De club van vier 6.6

()

THE MORNING AFTER

Wij zijn “De club van Vier”, twee koppels. Anke en Kurt al 15 jaar samen en behoorlijk ondeugend wat erotiek betreft. Ellie en ik, Brecht, al 20 jaar samen en ook wij experimenteren.

Kurt en ik zijn collega’s in de IT sector en hebben pas sinds kort ontdekt dat we dezelfde interesses delen. Namelijk seks en erotiek.

Onze vrouwen zijn al een tijd beste vriendinnen en hebben het plan gesmeed om dit clubje op te richten. We hebben een echt bindend contract ondertekend, waarvan ik helaas niet alle pagina’s grondig gelezen heb. Het doel is om mekaar erotische uitdagingen op te leggen. Er is slechts één regel; Kurt neukt niet met Ellie en ik niet met Anke.

De gebeurtenissen zijn gebaseerd op echte ervaringen, de namen van personages en plaatsen zijn veranderd, maar niet allemaal om het wat spannender te maken.

De Club van Vier, deel 6: the morning after

Wakker worden na een halve nacht in een bonkende striptent te hebben doorgebracht is iets wat ik nog nooit had meegemaakt. Teveel champagne, veel teveel. Gelukkig geen hoofdpijn.

Pijnlijk zette ik me recht, links lag Kurt nog uitgeteld te snurken, rechts van mij Philip in dezelfde staat. We waren gewoon met kleren aan op het kingsize bed gevallen enkele uren geleden. Het laatste wat Philip zei was: “mijn oren tuiten”. Kurt en ik hadden dat beaamd en de slaap overwon.

Onze meiden hadden ons wel schoon alleen achtergelaten, ach ja, het was nog zo fijn om met zulke meiden samen te kunnen zijn. Ik probeerde elegant recht te staan en vond de badkamer. ‘Douchen, douchen dat ga ik doen’ dacht ik. Gelukkig was er zeep aanwezig.

Een minuutje later, na even het toilet te hebben gebruikt, liep het warme water over mijn rug. Ik hoorde wat gestommel en Kurt strompelde binnen.

“Sorry man, maar het is dringend” en hij nam plaats op het toilet.

Toen ik klaar was met douchen, reikte Kurt me de handdoek en stapte hij in de douchecabine. Ik voelde me al heel wat frisser, hongerig en zin om Ellie eens goed te pakken. Ik trok maar weer mijn kleren aan en vond Philip nog steeds uitgeteld op bed. Er werd geklopt. Ik opende de deur en Anke stapte binnen. Blootsvoets in haar doorschijnend glitterjurkje.

“Hoi, goed geslapen manneke” lachte ze “Waar is Kurt eigenlijk?”

“Onder de douche”

“Ok, maak jij Philip wakker, en steek die ook maar even onder de douche. Het ontbijt wordt geserveerd op kamer 31. Tot zo” en ze trok de deur dicht.

Het kostte Kurt en mij wat moeite om Philip wakker te krijgen, maar eens opgefrist zag hij het weer helemaal zitten. We verlieten onze kamer. Alle drie behoorlijk hongerig stapten we de trap naar boven. Nummer 31, Ellie opende de deur.

“Hoi lieverd” en ze vloog me rond de nek. We kusten als twee tieners. Ik was wel blij om ze terug in mijn armen te voelen. Pas enkele secondes later had ik door wat er in die kamer aan de gang was.

Op het grote bed lag Anke naakt wijdbeens terwijl Kristien haar aan het beffen was. Ellie draaide zich van me weg en dropte haar handdoek op de stoel, haar mooie naakte lichaam huppelde door de kamer en vergezelde de twee dames.

“Ga zitten jongens en eet smakelijk”

De tafel stond gedekt met croissants en sandwiches, beleg en koffie. De stoelen stonde zo opgesteld dat wij tijdens ons ontbijt een mooi zicht hadden op het bed. Dit was bijzonder verrassend, en we gaven onze ogen de kost terwijl we het ontbijt nuttigden. De dames kronkelden, kreunden, likten, kusten en vingerden. Philip was weer helemaal het noorden kwijt, zeker toen zijn Kristien Ellie lag te vingeren terwijl ze hem vurig aankeek.

Philip hield het niet meer, hij moest en zou Kristien hier en nu nemen. We lachten allemaal toen hij van tafel ging en z’n broek naar beneden trok. Fier sprong zijn lul uit z’n broek, maar Kristien hield hem tegen.

“Tut tut tut jongen, jij hebt zoveel van je fantasieën met mij gedeeld dat ik weet wat jij leuk vindt. Maar, nu is het mijn beurt, en doe wat ik leuk vind. En deze twee dames gaan mij daar ook bij helpen.”

“Maar schat, ik zit al van gisterenavond te wachten, ik hou het niet meer.”

“Spijtig, maar je mag nog niet. Ga maar braaf even terug zitten en drink nog een koffie.” lachte Kristien naar hem. Ellie stapte van bed en trok me van mijn stoel. We kusten innig terwijl ze me uitkleedde. Ondertussen had Anke net hetzelfde met Kurt gedaan. Ze namen ons bij de hand en leidden ons naar het bed. Kurt en ik stonden naakt zij aan zij toen Kristien mijn fiere lul in de mond nam. Philip protesteerde maar werd onmiddellijk de mond gesnoerd door Kristien.

“Sorry jongen, je moet je beurt afwachten” en ze wisselde mijn lul voor die van Kurt.

Maar lang moest Philip niet wachten, Anke zat al op haar knieën voor hem en nam zijn harde staaf in de mond. Philip begon gelijk te kreunen. Anke dreef direct haar tempo op.

Dit zicht wond Kristien nog meer op en ze viel achterover op bed en sleurde Kurt mee. Ze duwde Kurt’s lul diep in haar kletsnatte grotje, en kwam onmiddellijk klaar. Geen seconde later spoot Philip zijn lading over Ankes mooie borsten.

“Mm… lekker” zei Ellie terwijl ze de plaats van Anke nam en Philip schoonlikte. Ellie en Anke namen zijn lul beurt om beurt in de mond en mede door het schouwspel van zijn vrouw die geneukt werd door Kurt was hij in een tel weer opgewonden en keihard.

Kristien op haar beurt draaide Kurt op z’n rug en ging schrijlings over hem zitten. Ze pompte zijn lul diep in haar kutje. Kurt kneedde haar flinke borsten en kuste Kristien vurig. Ik stond achter haar en bewonderde haar mooi gespreide kontje dat op en neer deinde.  Ik keek naar Ellie toen ze teken deed, maar ik snapte niet wat ze bedoelde. Ze stond op en kwam naar me toe en nam me bij lul, ze spuwde wat speeksel op mijn eikel en duwde me tegen het kontgaatje van Kristien. Die stopte met pompen en stak haar kont nog meer naar achter. Ik duwde me rustig naar binnen en voelde haar kringspier ontspannen. Kristien slaakte een kreet toen mijn eikel helemaal in haar kontje zat. Ze strekte een arm naar achter en trok me dichterbij waardoor ik in één keer helemaal in haar zat.

“Neuk me, neuk me, neuk me” gromde ze en Kurt en ik begonnen gelijktijdig in en uit haar lichaam te glijden. Kristien brabbelde onverstaanbare woorden, en verloor helemaal de controle. Schuddend en grommend kwam ze klaar. Ik wilde haar kontje verlaten maar ze hield me tegen.

“Nog, ik wil nog” sprak ze met diepe duivels stem.

Anke duwde Philip op bed naast ons zodat hij Kristien kon kussen. Ellie ging op hem zitten en duwde zijn lul diep in haar. Philip kreunde van genot “Zalig…, zo nat en warm”

Kristien was wat bekomen van haar heftige orgasme, ze kuste haar man en zette ons terug in beweging. Het bed kraakte onder ons. Ellie deinde op en neer over de paal van Philip en wij pompten Kristien in hetzelfde tempo. Kristien hield het niet meer en kwam weer luidkeels schreeuwend klaar, wat ook het teken was voor Philip om zijn zaad diep in Ellie te spuiten. Ik trok me terug en Ellie nog steeds met Philip in haar, nam me in de hand en masturbeerde me tot ik mij leegspoot over Kristien’s rug. Met een diepe zucht rolde Kristien van Kurt af waarop Anke snel over hem kroop en zijn stijve lul in haar nam. Ze gooide haar hoofd naar achter en tongzoende me. Kurt stond op het punt klaar te komen toen ze van hem stapte.

“Kom Kristien, pijp hem nu tot het eind, snel” beval ze.

Waarop Kristien prompt Kurt’s lul in haar mond nam en hem tot een hoogtepunt pijpte. Ze slikte alles door en likte haar lippen toen ze terug achterover viel. Uitgeput lagen we met z’n allen op bed. Kristien was de eerste die iets zei.

“Heb ik dit nu al mijn hele leven gemist?”

We lachten allemaal. Wat later stonden we beurt om beurt onder de douche ons wat op te frissen. We moesten aanwezige handdoeken delen om ons af te drogen, maar dat gaf niet.

“Zeg, we hebben daarnet elkaar behoorlijk intiem gedeeld, dan zal de handdoek delen wel geen probleem zijn. Dat is zoals mekaars tandenborstel vies vinden, nadat je wel eerst mekaars kont hebt zitten likken tijdens de seks, mensen zijn vreemde wezens” lachte Kristien. Na nog een lauwe tas koffie was het tijd om huiswaarts te keren. We wisselden telefoonnummers uit en beloofden om elkaar te bellen. Maar eerst nog tot aan de auto geraken. Bij het verlaten van het hotel zat nog steeds dezelfde vrouw aan het loketje. Ze keek zelfs niet op toen we buiten wandelden en de sleutel onder het luikje schoven.

Het was ondertussen middag en behoorlijk druk op straat. We wandelden met ons zes terug richting parking en er werd regelmatig getoeterd door de voorbij rijdende auto’s.

Anke kon het niet laten en trok gewoon haar kleedje omhoog zodat haar hele kont te zien was. We probeerden haar te stoppen maar er was geen houden aan. Ze trok haar kleedje over haar hoofd en gaf het aan Ellie. Helemaal naakt, op hoge hakken wandelde ze fier voor ons uit. We gierden van het lachen toen we een postbode op fiets bijna tegen de vlakte zagen gaan omdat hij was afgeleid. Op de parking aangekomen omhelsden we mekaar en namen afscheid. Philip hield de billen van Anke goed vast toen ze hem omhelsde.

“Hey deugniet, mag dat wel?”

Kristien kuste hem en zei; “van mij mag hij dat, dus hangt het van jou af.”

“Kom hier” zei Anke en ze kuste hem stevig. We stapten in en verlieten de parking.

Op de terugweg was het heel stil in de auto. Anke en Ellie lagen tegen mekaar te slapen. Anke nog steeds naakt, en Ellie’s jurkje zat ook maar half op z’n plaats. Ik draaide de achteruitkijkspiegel zodat ik zicht had op haar mooie kutje. Naast mij snurkte Kurt in de passagierszetel. Een klein uur later stopte ik bij Kurt en Anke thuis.

“Komen jullie nog binnen?” Vroegen ze

“Lieve schatten, dit weekend is zwaar genoeg geweest. Morgen is het weer maandag, als jullie het niet erg vinden dan gaan wij thuis een beetje rusten”

“Misschien is dat wel verstandig, hé meisje” zei Kurt.

“Tot morgen”

Deugnietje

Graag uw sterrenwaardering en/of een reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *