrijen.

Marieke stond op van het ligbed en trok me overeind.

“Kom we gaan ons even afdouchen,” en ze troonde me mee richting de openlucht -douche naast de sauna. We stapten onder de brede waterstraal en wasten elkaar terwijl we de gebeurtenissen in de tuin volgden.

Na de douche merkten we pas dat de avond nu echt gevallen was. De avondwind trok merkbaar langs onze natte lichamen en ik huiverde onwillekeurig.

“Kom mee, dan gaan we even in de sauna”, stelde Floris voor.

De temperatuur in de sauna voelde heerlijk aan op mijn koude huid en ik vleide me neer op de houten bank langs de zijwand. Floris nam plaats op het bankje onder me en vanuit deze positie konden we beiden door de glazen deur de tuin in kijken. In en rond het zwembad waren mensen nog steeds met elkaar bezig en nieuwsgierig probeerden we een glimp op te vangen om te bepalen wie het met wie deed.

Ineke was los van Maritza en terwijl deze laatste met haar dikke billen bovenop Ineke ’s man zat en hem bereed, werd ze zelf door Gunther genomen.

Marlène zat ook op haar knieën en terwijl ze iemand aan het pijpen was, nam Maritza ’s vader haar van achter.

Iedereen leek met iedereen bezig te zijn en zelfs door de gesloten deur konden we het gekreun en gesteun horen.

Ik voelde me al weer geil worden en zag dat ook Floris ’s lul al weer aan het groeien was bij het zien van zoveel moois buiten.

De deur werd geopend en Merle en haar vriend kwamen naar binnen. Ze namen plaats tegenover ons en we knoopten een gesprek aan. Omdat we elkaar verder niet kenden en dus ook weinig gespreksstof hadden ging het gesprek al vlug over hoe het personeelsfeest in deze ware orgie had kunnen veranderen.

“Eigenlijk is het jullie schuld”, zei ik tegen Merle. Ze keek me niet begrijpend aan en ik vertelde haar dat we hen betrapt hadden in het begin van de avond.

“En daarna was ik zo opgewonden dat ik niet anders kon en wilde dan seks hebben.” Merle lachte en verklapte dat ze ons gezien had op de overloop.

“Maar Fred en ik vinden het geil om bekeken te worden of zelf te kijken en daarom zijn we dus vooral door gegaan. Zeker toen we in de gaten hadden dat jullie het ook lekker vonden!”

Terwijl ze dit zei, opende ze haar benen een beetje. En ze begon zichzelf langzaam te strelen. Fred schoof wat dichter naar haar toe en nam haar borsten in zijn handen. Ze schoof een vinger in haar kutje en begon hem eerst langzaam, maar al vlug steeds sneller heen en weer te halen.

Ik zag dat Floris ’s lul in enkele schokken op volle sterkte stond en hij ging rechtop zitten. Ook ik kwam langzaam overeind terwijl ik Fred ’s zaakje bekeek dat ondanks het geile optreden van zijn vriendin nog steeds rustig op zijn bovenbeen lag. Ik liet me van de bank afzakken en ging naast Floris zitten.

Floris keek naar de masturberende Merle en zij keek hem recht in zijn ogen terug terwijl ze onbeschaamd doorging.

“Wil je haar niet even helpen”, knikte Fred plotseling naar Floris. Floris keek me een moment aan, stond op en liep op het tweetal toe.

“Ruilen dan?” vroeg hij en meteen stond ook Fred nu op.

 Terwijl mijn man naast de jonge Merle ging zitten kwam Fred naast mij zitten. Ik besloot nog even geen actie te nemen en bleef kijken wat er aan de overkant zou gaan gebeuren.

Merle nam echter direct het initiatief, duwde Floris achterover op de bank en kroop zelf over hem heen. Terwijl ze aan zijn pik begon te zuigen duwde ze haar kutje op zijn gezicht. Floris hapte er gretig naar en stak heel zijn tong bij haar naar binnen. Meteen hoorde ik de soppende geluiden van haar hunkerende poesje. Naast mij zag ik dat de lul van Fred een flinke omvang had aangenomen.

“Je wordt er inderdaad geil van er naar te kijken hè”, zei ik en omvatte zijn forse staak met mijn hand.

“Jij niet dan?” was zijn vraag en meteen schoof hij zijn handen tussen mijn dijen. Ik zette mijn benen ver uit elkaar en was erover verwonderd dat ik, ondanks de uitspattingen van zojuist, alweer zo nat was dat zijn vingers zonder moeite ver bij me naar binnen gleden. Dit werd mijn vierde sekspartner van deze avond!

Hij begon me langzaam te vingeren en streelde met zijn andere hand over mijn genotpareltje waardoor ik een zacht gekreun niet binnen kon houden.

Langzaam begon ik op mijn beurt aan zijn lul te trekken terwijl de sekspartij aan de overkant in de gaten houdend.

Merle kwam overeind en ging op haar knieën boven de omhoog staande lul van Floris zitten. Met haar hand leidde ze hem naar haar ingang en liet zich toen met een zucht op hem zakken. Floris legde zijn handen op haar borsten en langzaam begon ze te wippen. Terwijl hij zachtjes aan haar tepels trok verhoogde zij het tempo en het zweet gutste in stralen van haar lichaam. Ik zag nog net hoe Floris met zijn handen haar billen vastgreep en het tempo mee begon te bepalen toen Fred plots voor me ging staan en me met mijn mond naar zijn paal dirigeerde.

Langzaam liet ik de dikke eikel in mijn mond glijden en likte met mijn tong over zijn gevoelige gaatje. Hij kreunde van genot en stootte zijn bekken wat naar voren. Met lange halen pijpte ik hem en zoog afwisselend op zijn eikel. De hitte van de sauna veroorzaakte ook bij mij een overdadige hoeveelheid zweet en ik voelde mijn haren langs mijn gezicht plakken. Net toen ik op het punt stond een eind aan de pijpbeurt te maken, trok Fred zich terug en pakte mijn hand.

“Kom mee”, zei hij, “het wordt te heet hier.”

Dankbaar liep ik achter hem aan de sauna uit en volgde hem naar binnen. Fred ging de woonkamer in en zette me op de bank neer. Meteen kwam hij tussen mijn benen zitten en drukte zijn lat bij me naar binnen!

Ik liet me tegen de rugleuning vallen en legde mijn benen tegen zijn schouders aan. Meteen daarna klonk het kletsen van Fred ’s zware zak tegen mijn kale kont. Terwijl hij met zijn borst zwaar op mijn dikke tieten steunde stootte hij met een regelmatig tempo in me.

Ik voelde zijn warme adem in mijn nek en hoorde zijn gehijg vlak bij mijn oor.

Er viel een schaduw over de bank en toen ik opzij keek zag ik dat we gezelschap hadden gekregen van de man van een collega van me. Hij keek met kleine oogjes naar ons terwijl aan zijn lul trekkend. Fred had schijnbaar in de gaten dat iemand ons bekeek en begon zijn tempo op te voeren.

“Ik… ga… bijna… komen”, hijgde hij plotseling. Hij stootte nog een paar maal diep in me en toen voelde ik zijn hete zaad in mijn onderlichaam spuiten. Even bleef hij nog over me heen hangen, fluisterde in mijn oor dat hij ervan genoten had en kwam toen overeind.

Nog voordat ik het goed en wel in de gaten had was onze bespieder op zijn knieën voor me gaan zitten en had Fred zijn plaats ingenomen. Zijn harde lul gleed vrijwel direct mijn kleddernatte en soppende kutje in.

 Terwijl hij mijn borsten in zijn handen nam en deze begon te kneden, begon hij me brutaal te neuken. Blijkbaar had de beste man nog niet veel beleefd deze avond want na een enkele minuut kwam hij al vloekend op zichzelf klaar en spoot een geweldige hoeveelheid zaad in me. Zo snel als hij gekomen was, was hij ook weer vertrokken en liet me alleen achter in de woonkamer.

Moeizaam kwam ik van de bank overeind. Vijf verschillende sekspartners binnen een paar uur eiste zijn tol van mijn lichaam. Ik was moe en besloot me te gaan douchen. Terwijl het zaad langs mijn benen droop liep ik de trap op en zocht boven naar de badkamer. Ik was toe aan een heerlijke hete en ontspannende douche, had nu even geen behoefte aan iemand om me heen en sloot daarom de deur achter me af.

Ik stapte genietend onder de warme waterstraal.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *