Koetsentocht

()

Tijdens de jaarlijkse kastelentocht met schitterend gerestaureerde rijtuigen, heeft mijn vriendin een erotisch avontuur beleefd. Op uitnodiging reed ze mee in een prachtige Nederlandse Glaslandauer uit 1880. De koets vertrok als laatste en mijn vriendin – Lizzy – droeg kleding uit die periode, met een uitbundig decolleté. De gastheer zat op de bok, samen met de koetsier, en vertelde dat zijn andere gast verlaat was. Lizzy zat bij het raam van de gesloten landauer en genoot van de menigte langs de route. De belangstellenden staarden openlijk naar haar bolstaande decolleté en ze hadden er gemengde gevoelens over, maar ze rechtvaardigde zichzelf dat ze kleding uit de 19e eeuw droeg.

Het was warm en ze voelde transpiratie druppels op hals en borst en deed haar halsuitsnijding een stukje open. Nu ze het luxe rijtuig voor haar alleen had, viel de enorme afmeting van de zitplaatsen op. Ze mijmerde over amoureuze ontmoetingen in deze landauer en onbewust vingerde ze zichzelf en liet haar fantasie de vrije loop.

Een koel briesje bracht haar bij zinnen toen de koets deur openging. Het bleek Arjan, het seksmaatje van haar liefje. Snel bracht ze haar rok op orde. Arjan klom naar binnen, overzag de situatie en besloot er meteen gebruik van te maken. Hij kuste haar vol op de mond en ze ontving zijn tong terwijl hij haar borsten streelde. Behendig trok hij de zitting in slaapstand en daar lag ze met opgetrokken rok.

Opgewonden bevrijdde hij zijn kloppende staaf uit het historisch kostuum. Simpelweg door het voorpand van de broek los te knopen en zonder dralen verdween zijn kloppende paal in haar natte kutje en behendig bevrijdde hij haar volle borsten.

Ze baalde van de gedachte met hem te copuleren, maar tegelijkertijd verlangde ze naar zijn strelende handen op haar borsten, zijn ongegeneerde onverholen hunkering en dierlijke driften. Hij was gezegend met een flink apparaat en ze voelde zich ertoe aangetrokken en ontving hem wellustig. Hij nam haar bruut, zoog en kneed haar volle borsten, greep haar bij de billen en dreef zijn paal dieper, terwijl Lizzy hem op de billen sloeg, zijn tepels kneep en hevig tongend haar eerste orgasme kreeg.

Ze kreeg een kort moment om bij te komen en voelde zijn dikke paal diep in haar kloppen, terwijl hij haar kutje oprekte door zachtjes van links naar rechts te bewegen. Heerlijk om zo opgevuld te worden en straks zijn pulserende eruptie te ervaren.

Lizzy had hem eerder gehad en wist dat zijn uithoudingsvermogen en beheersing uitstekend was. Toen hij zijn gereedschap in zijn geheel uit haar trok en haar weer opvulde en dat in een kalm tempo bleef herhalen, terwijl hij met bewondering naar haar borsten staarde, greep ze hem bij de heupen en bracht haar bekken krachtig omhoog en kwam klaar.

Arjan trok zich terug en bewonderde haar borsten terwijl ze lag bij te komen en ze zag zijn opwinding rechtop tegen zijn buik. Op handen en knieën ontving ze hem, en met zijn handen om haar borsten stootte hij zich in haar leeg en ontving ze zijn pulserende warme sperma.

Voor de 2de rit, na een heerlijke lunch, zat mijn vriendin samen met Arjan en de gastheer in de koets en las in hun ogen een onverholen dierlijke lust. Op de bok zit de koetsier samen met zijn vriend, beiden afkomstig uit Suriname, mooie mannen te scouten.

Mijn vriendin geniet van de belangstelling en de geile blikken langs de route en spreidde opgewonden haar benen. Haar gastheer – Adrie – vat het op als een uitnodiging, kruipt onder haar rok en steekt zijn tong in haar natte kutje. Verrast maar opgewonden gaf ze hem alle ruimte en voelt hoe haar clitoris, door zijn geraffineerde techniek, een erectie kreeg. Hij verandert van tactiek, trekt haar clitoris ritmisch af en bezorgt haar een heftig orgasme – terwijl Arjan haar volle boezem streelt.

Nu was het haar beurt en gretig neemt ze zijn warme erectie in haar mond en trok, likte en zoog aan zijn staaf tot hij op het punt stond klaar te komen. Juist op dat moment voelt Arjan haar rok optillen om behoedzaam haar anus te penetreren terwijl zijn vinger haar vochtige vagina in glijdt. Haar tong glijdt zachtjes over de eikel van Adrie en plots voelt ze de eruptie van sperma op haar gezicht.

Langzaam opende zich de deur op een kier en de brede grijns van de koetsier verschijnt. Hij heeft de stoet verlaten en de koets staat stil op een verlaten landweg. Een plaid wordt uitgespreid en schrijdelings neemt Elisabeth plaats op Arjans stamper terwijl hij haar dikke boezem met beide handen omsluit. Als ze hem berijdt doet de koetsier een poging tot een dubbele penetratie en voelt ze druk uitoefenen en als ze zich ontspant, glijdt hij soepel naast de erectie van Arjan. Het is haar eerste ervaring met twee flinke palen in haar schede. Arjan draait zich soepel op zijn rug draait, met haar boven op zich, terwijl de koetsier zijn staaf terugtrok om soepel haar andere genotgrot te vullen.

Nu komt de gangbang pas goed op gang en gulzig – als een geile sloerie – ontving haar mond de opwinding van Adrie en zuigt ze hem nat. Dan arriveer ik ter plekke, na ontvangst van een sms van mijn seksmaatje. En zie mijn vriendin als een loopse slet door de mannen gebruikt worden, waar ze zo van geniet dat ze haar omgeving vergeet. Al haar openingen zijn nu bezet; haar sterretje wordt opgevuld door de koetsier, die zich op zijn beurt laat verwennen door zijn vriendje die hem ritmisch penetreert, en mijn vriendin zuigt de dikke paal van mijn seksmaatje en ik hoor haar kokken als ze diep in haar keel zijn warme sperma ontvangt.

En ik? Ik ervaar mijn eerste biseks, want Adrie leidt mijn harde voor zijn geil openstaande kutje en ik glijd soepel dieper en dieper tot aan mijn schaambeen en voel mijn warme zaad stuwen en stuwen en stuwen tot een volledige eruptie en kom genotvol aan mijn gerief.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *