Heet kwartet

()

Het warme zomerlicht viel rijkelijk binnen door de grote openstaande ramen en de lauwe bries vanuit zee bewoog af en toe de dunne opzij geschoven gordijnen. Rondom de Romeinse villa was alles in rust.

In het slaapvertrek van de rijke Amélia was het veel minder sereen. Twee jonge slavinnen deden daar hun uiterste best om hun meesteres te plezieren. Ze moesten hartstochtelijk met elkaar vrijen, zodat Amélia van dichtbij kon toekijken en er opgewonden van raken. Met stijgende wellust keek de vrouw naar de kronkelende naakte lichamen van de twee meisjes. Het tweetal wrong zich in allerlei obscene bochten om zo goed mogelijk bij elkaars intieme delen te komen. Ze hitsten elkaar steeds meer op, wetend dat ze daarmee Amélia welgevallig waren en ook haar zo geil maakten dat ze weldra mee zou gaan doen. Amélia was dat echter nog niet van plan. Ze had iets anders in gedachten. Uiteindelijk zou ze wel met Lina en Elise gaan vrijen maar onder andere omstandigheden dan gewoonlijk. Ze had eindelijk haar schroom overwonnen en haar hartsvriendin uitgenodigd voor een opwindend verblijf in haar villa. Ze kende Anna al enige tijd en dan ook heel intiem, maar nog nooit had ze haar in haar eigen huis bemind. Hun lesbische escapades hadden plaats gevonden bij Anna thuis. Amélia had al die tijd gedacht dat Anna kwaad en jaloers zou worden als ze wist dat haar vriendin ook vrijde met haar eigen meisjes die als slavinnen voor haar waren. Tot ze er toevallig eens een gesprek over hadden. Toen gaf Anna direct te kennen dat ook wel eens mee te willen maken. En daarvoor had ze haar vanmiddag in de villa had uitgenodigd. Ze had er nog niets over gezegd tegen de twee andere meisjes. Voor hen moest het een verrassing zijn. Amélia hoopte dat de twee net zo hartstochtelijk zouden zijn als er een nieuwe vrouw bij was.

Opeens klonk de gong ten teken dat er bezoek gearriveerd was. Amélia haastte zich van het bed af. Lina en Elise keken elkaar verwonderd aan. Wie kon dat zijn? Ze wisten niet dat er iemand werd verwacht. Ze rolden van elkaar af en bleven nog hijgend op het bed liggen en toch nog elkaar strelend met de bedoeling om op temperatuur te blijven. Amélia deed de deur open en zei.

“Fijn dat je er bent schat”. Ze kusten elkaar en drukten verlangend hun lichamen tegen elkaar.

“Gaat onze afspraak nog door” informeerde Anna.

“Nou en of, lieveling, ik heb Lina en Elise vast met elkaar laten vrijen. Zo worden ze wat gewilliger en heter als ze van nature al zijn. Ze zullen het een feest vinden dus wees maar gerust” was de reactie van Amélia. “Ze zullen zeker met mij maar ook met jou een geil spel willen spelen”. Vlug gaf ze Anna nog een kus en met haar tong glipte ze verlangend tussen Anna’s tanden door. Anna huiverde van opwinding vooral door het erotisch vooruitzicht van een vurige orgie met haar rijke vriendin en haar twee onderdanige jonge meisjes. Samen met Amélia ging ze naar het vertrek naast de slaapkamer. Anna ontdeed zich daar van haar kleding terwijl Amélia er verlangend bij stond te kijken. Het liefst was ze direct naar haar toe gegaan om haar te omarmen en zich van die verleidelijke naaktheid meester te maken. Maar ze kon zich beheersen omdat ze zich had voorgenomen haar met Lina en Elise te delen.

“O liefste wat ben je toch mooi” mompelde Amélia “je bent de liefste vrouw ter wereld ik zal er nooit genoeg van krijgen om naar je trotse borsten en je wulpse billen te kijken”. “Maar. Vooruit het wordt tijd dat we Lina en Elise gaan verrassen. Ik wil die verbazing wel eens op hun geile gezichtjes zien”. Met die woorden verliet ze de kamer en betrad opnieuw de slaapkamer.

“Wat was dat” vroegen de beide meisjes. Dat is een verrassing. “O ja als dat zo is laat ons dan niet langer wachten”. Op dat moment ging de tussendeur open en met heupwiegende stappen kwam Anna de slaapkamer binnen Lina en Elise keken met grote ogen naar de prachtige naakte vrouw die daar onverwachts binnenkwam.

“Nou liefjes wat vinden jullie van mijn hartsvriendin, die is nu ook voor jullie tweetjes”. “Wat prachtig” zei Lina.

“O ja” stemde Elise in. Lina altijd de meest actieve liep op Anna toe en sloeg meteen haar armen om Anna heen. Ze gaf Anna heel snel een kus waarvan de onstuimigheid Anna de adem benam. Lina’s handen gleden omlaag langs Anna’s taille.

“Wil je bij mij komen” vroeg Lina. Het volgend moment trok ze de nieuwe vrouw met zich mee naar de rand van het bed en nam haar teder bij zich op schoot. “Je hebt mooie grote borsten, zeg wat een tepels zitten erop. Ze zijn hard en stijf”. Lina kuste beide sappige vruchten en vergat alles om zich heen. Het enige wat er te horen viel was een gegrom uit Anna’s keel. Alles wees erop dat de vriendin van Amélia goed geil was. Het tweetal op de rand van het bed was zich niet langer bewust van de twee overige vrouwen in het vertrek. Ze gingen volledig op in elkaars intieme nabijheid.

“O, wat heb je een mooi ophitsend lijf Anna” riep Lina uit.” Alles aan je is even wulps en prikkelend”. Ze streelde de uitdagende billen en haar vingers gleden brutaal over de diepe bilspleet, zodat Anna nog dieper kreunde. “Je bent overal verrukkelijk” vervolgde Lina. “Je tepels, je grote tieten, je geile kutspleet en je heerlijke geile kont”. Zo warm en opwindend maar Anna wilde meer actie. Ze draaide zich iets om en pakte Elise bij haar kutje en priemde een vinger diep in haar natte grot. Ze voelde heel goed hoe nat die kut was en begon Elise met vinger klaar te maken. Toen het zover was voelde ze het geile sap over haar vinger naar buiten komen. Lina was nu nog bezig met de tieten van Anna en hoorde wel het hevige gekreun van de klaarkomende Elise. Amélia zag hoe ze met drie lagen te geilen en besloot er ook bij te gaan. Ze liet haar gewaad vallen en liet zich naast de krioelende lichamen op het bed zakken.

“O, Anna wat ben je geil” zwijmelde Amélia. “Laat me je hete kut likken, ik wil het kutgeil in mijn mond voelen stromen”. Ze ging zo liggen dat ze met haar gezicht tussen de heerlijke dijen van Anna lag. Ze liet haar tong diep in de drijfnatte kut van haar vriendin gaan en begon met haar tong diep Anna te neuken. Ze wist dat Anna dat heerlijk vond om door haar tong te worden klaar gemaakt. Elise zoog nu aan de dikke spenen van Anna terwijl Lina haar lichaam lag af te likken. Er volgde een hevig gekreun want Amélia had Anna zover dat ze hevig klaarkwam. Ze voelde de straaltjes geil sap in haar mond stromen en slikte het gulzig op.

“Oh… ho… oh! Wat een sensatie!” Kreunde Anna die nu de vingers van Elise in haar kut en anus voelde. Ze gleed met haar tieten tussen Lina’s dijen. Nu knepen ze elkaar overal waar ze maar konden. Ze pakten elkaar overal beet, vingerden elkaars kontjes, trokken aan tepels, vingerden hete natte kutjes en zogen aan de gezwollen kutlipjes.

“Wat zijn we een heet stel” kreunde Amélia die het middelpunt vormde van de vier zachte lichamen.

“Auw! Wie zuigt er zo hard aan mijn tepels en knijpt zo hard in mijn tieten” krijste Anna”.

“Ik,” riep Lina gesmoord.

“Je hebt nog niet genoeg melk gegeven, daarom zal je nog beter gemolken moeten worden. Net als een echte koe. Vooruit op handen en voeten op het bed. Opzij Elise, laat haar plaatsnemen met haar brede kont. Ja, zo moet ze voorover zodat haar dikke uiers omlaag hangen en we er goed aan kunnen melken”.

“En Amélia dan” riep Elise.

“Die moet er maar naast knielen ook voorover. Zij moet er maar naast, ook op handen en voeten want ze is net zo’n koe”. De beide vrouwen gehoorzaamden en Elise en Lina kropen om hen heen en betastten ze beiden overal. Ze knepen in hun bengelende tieten en hun rond gespannen billen. Ze bevoelden de opgezette kutlippen en vingerden kietelend de anale plekken.

“Prachtig zo, wat een mooi stel tieten hangen daar.”

“Wat een uiers, die zullen wij eens stevig gaan melken”. Met deze woorden hurkte Lina naast Anna en ze begon aan de hangende tieten van Anna te trekken alsof ze die echt molk. Elise deed hetzelfde bij Amélia met zoveel elan dat Amélia kreunde van genot.

“Pak die twee flessen eens” zei Lina even later tegen Elise wijzend op de lege wijnflessen op de grond. Met een knipoog maakte ze haar bedoelingen duidelijk. Elise haalde de halzen van de flessen tussen haar dijen door, zodat ze goed gesmeerd werden met haar kutsap. Ze gaf er een aan Lina, de andere hield ze zelf. Daarna kropen beiden achter de gespannen wachtende vrouwen. Die kreunden toen de dikke flessenhalzen tussen hun verhitte kutlippen door in de diepte van hun sponzige buiken verdwenen. Tevens schoven de beide meisjes hun middelvinger in beider anusopening. Zo vingerden ze de knijpende kontgaatjes van het kermende tweetal en vulden ze hun vagina’s tot hoog in de buik. Het duurde niet lang of Amélia en Anna kwamen gillend van wellust klaar, grote achten draaiend met hun dikke billen.

Tenslotte was het nu de beurt om te ruilen. Lina en Elise moesten nu op de knieën op het bed. Amélia en Anna schoven nu de kletsnatte flessen bij hen naar binnen en porden er diep mee. Lina en Elise tilden hun kontjes hoog op om ook daar verwend te worden. Amélia en Anna voldeden maar wat graag aan dat verzoek. Ook nu duurde het niet lang tot de beide meisjes krijsend van wulps genot door het lint gingen en volkomen verzadigd op het bed bleven liggen.

Amélia was bijzonder tevreden met de gang van zaken. En dat Anna had genoten bleek wel. Ze wilde vaker dit kwartet met hun doen

Comtesse

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *