De club van vier 3.6

()

ZATERDAGMIDDAG

Ik werd wakker, en het bleek reeds twee uur in de namiddag te zijn. We lagen met z’n allen in de tuin, languit in de zachte zon. Ellie lag mooi streep-loos te bruinen, Anke naast haar in haar microkini. Best wel sexy zo’n bijna-niks-bikini.

Ik hoorde Kurt praten in de verte maar kon er niets uit opmaken. Tot ik voetstappen op het grind van de oprit hoorde en het poortje dat de tuin afschermde openzwaaide.

Daar stond Kurt en Tony, de buurman. Beide gekleed in hun zomershort, en hier lagen wij, naakt. Ik schrok even en ging dan maar rechtzitten om niet met m’n hele handel in het zicht te liggen. Ik zocht tevergeefs naar een handdoek of iets om mezelf mee te bedekken, helaas. Anke was ondertussen rechtgestaan en begroette Tony met een kus op de wang. Tony keurde haar met open mond, en dan dwaalde zijn blik af naar Ellie die nog steeds, deed alsof, ze sliep. Ze lag daar met haar benen open richting Tony, die een perfect zicht had op haar kutje. Ik zag haar gewoon natter worden. ‘Daar gaan we weer’ dacht ik. Verdorie, wat heeft die plots, zo geil heb ik ze nog nooit geweten.

Wat ik niet begreep is dat Tony hier zomaar door Kurt werd binnengelaten. Hij was nooit erg opgezet geweest met z’n buurman. Althans, dat had hij me toch voorgehouden. Tony, vijftig jaar, was boekhouder in een multinational die batterijen produceerde. Dertig jaar getrouwd met een vrouw die de hele dag rondliep in een blauw geruite keukenschort. Hun huis was proper en hij had alle dagen lekker eten, ’s avonds keken ze vrolijk naar haar favoriete soap en dan vroeg naar bed. Seks was ten huize Tony sinds de huwelijksnacht behoorlijk uitzonderlijk geweest, volgens Kurt.

“Ellie, kom je Tony niet even beleefd dag zeggen” vroeg Anke.

Wat er nu gebeurde was zo vreemd en kon ik haast niet geloven. Ellie stond op en wandelde traag en wulps naar Tony. Ze zakte voor hem op haar knieën, trok Tony ’s short naar beneden en nam diens opgewonden lul in haar mond en begon hem te pijpen.

Ik maakte aanstalten om bezwaar te maken maar Kurt hield me tegen.

“Sorry kerel, maar je hebt een contract ondertekend, en daardoor ook je recht op protest opgegeven, je had maar alle pagina’s moeten lezen” grinnikte hij.

“Er stond duidelijk in vermeld dat Anke het hoofd is van onze club. En Ellie heeft toegestemd om alles, maar dan ook alles te doen wat Anke vraagt. Zij is vanaf nu het seksslaafje van Anke, en niet meer van jou. Enkel ‘Disneyland’ kan je redden, kerel. Maar zo te zien zal dat niet nodig zijn” lachte hij toen hij mijn hard-geworden lul fier omhoog zag steken. Het was vreemd maar ik werd behoorlijk opgewonden door Ellie zo te zien.

Tony kreunde ingehouden toen Ellie hem liet klaarkomen, en hij spoot z’n hele lading over Ellie ’s borsten. Na vijf warme stralen likte ze hem proper. Hij stond te hijgen alsof hij net de honderd meter sprint had gelopen in tien seconden. Ellie stond op.

“Dag”; glimlachte ze en ging weer op de tuinzetel liggen zonnen terwijl ze Tony ’s sperma over haar borsten uitsmeerde als ware het zonnemelk. Ze nipte van haar fruitsap en sloot haar ogen.

Tony, zwevend op wolkjes, nam afscheid en verdween door het poortje waar hij slechts tien minuten geleden door naar binnen kwam en mijn hele wereld op z’n kop zette.

“Meisje, wil je mij eens uitleggen wat dat daarnet was” vroeg ik een beetje geïrriteerd

Kurt en Anke kwamen dichter bij ons zitten en keken mij streng aan.

“Wel schat, je hebt daarstraks een contract ondertekend, Kurt heeft jou iets meer toegelicht, je had het maar moeten lezen” lachte ze. “En wat Tony betreft, dat is al een heel verhaal hoor, maar vertel jij het even Kurt.”

“Zoals je weet Brecht, loopt Tony hier af en toe binnen, om wat tuingereedschap te lenen, of om wat domme vragen te stellen. Laatst was hij hier met een computervraag, z’n laptop liep steeds vast en hij vroeg of ik dat eens wou bekijken. Geen probleem, wat updates geïnstalleerd en opgelost. Maar aangezien ik nogal nieuwsgierig ben heb ik ook z’n harde schijf even gescand. Uiteraard vond ik wat porno, maar ook een map met foto’s van Anke zonnend in de tuin. Vanuit de hoek vanwaar de foto’s genomen waren moest dat vanuit dat kleine raampje daar net onder de dakrand zijn. Die ‘peeping tom’ zat dus op z’n zolderkamer wat foto’s te maken van Anke. Ik heb dus ook maar ‘remote acces’ op z’n laptop gezet zodat ik hem wat in het oog kon houden. Sindsdien krijg ik hier alle foto’s die hij op z’n laptop zet ook te zien.”

Ik luisterde verbijsterd naar Kurt ’s uitleg, Ellie glunderde steeds meer en Anke fluisterde wat in haar oor waarop ze luid lachte.

“Aan de hand van die foto-updates bleek dat de interesse van Tony nog meer naar jouw Ellie uitging. Hij heeft zelfs een betere camera met langere zoom gekocht, sinds Ellie hier in de tuin komt zonnen. Hij heeft haar hele lichaam in alle detail gefotografeerd. Ik heb die foto’s aan Ellie laten zien”

“En, toen wilde ik hem uitdagen” giechelde Ellie.

“Eerst hebben we hem geplaagd met onthullende yoga poses, dan weer stretch oefeningen. Uiteindelijk kon hij het niet meer houden denk ik en kwam hij bijna iedere dag even langs. Dus om die arme man te verlossen uit z’n lijden heb ik hem drie weken geleden voor het eerst gepijpt.”

“Hij stond daar zo geil en tegelijk zo onbeholpen om de tuinschaar terug te brengen” vervolgde Anke. “Ellie heeft hem dan maar de blow job van z’n leven gegeven” lachte ze.

“Tja, en sindsdien blijft hij komen” giechelde Ellie weer.

Ik kuste haar innig om duidelijk te maken dat het voor mij perfect ok was.

“Als jij dit wil doen, als jij echt zo ver wil gaan, dan volg ik. En daarbij ik heb blijkbaar ingestemd met iets wat ik maar half gelezen heb, dus eigen schuld, dikke bult”

“Dikke bult, inderdaad” grapte Anke en ze tikte weer speels op mijn fiere harde lul.

“Ik kan niet ontkennen dat dit allemaal behoorlijk opwindend is” gaf ik een beetje beschaamd toe.

“En als jij het contract gelezen had dan had je ook geweten dat als ik gevraagd wordt om iemand ‘beleefd dag te zeggen’ ik op de knieën moet en pijpen, niets aan te doen” giechelde Ellie.

“Ik zal dat contract toch maar eens nalezen, denk ik”

“Ellie, ga je mee douchen” vroeg Anke.

“Yep want ik ben toch een beetje plakkerig” lachte ze. En de twee dames verdwenen richting huis.

“Kurt, ik wist niet dat jullie zo ondeugend waren.”

“Dat waren we ook niet tot Anke en Ellie de allerbeste maatjes werden. Die twee zijn zo geil en pervers dat je nog wat gaat meemaken denk ik. Ze hebben me al een paar scenario’s uit de doeken gedaan en ik heb gezien wat jouw Ellie leuk vind in die filmpjes. Ik zal m’n laptop even nemen”

Kurt verdween ook naar binnen en ik bleef alleen achter. Ik keek naar het zolderraampje van Tony en dacht zelfs even beweging te zien. ‘Zou hij weer zitten gluren’ dacht ik.

Kurt kwam naast me zitten en sloeg z’n laptop open. Hij klikte op het icoontje ‘Tony’ genaamd en daar verscheen een lijst met meer dan duizend foto’s. Hij klikte er snel ééntje open, en daar verscheen mijn Ellie, naakt in de zon. En nog één, en nog één, het ging maar door… Hey wat is dat?

“Tja, toen de dames eenmaal doorhadden dat den Tony vanachter dat raampje toekeek hebben ze hem natuurlijk niet gespaard.” Verduidelijkte Kurt.

Op het scherm verscheen Ellie die zichzelf heftig aan het bevredigen was, en wel zo gepositioneerd dat Tony vanuit z’n ‘jachthut’ duidelijke inkijk had, als je begrijpt wat ik bedoel. En alsof dat niet genoeg was, ze was gelijktijdig Anke ’s kutje aan het likken die naast haar op de knieën zat. Foto, na foto, na foto. Ieder standje geiler dan het andere. Ik kreeg medelijden met Tony, tot ik me bedacht dat hij zonet wel een pijpbeurt gekregen had.

“Verdorie Kurt, waar hebben wij zo’n hete vrouwen aan verdient?”

“Zalig toch, ik zou niet meer terug willen, zo vrijgevochten en genietend van seks. Je leeft maar één keer hoor. En kan jij je voorstellen wat het moet zijn om in Tony ’s schoenen te staan, tot enkele weken geleden hé. Nu valt dat wel mee, sinds hij hier om de haverklap door Ellie wordt geholpen” lachte Kurt.

“Ja, en hij zet tegenwoordig de camera zelfs vast en in filmopname als hij langs komt, kijk maar”

En weer verscheen Ellie op het scherm, heel wat ruimer in beeld maar wel bewegend, duidelijk met de lul van hem in de mond. Ik zag hoe ze hem pijpte en hij z’n zaad over haar gezicht spoot. Ze likte hem proper en hij verdween uit beeld. En zo waren er een vijftal filmpjes. Andere posities, zelfde handelingen. Ik kon het niet verbergen maar ik stond zo geil dat ik ieder moment kon ontploffen.

“Waar zijn de meisjes eigenlijk” vroeg ik, zoekend naar een oplossing voor mijn keiharde probleem. “Ze blijven wel lang weg”

“Oh die liggen waarschijnlijk samen in bed” lachte Kurt. “Sinds die twee mekaars ondeugende kant hebben ontdekt kunnen ze ook niet van elkaar afblijven. Ga maar eens kijken in onze slaapkamer.”

Ik liep vrolijk naar binnen, naakt en met de lans in aanslag. Ik hoorde het zachte kreunen toen ik aan de trap stond. Het was een mooi schouwspel toen ik de deur van de slaapkamer opendeed. Anke en Ellie waren verstrengeld in een 69 positie mekaar aan het likken en vingeren. Ik ging rustig binnen en nam plaats in het zeteltje aan het bed, genietend van het schouwspel. Zalig zo vrouwen te zien vrijen. Ellie merkte me op, en glimlachte gelukzalig. Ik maakte geen aanstalten om deel te nemen, en ik zag in haar ogen dat ze dat fijn vond.

“Kijk maar, schat” fluisterde ze en ze dook met volle overgave weer tussen de dijen van Anke. Het duurde nog zeker dertig minuten voor de dames uitgeput waren. Zinderend van een hele reeks orgasmes lagen ze tegen mekaar op bed. Ze keken mij aan en kusten elkaar.

“Kom jongen, maak jezelf maar klaar, want zo kan je niet blijven rondlopen.”

Ik kon niet anders dan te gehoorzamen en begon te masturberen. Het duurde niet lang of ik spoot mezelf onder. De meisjes lachten tevreden.

“Kurt, kom je naar boven?” Riep Anke

Kurt verscheen in het deurgat.

“Kom es hier jongen” zei Ellie, en ze trok Kurt ’s broek omlaag. Ze nam een sleuteltje dat Anke haar gaf, en deed Kurt ’s slotje los. Ze schoof het kooitje van z’n lul en die wachtte geen seconde om kaarsrecht omhoog te springen.  De meisjes gierden het uit.

“Och, arme jongen, kom eens hier” en Ellie nam Kurts paal in haar mond.

“Hey Ellie, we gingen toch niet met mekaar.”

“Neuken” werd ik onderbroken door Anke. “Als je het contract gelezen had, dan had je de juiste regels gekend. Jij neukt mij niet, en daarmee bedoelen we vaginaal of anaal penetreren en Kurt doet dit niet met Ellie. Orale seks is niet neuken, weet je nog, Bill Clinton ‘I did not have seksual relations with that woman’.”

“En dus heb ik de sigaar gesmoord” lachte ik.

Anke kroop van het bed naar me toe en likte mijn half-slappe lul.

“We zullen eens zien of we wat meer leven krijgen in jouw sigaartje” en ze nam hem helemaal in de mond en begon zalig te likken.

Kurt kreunde onder het hevige pijpen van Ellie, ik kon zien dat ze hem stevig bij de ballen hield en hem keer op keer helemaal in haar mond opnam. Kurt hield het niet meer en drukte Ellie ’s hoofd helemaal tegen z’n onderbuik terwijl hij diep in haar keel klaarkwam. Ellie trok zich terug en ging nog heviger pijpen, waardoor Kurt bijna onmiddellijk opnieuw leek klaar te komen. Kurt had dan ook al enkele dagen reserve kunnen opbouwen.

Het zicht op mijn vrouw die zo wild te keer ging, de geur van geile seks die de kamer vulde en de heerlijke pijpkunst van Anke maakte dat ook ik klaarkwam. Ze zoog me bijna vacuüm, het leek of ik compleet leeg werd gepompt. Ik viel leeg achterover in het zeteltje en sloot de ogen. Pffffff…

Ellie ’s natte lippen vonden de mijne en ik proefde Kurt ’s lul en sperma toen ze me tongzoende.

Ze kwam op mijn schoot zitten en duwde mijn linkerhand naar haar kutje. Ze droop gewoon. Ik duwde één vinger naar binnen en ze beefde. Ik weet niet wat die dames uitgespookt hadden, maar het anders lekker nauwe kutje van Ellie stond groot open. Ik duwde met gemak twee, drie vingers naar binnen.

“Probeer nog één” zuchtte ze in m’n oor. “Ik wil meer.”

Vier vingers sopten haar grotje. Ze zat rillend op me en spande haar lichaam.

“Ja, ha, ja, ja, ah, ha…” zuchtte ze. “Zalig…”

Ik voelde iemand aan m’n hand en opende m’n ogen. Anke zat achter Ellie op haar knieën en deed teken dat ik plaats moest maken. Zachtjes liet ik m’n vingers uit Ellie glijden en ik voelde Anke ’s hand mijn plaats in nemen.

Ellie spande zich weer. Ik voelde hoe Anke ’s hand volledig in Ellie verdween. Tot aan haar pols duwde Anke door, en Ellie schreeuwde het uit.

“JA, AH, JA, HA, JA, JA, NOG NOG,” terwijl Anke Ellie ’s G-spot masseerde. Ze ging er behoorlijk wild tegenaan. Ellie gromde iets compleet onverstaanbaar en squirtte heftig toen ze klaarkwam. Ze zakte als een slappe vod in mekaar boven op me. Ik voelde haar hart keihard bonken terwijl onze naakte lichamen op mekaar lagen. Anke zoende haar op de billen toen ze zich terug trok en bij Kurt op bed kroop.

“Oh, ho, ho… dat was zalig” fluisterde Ellie in m’n oor.

Ik kuste haar “inderdaad, maar nu ben ik uitgeput voor vandaag.”

“Ik nog niet, ik wil nog, even rusten, en dan wil ik nog…” zei ze terwijl ze zich rechtzette en in mijn ogen keek. Ik zag het vuur in haar ogen, onblusbaar, ontembaar. Haar haar klitte samen van het zweet, haar eyeliner was uitgelopen, ze zag er behoorlijk verfomfaaid uit.

“Ik moet ‘weer’ douchen” lachte ze en ze trok me recht.

“Je weet de weg, wij komen seffens” zei Anke terwijl ze Kurt op z’n rug draaide en boven op hem ging zitten. Die hadden er blijkbaar nog zin in, want in een oogopslag verdween Kurt ’s paal in Anke.

Ik waste Ellie ’s haar, en zeepte haar hele lichaam in. Heerlijk fris geurend stapten we uit de douche en wandelden terug naar de zetels in de tuin. In huis was het stil.

“Die zullen wel in slaap gevallen zijn” lachte Ellie.

“Wel, ik ga dat nu ook nog even doen zolang het nog zo lekker warm is buiten” en ik vleide me tegen haar aan en sloot de ogen.

Deugnietje

Graag uw sterrenwaardering en/of een reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Dank u met liefs van

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *