Fotoshoot

()

Eindelijk had ik je zo ver gekregen. We hadden een afspraak met een fotografe voor een fotoshoot. Wat voor mij sinds lang een fantasie was, beschouwde jij eerder als een verjaardagscadeau, voor mij. “Zoek maar iets uit”, had je gezegd, “en we zien wel wat er van komt”.

Meer had ik niet nodig om aan mijn zoektocht te beginnen. Maar ik moet toegeven dat de opdracht niet eenvoudig was. De fotografen die verder gaan dan de kuise bolle buik van een zwangere vrouw zitten al snel tegen het ranzige aan. Het portfolio van anderen stond dan weer bol van de modellen, waartussen ik mezelf ook niet op mijn gemak zou voelen.

Ik wilde jou —en ons— laten vastleggen zoals we zijn bij het vrijen. Zonder schroom, maar ook zonder het gevoel een pornofilm na te spelen. Een man heeft een lul en een vrouw heeft een kut en die moeten niet verborgen te worden onder lakens, maar er is ook meer dan dat.

Ik word week als ik over je heupen streel of als ik nog maar denk aan het stukje buik dat net boven je schaamheuvel uit komt. En ik weet dat je er zelf gek van wordt, maar je kan niet geloven hoe opgelaten ik me voel als ik aan je oortjes sabbel. Ik hoop dat de foto’s die sensatie kunnen vatten, die spanning, belofte van genot. En nu zijn we dan onderweg. We zijn beiden opgekleed. Daar had ik op aangedrongen. De ervaring begint thuis al met ons zelf mooi maken, als dieren in paringstijd. We weten wat de ander mooi vindt en hebben ons best gedaan aan dat beeld te beantwoorden. Jij je nieuwe stijlvolle broek met transparante top, waar je niet alleen je heerlijk blote buik door ziet, maar ook je speelse bh van La Fille d’O. Ik in broek en hemd, zoals je het graag ziet en wat je niet ziet is dat mijn geschoren lul al sinds je zo uit de badkamer kwam half-stijf is. De spanning is te snijden terwijl we naar de fotografe rijden. Meer dan haar geslacht heb ik nog niet verteld over haar en ik hoop dat het klikt als we er zijn.

We worden hartelijk ontvangen door een mooie vrouw van onze leeftijd. Ik zie hoe een stuk spanning van je af valt, terwijl een tas koffie ingeschonken wordt. Voor we nog maar een fototoestel te zien krijgen wil ze eerst van ons horen wat we willen. Ik heb daar dus wel een idee van, maar wil dat vooral jij de touwtjes in handen houdt.

De fotografe ziet je aarzeling en stelt voor wat van haar foto’s te bekijken om inspiratie te doen. Ze neemt een map waar we door bladeren, duidelijk analoog geschoten foto’s, artistiek, donker en korrelig. Meer suggestie dan onthulling. Ik zie dat je het wel kan smaken, maar de fotografe stelt toch voor dat we nog wat andere sets bekijken zodat we alle mogelijkheden kunnen overwegen. Zowel analoog als digitaal passeren verschillende reeksen. Koppels zoals ons, vrouwen alleen, mannen alleen, artistiek, maar regelmatig ook erg expliciet. Maar altijd met respect voor de modellen die je ziet genieten van zichzelf en elkaar. En ik zie jou ook genieten van hen, of toch hun foto’s.

“Word je dan niet zelf opgewonden als je aan het fotograferen bent?” Vraag je.

“Het blijft natuurlijk wel mijn werk en ik mag niet uit het oog verliezen waarvoor mensen hier komen; om mooie foto’s te laten maken. Maar nee, het laat me niet koud en het gebeurt vaker dat ik na een shoot mezelf bevredig voor ik begin op ruimen.”

Zoveel openhartigheid hadden we niet verwacht, maar ik zag dat het je niet choqueerde. Werd je geprikkeld door die bekentenis? Door de foto’s?

“Laat ons gewoon beginnen en zien waar we uitkomen.

Wil je me uitkleden?” Of ik dat wil. En terwijl ik stuk voor stuk je kledij uit trek, kussend op de huid die vrij komt. En het analoge fototoestel klikt. Daarna draai jij de rollen om en snel staan we beiden naakt. We zoenen en gaan in elkaar op als in onze mooiste vrijpartijen. De spanning in de aanloop hiernaar toe leek tot een mooi orgelpunt te komen? Zelf moest ik vooral zorgen dat dat niet te snel kwam.

“Heb je misschien wat massageolie?” Vraag je.

De fotografe glimlacht en komt even later met een kistje. “Mijn privé voorraad”, en ze reikt een flesje aan terwijl jij al klaar ligt. Ik wil het lang laten duren en jij vindt dat zeker niet erg. Je laat het maar over je komen. Ik word geil van je glanzende, zachte huid waar ik m’n handen over laat dwalen. En het fototoestel klikt. Dat is dan weer het nadeel van analoog. Ik had nu wel even het resultaat willen bekijken. Ik had nooit durven denken dat je je zo zou laten gaan. Ik probeer niet al te recht op m’n doel af te gaan maar je kut glimt uitnodigend en je lichaam trilt als ik er langs ga met m’n vingers. Als je je omdraait, kan ik het niet langer houden en lik je tot een orgasme dat je lijf doet daveren. Even ben je van de wereld en ik zie hoe de fotografe ook dat vastlegt. Ook zij heeft een verwilderde blik in haar ogen.

Als je terug bij je positieven komt, zeg je dat je m’n lul wilt. Heel even in je mond, maar het is niet nodig hem nog stijver te maken en je dwingt me op m’n rug. Het blijft een zaligheid om in je te schuiven en de aanwezigheid van de fotografe maakt het zeker niet minder opwindend. Integendeel. Al is ze heel discreet en komt ze niet tussen in ons spel, het feit dat ze er is en dat we weten dat dit moment wordt vastgelegd, maakt ons nog geiler en je moet je al snel inhouden of ik kom.

“Wat heb je nog meer in dat kistje zitten?” Vraag je.

“Zoek je zoiets?” Reikt ze je een clit-vibrator aan die erg lijkt op die die je thuis gebruikt. Je hoeft niet te antwoorden en neemt hem gretig aan. Je tweede orgasme volgt snel. Stil houdend om mij wat respijt te gunnen, kijk je de fotografe terug aan.

“Ben je nu opgewonden? Heb je geen zin om mee te spelen?” Ze legt het fototoestel weg en begint zich uit te kleden. Haar heerlijke lichaam, maar nog meer het feit dat jij die vraag stelt, maken dat ik me niet meer kan houden. Heerlijk voel ik me leegschieten in je natte kut.

“Goed dat je meedoet, want deze is tijdelijk buiten gebruik”, zeg je naar mijn pik verwijzend. De naakte fotografe komt achter je zitten laat haar handen over je heupen omhoog glijden tot ze je borsten omvat. Je tepels reageren en worden nog harder dan ze waren. Je zou haar strelingen zeker afweren als je niet zo opgewonden was. Je kijkt me met vertwijfelde blik aan. Je weet niet goed wat je overkomt en had ook niet verwacht van jezelf dat je hier zo van kon genieten.

77donkeys (De genieter)

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Fotoshoot”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *