Je bent uitgenodigd 3.3

()

Na de douche hield ik het even voor bekeken. Ik dook in het zwembad en bleef aan de rand van het zwembad hangen vanwaar ik de gebeurtenissen in de tuin bezag. Dat seks toch een inspannend spel was bleek wel, want er was nog slechts één stel aan het neuken, de rest zat op een ligbed, stond aan een tafel of ging relaxen in de sauna.

Toen ik me afgedroogd had liep ik de tuin in waar iedereen nog poedelnaakt was, weer aan een tafel zat of stond. Maritza ’s vader had de barbecue nog eens opgestookt en schroeide nog een paar lapjes vlees gaar.

“Kom mensen, alles moet op, en ik neem aan dat we van dat harde werken van daarstraks hongerig zijn geworden!”

Er werd gelachen en ondanks het late tijdstip vond het eten toch nog aftrek. Er werd weer gepraat, gelachen en gedronken maar iedereen had genoeg van de seks want verder dan een vreemde hand op mijn billen of om mijn middel kwam het niet meer.

“En, heb je het doel bereikt?” vroeg Floris me toen hij naast me kwam staan. Ik keek hem niet begrijpend aan en vroeg wat hij bedoelde.

“Nou, heb je alle mannen gehad?” Ik dacht vlug na en antwoordde toen: “Nee, ik heb gefaald schat. Herman en de man van Linda heb ik nog niet gehad. En als ik ze zo bekijk, dan wordt dat ook niets meer vanavond.”

Floris keek me lachend aan. “Zou je zelf dan nog wel kunnen?” vroeg hij.

“Eerlijk? Nee, ik ben helemaal schraal geneukt van onderen.”

“Wel, je hebt anders goed je best gedaan”, reageerde Floris en hij gaf me een innige kus op mijn mond.

Langzaam vertrokken enkele stellen naar huis, waaronder Merle en haar vriend. Maritza kwam ook zeggen dat ze ging en ik keek haar vragend aan.

 “Ja, we slapen bij Rob vannacht, want hij moet morgen vroeg op om te voetballen. Een uitwedstrijd en ik ga mee.”

Ze vertrokken en enkel Gunther, Marlène, Ineke, Herman en wij bleven over bij de ouders van Maritza.

Maritza ’s vader deed onze glazen nog eens vol met rode wijn terwijl de twee ingehuurde meisjes en de jongen de tafels afruimden en het terras schoon veegden.

“Wie is er nog in staat om naar huis te rijden”, vroeg Gunther plotseling. We keken elkaar aan, maar zelfs ik, die normaal altijd ‘chauffeursdienst’ had, durfde niet meer achter het stuur te kruipen.

“We kunnen wel een taxi bellen,” zei Gunther, “maar ik verwacht niet dat die zes mensen mee neemt in één keer.”

“Onzin”, zei Maritza ’s vader, “jullie hoeven helemaal geen taxi te nemen. We hebben hier plaats en bedden zat. Jullie blijven gewoon hier slapen!”

De moeder van Maritza zei daarop direct. “Ja, en we hebben nog genoeg stokbrood en van alles over. Wellicht is het morgen weer mooi weer en dan kunnen we gezellig met zijn allen op het terras ontbijten.” Iedereen was uitgeput van de seks en verlangde naar wat rust en dus bleven we slapen.

Midden in de nacht werd ik wakker met een droge keel. Ik keek op de wekkerradio en zag dat het half vier in de ochtend was. Ik vloekte op mezelf dat ik wijn had gedronken. Als ik wijn drink word ik iedere keer weer ’s nachts wakker met een droge keel en kan ik de slaap niet meer vatten. Ik draaide me om en om maar ook nu viel ik niet meer in slaap. Ik ging op de rand van het bed zitten en keek naar het naakte lichaam van Marieke die uitgeteld lag te slapen. Het was warm in de slaapkamer en ze had de deken van zich af getrapt waardoor haar kale poesje net te zien was. Ik voelde mijn lul groeien en moest lachen om mezelf.

“Heb je nog niet genoeg gehad en gezien”, zei ik tegen mezelf en stond zachtjes op. Ik liep de overloop op en besloot om beneden in de keuken wat drinken te gaan scoren. Terwijl ik zachtjes over het dikke tapijt liep kwam ik langs de slaapkamer waar Gunther en Marlène lagen. Ik keek door de openstaande deur naar binnen en zag hen beide ook naakt bovenop het dekbed liggen. Marlène lag met een been enigszins opgetrokken en ik keek een poosje naar haar poesje met het kleine streepje schaamhaar erboven.

“Toch een mooie vrouw voor de leeftijd”, concludeerde ik en liep toen, met alweer een halve erectie, de trap af. In de keuken schonk ik een glas melk in en liep naar het raam. De maan weerspiegelde in het water van het zwembad en ik keek ernaar terwijl ik het glas leegdronk. Plots hoorde ik zacht voetstappen klinken op de tegelvloer en ik draaide me om. Marlène kwam de keuken binnen, eveneens geheel naakt.

“Ik zag je net in onze deuropening staan en hoorde je naar beneden gaan”, zei ze. “Sliep je dan niet?” vroeg ik haar.

“Nee, ik had dorst en kon niet slapen.” Ze liep ook naar de koelkast en schonk een glas melk in. Daarna kwam ze dicht naast me staan.

“Wat vond jij van vanavond?” vroeg ze. Ik antwoordde dat ik het geweldig had gevonden.

“Nog nooit zo’n leuk personeelsfeest meegemaakt”, lachte ik.

Ze duwde zichzelf dichter tegen me aan en ik voelde de korte haartjes op haar venusheuvel tegen mijn kont kietelen.

“Toch jammer dat Gunther me vroegtijdig uit de whirlpool kwam halen toen we daar samen zo gezellig zaten. Ik had af willen maken waar we mee begonnen waren”, zei ze en liet een hand over mijn borst glijden.

“Tja”, reageerde ik simpel en voelde mijn lul alweer schokkend omhoog komen. Marlène liet haar hand langzaam omlaag zakken en via mijn buik bereikte ze mijn stijve lid en sloot haar vingers eromheen.

“Weet je, ik ben toch wel blij dat een jonge vent nog een erectie van mij kan krijgen. “Wat heet een jonge vent”, antwoordde ik, “ik ben ook al 36.”

Ze grinnikte en zei. “Ja, jong dus. In ieder geval ten opzichte van mij. Ik ben 52 dus we schelen 16 jaar!”

Ik draaide me om, deed een stapje achteruit en bekeek haar in het maanlicht dat door de deuren naar binnen viel.

“Bij sommige mensen zegt leeftijd niets”, bracht ik ertegen in. “Je hebt een strak en lekker lichaam en als je iemand zou zeggen dat je 40 was dan zouden ze het zo geloven.” Ze kwam naar voren en kuste me dankbaar op mijn wang. Toen liep ze de keuken in en ging met haar benen wijd op een barkruk zitten. Ze liet haar handen over haar lichaam glijden en keek me strak aan terwijl ze met haar vingers langs haar schaamlippen wreef en deze opende. Ik keek gefascineerd toe hoe ze zichzelf begon te masturberen en het duurde niet lang of ik zag haar poesje in het maanlicht glinsteren van nattigheid. Plots hield ze op.

“Hè jammer”, deed ik teleurgesteld.

“Wat vind je? Zullen we afmaken waar we daarstraks mee begonnen zijn?” vroeg ze. Ik antwoordde niet maar liep op haar af.

Nauwelijks had ik de kruk bereikt of ze trok me tegen zich aan en begon me in de nek te kussen. Ik schoof mijn handen onder haar billen en begon deze te kneden terwijl ik haar met haar natte kruis tegen mijn buik trok. Marlène begon tegen mijn buik op te rijden en mijn lul gleed tussen haar billen door.

Zo stonden we elkaar een poosje op te geilen in de keuken tot ik meer wilde. Ik trok haar bij de hand naar de woonkamer, liep richting bank en liet me erop vallen. Meteen kroop ze over me heen en begon langs mijn harde stamper te likken terwijl ze haar lekkende mosseltje op mijn mond duwde.

Geraffineerd bewerkte ze mijn paal en zoog en likte alsof haar leven ervan af hing. Ik kreunde en steunde en trok haar vaster op mijn gezicht terwijl ik mijn tong diep in haar heerlijk geurende grotje duwde. Met mijn handen begon ik haar billen te kneden en al gauw vond mijn middelvinger haar poepertje. Zachtjes drukte ik ertegenaan en een zware zucht ontsnapte aan haar lippen.

“Oh ja, ah,” kreunde ze en ik drukte langzaam door naar binnen.

Terwijl ik mijn tong langs haar schaamlippen en klitje liet glijden begon ik stevig haar sterretje te vingeren. Marlène liet mijn lul uit haar mond glijden en begon nu echt te hijgen en te steunen. Voordat ik er erg in had slaakte ze een gil en kwam schokkend klaar. Ze stapte van me af en ging op haar knieën op het vloerkleed zitten.

“Ik wil dat je me nu neukt”, zei ze en keek me met kleine oogjes aan. Ik kwam snel van de bank af en vatte post achter haar omhoog stekende kont waar de gladde schaamlippen onder tevoorschijn kwamen. Ik legde mijn handen op haar heupen en in één stoot drukte ik mijn lul bij haar naar binnen en begon haar met korte felle stoten te neuken. Haar kletsnatte kutje sopte hoorbaar en mijn ballen sloegen bij iedere voorgaande stoot tegen haar warme vlees. Ik was weer bloedgeil en kreunde van genot. Toen trok ik mijn lul uit haar en ik zette mijn eikel tegen haar sterretje. Voordat Marlène het in de gaten had drukte ik mijn eikel al naar binnen.

“Oh Floris”, kreunde ze, “voorzichtig, dit heb ik nog nooit gedaan.”

Ik stopte even om daarna weer wat verder door te duwen.

Beetje bij beetje ging mijn leuter bij haar naar binnen totdat Marlène plots met een zware zucht in een keer haar kont naar achter stootte en mijn zak tegen haar poesje kletste.

“Ah, die zit!” steunde ze.

Ik begon langzaam in haar kont te stoten en ze kreunde steeds harder.

“Oh dit is lekker! Oh wat geil is dit”, zei ze.

 “Zo zie je”, antwoordde ik, “een mens is nooit te oud om te leren.”

Ze lachte even om daarna meteen weer met haar kont naar achter te stoten.

 “Kom op, neuk me harder”, zei ze.

 Ik begon in een vast ritme in haar te stoten en Marlène bracht haar rechterhand naar haar kittelaar waarover ze begon te wrijven.

“Kom op, nu samen”, hijgde ze. Ik voelde dat ik bijna kwam en hield me even rustig. “Laat me weten als je zover bent”, zei ik en hervatte mijn ritme. Marlène vingerde wild haar klitje en begon na een tijdje te snuiven.

 “Oh ja, ik ben er bijna. Oh…oh, ik ga komen! Oh! Floris, ik kom!”

Ik had mijn tempo ook verhoogd en op het moment dat Marlène spastisch met al de spieren in haar lichaam begon te knijpen spoot ik mijn hete zaad in haar darmen. Uitgeblust bleef ik over haar heen hangen.

“Je hebt gelijk. Een mens is inderdaad nooit oud genoeg om te leren”, hijgde ze.

Ik voelde mijn lul nu in rap tempo verslappen en trok me uit haar terug. Een straal sperma kwam mee en liep via haar gezwollen schaamlippen over haar dijbeen naar beneden. Ik trok haar overeind en we gingen de trap op richting de douche.

Nadat we ons uitgebreid hadden gewassen liepen we ieder naar onze slaapkamer.

Ik keek nog even naar de slapende Marieke en viel toen als een blok in slaap.

Toen ik de volgende morgen wakker werd was Marieke al uit bed.

De volgende morgen was ik verrast dat Floris nog sliep toen ik wakker werd. Normaal gebeurde dat nooit. Ik besloot hem te laten liggen en ging naar de badkamer om me te douchen en de tanden te poetsen. Ik probeerde me te herinneren waar ik mijn kleren had gelaten maar toen ik uit het raam naar beneden keek en Maritza ’s moeder al in haar blootje baantjes zag trekken in het zwembad bekommerde ik me verder niet over mijn kleren. Ik besloot om haar te gaan vergezellen en liep zonder ook maar iets aan naar beneden.

“Is het water lekker?” vroeg ik aan Maritza ’s moeder.

“Heerlijk”, reageerde ze, “kom er ook lekker in!”

Ik liet me er meteen in zakken en zij aan zij begonnen we baantjes te trekken. Na een poosje kwam haar man ook het huis uit en liet zich bij ons in het water zakken. Al zwemmende bespraken we de voorgaande avond.

“Een lekkere orgie op zijn tijd moet kunnen, daar knapt een mens van op”, zei Maritza ’s vader.

 “Wel ja, opknappen”, lachte ik, “het was toch wel vermoeiend hoor!” Ik ging aan de rand van het zwembad hangen en ze kwamen beiden naast me hangen.

 “Hoezo?” vroeg Maritza ’s moeder, “zo een jonge vrouw als jij kan toch wel een stootje hebben.” Ik haalde mijn schouders op.

 “Je wilt toch niet zeggen dat je nu nog moe bent, of wel soms?”

Ik antwoordde dat ik lekker geslapen had en er wel weer tegen kon nu. Ze hees zich op de rand van het bad en knipoogde naar mij.

 “Ik ben ook uitgerust en ik moet zeggen dat ik toch wel weer een beetje kriebel tussen mijn benen heb nu ik jou zo lekker naakt naast me zie staan. En volgens mij hebben wij nog niets met elkaar gedaan!”

Ze opende haar benen en gleed met haar hand over haar schaamlippen. Ik keek haar aan en ze knikte slechts. Met mijn beide handen duwde ik haar benen verder uit elkaar en ging ertussen staan. Ik kuste een voor een haar borsten en liet mijn tong toen afzakken over haar buik naar haar navel en verder naar beneden over haar venusheuvel. Ze liet zich achterover op haar ellebogen zakken en duwde haar poesje hunkerend naar meer omhoog.

Langzaam liet ik mijn tong over haar schaamlippen glijden en een siddering trok er door haar lichaam. Onder water voelde ik de handen van haar man op mijn billen en langzaam streelde hij ze. Na een poosje afwisselend haar poesje en dijbenen gekust en gelikt te hebben duwde ik met het puntje van mijn tong haar lipjes open en drong in haar warme doosje binnen. De handen onder water gleden intussen door mijn bilnaad naar mijn kutje en ik was alweer aardig op temperatuur! Ik begon Maritza ’s moeder te beffen maar na een poosje kwam ze overeind.

“Zo kan ik niet zitten”, zei ze, “kom mee.”

Ik hees me uit het bad en volgde haar de tuin in waar ze op het gras een groot badlaken uitspreidde en erop ging liggen. Ik wilde meteen weer met mijn hoofd tussen haar benen duiken maar ze nam mijn hoofd in beide handen en trok me omhoog. Even keek ze me aan, toen sloot ze haar ogen en kuste me voorzichtig op de mond. Toen ze merkte dat ik het niet vervelend vond drong ze langzaam met haar tong mijn mond binnen en direct begonnen we met elkaar te vrijen.

Ik liet me op haar natte naakte lichaam zakken en onze borsten en kutjes drukten tegen elkaar. Een bijzonder lekker gevoel trok er door mij heen en toen ze haar benen om me heen sloeg en me nog vaster op haar trok, gaf ik me helemaal over en begonnen we fel te vrijen. We rolden om en om en algauw waren we van het badlaken gerold en lagen op het gras. De grassprietjes kietelden mijn kont op een onaangename manier zodat ik gauw overeind kwam.

Maritza ’s moeder bleef echter rustig op haar rug liggen en opende uitnodigend haar benen. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten, legde mijn hoofd in haar schoot en begon haar weer te beffen.

Al snel kronkelde ze over het gras en stootte haar bekken wild naar boven. Ik voelde twee handen mijn heupen omsluiten en zonder aankondiging drong een dikke lul zich bij me naar binnen. Even keek ik om en keek in het gezicht van haar man die me op zijn hondjes nam terwijl ik zijn vrouw lag te bevredigen.

Zijn zak kletste tegen mijn kont en geil als ik was ging ik verder met haar te likken.

Met mijn tong cirkelde ik nu om haar klitje heen en haar bewegingen en hijgen werd steeds wilder. Ongecontroleerd schokte ze met haar lichaam en plots gaf ze een gil en kwam op een gruwelijk lekkere manier klaar.

Achter ons werd geapplaudisseerd en toen ik omkeek zag ik dat Herman en Ineke ook uit bed waren en blijkbaar ons seksspel hadden gadegeslagen.

Herman had in ieder geval een erectie van jewelste en Ineke kon met haar vingers niet van haar kutje blijven!

Maritza’s vader die schijnbaar door het applaus uit zijn concentratie was gehaald, trok zich uit me terug en ging op het badlaken liggen, zijn lange dikke lat recht omhoog. Ik kroop er naartoe en liet me snel over zijn lul zakken.

Terwijl ik zijn leuter bereed kwam Herman op ons af en bood me zijn lul aan.

Ik aarzelde niet en nam ‘m meteen in mijn mond en begon er vol overgave op te zuigen.

 “Kunnen er nog meer mensen meedoen?” vroeg Ineke en het antwoord niet afwachtend liet ze zich met haar kutje op het gezicht van Maritza ’s vader zakken die gretig zijn tong in haar fraaie onderlichaam stak. Terwijl ze haar natte flos op zijn gezicht duwde wenkte ze Maritza ’s moeder naderbij.

 “Kun je nog een keer?” vroeg ze en bukte zich voorover. Moeders had meteen door wat er van haar verlangd werd. Ze ging op haar rug achter haar man liggen en Ineke boog voorover en begon haar te likken. Van alle kanten hoorde ik nu gekreun, gehijg, geschreeuw en soppende geluiden.

 Toen ik Herman ’s lul uit mijn mond liet schieten om even op verhaal te komen zag ik dat Marlène en Gunther zich ook bij ons op het grasveld gevoegd hadden en dat Gunther zijn lul in een bijna onmogelijke pose in de mond van Maritza ’s moeder had gemanoeuvreerd.

Marlène zat op haar knieën op het gras en vingerde zichzelf. Wat een gezamenlijk ontbijt had moeten worden was uitgedraaid op een grote groepsseks party!

Terwijl ik lustig op en neer wipte op de dikke steel van Maritza ’s vader, nam ik Herman ’s lul weer in mijn mond en zoog op zijn glanzende eikel alsof mijn leven ervan af hing.

Met mijn rechterhand draaide ik kleine cirkeltjes over mijn genotpareltje en toen ik voelde dat ik bijna kwam oefende ik meer druk uit. Ik liet de lul andermaal uit mijn mond schieten en begon te kreunen en te hijgen dat ik ging komen.

Op dat moment omklemden de handen van Maritza ’s vader krachtiger mijn heupen en reeg hij me stevig vast op zijn spies. Ik voelde zijn lul in mijn onderlichaam kloppen en op het moment dat ik zwaar snuivend klaar kwam vulde hij mijn kut met zijn hete zaad!

Meteen kroop ik van hem af en ging op mijn knieën voor Herman op het gras zitten. Uitdagend stak ik mijn billen omhoog en commandeerde.

“Kom op, steek die harde knoert van je in mijn poes!”

Ik was nog niet uitgesproken of hij zat al achter me en schoof zijn paal bij me naar binnen. Het zaad van zijn voorganger droop langs mijn benen naar beneden en het was zo’n natte en geile bedoeling in mijn kutje dat Herman ’s lul er telkens uitfloepte. Hij trok zich terug en wreef met zijn handen het zaad van mijn poesje over en tussen mijn billen.

Toen stak hij zijn lul weer naar binnen en tegelijkertijd verdween een van zijn vingers in mijn kont!

Ik kreunde goedkeurend en begon lekker tegen hem in te stoten. Hij ging over mijn rug heen hangen en fluisterde zachtjes in mijn oor.

“Vind je dit lekker?” Ik knikte slechts en draaide als reactie extra met mijn billen. Herman trok zich nu terug uit mijn poesje en parkeerde plots zijn eikel voor mijn poepertje. Voordat ik er erg in had was hij al half bij me binnen gedrongen. “Voorzichtig”, kreunde ik, “Dit is mijn eerste keer!”

Behoedzaam duwde hij zijn lul langzaam naar binnen en ik bewoog zo goed als ik kon mee.

Het duurde even tot plots Herman in een keer zijn lul tot aan zijn ballen in mijn darmen drukte en er een snerpende pijn door mijn lichaam trok. Hij wachtte even en begon toen langzaam te neuken. Al vlug had de pijn plaats gemaakt voor een bijzonder aangenaam gevoel en begon ik terug te stoten terwijl ik onderlangs mijn klitje opzocht en begon te bewerken.

 “Kom op! Neuk me…neuk me lekker hard”, moedigde ik hem aan en hij verhoogde zijn tempo. Terwijl hij mijn heupen stevig vasthield en me afwisselend tegen zich aan trok en van zich afduwde, gloeide mijn klitje alweer.

Voor ik het verwachte kwam ik weer klaar! Toen Herman dat merkte verhoogde hij

zijn tempo nog meer zodat mijn orgasme extreem lang bleef aanhouden en toen kwam ook hij klaar.

Onregelmatig stootte hij zijn lul in me en ik voelde zijn warme sperma in golven mijn darmen vullen.

Uitgeblust bleven we even over elkaar heen hangen waarna ik opstond en naar de buitendouche liep om me te wassen. Ik was net klaar met mezelf af te drogen toen Floris naar beneden kwam. Hij keek vergenoegd naar de neukende mensen op het gras en kwam met een halfharde op me af.

Ik kuste hem en zei. “Goedemorgen langslaper! Lekker geslapen?”

Hij knikte en wees naar de anderen. “Heb ik iets gemist?”

“Nou en of schat”, antwoordde ik en keek hem met kleine oogjes aan. “Het is me toch gelukt hoor. Ik heb ze allemaal geneukt dit weekend!”

Toen liep ik bij hem weg en ging op het terras zitten om de anderen te bekijken. Floris liep me achterna maar werd door Maritza ’s moeder tegengehouden.

Alvorens aan het ontbijt te kunnen werd hij door haar nog vlug een keer klaar gepijpt.

Voor we naar huis vertrokken, gingen we nog gezamenlijk aan het ontbijt waarna Herman en Ineke als eersten vertrokken.

 “Ik ga me nog gauw even douchen”, zei ik tegen Floris en liep in mijn nakie door de huiskamer, de hal in en ging de trap op. Ik liet de deur van de badkamer achter me open en stapte onder de douche. Terwijl het water over me heen kletterde hoorde ik gestommel en stapte Gunther plots de douchecabine in. Ik keek hem vragend aan.

“We moeten het nog hebben over je opslag”, grijnsde hij en kwam achter me staan. Hij legde zijn handen op mijn borsten en trok me met de rug tegen hem aan. Zijn pik stond tussen mijn billen.

“Honderd euro per maand extra als we nu nog even een laatste nummertje maken”, zei hij.

“Tweehonderd”, zei ik direct, “en geen cent minder.”

Even aarzelde hij. “Oké, tweehonderd en één keer per maand een keertje seks”, was zijn tegenbod.

“Deal”, zei ik en duwde gewillig mijn kont naar achteren.

Gunther opende met zijn vingers mijn schaamlippen en stootte zijn lul bij me naar binnen. Hij duwde me tegen de douchewand en mijn tieten werden plat geduwd tegen het glas.

Terwijl het water over ons heen gutste begon hij me in rap tempo te neuken en toen hij kwam tok hij zich terug en schoten de slierten zaad over mijn billen en onderrug. Ik draaide me om en we wasten elkaar met zeep af.

Nadat we ons in de kamer waar we de avond daarvoor onze kleding hadden achtergelaten, hadden aangekleed gingen we naar beneden.

We namen afscheid van Maritza ’s ouders en gingen totaal opgebrand maar ook totaal bevredigd naar huis.

“Leuk feestje. Moeten we vaker doen”, zei ik tegen Floris toen ik me thuis naast hem op de bank liet vallen.

Ik keek opzij want ik kreeg geen antwoord en zag dat Floris in slaap was gevallen. “Geen slecht idee”, dacht ik en sloot ook mijn ogen.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *