Bal populaire

()

De kille bries die door het openstaande raam naar binnen stroomt, doet Ria ontwaken. Enkel tot haar middel met een laken bedekt, voelt ze hoe de kilte voor kippenvlees op haar lichaam zorgt en haar tepels doet verstijven. Ze kijkt opzij naar Jan die rustig ademend op zijn rug naast haar ligt te slapen, zijn behaarde borst in een gelijkmatig tempo op- en neergaand. Ook hij ligt er met ontbloot bovenlichaam bij, het is immers een zeer zwoele nacht geweest, het gevolg van de aanhoudende warmte van de voorbije dagen. Steunend op één elleboog kijkt Ria over Jan heen op de klokradio. 8:05 geeft het scherm aan. Ze licht even het laken op en kijkt naar Jans geslacht, naar de penis die naar links gevallen nietig en slapjes op de harige zak rust. Teder legt ze er haar hand op. Als een volgende windstoot de overgordijnen doet opbollen, trekt ze het laken over hen heen. Heel in de verte rommelt de donder.

Luisterend naar het naderend onweer denkt Ria terug aan gisteren. Hoe ze na een tiendaagse vakantie aan de Costa samen met haar oudere zus Annie rond deze tijd is opgestegen van de luchthaven van Alicante. Ze glimlacht als ze eraan denkt hoe ze voorlaatste nacht van hun verblijf de kamer voor zich alleen heeft gehad omdat Annie was meegegaan met Pedro, de barman van het hotel. Ze kenden de charmante Pedro al van het jaar voordien toen ze in hetzelfde hotel logeerden. Toen al had hij geprobeerd om Annie te versieren doch die was niet ingegaan op zijn avances. Nu wel. Blijkbaar in hoge nood en na een paar glaasjes stimulerende cava was ze na het sluiten van de bar met de tien jaar jongere Pedro meegetrokken naar diens kamer.

Pas ‘s morgens vroeg was Annie terug komen opdagen. Afgepeigerd was ze als een blok in slaap gevallen om pas na de middag op te staan. Toen ze nadien aan het zwembad lagen had zij Ria haar belevenissen van de voorbij nacht in geuren en kleuren verteld. Op het vlak van seks hebben beide zussen nooit geheimen gehad voor elkaar en Annie had verteld hoe Pedro haar meerdere keren als een onvermoeibare Spaanse volbloedhengst had genomen met zijn lange dunne penis en haar daarbij alle hoeken van de kamer had laten zien. Ze had er een ietwat schrijnend kutje aan over gehouden. Het relaas van haar zus had Ria niet onberoerd gelaten. Ze had Annie toevertrouwd dat ze dringend ook een goede beurt nodig had. De onrust in haar onderlichaam en het verlangen naar seks met Jan hadden haar sindsdien niet meer los gelaten.

Toen ze gisteren in de namiddag thuis kwam was Jan er niet. De avond tevoren had hij haar aan de telefoon gezegd dat hij zijn neef ging helpen bij het binnenhalen van de oogst. Hij ging er wel voor zorgen tijdig thuis zijn om zoals afgesproken met haar naar het jaarlijks ‘bal populair’ op het dorpsplein te gaan. Door een panne aan de maaidorser was het oogsten echter uitgelopen en was er amper tijd geweest voor een douche en een snelle hap toen Jan thuis kwam. Bovendien konden haar vroegere schoolvriendin Gerda en diens man Guido, met wie ze hadden afgesproken, ieder moment aan de bel hangen. Het weerzien was ondanks het verlangen naar elkaar zodoende beperkt gebleven tot een innige omhelzing en wat oppervlakkig gescharrel.

Bij hun aankomst op het dorpsplein was de feesttent al aardig gevuld. Ze hadden nog plaats gevonden niet al te dicht bij het podium zodat een deftig gesprek mogelijk bleef. Het weerzien met de vrienden van weleer en de leuke babbel onder het genot van een lekker wijntje hadden voor een gezellige sfeer gezorgd. Het coverbandje mocht er wezen en zorgde ervoor dat de dansvloer voortdurend goed bezet was. Toen ze een traag nummer inzetten had Jan haar meegenomen om te dansen. Het was geleden van de tijd dat ze met hun respectieve wederhelften naar hier kwamen dat ze nog met elkaar hadden gedanst. De manier waarop Jan haar lichaam tegen zich aandrukte, de strelende handen op haar kont, de knie die hij tussen haar dijen perste zodat zijn bovenbeen tegen haar kruis drukte, hadden voor tintelingen in haar tepels en haar kutje gezorgd.

Toen ze ook iets hard meende te voelen tegen haar bovenbeen had ze, gebruikmakend van het gedempte licht op de dansvloer, haar hand tussen hun lichamen gebracht en had ze het gevoeld; Jan had een joekel van een stijve. Toen ze even over de bult in zijn broek wreef had hij haar glimlachend aangekeken en toegefluisterd; “straks krijg je die in je kutje.”

De subtiele strelingen en het geile gefluister onder het dansen hadden ervoor gezorgd dat ze de rest van de avond had doorgebracht met een van opwinding gloeiend lichaam, gespannen borsten, harde tepels en een naar een penis hunkerend kutje.

Ze was zo geil, dat toen ze naar het toilet ging zij bijna klaar was gekomen toen ze bij het afdrogen van haar kutje haar klitje en lipjes had beroerd. Met een vinger in haar slijmerig warme gleufje was ze een paar ogenblikken met dicht geknepen benen blijven zitten, waarna ze haar natte broekje had uitgetrokken, en het in het plastic zakje had gestopt dat ze altijd bij zich in haar handtas had. Toen ze bij de volgende dans Jan had toevertrouwd hoe heet ze was en ze geen slipje meer droeg, had zij gevoeld hoe hij tevergeefs bovenop haar rokje naar de zoom van haar broekje had gezocht.

“Heet teefje” had hij gezegd, zijn bovenbeen nog harder tegen haar kruis drukkend.

Nadat Gerda en Guido, die nog een rit van een half uur voor de boeg hadden, rond middernacht afscheid hadden genomen waren zij na een laatste glaasje te voet naar huis gekomen, een wandeling van twintig minuten. Met Jans arm over haar schouder, hadden ze de kortste weg genomen via het schaars verlichte pad langs de sportvelden, tot waar zo nu en dan nog een flard muziek vanuit de feesttent doordrong.

Haar rechterborst knedend bovenop haar blouse had Jan haar tijdens het stappen gezegd hoezeer hij haar had gemist, hoe hij naar haar verlangde om met haar te vrijen en hoe hij haar eenmaal thuis zou nemen. Hij had de twee bovenste knoopjes van haar blouse geopend en was na wat gefriemel in haar decolleté met twee vingers in haar beha geraakt waar hij de gezwollen harde tepel had gevonden die hij tussen zijn vingers was beginnen masseren. Het kneden van borst en tepel had voor ‘stroomstoten’ naar haar al kletsnatte kutje gezorgd. Door niets of niemand gestoord waren ze door de stille nacht verder gestapt, beiden hevig naar elkaar verlangend.

Ter hoogte van de kantine van de tennisclub had Jan zich even afgezonderd om te plassen. Zij, die het zien van een plassende man altijd al als opwindend had ervaren, had toegekeken hoe Jan een paar meter van haar, al dan niet opzettelijk naar haar gekeerd, zijn gezwollen penis had tevoorschijn gehaald en was beginnen plassen. In het schijnsel van de dichtstbijzijnde straatlantaarn had ze met een van opwinding snel kloppend hart alles goed kunnen gadeslaan. Toen ze zag hoe Jan zijn penis afschudde was zij, zich geen blijf meer wetend met haar hitsigheid, tot bij hem gegaan en had ze hem meegetrokken naar de voorkant van het gebouwtje, onttrokken aan het zicht van op het pad. Hem heftig zoenend had ze gulzig haar hand in zijn boxer gestopt, woelend in zijn schaamhaar, zijn ballen en penis strelend.

“Ik wil je nu in mij voelen”, had ze gezegd, de intussen keiharde penis en ballen bevrijdend. Ze had gekreund en hitsig haar been rond Jans middel geslagen toen hij met zijn hand onder haar rokje ging en haar druipnatte kutje met zijn vingers penetreerde.

Jan had haar naar de picknicktafel onder de luifel van de kantine gedwongen en toegefluisterd dat hij haar langs achter ging nemen. Met haar rokje opgeschort tot aan haar middel, de benen wijd en de kont achteruit had ze de randen van de tafel gegrepen. Trillend van verlangen, had ze gevoeld hoe Jan zijn stijve tegen haar kut had gepositioneerd. Toen hij snel en ongeremd met een forse opwaartse stoot in haar drong had ze gesmoord gekreund van genot toen haar kutje werd opgerekt door de dikke harde penis. Zwaar hijgend, had ze het harde stoten van de penis in haar smachtende kut ondergaan. Het kletsen van Jans onderbuik tegen haar kont bij iedere stoot en haar ingehouden gekreun waren het enige dat de stilte had verstoord. Ze had eindelijk het opgekropte verlangen van de voorbije dagen kunnen loslaten en terwijl golven van genot door haar hitsige, hete lijf gierden had ze gevoeld hoe haar kut zich sloot rond de pompende penis.

Ze was zacht beginnen jammeren toen het er plots was, dat onbeschrijfelijke gevoel, ontbrandend in haar onderbuik, dat haar baarmoeder en kut deed samentrekken. Schokkend, een diep gegrom uitstotend was ze klaar gekomen terwijl haar kut zich ritmisch samentrok rond de goddelijke penis. Ze had het zwellen en het pulseren ervan gevoeld toen Jan ingehouden kreunend na een laatste diepe stoot in haar klaarkwam en zijn zaad haar kut vulde.

Voorover liggend op de tafel en terwijl het sperma uit haar droop nadat Jans penis uit haar was gefloept had ze gehoord hoe er op het pad enkele meters van hen vandaan een paar fietsers luid pratend voorbijkwamen.

Een harde donderslag doet Ria uit haar overpeinzingen opschrikken. Jan ligt nog steeds met gesloten ogen naast haar. Ze voelt hoe zijn penis door haar strelingen is gegroeid en er gezwollen maar nog niet gans stijf bij ligt. Het terugdenken aan de gebeurtenissen van enkele uren terug heeft ook op haar zijn uitwerking niet gemist, want ze voelt hoe vochtig plakkerig haar kutje is als ze er even met een vinger door gaat. De tintelingen die richting haar kutje gaan als ze haar gespannen borsten met de harde tepels streelt zorgen voor een prettig gevoel. Haar onderbuik en kutje trekken samen, alweer verlangend naar Jans penis

Als een nieuwe windstoot de overgordijnen doet opbollen, wipt Ria uit bed en gaat het raam sluiten. Jan die al even wakker is, doch zwijgend en genietend de handelingen van Ria heeft ondergaan, opent de ogen als zij uit bed wipt. Hij kijkt naar de fraaie kont van zijn lief als ze naar het raam loopt en het sluit. Hij voelt hoe zijn penis en ballen reageren. Als Ria met licht deinende borsten en stijve tepels, terug naar bed komt steekt hij zijn hand naar haar uit. Ria knielt neer op bed en kust Jan teder op de mond terwijl ze naar zijn penis reikt. Jan ziet het kippenvlees op haar borsten, grijpt haar linkerborst en draait de harde tepel even tussen zijn vingers.

Ria gaat schrijlings over Jan zitten zodat ze met haar kruis boven zijn gezicht komt. Jan snuift de opwindende geur van haar kutje op en ziet hoe de haartjes rond de uitstulpende lippen glinsteren van haar sappen. Ria kreunt als Jan met een lange haal van zijn tong over haar schaamlippen gaat. Ze grijpt zijn hoofd en werpt haar hoofd in de nek als hij doorgaat met likken.

Jans kneedt Ria’s gespannen borsten en masseert de donkere harde tepels. Zij kreunt zacht als ze de tintelingen voelt die door haar lichaam trekken als gevolg van het likken van haar kut. Ze voelt Jans tong tussen de plooien van haar kutje en tussen haar lipjes. Als hij ook haar klitje begint te likken trekken haar buik en kutje spastisch samen. Zij begint luid te zuchten en als Jan haar lipjes en klitje naar binnen zuigt komt ze kreunend en sidderend klaar.

Het onweer is nu vlakbij en boven het huis met krakende donderslagen en bliksemschichten die de verduisterde kamer verlichten. De eerste regendruppels en hagelstenen kletteren tegen het raam, maar dit ontgaat Ria en Jan die gepassioneerd de liefde bedrijven en alleen aandacht hebben voor elkaar en hun lusten botvieren. Ria heeft zich omgedraaid en zit schrijlings op Jan met haar kont omhoog naar hem gekeerd, standje 69. Ze streelt Jans flanken en ziet hoe hij hitsig zijn buik intrekt. Teder neemt ze met twee vingers de stijve penis, zwaar van het bloed, vast. Ze stroopt de zachte voorhuid, aan de rand met kleine blaasjes voorvocht bedekt, omlaag. Jan kreunt als ze zijn eikel in haar mond neemt, er met haar tong rond draait en hem begint te pijpen, nu eens diep, dan weer zuigend of de schacht over gans de lengte likkend.

Jan geniet van de warme mond rond zijn stijve en het strelen van zijn ballen. Het zicht op Ria’s kut met de gezwollen open staande schaamlippen en het knobbeltje dat even komt piepen zorgt dat het zware gevoel in zijn ballen en de drang om zijn zaad in dat heerlijk kutje te lozen toeneemt. Als hij zijn tong diep in haar steekt hoort hij hoe Ria binnensmonds kreunt. Met snelle bewegingen laat hij zijn tong tussen haar lipjes flitsen, afgewisseld door een lange diepe haal waarbij hij haar klitje raakt. Ria begint steeds heftiger met haar kont te draaien, tot ze plots begint te schokken, zich voorover laat vallen en luid kreunend voor een tweede keer klaar komt.

Jan komt onder Ria vandaan, neemt haar heupen vast en trekt haar naar zich toe zodat ze op ellebogen en knieën steunt. Met zijn knie duwt hij haar benen verder uit elkaar en duwt haar schouders neer zodat ze met een holle rug, de benen wijd uiteen, voor hem ligt. Jan buigt zich over Ria en streelt liefkozend haar venusheuvel en buik en gaat door naar haar neerhangende borsten die hij kneedt en waar hij de harde tepels vindt.

Ria draait hitsig met haar kont. Ze wil genomen worden en Jan in haar voelen. Ze graait tussen haar benen door naar zijn penis en ballen.

“Steek ‘m erin,” smeekt ze, hees van wellust. Jan kijkt toe hoe Ria’s frêle hand zijn penis grijpt en die naar haar uitnodigend slijmerige kutje brengt.

“Aa… ha… ah… ha… ah…”! Klinkt het luid als Jan met een forse stoot diep in haar komt en ze voelt hoe de keiharde penis haar smachtend kutje open drukt en vult. Jan blijft even stil in haar, genietend van de heerlijk vochtige warmte rond zijn penis.

Terwijl het buiten tempeest en de regen met bakken uit de lucht valt, begint Ria, haar kont achteruit stotend, op Jans stijve knots te rijden. Die kijkt toe hoe de schaamlippen van zijn hitsige wijfje over en weer bewegen rond zijn stijve die stilaan bedekt wordt door vlokkig wit schuim uit haar kut. Kreunend bij iedere stoot drijft Ria het tempo alsmaar op als ze voelt hoe alles in haar begint te gloeien en haar baarmoeder en kut spastisch samentrekken. Plots begint haar lichaam onbedaarlijk te schokken en een luide schreeuw uitstotend bereikt ze een volgend orgasme.

Even bekomen is er niet bij want Jan grijpt Ria vast en draait haar op de rug. Hijgend spreidt die wellustig haar benen om Jans stijve te ontvangen. Ze kijkt hoe Jan steunend op zijn handen tussen haar gespreide opgetrokken benen knielt. Ze grijpt de zware gezwollen stijve met de paarse kop die tussen zijn benen bungelt en brengt die naar haar kut. Ze heft haar kont en kreunt van genot als ze voelt hoe de knots soepel en diep in haar dringt en Jan begint te stoten. Met opgericht hoofd probeert ze te zien hoe de stijve penis in en uit haar kut gaat. Jans flanken en kont strelend voelt ze hoe zijn bilspieren zich spannen telkens hij grommend diep in haar stoot. Ze ziet het van wellust vertrokken gezicht van haar minnaar als hij haar aankijkt.

“Geef het mij” steunt ze, verstrengeld haar benen rond Jans middel, slaat haar armen rond zijn schouders en ondergaat kreunend het genadeloze stoten van de penis in haar kut. Ze voelt hoe die zich rond de penis sluit en spant haar spieren zodat haar kut melkende bewegingen maakt. Jan voelt hoe de zich aan hem vastklampende Ria bij iedere stoot haar hielen in zijn lenden duwt. Hij haakt zijn ellebogen in Ria’s knieholten, grijpt met beide handen haar billen en begint sneller en harder te stoten als hij de contracties voelt die het zaad vanuit zijn onderbuik naar buiten stuwen. Dierlijk grommend komt hij klaar en spritst heftig schokkend zijn zaad diep in Ria, die kreunt en haar nagels in Jans rug slaat als zij de pulserende penis voelt die het zaad in haar spuit. Ze slaakt een gilletje als zij Jans liefdesbeet in haar hals voelt.

Als ze even later drijfnat van het zweet nagenietend naast elkaar liggen horen ze hoe het onweer in de verte wegtrekt.

Doom&Gloem

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Bal populaire”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *