Afghanistan

()

Als de motoren uitvallen en de laadklep van C-130 open gaat kijkt Ine van tussen de massa reikhalzend uit naar Frank, haar man. Vier lange maanden is hij op missie geweest in Afghanistan, de eerste keer sinds hun huwelijk vijf jaar geleden dat ze Frank zo lang heeft moeten missen. Gelukkig was er nog Skype voor een dagelijkse babbel en hebben familie en vrienden op het thuisfront haar goed opgevangen.

Maar ze heeft Frank vooral gemist  ‘s avonds  alleen in hun huisje  en ’s nachts in het grote bed, hunkerend naar dat mooie warme lijf van hem en naar de goede seks.

Sinds deze morgen voelt ze tintelingen in haar kutje als ze eraan denkt dat ze vandaag weer zal vrijen met Frank. Het zijn dan ook nog eens  haar geile dagen van de maand, twee weken na haar maandstonden, zodat niets een “seksvolle” thuiskomst in de weg zal staan.

Na de laatste plichtplegingen is het eindelijk zover. Als Frank de aankomsthal binnenkomt, vliegt Ine hem om de hals voor een lange intieme tongzoen en innige omhelzing, waarbij Ine onmiddellijk de bobbel in Franks broek voelt als hij haar hard tegen zich aandrukt. De lieve schat is er al even erg aan toe als ik zelf bedenkt ze. Dat belooft.

De dertig minuten durende rit naar huis duurt voor beiden ondraaglijk lang. Ine stuurt. Frank kan zijn ogen niet afhouden van die mooie brunette van hem met haar leuke snoetje en mooi figuur, maar zijn aandacht wordt vooral getrokken door Ine’s prachtige bruine benen en dijen, nauwelijks bedekt door het korte rokje, omhoog geschoven tot bijna aan haar kruis. Het idee dat Ine straks dat mooie onderstel van haar gewillig voor hem zal openen bezorgt Frank een knoert van een erectie.

Ook Ine heeft het erg zitten Ze kan nauwelijks haar aandacht bij het verkeer. Houden. Voortdurend dwalen haar gedachten af naar de seks die er zit aan te komen. Haar lichaam trilt van hitsigheid, haar broekje wordt almaar natter en de spanning in haar tepels en borsten wordt bijna ondraaglijk. Na al die weken gaat ze nog eens genomen worden.

Ine heeft nauwelijks haar handtas op het kastje in de hal neergezet als Frank haar al langs achter bij de borsten grijpt. Zij voelt zijn erectie die tegen haar kont drukt. Hij kust haar in de hals en bijt in haar oorlelletje terwijl hij haar bloesje losknoopt en uittrekt. “Wat heb ik naar je verlangd, schatje,” zegt hij met schorre stem.

Inge trilt op haar benen. Ze ziet de geile blik waarmee Frank in de spiegel naar haar kijkt als hij haar BH omhoog schuift, haar stijve tepels streelt en zacht haar puntige borsten kneedt.

Ine haakt haar BH los en draait zich om naar Frank. Ze knoopt zijn broek los en grijpt met volle hand in zijn boxer, waar ze zijn harde warme penis en balzak vindt. Frank heeft inmiddels ook haar rokje los gemaakt en zit nu met zijn hand in haar broekje, met zijn andere hand haar harde tepels rollend tussen duim en wijsvinger.

Inge werpt het hoofd in de nek en zucht luid als Frank zijn vingers in haar natte gleuf steekt en haar gezwollen klit beroert. Dit wordt haar bijna teveel. Ze voelt hoe haar onderlichaam en kut zich in golven krampachtig samentrekken. Ze stapt uit haar broekje, draait zich terug om gaat ze met gespreide benen staan, kont achteruit, zich vastgrijpend aan het halkastje. Tussen haar benen door grijpt ze de keiharde stijve van Frank, brengt die naar haar kut en wrijft de penis even op en neer door haar gleuf. Ze duwt haar kont achteruit en voelt hoe Frank tegenstoot en zijn dikke stijve genadeloos in haar drijft en haar borsten grijpt. Hun gekreun weergalmt door de hal als hun lichamen versmelten. Vier maal stoot Frank hard in Ine, dan spuit hij kreunend zijn zaad in haar warme en zuigende kut.

Ine voelt het kloppen van de penis als Frank zijn zaad loost. Er schijnt geen eind aan te komen. Dit gevoel en de samentrekkingen van haar kut en buik zorgen ervoor dat de sinds deze morgen opgehoopte hitsigheid in haar lijf losbarst in een daverend orgasme. Zich vastklemmend aan het kastje komt ze luid kreunend, schokkend en trillend op haar benen hevig klaar.

Nog even blijven ze, genietend van dit moment in dezelfde houding staan tot Franks verslappende penis uit Ine’s kut glijdt. Ine voelt hoe Franks zaad uit haar loopt. Tussen haar benen door ziet ze hoe het een klein plasje vormt op de vloer.

Na een verkwikkende douche en een lichte maaltijd installeren ze zich op het terras in het deugddoend zonnetje van deze mooie septemberdag, genietend van een koel wit wijntje. Naakt liggen ze hand in hand op het grote tuinbed, elkaar af en toe strelend en kussend. Ze hoeven zich geen zorgen te maken gezien te worden want het terras en de kleine tuin zijn omgeven door een hoge haag, het tuinhek is op slot en de dichtste buren wonen tweehonderd meter ver.

Frank vertelt honderduit over zijn ervaringen en zelf vertelt Ine hem de laatste lokale nieuwtjes. Als ze hem op zeker ogenblik iets vraagt en geen antwoord krijgt merkt ze dat hij in slaap is gevallen. Liefdevol kijkt ze naar haar man, naar zijn kort geknipt blonde kopje, zijn mooi gespierde bovenlichaam en armen. De krachttrainingen in de fitness en de gym tijdens zijn dienst in Afghanistan hebben hun uitwerking niet gemist. Ze dekt Frank toe met een handdoek.

Met gesloten ogen ligt Ine naast Frank te soezen en denkt eraan dat ze hem bij één van hun gesprekken via Skype heeft gezegd dat ze graag een kind wil. Ze acht de tijd er rijp voor en de eenzaamheid tijdens zijn afwezigheid heeft er ook toe bijgedragen. Ze is ten slotte ook al vijfentwintig. Frank had haar lachend beloofd dat ze er werk zouden van maken eens hij weer terug was.

Enkele weken geleden is ze dan ook gestopt met de pil. De wekenlange onthouding en de hunkering naar seks van hun beiden zal de kansen op een spoedige zwangerschap wel verhogen bedenkt ze.

Het vluggertje bij de thuiskomst heeft de onrust in haar lijf niet helemaal bedwongen en ze is nog altijd opgewonden. Ze verlangt naar een neukpartij met alles erop en er aan. Haar hand dwaalt af naar haar kruis. Haar lipjes zijn nog steeds gezwollen en ondanks de douche van een paar uur geleden is haar kutje vochtig, waarschijnlijk is het nog het zaad van Frank, dat er uit komt.

Ze gaat even met een vinger in haar kut en dan tussen haar schaamlippen verder terug omhoog tot bij haar knobbeltje dat ze zacht begint te strelen. Wellustig spreidt ze  haar benen als ze de tintelingen in haar kut voelt.

De spanning in haar buik en borsten neemt toe. Ze wrijft even haar tepels die keihard zijn. Ine zucht van ingehouden lust en wendt haar hoofd naar Frank die nog steeds vredig slaapt. De handdoek de ze op hem heeft gelegd is van hem afgegleden.

Vertederd kijkt ze naar het slappe dingetje en naar de blond behaarde zak met de zware ballen die heel onschuldig tussen zijn benen liggen. Nog altijd kan Ine zich erover verwonderen hoe dit klein verschrompeld piemeltje in een paar ogenblikken kan veranderen in de keiharde neukstaaf die haar zoveel genot verschaft.

Ine legt haar hand op het Franks geslacht en streelt het zacht. Frank zucht even in zijn slaap. Haar strelingen missen hun uitwerking niet en ze kijkt toe hoe de penis zwelt en zich met kleine schokjes opricht tot hij zacht wiebelend op Franks buik ligt. Haar kutje tintelt.

Ze neemt de penis bij de schacht en begint de voorhuid op en neer te bewegen, daarbij telkens de forse paarse eikel ontblotend. Ze merkt nu dat Frank wakker is en met half open ogen ligt te genieten van haar handelingen. Franks onderbuik trekt samen. Hij kreunt zacht, grijpt haar rechterborst en knijpt zacht in haar tepel.

Ine knielt en buigt zich over Frank. Ze neemt zijn lid in haar mond. Afwisselend likt en zuigt ze de schacht en de gezwollen eikel, zet er even zacht haar tanden in, of gaat ze met het puntje van haar tong door het spleetje. Frank heft zijn bekken en kreunt. Hoewel het nog maar een paar uur uren geleden is, is de drang om zijn zaad in zijn vrouwtje te lozen er terug.

“Stop even, schat”, zegt hij als hij de stuwing in zijn onderbuik voelt.

Hij wil Ine een goede beurt geven en terug in haar klaar komen. Ine gaat naast Frank liggen. Teder kussend, likkend, bijtend, elkaars geslacht strelend beminnen ze elkaar, hun lichamen verstrengelt geilen ze elkaar op, tot wanneer Ine op haar knieën schrijlings over Franks gezicht gaat zitten en hem haar kut aanbiedt.

Frank snuift de geur op van het mooie harige kutje dat hij zolang heeft gemist en kijkt wellustig naar de openstaande gezwollen en gerimpelde schaamlipjes, glinsterend van haar kutvocht. De gezwollen klit, groot als een erwt, komt er uit piepen. Frank gaat even met zijn vinger in het gaatje wat Ine een gesmoord gekreun ontlokt.

”Toe schat, lik me, ik ben heet ” zegt Inge met hese stem en duwt haar kut tegen Franks gezicht.

Ine houdt ervan gebeft te worden. Terwijl hij haar borsten en tepels kneedt maakt Frank met zijn tong eerst rondjes tussen de plooien van haar kut, waarna hij even met de tongpunt over en weer tussen de kleine lipjes gaat. Hij vermijdt de klit nu al te raken wat Ine bijna gek maakt. Ze kreunt van wellust en trilt over gans haar lichaam. Als ze dan eindelijk Franks tong op haar klit voelt, hij die met de punt van zijn tong begint te masseren en er heel teder aan zuigt, ontploft ze. Luid kreunend en schokkend komt ze klaar.

Ine rolt van Frank af en gaat met wijd gespreide opgetrokken benen op haar rug liggen. Ze grijpt Franks stijve penis.

“Neuk me,” zegt ze.

Ine’s gezicht is rood aangelopen en zwaar hijgend kijkt ze toe hoe Frank tussen haar benen knielt. Zijn penis met de gezwollen paarse eikel staat trillend fier rechtop. Hunkerend naar Franks stijve heft ze haar bekken.

Frank plaats zijn penis tegen Ine’s kut en wrijft er mee over haar lipjes en klit. Ine draait met haar kont, verlangend om genomen te worden. Zacht grommend duwt Frank teder en langzaam zijn keiharde lid, 17 cm lang, diep in Ine’s slijmerige kut. Luid kreunend voelt ze hoe de harde penis in haar binnen dringt, haar kut open rekt en vult. Tintelingen van genot trekken door haar lichaam. Haar kut en baarmoeder trekken zich samen. Ze blijven even stil liggen genietend van hun eenwording. Dan begint Frank voorzichtig in een gelijkmatig tempo Ine te neuken. Ine plant haar hielen in Franks lenden en duwt mee op het ritme dat hij in haar stoot.

Genietend ondergaat ze met wijd open mond, luid zuchtend, het stoten van de harde penis die als een zuiger in en uit haar kut gaat, zelf met vlugge vingers haar klit masserend. Plots is het daar, dat onbeschrijfelijk overweldigend gevoel. Een siddering trekt door haar lijf als krampachtige samentrekkingen door haar buik en kut schieten. Wild stoot Ine luid schreeuwend haar bekken omhoog.

Frank grijpt Ine’s kont, houdt haar bekken omhoog en stoot ongenadig zijn stijve in haar warme spannende kut. Als hij voelt hoe zijn zaad zich vanuit zijn ballen een weg naar buiten zoekt, stoot hij diep toe en spuit Ine met een woeste schreeuw vol.

Een paar weken later stelt Ine vast dat ze over tijd is.

Doom&Gloem

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *