Sauna

()

Het is een zonnige zondag en we hebben eindelijk nog eens wat tijd voor elkaar. Een bezoek aan de sauna is dan een voor de hand liggende keuze voor ons en na de middag vertrekken we richting het saunacomplex. Daar aangekomen zien we affiches hangen ‘zondag – vrije dag, niks moet – alles mag’. Niet goed wetend wat bedoeld wordt, vragen we hier toch even naar bij onze inschrijving.

“Op zondag krijgt ons complex een iets andere invulling dan normaal voor wie wil. Het verbod op lichamelijk contact en seksuele handelingen wordt dan opgeheven. De vraag hiernaar was zo groot dat we hier sinds kort mee experimenteren, maar als je daar zelf geen behoefte aan hebt, kan je natuurlijk gewoon genieten van de sauna zoals anders.”, zo luidde het.

Dat is even slikken. Ik heb er wel al vaker grapjes over gemaakt, maar nu hadden we toch niet verwacht in dergelijke situatie te belanden. Na even aarzelen, besluiten we toch maar binnen te gaan. Het idee is wel spannend, maar de drang om te genieten van de sauna is nu sowieso te groot. En wat er verder gebeurt, zien we wel. Uiteindelijk zijn we tot niks verplicht.

Met een knoop in de maag lopen we door naar de (uit)kleedkamer, gevolgd door een koppel dat net na ons aankwam en met het zelfde ‘probleem’ geconfronteerd werd. De dame spreekt ons aan.

“Jullie wisten hier ook niet van? Wij ook niet, maar het zal wel niet zo’n vaart lopen, zeker?”.

Ze lijken wat jonger dan ons. Gewoon gebouwd, misschien allemaal iets strakker en de vrouw is iets ‘gevulder’, maar eigenlijk valt vooral haar frisse, guitige blik op. Ook in hààr ogen zie je de spanning. Als hij zich uitkleedt valt het me toch wel op dat hij een forse lul heeft.

“Ik ben Elise en dat is Tor, aangenaam”. Wij stellen onszelf voor en lopen dan richting de douches. “We zien elkaar nog wel”.

Licht opgelaten van de gedachte — en eerlijk ook van het zien van het naakte lijf van zowel jou als dat koppeltje — ga ik met een half-stijve onder de douche. Lachend pak je me even vast.

“Ja, nu mag dat hé”, grinnik je. Ik pak je terug door snel langs je linker-tepel te likken terwijl ik naar je billen grijp “Lekker dier”. Uiteraard komen net dan Tor en Elise ook de doucheruimte in lopen. We kijken elkaar wat schaapachtig aan, tot zover ons schuchter imago. Als we even later rustig door het domein heen aan het lopen zijn, hebben we het erover wat kan en wat niet kan. Je maakt duidelijk dat je je niet kan inbeelden hier verder te gaan dan wat net gebeurd is in de doucheruimte. Tot nu toe hebben we hier verder ook nog niks bijzonders opgemerkt. De meeste mensen gedragen zich gewoon zoals we het gewend zijn in een sauna. Of blijven de blikken toch iets langer hangen? ‘Showen’ mensen iets meer hun naaktheid? We zien hier en daar wel aanrakingen die in een normale context misschien als ongepast zouden beschouwd worden. Maar dat gebeurt in ieder geval niet op een storende manier. Ik moet toegeven dat ik ook wel uitkijk naar mensen met iets van wellust in de blik of andere signalen bij de aanwezigen. Het is ook op een of andere manier spannend of je kan herkennen wie hier komt voor de sauna en wie eventueel voor iets meer. Zag ik trouwens net niet wat van dat meer in de blik van zowel Tor als Elise als ze naar ons keken.

Op de ligweide passeren we een koppeltje dat bij het relaxen elkaar rustig ligt te strelen. We blijven even kijken en zien hoe ze steeds verder opgaan in hun spel. Ondanks de openheid, is het een heel intiem tafereel. Met heel veel tederheid kussen en strelen ze elkaar over heel hun lijf. Net door directe aanrakingen van elkaars meest erogene zones te vermijden, lijken ze de spanning zo lang mogelijk op te bouwen. Nou, spanning bezorgt het me wel en als je dat ziet, fluister je stil.

“Kom, laat hen maar hun ding doen. Tijd voor een sauna ‘tje.”

De sauna die we in gaan, heeft drie niveau ’s aan weerszijden en is verder vrij duister. Links ligt een knappe vrouw alleen, dus nemen wij rechts plaats. Ik ga liggen op het hoogste niveau en jij eentje lager. Eens we geïnstalleerd zijn, vraagt de vrouw of het stoort als ze verder doet waar ze mee bezig was. Ik haast me te zeggen dat ze zich voor mij niet hoeft in te houden en kijk jou vragend aan. Na enige aarzeling zeg je dat jij haar ook niet zal tegenhouden.

Haar handen dwalen liefdevol over haar bezwete lijf. Ze streelt haar armen, buik en bovenbenen, met haar ogen gesloten beroert ze dan met veel tederheid haar borsten die geil mee bewegen. Ondertussen probeer ik toch wat te relaxen en niet al te ostentatief te gapen. Als ik naar jou kijk, zie ik dat jij ook gezien hebt wat ze bedoelde met dat verdergaan. Moest je omkijken zou je ook zien dat mijn lul — die al wat bedaard was na het kijken naar dat koppeltje — nu terug de kop opsteekt. Maar je bent te gefascineerd door het schouwspel dat onze vrouwelijke gezel ons biedt.

Het is dan ook niet dat ze zich inhoudt en nu gaat ze zelfs rechtop zitten, met haar benen opgetrokken op de bank, op die manier al haar schatten aan onze blik open stellend. Ze kijkt ons aan en zegt.

“Kijk maar. Ik vind het leuk als ik bekeken word. Verder dan dat ga ik niet, maar dààr kan ik erg van genieten”. Nu ga jij ook zitten en je wenkt mij naast jou te komen zitten.

Haar borsten zijn iets voller dan die van jou, maar niet overdreven. Ze hangen misschien wat, maar dat deert niet, glanzend bezweet en bekroond met twee heerlijke stijf-staande tepels. Eén van haar handen gaat nu richting haar kruis en ze begint —of is het verdergaan zoals ze zelf zei— haar kruis te strelen.

Als ik naast me kijk zie ik dat ook jouw tepels zich hebben opgericht en tussen je benen glimt het niet alleen van het zweet. Ook jij streelt jezelf al ga je niet zover als onze overbuur. Het is zoals porno; je zou er zelf nooit voor kiezen dit te bekijken, maar nu het je overkomt, word je er wel geil van. Jouw zweterige aanblik maakt me nog geiler en mijn fluit staat maximaal vooruit. Ik moet veel moeite doen er af te blijven, maar weet ook dat er niet veel voor nodig is om me nu te doen klaarkomen en dat wil ik nog niet. Ik fluister in je oren dat ik het prachtig vind om dit mee te maken, maar dat je niet moet twijfelen aan mijn liefde voor jou.

“Ik geniet van die andere vrouw, maar jij blijft mijn madam. Wat je nu ook doet of zelfs met wie je het doet”.

We zien de dame voor ons nu met twee handen haar openstaande kut verwennen. Ik streel jou nu ook. Eerst alleen door je haar, maar dan ook verder over je lijf. Ik geniet al even hard van het voelen jouw huid onder mijn vingers als dat ik zelf gestreeld zou worden. Ondertussen zien we hoe de dame tegenover ons nog steeds met gesloten ogen zit te genieten, met twee vingers over haar klitje wrijvend en met de vingers van haar andere hand afwisselend strelend over haar schaamlippen, dan weer in haar kutje gaand. Steeds amechtiger hijgend en kreunend, laat ze uiteindelijk twee vingers in haar kut zitten. Op zoek naar haar g-spot en naar het orgasme dat ze met veel moeite heeft uitgesteld tot ze met een luide zucht toch over het randje gaat en klaarkomt. Na even uitblazen opent ze haar ogen en kijkt ons met gelukzalige blik aan.

“Dat was lekker”, zegt ze met een hese, zwoele stem en ze stapt uit de sauna. Ons wat beduusd achterlatend.

“Wat wil jij doen?” Vraag ik. “Genieten, gewoon genieten”, is je antwoord Daar kan ik me wel in vinden. We zoenen en betasten elkaar teder en intens en blijven nog heel even zitten om wat tot rust te komen en gaan dan uit de sauna. Het heeft ook lang genoeg geduurd. De stijfheid van mijn lul verdwijnt snel onder de koude douche, maar met de stijfheid is zeker niet mijn geilheid verdwenen en eerlijk gezegd hou ik er van dit zo lang mogelijk te rekken. Van de onbekende vrouw is ondertussen geen spoor meer. Maar we treffen wel terug Tor en Elise en gaan bij elkaar zitten op het terras om een sapje en water te drinken. Al gauw komt het gesprek op hetgeen wij net meegemaakt hadden. We zien aan hun gezichten dat hun interesse gewekt is en Elise merkt op.

“Dat wil jij ook al lang eens zien, hé Tor.” Elise wendt zich terug tot ons; “hij vraagt er al lang naar dat ik me eens vinger voor hem, terwijl hij kijkt, maar ik zie dat niet zitten.” “Ja, dat ken ik. Bij ons hetzelfde verhaal,” vul je aan, “maar ik zag dat nooit zitten. Ik heb dat nooit gedaan. Tot nu dan.”

Bij het vertellen over de onbekende dame, hadden we nog zedig onze eigen acties onvermeld gelaten, maar nu begin jij te vertellen dat je je —tot je eigen verbazing— niet had kunnen inhouden. Je had zopas serieus je grenzen verlegd naar een terrein waarvan je je niet had kunnen voorstellen dat je dat ooit zou betreden.

“Ik ben zo trots op je, dat je het een kans gegeven hebt, dat je het over je heen liet komen en ik ben vooral heel blij dat je er plezier in had.” Zeg ik, terwijl ik langzaam over je rug streel, af en toe verdwalend in de richting van je nek, rug en armen en dan zelfs even naar de aanzet van je borsten die nog min of meer zedig bedekt zijn door je badjas.

Je geeft me een kus en vraagt.

“Stukje wandelen?” En aan Elise en Tor vraag je “Lopen jullie mee?”. Met z’n vieren slenteren we door het domein. Jij met Elise voor en Tor en ik achter jullie aan. Jullie praten opvallend stil tegen elkaar, wat ons alleen nog nieuwsgieriger maakt.

“Dat moet wel een erg geile ervaring geweest zijn in die sauna,” zegt Tor, “ik wou dat ik er bij geweest was”.

“Zou je zo graag m’n vrouw zien vingeren dan?”

“Ik zou er geen nee tegen zeggen en meer dan alleen kijken zou ik ook wel zien zitten. Alleen weet ik niet of ik daarmee kan aankomen bij Elise.”

Ik antwoord dat jij mij ook al verbaasd hebt vandaag, dus wie weet. Ik kan moeilijk schatten hoe het voor mij zou voelen, jou bezig te zien met een ander, man of vrouw als fantasie is nog iets anders dan het in de praktijk brengen. Zou het kunnen dat dat vandaag werkelijkheid wordt? We passeren een ruimte met twee massagetafels en Elise en jij kunnen jullie enthousiasme niet op.

“Dat zien wij wel zitten; eens goed verwend worden door onze ventjes.” Je bent je duidelijk bewust van de dubbelzinnigheid van die woorden en gaat de ruimte binnen. Alles voor een perfecte massage is aanwezig; gedempt licht, een zacht muziekje, handdoeken en verwarmde olie. Een zindering gaat door mijn lijf als ik voor me zie hoe jullie beiden zonder aarzeling jullie badjas uittrekken. Hoe mooi kan een vrouwenlijf toch zijn, laat staan twee vrouwenlijven, die zich ontspannen op de massagetafels vlijen. En onze rol is duidelijk; wij mogen die prachtige lijven onder handen nemen. We moeten hier niet denken aan eventuele vlekken en het beperken van vuile was en dus ik besprenkel je rug rijkelijk met olie en wijd me aan mijn taak. Je kreunt van genot terwijl m’n handen afwisselend goed door-kneden om je spieren te ontspannen, dan weer een ander genot opwekkend door je zacht te strelen. Verder over je lekkere kont naar beneden om ook je benen en voeten de nodige aandacht te schenken. Als ik terug naar boven ga over de binnenkant van je dijen raak ik zacht je gezwollen lippen aan, wat je even doet rillen. Je reageert niet afkerig, getuige ook het iets verder spreiden van je benen. Zelfs je kontgaatje sla ik niet over. Onder normale omstandigheden ben je er geen fan van, maar nu lijkt alles wel te kunnen.

Terwijl ik jou aan het verwennen ben, zie ik dat de handelingen op de andere tafel vrij synchroon verlopen. Als ik jou vraag je om te draaien, zie je dat ook Elise aan het genieten is van haar bijzondere massage. En je ziet ook dat dit alles ook op Tor en mij het logische effect heeft. Wij hebben ook onze badjas aan de kant gelegd en onze erecties zijn quasi compleet. Je ziet Tor zonder enige remming verlekkerd naar je kijken, en je geniet van zijn blik. Maar ik laat je terug op je rug liggen. Ik ben vastberaden om je verder te laten genieten en je een geweldig orgasme te bezorgen. Veel zal daar niet meer voor nodig zijn. Vertrekkend aan je voeten laat ik mijn handen dwalen over ganse voorkant. Ik neem zelfs nog de tijd om je hoofd onder handen te nemen, waarna ik uiteindelijk toch mijn handen naar hun doel laat glijden; je glanzende gezwollen kut.

In een ooghoek zie ik hoe ook Tor zich nu bezig houdt met de kut van zijn vrouw. We vingeren, strelen, likken en bijten — en jullie kronkelen van genot, ondertussen mekaar aankijkend. Hijgend kreun je. “Laat me klaarkomen, please”, en in gestaag ritme bewerk ik je kut nu verder. Tegelijkertijd bereiken jullie een fel orgasme.

“En nu is het jullie beurt dames, laat ons nu maar eens genieten. Niet dat dit al niet geweldig was, maar je kan vast wel bedenken wat ik bedoel.” En we nemen jullie plaats in, ook al is het wat zoeken om nog op een comfortabele manier op onze buik te liggen. En algauw gaan jullie handen over ons lijf. Ook jullie zijn vastberaden geen plekje over te slaan. De opwinding in mijn lul wordt dan wel wat minder, maar het is puur genot om je handen over mijn lijf te voelen glijden. Ook wij draaien ons om en wat dan gebeurt, had ik eerlijk niet zien aankomen. Jullie zoenen elkaar even intens, even met jullie geoliede handen mekaars lijf verkennend, en wisselen dan van tafel. Elise gaat aan mijn voeten staan en jij bij die van Tor en langzaam zetten jullie de weg in naar boven.

Mijn penis richt snel op en Elise neemt ook dat lichaamsdeel grondig onder handen, maar eerder als deel van de volledige lichaamsmassage dan als seksuele handeling. Even goed voel ik al snel dat ik tegen een orgasme aan zit en ze moet me goed aanvoelen om telkens te stoppen voor ik over het randje ga. Het uitstellen van het orgasme heeft nu stilaan zijn grenzen bereikt en ook dat voelt Elise feilloos aan. Ze spreidt mijn benen wat verder kruipt van aan het voeteneinde op de tafel. Wellustig omhoog kijkend likt ze langzaam langs m’n stijve, ondertussen blijft ze met beide handen m’n lichaam strelen. Ze schuift haar mond over mijn glanzende eikel en neemt me zo diep als ze kan in haar mond. Ze trekt de huid volledig naar achter en knijpt stevig de basis van m’n lul dicht om mijn orgasme nog verder uit te stellen terwijl ze me met veel overgave en speeksel pijpt. “Wil je klaarkomen?” Ik kan niet meer dan instemmend kreunen en ze lost haar greep, begint met haar hand mee te bewegen en al snel barst ik uit in haar mond. Eindelijk, maar wat een orgasme. Seks tot kunst verheven.

Tor lijkt het ondertussen iets langer vol te houden en ik zie hoe jij alles in het werk stelt om ook hem zijn verdiende loon te geven. Elise is op mij komen liggen en terwijl ik nog aan het nagenieten ben, kruist mijn blik die van jou. Ik voel geen jaloezie, maar bewondering. Wat een formidabele vrouw ben jij toch!

We zijn nu allen klaargekomen en na het heetst van de strijd volgt pas het volle besef van wat zich heeft afgespeeld. We willen het nu eerst rustig aan doen en zoeken per koppel even onze eigen weg. Even checken of alles OK is, even terugplooien.

“Had jij nog meer gewild dan?” Vraag je. “Ik vond het sowieso geweldig en ik vond jou geweldig en wat er ook komt, dat blijft ook zo. Maar eerst wil ik gewoon wat rondhangen.”

Na gedoucht te hebben gaan we het ruime zwembad in. We zwemmen, ontspannen, we raken elkaar af en toe voorzichtig aan en kussen op plekjes die normaal niet gepast zijn in de sauna. Rond ons zijn verschillende koppels die wel wat verder gaan en aangezien we eigenlijk net wat ontspanning wilden, besluiten even te gaan bubbelen.

In de jacuzzi zitten twee knappe jongedames van begin twintig. We zien niet veel meer van hen dan hun hoofd, schouders en een stukje van hun bovenlijf met de aanzet van hun borsten. Zij nemen ons ondertussen goed op en begroeten ons vriendelijk. Het zijn twee heel uiteenlopende typen: de één donkerharig en getint, vrij mager en kleine stevige borstjes, de ander is blond en heeft duidelijk meer vlees in de kuip.

Het is heerlijk relaxen en na een tijdje zien we hoe de twee dames elkaar wat aanraken en af en toe verliefd in de ogen kijken. Kusjes op elkaars huid achterlatend en elkaar steeds explicieter aan het opvrijen. In de blik van de blonde zien we dat de zwarte haar poesje heeft gevonden. Dan kijkt ze geil in onze richting, terwijl ze duidelijk geniet van hetgeen de zwarte aan het doen is en zegt.

“Ik ben Els en zij heet Marjan, aangenaam”.

“Dat het aangenaam is, zien we inderdaad”, en wij stellen ons ook voor. Ondertussen gaat Marjan lustig verder en neemt ook afwisselend de zware borsten van Els onder handen. Met likjes, hapjes, beetjes en kneepjes. Wellustig gromt ze.

“Ik wil je likken, Els. Ga op de rand zitten.”

Dat is duidelijk niet tegen haar zin en Els hijst zich uit de jacuzzi. Ze is geen model maar haar rondingen geven haar een heel vrouwelijk, erotische uitstraling. Ze gaat zitten met één voet op de rand, de ander in het bubbelbad, op die manier haar mooie kale poes blootgevend en begint meteen zelf met haar borsten te spelen. Terwijl zij haar borsten masseert en af en toe haar kleine tepels verwent, neemt Marjan plaats tussen haar benen. Ze stelt zich zo op dat we een goed zicht hebben op haar geile spel. Ze plaagt Els wel wat door niet meteen haar kut aan te vallen, maar heel de omgeving te verwennen met haar tong en vingers. Dan zien we hoe Marjan — zonder op te houden met de verwennerij van haar vriendin — op het zitbankje gaat staan en op die manier haar kontje en kut aan ons aanbiedt.

“Wil je mij aub likken?” Vraagt ze met smekende ogen aan ons. Wij kijken elkaar aan, zien we dit zitten? En zo ja, wie dan?

“Ik wil wel eens zien hoe jij deze mooie jongedame verwent”, en ik geef je een zetje. Blijkbaar ben je hier geil genoeg voor en je hebt niet meer nodig om je gezicht in de richting van haar billen te bewegen. Je begint met haar kont te masseren, af en toe langs haar bilnaad afdalend, over haar kontgaatje, naar haar eveneens kale poesje, dat komt piepen tussen haar billen. Telkens als je dat doet, stoot Marjan haar lijf kronkelend naar achter, maar net zoals zij het geduld van haar vriendin op de proef stelde, wil jij duidelijk ook nog wat spanning opbouwen.

Els haalt ondertussen tot mijn verbazing een dildo van tussen de handdoeken die langs de jacuzzi lagen en stopt die in de handen van haar minnares die er meteen mee aan de slag gaat. Na hem grondig bevochtigd te hebben door hem diep in haar mond te steken, schuift ze de dildo langzaam tussen de lippen van de blondine. Blijkbaar was dat wel hetgeen ze nodig had om meteen al een eerste klaar te komen. Met gesloten ogen in haar tepels knijpend, komt ze kreunend klaar, maar zegt meteen.

“Ga verder, niet stoppen nu”.

Wij weten beiden niet waar eerst te kijken; de klaarkomende Els, de uitnodigend achteruitgestoken kont van Marjan en naar elkaar, want ook jij staat nu met je kont naar mij gericht. En ik begin simultaan de bewegingen van jouw handen bij Marjan na te bootsen op jouw lekkere vlees, hetgeen jou duidelijk bevalt, getuige je zuchten en draaien. Het duurt niet lang voor je door hebt dat mijn bewegingen een exacte kopie zijn van wat jij doet en even twijfel je of je nu nog op dezelfde manier over Marjans kontgaatje wil gaan, wetende wat de gevolgen zijn voor jou. Maar de lust overwint en je gaat verder met je behandeling. Al concentreer je je met je vingers wel steeds meer op haar kutje, terwijl je de rest van haar derrière bedekt met kusjes en likjes. Ik vraag me niet lang af of je dit nu vooral doet omdat je haar hiermee duidelijk pleziert, of omdat je zelf zin om deze behandeling te ontvangen.

Marjan is ondertussen niet gestopt en houdt Els op een net niet orgastisch plateau, waar ze stilletjes van begint te jammeren. De dildo glijdt soepel tussen haar lipjes terwijl Marjan haar klit nu terug verder gaat verwennen met haar tong. Smakkende geluiden en kreunen begeleiden het felle, tweede orgasme van Els die nu het hoofd van Marjan weg houdt van haar openstaande maar te gevoelige kut.

Els schuift terug in het bubbelende water, terwijl Marjan de omgekeerde beweging maakt en op de rand gaat zitten. Ze geeft jou de dildo aan en smeekt die bij haar te gebruiken, wat je met enthousiasme doet. Het is ongelofelijk opwindend om te zien hoe jij een dildo in de kut van een geile, maar wildvreemde vrouw manoeuvreert. Je kust en zuigt haar borsten, haar hals en gezicht en kijkt mij aan terwijl ik achter je plaats neem. Je had het kunnen verwachten dat dit de het dichtste in de buurt kwam van het simuleren van wat jij aan het doen bent. Gelukkig was ik al eens klaargekomen, anders was ik meteen in je natte kutje klaargekomen.

Els die ondertussen wat gerecupereerd is, komt nu terug in beweging en kruipt onder jou, je borsten kussen onderweg naar je onderbuik, met hapjes en beetjes je klit naderend. Meteen schokt je lichaam en kom je klaar, terwijl ik je verder neuk. Heel even maar vergeet je Marjan verder te verwennen en nu dwingt ze ook jouw hoofd naar haar kut. Els likt ondertussen ook af en toe mijn ballen en ik hou me met tussenpozen stil in jou om haar hiertoe beter de kans toe te geven. Traag zoals je het graag hebt en het resultaat mag er wezen. Een denderend orgasme van Marjan is de eerste schakel in een kettingreactie waarbij jij haar snel volgt en ik sluit het gelukzalige rijtje af.

Uitgeput zakken we met z’n allen in de bubbelende jacuzzi. Een enthousiast applaus maakt ons terug bewust van de wereld rond ons. Verschillende koppels hebben duidelijk genoten van onze show. We hadden dat natuurlijk kunnen verwachten in deze omgeving, maar toch lichtjes beschaamd gingen we dicht bij elkaar zitten en knuffelden elkaar. We bedankten Els en Marjan en zij ons en toen verlieten we de jacuzzi en de aandacht om nog even na te genieten in de ligzetels.

De Genieter

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Sauna”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *