Bikini(ets)

()

Jasper en ik hadden zo een 2 jaar geleden onze intrek genomen in een nieuwbouw rijhuis in een speelstraat. Mooie comfortabele huisjes, betaalbaar en bovenal met achter het huis een behoorlijk diepe tuin. We dachten stilaan aan kinderen en vonden daarom deze jonge en kindvriendelijke buurt een uitstekende opportuniteit.

Omdat we toch een vrij forse lening hadden afgesloten en om het huis en de tuin volledig af te werken zat op vakantie gaan er de twee voorbije jaren niet in. Aangezien we beiden in het onderwijs staan, Jasper doceert sierkunsten, ik geef Nederlands en Engels in het secundair onderwijs, hebben we een zee aan vakantie.

Tijdens onze eerste zomervakantie hebben we zowat heel de tuin aangelegd. Een terras tegen het huis en de achterdeur aan, bedrading rond de gehele tuin en voor de bedrading een hele rij coniferen. Het is te zeggen conifeertjes, want ze behoorden nog behoorlijk te groeien. Na één jaar stonden de coniferen zowat op ooghoogte maar hier en daar kon je er nog goed doorheenkijken. Na nog een jaar zouden ze wel volledig volgroeid zijn zodat we volop van onze privacy zouden kunnen genieten. Niet dat we zo een liberaal koppel zijn. Op reis durven we wel eens naar een naaktstrand te gaan maar in de buurt waar we onze kinderen gaan opvoeden houden we het liever deftig. Overigens zou je van op het eerste verdiep van de buren toch steeds over de coniferen heen in onze tuin kunnen kijken.

De coniferenhaag diende dus enkel om niet steeds te moeten zien wat de buren op de barbecue gooien en om zelf ook rustig in de tuin te kunnen picknicken. Toffe buren ook trouwens. Allemaal zowat van dezelfde generatie.

Onze buren links waren een koppel met een baby’tje van 6 maanden. De buren rechts waren een vijftal jaren ouden dan wij, maar nog kinderloos. Zij, Vera, werkte op een bankkantoor in de buurt en was een aantrekkelijke vrouw. Hij, Marc, was van het playboytype en werkte voor een audiovisueel productiehuis. Het was dan ook een veelbesproken figuur in de straat. Hij zou vaak uithuizig en niet vies van een vreemde wip zijn. Zijn vrouwtje slikt het allemaal, zei men. Jasper en ik, bemoeien ons niet met de roddels.

Wanneer wij Vera of Marc zagen dan praatten we wat over koetjes en kalfjes, het weer en meer van dat. Daar bleef het dan ook bij. Geen van ons had nood aan een verdere kennismaking, dus bij elkaar gaan eten of aperitieven hoorde er niet bij.

Onze tweede zomervakantie in ons nieuwe huis zouden we het wat rustiger aan doen. Jasper zou wat vaker naar de tennisclub gaan en behoudens enkele kleinere werkjes aan het huis zouden we vooral genieten van de tuin en de zon. Ik kon uren in mijn bikini van de zon liggen bakken, uitgestrekt in mijn nieuwe transatlantieker. Drankje erbij en dan lekker lui doezelen of lezen of een kruiswoordpuzzel oplossen.

“Wat heb je meer nodig dan dit, Jasper?” Vroeg ik hem op zo een luie zomermiddag. Ik verwachte uiteraard geen antwoord op mijn retorische vraag, maar dat kwam er toch.

“Een grotere tuin, die écht volledig privé is,” mijmerde Jasper. “Zo kan je lekker in je blootje zonnen en integraal bruin worden, zonder van die witte plekjes op je lijf”.

“Maar Jasper toch, jij zei altijd, een vrouw is als een kip, het witte vlees is het lekkerst” lachte ik terug. Jasper glimlachte, viel over mij en kuste me hartstochtelijk op de mond. Zijn ene hand zocht mijn borsten terwijl zijn andere hand onmiddellijk in mijn broekje schoof om mijn billen te strelen. Verder dan dat gingen we echt niet in de tuin. De buren weet je wel. En op zo een moment moest ik Jasper gelijk geven, een nog grotere tuin met wat meer privacy was wel leuk geweest en we zouden ongestoord kunnen stoeien en rampetampen in de tuin.

Op een zoveelste zonnige dag kwam Jasper, na een ochtendje tennis, terug binnen met een groot pak onder de arm, en een nog grotere ondeugende grijns op het gezicht. “Voilà, vanaf nu kan je zoveel en zo vaak je wilt in je blootje zonnen” zei hij.

Ik had er toen geen gedacht van dat wat er in het pak zat mij nog zowel zeer aangename, als zeer gênante, als zeer onaangename momenten zou bezorgen. Ik begreep er niets van en verwachte dat hij een soort zonnescherm uit het pak zou halen. Niets was minder waar. Het pak bevatte verf en schmink in alle tinten en kleuren. Penselen en crèmes en doekjes.

“Bodypainting” zei hij plechtig en luid. De achtste kunst.

“Je bedoelt toch niet dat je vanaf nu de bikini’s op mijn lichaam gaat schilderen.” lachte ik hem uit.

“Toch wel, als docent sierkunsten kan dat voor mij geen probleem zijn. De verf is volstrekt onschadelijk voor je lichaam en ze laat bovendien het zonnelicht door. Van op een behoorlijke afstand zal niemand zien dat je eigenlijk helemaal niets aanhebt. Niemand van de buren zal iets merken”.

“En als er plots iemand aanbelt?” vroeg ik.

“Dan trek je toch gewoon je badjas over aan, dat doe je nu toch ook…”

“En als het begint te regenen? Dan verdwijnt mijn bikini als sneeuw voor de zon!” probeerde ik een nieuw argument tegen (hoewel ik de idee wel leuk vond).

“Als het begint te regenen dan kom je naar binnen, dat doe je nu ook.”

“En ga jij je dan ook zo een zwembroek aanschilderen?”

“Dat kan niet schat, wat ik hier van onderen heb hangen kan je moeilijk weg verven, overigens moet ik ook bij jou nog een klein aanpassingentje uitvoeren.”

“Hoezo aanpassingentje?”

“Al je haartjes moeten weg, anders kan ik er geen mooi slipje over schilderen. Kom vooruit we beginnen eraan.” En voor ik nog verder kon protesteren trok hij me mee naar de badkamer waar ik geen tijd volledig in mijn blootje stond.

Als een volleerde kutjeskapper (bestaat dat beroep, anders moet het dringend uitgevonden worden!) scheerde Jasper mijn kutje kaal. Eerst de haren wegknippen met de schaar, daarna mijn hele pruim en venusheuvel goed insoppen met scheerzeep om tot slot alles af te werken met een scheermesje. Ik was wel een beetje bang dat hij me zou kwetsen want ofschoon mijn slanke figuur (dat mag ik echt wel zonder blozen zeggen) heb ik vrij grote schaamlippen. Mijn binnenste lippen puilen steeds naar buiten wat me bij het seksen wel extra veel genot verschaft. Nadat er op en rond mijn kutje geen spiertje haar was overgebleven trok Jasper nog even mijn billen open en haalde ook de laatste haartjes uit mijn bilnaad weg. Kwestie van afwerking, noemde hij het. Alleen al van mezelf in de spiegel te zien werd ik behoorlijk heet, en mijn kale spleet liet ook Jasper niet onberoerd want alvorens aan het schilderwerk te beginnen gaf hij me nog een goed beurt met die 15 cm van hem.

Nadat al zijn zaad uit mijn kut was geperst werd mijn kutje weer volledig droog gemaakt. Dat was nodig voor de bikini. Ik moest toegeven dat Jasper echt geschikt was voor zijn vak. Na eerst een beschermende gel te hebben gesmeerd op de plekken die hij zou beschilderen begon hij mij een effen blauwe bikini aan te meten. Levensecht, compleet met naden en alles. Geen klein niemendalletje, maar een volwaardige zedige bikini. Na goed een half uur stond ik poedelnaakt, maar beschilderd, te aarzelen voor de tuindeur. Ik durfde niet echt naar buiten te gaan. Doorheen de schaarse openingen in onze coniferenhaag zag ik dat de buren wel degelijk in de tuin waren. Zouden ze echt niets merken? Ik voelde me zo bloot, en eigenlijk was ik dat ook. Zouden mijn tepels, die behoorlijk stijf stonden, niet teveel opvallen, zouden ze niet tussen mijn benen kunnen kijken? Jasper had ook daar geschilderd, maar zouden mijn schaamlippen niet teveel opvallen? Jasper verzekerde me dat het absoluut onmogelijk te zien was dat ik geen bikini droeg, ik moest alleen zien dat ik niet echt wijdbeens in mijn zetel zou gaan liggen. Ten slotte stapte ik dan toch maar de tuin in. Eerst aarzelend, daarna flink de pas erin zettend tot waar de transatlantieker stond.

“Goede middag Dorien” riep de buurman van ver. Ik dacht even dat ik verstijfde maar stapte toch verder richting zetel en wuifde op een ongelooflijk onbeholpen manier

“Goede middag” naar hem. Daar heb je het gedonder al dacht ik en ik wilde Jasper nog een woedende blik toewerpen, maar die gaf mij van ver alleen maar een bemoedigende knipoog. Nu ja, mocht de buurman iets gezien hebben, dan zou die wel anders gereageerd hebben.

Toen ik een tijdje in mijn zetel lag begon ik aan de situatie te wennen. Mijn tepels bleven fier overeind staan, want ik was ook behoorlijk opgewonden. Ten slotte lag ik open en bloot in de tuin en een zacht zomerbriesje streelde alle erogene zones van mijn lichaam. Ik begon er echt van te genieten en op een onbewaakt moment betrapte ik mezelf erop dat een van mijn vingers mijn schaamlippen aan het beroeren was. Jasper die ondertussen naast me lag overzag dit alles uitermate geamuseerd. Ik had gehoopt dat Jasper me wel regelmatig van drankjes zou voorzien zodat ik van het heen en weer geloop gespaard zou gebleven zijn, maar Jasper vertikte het.

“Ga jij maar en breng voor mij maar een frisse pint mee, zo raak je wat vertrouwd aan je nieuwe badpak.” En inderdaad ik moest het toegeven na een tijdje was ik er zo aan gewoon dat ik zonder gêne door te tuin liep. Toen ik na een paar uurtjes opnieuw naar de keuken liep voelde ik hoe Jasper me volgde. In de keuken gaf hij me niet eens de tijd om bij de koelkast te geraken.

Alvorens ik daar was had hij me al vastgegrepen in een innige omhelzing. Zijn handen gleden over mijn hele lichaam en verwoestten zo mijn bikini. Hij kneep in mijn blauwe tepels, masseerde mijn blauwe tieten en liet vervolgens zijn handen over mijn venusheuvel en langs mijn bilspleet glijden. Mijn pruim werd zowaar kletsnat en het blauw liep langs de binnenkant van mijn dijen naar beneden. Zijn vingers speelden in en rond mijn schaamspleet en beroerden mijn kittelaar. Jasper stond bijzonder hitsig want in plaats van zachtjes met mijn schaamlippen te spelen trok hij er bijna aan, net zoals die eerste keren dat we de liefde bedreven. Het duurde niet lang voordat ik zijn paal aan de ingang van mijn grotje voelde duwen. Hij neukte me zoals hij dat in lang niet meer gedaan had. Het nummertje ‘s ochtends in de badkamer was niets vergeleken met het spuitwerk dat nu losbarste in mij.

Na ons rechtstaande neukwerk zag de koelkast, waar ik een groot deel van de tijd tegenaan leunde, behoorlijk blauw. Maar dat was nog niets, van mijn bikini bleef er nauwelijks nog iets over en toen we naar zijn lul keken barstten we beiden uit in lachen. Ook die zag er namelijk behoorlijk blauw uit. Voor die dag was het gedaan met zonnen in mijn blote bikini. Maar er stonden nog zoveel warme zomerdagen aan te komen. Jasper werd mogelijk nog beter in het mij beschilderen met bikini’s. Elke dag een ander kleurtje, een ander modelletje, een ander motiefje. De ene dag een kleine bikini met veters, de andere dag een hoog opgetrokken model. Hij amuseerde zich kostelijk met zijn kunst. Ikzelf voelde nog nauwelijks dat ik in mijn blootje liep en paradeerde fier met Jasper’s creaties door de tuin, alhoewel het soms nog wel gebeurde dat mijn handen zachtjes met mijn klitje speelden. Ook wanneer ik alleen thuis was liep ik rond in Jasper’s creaties. En ik zorgde ervoor dat de creaties onaangeroerd bleven tot Jasper terugkwam van het tennis.

Op een dag liep een en ander echter behoorlijk fout. Jasper was naar het tennis terwijl ik in een bloemetjesmotief, in mijn ligstoel van de zon genoot. Terwijl ik een kruiswoordpuzzel aan het oplossen was trokken zware wolken samen boven mijn hoofd wat ik pas bij de eerste dikke druppel ontdekte. Toen ging alles vrij snel, zoals dat bij een zomers onweer vaak gaat. Een donderslag en een gigantische regenbui. Ik pakte mijn kruiswoordboekje en mijn glas bij elkaar en ik liep richting keuken. Tot mijn grote ontsteltenis was de keukendeur in het slot gevallen. Hoe ik ook aan de klink rukte, de deur bleef in het slot. En Jasper, die was op het tennis. De regen stond schuin tegen het huis aan. Slechter kon echt niet. Ik kreeg als het ware een gigantische koude douche over mijn blote lijf, en van mijn bikini met bloemetjesmotief bleef er al snel niets meer over. Binnen enkele minuten stond ik naakt, mezelf proberende te bedekken met mijn armen, aan de keukendeur. Naakt en in mijn huidskleur wel te verstaan. Het gebrek aan donshaartjes op mijn venusheuvel maakte dat ik mij nog veel naakter voelde dan normaal het geval zou zijn. En Jasper zou nog wel enkele uurtjes wegblijven. Waar ik stond was ik veilig voor de buren, ten minste als ik tegen de deur aan bleef staan kon niemand mij zien. Dat is zolang de buren niet naar buiten zouden komen. Maar ja, stelde ik mijzelf gerust, wie komt er nu buiten met zo een onweer? Echter, net zoals zomerse oweeërs vrij snel kunnen losbarsten, zijn ze vaak ook van zeer korte duur. De regen minderde en de zon brak al spoedig door de wolken door. Boven de grasvelden, bij ons en in de buurt ontstond een grote dampwolk. De zon gaf weer warmte maar de regen had voor een stevige opfrissing gezorgd. Dat kon je ook duidelijk aan mijn tepels zien. Ook mijn billen en dijen leken wel kippenvel. Wat natuurlijk niet terugkwam was mijn bikini, wat tot mijn afgrijzen wel geopend werd was de tuindeur van de buren.

“En haal die handdoeken ook maar snel binnen, …hoorde ik Vera naar Marc roepen. En inderdaad ik zag een schim achter de coniferen naar de achterkant van de tuin lopen. Als die nu maar niet doorheen de haag kijkt. Ik probeerde mij in al mijn naaktheid zo klein mogelijk te maken. Of hij mij gezien heeft zou een tijdje een raadsel voor mij blijven. Ik hoorde plots een klik, het was Jasper die de keukendeur opende. Ik ben nog nooit zo snel binnen gesprongen. Ik meende echter nog net “goeie middag Dorien” te horen. Maar dat kon ook verbeelding geweest zijn.

“Oh god, blij dat je zo vroeg thuis bent Jasper” zei ik, en ik viel hem in de armen. “In een stormbui kan je niet tennissen schat” zei Jasper en hij begon me uitbundig te strelen. Die ene tegenslag kon ons niet tegenhouden. Waarschijnlijk hadden de buren niets gemerkt. En we zouden in de toekomst wat voorzichtiger met de keukendeur zijn. Enkele dagen later, Jasper was voor de hele dag naar het tennis, had ik mij al van in de vroege namiddag in een leuk groen geschilderd niemendalletje in de tuin genesteld. Het was werkelijk fantastisch weer. In de tuin naast ons was Marc wat aan zijn vijvertje aan het werken. We stoorden mekaar niet. Aanvankelijk toch niet, want plots gebeurde er iets waarvoor ik eigenlijk altijd een beetje gevreesd had. Buurman stak zijn hoofd “Goeie middag Dorien” doorheen de haag. “Weer aan het profiteren van het mooie weer?”

Ik verstijfde van gêne, als ik mijn man mocht geloven, en dat deed ik gelukkig nog, was er niets waarvoor ik mij hoefde te schamen, want op die afstand kon buurman echt niet zien dat mijn bikini nep was.

“Ja zalig” antwoordde ik maar, hopende het gesprek hiermee af te ronden. Niets was echter minder waar, Marc begon zelfs nog te zaniken over al het werk wat hij aan de vijver had gehad. Dat terwijl ik daar toch maar in mijn blote flikker lag. Bovendien moest het een speling van de natuur zijn, want ik wilde niets van opwinding toegeven aan mezelf, dat juist toen mijn tepels zich oprichtten.

“Nieuwe pompen” zei Marc “ en ook een volledig nieuwe fontein, kom maar eens kijken als je wil, …” Dat laatste ging als een bliksem door mij heen, hoe kon ik nu gaan kijken? Als ik zo dicht bij hem zou komen, zou hij zelfs zien dat er rond mijn tepels al enig schilfertje verf verdwenen was. Kon ik anderzijds blijven liggen en doen alsof het me niet interesseerde?

“Tja, Marc, als je het niet erg vindt, dan kijk ik straks wel even.” antwoordde ik.

“Ah?” zei Marc ontgoocheld en niets begrijpend “weet je wat, ik ga me binnen een cocktail inschenken en ik breng er voor jou ook een mee.”

“Fijn” zei ik, want dat kon ik toch ook niet weigeren. Bovendien, dat gaf me de kans om binnen snel mijn badlaken aan te trekken. Ik haastte me naar binnen en trok mijn badjas aan. Ik bond hem zeer goed vast zodat hij toch zeker niet zou gaan openhangen en alsnog mijn geheim verraden.

Ik wilde net terug naar buiten gaan om de cocktail in ontvangst te nemen en dan toch maar een oogje op de fontein te gooien, toen de deurbel ging.

“Wie nu weer” haastte ik mij naar de voordeur, en daar stond Marc, breed lachend en met twee cocktails in de hand.

“Ja, ik vind zo aan de draad staan praten en drinken toch maar niks” zei Marc toen we in de living kwamen, “daarom dacht ik zo, “home delivery” en hij reikte mij lachend mijn cocktail aan. Het was al bij al een heerlijke cocktail en ik voelde mij onmiddellijk op mijn gemak. We praatten wat over ditjes en datjes en ik raakte zelfs een beetje opgewonden van de gedachte dat ik tenslotte onder die badjas helemaal naakt was (wezen het dan beschilderd naakt) en dat ik in die toestand een cocktail zat te drinken met mijn buurman. Ik voelde hoe Marc ook steeds onder mijn badjas probeerde te gluren en dat wondt me nog meer op, zelfs in die mate dat toen mijn badjas een beetje opzij viel ik mijn blote dij niet eens trachtte te bedekken maar rustig verder praatte met hem. Marc bracht het gesprek na een tijdje opnieuw op het weer en op mijn passie voor zonnebaden. Bij een opmerking van hem voelde ik mij plots verstarren

“Je hebt overigens ook een mooie collectie bikini’s” zei hij,“Ik heb je niet één dag met dezelfde gezien.”

Verdomme, dacht ik, dat heb je ervan als je elke dag een ander motiefje erop schildert. Ik kon niet anders dan gespeeld gevleid beamen.

“Ja sorry Dorien” ging Marc verder “je kan het een man niet kwalijk nemen dat hij al eens naar de buurvouw loert, daar is echt niets fouts mee, en ik wil je gewoon maar complimenteren met je collectie bikini’s.

“Oef,” dacht ik, dit bewijst alleen maar dat je er niets van ziet. Maar Marc ging verder “ Vooral die ene met dat bloemetjesmotief, die je droeg toen net voor die gigantische regenbui, dat was echt wel mijn favoriet.”

Toen wist ik niet meer wat te antwoorden. Marc had me gezien, hij had mij waarschijnlijk ook nog helemaal in mijn blootje gezien aan de deur en ik had me niet iets ingebeeld toen ik “Goeie middag Dorien” hoorde.

Marc wist duidelijk alles van mijn bikini’s. Ik kleurde tot ver achter mijn oren, waarschijnlijk roder dan de roodste bikini die Jasper mij ooit had aangeschilderd. Marc lachte en legde troostend een hand op mijn dij.

“Neen Dorien, trek het je absoluut niet aan, ik vind het sexy dat je al die bikini’s laat schilderen. Ik vind het ook van respect tegenover de buren getuigen dat je dit doet. Ik ken er anderen die gewoon in hun blootje in de tuin zouden gaan liggen.” Hij hield zijn hand op mijn dij en door zijn geruststellingen voelde ik me weer zelfzekerder worden. “En ik ben blij dat ik je eens persoonlijk kan feliciteren met je mooie figuur” ondertussen bewoog zijn hand een beetje over mijn dij zonder echt vrijpostig te worden. Ongewild deed ik mijn dijen een ietsepietsie verder uit mekaar, maar uiteraard nog zonder hem een blik te gunnen. Ik raakte alleen een heel klein beetje meer opgewonden. Het feit ook dat Marc mijn kleine geheimpje kende maakte hem een beetje als een genoot van mij. “Mijn vrouw heeft er overigens nooit iets van gemerkt, zij heeft er mij toch nooit over aangesproken.” Ook dat stelde mij al iets geruster, maar het maakte Marc tevens nog iets meer deelgenoot in ons geheim. Ik glimlachte naar hem.

“Ik zou het absoluut wel fijn vinden mocht ik je bikini eens van dichtbij kunnen aanschouwen” ging Marc verder terwijl hij met zijn hand iets hoger langs mijn dij ging. Verveeld lachte ik opnieuw naar hem. Een vertrouweling in mijn geheim, die daardoor ook wel een zekere macht over mij bezit.

“Zou ik dat wel doen?” De spanning was te snijden er hing een vreemd soort erotiek in de lucht. Marc keek me verwachtend aan.

“Toe nu meisje, ik heb je al zo vaak van ver gezien, gun me nu even een blik op die prachtige bikini, hij staat je beeldig, …” duwde Marc de badkamerjas een beetje meer opzij, zodat er meer blote dij zichtbaar werd. Ik kon het niet helpen maar ik werd kletsnat tussen mijn benen. Om zijn hand van mijn dij weg te krijgen en om de hele toestand onder controle te kunnen houden stond ik recht.

“Goed dan, maar enkel een klein stukje.” Ik ging met mijn rug naar hem staan en knoopte mijn badkamerjas los. Toen draaide ik mij om terwijl ik met mijn ene hand de kamerjas onderaan dichthield en met mijn andere hand mijn borsten ontblootte. Mijn groene tepels stonden zeer sterk vooruit. Marc keek me bewonderend aan en wilde met zijn handen aan mijn tieten komen. Ik deed onmiddellijk een pas achteruit.

“Dat was niet de afspraak” zei ik speels vermanend. Ik vond het wel geinig mij zo aan hem te tonen.

“Goed, maar de afspraak was wel dat ik de hele bikini zou te zien krijgen” repliceerde Marc. Hadden wij dan een afspraak, vroeg ik mij af? Ik stemde toe want ik was uiteraard behoorlijk opgewonden geraakt. Ik liet de kamerjas van mijn schouders glijden en stond in mijn volledige nakie voor hem. Enkel de kleur van de verf bedekte mijn lichaam. Doordat mijn schaamharen waren weggeschoren kon Marc, mooi afgetekend, het begin van mijn spleet zien. Door mijn benen echter goed dicht te houden bleef het bij het begin van de spleet en kon hij niets zien van mijn kut en mijn toch wel behoorlijk grote schaamlippen. Marc floot bewonderend tussen zijn tanden.

“Een prachtig figuur heb je, en hoe is dat bikinibroekje achteraan afgewerkt?” Waarop ik mij omdraaide en mijn slanke derrière aan hem toonde. Nu stond ik met mijn rug naar hem gekeerd en ik voelde zijn handen zachtjes, maar verleidelijk in mijn billen knijpen en over mijn billen strelen. Hij probeerde eventjes om tussen mijn billen te gaan, en alzo een weg vrij te maken naar mijn kut. Ik deed opnieuw een stap naar voren, hoewel ik wist dat we dit spel niet zomaar konden beëindigen. We waren iets begonnen dat op tal van manieren kan beginnen maar meestal alleen maar kan eindigen met een of meerdere orgasmen.

“Oké, nu wil je zeker ook nog zien hoe het broekje in mijn kruis is afgewerkt?”. Marc zei niets maar keek me aan met een blik van “Hoe raad je het!”.Ik zette me terug op de stoel voor hem en trok een been op en opzij, waardoor hij mijn hele kut en schaamlippen kon aanschouwen. “Deze mag je gedurende een volle minuut bekijken” zei ik.

Ik moest voor mezelf ondertussen bekennen dat ik bloedgeil was geworden. Ik kon het dan ook niet nalaten om, terwijl hij tussen mijn benen zat te staren, op achteloze wijze mijn klit en mijn spleetje met enkele vingers te beroeren. Dit wondt hem (en mij) behoorlijk op. Hij begon daar nogal met zijn hand over zijn kruis te wrijven en ik werd nog geiler van de blik op die enorme bobbel in zijn broek. Ik herinnerde mij ook de reputatie die hij in onze streek had en ik stapte op hem toe en liet mijn hand over zijn kruis glijden. Ik bevrijdde zijn pik en nam hem gulzig in de mond. Mijn handen kneedden ondertussen zijn ballen. Hij lag te steunen in de zetel. Zijn pik was behoorlijk groot, ik schatte zo een 20cm, dat zijn er toch 5 meer dan bij Jasper.

Marc was ondertussen wild geworden naar mijn lichaam. Net voor hij zou komen trok hij mijn mond van zijn pik weg en legde mij op het tapijt. Hij begon als gek mijn borsten te masseren en erop te zuigen. Dat zijn gezicht daarbij groen werd kon hem niet deren. Hij likte het groen van mijn billen en bewoog zijn tong ook in mijn bilspleet en vandaar naar mijn kut toe. Hij zoog en beet op mijn schaamlippen, likte mijn clitoris en probeerde zijn tong zo diep mogelijk bij mij naar binnen te werken. Zo vreeën we een tijdje als wilde dieren alvorens hij zijn lul bij mij naar binnenwerkte. Het werd een goddelijke neukpartij. Het was niet het grootste formaat dat ik ooit neukte, maar het kon er toch goed mee door. Hij kwam met lange halen in mij klaar en het voelde aan alsof ik emmers sperma bij me naar binnen kreeg. Zelfs toen hij zich had teruggetrokken, bleef het zaad langs mijn billen op het tapijt druipen. We bleven daarna nog even liggen voordat ik naar de badkamer ging om het zaad zoveel mogelijk uit mijn kutje te verwijderen. Ik had achteloos mijn kamerjas terug omgedaan. Hij was nog naakt. Hij pakte me opnieuw vast om nog een nummertje te doen, maar ik duwde hem zachtjes weg en gaf hem een zoen op de mond.

“Nu niet schat, laten we eerst de boel even opruimen.” Hij kleedde zich aan, en veegde op mijn aanraden de groene verf van zijn gezicht. Ik maakte het tapijt en de zetel zoveel mogelijk terug proper. Marc bleef nog wat rondhangen en gaf me regelmatig een knuffel of stak zijn hand even onder de kamerjas. Ik voelde nog veel voor hem, maar worstelde tevens met schuldgevoelens tegenover Jasper. We zouden het allemaal stilhouden en verder leven alsof er nooit iets gebeurd was. Ik zou uiteraard rustig verder kunnen zonnen in mijn beschilderde bikini’s. Dat dachten we. Tegen Jasper had ik verteld dat ik het een beetje te warm vond en dat ik de bikini er in de namiddag al had af gedoucht. Ik hoefde toch niet te zeggen dat het een douche van zaad was geweest. Toen we aan het eten waren ging plots de bel. Jasper ging en kwam terug binnen met de buurvrouw. Ik schrok me een ongeluk, de buurvrouw had een reiskoffer bij zich en haar ogen stonden vol tranen.

“Ik ga terug naar mijn moeder, het wordt steeds erger met Marc. Zoals iedereen wel weet is Marc niet vies van een avontuurtje met een andere vrouw, …

“Ik voelde mijn hart kloppen in mijn keel maar onderbrak haar niet.” “… ik weet dat en ik heb daar al mee leren leven…”

Ik wist niet hoe haar verhaal zou eindigen, maar het leek er gelukkig toch niet op dat ik er een hoofdrol in zou spelen. Ze keek mij ook totaal niet haatdragend aan of zo. Ze bleef snikkend verder vertellen. “… nu kwam ik vanavond thuis, en Marc was heel erg opgewonden. Hij wilde onmiddellijk seks met mij, ik gaf daar dan maar aan toe en we trokken naar boven. Daar heb ik hem voorgoed afgewezen. Hij mag mij bedriegen zoveel hij wil, daar ben ik aan gewoon geraakt, maar hij mag mij niet met een of andere vreemde ziekte besmetten. Dat wordt teveel voor mij…”

“Vreemde ziekte?” vroeg Jasper.

“Vreemde ziekte?”stamelde ik.

“Wel ja,” hij deed zijn broek uit en zijn ding zag helemaal groen…

Jasper keek even naar mij, keek dan naar de grond en zei heel droog.

“Dorien ga je koffers ook maar pakken.”

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *