Anna en de enveloppen

()

Mijn naam is David. Ik ben achttien jaar en woon in Rotterdam bij mijn ouders in een appartement.

Naast ons woont Anna die net zo oud is als ik. We zijn al vrienden vanaf dat we in Rotterdam zijn komen wonen. Ze is een lief blond meiske en ik kan heel goed met haar opschieten. Op jonge leeftijd zijn we vaak bij elkaar gaan spelen en wanneer haar ouders weg moeten komt ze altijd bij ons logeren. Nu wordt dat niet zo veel meer gedaan. Anna is inmiddels ook achttien geworden

Ze praat in bedekte termen over seks omdat het in 1964 toch anders is dan nu. Ze is veranderd van een meisje in een mooi vrouwtje. Ze heeft mooie ronde stevige borsten en wekt zeker mijn interesse. Als ze bij ons is, buurt ze gezellig en later op de avond, gaat het gesprek altijd over op seks en hoe wij als jongens dat ervaren.

Mijn broer en ik hebben stiekem erotische romannetjes gekocht en ik zeg tegen Anna dat ze de boekjes mag lenen. Ze bloost er van en neemt ze als een kostbaar geschenk in ontvangst. Ik weet zeker dat ze na het lezen net zo veel jeuk heeft als ik.

Ik ben een plannetje aan het smeden waardoor we elkaar misschien kunnen helpen om van de jeuk af te komen. Ik schrijf haar een briefje met de volgende inhoud:

Lieve Anna,

Ik weet dat je net als ik, heel veel erotische fantasieën hebt en ik en ik wil je graag helpen deze te realiseren. Om te voorkomen dat iemand ons kan afluisteren tijdens het smeden van de plannen, stel ik het volgende voor.

Je kunt een briefje aan mij schrijven en in een envelopje doen, waarbij je uitlegt wat je erotische fantasieën zijn.

Ik geef mijn envelop aan Anna af en wacht geduldig af. De volgende dag komt ze naar me toe en zegt dat ze het heel graag wil, onder één voorwaarde dat we elkaar alleen helpen bij het masturberen. Ze wil zeker niet verder dan dat gaan zegt ze. Ik zeg haar dat ik het goed vind. We hebben nu een geheimpje met elkaar en dat is heel spannend.

 • Op schoot bij mij

Op een avond komt ze langs om iets te lenen van mij en ik zit juist op mijn kamer. Ze loopt de trap op en ik hoor aan de manier van lopen dat zij het is. Ze komt binnen en zegt zachtjes “Hallo.”

Daarna gaat ze achter mij staan en buigt alleen haar lichaam over mij heen om zodoende mijn oorlelletje tussen haar lippen te kunnen nemen en begint er aan te sabbelen. Dit geeft zo’n erotische stroom door mijn lichaam dat ik gelijk voel dat ze iets wil.

Ik schuif mijn stoel naar achteren en neem Anna op schoot. Anna kijkt mij omfloerst aan, pakt mijn hand en legt hem op haar knie. Haar gezicht wendt ze naar mij toe en dan drukt ze haar lippen op mijn mond. Even later steekt ze haar tongetje uit en drukt hem in mijn mond.

We beginnen heerlijk te zoenen. Ze omhelst mijn tong en laat mij zien wat echt erotisch zoenen is. Dan pakt ze mijn hand weer vast en leidt hem omhoog langs haar benen die bedekt zijn door mooie lichtblauwe nylon kousen en opgehouden door een kanten boord. Ik begrijp waar ze naar toe wilt en ga voorzichtig te werk. Ik begin haar benen zachtjes te strelen. De mooie kousen lopen niet tot boven door, maar houden op bij het tere vlees aan de binnenkant van haar bovenbenen.

Anna doet haar hoofd naar achteren en sluit haar ogen en spreid haar benen zodat ik haar daar heerlijk met mijn vingers kan strelen. Als ik hoger kom, kan ik haar heerlijke zachte blote huid strelen. Ik ga ik steeds verder omhoog en bevindt me nu aan de binnenkant van haar benen. Nog iets hoger, eindig ik boven bij haar kruis waar ik een zacht slipje voel. Ik strijk er over heen en voel dan de lipjes van haar kutje door de stof heen. Anna vindt het heerlijk dat ik haar daar streel. Haar broekje blijft daarom ook niet droog en … het zit nu in de weg om ons spel af te maken.

Ik fluister in haar oor dat het slipje in de weg zit. Ze schuift van mijn schoot af terwijl ze me onafgebroken blijft aankijken.

Ze gaat voor me staan, doet haar rokje omhoog en wenkt me met haar ogen. Ik mag haar slipje uitdoen. Mijn duimen steek ik achter het elastiek aan de bovenkant van het broekje om het vervolgens langzaam omlaag te trekken. Dan zie ik haar super mooie kutje voor mijn ogen te voorschijn komen en slaak ik een kreet van bewondering.

Mijn blonde Anna vindt het heerlijk om zich te laten bekijken en doet daarom nog een stapje naar voren. Ik zie haar prachtige schaamlipjes die bekleed zijn door een dun wit krullend dons laagje. Ik wist niet dat er zulk mooi wit fijn kroezend haar bestond. Ik zeg tegen Anna dat ze er zeldzaam mooi uit ziet en dat zo’n kutje de droom is van iedere man.

“Jouw kutje is zo mooi dat ik er lyrisch van wordt. Anna, mag ik haar een kusje geven” vraag ik heel lief. Ik kniel voor haar neer en leg mijn handen op haar satijnzachte billen. Dan trek ik Anna naar mij toe, ik leg mijn lippen op haar poesje en geef een innige kus, waarbij ik haar intieme geur ruik. Dit contact is zo fijn dat het niet bij één kusje blijft. Ik blijf haar langdurig kussen, vergeet geen één plekje en leg daarna ook mijn wang tegen haar buik. Eén van mijn fantasieën wordt nu: haar daar de volgende keren behalve te kussen, haar lipjes te mogen spreiden en met mijn tong haar intiem te mogen likken totdat ze klaarkomt.

Dan gaat Anna weer bij mij op schoot zitten en gaat ons spel verder. Ze laat haar rokje omhoog zitten zodat ik ook kan zien wat ik doe. Ik mag nu haar schaamlipjes strelen over het zachte dons en even later pakt ze een van mijn vingers en geleid die een stukje naar binnen. Ze kreunt zachtjes van dit heerlijke spel. Haar gezicht buigt ze op dit moment weer naar mijn oor en ze pakt mijn oorlelletje tussen haar lippen en begint zachtjes te bijten en te zuigen om me te tonen hoe heerlijk ze mijn vingerspel wel vindt. Tijdens het vingeren van haar kutje streel ik haar klitje zachtjes zodat ze steeds natter wordt.

Ze fluistert “houd hem daar en ga sneller.”

Ik verhoog mijn tempo en Anna begint te verstijven. Ze likt als een bezetene aan mijn oor en steekt intussen ook haar tong in mijn oorschelp. Dan krijgt ze een orgasme en vocht lekt uit haar kutje.

“Dankjewel voor deze heerlijke verwennerij; het is veel fijner om klaar te komen met behulp van jou, dan alleen in bed.”

Ze glijdt van mijn schoot af gaat voor me staan Ze houdt haar rokje omhoog met haar tanden om met haar slipje haar kutje weer droog te maken. Nadat ze klaar is, fluister ik tegen haar of ze haar slipje aan mij cadeau wil doen omdat hij zo mooi is en heerlijk ruikt. Ze lacht zachtjes naar me, neemt het slipje nogmaals ter hand, spreid met haar vingers nogmaals de lipjes van haar kutje en wrijft als het laatste alle heerlijke sappen er uit. Grijnzend geeft ze het aan mij.

Terwijl ze me aan kijkt druk ik mijn neus in het slipje en ruik haar heerlijke sekssappen.

Dan zegt ze dat ze binnenkort een envelopje aan mij zal geven en dat ze dan mijn speelgoed ter hand zal nemen. Ze wiebelt met haar kontje, gaat met haar rug vlak voor mij staan, tilt haar rokje nog een keer op en laat me nog even haar grote schatten zien die ik nog even mag strelen en kussen als toegift. Ik krijg nog een heerlijke knuffel en dan gaat Anna naar huis met onder haar rokje haar blote billen.

 • Het tweede envelopje van Anna.

3.1- Wassen

Het is dinsdag en ik kom Anna op de trap tegen. Ze stopt even en geeft mij een klein envelopje. Ik krijg een kus op mijn wang en ze zegt dat ze geen tijd heeft om verder te praten omdat haar studie voor gaat. Ik stop het kleinood gauw weg, doe de deur van ons huis open en ga naar binnen. Mijn moeder heeft de thee klaar. We drinken eerst en praten met elkaar hoe het vandaag is geweest. Dat is altijd gezellig met haar. Dan zegt ze dat ze eten gaat koken en ik vertel dan dat ik huiswerk ga maken. Ik loop de trap op naar mijn kamer, doe de deur dicht en pak het envelopje. Ik begin te lezen.

Lieve David,

Mijn fantasie is dat ik je graag eens helemaal wil wassen.”

Groetjes van Anna.

Aan tafel vertelt mijn vader dat ze zaterdag met de buren naar een grote cadeauwinkel gaan. Ze gaan met de door hen gespaarde plakzegeltjes, nieuwe dingen te kopen die in de folder staan. Toevallig als ik naar de kelder ben om wat te halen, kom ik Anna tegen en ik vertel over het uitje van onze ouders op zaterdag en dat ik van plan ben om onder de douche te gaan als zij vertrokken zijn.

“Dat komt mooi uit zegt Anna, ik kom dan naar jou toe om je te wassen. Ik verheug me er nu al op.”

Het is zaterdagmorgen, ik groet de hele familie en wens ze veel plezier. Tien minuten later staat Anna aan de deur met in haar hand een douchekapje zodat ze geen natte haren kan krijgen. Ik krijg een kusje van Anna.

”Je mag niets doen David, ik wil mijn hele fantasie zelf uitvoeren.”

“Dat is goed Anna,” zeg ik.

In haar hand heeft ze ook nog een liniaal en ik vraag me af waar dat voor is.

“Kom loop naar de badkamer zodat ik jou kan uitkleden” zegt ze streng.

Ik loop nog in mijn pyjama omdat ik toch nog moet douchen. Anna loopt achter mij, grijpt me ineens vast, schiet met haar hand tussen mijn broeksband en knijpt speels in mijn blote billen. Ze betast me uitgebreid en laat haar handen er over heen gaan. Er gaat een erotische prikkel door mij heen en mijn penis die toch al half stijf staat, komt nu geheel tot leven. In de badkamer doet Anna mijn jasje uit en bukt zich daarna om mijn broek uit te trekken. Ik heb geen onderbroek aan en sta nu naakt voor haar met een keiharde penis.

“Kom, ga onder de douche staan en laat me je van alle kanten bekijken. David, ik vind het zo spannend dat wij hier zijn en dat onze ouders hier niets van weten.”

Als het water warm is ga ik er onder de douche staan en draai me steeds rond zoals Anna heeft gevraagd.

Intussen doet ze haar bloesje en rokje uit om ze niet nat te laten worden en staat ze een moment later in haar BH en onderbroekje. Als mijn haren en de rest van mijn lichaam nat zijn moet ik de kraan dichtdraaien.

Anna pakt een stuk zeep en gebied mij naar voren te komen. Met haar handen en de zeep begint ze eerst mijn rug te wassen en zakt langzaam naar beneden. Ze gebruikt geen washandje omdat ze me ook wil betasten. Mijn billen hebben haar grootste interesse, want daar kneed en wrijft ze dat het een lieve lust is en ze houdt dit zeker tien minuten vol.

Mijn billen zijn vol rond en steken iets naar achteren met aan de zijkant een mooi kuiltje. Ik vind dat je prachtige billen hebt.

“Ik ga ze nog eens schilderen,” zegt Anna terloops.

Ik moet nu verder mijn benen spreiden en ze wast mijn bilnaad van achteren naar voren tot aan mijn ballen, die ze zachtjes even streelt. Intussen heeft ze één van haar vingers met wat vaseline ingevet zonder dat ik het in de gaten heb. Haar ene hand legt ze op mijn buik om me tegen te houden en nu drukt ze met de vette vinger langzaam door in mijn aarsje en ik spring verschrikt naar voren van dit onverwachtse gebeuren.

“Sorry, ik wilde jou daar ook even verkennen.” Ze trekt haar vinger niet terug maar duwt hem verder naar binnen en kijkt me aan hoe ik er op reageer. Dan beweegt ze hem voorzichtig op en neer en ik wist niet dat ik hier zo gevoelig was. Alles wat mijn vriendinnetje Anna doet is echt te heerlijk voor woorden.

 • Anna mijn meesteres

Ik zie na de wasbeurt, dat ze iets in haar handen pakt. Nu knijpt ze me venijnig in mijn billen en ik krijg korte tikken met een stuk plastic, dat ze in haar handen heeft.

“Het is mijn klapzweepje,” zegt ze en ze vind het heerlijk om mij er mee op de billen te slaan.

“Ik heb altijd al naar je billen gekeken David en er fantasieën over gekregen om je billenkoek te geven.” Ze geeft me eerst zachte tikken, die meer kletsen die pijn doen en ze vraagt me te zeggen wanneer het niet meer aangenaam is. Langzaam maar zeker wordt de billenkoek iets steviger. Ze blijft me vragen of ik het nog steeds lekker vind. Normaal zou het pijn doen, maar nu geeft het een elektriserend gevoel.

“Wat voelt dat heerlijk Anna” zeg ik.

“Houd je mond,” zegt ze gespeeld boos en geeft mij nog een paar tikken. “Als je niet doet wat ik wil krijg je straf David.”

Ze gaat nu weer verder met de wasbeurt en mijn benen zijn als laatste aan de beurt. Dan draait ze mij om. Mijn gezicht komt als eerste aan de beurt en ook voor deze kant neemt ze ruim de tijd om alles te wassen en aan te raken.

Ze geniet er erg van en ik sta te trillen op mijn benen van de erotische prikkels. Ze kan het ook niet laten om mijn billen tijdens de wasbeurt te blijven kastijden met de klapzweep en blijft echt de baas over mij spelen. Ik zie aan haar dat ze het leuk vindt om mij een beetje pijn te doen.

Mijn buik wordt gewassen en daarna is mijn penis aan de beurt. Voorzichtig pakt ze hem vast en begint de reiniging. Haar handen gaan om mijn stam en ze wast hem vanaf mijn ballen maar boven. Omdat het de eerste keer is dat ze een penis in de hand heeft, vertel ik haar dat ze mijn voorhuid voorzichtig naar achteren moet doen om ook mijn blanke eikel schoon te maken. Ze pakt mijn voorhuid en stroop hem af naar achteren en nu komt mijn eikel vrij. Ik ga bijna op mijn tenen staan van de erotische spanning.

Door de erotische aanraking komt er voorvocht uit mijn penis. Anna vraagt wat dat is. Ik vertel haar dat ik nu zo geprikkeld ben dat mijn zaad er uit wil en dat het voorvocht mijn penis binnenin schoonmaakt en mijn zaad zodoende door een schone gang naar buiten kan.

“Ik heb nog nooit gezien hoe een man klaarkomt,” zegt ze geïnteresseerd. “Zullen we het eens proberen?” “

Dat wil ik wel Anna, maar het is fijner als we het spelletje in bed doen.”

“Ik douche mij wel eerst even af en dan laat ik het je op bed zien,” zeg ik.

“David, ik ben door mijn fantasie van de wasbeurt ook heel erg geil geworden omdat ik nu een mannenlichaam mag zien in vol ornaat. Ik droom al weken er van om samen naakt te zijn met jou en door met ons geslacht tegen elkaars huid te drukken, te kunnen masturberen en uiteindelijk met jou klaar te komen. Zou je op bed willen gaan liggen met je penis tegen mijn buik en dat ik met mijn kutje tegen een opgetrokken been van jou kan liggen?”

Na de douchebeurt gaan we naar mijn kamer. Anna doet de rest van haar kleren uit en nu zijn we allebei naakt. Ze heeft een potje vaseline bij zich en smeert één van mijn bovenbenen in waartegen ze wil masturberen en kruipt dan over mij heen. Ik voel haar warme borsten tegen mij aanliggen en voel dat haar tepels keihard zijn. Dan trek ik mijn been op. Ik voel dat haar kutje er strak tegen aan komt te liggen. Ze begint er nu zachtjes tegen aan te rijden.

Ondertussen heeft mijn penis ook een goed huidcontact met Anna’s buik. We kussen heerlijk tijdens het vrijen en ik voel dat Anna steeds natter wordt. Haar lipjes zijn gezwollen en ze beweegt steeds meer tegen mijn been aan. Dan vertelt ze me dat haar klitje nu zo gezwollen is dat hij nu tegen mijn been aankomt en dat ik haar heupen moet pakken en haar strakker tegen mijn been moet aandrukken. Door dit op en neergaande contact strijkt haar buik ook op een zinnenprikkelende manier tegen mijn penis.

Ik sla mijn armen nog strakker om haar heen om het huidcontact nog meer te intensiveren. Ik voel dat ze naar een steeds grotere hoogte gaat. Ze zegt niets meer en beweegt steeds sneller op en neer.

Het wordt echt een natte boel bij ons beiden. Dan zegt Anna, “David “Ik kom!” Ze drukt keihard haar kutje tegen mijn been en gaat snel op en neer om haar klitje nog meer te stimuleren en commandeert me om haar hard in de billen te knijpen. Door de wrijving kom ik ook klaar tegen haar buik door dit hemelse gevoel.

Na dit liefdesspel opent Anna haar ogen en zegt dat ze het een heerlijk gevoel heeft gevonden dat ik klaar ben gekomen tegen haar buik.

“David, ik heb echt gevoeld hoe jouw penis begon te schokken en dat jouw zaad vanuit jouw ballen door jouw penis stroomde en er daarna met grote kracht er uit kwam.”

Ze heft zich op en kijkt naar beneden. Ze ziet mijn zaad glinsteren, gaat met haar hoofd naar beneden, ruikt er aan, doet wat op haar vinger en steekt dan haar tong uit.

“Het ruikt heerlijk David, ik ga het even proeven.” Ze proeft eerst voorzichtig een beetje, maar vindt het zo heerlijk dat al mijn zaad rechtstreeks wordt opgelikt door Anna. Ook haalt ze met haar vinger de rest weg, wat tegen haar buik is aangekomen. Dan zegt ze. “Dank je wel en tot de volgende fantasie.”

 • Het derde envelopje van David.

5.1 Minette

Mijn fantasie voor de volgende keer is al geboren en ik kan het niet snel genoeg op papier zetten voor Anna. Ik pak een stukje briefpapier en begin te schrijven.

Lieve Anna,

Ik droom van jouw allerliefste vriendinnetje Minette die in haar bedje ligt onder twee dekentjes. Ik wil haar graag eens strelen en haar daarna omhelzen met mijn tong tot je klaar komt.

Als ik het trappenhuis in loop lijkt het wel of Anna op mij heeft staan wachten. Ze stapt tegelijkertijd het appartement uit en we lopen nu samen naar beneden.

“Ik moet even de post uit de brievenbus halen,” zegt ze.

“Dat moet ik ook doen en hier heb ik nog een extra briefje voor jou. Doe hem niet tussen de rest van de post” zeg ik

Even later komt Anna’s vader bij ons en vraagt of het een probleem is of Anna het weekend bij ons kan logeren. Mijn moeder zegt dat ze nog een kamer over heeft waar mijn zus heeft geslapen die inmiddels het huis uit is. Die kamers van de jeugd liggen wel op de bovenverdieping van onze maisonnette. Die van mijn zus is nu een echte logeerkamer met een tweepersoonsbed en voor het komend weekend, de ideale situatie.

Om vier uur in de middag is Anna al bij ons. We drinken gezellig thee en ik vraag dan of ze zin heeft om mijn laatste Lp’s te beluisteren.

“Dan kun je gelijk je koffertje meenemen naar boven,” zegt mijn moeder. Ik pak de koffer van Anna en loop voor naar boven. Als we halverwege zijn krijg ik plotseling een klap van het bekende liniaaltje op mijn billen en Anna grijnst van oor tot oor. Ze heeft nu al zin in mijn lichaam.

Als we boven zijn gekomen leg ik haar koffer op de logeerkamer. Anna geeft mij een fikse duw en ik beland achterover op het bed. Ze stort zich op me en we beginnen heftig te zoenen. Ik krijg een enorme erectie en Anna bemerkt het ook. Ze begint er flink tegen aan te rijden met haar poesje. Dan zegt ze: “Ik zou je zo graag willen uitkleden en je penis in de mond nemen David. Toen ik de afgelopen keer jouw zaad geproefd heb vond ik het zo lekker. Ik denk als je klaarkomt in mijn mond en direct jouw warme zaad mag proeven, dit nog veel lekkerder smaakt.”

“Zullen we dan vanavond elkaar allebei gaan verwennen met onze tong,” zeg ik tegen Anna.

“Dat lijkt me zalig. Maar, we moeten nog even wachten tot iedereen naar bed is. Ik ga wat eerder naar boven zodat iedereen denkt dat ik al slaap als je naar boven komt,” zegt Anna.

Om tien uur zegt Anna dat ze moe is en dat ze naar bed gaat. “Welterusten iedereen.” Een kwartiertje later ga ik ook naar boven, was mijn intieme delen zodat alles brandschoon is en ga niet naar mijn kamer, maar loop gelijk door naar Anna.

Ik kruip bij haar onder de dekens en we beginnen heftig te zoenen. Anna trekt aan mijn pyjamajas en ik doe deze gauw uit. Mijn broek volgt al snel en binnen de kortste keren zijn we in ons blootje. Gelukkig brandt er een nachtlampje zodat ik alles kan zien. Eerst gaat Anna op bed staan zodat ik haar kan bewonderen. Ze vindt het fijn dat ik naar haar kijk en gaat dan op haar buik liggen, ten teken dat ik eerst haar rug en billen moet verwennen. Ik kus Anna eerst op de rug en lik dan naar beneden.

“Je moet me ook tussen mijn billen likken David. Ik vind dat lekker. Ik heb me daar extra goed gewassen zodat ik daar ook rein ben.”

Haar mooie ronde billen neem ik in mijn handen en ik streel de zijdezachte heuveltjes. Ik bijt en lik zachtjes in de rondingen en Anna geeft tijdens dit erotische spel aan, wat ze lekker vindt. Dan gebiedt Anna mij dat ik haar naadje moet verwennen. Ik duw haar billen uiteen en lik haar van boven naar beneden en vergeet ook niet haar aarsje te verwennen. Anna geniet hier zo van en wordt steeds geiler.

Op een gegeven moment fluistert Anna. ”Je mag nu mijn kutje likken en Minette omhelzen met je tong David. Kom maar op me liggen met je kutje bij mijn mond Anna,” zeg ik.

Ze kruipt over me heen en laat zich langzaam zakken. De geur die me tegemoet komt is hemels. Ik vertel haar dat ze goddelijk ruikt en dat ik haar de hele nacht ga likken en al haar sap ga opdrinken. Ik spreid haar lipjes en streel met mijn tong haar kutje. Ik voel haar klitje tegen mijn tong aan en heb nooit gedacht dat deze zo groot kan zijn bij een meisje. Het voelt zo zalig om Minette in mijn mond te mogen nemen.

Anna is nu aan het genieten en er gaan schokjes door haar heen. Dan neemt ze mijn penis in de hand en likt en zuigt er aan. Uit haar kutje komt steeds nog meer sap door het gestreel van mijn tong tegen haar schaamlipjes en haar klitje. Ik krijg dan het commando om iets harder te likken. Ik druk mijn tong harder op haar schaamlippen en duw hem regelmatig zo ver ik kan, in haar grotje. Ik zuig aan Minette die nu hard is geworden en de vorm heeft gekregen van een minipenisje. Het tempo wordt verhoogd en Anna begint zachtjes te kreunen. Ze sluit nu haar mond strak om mijn penis en beweegt ook harder de huid van mijn penis op en neer. We zijn beiden op weg naar een daverend orgasme. Ik lik en zuig haar steeds intensiever en ze laat zich niet onbetuigd.

Dan komt Anna klaar. Er komt zo veel sap uit haar kutje dat het ook op mijn borst stroomt. Ik probeer wel zoveel mogelijk op te likken. Dit geeft me zo een kick dat het met mij ook gebeurt. Ik mag klaar komen in Anna’s mond. Anna bemerkt dat mijn zaad met een enorme kracht naar boven komt en schuift haar mond zo diep mogelijk over mijn penis heen en zuigt maximaal.

Ik spuit dan mijn sperma in haar mond en met haar tong blijft ze mijn eikel heftig strelen zodat mijn orgasme heel lang aan houdt. Gelijktijdig slikt ze al mijn zaad door.

Na ons orgasme voel ik nog steeds dat ik nat ben van alle sappen van Anna.

“Zal ik een handdoekje pakken en je droog wrijven David?”

“Ik heb liever dat je alles uitwrijft over me heen en dat het opdroogt op mijn huid Anna. Ik ruik dan de geur van jou en dat geeft me een heerlijk gevoel.”

 • – Het vierde envelopje van Anna.

6.1 Verkwikt

Een paar dagen later kom ik Anna tegen en ze geeft me weer een envelopje.

Lieve David, ik weet niet hoe het komt. Van af het moment dat ik van jouw zaad mag genieten voel ik me zo goed en ben ik helemaal verkwikt.

Ik wil niet meer dat je masturbeert als je geil bent, maar naar me toe komt en alles aan mij geeft.

Kusjes Anna.

Als ik het gelezen heb zeg ik tegen Anna, dat ik het niet weet of ze zich zo goed voelt door mijn sperma, “maar ik wil je graag van nu af aan alles geven wat ik heb,” zeg ik. “Wil je dan nu al even met mij mee gaan naar de kelder David?”

Ik loop achter Anna aan en ze doet de kelderdeur open. Ik volg haar en Anna drukt zich tegen mij aan.

“Laten we eerst even gaan zoenen,” zegt ze en drukt haar lippen op mijn mond.

Haar tongetje komt er vrij snel achteraan en onze temperatuur schiet met sprongen omhoog. In de kelder staat een grote tafel en ze zegt dat ik mij broek en slip moet uitdoen en op de tafel moet gaan zitten. Ze likt zich de lippen als ik in vol ornaat voor haar sta en neemt dan mijn penis in de mond. Met haar hand beweegt zij mijn huid op en neer en ze doet dit zo goed dat er een ultiem genot uit voorkomt. Anna is nu verder aan het experimenteren en drukt mijn penis verder in haar mond. Dan schiet hij in haar keel en ik merk dat Anna even moeite heeft met ademhalen. Dan neemt ze even rust en gaat verder met ons liefdesspel. Haar lippen klemt ze beurtelings strak om mijn penis. Na deze behandeling laat ze hem uit haar mond glijden en gebaart me om van de tafel af te gaan. Ze draait me om en drukt mij met m’n buik tegen de tafel. Mijn billen zijn nu weer het speelterrein van Anna.

Haar klapzweepje heeft ze nu constant bij zich, ze streelt me en geeft me dan een paar korte felle tikken. Mijn penis wordt hier steeds harder van. Na dit spel draait Anna mij weer om en gaat weer door met mij af te zuigen en gelijker tijd mijn huid op en neer haalt. Mijn penis gaat steeds meer pulseren en op een gegeven moment houd ik het niet meer vol en stort mijn zaad in haar liefdesmondje.

Anna is hier bloedgeil van geworden, draait me om en geeft me weer een tik met de klapzweep.

“Ik wil dat je onmiddellijk Minette gaat verwennen,” zegt ze. Ze klimt op de tafel en spreid haar benen. Ze heeft haar klapzweepje in de hand en kan gemakkelijk bij mijn billen nu ik voorover sta.

“Schiet op en kom hier met je tong. Doe mijn slipje uit en kom hier.” Ze drukt mijn hoofd tegen haar poesje aan en ik spreid met mijn tong haar lipjes. Ze is al helemaal nat en ik ga onmiddellijk aan de gang met Minette die al helemaal stijf staat. Ik lik en zuig en beweeg een vinger in en uit haar grotje. Anna pakt mijn hoofd op een harde manier vast en geeft me af en toe een serie klapjes. Ze vindt het leuk en ik krijg regelmatig slaag als ik het zogenaamd niet goed doe.

Dan schreeuwt ze. ”Da… Davi… David… ik… kom… mm… klaar, lik me zo hard mogelijk.” Haar sappen lopen uit haar kutje en ik mag haar daarna helemaal droogmaken. Na dit feest zegt Anna dat ze het leuk vind om mij af en toe pijn te doen en of ik het niet erg vind.

“Je mag best mijn meesteres zijn, en een paar tikken met de klapzweep op mijn billen vind ik allen maar heerlijk. Dat bazige gedoe van jou vind ik ook heel fijn en stimulerend, dus blijf er maar mee doorgaan.”

Na dit liefdesspel kleden we ons weer aan en Anna zegt dat we een manier moeten vinden om te voorkomen dat ik mijn sperma moet weggooien in een zakdoekje.

“We moeten momenten uitzoeken dat ik jou kan afzuigen David. Ik vind jouw zaad zo zalig en het werkt op mij alsof ik tien vitaminepillen heb geslikt.”

“Ik zal er heel goed over nadenken” beloof ik

 • Het vijfde envelopje van Anna.

De geheime deur.

Anna is een buitengewoon intelligente persoon en ik ben meer technisch geaard. De school waarop ik zit vind ik leuk op de talen na. Die kosten me veel moeite. Anna helpt me en dat waardeer ik heel erg. Ze zit dan gezellig naast me en kan vaak niet van me afblijven. Uit haar tasje haalt ze een envelopje en geeft het aan mij. Er staat alleen maar

“de geheime deur.”

Ik vraag wat het betekend, maar Anna gaat er niet op in. Ze doet haar vinger voor mijn mond zodat ik verder niets kan vragen. Anna is muzikaal en ik hoor haar regelmatig piano spelen. Ze neemt dit zo serieus dat ze het instrument naar haar kamer wil verhuizen.

De piano maakt behoorlijk veel geluid, vooral als ze bezig is met de etudes en toonladders. Haar vader heeft dan ook besloten om Anna’s kamer te isoleren en daarna helemaal op te knappen. Omdat ik handig ben heeft Anna mij gevraagd of ik mee wil helpen met allerlei klussen.

Ik heb gelijk toegestemd en we zijn nu bezig om het geluiddempende isolatiemateriaal tegen de muur aan te brengen. Als dit klaar is, komen er mooie muurplaten tegen aan die op een speciale manier bevestigd moeten worden. Anna en ik kunnen een heleboel zelf en daarom zijn we vaak met z’n tweeën te vinden op haar kamer.

Het is heel erg plezierig werken met elkaar en ik krijg af en toe een speelse tik van haar als ik voor een oponthoud zorg. Ze kan niet van mijn billen afblijven. Er moet gewreven of geknepen worden door haar en ik vind het een zaligheid. Ik heb een oude sportbroek aan en via de pijpjes kan Anna regelmatig op verkenning gaan met haar hand om even te voelen in wat voor conditie haar Dickie Dick verkeert. Terwijl ik op een trap sta met een stuk isolatie materiaal in mijn hand is voor Anna de ultieme gelegenheid om op verkenning te gaan. Mijn overall vindt Anna ook leuk omdat er aan de zijkant openingen zitten zodat je bij je portemonnee kunt in je broekzak. Als je onder je overall niets aan hebt, kun je ondanks dat je geen geld op zak hebt toch gevat worden bij je portemonnee en dat vindt Anna een sport. Door mijn overall kun je na haar spelletje, mijn erectie zien en ik prijs me gelukkig, dat we maar met z’n tweeën zijn. Dan duwt Anna me naar een inbouwkast, die aan de muur grenst van de oude kamer van mijn zus. Ze doet de deur open en laat mij de verrassing zien.

De aannemer heeft tijdens de bouw de twee aangrenzende inbouwkasten, die van Anna en die van mijn zus, gescheiden door een deur in plaats van een houten wand. Het enige wat er aan ontbreekt, is een deurknop.

Ik pak een grote schroevendraaier en beweeg het sluitwerk. Er gebeurt niets en we kijken de deur verder na. We zien vier schroeven aan de buitenkant. We draaien ze allen los en proberen de deur te openen met de schroevendraaier. Hij gaat nu feilloos open en we staan plotseling in de kamer van mijn zus.

Ik begrijp nu de betekenis van de geheime deur. Anna giechelt en zegt. “De kamer van je zus is groter dan die van jou en er staat niet de hele dag de zon op. Je kunt beter aan je ouders vragen of je mag ruilen. Daarbij is de kamer nog veel mooiere dan de jouwe. We kunnen hier een hangkast van maken en zodoende de geheime deur camoufleren.” Een paar weken later hebben Anna en ik allebei een grotere kamer en hoor ik heel zachtjes het mooie pianospel van Anna.

Op een avond lig ik al in bed op m’n buik een beetje te dromen. Ik hoor een zacht geluidje in de kast en daar komt ineens mijn naakte prinsesje te voorschijn.

Ik doe net of ik slaap. Ze doet voorzichtig de deken omhoog en kruipt boven op me. Er zit niets in de weg omdat met de zomerse warme dagen ik ook zonder pyjama slaap. Ze schurkt met haar lijf over mij heen en zoekt een hard plekje op mijn rug, om met haar klitje tegen aan te liggen, zodat ze kan masturberen. Ik ben nu echt wakker en beweeg me.

“Houd je stil, en laat mij m’n gang gaan. Zachtjes wrijft ze met haar poesje over haar ideale plek op mijn rug en ik voel dat ze in extase raakt van het intense contact. Op een gegeven moment begint ze te hijgen en komt klaar. Ze blijft op mijn rug liggen om bij te komen en begint dan zachtjes te praten.

“Zo David dat was fijn, ik wil dit al doen vanaf de eerste avond dat jij op je nieuwe kamer slaapt.” Ze gaat van mijn rug af en duwt me op mijn zij. Ze streelt mijn borst en buik en begint hierna te spelen met mijn penis.

“Wat ben jij stout zegt ze dat jij al zo opgewonden bent” en geeft mij een klapje op de billen. Ze vindt dit zo leuk dat ze mij weer op m’n buik duwt en haar klapzweepje ter hand neemt en op mijn billen laat neerdalen. Ze is hier zo goed in geworden dat de kastijding die ik krijg alleen maar puur genot veroorzaakt. Het verspreid zich van mijn tenen tot in mijn kruin. Mijn penis begint hier van te schokken en ik bevlek de lakens.

Dan duwt Anna mij weer om en klimt omgekeerd over me heen zodat ze mijn penis kan spelen. Ze likt eerst langs mijn schacht en geeft er zachte beetjes in, neemt hem dan vol in de mond en zuigt met kracht. Om Anna nog meer geluk te schenken, beweeg ik me met mijn mond naar haar kutje en laat me ook niet onbetuigd. Ondertussen gaat Anna ook stevig door en ben ik niet opgewassen tegen deze overvloed aan liefde van Anna en spuit mijn zaad als een vulkaaneruptie in haar mond. Anna maakt tevreden geluiden wanneer ze al het heerlijks binnen krijgt. Na ons liefdesspel kruipt ze tegen me aan en zegt dat ze vannacht bij me blijft slapen.

“De deur van mijn kamer is op slot en mijn ouders komen nooit naar boven,” zegt ze en ik vertel haar dat het bij mij ook zo is.

Anna gaat op haar zij liggen, drukt haar billen tegen mij aan en ik voel me een gelukkig mens met zo’n lief vriendinnetje in mijn armen.

We houden dit nog jaren vol totdat Anna naar Utrecht gaat voor haar universitaire studie. Ik ga dezelfde tijd ook naar een internaat voor mijn vaktechnische opleiding.

Maar eerst gebeuren er nog meer leuke dingen.

 • Het zesde envelopje van Anna.

Naaktmodel

Anna is zeer begaafd. Buiten dat ze muzikaal is schildert en tekent ze graag. Aquarellen zijn haar passie. Dromerige afbeeldingen van de omgeving hangen op haar kamer en zijn allen kunstwerkjes. Ik krijg weer een envelopje van Anna.

Lieve David,

Ik volg op dit moment een cursus aquarelleren aan het volgen. Volgende week start de cursus naakten. Ik heb me opgegeven als model.

We hebben echter nog een man nodig en omdat ik je een goddelijk lichaam vind hebben, gebied ik jou om mee te gaan. Weigeren kan niet.

Kus Anna.

De volgende dag zie ik Anna en ze vertelt me dat het zaterdag plaats vindt op de kunstacademie en dat het een mooi gebouw is met hoge ramen en prachtig licht. Ik vertel dat ik het wel spannend vind en dat ik bang ben door al het bekijks een erectie te krijgen.

“Dat is niet erg, ik verkwik me dan even aan je en dan is het zo over.”

Zaterdag gaan we samen op de fiets naar de academie. Het is prachtig weer en Anna heeft een heel mooi zomerjurkje aan van heel dunne stof met allerlei pasteltinten. Ze zit prachtig afgekleed om haar lichaam. Ik zie haar borsten heel mooi afgetekend achter de stof. Aan de voorkant is haar jurkje ook nog eens gedecolleteerd en zodoende kan ik ook de aanvang van haar borsten zien. Door de wind wordt haar jurk alle kanten opgeblazen en het is een feest om naar haar te kijken. Haar benen zijn lang en slank en mijn vriend de wind gunt me telkens weer een blik op Anna benen van haar tenen tot haar slipje. Ze lacht als het gebeurt en doet gauw met haar hand haar rok naar beneden. Ze ziet er gewoon heel sexy uit.

Het is niet zo lang rijden en hoe dichter we bij de academie komen, hoe benauwder ik naar Anna kijk. Ze moet hartelijk lachen om het feit dat ik dadelijk in mijn blootje loop met een erectie.

Dan is het zo ver, de academie komt in zicht. We kunnen onze fietsen achter het gebouw parkeren en gaan dan naar binnen. Het is een statig oud gebouw, met overal Romeinse pilaren en grote trappen die helemaal uitgevoerd zijn in marmer. Aan het eind van een enorme gang komen we op de afdeling waar les wordt gegeven in schildertechnieken. We worden hartelijk ontvangen door een lieve lerares Leonie die op zich al een kunstwerk is. Ze is voluptueus en draagt een wijd vallende jurk met een diep decolleté, versierd met allerlei mooie kralen.

De klasgenoten van Anna zijn er nog niet en Leonie laat het lokaal zien. Midden voor het raam staat een verhoging met een bank waar zandkleurige doeken overheen zijn gedrapeerd.

“Zo David, hier mag je dadelijk poseren, zegt Leonie. Daar is een kamerscherm waar je jouw kleren kunt uitdoen. Er ligt een Romeinse badjas die je aan kunt doen als je naar de bank gaat. Het lijkt me verstandig dat je jouw kleren nu al uitdoet en de badjas aantrekt. Ik introduceer jou zo dadelijk als iedereen er is. Dan mag je naar voren komen. De badjas kan Anna het beste uittrekken zodat je niet staat te schutteren.”

Ik begeef me achter het kamerscherm en begin me uit te kleden. Over een stoel hangt de badjas. Het is eigenlijk geen badjas maar een geplisseerde lap stof met een gat er in. Als ik hem moet uittrekken, zal ik geen problemen hebben dat ik ergens achter blijf hangen. Er ligt ook een koord bij die de stof bij elkaar moet houden.

Het kamerscherm is zo klein dat tijdens het uitkleden mijn privacy niet gewaarborgd wordt en Leonie gluurt stiekem mijn richting uit. Ik doe net of ik het niet in de gaten heb en kleed me uit. Ik hoop dat ze aan haar trekken komt met het begluren van mij. Ik kleed me niet uit, maar maak er een show van omdat ze me zodanig prikkelt, dat ik er exhibitionistische neigingen van krijg. Daarna pak ik de badjas, doe hem aan en zie dat je er bijna door heen kunt kijken zo dun is de stof. Het is zijde. Hij voelt heerlijk aan tegen mijn huid en als het koord om mijn heupen is gebonden zie ik er sexy uit omdat hij heel erg kort is en bijna mijn billen laat zien. Ik doe mijn schouders omhoog zodat de badjas nog iets omhooggetrokken met als gevolg dat het onderrandje van mijn billen te zien is.

Ik loop naar de dames toe en ze kijken me bewonderend aan. Het licht dat door het raam komt schijnt dwars door de stof heen en ik kan net zo goed zonder badjas lopen.

Leonie biedt mij een stoel aan en ik ga zitten. Dan komt de rest van de klasgenoten binnen. Het zijn allemaal dames en ze kijken allemaal geïnteresseerd naar mij. Zij zullen zich wel op deze dag verheugd hebben. Buiten dat ze zich met kunst gaan bezighouden, zien ze vandaag ook een naakte man. Als ze allen aan hun schildersezel zitten, stelt Leonie mij voor als de buurjongen en vriend van Anna.

“We gaan gelijk beginnen omdat het mijn bedoeling is om een schets van de rug en één van de voorkant te maken,” zegt Leonie.

“Anna, wil jij David even assisteren met de badjas. Ik zal David dan in de juiste houding zetten die goed vol te houden is.” Anna loopt met mij naar voren en gaat tussen de klas en mij staan. Dan haalt ze het kleed van mij af en ik sta naakt voor de studenten. Leonie komt naar voren en geeft mij instructies over de houding. Dan stappen Anna en Leonie opzij en kan iedereen mij bewonderen. Er gaat geroezemoes door de klas en de dames reageren enthousiast. Ik denk dat Anna al wat verteld heeft over ons liefdeleven aan haar vriendinnen en nu zien ze me in levende lijve. Leonie klapt in haar handen en gebied iedereen te beginnen. Het wordt muisstil en je hoort alleen het krassen van potloden en koolstaafjes. Anna staat aan de rechterkant van mij en heeft de mooiste plaats om mij te observeren. Ze heeft blosjes op haar wangen omdat ze trots is en het spannend vindt dat ik naakt voor haar en haar vriendinnen sta. In een spiegel waardoor ik alleen kan kijken zie ik de rest van de mensen.

Leonie loopt door de klas en geeft aanwijzingen. Soms loopt ze met een student naar voren en wijst een bepaalde plek van mijn rug aan waar nog een verbetering op het doek moeten worden aangebracht. Soms legt Leonie haar hand op mijn rug of billen en dat begint me toch wel te prikkelen. Ik vermoed dat de dame graag mijn penis omhoog ziet gaan.

Langzaam maar zeker voel ik het bloed er naar toe stromen en voel ik hem groeien. Als Anna en ik oogcontact hebben wijs ik haar naar mijn probleem. Ze wenkt Leonie om even naar haar tekening te kijken en plegen intussen overleg. Dan komen ze naar voren.

Anna en Leonie lopen iets verder door om mijn probleem in ogenschouw te nemen. Ze fluisteren iets in mekaars oor en dan klapt Leonie in haar handen.

“Sorry dames, we gaan even pauzeren. David moet even zijn benen strekken omdat hij een beetje verstijfd is geraakt.” Anna doet gauw de badjas over mij heen. Dat had eigenlijk niet gehoeven omdat iedereen nu juist mijn verstijving ziet. Ze pakt mijn hand en zegt tegen de klas.

“Ik ga even David afhelpen van zijn verstijving, anders kunnen we niet verder.”

De dames kijken elkaar veelbetekenend aan, omdat ze hoogstwaarschijnlijk al gehoord hebben dat Anna zich aan mij verkwikt.

We lopen naar het kantoor van Leonie en Anna doet gauw mijn badjas uit. Ze begint me heerlijk te zoenen en begint me te strelen en nog meer te prikkelen door zachte zuigzoentjes te geven.

“David, ik rekende er op dat je geprikkeld zou worden door het poseren en net als jij ben ik ook geil geworden door jouw poseren. Om de druk van de ketel af te halen lijkt het me het beste om standje 69 uit te voeren.”

Ze duwt me achterover op de bank, doet haar jurk en slipje uit. Dan klimt ze over mij heen, met haar kutje bij mijn gezicht en mijn penis bij haar mond. Een moment later neemt mijn penis ter hand. Zachtjes haalt ze de voorhuid naar achteren die al helemaal nat is van het voorvocht. Ze beweegt met haar hand mijn voorhuid op en neer en het duurt niet lang of ik sta gespannen als een boog. Het zal niet lang meer duren dat ik een orgasme ga krijgen. Anna likt haar lippen en wacht net zo lang totdat mijn zaad er bijna uit komt. Ze voelt het en neemt mijn speelgoed gauw in de mond. Intussen ben ik ook hard bezig om Anna een orgasme te bezorgen.

Ik lik Anna’s kutje en voel dat het bij haar ook niet lang gaat duren voordat ze klaar komt. Ze zuigt intussen op mijn penis en doet dit zeer krachtig. Ze klemt haar lippen om mijn eikel en dan houd ik het niet meer uit en mag ik Anna verkwikken met mijn sperma. Ik voel dat Anna intussen ook schokjes in haar kutje krijgt en voel door mijn gelik dat ze ook over de grens gaat.

“David, dat is nog eens pauze nemen. Ik heb het liever dan een kopje koffie” zegt ze.

Anna kijkt of ik nog ergens nat ben en doet dan het kleed weer over mijn heen. We lopen weer terug naar het lokaal en Anna zegt lachend tegen de klas dat de verstijving over is en veegt demonstratief haar mond af. De klas grinnikt, omdat ze weten hoe ze mij er vanaf heeft geholpen.

Er wordt weer getekend en het loopt tegen elven. Leonie klapt in haar handen en zegt dat het tijd is voor de koffie. Iedereen loopt naar voren en wacht op mij tot ik van de bank af kom. Omdat ik het heerlijk vind om naakt voor de dames te zijn maak ik geen aanstalten om de badjas aan te doen.

Leonie vraagt aan mij of ik de badjas niet aan moet en ik zeg dat ik het veel te fijn vind om naakt te zijn en als de dames het niet erg vinden, ik liever in mijn adamskostuum blijf. Er komt geen commentaar uit de klas. Ik pak een kopje koffie en praat gezellig met iedereen terwijl Anna’s vriendinnen hun ogen steeds over mijn lichaam laten gaan. Er zijn er een paar die aan Anna vragen of het toegestaan is om mij even aanraken.

“Vraag zelf maar aan David” zegt ze. Ik zeg tegen de dames dat ik het niet erg vind en dan voel ik zachte vrouwenhanden op mijn lijf.

Mijn rug wordt nu aangeraakt en ik voel ook handen op mijn billen. Ik wordt heel zachtjes gestreeld door hen en ik geniet er heel erg van en mijn penis gaat er bijna stijf van staan. Dan komt er een verlegen meisje op mij af en stelt mij een vraag.

“David, ik heb nog nooit een naakte man gezien, laat staan dat ik er één heb aangeraakt. Ik vind dat je een prachtig lichaam hebt en jouw penis is iets waar ik alleen maar van kan dromen. Ik durf het eigenlijk niet te vragen, maar als ik het niet doe zal ik er de rest van mijn leven spijt van hebben. Ik zou graag geblinddoekt worden en dan met mijn handen jou betasten om te ervaren hoe een man aanvoelt.”

Ik kan niet weigeren en zodoende krijgt Elisa een blinddoek voor en gaat op een stoel zitten. Dan ga ik voor haar staan en mag ze me betasten. Eerst komen mijn benen aan de beurt en langzaam maar zeker gaat ze op haar doel af. Ze laat verassende kreetjes horen en omdat ik ook niet ongevoelig ben door het spel gaat mijn penis in erectie. Elisa vind dit mateloos interessant dat er iets groeit in haar hand en wat ze nog het mooist vind zijn mijn ballen die heel zacht in haar handen aanvoelen.

Dan kijkt ze omhoog en spreekt tegen Anna en zegt dat ze heel goed kan begrijpen, dat je als vrouw je graag verkwikt aan zo’n lieve man met zo’n mooi lichaam. Dan doet ze haar blinddoek af en bekijkt nog even uitgebreid mijn penis.

Na de pauze worden de doeken verwisseld en zet Leonie mij met mijn voorkant naar het publiek. Ik kan nu iedereen recht aankijken en zie dat de dames geconcentreerd bezig zijn en het heerlijk vinden dat er een naakte man in hun midden is.

Om drie uur is het afgelopen en Leonie vraagt mij of ik de kunstwerken wil bekijken. Ik sta op van de bank en loop ook nu weer zonder kleren met Leonie mee langs de schildersezels. Ik zie mijzelf afgebeeld op de tekeningen en vertel de dames dat het echt kunstwerken zijn geworden.

Na alles in ogenschouw genomen te hebben loop ik rustig naar het kamerscherm toe, kijk de dames nog eens aan, draai me om mijn as zodat ze mij nog eens uitgebreid kunnen bekijken voordat ik me weer aankleed.

Leonie bedankt mij voor het poseren en vraagt gelijk of ik volgende keer weer wil poseren, omdat de dames dan met olieverf aan de gang gaan. Ik stem toe omdat ik het heel leuk heb gevonden en zeg eerlijk tegen iedereen dat ik het ook fijn vond om naakt te zijn en bekeken te worden.

Leonie klapt in haar handen van enthousiasme en ik weet dat ik de komende jaren als model mag optreden mits Anna mij afhelpt van mijn verstijving, als het te erg wordt.

Als we naar huis fietsen zegt Anna dat ze genoten heeft en dat ze van haar vriendin Elisa te horen heeft gekregen dat ze me ook wel eens van mijn verstijving wil afhelpen.

“Ik heb gezegd dat als we binnenkort model gaan staan voor de cursus erotisch schilderen, ze graag een demonstratie zal geven hoe je jezelf kunt verkwikken aan een man. Die afspraak heb ik gemaakt met mijn vriendinnen en aan afspraken houd ik mij.” “Dat kan toch verkeerd aflopen als het iemand ten gehore komt,” zeg ik.

“Dat gebeurt niet omdat mijn vriendinnen en ik een afspraak hebben gemaakt dat er nooit iets naar buiten komt vanuit de groep. Het is toch niet strafbaar om je een keer te verkwikken aan een man, indien hij het zelf ook wil?”

David

Mijn naam is David. Ik ben achttien jaar en woon in Rotterdam bij mijn ouders in een appartement.

Naast ons woont Anna die net zo oud is als ik. We zijn al vrienden vanaf dat we in Rotterdam zijn komen wonen. Ze is een lief blond meiske en ik kan heel goed met haar opschieten. Op jonge leeftijd zijn we vaak bij elkaar gaan spelen en wanneer haar ouders weg moeten komt ze altijd bij ons logeren. Nu wordt dat niet zo veel meer gedaan. Anna is inmiddels ook achttien geworden

Ze praat in bedekte termen over seks omdat het in 1964 toch anders is dan nu. Ze is veranderd van een meisje in een mooi vrouwtje. Ze heeft mooie ronde stevige borsten en wekt zeker mijn interesse. Als ze bij ons is, buurt ze gezellig en later op de avond, gaat het gesprek altijd over op seks en hoe wij als jongens dat ervaren.

Mijn broer en ik hebben stiekem erotische romannetjes gekocht en ik zeg tegen Anna dat ze de boekjes mag lenen. Ze bloost er van en neemt ze als een kostbaar geschenk in ontvangst. Ik weet zeker dat ze na het lezen net zo veel jeuk heeft als ik.

Ik ben een plannetje aan het smeden waardoor we elkaar misschien kunnen helpen om van de jeuk af te komen. Ik schrijf haar een briefje met de volgende inhoud:

Lieve Anna,

Ik weet dat je net als ik, heel veel erotische fantasieën hebt en ik en ik wil je graag helpen deze te realiseren. Om te voorkomen dat iemand ons kan afluisteren tijdens het smeden van de plannen, stel ik het volgende voor.

Je kunt een briefje aan mij schrijven en in een envelopje doen, waarbij je uitlegt wat je erotische fantasieën zijn.

Ik geef mijn envelop aan Anna af en wacht geduldig af. De volgende dag komt ze naar me toe en zegt dat ze het heel graag wil, onder één voorwaarde dat we elkaar alleen helpen bij het masturberen. Ze wil zeker niet verder dan dat gaan zegt ze. Ik zeg haar dat ik het goed vind. We hebben nu een geheimpje met elkaar en dat is heel spannend.

 • Op schoot bij mij

Op een avond komt ze langs om iets te lenen van mij en ik zit juist op mijn kamer. Ze loopt de trap op en ik hoor aan de manier van lopen dat zij het is. Ze komt binnen en zegt zachtjes “Hallo.”

Daarna gaat ze achter mij staan en buigt alleen haar lichaam over mij heen om zodoende mijn oorlelletje tussen haar lippen te kunnen nemen en begint er aan te sabbelen. Dit geeft zo’n erotische stroom door mijn lichaam dat ik gelijk voel dat ze iets wil.

Ik schuif mijn stoel naar achteren en neem Anna op schoot. Anna kijkt mij omfloerst aan, pakt mijn hand en legt hem op haar knie. Haar gezicht wendt ze naar mij toe en dan drukt ze haar lippen op mijn mond. Even later steekt ze haar tongetje uit en drukt hem in mijn mond.

We beginnen heerlijk te zoenen. Ze omhelst mijn tong en laat mij zien wat echt erotisch zoenen is. Dan pakt ze mijn hand weer vast en leidt hem omhoog langs haar benen die bedekt zijn door mooie lichtblauwe nylon kousen en opgehouden door een kanten boord. Ik begrijp waar ze naar toe wilt en ga voorzichtig te werk. Ik begin haar benen zachtjes te strelen. De mooie kousen lopen niet tot boven door, maar houden op bij het tere vlees aan de binnenkant van haar bovenbenen.

Anna doet haar hoofd naar achteren en sluit haar ogen en spreid haar benen zodat ik haar daar heerlijk met mijn vingers kan strelen. Als ik hoger kom, kan ik haar heerlijke zachte blote huid strelen. Ik ga ik steeds verder omhoog en bevindt me nu aan de binnenkant van haar benen. Nog iets hoger, eindig ik boven bij haar kruis waar ik een zacht slipje voel. Ik strijk er over heen en voel dan de lipjes van haar kutje door de stof heen. Anna vindt het heerlijk dat ik haar daar streel. Haar broekje blijft daarom ook niet droog en … het zit nu in de weg om ons spel af te maken.

Ik fluister in haar oor dat het slipje in de weg zit. Ze schuift van mijn schoot af terwijl ze me onafgebroken blijft aankijken.

Ze gaat voor me staan, doet haar rokje omhoog en wenkt me met haar ogen. Ik mag haar slipje uitdoen. Mijn duimen steek ik achter het elastiek aan de bovenkant van het broekje om het vervolgens langzaam omlaag te trekken. Dan zie ik haar super mooie kutje voor mijn ogen te voorschijn komen en slaak ik een kreet van bewondering.

Mijn blonde Anna vindt het heerlijk om zich te laten bekijken en doet daarom nog een stapje naar voren. Ik zie haar prachtige schaamlipjes die bekleed zijn door een dun wit krullend dons laagje. Ik wist niet dat er zulk mooi wit fijn kroezend haar bestond. Ik zeg tegen Anna dat ze er zeldzaam mooi uit ziet en dat zo’n kutje de droom is van iedere man.

“Jouw kutje is zo mooi dat ik er lyrisch van wordt. Anna, mag ik haar een kusje geven” vraag ik heel lief. Ik kniel voor haar neer en leg mijn handen op haar satijnzachte billen. Dan trek ik Anna naar mij toe, ik leg mijn lippen op haar poesje en geef een innige kus, waarbij ik haar intieme geur ruik. Dit contact is zo fijn dat het niet bij één kusje blijft. Ik blijf haar langdurig kussen, vergeet geen één plekje en leg daarna ook mijn wang tegen haar buik. Eén van mijn fantasieën wordt nu: haar daar de volgende keren behalve te kussen, haar lipjes te mogen spreiden en met mijn tong haar intiem te mogen likken totdat ze klaarkomt.

Dan gaat Anna weer bij mij op schoot zitten en gaat ons spel verder. Ze laat haar rokje omhoog zitten zodat ik ook kan zien wat ik doe. Ik mag nu haar schaamlipjes strelen over het zachte dons en even later pakt ze een van mijn vingers en geleid die een stukje naar binnen. Ze kreunt zachtjes van dit heerlijke spel. Haar gezicht buigt ze op dit moment weer naar mijn oor en ze pakt mijn oorlelletje tussen haar lippen en begint zachtjes te bijten en te zuigen om me te tonen hoe heerlijk ze mijn vingerspel wel vindt. Tijdens het vingeren van haar kutje streel ik haar klitje zachtjes zodat ze steeds natter wordt.

Ze fluistert “houd hem daar en ga sneller.”

Ik verhoog mijn tempo en Anna begint te verstijven. Ze likt als een bezetene aan mijn oor en steekt intussen ook haar tong in mijn oorschelp. Dan krijgt ze een orgasme en vocht lekt uit haar kutje.

“Dankjewel voor deze heerlijke verwennerij; het is veel fijner om klaar te komen met behulp van jou, dan alleen in bed.”

Ze glijdt van mijn schoot af gaat voor me staan Ze houdt haar rokje omhoog met haar tanden om met haar slipje haar kutje weer droog te maken. Nadat ze klaar is, fluister ik tegen haar of ze haar slipje aan mij cadeau wil doen omdat hij zo mooi is en heerlijk ruikt. Ze lacht zachtjes naar me, neemt het slipje nogmaals ter hand, spreid met haar vingers nogmaals de lipjes van haar kutje en wrijft als het laatste alle heerlijke sappen er uit. Grijnzend geeft ze het aan mij.

Terwijl ze me aan kijkt druk ik mijn neus in het slipje en ruik haar heerlijke sekssappen.

Dan zegt ze dat ze binnenkort een envelopje aan mij zal geven en dat ze dan mijn speelgoed ter hand zal nemen. Ze wiebelt met haar kontje, gaat met haar rug vlak voor mij staan, tilt haar rokje nog een keer op en laat me nog even haar grote schatten zien die ik nog even mag strelen en kussen als toegift. Ik krijg nog een heerlijke knuffel en dan gaat Anna naar huis met onder haar rokje haar blote billen.

 • Het tweede envelopje van Anna.

3.1- Wassen

Het is dinsdag en ik kom Anna op de trap tegen. Ze stopt even en geeft mij een klein envelopje. Ik krijg een kus op mijn wang en ze zegt dat ze geen tijd heeft om verder te praten omdat haar studie voor gaat. Ik stop het kleinood gauw weg, doe de deur van ons huis open en ga naar binnen. Mijn moeder heeft de thee klaar. We drinken eerst en praten met elkaar hoe het vandaag is geweest. Dat is altijd gezellig met haar. Dan zegt ze dat ze eten gaat koken en ik vertel dan dat ik huiswerk ga maken. Ik loop de trap op naar mijn kamer, doe de deur dicht en pak het envelopje. Ik begin te lezen.

Lieve David,

Mijn fantasie is dat ik je graag eens helemaal wil wassen.”

Groetjes van Anna.

Aan tafel vertelt mijn vader dat ze zaterdag met de buren naar een grote cadeauwinkel gaan. Ze gaan met de door hen gespaarde plakzegeltjes, nieuwe dingen te kopen die in de folder staan. Toevallig als ik naar de kelder ben om wat te halen, kom ik Anna tegen en ik vertel over het uitje van onze ouders op zaterdag en dat ik van plan ben om onder de douche te gaan als zij vertrokken zijn.

“Dat komt mooi uit zegt Anna, ik kom dan naar jou toe om je te wassen. Ik verheug me er nu al op.”

Het is zaterdagmorgen, ik groet de hele familie en wens ze veel plezier. Tien minuten later staat Anna aan de deur met in haar hand een douchekapje zodat ze geen natte haren kan krijgen. Ik krijg een kusje van Anna.

”Je mag niets doen David, ik wil mijn hele fantasie zelf uitvoeren.”

“Dat is goed Anna,” zeg ik.

In haar hand heeft ze ook nog een liniaal en ik vraag me af waar dat voor is.

“Kom loop naar de badkamer zodat ik jou kan uitkleden” zegt ze streng.

Ik loop nog in mijn pyjama omdat ik toch nog moet douchen. Anna loopt achter mij, grijpt me ineens vast, schiet met haar hand tussen mijn broeksband en knijpt speels in mijn blote billen. Ze betast me uitgebreid en laat haar handen er over heen gaan. Er gaat een erotische prikkel door mij heen en mijn penis die toch al half stijf staat, komt nu geheel tot leven. In de badkamer doet Anna mijn jasje uit en bukt zich daarna om mijn broek uit te trekken. Ik heb geen onderbroek aan en sta nu naakt voor haar met een keiharde penis.

“Kom, ga onder de douche staan en laat me je van alle kanten bekijken. David, ik vind het zo spannend dat wij hier zijn en dat onze ouders hier niets van weten.”

Als het water warm is ga ik er onder de douche staan en draai me steeds rond zoals Anna heeft gevraagd.

Intussen doet ze haar bloesje en rokje uit om ze niet nat te laten worden en staat ze een moment later in haar BH en onderbroekje. Als mijn haren en de rest van mijn lichaam nat zijn moet ik de kraan dichtdraaien.

Anna pakt een stuk zeep en gebied mij naar voren te komen. Met haar handen en de zeep begint ze eerst mijn rug te wassen en zakt langzaam naar beneden. Ze gebruikt geen washandje omdat ze me ook wil betasten. Mijn billen hebben haar grootste interesse, want daar kneed en wrijft ze dat het een lieve lust is en ze houdt dit zeker tien minuten vol.

Mijn billen zijn vol rond en steken iets naar achteren met aan de zijkant een mooi kuiltje. Ik vind dat je prachtige billen hebt.

“Ik ga ze nog eens schilderen,” zegt Anna terloops.

Ik moet nu verder mijn benen spreiden en ze wast mijn bilnaad van achteren naar voren tot aan mijn ballen, die ze zachtjes even streelt. Intussen heeft ze één van haar vingers met wat vaseline ingevet zonder dat ik het in de gaten heb. Haar ene hand legt ze op mijn buik om me tegen te houden en nu drukt ze met de vette vinger langzaam door in mijn aarsje en ik spring verschrikt naar voren van dit onverwachtse gebeuren.

“Sorry, ik wilde jou daar ook even verkennen.” Ze trekt haar vinger niet terug maar duwt hem verder naar binnen en kijkt me aan hoe ik er op reageer. Dan beweegt ze hem voorzichtig op en neer en ik wist niet dat ik hier zo gevoelig was. Alles wat mijn vriendinnetje Anna doet is echt te heerlijk voor woorden.

 • Anna mijn meesteres

Ik zie na de wasbeurt, dat ze iets in haar handen pakt. Nu knijpt ze me venijnig in mijn billen en ik krijg korte tikken met een stuk plastic, dat ze in haar handen heeft.

“Het is mijn klapzweepje,” zegt ze en ze vind het heerlijk om mij er mee op de billen te slaan.

“Ik heb altijd al naar je billen gekeken David en er fantasieën over gekregen om je billenkoek te geven.” Ze geeft me eerst zachte tikken, die meer kletsen die pijn doen en ze vraagt me te zeggen wanneer het niet meer aangenaam is. Langzaam maar zeker wordt de billenkoek iets steviger. Ze blijft me vragen of ik het nog steeds lekker vind. Normaal zou het pijn doen, maar nu geeft het een elektriserend gevoel.

“Wat voelt dat heerlijk Anna” zeg ik.

“Houd je mond,” zegt ze gespeeld boos en geeft mij nog een paar tikken. “Als je niet doet wat ik wil krijg je straf David.”

Ze gaat nu weer verder met de wasbeurt en mijn benen zijn als laatste aan de beurt. Dan draait ze mij om. Mijn gezicht komt als eerste aan de beurt en ook voor deze kant neemt ze ruim de tijd om alles te wassen en aan te raken.

Ze geniet er erg van en ik sta te trillen op mijn benen van de erotische prikkels. Ze kan het ook niet laten om mijn billen tijdens de wasbeurt te blijven kastijden met de klapzweep en blijft echt de baas over mij spelen. Ik zie aan haar dat ze het leuk vindt om mij een beetje pijn te doen.

Mijn buik wordt gewassen en daarna is mijn penis aan de beurt. Voorzichtig pakt ze hem vast en begint de reiniging. Haar handen gaan om mijn stam en ze wast hem vanaf mijn ballen maar boven. Omdat het de eerste keer is dat ze een penis in de hand heeft, vertel ik haar dat ze mijn voorhuid voorzichtig naar achteren moet doen om ook mijn blanke eikel schoon te maken. Ze pakt mijn voorhuid en stroop hem af naar achteren en nu komt mijn eikel vrij. Ik ga bijna op mijn tenen staan van de erotische spanning.

Door de erotische aanraking komt er voorvocht uit mijn penis. Anna vraagt wat dat is. Ik vertel haar dat ik nu zo geprikkeld ben dat mijn zaad er uit wil en dat het voorvocht mijn penis binnenin schoonmaakt en mijn zaad zodoende door een schone gang naar buiten kan.

“Ik heb nog nooit gezien hoe een man klaarkomt,” zegt ze geïnteresseerd. “Zullen we het eens proberen?” “

Dat wil ik wel Anna, maar het is fijner als we het spelletje in bed doen.”

“Ik douche mij wel eerst even af en dan laat ik het je op bed zien,” zeg ik.

“David, ik ben door mijn fantasie van de wasbeurt ook heel erg geil geworden omdat ik nu een mannenlichaam mag zien in vol ornaat. Ik droom al weken er van om samen naakt te zijn met jou en door met ons geslacht tegen elkaars huid te drukken, te kunnen masturberen en uiteindelijk met jou klaar te komen. Zou je op bed willen gaan liggen met je penis tegen mijn buik en dat ik met mijn kutje tegen een opgetrokken been van jou kan liggen?”

Na de douchebeurt gaan we naar mijn kamer. Anna doet de rest van haar kleren uit en nu zijn we allebei naakt. Ze heeft een potje vaseline bij zich en smeert één van mijn bovenbenen in waartegen ze wil masturberen en kruipt dan over mij heen. Ik voel haar warme borsten tegen mij aanliggen en voel dat haar tepels keihard zijn. Dan trek ik mijn been op. Ik voel dat haar kutje er strak tegen aan komt te liggen. Ze begint er nu zachtjes tegen aan te rijden.

Ondertussen heeft mijn penis ook een goed huidcontact met Anna’s buik. We kussen heerlijk tijdens het vrijen en ik voel dat Anna steeds natter wordt. Haar lipjes zijn gezwollen en ze beweegt steeds meer tegen mijn been aan. Dan vertelt ze me dat haar klitje nu zo gezwollen is dat hij nu tegen mijn been aankomt en dat ik haar heupen moet pakken en haar strakker tegen mijn been moet aandrukken. Door dit op en neergaande contact strijkt haar buik ook op een zinnenprikkelende manier tegen mijn penis.

Ik sla mijn armen nog strakker om haar heen om het huidcontact nog meer te intensiveren. Ik voel dat ze naar een steeds grotere hoogte gaat. Ze zegt niets meer en beweegt steeds sneller op en neer.

Het wordt echt een natte boel bij ons beiden. Dan zegt Anna, “David “Ik kom!” Ze drukt keihard haar kutje tegen mijn been en gaat snel op en neer om haar klitje nog meer te stimuleren en commandeert me om haar hard in de billen te knijpen. Door de wrijving kom ik ook klaar tegen haar buik door dit hemelse gevoel.

Na dit liefdesspel opent Anna haar ogen en zegt dat ze het een heerlijk gevoel heeft gevonden dat ik klaar ben gekomen tegen haar buik.

“David, ik heb echt gevoeld hoe jouw penis begon te schokken en dat jouw zaad vanuit jouw ballen door jouw penis stroomde en er daarna met grote kracht er uit kwam.”

Ze heft zich op en kijkt naar beneden. Ze ziet mijn zaad glinsteren, gaat met haar hoofd naar beneden, ruikt er aan, doet wat op haar vinger en steekt dan haar tong uit.

“Het ruikt heerlijk David, ik ga het even proeven.” Ze proeft eerst voorzichtig een beetje, maar vindt het zo heerlijk dat al mijn zaad rechtstreeks wordt opgelikt door Anna. Ook haalt ze met haar vinger de rest weg, wat tegen haar buik is aangekomen. Dan zegt ze. “Dank je wel en tot de volgende fantasie.”

 • Het derde envelopje van David.

5.1 Minette

Mijn fantasie voor de volgende keer is al geboren en ik kan het niet snel genoeg op papier zetten voor Anna. Ik pak een stukje briefpapier en begin te schrijven.

Lieve Anna,

Ik droom van jouw allerliefste vriendinnetje Minette die in haar bedje ligt onder twee dekentjes. Ik wil haar graag eens strelen en haar daarna omhelzen met mijn tong tot je klaar komt.

Als ik het trappenhuis in loop lijkt het wel of Anna op mij heeft staan wachten. Ze stapt tegelijkertijd het appartement uit en we lopen nu samen naar beneden.

“Ik moet even de post uit de brievenbus halen,” zegt ze.

“Dat moet ik ook doen en hier heb ik nog een extra briefje voor jou. Doe hem niet tussen de rest van de post” zeg ik

Even later komt Anna’s vader bij ons en vraagt of het een probleem is of Anna het weekend bij ons kan logeren. Mijn moeder zegt dat ze nog een kamer over heeft waar mijn zus heeft geslapen die inmiddels het huis uit is. Die kamers van de jeugd liggen wel op de bovenverdieping van onze maisonnette. Die van mijn zus is nu een echte logeerkamer met een tweepersoonsbed en voor het komend weekend, de ideale situatie.

Om vier uur in de middag is Anna al bij ons. We drinken gezellig thee en ik vraag dan of ze zin heeft om mijn laatste Lp’s te beluisteren.

“Dan kun je gelijk je koffertje meenemen naar boven,” zegt mijn moeder. Ik pak de koffer van Anna en loop voor naar boven. Als we halverwege zijn krijg ik plotseling een klap van het bekende liniaaltje op mijn billen en Anna grijnst van oor tot oor. Ze heeft nu al zin in mijn lichaam.

Als we boven zijn gekomen leg ik haar koffer op de logeerkamer. Anna geeft mij een fikse duw en ik beland achterover op het bed. Ze stort zich op me en we beginnen heftig te zoenen. Ik krijg een enorme erectie en Anna bemerkt het ook. Ze begint er flink tegen aan te rijden met haar poesje. Dan zegt ze: “Ik zou je zo graag willen uitkleden en je penis in de mond nemen David. Toen ik de afgelopen keer jouw zaad geproefd heb vond ik het zo lekker. Ik denk als je klaarkomt in mijn mond en direct jouw warme zaad mag proeven, dit nog veel lekkerder smaakt.”

“Zullen we dan vanavond elkaar allebei gaan verwennen met onze tong,” zeg ik tegen Anna.

“Dat lijkt me zalig. Maar, we moeten nog even wachten tot iedereen naar bed is. Ik ga wat eerder naar boven zodat iedereen denkt dat ik al slaap als je naar boven komt,” zegt Anna.

Om tien uur zegt Anna dat ze moe is en dat ze naar bed gaat. “Welterusten iedereen.” Een kwartiertje later ga ik ook naar boven, was mijn intieme delen zodat alles brandschoon is en ga niet naar mijn kamer, maar loop gelijk door naar Anna.

Ik kruip bij haar onder de dekens en we beginnen heftig te zoenen. Anna trekt aan mijn pyjamajas en ik doe deze gauw uit. Mijn broek volgt al snel en binnen de kortste keren zijn we in ons blootje. Gelukkig brandt er een nachtlampje zodat ik alles kan zien. Eerst gaat Anna op bed staan zodat ik haar kan bewonderen. Ze vindt het fijn dat ik naar haar kijk en gaat dan op haar buik liggen, ten teken dat ik eerst haar rug en billen moet verwennen. Ik kus Anna eerst op de rug en lik dan naar beneden.

“Je moet me ook tussen mijn billen likken David. Ik vind dat lekker. Ik heb me daar extra goed gewassen zodat ik daar ook rein ben.”

Haar mooie ronde billen neem ik in mijn handen en ik streel de zijdezachte heuveltjes. Ik bijt en lik zachtjes in de rondingen en Anna geeft tijdens dit erotische spel aan, wat ze lekker vindt. Dan gebiedt Anna mij dat ik haar naadje moet verwennen. Ik duw haar billen uiteen en lik haar van boven naar beneden en vergeet ook niet haar aarsje te verwennen. Anna geniet hier zo van en wordt steeds geiler.

Op een gegeven moment fluistert Anna. ”Je mag nu mijn kutje likken en Minette omhelzen met je tong David. Kom maar op me liggen met je kutje bij mijn mond Anna,” zeg ik.

Ze kruipt over me heen en laat zich langzaam zakken. De geur die me tegemoet komt is hemels. Ik vertel haar dat ze goddelijk ruikt en dat ik haar de hele nacht ga likken en al haar sap ga opdrinken. Ik spreid haar lipjes en streel met mijn tong haar kutje. Ik voel haar klitje tegen mijn tong aan en heb nooit gedacht dat deze zo groot kan zijn bij een meisje. Het voelt zo zalig om Minette in mijn mond te mogen nemen.

Anna is nu aan het genieten en er gaan schokjes door haar heen. Dan neemt ze mijn penis in de hand en likt en zuigt er aan. Uit haar kutje komt steeds nog meer sap door het gestreel van mijn tong tegen haar schaamlipjes en haar klitje. Ik krijg dan het commando om iets harder te likken. Ik druk mijn tong harder op haar schaamlippen en duw hem regelmatig zo ver ik kan, in haar grotje. Ik zuig aan Minette die nu hard is geworden en de vorm heeft gekregen van een minipenisje. Het tempo wordt verhoogd en Anna begint zachtjes te kreunen. Ze sluit nu haar mond strak om mijn penis en beweegt ook harder de huid van mijn penis op en neer. We zijn beiden op weg naar een daverend orgasme. Ik lik en zuig haar steeds intensiever en ze laat zich niet onbetuigd.

Dan komt Anna klaar. Er komt zo veel sap uit haar kutje dat het ook op mijn borst stroomt. Ik probeer wel zoveel mogelijk op te likken. Dit geeft me zo een kick dat het met mij ook gebeurt. Ik mag klaar komen in Anna’s mond. Anna bemerkt dat mijn zaad met een enorme kracht naar boven komt en schuift haar mond zo diep mogelijk over mijn penis heen en zuigt maximaal.

Ik spuit dan mijn sperma in haar mond en met haar tong blijft ze mijn eikel heftig strelen zodat mijn orgasme heel lang aan houdt. Gelijktijdig slikt ze al mijn zaad door.

Na ons orgasme voel ik nog steeds dat ik nat ben van alle sappen van Anna.

“Zal ik een handdoekje pakken en je droog wrijven David?”

“Ik heb liever dat je alles uitwrijft over me heen en dat het opdroogt op mijn huid Anna. Ik ruik dan de geur van jou en dat geeft me een heerlijk gevoel.”

 • – Het vierde envelopje van Anna.

6.1 Verkwikt

Een paar dagen later kom ik Anna tegen en ze geeft me weer een envelopje.

Lieve David, ik weet niet hoe het komt. Van af het moment dat ik van jouw zaad mag genieten voel ik me zo goed en ben ik helemaal verkwikt.

Ik wil niet meer dat je masturbeert als je geil bent, maar naar me toe komt en alles aan mij geeft.

Kusjes Anna.

Als ik het gelezen heb zeg ik tegen Anna, dat ik het niet weet of ze zich zo goed voelt door mijn sperma, “maar ik wil je graag van nu af aan alles geven wat ik heb,” zeg ik. “Wil je dan nu al even met mij mee gaan naar de kelder David?”

Ik loop achter Anna aan en ze doet de kelderdeur open. Ik volg haar en Anna drukt zich tegen mij aan.

“Laten we eerst even gaan zoenen,” zegt ze en drukt haar lippen op mijn mond.

Haar tongetje komt er vrij snel achteraan en onze temperatuur schiet met sprongen omhoog. In de kelder staat een grote tafel en ze zegt dat ik mij broek en slip moet uitdoen en op de tafel moet gaan zitten. Ze likt zich de lippen als ik in vol ornaat voor haar sta en neemt dan mijn penis in de mond. Met haar hand beweegt zij mijn huid op en neer en ze doet dit zo goed dat er een ultiem genot uit voorkomt. Anna is nu verder aan het experimenteren en drukt mijn penis verder in haar mond. Dan schiet hij in haar keel en ik merk dat Anna even moeite heeft met ademhalen. Dan neemt ze even rust en gaat verder met ons liefdesspel. Haar lippen klemt ze beurtelings strak om mijn penis. Na deze behandeling laat ze hem uit haar mond glijden en gebaart me om van de tafel af te gaan. Ze draait me om en drukt mij met m’n buik tegen de tafel. Mijn billen zijn nu weer het speelterrein van Anna.

Haar klapzweepje heeft ze nu constant bij zich, ze streelt me en geeft me dan een paar korte felle tikken. Mijn penis wordt hier steeds harder van. Na dit spel draait Anna mij weer om en gaat weer door met mij af te zuigen en gelijker tijd mijn huid op en neer haalt. Mijn penis gaat steeds meer pulseren en op een gegeven moment houd ik het niet meer vol en stort mijn zaad in haar liefdesmondje.

Anna is hier bloedgeil van geworden, draait me om en geeft me weer een tik met de klapzweep.

“Ik wil dat je onmiddellijk Minette gaat verwennen,” zegt ze. Ze klimt op de tafel en spreid haar benen. Ze heeft haar klapzweepje in de hand en kan gemakkelijk bij mijn billen nu ik voorover sta.

“Schiet op en kom hier met je tong. Doe mijn slipje uit en kom hier.” Ze drukt mijn hoofd tegen haar poesje aan en ik spreid met mijn tong haar lipjes. Ze is al helemaal nat en ik ga onmiddellijk aan de gang met Minette die al helemaal stijf staat. Ik lik en zuig en beweeg een vinger in en uit haar grotje. Anna pakt mijn hoofd op een harde manier vast en geeft me af en toe een serie klapjes. Ze vindt het leuk en ik krijg regelmatig slaag als ik het zogenaamd niet goed doe.

Dan schreeuwt ze. ”Da… Davi… David… ik… kom… mm… klaar, lik me zo hard mogelijk.” Haar sappen lopen uit haar kutje en ik mag haar daarna helemaal droogmaken. Na dit feest zegt Anna dat ze het leuk vind om mij af en toe pijn te doen en of ik het niet erg vind.

“Je mag best mijn meesteres zijn, en een paar tikken met de klapzweep op mijn billen vind ik allen maar heerlijk. Dat bazige gedoe van jou vind ik ook heel fijn en stimulerend, dus blijf er maar mee doorgaan.”

Na dit liefdesspel kleden we ons weer aan en Anna zegt dat we een manier moeten vinden om te voorkomen dat ik mijn sperma moet weggooien in een zakdoekje.

“We moeten momenten uitzoeken dat ik jou kan afzuigen David. Ik vind jouw zaad zo zalig en het werkt op mij alsof ik tien vitaminepillen heb geslikt.”

“Ik zal er heel goed over nadenken” beloof ik

 • Het vijfde envelopje van Anna.

De geheime deur.

Anna is een buitengewoon intelligente persoon en ik ben meer technisch geaard. De school waarop ik zit vind ik leuk op de talen na. Die kosten me veel moeite. Anna helpt me en dat waardeer ik heel erg. Ze zit dan gezellig naast me en kan vaak niet van me afblijven. Uit haar tasje haalt ze een envelopje en geeft het aan mij. Er staat alleen maar

“de geheime deur.”

Ik vraag wat het betekend, maar Anna gaat er niet op in. Ze doet haar vinger voor mijn mond zodat ik verder niets kan vragen. Anna is muzikaal en ik hoor haar regelmatig piano spelen. Ze neemt dit zo serieus dat ze het instrument naar haar kamer wil verhuizen.

De piano maakt behoorlijk veel geluid, vooral als ze bezig is met de etudes en toonladders. Haar vader heeft dan ook besloten om Anna’s kamer te isoleren en daarna helemaal op te knappen. Omdat ik handig ben heeft Anna mij gevraagd of ik mee wil helpen met allerlei klussen.

Ik heb gelijk toegestemd en we zijn nu bezig om het geluiddempende isolatiemateriaal tegen de muur aan te brengen. Als dit klaar is, komen er mooie muurplaten tegen aan die op een speciale manier bevestigd moeten worden. Anna en ik kunnen een heleboel zelf en daarom zijn we vaak met z’n tweeën te vinden op haar kamer.

Het is heel erg plezierig werken met elkaar en ik krijg af en toe een speelse tik van haar als ik voor een oponthoud zorg. Ze kan niet van mijn billen afblijven. Er moet gewreven of geknepen worden door haar en ik vind het een zaligheid. Ik heb een oude sportbroek aan en via de pijpjes kan Anna regelmatig op verkenning gaan met haar hand om even te voelen in wat voor conditie haar Dickie Dick verkeert. Terwijl ik op een trap sta met een stuk isolatie materiaal in mijn hand is voor Anna de ultieme gelegenheid om op verkenning te gaan. Mijn overall vindt Anna ook leuk omdat er aan de zijkant openingen zitten zodat je bij je portemonnee kunt in je broekzak. Als je onder je overall niets aan hebt, kun je ondanks dat je geen geld op zak hebt toch gevat worden bij je portemonnee en dat vindt Anna een sport. Door mijn overall kun je na haar spelletje, mijn erectie zien en ik prijs me gelukkig, dat we maar met z’n tweeën zijn. Dan duwt Anna me naar een inbouwkast, die aan de muur grenst van de oude kamer van mijn zus. Ze doet de deur open en laat mij de verrassing zien.

De aannemer heeft tijdens de bouw de twee aangrenzende inbouwkasten, die van Anna en die van mijn zus, gescheiden door een deur in plaats van een houten wand. Het enige wat er aan ontbreekt, is een deurknop.

Ik pak een grote schroevendraaier en beweeg het sluitwerk. Er gebeurt niets en we kijken de deur verder na. We zien vier schroeven aan de buitenkant. We draaien ze allen los en proberen de deur te openen met de schroevendraaier. Hij gaat nu feilloos open en we staan plotseling in de kamer van mijn zus.

Ik begrijp nu de betekenis van de geheime deur. Anna giechelt en zegt. “De kamer van je zus is groter dan die van jou en er staat niet de hele dag de zon op. Je kunt beter aan je ouders vragen of je mag ruilen. Daarbij is de kamer nog veel mooiere dan de jouwe. We kunnen hier een hangkast van maken en zodoende de geheime deur camoufleren.” Een paar weken later hebben Anna en ik allebei een grotere kamer en hoor ik heel zachtjes het mooie pianospel van Anna.

Op een avond lig ik al in bed op m’n buik een beetje te dromen. Ik hoor een zacht geluidje in de kast en daar komt ineens mijn naakte prinsesje te voorschijn.

Ik doe net of ik slaap. Ze doet voorzichtig de deken omhoog en kruipt boven op me. Er zit niets in de weg omdat met de zomerse warme dagen ik ook zonder pyjama slaap. Ze schurkt met haar lijf over mij heen en zoekt een hard plekje op mijn rug, om met haar klitje tegen aan te liggen, zodat ze kan masturberen. Ik ben nu echt wakker en beweeg me.

“Houd je stil, en laat mij m’n gang gaan. Zachtjes wrijft ze met haar poesje over haar ideale plek op mijn rug en ik voel dat ze in extase raakt van het intense contact. Op een gegeven moment begint ze te hijgen en komt klaar. Ze blijft op mijn rug liggen om bij te komen en begint dan zachtjes te praten.

“Zo David dat was fijn, ik wil dit al doen vanaf de eerste avond dat jij op je nieuwe kamer slaapt.” Ze gaat van mijn rug af en duwt me op mijn zij. Ze streelt mijn borst en buik en begint hierna te spelen met mijn penis.

“Wat ben jij stout zegt ze dat jij al zo opgewonden bent” en geeft mij een klapje op de billen. Ze vindt dit zo leuk dat ze mij weer op m’n buik duwt en haar klapzweepje ter hand neemt en op mijn billen laat neerdalen. Ze is hier zo goed in geworden dat de kastijding die ik krijg alleen maar puur genot veroorzaakt. Het verspreid zich van mijn tenen tot in mijn kruin. Mijn penis begint hier van te schokken en ik bevlek de lakens.

Dan duwt Anna mij weer om en klimt omgekeerd over me heen zodat ze mijn penis kan spelen. Ze likt eerst langs mijn schacht en geeft er zachte beetjes in, neemt hem dan vol in de mond en zuigt met kracht. Om Anna nog meer geluk te schenken, beweeg ik me met mijn mond naar haar kutje en laat me ook niet onbetuigd. Ondertussen gaat Anna ook stevig door en ben ik niet opgewassen tegen deze overvloed aan liefde van Anna en spuit mijn zaad als een vulkaaneruptie in haar mond. Anna maakt tevreden geluiden wanneer ze al het heerlijks binnen krijgt. Na ons liefdesspel kruipt ze tegen me aan en zegt dat ze vannacht bij me blijft slapen.

“De deur van mijn kamer is op slot en mijn ouders komen nooit naar boven,” zegt ze en ik vertel haar dat het bij mij ook zo is.

Anna gaat op haar zij liggen, drukt haar billen tegen mij aan en ik voel me een gelukkig mens met zo’n lief vriendinnetje in mijn armen.

We houden dit nog jaren vol totdat Anna naar Utrecht gaat voor haar universitaire studie. Ik ga dezelfde tijd ook naar een internaat voor mijn vaktechnische opleiding.

Maar eerst gebeuren er nog meer leuke dingen.

 • Het zesde envelopje van Anna.

Naaktmodel

Anna is zeer begaafd. Buiten dat ze muzikaal is schildert en tekent ze graag. Aquarellen zijn haar passie. Dromerige afbeeldingen van de omgeving hangen op haar kamer en zijn allen kunstwerkjes. Ik krijg weer een envelopje van Anna.

Lieve David,

Ik volg op dit moment een cursus aquarelleren aan het volgen. Volgende week start de cursus naakten. Ik heb me opgegeven als model.

We hebben echter nog een man nodig en omdat ik je een goddelijk lichaam vind hebben, gebied ik jou om mee te gaan. Weigeren kan niet.

Kus Anna.

De volgende dag zie ik Anna en ze vertelt me dat het zaterdag plaats vindt op de kunstacademie en dat het een mooi gebouw is met hoge ramen en prachtig licht. Ik vertel dat ik het wel spannend vind en dat ik bang ben door al het bekijks een erectie te krijgen.

“Dat is niet erg, ik verkwik me dan even aan je en dan is het zo over.”

Zaterdag gaan we samen op de fiets naar de academie. Het is prachtig weer en Anna heeft een heel mooi zomerjurkje aan van heel dunne stof met allerlei pasteltinten. Ze zit prachtig afgekleed om haar lichaam. Ik zie haar borsten heel mooi afgetekend achter de stof. Aan de voorkant is haar jurkje ook nog eens gedecolleteerd en zodoende kan ik ook de aanvang van haar borsten zien. Door de wind wordt haar jurk alle kanten opgeblazen en het is een feest om naar haar te kijken. Haar benen zijn lang en slank en mijn vriend de wind gunt me telkens weer een blik op Anna benen van haar tenen tot haar slipje. Ze lacht als het gebeurt en doet gauw met haar hand haar rok naar beneden. Ze ziet er gewoon heel sexy uit.

Het is niet zo lang rijden en hoe dichter we bij de academie komen, hoe benauwder ik naar Anna kijk. Ze moet hartelijk lachen om het feit dat ik dadelijk in mijn blootje loop met een erectie.

Dan is het zo ver, de academie komt in zicht. We kunnen onze fietsen achter het gebouw parkeren en gaan dan naar binnen. Het is een statig oud gebouw, met overal Romeinse pilaren en grote trappen die helemaal uitgevoerd zijn in marmer. Aan het eind van een enorme gang komen we op de afdeling waar les wordt gegeven in schildertechnieken. We worden hartelijk ontvangen door een lieve lerares Leonie die op zich al een kunstwerk is. Ze is voluptueus en draagt een wijd vallende jurk met een diep decolleté, versierd met allerlei mooie kralen.

De klasgenoten van Anna zijn er nog niet en Leonie laat het lokaal zien. Midden voor het raam staat een verhoging met een bank waar zandkleurige doeken overheen zijn gedrapeerd.

“Zo David, hier mag je dadelijk poseren, zegt Leonie. Daar is een kamerscherm waar je jouw kleren kunt uitdoen. Er ligt een Romeinse badjas die je aan kunt doen als je naar de bank gaat. Het lijkt me verstandig dat je jouw kleren nu al uitdoet en de badjas aantrekt. Ik introduceer jou zo dadelijk als iedereen er is. Dan mag je naar voren komen. De badjas kan Anna het beste uittrekken zodat je niet staat te schutteren.”

Ik begeef me achter het kamerscherm en begin me uit te kleden. Over een stoel hangt de badjas. Het is eigenlijk geen badjas maar een geplisseerde lap stof met een gat er in. Als ik hem moet uittrekken, zal ik geen problemen hebben dat ik ergens achter blijf hangen. Er ligt ook een koord bij die de stof bij elkaar moet houden.

Het kamerscherm is zo klein dat tijdens het uitkleden mijn privacy niet gewaarborgd wordt en Leonie gluurt stiekem mijn richting uit. Ik doe net of ik het niet in de gaten heb en kleed me uit. Ik hoop dat ze aan haar trekken komt met het begluren van mij. Ik kleed me niet uit, maar maak er een show van omdat ze me zodanig prikkelt, dat ik er exhibitionistische neigingen van krijg. Daarna pak ik de badjas, doe hem aan en zie dat je er bijna door heen kunt kijken zo dun is de stof. Het is zijde. Hij voelt heerlijk aan tegen mijn huid en als het koord om mijn heupen is gebonden zie ik er sexy uit omdat hij heel erg kort is en bijna mijn billen laat zien. Ik doe mijn schouders omhoog zodat de badjas nog iets omhooggetrokken met als gevolg dat het onderrandje van mijn billen te zien is.

Ik loop naar de dames toe en ze kijken me bewonderend aan. Het licht dat door het raam komt schijnt dwars door de stof heen en ik kan net zo goed zonder badjas lopen.

Leonie biedt mij een stoel aan en ik ga zitten. Dan komt de rest van de klasgenoten binnen. Het zijn allemaal dames en ze kijken allemaal geïnteresseerd naar mij. Zij zullen zich wel op deze dag verheugd hebben. Buiten dat ze zich met kunst gaan bezighouden, zien ze vandaag ook een naakte man. Als ze allen aan hun schildersezel zitten, stelt Leonie mij voor als de buurjongen en vriend van Anna.

“We gaan gelijk beginnen omdat het mijn bedoeling is om een schets van de rug en één van de voorkant te maken,” zegt Leonie.

“Anna, wil jij David even assisteren met de badjas. Ik zal David dan in de juiste houding zetten die goed vol te houden is.” Anna loopt met mij naar voren en gaat tussen de klas en mij staan. Dan haalt ze het kleed van mij af en ik sta naakt voor de studenten. Leonie komt naar voren en geeft mij instructies over de houding. Dan stappen Anna en Leonie opzij en kan iedereen mij bewonderen. Er gaat geroezemoes door de klas en de dames reageren enthousiast. Ik denk dat Anna al wat verteld heeft over ons liefdeleven aan haar vriendinnen en nu zien ze me in levende lijve. Leonie klapt in haar handen en gebied iedereen te beginnen. Het wordt muisstil en je hoort alleen het krassen van potloden en koolstaafjes. Anna staat aan de rechterkant van mij en heeft de mooiste plaats om mij te observeren. Ze heeft blosjes op haar wangen omdat ze trots is en het spannend vindt dat ik naakt voor haar en haar vriendinnen sta. In een spiegel waardoor ik alleen kan kijken zie ik de rest van de mensen.

Leonie loopt door de klas en geeft aanwijzingen. Soms loopt ze met een student naar voren en wijst een bepaalde plek van mijn rug aan waar nog een verbetering op het doek moeten worden aangebracht. Soms legt Leonie haar hand op mijn rug of billen en dat begint me toch wel te prikkelen. Ik vermoed dat de dame graag mijn penis omhoog ziet gaan.

Langzaam maar zeker voel ik het bloed er naar toe stromen en voel ik hem groeien. Als Anna en ik oogcontact hebben wijs ik haar naar mijn probleem. Ze wenkt Leonie om even naar haar tekening te kijken en plegen intussen overleg. Dan komen ze naar voren.

Anna en Leonie lopen iets verder door om mijn probleem in ogenschouw te nemen. Ze fluisteren iets in mekaars oor en dan klapt Leonie in haar handen.

“Sorry dames, we gaan even pauzeren. David moet even zijn benen strekken omdat hij een beetje verstijfd is geraakt.” Anna doet gauw de badjas over mij heen. Dat had eigenlijk niet gehoeven omdat iedereen nu juist mijn verstijving ziet. Ze pakt mijn hand en zegt tegen de klas.

“Ik ga even David afhelpen van zijn verstijving, anders kunnen we niet verder.”

De dames kijken elkaar veelbetekenend aan, omdat ze hoogstwaarschijnlijk al gehoord hebben dat Anna zich aan mij verkwikt.

We lopen naar het kantoor van Leonie en Anna doet gauw mijn badjas uit. Ze begint me heerlijk te zoenen en begint me te strelen en nog meer te prikkelen door zachte zuigzoentjes te geven.

“David, ik rekende er op dat je geprikkeld zou worden door het poseren en net als jij ben ik ook geil geworden door jouw poseren. Om de druk van de ketel af te halen lijkt het me het beste om standje 69 uit te voeren.”

Ze duwt me achterover op de bank, doet haar jurk en slipje uit. Dan klimt ze over mij heen, met haar kutje bij mijn gezicht en mijn penis bij haar mond. Een moment later neemt mijn penis ter hand. Zachtjes haalt ze de voorhuid naar achteren die al helemaal nat is van het voorvocht. Ze beweegt met haar hand mijn voorhuid op en neer en het duurt niet lang of ik sta gespannen als een boog. Het zal niet lang meer duren dat ik een orgasme ga krijgen. Anna likt haar lippen en wacht net zo lang totdat mijn zaad er bijna uit komt. Ze voelt het en neemt mijn speelgoed gauw in de mond. Intussen ben ik ook hard bezig om Anna een orgasme te bezorgen.

Ik lik Anna’s kutje en voel dat het bij haar ook niet lang gaat duren voordat ze klaar komt. Ze zuigt intussen op mijn penis en doet dit zeer krachtig. Ze klemt haar lippen om mijn eikel en dan houd ik het niet meer uit en mag ik Anna verkwikken met mijn sperma. Ik voel dat Anna intussen ook schokjes in haar kutje krijgt en voel door mijn gelik dat ze ook over de grens gaat.

“David, dat is nog eens pauze nemen. Ik heb het liever dan een kopje koffie” zegt ze.

Anna kijkt of ik nog ergens nat ben en doet dan het kleed weer over mijn heen. We lopen weer terug naar het lokaal en Anna zegt lachend tegen de klas dat de verstijving over is en veegt demonstratief haar mond af. De klas grinnikt, omdat ze weten hoe ze mij er vanaf heeft geholpen.

Er wordt weer getekend en het loopt tegen elven. Leonie klapt in haar handen en zegt dat het tijd is voor de koffie. Iedereen loopt naar voren en wacht op mij tot ik van de bank af kom. Omdat ik het heerlijk vind om naakt voor de dames te zijn maak ik geen aanstalten om de badjas aan te doen.

Leonie vraagt aan mij of ik de badjas niet aan moet en ik zeg dat ik het veel te fijn vind om naakt te zijn en als de dames het niet erg vinden, ik liever in mijn adamskostuum blijf. Er komt geen commentaar uit de klas. Ik pak een kopje koffie en praat gezellig met iedereen terwijl Anna’s vriendinnen hun ogen steeds over mijn lichaam laten gaan. Er zijn er een paar die aan Anna vragen of het toegestaan is om mij even aanraken.

“Vraag zelf maar aan David” zegt ze. Ik zeg tegen de dames dat ik het niet erg vind en dan voel ik zachte vrouwenhanden op mijn lijf.

Mijn rug wordt nu aangeraakt en ik voel ook handen op mijn billen. Ik wordt heel zachtjes gestreeld door hen en ik geniet er heel erg van en mijn penis gaat er bijna stijf van staan. Dan komt er een verlegen meisje op mij af en stelt mij een vraag.

“David, ik heb nog nooit een naakte man gezien, laat staan dat ik er één heb aangeraakt. Ik vind dat je een prachtig lichaam hebt en jouw penis is iets waar ik alleen maar van kan dromen. Ik durf het eigenlijk niet te vragen, maar als ik het niet doe zal ik er de rest van mijn leven spijt van hebben. Ik zou graag geblinddoekt worden en dan met mijn handen jou betasten om te ervaren hoe een man aanvoelt.”

Ik kan niet weigeren en zodoende krijgt Elisa een blinddoek voor en gaat op een stoel zitten. Dan ga ik voor haar staan en mag ze me betasten. Eerst komen mijn benen aan de beurt en langzaam maar zeker gaat ze op haar doel af. Ze laat verassende kreetjes horen en omdat ik ook niet ongevoelig ben door het spel gaat mijn penis in erectie. Elisa vind dit mateloos interessant dat er iets groeit in haar hand en wat ze nog het mooist vind zijn mijn ballen die heel zacht in haar handen aanvoelen.

Dan kijkt ze omhoog en spreekt tegen Anna en zegt dat ze heel goed kan begrijpen, dat je als vrouw je graag verkwikt aan zo’n lieve man met zo’n mooi lichaam. Dan doet ze haar blinddoek af en bekijkt nog even uitgebreid mijn penis.

Na de pauze worden de doeken verwisseld en zet Leonie mij met mijn voorkant naar het publiek. Ik kan nu iedereen recht aankijken en zie dat de dames geconcentreerd bezig zijn en het heerlijk vinden dat er een naakte man in hun midden is.

Om drie uur is het afgelopen en Leonie vraagt mij of ik de kunstwerken wil bekijken. Ik sta op van de bank en loop ook nu weer zonder kleren met Leonie mee langs de schildersezels. Ik zie mijzelf afgebeeld op de tekeningen en vertel de dames dat het echt kunstwerken zijn geworden.

Na alles in ogenschouw genomen te hebben loop ik rustig naar het kamerscherm toe, kijk de dames nog eens aan, draai me om mijn as zodat ze mij nog eens uitgebreid kunnen bekijken voordat ik me weer aankleed.

Leonie bedankt mij voor het poseren en vraagt gelijk of ik volgende keer weer wil poseren, omdat de dames dan met olieverf aan de gang gaan. Ik stem toe omdat ik het heel leuk heb gevonden en zeg eerlijk tegen iedereen dat ik het ook fijn vond om naakt te zijn en bekeken te worden.

Leonie klapt in haar handen van enthousiasme en ik weet dat ik de komende jaren als model mag optreden mits Anna mij afhelpt van mijn verstijving, als het te erg wordt.

Als we naar huis fietsen zegt Anna dat ze genoten heeft en dat ze van haar vriendin Elisa te horen heeft gekregen dat ze me ook wel eens van mijn verstijving wil afhelpen.

“Ik heb gezegd dat als we binnenkort model gaan staan voor de cursus erotisch schilderen, ze graag een demonstratie zal geven hoe je jezelf kunt verkwikken aan een man. Die afspraak heb ik gemaakt met mijn vriendinnen en aan afspraken houd ik mij.” “Dat kan toch verkeerd aflopen als het iemand ten gehore komt,” zeg ik.

“Dat gebeurt niet omdat mijn vriendinnen en ik een afspraak hebben gemaakt dat er nooit iets naar buiten komt vanuit de groep. Het is toch niet strafbaar om je een keer te verkwikken aan een man, indien hij het zelf ook wil?”

David

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *