Voor wat hoort wat

()

Zoals in een eerder verhaal al eens vermeld, is het als ondersteunende diensten onze taak om onze verkopers bij te staan in het zo gelukkig mogelijk maken van onze klanten en een zo goed mogelijk service te geven. Zoals in de meeste bedrijven die verkopers op de baan hebben, lopen er daar wel een aantal knappe exemplaren rond. Zo ook Alicia. Ze is niet groot, maar je kan heel goed zien dat ze regelmatig sport, met andere woorden slank, strak kontje en haar benen mogen er ook zeker wezen. Ze heeft zwart haar en je ziet ook wel dat ze Indische roots heeft. Normaal is dat zo mijn smaak niet maar zij is best wel een knappe verschijning. Maar helaas weet ze het zelf goed genoeg waardoor ze een bepaalde arrogantie over haar heeft. Iedereen moet voor haar springen als ze iets vraagt en dat is iets waar ik een probleem mee heb. Met als gevolg dat we professioneel niet echt op dezelfde golflengte zitten en persoonlijk al helemaal niet overeen komen. Maar desondanks dat kan ik het toch niet laten van om te kijken als ze weer een kort rokje of strakke broek aan heeft.

Het is enorm druk en al een paar avonden moet ik overwerken, zo zijn Alicia en ik al een paar dagen de laatste op kantoor. Ze zit aan de andere kant van een grote open office en ik zie ze al van ver afkomen. Vandaag draagt ze een zwart rokje, redelijk strak wat haar afgetraind kontje benadrukt, een rode blouse met knoopjes, een witte blazer en zwarte botjes. Ze komt naast me staan, met haar en met die strakke billen leunt ze op m’n bureau. Ik weet al op voorhand dat ze iets dringend zal nodig hebben wat ze ook eerder al eens had kunnen vragen. En jawel, ik heb gelijk, ze vraagt me van snel een aantal zaken voor een klant van haar nu direct in orde te brengen want ze zijn niet tevreden en dreigen naar de concurrentie te stappen.

In mijn ogen was dit spijtig voor haar, maar ik heb nog heel wat andere zaken voor andere klanten te doen, en die zaken waren wel op tijd aangevraagd. Waarschijnlijk zal ik het morgen of overmorgen bekijken. Maar nu kan het echt niet wachten. Toch probeert ze me te overtuigen. Ik merk wel op dat ze een heel stuk minder arrogant is en het veel vriendelijker dan gewoonlijk vraagt, het is dus echt dringend! Ze begrijpt zelfs m’n standpunt en wil er gerust iets tegenover stellen. Ik bekijk haar met een vragende blik, want ik kan me niet veel voorstellen wat ze me kan bieden om me over de streep te trekken. Ze zet zich wat verder op m’n bureau, doet haar blazer een beetje verder open en maakt een paar knopjes van haar blouse los zodat een stukje van haar bh zichtbaar wordt. Ik merk snel op dat een zwart rode bh is met kant afgewerkt. Ze kijkt me in de ogen en zegt.

“Ik weet dat we niet echt de beste vrienden zijn en zullen worden, maar ik weet ook wel dat je me regelmatig nakijkt als ik voorbij loop. Bedenk daarnaast dat ik een paar dagen botergeil rondloop en best graag pijp. Dus als jij voor mij moeite doet kan ik ook wel een effort doen.” Haar voorstel moest even tot me doordringen en voor ik iets kon zeggen stond ze terug recht.

“Denk er maar eens over na, als ik de nodige gegevens binnen een half uur in m’n mailbox zie verschijnen kom ik wel terug.” En ze stapt terug naar haar bureau.

Terwijl ik nog aantal andere kleine zaken afwerk beginnen zowel m’n brein als m’n hormonen te werken. Ze is sexy en lekker, moest ik ze niet op die manier kennen had ze het geen twee keer moeten zeggen. Maar het feit dat ik ze wel op die manier ken maakt het misschien wel hypocriet. Het is alsof een engeltje en een duiveltje in m’n hoofd tegen elkaar aan het discussiëren zijn om er wel of niet op in te gaan. En dan is er nog de vraag of ze zich echt aan haar woord houd. Maar ik ben ook maar een gezonde man die wel een lekkere pijpbeurt kan gebruiken, dus het duiveltje wint. Ik doe wat ze gevraagd heeft en antwoord haar mail, net binnen het half uur. Ik krijg een mailtje terug met “bedankt, ik stuur het door naar de klant, tot zo dadelijk….”

Mijn broek begint stilaan te spannen, benieuwd of ze zich inderdaad aan haar woord zal houden. Een paar minuten later komt ze terug mijn richting uit. Zonder blazer en ondertussen is ze de knopen van haar blouse aan het losmaken. Ik draai m’n bureau stoel naar haar en zonder iets te zeggen zet ze zich op haar knieën voor mij. Ze gespt m’n riem los, trekt de knopen open en trekt m’n jeans met boxershort naar beneden. m’n paal springt op naar de stilaan broodnodige vrijheid? Ze kijkt met haar geile ogen naar me als ze haar tong uitsteekt en m’n paal langs de zijkant begint te lekken als een lolly, om dan haar lippen op m’n eikel te zetten en hem in haar lekker pijpmondje te laten glijden. Ondertussen speelt ze met haar rechterhand wat met m’n testikels en met haar linkerhand streelt en masseert ze haar borsten. Met lange halen gaan haar lippen zuigend op en neer, en telkens schuift m’n paal iets dieper in haar mondje. Tot ze even moet kokhalzen maar dan is hij bijna helemaal verdwenen. Even moest hij eruit zodat ze kon slikken om dan vol lust m’n beenharde paal verder af te likken. Wanneer hij terug tussen haar lippen verdween en ze er lekker aan begon te zuigen voelde ik dat het niet lang meer ging duren. Met lange halen ging haar hoofd op en neer.

Ik laat haar weten dat ik bijna ga klaarkomen waarop ze hem uit haar mond haalt en begint ze me af te trekken. Zou houd wel haar mond open voor m’n eikel. Ik voel m’n zaad vanuit m’n testikels naar m’n eikel stromen en spuit m’n eerste kwak deels over haar gezicht, deels in haar mond. De daarop volgende kwakjes landen mooi op haar tong. Met een vinger veegde ze m’n zaad van haar gezicht en dan lekte ze het van haar vinger af en slikt ze alles door. Met haar tong lekt ze alles wat nog op haar lippen hing af en vervolgens slikt ze alles door. En dit alles zonder oogcontact met me te verliezen. Het was zo’n geil zicht dat m’n paal niet direct van plan was om te verslappen. Ze stond op en deed haar blouse terug dicht.

“Wat mij betreft hebben we hier een goede verstandhouding gevonden, niet?.” Door m’n orgasme begon er terug bloed door m’n hersenen te lopen en bedacht ik me dat ze enkel met wat te pijpen ze er niet vanaf ging komen.

“Het is een goed begin, maar m’n prijs om me om te kopen kan wel verschillen, veel hangt af van wat je vraagt.”

“Klinkt logisch, door die lekkere pik van jou wil ik ook wel eens geneukt worden dus dat is ook geen probleem” knipoogde ze. Ze draaide zich om en ging terug naar haar plaats.

De dagen/week nadien deden we alsof er niets gebeurt was, onze relatie was nog net dezelfde. Tot ik twee weken later een mailtje kreeg.

“Blijf je langer straks? Ik heb weer iets nodig, laat maar weten of ik m’n slipje al moet uit doen of niet… xxx.”

Men antwoord was kort en bondig. “Stuur maar door.” Ik deed vervolgens het nodige en dan was het wachten op dat de laatste voor ons weg was. Wanneer de laatste voor ons aan het opkramen was zag ik ze rechtstaan en naar het toilet gaan. Als ze buiten kwam was de laatste in inderdaad weg en liet ze me haar slipje van ver zien. Ze stak het in haar handtas en kwam naar me toe. Deze keer droeg ze een little black dress met zwarte pumps. Bedoeld voor haar klantenbezoek dus niet té kort en geen uitgesproken decolleté.

Ik draai m’n stoel terug naar haar en zij komt zijdelings op m’n schoot zitten (omwille van de armleuningen van m’n bureaustoel) en zet haar lippen op de mijne en haar tong draait ze vervolgens vlotjes rond de mijne. Ze streelt over m’n kruis om te voelen hoe het daar is gesteld. m’n paal is al vrij hard, want sinds ik ze naar het toilet heb zien gaan is die alleen maar gegroeid. Ik was met de ene hand haar rug aan het strelen en met de andere hand haar buik en borsten. Maar nu ze aan m’n kruis is komen voelen en begonnen is met m’n riem en knopen los te maken glijd m’n hand naar beneden en ga ik even voelen of ze werkelijk haar slipje uit had. Ik leg m’n hand op haar knie en schuif dan over de binnenkant van haar dijbeen verder onder haar kleedje. Heel ver hoef ik niet te schuiven om aan haar kaalgeschoren poesje te komen. Ze spreidt lichtjes haar benen zodat ik met een vinger tussen haar schaamlippen kan schuiven. Daar is het al behoorlijk nat. Ze stopt even met kussen en fluistert in m’n oor dat ze al heel de dag nat is, vol verlangen om m’n knots naar binnen te voelen schuiven.

Ondertussen is m’n paal ook bevrijd en trekt ze hem zachtjes af. Nu ze toch iets in m’n oor aan het fluisteren was begint ze aan m’n oorlel te sabbelen en lekt ze in m’n nek. m’n vingers zitten ondertussen ook niet stil natuurlijk. Die ene vinger tussen haar schaamlippen wordt bijgestaan door en een tweede en samen glijden ze in haar grotje. Ik hoor een zachte kreun in m’n oor. Met m’n andere hand rits ik de rits van haar kleed naar beneden zodat ze het bovenste deel kan laten zakken. Hier helpt ze zelf mee om het zo rap mogelijk uit de weg te hebben.

Wanneer haar bovenlichaam vrij is, kan ik vlot haar BH met één hand losklikken en op de grond gooien. Ze is niet voorzien van een geweldige boezem maar je zal me niet horen klagen, ze zijn zeker groot genoeg. Ik haal m’n rechterhand van onder haar kleedje om haar borst te kunnen masseren terwijl ik de andere borst met m’n lippen en tong verwen. Ze laat me even op haar tepel sabbelen en zuigen maar dan heeft ze er genoeg van en duwt me recht. Het is me natuurlijk duidelijk waarom, maar hoe ze nu zijwaarts op m’n schoot zit, is niet echt het meest aangename standje. Ik laat ze eerst nog m’n T-shirt uit doen en dan grijp ik ze vast onder haar rug en benen, sta recht en zet ze op m’n bureau.

Ze draait zich naar mij en opent haar benen. Ik zet m’n paal voor haar grotje en duw hem naar binnen. Beide slaken we een kreuntje van opluchting en genot. Eerst had ze haar benen rond mijn heupen geslagen maar al snel stak ze die de lucht in over m’n schouders. Ik was rustig begonnen met m’n paal in en uit haar kutje te laten glijden maar grommend van verlangen en geilheid vroeg ze om haar sneller en dieper te neuken. Zoiets moest ze geen twee keer vragen en ik begon harder en sneller te pompen. m’n heup kletste tegen haar billen, haar borsten wipte over en weer.

“Dat is het, zo blijven gaan” kreunde ze, ook dat was voor mij een teken om het tempo op te drijven en m’n paal zo diep mogelijk bij haar naar binnen te stoten. Dat tempo kon ik helaas niet lang meer volhouden. Ik voelde m’n hoogtepunt opkomen en schoot m’n lading zaad in haar grotje. Ik bleef nog even stoten tot ik uitgeschoten was en gelukkig was dat voor haar voldoende. Net wanneer ik bijna uitgeschoten was krompen haar lippen samen en slaakte ze een kreun van genot. Ik bleef nog even zo staan en leunde op m’n bureau om even uit te hijgen. Ook zij moest even op adem komen. Ik liet me dan in m’n bureaustoel ploffen. Ze kroop van m’n bureau af en hurkte nog even voor me. Ze nam m’n half slappe penis bij de hand en likte hem schoon.

“Hm…, je sperma proeft nog beter met mijn vocht erbij.”

Damn wat een geile meid denk ik bij mezelf. We trekken onze kleren terug aan en praten ondertussen verder. Blijkbaar heeft ze wel al eens met iemand anders van de firma seks gehad maar dit was de eerste keer in de open office ruimte en dat maakt het toch net wat geiler. Nu is er nog een plaats die bovenaan haar lijstje staat en die wil ze de volgende keer wel afchecken, het bureau van de hoogste manager. Het is altijd los dus waarom niet was haar argument. Niet dat ik veel argumenten nodig had om nog eens met haar van bil te gaan.

Ze had me de komende dagen/weken niet direct meer nodig, maar in die tijd had ze een grote klant gescoord en die grote klant bracht een belangrijke implementatie met zich mee. Deze keer heeft ze alles op tijd doorgestuurd en het was een groot project dus er was niet echt een reden waarom ze mij zou bedanken om haar vragen prioritair te behandelen. Maar toch kreeg ik de dag waarop de implementatie gepland was een mail dat ze wel zin had om te blijven als alles goed verliep. Maar ik antwoorde dat ik niet de enige was die bij de implementatie betrokken was, dus het zou niet eerlijk zijn moest zij mij alleen bedanken. Ze antwoorde dat m’n collega dan ook maar langer moest blijven. Maar aan haar antwoord kon ik niet opmaken dat ze wist dat ik het meende, en dat zij het dan ook meende. Maar één manier om daar achter te komen natuurlijk, al zou me dat wel een wip in het kantoor van de baas kunnen kosten. Maar aangezien ze zonder aanleiding, enkel om voorrang te krijgen mij verwend, waarom zou ze het dan niet doen. m’n collega Tom had een lange tijd eerder al laten vallen dat ze haar enorm aantrekkelijk vind en om het met zijn woorden te zeggen dat ‘ze het geen twee keer moet vragen, tenzij ik het den eerste keer niet heb gehoord’. Dus ik had hem ingelicht over wat er gebeurd is en dat ik hem wel een plezier wou doen door ervoor te zorgen dat we ze samen nog eens mochten nemen. Ik zie ze in de loop van de dag af en toe rondlopen en ze draagt terug haar strakke zwarte rok maar dan met een wit hemd en zwarte pumps en zwarte kousen. Wanneer ze langs onze kant komt om te horen of alles ok is kijkt ze me met geile blik aan lekt ze sensueel over haar lippen, net op een moment dat niemand het ziet. En wanneer ze vertrekt let ze terug op dat iedereen op hun scherm kijkt om dan tijdens het voorbijlopen even haar rok op te heffen zodat ik juist aan de split van haar rok de rand van haar stockings kan zien. Vanaf dat moment blijft er toch meer bloed dan gewoonlijk in m’n paal circuleren. Gelukkig niet te veel bloed zodat ik nog kan denken. Ze had niet door dat m’n collega toch goed oplette en meekeek naar wat ze deed.

Wanneer het project geïmplementeerd is krijg ik nog een bevestiging dat ze niet alleen blij is dat het goed is verlopen maar dat ze niet voor niets al de hele dag geil rond loopt en dat ze uitkijkt naar het moment dat m’n pik in haar kutje schuift. Ze zegt niets over m’n collega dus ik vermoed dat ze niet besefte dat ik het meende, ik ben eens curieus naar haar reactie. Op het einde van de dag schieten we nog met 3 over en stuurt ze me terug een mail.

“Vertrekt je collega normaal niet vroeger?” Dat lijkt me het ideale moment om met hem naar haar te gaan. Ik zette me tegen haar bureau en vroeg haar of ze vergeten was dat we met twee het werk hadden gedaan. Ze werd rood en realiseerde dat ik het dus meende. Ze twijfelt even maar haar ogen veranderde van geschrokken terug naar botergeil en ondeugend.

“Dus in dat kantoor door twee mannen genomen worden, waarom niet.” Het is een vrij groot kantoor met een bureau, kleine vergadertafel met vier stoelen en een tweepersoons sofa. Ik was snel m’n laptop gaan halen om ook wat muziek op te zetten. We hadden onze alle drie die avond vrijgehouden dus we hebben alle tijd van de wereld. Het alarm moeten we namelijk ook zelf activeren. Ik heb ondertussen m’n laptop er ook bijgehaald om wat muziek op te zetten, nu we toch tijd hebben mag ze gerust voor ons wel een strip-actje doen. We zetten de muziek op en ze laat ons tegenover elkaar zitten met wat ruimte tussen. Ze begint met gewoon sensueel te dansen en haar eigen lichaam te strelen. Laat ons elk evenveel genieten van haar decolleté en geile snoet, en van haar lekker kontje. Af en toe komt ze er ook iets dichter mee draaien zodat we er eens over kunnen strelen of in knijpen.

Sensueel begint ze haar blouse uit te doen. Als deze ergens ten velde ligt geilt ze ons verder op door met haar kont op en neer te draaien terwijl ze de rits van haar rok losmaakt. Als die tegen de grond valt stampt ze die weg. Ze draagt licht paarse lingerie, een kante bh met een string die perfect tussen haar billen past. Ze komt vervolgens eerst achterwaarts op m’n schoot zitten om me een lapdance te geven. Ik kan natuurlijk niet van dat lekker lijf afblijven. Ik streel haar dijen, billen en buik in hoeverre ik kan. Dan draait ze zich om laat de eer aan mij om haar bh met één hand los te maken. Zo blijft ze nog even op m’n schoot dansen, zodat ik de kans krijg om ook haar borsten te masseren.

Ze geniet enorm van de aandacht die ze nu krijgt van twee mannen. Met geile ogen blijven we haar aankijken, het kwijl komt juist niet uit onze mond gelopen. Mij heeft ze helemaal zot gekregen met haar sensuele dans, m’n broek spant al enorm. Tijd voor de volgende. Ze stapt op de maat naar de andere stoel geeft hem dezelfde behandeling. Alleen kan hij haar bh niet meer uit doen natuurlijk. Hij mag haar string naar beneden schuiven. Wanneer hij ook helemaal opgegeild is en ook zijn broek spant danst ze nog even tussen ons twee en ze zorgt ervoor dat we goed gezien hebben hoe haar kutje glimt van het vocht. Op het einde van het 3de liedje (dit alles kon onmogelijk op 1 nummer natuurlijk) laat ze zich op haar knieën zakken en doet teken dat we bij haar moeten komen.

Ze maakt onze broeken los en laat deze samen met onze boxershorten op de grond zakken. We stampen onze schoenen uit en stappen uit onze broeken. Nu staan daar twee beenharde palen voor haar neus te blinken, beide alleen voor haar. Ze neemt m’n paal tussen haar lippen en begint me gulzig te pijpen. Met lange halen gaat ze op en neer. Telkens wat dieper tot de grens die ze een paar weken eerder al had ontdekt. Ondertussen is ze Tom aan het aftrekken. Wanneer ze aan het diepste punt is gekomen laat ze mijn paal gaan en pijpt ze Tom z’n pik. Zo wisselt ze een aantal keer af en zuigt ze alsof ze beide balzakken wil leeg pompen. Omdat ze lustig en hongerig aan het zuigen was voel ik m’n eerste orgasme al komen. Maar dit lijkt me nog wat vroeg en waarschijnlijk zal Tom niet veel later volgen en haar gezichtje vol spuiten lijkt me eerder iets voor af te sluiten. Dus we laten haar in de zetel zitten met haar benen open.

Tom gaat naast haar zitten zodat ze terug haar mondje kan vullen met z’n paal en ik zet me op m’n knieën voor haar zodat ik eindelijk eens van haar natte poes kan proeven. Met m’n tong glij ik over haar schaamlippen om dan ertussen te glijden. Op en neer om tot bij haar klitje te geraken. Ik begin haar klitje zachtjes te likken om er dan wat op te sabbelen en sneller te likken. Ondanks haar volle mond horen we ze toch nog kreunen. Ondertussen glijden ook twee vingers in haar grotje die ik direct vrij snel erin en eruit laat glijden. Zo blijf ik haar nog even beffen tot ze Tom z’n paal uit haar mond trekt en bijna smekend vraagt haar te neuken.

Van mij mag Tom eerst z’n gang gaan en zet me in de zetel. Alicia zet zich nu op haar knieën voor me en vult haar mondje weer, maar dan nu met mijn paal. Tom zet zich achter Alicia en zet z’n eikel voor haar kutje. Hij streelt z’n eikel een paar keer op en neer over haar schaamlippen om hem vervolgens diep in haar grotje te duwen. Lekker blijft ze zuigen en lekken aan m’n pik terwijl Tom aan een stevig tempo z’n paal in haar grotje aan het stoten is. Ondanks haar volle mond horen we kreuntjes van genot. Ze geniet nu te hard van de paal die ze hevig in en uit haar kutje voelt glijden dat ze niet veel aandacht kan geven aan het afzuigen van de mijne zodat ze al zuigend haar lippen op en neer laat bewegen op het tempo dat Tom aan het stoten is.

Even schuift ze m’n paal uit haar mond en vraagt al hijgend aan Tom om iets te laten weten wanneer hij klaar gaat komen. Ze wil al ons zaad opzuigen zodat ze er achteraf geen last meer van heeft, een praktische oplossing die tegelijk nog geil is ook. Niet veel later is het dan ook zover en laat Tom met een kreun weten dat ze zich moet omdraaien. Dat doet ze dan ook en ze legt zich voor hem neer. Met één hand begint ze zijn pik af te trekken terwijl ze haar mond voor z’n eikel open houd. Dan schiet hij z’n lading in haar mond in haar keel. Als een echte porno -ster/-slet mist ze geen druppel en slikt ze het door.

Ik laat haar geen pauze, nu is het mijn beurt. Ik laat ze rechtstaan en vraag ze om op het bureau te gaan liggen. Met haar kontje ligt ze op de rand en ze steekt haar benen in de lucht. Ik zet m’n eikel tegen haar schaamlippen en duw hem naar binnen. Toen ze door Tom werd geneukt zat ze bijna aan haar hoogtepunt wat een beetje was weggezakt door de korte onderbreking maar die nieuwe paal die in en uit haar kutje stoot brengt haar in no time terug op de hoogte waar ze gestopt was. Ik voel haar lippen samentrekken en met een luide kreun bereikt ze haar hoogtepunt. Ik heb nog even en blijf haar verder neuken. Het extra vocht van haar orgasme zorgt nu voor een geil soppend geluid telkens ik in haar grotje stoot. Het bureau is voor mij een ideale hoogte om stevig te kunnen stoten wat ze zo te horen best kan appreciëren.

Tom had zich even in de zetel gezet om z’n wapen wat te laten afkoelen, maar ondertussen is hij weer klaar voor de strijd en is hij naast het bureau komen staan. Hij legt z’n slappe lul tegen Alicia haar lippen. Ze neemt hem in haar mond en probeert hem terug recht te zuigen. Door mijn stevige stoten was dat niet vanzelfsprekend maar ze doet wel haar uiterste best om hem weer beenhard en klaar voor de strijd te krijgen. Ze heeft er blijkbaar nog niet genoeg van. Veel tijd krijgt ze er niet voor want ik voel dat m’n zaad zich een weg naar buiten begint te zoeken. Ik vraag Tom om even opzij te gaan en ze hield haar mond al open. Ik zet m’n paal op haar onderlip en schiet m’n lading in haar mond. Ook nu slikt ze alles lekker door.

Tom had ondertussen mijn plaats ingenomen, z’n pik was terug hard genoeg en duwde hem in één keer diep in haar grotje terwijl ze nog m’n laatste kwakjes aan het doorslikken was. Ze had het niet echt verwacht en kreunde even door de verassing waardoor ze zich even verslikte in m’n zaad. We lieten haar geen tijd om te bekomen. Eens ze al m’n zaad door had geslikt zette ik me even op de bureau stoel om m’n paal wat te laten bekomen. Tom was ze ondertussen rustig verder aan het neuken op het bureau, soppend glijd z’n pik in en uit haar kutje. Ze kijkt me aan en ik zie in haar ogen dat ze volop van de twee palen aan het genieten is. Blijkbaar stond die bedenking op m’n gezicht te lezen, want ze vulde zelf, tussen de kreuntjes door, aan dat ze nog nooit zoveel mannelijke aandacht had gehad en ze er met volle teugen van geniet.

Het geile zicht zorgt ervoor dat m’n geweer snel weer klaar is voor de strijd. Ik voel er terug leven in komen en bied me terug aan Alicia haar lippen aan. Even enthousiast als toen we aan de neukpartij begonnen neemt ze m’n paal terug in haar mond en zuigt ze er terug vol lust aan om hem terug helemaal stijf te krijgen. Veel moest ze daar niet meer voor doen, maar nu heeft ze twee stijve palen voor één kutje. Tom maakte de opmerking dat er nog een gaatje is dat we nog niet gebruikt hadden en we keken haar vragend aan. Ze twijfelde even maar ze was té geil om daar verder over na te denken en ze knikte. Tom liet haar los en zette zich in de zetel.

Alica kroop van het bureau zette zich over Tom. Z’n paal schoof ogenblikkelijk bij haar opnieuw naar binnen. Ik liet haar even Tom berijden en nam dan plaats achter Alicia. Ik liet m’n knieën op de zetel rusten en plaatste m’n eikel voor haar kontje. Ze nam zelf haar billen vast en spreidde ze zodat haar kontgaatje wat meer open kwam te staan. “Doe maar” kreunde ze en ik duwde m’n eikel naar binnen. Ik merkte dat ze het nog niet veel in haar kontje was genomen dus nam even de tijd dat ze er aan kon wennen. Ik stootte zacht en beetje bij beetje schoof m’n pik dieper en dieper naar binnen. Vanaf dat m’n paal al redelijk diep in haar kontje kon glijden ontspande ze en begon ze er van te genieten. Ze begon terug te hijgen en te kreunen. Voor Tom was dat ook het teken om haar verder in haar kutje te neuken.

Tom en ik namen hetzelfde tempo aan waardoor onze palen gelijk in en uit haar beide gaatjes schoven. Ze begon nog harder te kreunen dan ervoor, de sandwich leek haar naar hogere sferen te brengen. Zo bleven we nog even stoten tot ze met een luide schreeuw een tweede hoogtepunt bereikte. Haar strak kontje en samentrekkende lippen zorgde ervoor dat we ook niet ver meer waren van ons hoogtepunt. Ik trok m’n paal terug en Alicia schoof van Tom af en ging op haar knieën op de grond zitten. We stonden beide voor haar en namen onze paal ter hand, ze opende haar mond en sloot haar ogen. Een paar tellen laten schoten we onze kwakjes over haar gezicht, in haar mond en op haar tong die ze had uitgestoken. Nu ziet ze er helemaal uit als een porno actrice, een gezicht en mond vol zaad.

Eens ons hoogtepunt door was schoof ze met een vinger over haar gezicht om het meeste sperma dat er op was geschoten op te vangen en lekte ze die vinger af. Als het meeste er af was nam ze onze pikken onder handen en likte ze die helemaal schoon. Geen druppel zaad liet ze verloren gaan. Vermoeid kroop ze met haar laatste krachten in de zetel, tijdens de neukpartij bleef ze energie hebben door de hormonen maar nu die minder werken slaat de vermoeidheid toe. Tom zette zich naast haar en ik haalde wat te drinken uit de automaat. Helaas kon ik haar enkel maar frisdrank of water aanbieden, na zo’n geile avond had ze zeker wat meer verdiend. We puften nog even uit in de zetel om ons dan terug aan te kleden en dan eindelijk naar huis te rijden.

Deugnietje

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *