Kom dokter! Kom!!!

()

Dokter Segers keek op zijn afsprakenlijst en zag dat hij nog maar 2 patiënten had. Leo van 52 jaar en Linda van 33 jaar.

“Je kunt al naar huis gaan Betty,” zei hij tegen zijn assistente.

“Prima dokter Segers dan hoef ik me vandaag niet te haasten met boodschappen. Knipogend kneep de 55 jarige huisarts in de billen van zijn assistente.

“O… en Betty sluit je de deur even af als je buiten bent? Na deze patiënten wil ik namelijk ook naar huis”.

Oké dokter Segers, goede middag”.

“Dag Betty”.

“Leo loop je met me mee? Neem plaats Leo en vertel me wat er aan de hand is”.

Met een rode kleur van schaamte vertelde Leo dat wanneer zijn voorhuid naar achteren werd getrokken dit hem een schralende pijn bezorgde.

“Hm… niks om je voor te schamen Leo maar loop even naar kamertje vijf en ontbloot je onderlijf. Neem maar plaats op de behandeltafel en wacht tot ik bij je kom dan loop ik even naar de andere patiënt”.

“Is goed dokter”.

“Linda Vertongen. Kom maar naar binnen. Neem plaats Lind en vertel me wat ik voor je kan doen”.

“Nou dokter, ik speel al de hele tijd met het idee een kindje te willen maar dan zonder een man”.

“Zonder man Linda? Weet je dat wel heel zeker? Het heeft nogal wat voeten in aarde”. “Weet ik dokter Segers; ik heb me al geïnformeerd”.

“Zozo je wil dus mama worden… Kan ik me wel voorstellen, je bent per slotte een gezonde vrouw. Even denken… Wat kan ik voor jou nu betekenen Linda?”

“Ik had graag een verwijskaart gehad voor een kliniek dokter”.

“Je wil kunstmatige inseminatie laten doen Linda?”

“Ja dokter”.

“Ik denk dat ze je daar ook eerst een curvekaart geven om je vruchtbare periodes te kunnen vaststellen dus dan krijg je die alvast van mij zodat je meteen ermee aan de slag kunt. Laat het vooronderzoek maar aan mij over dan hoef jij niet 50 km te reizen”. Er verscheen een glimlach op de lippen van Linda.

“Loop even naar kamertje 2 Linda en ontbloot je onderlijf. Neem plaats op de behandelstoel en je benen in de beugels. Ik wil je even inwendig onderzoeken. Ben zo bij je”.

“Ja dokter,” zei Linda ietwat verlegen. Met grote stappen liep dokter Segers naar kamertje 5.

“Zo Leo even je bloeddruk meten en bloed prikken om je bloedgroep te kunnen bepalen. Zozo je bloeddruk is wat aan de hoge kant Leo maar kan de opwinding zijn omdat je hier bent”. Dokter Segers bemerkte dat Leo een stijve begon te krijgen.

“Ik schaam me dood dokter”.

“Niet nodig Leo, zelfs ik krijg ook wel eens een stijve van patiënten. Ontbloot je bovenlijf ook maar Leo en probeer te ontspannen terwijl ik even naar de volgende patiënt ga”.

Dokter Segers liep terug naar de spreekkamer om daar de spullen te halen voor het inwendig onderzoek. In zijn broek had zich een flinke erectie gevormd na het zien van Leo ‘s lul. Hij liet zijn hand op zijn kruis zakken en kneep zachtjes in zijn lul.

“Mm…” kreunde hij zachtjes bij de gedachte dat hij zich zou gaan aftrekken als beide patiënten weg waren. Hij pakte de spullen en liep naar kamertje 2 waar Linda Vertongen wijdbeens lag te wachten. Gespannen keek Linda hem aan.

“Wat gaat u doen dokter?”

“Wat slijm uit je vagina halen met een wattenstaafje en er een kweek opzetten. Doet geen pijn hoor,” zei hij knipogend tegen Linda. “Zo jonge dame deed dat pijn?”

“Nee hoor dokter”. Vluchtig liet dokter Segers even zijn vinger glijden over het genotsknobbeltje van Linda.

“Linda ik duw langzaam twee vingers in je vagina om te kunnen voelen hoe nauw je bent”. Linda wist niet hoe ze het had want ze wist dat ze hier geil van zou worden. Langzaam schoof dokter Segers zijn vingers in haar vagina. ‘Hemel,’ dacht dokter Segers ‘wat is ze nat’. Graag had hij zijn vingers willen likken om de sappen van zijn patiënte te proeven. Hij trok zijn vingers terug en hield de reactie van Linda nauwkeurig in de gaten. “Gaat het nog jonge dame?”

“Ja… ah, dokter,” bracht Linda haast hijgend eruit. ‘Oh… Linda,’ dacht dokter Segers, ‘wat zou ik graag mijn pik in je kutje steken’. Dokter Segers begon het warm te krijgen en het geile glinsterende vocht op Linda ‘s kutje maakte het er niet beter op. Hij wist dat het hetgeen hij wilde doen nu eigenlijk geen zin had. Trillend nam hij het echoapparaat uit de houder dat de vorm had van een vibrator.

“Linda ik ga dit apparaat nu diep in je vagina schuiven zodat ik via het scherm je baarmoeder kan zien. Als je wil kun je meekijken.” Het beeld bleef echter zwart. Linda lag verkrampt wijdbeens in de stoel zich inhoudend om niet klaar te komen met die staaf in haar kutje. Dokter Segers zag hoe zijn patiënte inhield. hij draaide zich nu helemaal naar Linda toe. Hij was bloedgeil, zijn pik knelde in zijn slip. Beiden waren rood aangelopen.

“Oh Linda,” kreunde hij verstaanbaar, “verzet je niet tegen je eigen geilheid meisje”.

“Dokter ik ben zo geil”. Dokter Segers schoof zijn linkerarm onder het hoofd van zijn patiënte. Hij bewoog het apparaat nu snel op en neer in haar kutje. “Oh… hm… ah…” kreunde Linda van genot.

“Laat je lekker gaan geil jonge dame, kom maar lekker klaar”. Dokter Segers had het nog niet gezegd of Linda kwam kronkelend met haar lijf geil schokkend klaar. Dokter Segers voelde zijn geile voorvocht weglopen in zijn slip. Hij trok het apparaat uit haar kutje en hielp haar overeind.

“Dank je dokter”. De dokter kneep in haar blote bil, “zodra je menstruatie begint bel je me geil jonge dame”.

“Mm… ja dokter zal ik doen”.

“Dag Linda”.

“Dag dokter”.

“Ow… Linda sluit van buiten af en gooi de sleutel terug naar binnen via de brievenbus”. “Okidoki dokter”. Gehaast liep dokter Segers terug naar Leo.

“Sorry Leo dat ik je zolang liet wachten”. Leo nu zichtbaar ontspannen ging rechtop zitten. Doe je benen iets uit mekaar Leo. Dokter Segers schoof nu de voorhuid op en neer van Leo zijn lul. “Doet dit pijn Leo?”

“Nee dokter, het doet zeer als ik een volledige erectie heb”.

“Ik vrees dat je een voorhuidvernauwing hebt Leo”.

“En nu dokter?”

“Een zalf zal je niet helpen Leo, ik zal je moeten doorverwijzen om je voorhuid te laten insnijden zodat deze makkelijker over je eikel kan rollen”.

“Oh, oké dokter”. Leo begon nu onrustig te schuiven op de tafel wat niet echt bevorderlijk was voor zijn lul. Dokter Segers voelt hoe de lul van Leo in zijn hand begint te kloppen. Zijn eigen lul had het ook niet makkelijk.

“Je hebt een geil apparaat Leo en heerlijke grote volle ballen”. Leo ging achterover leunen toen hij merkte dat dokter Segers aanstalten maakte om hem af te trekken. Leo zag de geile opwinding van zijn huisarts.

“Laat je broek ook zakken dokter”.

“Vind je dat geil Leo?”

“Doe het nou maar” zei Leo verhit. Dokter Segers stond nu zelf ook naakt tegenover zijn mannelijke patiënt.

“Goffer…” mompelde Leo, “jouw pik staat zowat op springen.”

“Vindt je het gek Leo met 2 geile patiënten?” Leo ging op zijn knieën voor hem zitten en kneedde zijn ballen. Dokter Segers legde zijn handen op Leo hoofd.

“Neem mijn pik in je mond Leo.” Plagend likte Leo eerst de ballen van zijn huisarts om vervolgens vol overgave dokter Segers te pijpen.

“Aa… ah… ha… Leo… mm… mm… oe! Stop nu Leo ik wil niet in je mond klaarkomen. Kom mee Leo”. Samen liepen ze naar kamertje 2 waar nog de geile lucht van Linda Vertongen hing.

“Ga in die behandelstoel liggen Leo en doe je benen in de beugels”. Leo lag nu wijdbeens op de stoel met zijn pik geil naar boven gestoken. Hij begon nu Leo zijn pik hardhandig af te rukken.

“Oh…ho… dokter hm… mm…”

“Kreun maar Leo, niemand hoort je hier”.

“Pijp mijn pik dokter Segers, ik wil in je mond spuiten”. Dokter Segers handen streelden Leo kronkelende lijf en liet zijn mond over de harde zaadstengel van zijn patiënt zakken. Hij zoog als een wilde op Leo harde kloppende eikel en nam hem weer diep in zijn mond. Zijn beweging werd sneller.

“Ik… ga… komen… oh… dokter ik…” met schokkende bewegingen spoot hij zijn geile vocht in de mond van dokter Segers die hem vacuüm bleef zuigen met zijn mond. “Ah mm…” uitgeblust slaakte Leo een zucht van opluchting.

“Goffer… wat ben jij geil zeg dokter”. Rood van de opwinding commandeerde hij Leo, “ga op je handen en knieën”. Dokter Segers kneedde nu de billen van Leo en keek naar het strakke kontgaatje. Pakte het potje vaseline en smeerde zijn paarse kloppende eikel ermee in.

“Ben je al eens anaal geneukt?”

“Nee dokter” zei Leo met ingehouden stem. “Aa! Ah… ha… stop… ja! Kom erin”.

“Nu wel Leo” zei dokter Segers met hese stem. Met een forse stoot had hij zijn harde pik in Leo sterretje gestoten. Hij bleef kreunend en hijgend pompen in het darmkanaal van zijn jammerende patiënt. Mm… mm… ho… oh… ah… ho… oeh… hier… Leo ik kom… mm… ik spuit… je vol…” Leo die intussen helemaal in extase was geraakt was nu toch wel nieuwsgierig geworden naar hoe het zou voelen. “Hier, Leo voel hoe ik je darmen volspuit”. De druk van de doktershanden nam af en voor het eerst voelde Leo een warme lading sperma door zijn darmen jagen. Hakkelend wist hij uit te brengen.

“Goffer wat ben jij lekkere geile dekhengst”.

“En jij hebt een lekker neuksterretje Leo”. Dokter Segers trok zijn slappe lul uit Leo kontje.

“Doen we nog eens een keer Leo?”

“Zeker weten dokter”.

“Hier heb je mijn privénummer Leo en ik hoor het wel van je”.

Twee weken later…

“Wilt u koffie dokter Segers?”

“Graag Betty en breng het maar naar mijn spreekkamer”.

“Dokter Segers?”

“Ja, Betty?”

“Linda Vertongen op lijn 1 voor u”.

“Dank je Betty”.

“Dag Linda met dokter Segers. Zeg jonge dame zou jij niet bellen als je menstrueerde”.

“Ja, dokter Segers, klonk het lief aan de andere kant van de lijn, maar de curve laat me eigenlijk zien dat ik in mijn vruchtbare periode zit”.

“Zozo Linda, ff denken, weet je wat? Kom tegen 19.00u naar mijn praktijk dan kijk ik even met de echo in je buik”.

“Ik zal er zijn dokter Segers”.

“Tot straks Linda”.

“Moet ik erbij blijven dokter Segers” vroeg Betty. Dokter Segers sloot de deur en ging op zijn stoel zitten.

“Nee hoor Betty ik hoef alleen een echo te doen dus jij mag op tijd weg”. Betty bukte voorover en schonk de koffie in.

“Hoeveel patiënten zitten er in de wachtkamer?”

“Vier dokter Segers”.

“Mooi zo lekker jonge dame dan heb ik even tijd voor mijn assistente”.

“Mm… dokter Segers”. Betty voelde de hand van de dokter in haar slipje gaan.

“Benen wijder Betty. Mm… mijn assistente is weer lekker geil.” Ruw begon hij Betty te vingeren met twee vingers diep in haar kutje. Zacht kreunend kwam ze klaar op zijn vingers. Dokter Segers liet haar het geil van zijn vingers likken en tongzoende haar geil. “Morgenmiddag krijg je meer liefje”.

“Mm… lekker dokter Segers. Zo dokter, ik ben klaar en ga naar huis”.

“Wil je geen kus van mij Betty?” Hij trok Betty in zijn armen en kuste haar hartstochtelijk. Betty kneep opzettelijk in zijn lul. “Je wil me geil maken he?” Betty trok zich lachend los en zei.

“Tot morgen schat en… uhm… Linda Vertongen is er”.

“Kom binnen Linda en neem plaats”. Zenuwachtig ging Linda zitten. Beiden een beetje nog in gedachte over de laatste keer. “Leg jij even de curve op tafel Linda dan ga ik even de deur afsluiten”.

“Je laat een mooie grafiek zien jonge dame en ik weet haast zeker dat je in de vruchtbare periode zit. Loop even met me mee naar kamertje 2 Linda. Kleed je helemaal uit en ga op de weegschaal staan”. Linda voelde hoe dokter Segers haar kontje streelde en voelde hoe haar kutje nat werd. “Ik heb het gezien Linda, neem maar plaats op de stoel en benen in de beugels”. Dokter Segers schoof weer het echoapparaat in Linda ‘s vagina.

“Ah…” kreunde ze luid.

“Nog niet klaarkomen Linda”. Grapte de dokter. “Haha oké. Kijk eens Linda, daar is de Follikel waarin je eicel zit verstopt. Zo te zien is hij nu op zijn grootst.

“En wat betekent dat dokter Segers?”

“Dat de eicel elk moment kan vrijkomen Linda, wat inhoudt dat je echt vruchtbaar bent”. Hij zette het beeldscherm uit en draaide zich naar Linda.

“Waar zit die follikel ongeveer dokter?”

“Hier ongeveer jonge dame”. Dokter Segers legde zijn hand op haar buik. “Zeg jonge dame weet je wel heel zeker dat je niet op de natuurlijke manier zwanger wil worden”.

“Ja dokter”. Linda voelde hoe haar huisarts haar buik streelde. Haar kutje werd zo nat van geilheid dat het echoapparaat er zo uit gleed. Het kamertje vulde zich met de geile lucht van Linda Vertongen.

“Blijf even zo liggen Linda ik moet de telefoon aannemen”. Er was helemaal niks te horen. Na zo’n 2 minuten kwam de huisarts weer terug. Hij keek nu in de natte spleet van Linda die opgewonden en uitnodigend open stond.

“Wil je de echostaaf nog terug in je vagina hebben Linda”?

“Mm… ja… ah… dokter”.

“Ben je geil Linda?”

“Je, heu…ja…” stamelde Linda. Dokter Segers ging nu naast haar staan en zag haar harde tepels.

“Oh… Linda je ziet er zo lief en geil uit”. Hij kneedde haar borsten en geil begon zijn patiënte onder hem te kroelen en kreunen. “Je maakt me gek met dat geile lijf van je schatje”. Met een ruk trok hij de knoopjes van zijn schort los. Hij had zich dus uitgekleed toen hij weg was. “Oh… ho… Linda laat me mijn harde geile staaf in je kutje steken?”

“Kom maar dokter Segers, neuk me,” kreunde Linda geil. Dokter Segers wilde elke millimeter van haar kutje voelen en schoof langzaam zijn neukstaaf in haar natte gleuf. “Ah… ha… ah… mm… mm… dokter!” Hierop begon hij hard en diep in haar geile vlees te stoten.

“Mijn God! Wat ben je heet jonge dame”. Zijn volle ballen kletste tegen haar sterretje. Toen ze een harde kreet liet hijgde de dokter dat zijn staaf haar baarmoeder raakte. “Oh… oh… dokter ik ga komen…  oh…  Linda ‘s kutje begon heftig om de dokters-lul te knijpen.

“Aa… ah… ah… ha… Linda wat ben je geil. Ik ga komen in jouw vruchtbare buik”. Hij bleef in haar pompen terwijl haar kutspiertjes zijn spuitende lul leegmelkten.

Mm… mm…mm, dokter!”

“Oh… Linda voel hoe mijn vruchtbaar zaad in je kutje spuit”. Schokkend lag Linda onder het lijf van dokter Segers.

Oh… dokter, lekker geile vent.”

“Sjemig! Linda lekkere geil jonge dame en jij wilde je laten insemineren in de kliniek?” Hij liet zich beetje voorover zakken en kuste hijgend de lippen van Linda. Zijn harde pik schoot wat dieper in haar kutje. Linda pakte de billen van haar arts stevig vast en duwde hem krachtig in haar schoot. “Oeh… oh… mm… mm… ah… ha… oh dokter!”

“Kom maar klaar schatje, zuig mijn pik maar leeg tot de laatste druppel. Het is allemaal voor jou”. Hij tilde haar op zonder zijn lul eruit te trekken en ging met haar op de stoel zitten. Dokter Segers knuffelde haar moe voldane lichaam. Mm… mijn lieve geile patiënte, ik zie je morgenvroeg om 10.00u weer in mijn praktijk voor je tweede zaadbehandeling…

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *