Goed slapen

()

Ik heb een heerlijke kerel leren kennen via 4Fingers. We chatten en mailen wat af. Zo’n twee keer per maand hebben we een ontzettend geile hete date. We zeggen alles wat in ons opkomt en vertellen elkaar wat onze grootste wensen zijn op seksgebied. Ook nu weer heb ik een date gehad… hm… die wil ik jullie niet onthouden!

Het was donderdagmorgen. Ik had een dag vrij genomen, het was heerlijk weer en ‘s middags zou ik een date met hem hebben. Om twee uur zou ik naar zijn huis rijden. Ik lag nog even op de stretcher in de tuin, nog even een lekker kleurtje opdoen! Opeens ging de bel. Ik trok vlug een kort jurkje aan over mijn bikinibroekje en liep naar de deur. Daar stond mijn date voor vanmiddag! Hij stapte naar binnen en gaf me een heerlijke geile tongzoen.

“Kleed je eigen maar om, trek maar je lekkere pakje aan en dan mag je met me mee”. Ik vroeg wat we gingen doen maar daar kreeg ik geen antwoord op.

Vlug kleedde ik me aan en met de kriebel in mijn buik liep ik naar beneden en stapte in de auto. We reden een stukje en toen reed hij naar een parkeerplaats.

“Vertrouw je me? Vroeg hij. “We gaan iets heel lekkers doen vandaag maar dan moet ik je even blinddoeken”.

“Ja, hoor dat vind ik altijd wel spannend”. Ik kreeg een blinddoek voor en reden verder. Na een poosje stopten we. Hij deed mijn deur open en hielp me uitstappen. We liepen een stukje en hij belde ergens aan. De deur ging open en we stapten naar binnen. Ik hoorde hem praten, zo zachtjes dat ik niets kon verstaan. Ik werd meegenomen een kamer in en daar trok hij mijn jurkje uit. Daar stond ik in mijn leuke geile speel-pakje, mijn kousen en mijn pumps. En ik had geen idee wat er ging gebeuren. Hij pakte me beet en leidde me naar een bed. Daar ging ik op liggen en hij gaf me weer een lekkere zoen.

“Zo! Deze middag gaan we een heerlijke fantasie van jou in praktijk brengen”. Ik hoorde aan zijn stem dat ook hij heel opgewonden was. Ik vroeg of mijn blinddoek af mocht. Nog niet, heb maar even geduld zei hij en hielp me overeind. Ik stond en hoorde dat er meerdere mensen om me heen stonden. Ik stak mijn armen vooruit en voelde een lichaam… naakt… ik liet mijn handen over een heerlijke brede mannenborst glijden en ik deed een stapje naar voren en duwde mijn lichaam tegen het zijne aan… Hij streelde me over mijn rug en over mijn billen en ik voelde zijn rug, zijn billen en een enorme stijve lekkere lul.

“Goed zo schatje” zei hij en ik pakte hem beet. Ik begon hem zachtjes af te trekken tot hij mijn handen losmaakte en een stapje achteruit deed. De volgende man kwam eraan en ook die had er duidelijk zin in! Ook hem verwende ik even totdat mijn vriend zei dat ik maar even op de rand van het bed moest gaan zitten. Hij kwam voor me staan zodat ik hem even lekker kon pijpen. Aan de bewegingen voelde ik dat er drie mannen op het bed kwamen zitten en ik werd steeds natter! Zeker toen ik allemaal handen over mijn lichaam voelde gaan. Ze streelden me overal en ook mijn toch al zeiknatte kutje werd lekker gestreeld.

“Zo! Tering jij bent nat hoorde ik”. Ik deed mijn benen wat wijder en lachte.

“Daar zijn jullie hier toch voor” vroeg ik uitdagend en als antwoord werden er twee vingers naar binnen geschoven. Ik werd achterover geduwd en het feest begon. Constant twee lullen, een in mijn mond en een in mijn kutje. Regelmatig werd er afgewisseld, ik had geen idee hoeveel mensen er nu eigenlijk waren. Kreunend en gillend lag ik op het bed. Voelde me zo heerlijk sletterig!

Toen kwam mijn vriend weer naar me toe. Die had ik al die tijd niet ‘gehad’ maar hoorde hem wel op de achtergrond instructies geven. Hij pakte me bij mijn armen en ging liggen. Hij trok me bovenop zijn heerlijke stijve lul en ik begon hem wild te berijden.

“Even wachten schatje” en hij trok mijn armen onder me vandaan zodat ik lekker over hem heen lag. En ik voelde dat er een lul in mijn kontje geduwd werd. Soepel gleed hij naar binnen en ik begon te gillen.

Wow! Heerlijk dit en de twee mannen begonnen gelijktijdig te bewegen. Ik wist niet meer hoe ik het had, kwam weer gillend klaar en ik was zo ontzettend nat! Mijn ene hand werd gepakt en ik kreeg een onwijs lekkere grote dikke lul in mijn hand geduwd.

“Wow” zuchtte ik. Die is groot”.

“Ja, schatje en die gaat zo helemaal in je kutje verdwijnen” zei mijn vriend “en als je het heel lief vraagt gaat ie misschien ook je kontje nog in”.

“Ja! Ik wil hem, ik wil hem nu” kreunde ik en ik rolde van mijn vriend af. Ik ging op mijn rug liggen met mijn benen zo wijd mogelijk en ik voelde al die centimeters naar binnen glijden. Oh… wat heerlijk, ik werd helemaal gevuld en keihard begon die heerlijke dikke lul me te neuken. Samen kreunden we keihard, ik voelde zijn enorme ballen tegen mijn kont aan kletsen.

“Draai je om sletje” bromde hij en ik ging op mijn knieën zitten zodat hij achterlangs heerlijk diep in me zat. Hij kneep keihard in mijn kont en sloeg keihard op mijn kont. Terwijl zijn enorme lul in mijn kutje zat schoof hij een paar vingers mijn kontje in… gillend kwam ik alweer klaar, ik kon me echt niet inhouden. Ik hoorde dat iedereen om ons heen kwam staan en voelde ineens dat er allemaal zaad op mijn billen werd gespoten. Het zaad gleed zo mijn bilnaad in en de man die me aan het neuken was smeerde alles aan mijn kontgaatje. Hij rekte de boel lekker op en ineens stopte hij met neuken, haalde zijn lul eruit en ramde keihard mijn kontje in!

“Waw!” Brulde ik. De tranen liepen over mijn wangen. Maar toen hij er eenmaal eventjes in zat voelde het heerlijk aan! Langzaam en voorzichtig begon hij te bewegen en ik kwam alweer krijsend klaar. Er kwam geen eind aan leek het wel, terwijl ik toch al een uurtje of twee onafgebroken verwend werd. Wow… wat was dit heerlijk zeg.

Eindelijk ging mijn blinddoek af en ik zag acht mannen om me staan. Met heerlijke stijve lullen in allerlei lengtes en diktes. Wow, vragend keek ik mijn vriend aan.

“Heb ik die allemaal gehad? Vroeg ik waarop hij knikte en lachend vroeg.

“Is het nu genoeg voor je?”

“Nou…” begon ik aarzelend en schoot in de lach. Ik ging op mijn rug midden op het bed liggen terwijl al die heerlijke kerels in een rondje om het bed gingen staan. Langzaam begonnen ze zich af te trekken en de heerlijke geile middag eindigde met een ware vloedgolf van sperma. Het zat van mijn haar tot op mijn voeten. Met mijn vingers veegde ik het overal vandaan en likte voldaan mijn vingers af.

“Mm… wat smaken jullie goed,” vertelde ik nog en lachend verdween iedereen behalve mijn vriend naar de badkamer. Er werd nog even gedag gezwaaid en uiteindelijk bleven we samen over.

“Zo kom nu maar eens kijken” zei hij lachend en zette de tv aan. Dvd erin en we keken naar een heerlijke geile film met mij in de hoofdrol! Tijdens de film werden we weer ontzettend geil en hebben we nog een heerlijke vrijpartij gehad waarna ik me ging douchen en hij me naar huis bracht.

Die nacht heb ik heerlijk geslapen!

Comtesse

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *