De kijkhut

()

Els en Jan trappen stevig door op het jaagpad langs de rivier. Toen ze deze middag thuis vertrokken voor een tochtje met de fiets wees niets er op dat het weer zo zou omslaan en het zou gaan regenen. Een halfuur geleden echter is de wind plots opgestoken en zijn donkere wolken komen aanzetten uit het zuidwesten. Nu beginnen er ook dikke regendruppels te vallen. Het is nog een gans eind naar huis en langs dit stuk van de rivier is er geen beschutting. De enige mogelijkheid tot schuilen is de vogel-kijkhut aan de grote waterplas even verderop. Doortrappen dus.

Haastig maken zij hun fietsen slotvast aan het draaihek dat toegang geeft tot het paadje richting kijkhut en lopen vlug door. Juist als ze de houten vlonder betreden die naar de hut leidt begint het te plenzen.

”Rennen”, roept Jan.

Nahijgend van het korte sprintje staan ze in de kijkhut terwijl de regen op het golfplaten dak roffelt.

“Dat was op het nippertje”, lacht Els, terwijl haar boezem op en neer gaat.

“Gelukkig zijn we nog niet kletsnat”, zegt Jan. Zijn blikken glijden over Els’ lichaam. Wat is ze toch mooi zoals ze daar nu staat, in haar strapless topje, kort jeans rokje, haar blote schouders glimmend van de regen. Doordat het topje enigszins doorweekt is wordt de vorm van haar borsten geaccentueerd. Hij ziet hoe haar tepels zich tegen de stof aftekenen. Zijn penis roert zich even en zijn onderbuik trekt samen. Wat krijgt hij plots zin om dit prachtwijfje van hem hier en nu in deze hut te nemen.

Els herkent de geile blik in de ogen van haar man, maar laat niets merken. Na al die jaren kent ze hem wel. Als ze straks thuis komen zal ze haar Jan eerst eens lekker verwennen en zich dan eens stevig door hem laten nemen, denkt ze. Ze voelt hoe haar kutje zich bij die gedachte samentrekt, zet zich op de houten zitbank bij de vensteropening en kijkt naar buiten. Zij knijpt haar benen samen om de onrust in haar onderlichaam te bedwingen.

De neer-gutsende regen vormt blaasjes op het oppervlak van de waterplas en het ziet er naar uit dat het niet zal ophouden met regenen het eerste halfuur.

Plots voelt ze hoe Jan langs achter over haar komt leunen en zijn handen langs boven in haar topje laat glijden, haar borsten vast neemt en die zacht begint te kneden.

“Ik heb zin in je”, zegt hij.

“Dat dacht ik al”, zegt ze en blikt omhoog naar hem. Els voelt hoe haar kutje zich weer samentrekt en het een beetje nat wordt tussen haar benen. Zij voelt iets hard in haar rug drukken. Jan drukt een kus op haar lippen en laat haar los. Hij gaat naar de deur die hij blokkeert met een van de stoelen die in de hut staan. Met dit weer zal er wel niemand komen doch men weet maar nooit.

Els keert zich naar Jan toe en beseft direct wat hij van plan is. Hij gaat haar hier en nu nemen en vullen met zijn zaad. Een golf van wellust giert plots door haar lichaam, haar tepels richten zich op en haar kutje trekt zich samen.

“Kom”, zegt ze en steekt haar hand uit naar Jan, die bij haar komt staan. Ze maakt zijn short los en trekt zijn slip omlaag. De uit zijn omknelling verloste stijve penis slaat tegen zijn buik. Els kijkt met een geile blik naar de opgerichte, wippende stijve in de blonde bos schaamhaar vlak voor haar. Zij geraakt nog steeds niet uitgekeken op deze prachtige staaf die haar al zo dikwijls heeft gevuld en genot heeft bezorgd. Ze neemt hem vast, schuift zacht de voorhuid achteruit over de gezwollen natte eikel en drukt er een zoen op.

Jan trekt Els nu recht, schuift haar topje omlaag en kneedt zacht haar borsten waarvan de grote stijve tepels vooruit priemen. Hij tilt Els op en zet haar neer op de lange houten tafel waarop ze zich met gespreide benen neerlegt, steunend op de hielen. Jan stapt uit zijn short en slip en gaat voor Els staan. Hij schuift zijn handen onder haar rokje en als Els haar kont opheft trekt hij haar zwarte slipje uit. Haar rokje en topje zitten nu opgeschort rond haar middel. Het is een geil zicht zoals ze daar nu ligt, klaar om genomen te worden. Hij kijkt wellustig tussen de benen van zijn vrouw, naar haar met zwart schaamhaar bedekte kutje. Met zijn vingers op haar venusheuvel, maakt hij met zijn duim draaiende bewegingen over haar lipjes die al uiteen geweken zijn en glinsteren van haar sappen, gaat dan even met diezelfde duim naar binnen en voelt hoe nat Els al is.

“Mm, lekker nat” zegt hij. Els zucht en heft haar heupen.

“Neuk me”, zegt ze.

Jan trekt Els wat meer naar de rand van de tafel. Haar kutje is nu op de perfecte hoogte om gepenetreerd te worden. Els richt haar hoofd wat op en ziet hoe Jan de voorhuid van zijn penis een paar maal over en weer haalt over de paarse eikel, hoe hij nog wat dichter schuift en voelt hoe hij zijn eikel tussen haar lipjes plaatst en zacht, in één beweging in haar natte kutje dringt. Ze kreunt van genot als ze voelt hoe de stijve knots haar kutje open rekt.

“Oh, Jan”, steunt ze. Jan blijft even stil in haar en begint dan zacht te stoten terwijl hij kijkt hoe de mooie borsten van Els mee bewegen op zijn ritme.

Terwijl de regen in een monotoon geluid op het dak neervalt, beminnen ze elkaar. Els geniet, met haar benen rond het middel van Jan geklemd, van de in haar stotende penis. Jan neukt haar nu met lange halen en bij elke stoot duwt ze haar hielen in zijn lenden terwijl ze zich aan de rand van de tafel vasthoudt. Jan ziet hoe de schaamlipjes van Els mee bewegen telkens zijn penis, nat van haar vocht, in en uit haar schuift.

Els voelt hoe de samentrekkingen in haar buik en onderlichaam toenemen naarmate Jan het ritme opdrijft en haar klitje en tepels masseert. Golven van genot stromen door haar. Jan kijkt met wellust toe hoe zijn vrouw zacht kreunend en met  gesloten ogen ligt te genieten, haar borsten met de stijve tepels op en neer deinend. Het idee dat hij zo dadelijk mag klaar komen in dat mooie lichaam van haar windt hem nog meer op.

Jan voelt zijn zaad stuwen en begint nu harder te stoten in Els, die de stoten luid kreunend opvangt. Ze voelt hoe haar kutje zich om de ongenadig stotende penis spant, een warme gloed zich van haar lichaam meester maakt en haar baarmoeder zich samentrekt. Luid kreunend en trillend over gans haar lichaam bereikt ze haar hoogtepunt terwijl ze haar heupen wild omhoog stoot en met haar hielen Jan naar zich trekt.

Als Jan hoort en ziet hoe Els kreunend van genot klaar komt en voelt hoe haar kutje zich ritmisch om zijn penis samentrekt, grijpt hij haar billen, slaat zijn nagels in haar vlees en stoot zijn penis diep in haar warme kutje. Schokkend en grommend bij iedere stoot loost hij zijn zaad in Els.

Jan buigt zich voorover, geeft Els een innige zoen en legt zijn hoofd op haar borsten. Hijgend en nagenietend blijven ze zo nog even liggen tot Els plots zegt; ”het regent niet meer.”

“Wat jammer,” antwoordt Jan, terwijl hij een por tussen de ribben krijgt.

Doom&Gloem

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “De kijkhut”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *