lona, Marlène en Ronald

()

Ik wie ben ik, ik ben Ronald 46 jaar 1m70 redelijk goed gebouwd drink matig, rook niet heb al wel grijzend haar, een kort baardje, snor en voor de rest ben ik redelijk behaard op borst, armen en benen. Ik vind dat zelf wel erg mooi en als ik zo nu en dan op de vrouwen let dan vinden deze dat ook best lekker om te zien.

Het was ideaal weer voor het terras en ik ging op een prachtige zomerdag op een terras zitten. De zon stond hoog aan de hemel en de temraturen waren opgelopen tot een graad of 30 dus iedereen zat in korte broek of korte rok op het terras, ik had genoeg om naar te kijken. Op een gegeven moment viel mijn oog op een tafel waar twee dames aan zaten, de ene was vrij gezet en de andere was iets minder maar ook niet z’n slank fotomodel. Ik vind over het algemeen ook de dames die wat forser zijn een stuk leuker om naar te kijken en eigenlijk ook mee te spelen. Dus mijn aandacht ging iets meer naar die meiden.

Een van de meiden zat wat achterover geleund in haar stoel en droeg een donkere zonnebril zodat ik niet kon zien welke kant ze opkeek. Ik keek zo een beetje in hun richting en zag dat de dame die mijn kant op zat haar rok iets had op getrokken en ‘was vergeten’ dat zoals ze er nu bij zat ik precies tot tegen haar slip aan kon kijken. Dat deed ik dan ook gewoon. Ze droeg een rode slip en haar benen waren goed stevig. Ik zat zo te fantaseren hoe het zou zijn als je met je hoofd ertussen zou liggen. Ze zag er best goed uit. Ze had kort donker haar en was door de zon redelijk gebruind. Voor zo ver als ik onder haar jurk kon kijken zag ik alleen maar mooi gebruinde benen. Ze had een lieve heldere lach en zat vrolijk te praten met haar vriendin, die er ook best mocht wezen.

Ook zij had een zomerjurk aan en had wat langer haar dat tot op haar schouders hing, donkerblond met ook een paar stevige armen. Ik schatte haar benen hetzelfde. Ik had zo even zitten kijken en mijn gedachte hadden al een heftig gevecht in bed geleverd met hun toen ik me bedacht dat ik voorlopig niet kon opstaan omdat er tussen mijn benen iets was gegroeid. Ik verzette mijn gedachte, keek een andere kant op en dacht niet meer aan de dames.

Toen ik een poosje later afrekende en opstond om weg te gaan zag ik dat de dames ook net betaalde. Ik liep langs ze heen, groette ze netjes en liep rustig weg. Ik dacht niet meer aan de dames en liep op mijn gemak een beetje slentert weg. Ik kwam op een gegeven moment in een parkje terecht, ging daar op het gras zitten en keek even naar het meertje waar een paar eenden in rondzwommen lekker in de zon. Ik kreeg ook een beetje zware oogleden want het was zulk mooi en lekker weer. Ik schrok op toen ik ineens een hand op mijn schouder voelde en een stem mij vroeg of ze er bij mochten komen zitten. Ik keek op en zag de twee dames van het terras staan. Ze stonden iets bij mij vandaan maar ik kon bij beide net onder de rok kijken, dat deed ik dan ook en zei gelijk dat de dames welkom waren. Ze deden een paar stappen en gingen toen zitten. De dame die op het terras met haar rug naar mij toe had gezeten, die ook het grootst was van de twee, zette zich neer. Toen ze bijna op de grond zat ging haar jurk omhoog en keek ik recht tegen haar slipje aan, ik zag dat ze voor haar lekkere grote billen best een klein slipje droeg, ik dacht dat het een tanga was maar kon het net niet zien. Het was wel een mooie blauwe kleur, en mijn lul reageerde er weer op en begon zich iets op te richten. Ik had zoiets van ‘wat kan het mij ook schelen zij doen dit toch ook’ en dan mogen ze best zien dat het mij opwind met wat ze doen. We raakte aan de praat over waar ik vandaan kwam en wie ik was en wat ik deed. Toen ik dat had verteld zei ik.

“Maar dames willen jullie je zelf ook eens even voorstellen?”

“Ja, natuurlijk” zei de grootste van de twee en eigenlijk ook de lekkerste. Ik had me al aardig zitten opgeilen aan haar lekkere vlezige benen en had al in gedachte een keer of tien over haar heen gespoten. Dat was ook goed te zien in mijn broek want mijn lul, die niet zo heel erg groot is 13×5 dus eigenlijk gewoon, stond al heel de tijd erg strak gespannen in mijn broek. De dame zei.

“Ik heet Ilonna, ben getrouwd maar zo nu en dan ga ik wel eens op het oorlogspad samen met mijn vriendin.” De andere dame stelde zich voor als Marlène en was ook getrouwd en mocht ook zo nu en dan wel eens buiten de deur gaan eten.

“Dus de dames zijn op de versiertoer? En hebben jullie al wat gezien wat de moeite waard is?”

“Ja, dat kan je wel zeggen. Wij hebben net kennis gemaakt met een man en die willen wij eigenlijk wel eens beter leren kennen.”

“O, ja, en waar is die nu” vroeg ik zo?

“Die zit nu onder onze jurk te gluren met een lekker stijve lul in zijn broek en als ik zou willen dan kan ik die bijna aanraken.” Ik keek Ilonna aan.

“Bedoel je mij soms?”

“Ja, dat is precies wat ik bedoel dus als je zin hebt om eens lekker tussen twee lekkere zwaarlijvige meisjes in te liggen dan moet je nu opstaan en met ons meegaan.”

Ik stond op en zei ik volg de dames, “gaat u mij maar voor.”

Ik hielp de meiden omhoog, we liepen weg en ik vroeg hun “waar gaan we naar toe meiden?”

“We gaan naar mijn huis” zei Marlène “ik ben deze week lekker vrijgezel dus we worden er niet gestoord en we kunnen lekker doen wat we willen.”

“Oké,” antwoordde ik. “Ik volg jullie. Laten we gaan.” Ze gingen ieder aan een kant van mij lopen en staken hun arm door mijn arm heen. We liepen zo een klein kwartiertje en kwamen aan bij een mooi appartementencomplex. Marlène deed de deur open en we gingen naar binnen liepen de lift in. In de lift pakte ik Ilonna zacht beet en trok haar naar mij toe en gaf haar een tongzoen die ze gelijk beantwoorde, ze liet haar tong met veel passie tussen mijn lippen door glijden en begon een zeer aangenaam gevecht met mijn tong. Ze liet ook gelijk haar handen over mijn rug naar beneden toe glijden, streelde mijn kont en liet me toen met een heel erg lekker gevoel staan.

De lift stopte en we stapte uit op de 11de etage, liepen naar het einde van de galerij, daar deed Marlène de deur open en liet ons binnen. Ilonna liep als eerste naar binnen en ik na haar. Toen Marlène de deur dicht deed pakte ze me beet en trok me naar haar toe, drukte haar lippen op de mijne, liet haar tong langzaam mijn mond inglijden en begon met haar tong mijn mond te verkennen. Ze likte de binnenzijde van mijn lippen, raakte mijn tong, duwde haar tong verder mijn mond in en begon een heel aangenaam te strelen met haar tong langs de mijn. Ze liet haar handen naar beneden glijden en maakte mijn broek los, liet die gelijk met mijn slip op de grond glijden, en nam mijn reeds harde lul in haar hand en begon er zachtjes aan te trekken. Ik liet mijn mond van haar mond los en zei.

“Als je nog even doorgaat dan kom ik klaar” en keek haar recht in de ogen. Ze stopte met trekken, kneep even in mijn lul op een bepaalde plaats en ik voelde de opwinding iets weggaan. Ze pakte mijn hand en trok me mee de kamer in waar Ilonna al op de bank zat, verrast keek dat ik al in mijn blote kont liep en dat mijn lul best lekker stijf vooruit stond.

Ze stond op, trok haar jurk uit en ik had het goed gezien ze had een tanga aan die haar heerlijke billen helemaal vrij liet. Ik liep naar haar toe, pakte haar billen beet en begon in haar nek te zoenen. Ik liet mijn tong naar haar oor toe lopen, beet zachtjes in haar oorlel en liet mijn tong zachtjes een stukje in haar oor gaan wat haar een hele diepe zucht en een zacht gegrom deed ontlokken. Ik speelde met haar borsten die nog in haar bh zaten en maakte het bandje los en gooide de bh weg. Ik voelde dat Marlène achter mij stond en zich tegen mij aan drukte wat mij een heerlijk gevangen gevoel gaf. Tussen twee van die heerlijke zware vrouwen te mogen zitten heerlijk. Ik voelde de borsten van Marlène tegen mijn rug prikken, ze liet haar handen over mijn rug glijden en zoende mij in mijn nek en hals. Haar handen gleden naar mijn billen en begonnen die een beetje te masseren. Dat voelde heerlijk ontspannen aan. Ook Ilonna draaide zich om en bracht haar mond weer naar de mijne, duwde haar tong mijn mond in en liet haar handen naar beneden glijden. Ze pakte mijn lul beet en begon er zachtjes mee te spelen. Ze trok het velletje iets naar achter, maakte haar vinger nat en gleed met die natte vinger langs mijn zeer gevoelige kop. Ik keek haar aan en zei.

“Ik kom dadelijk klaar als je zo doorgaat.”

“Nou en!” Zei ze. “Je kan best meer dan 1 keer hoor, dan heb je even een beetje rust want je bent nu zo heerlijk geil dat als we niets zouden doen, dan kwam je alleen bij de gedachte aan ons al klaar. Of heb ik het mis?” En ze ging gewoon door met lul te bespelen die echt op ontploffen stond. Ik proberende er alles aan te doen om het tegen te houden.

Marlène was nog steeds bezig met mijn billen en dat verhoogde mijn genot ook alleen maar. Ze liet mijn billen los, ging met 1 hand over mijn benen en kwam tussen mijn benen naar voren. Ze pakte mijn zak beet en toen voelde ik haar andere hand weer bij mijn billen en ik stond een stukje met gespreide benen omdat ze met haar hand tussen mijn benen in zat. Ik voelde dat ze mijn kontgaatje opzocht met haar vinger en voor ik het in de gaten had stak ze een vinger in mijn kont en dat was het moment dat ik het niet meer kon tegenhouden en met een luide brul klaarkwam. Ik spoot mijn zaad met krachtige stralen tegen de buik van Ilonna die lekker bleef doortrekken en ook de laatste druppel er uit wilde hebben. Marlène was met haar vinger heel diep in mijn kont gegaan en neukte me met haar vinger. Ik wist echt niet meer waar ik op dat moment was. Wat een genot! Dit had ik lang heel lang niet meer meegemaakt. Ik zakte iets terug op de grond, leunde op Ilonna en gaf haar een zoen. Ilonna liet zich achterover op de bank vallen en Marlène en ik gingen tussen haar mooie volle benen zitten. We begonnen haar een likbeurt te geven. Ik likte de binnenkant van haar dijen en Marlène begon met het zaad van mij van de buik van Ilonna af te likken. Ze kwam naar mij toe en gaf me een tongzoen. Ik proefde voor het eerst zaad en vond het eigenlijk best lekker dus ook ik ging naar boven en likte de buik samen met Marlène helemaal schoon. We zakten langzaam naar de zone waar Ilonna het meeste op reageerde en ik stak mijn tong in de zalige kut van Ilonna. Zij was recht gestaan, op de bank gaan staan en drukte haar kut in het gezicht van Ilonna die gelijk heel gretig haar kut begon te bewerken. Dat vond Marlène wel heel erg lekker want ze zakte langzaam door haar benen heen en ook Ilonna wist zich niet zo lang meer in te houden. Ik had mijn vinger nat gemaakt, duwde die langzaam haar kont in en duwde mijn tong iets krachtiger op haar klitje. Toen ik met wat meer kracht mijn vinger in haar kontgaatje drukte duwde ze haar klit hard tegen mijn mond aan, sloot haar machtige benen en kwam heel intens klaar. Ik merkte dat ook Marlène op de tong van Ilonna een heel goed orgasme beleefde.

Toen het bij Ilonna weer een beetje was weggeëbd liet ze mijn hoofd los. Ik bleef op haar dijen liggen met mijn hoofd en speelde zacht nog een beetje met de haartjes van haar kut wat ze wel erg lekker vond. Ze begon weer een beetje te grommen en haar kutje een beetje te draaien zodat ik wel aan haar klitje moest zitten maar daar bleef ik gewoon af. Ik streelde met mijn andere hand de billen van Marlène en speelde ook met haar kutje. De dames gaven elkaar een tongzoen en bij het aanzicht van deze handeling voelde ik dat mijn lul weer zin kreeg om mee te gaan doen, hij kwam langzaam met schokjes weer omhoog ik speelde door met de heerlijke vruchten van de meiden. Ik likte ze ieder een beetje en al gauw waren ze alle twee weer erg op pijl en wilde eigenlijk meer. Mijn lul was weer op volle oorlogssterkte en toen de meiden dat in de gaten hadden drukte ze mij op de grond. Ilonna ging over mijn lul heen zitten en liet mijn lul geheel in haar zalige natte omgeving zakken. Ik moest even aan iets anders denken anders was ik zeker ineens klaar gekomen. Dus toen ze langzaam begon met op en neer te gaan was ik al weer een beetje zover dat ik het wel lekker lang kon uithouden. Ik begon met mijn hand haar klitje te bewerken. Even later kwam Marlène met haar heerlijke grote billen op mijn gezicht zitten en drukte haar kut op mijn mond, ik stak mijn tong uit en begon haar klit te likken. Met mijn vrije hand bewerkte ik haar billen, drukte mijn vinger in haar kontgaatje en begon haar langzaam te neuken in haar kont. Ze wipte een stukje op, ik stak er nog een vinger bij en deed dat ook met mijn derde vinger. Ik maakte snelle en korte neukbewegingen. Ondertussen bleef ik haar klit likken. Ik merkte dat het niet lang zou duren eer ze geweldig zou klaar komen. Ondertussen was ook Ilonna al redelijk op hoogte en ik bleef haar klit met mijn vingers bewerken. Toen ik mijn vingers nogmaals heel snel in de kont van Marlène liet schieten kwam ze luid kermend klaar. Ik moest erg mijn best doen om al het vocht wat ze liet lopen op te likken en dat smaakte heerlijk. Ik had nog nooit een vrouw meegemaakt die tijdens het klaarkomen ook een vocht uitscheidde maar het was gewoon heerlijk. Toen Marlène met zoveel geluid en beweging klaar kwam kon ook Ilonna zich niet meer inhouden en kwam ook met een hele diepe zucht en halve schreeuw klaar. Ze kneep met haar kut hard in mijn lul. Maar, ik hield me erg goed en ondanks dat ik ook heel dicht tegen een zaadlozing aanzat kon ik me nog net tegen houden.

Toen de dames iets waren opgeknapt wilde ik toch wel mijn zaad even verschieten dus ik ging omhoog en pakte Ilonna beet en zette haar op handen en knieën op de grond. Ik ging achter haar zitten en duwde mijn zeer vochtige lul tegen haar kontgaatje aan ze jammerde.

“O! Ja! Maar doe het wel voorzichtig ik ben nog maagd daar.” Ik duwde heel langzaam en voorzichtig mijn lul in haar gaatje. Toen ik er helemaal in zat liet ik hem even zitten en begon toen langzaam te neuken. Marlène vond dit z’n mooi gezicht dat ze onder Ilonna kroop en de kut van Ilonna begon te likken. Als mijn ballen bij haar mond kwamen dan likte ze die ook. Ilonna had zich op de kut van Marlène gestort en likte haar alsof dat het laatste was wat ze nog kon doen. Marlène voelde haar hoogtepunt op deze manier met een vreselijke gang aankomen. Ook ik voelde dat ik zo zou gaan spuiten en begon te grommen. Ik voelde dat Ilonna haar darmspieren aantrok en bijna jankend kwamen beide dames weer klaar. Marlène duwde een vinger in mijn kont en beet zachtjes in mijn ballen. Dat was voor mij ook iets te veel van het goede en ik kwam op een ontzettende lekkere manier klaar. Ik dacht dat er geen eind aan kwam en dacht dat de kont van Ilonna wel heel erg vol zou zitten. Nadat ik iets was bedaard zakte ik langzaam op de grond en bleef even liggen. Ilonna stond op en zette haar, o zo mooie en heerlijke grote billen op mijn gezicht en liet toen langzaam haar kont leeglopen. Ik ving alles op in mijn mond en dat smaakte echt naar meer. Ik wist dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ik dit heerlijke zaad zou drinken.

Toen ze alles uit haar kont had gedrukt liepen we naar de badkamer en gingen met z’n drieën onder de douche en waste ons lekker schoon.

Terug in de kamer vroegen de dames,” en? Heb je spijt dat je bent meegegaan met ons.

Ik keek de meiden aan en zei.

“Spijt? Ik wou dat dit elke dag gebeurde. Wat is dit vreselijk heerlijk. Ik heb nog nooit zo genoten als vandaag. Ik zou dit graag nog eens willen doen. Echt fantastisch.”

De meiden keken elkaar aan en zeiden toen.

“Je mag wel een nachtje blijven, dan doen we het straks nog een keer. Ik weet zeker dat je dat lekker vind want wij hebben hier spullen die we ook gebruiken als we samen zijn. Dus er is van alles en ik voel dat jij ook wel eens lekker geneukt zou willen worden. Ik zou heel graag eens een man willen neuken met een mooie voorbind- lul dus ik denk dat we ons vannacht wel zullen vermaken als je wilt.”

Ik keek de dames aan, dacht even na en zei toen.

“Dames ik blijf en jullie mogen met me doen wat je wilt.” Toen begonnen de ogen van Ilonna te glimmen en ze zei.

“Weet goed wat je zegt. Je bent dan echt helemaal van ons en dan zal je ook moeten doen en laten gebeuren wat wij willen kan je dat?”

“Ja dat kan en dat wil ik, dus ik blijf”

Daar heb ik geen spijt van gehad. Wat een nacht is dat geworden! Zalig als ik er aan terug denk mm…

Dorien

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

Ik wie ben ik, ik ben Ronald 46 jaar 1m70 redelijk goed gebouwd drink matig, rook niet heb al wel grijzend haar, een kort baardje, snor en voor de rest ben ik redelijk behaard op borst, armen en benen. Ik vind dat zelf wel erg mooi en als ik zo nu en dan op de vrouwen let dan vinden deze dat ook best lekker om te zien.

Het was ideaal weer voor het terras en ik ging op een prachtige zomerdag op een terras zitten. De zon stond hoog aan de hemel en de temraturen waren opgelopen tot een graad of 30 dus iedereen zat in korte broek of korte rok op het terras, ik had genoeg om naar te kijken. Op een gegeven moment viel mijn oog op een tafel waar twee dames aan zaten, de ene was vrij gezet en de andere was iets minder maar ook niet z’n slank fotomodel. Ik vind over het algemeen ook de dames die wat forser zijn een stuk leuker om naar te kijken en eigenlijk ook mee te spelen. Dus mijn aandacht ging iets meer naar die meiden.

Een van de meiden zat wat achterover geleund in haar stoel en droeg een donkere zonnebril zodat ik niet kon zien welke kant ze opkeek. Ik keek zo een beetje in hun richting en zag dat de dame die mijn kant op zat haar rok iets had op getrokken en ‘was vergeten’ dat zoals ze er nu bij zat ik precies tot tegen haar slip aan kon kijken. Dat deed ik dan ook gewoon. Ze droeg een rode slip en haar benen waren goed stevig. Ik zat zo te fantaseren hoe het zou zijn als je met je hoofd ertussen zou liggen. Ze zag er best goed uit. Ze had kort donker haar en was door de zon redelijk gebruind. Voor zo ver als ik onder haar jurk kon kijken zag ik alleen maar mooi gebruinde benen. Ze had een lieve heldere lach en zat vrolijk te praten met haar vriendin, die er ook best mocht wezen.

Ook zij had een zomerjurk aan en had wat langer haar dat tot op haar schouders hing, donkerblond met ook een paar stevige armen. Ik schatte haar benen hetzelfde. Ik had zo even zitten kijken en mijn gedachte hadden al een heftig gevecht in bed geleverd met hun toen ik me bedacht dat ik voorlopig niet kon opstaan omdat er tussen mijn benen iets was gegroeid. Ik verzette mijn gedachte, keek een andere kant op en dacht niet meer aan de dames.

Toen ik een poosje later afrekende en opstond om weg te gaan zag ik dat de dames ook net betaalde. Ik liep langs ze heen, groette ze netjes en liep rustig weg. Ik dacht niet meer aan de dames en liep op mijn gemak een beetje slentert weg. Ik kwam op een gegeven moment in een parkje terecht, ging daar op het gras zitten en keek even naar het meertje waar een paar eenden in rondzwommen lekker in de zon. Ik kreeg ook een beetje zware oogleden want het was zulk mooi en lekker weer. Ik schrok op toen ik ineens een hand op mijn schouder voelde en een stem mij vroeg of ze er bij mochten komen zitten. Ik keek op en zag de twee dames van het terras staan. Ze stonden iets bij mij vandaan maar ik kon bij beide net onder de rok kijken, dat deed ik dan ook en zei gelijk dat de dames welkom waren. Ze deden een paar stappen en gingen toen zitten. De dame die op het terras met haar rug naar mij toe had gezeten, die ook het grootst was van de twee, zette zich neer. Toen ze bijna op de grond zat ging haar jurk omhoog en keek ik recht tegen haar slipje aan, ik zag dat ze voor haar lekkere grote billen best een klein slipje droeg, ik dacht dat het een tanga was maar kon het net niet zien. Het was wel een mooie blauwe kleur, en mijn lul reageerde er weer op en begon zich iets op te richten. Ik had zoiets van ‘wat kan het mij ook schelen zij doen dit toch ook’ en dan mogen ze best zien dat het mij opwind met wat ze doen. We raakte aan de praat over waar ik vandaan kwam en wie ik was en wat ik deed. Toen ik dat had verteld zei ik.

“Maar dames willen jullie je zelf ook eens even voorstellen?”

“Ja, natuurlijk” zei de grootste van de twee en eigenlijk ook de lekkerste. Ik had me al aardig zitten opgeilen aan haar lekkere vlezige benen en had al in gedachte een keer of tien over haar heen gespoten. Dat was ook goed te zien in mijn broek want mijn lul, die niet zo heel erg groot is 13×5 dus eigenlijk gewoon, stond al heel de tijd erg strak gespannen in mijn broek. De dame zei.

“Ik heet Ilonna, ben getrouwd maar zo nu en dan ga ik wel eens op het oorlogspad samen met mijn vriendin.” De andere dame stelde zich voor als Marlène en was ook getrouwd en mocht ook zo nu en dan wel eens buiten de deur gaan eten.

“Dus de dames zijn op de versiertoer? En hebben jullie al wat gezien wat de moeite waard is?”

“Ja, dat kan je wel zeggen. Wij hebben net kennis gemaakt met een man en die willen wij eigenlijk wel eens beter leren kennen.”

“O, ja, en waar is die nu” vroeg ik zo?

“Die zit nu onder onze jurk te gluren met een lekker stijve lul in zijn broek en als ik zou willen dan kan ik die bijna aanraken.” Ik keek Ilonna aan.

“Bedoel je mij soms?”

“Ja, dat is precies wat ik bedoel dus als je zin hebt om eens lekker tussen twee lekkere zwaarlijvige meisjes in te liggen dan moet je nu opstaan en met ons meegaan.”

Ik stond op en zei ik volg de dames, “gaat u mij maar voor.”

Ik hielp de meiden omhoog, we liepen weg en ik vroeg hun “waar gaan we naar toe meiden?”

“We gaan naar mijn huis” zei Marlène “ik ben deze week lekker vrijgezel dus we worden er niet gestoord en we kunnen lekker doen wat we willen.”

“Oké,” antwoordde ik. “Ik volg jullie. Laten we gaan.” Ze gingen ieder aan een kant van mij lopen en staken hun arm door mijn arm heen. We liepen zo een klein kwartiertje en kwamen aan bij een mooi appartementencomplex. Marlène deed de deur open en we gingen naar binnen liepen de lift in. In de lift pakte ik Ilonna zacht beet en trok haar naar mij toe en gaf haar een tongzoen die ze gelijk beantwoorde, ze liet haar tong met veel passie tussen mijn lippen door glijden en begon een zeer aangenaam gevecht met mijn tong. Ze liet ook gelijk haar handen over mijn rug naar beneden toe glijden, streelde mijn kont en liet me toen met een heel erg lekker gevoel staan.

De lift stopte en we stapte uit op de 11de etage, liepen naar het einde van de galerij, daar deed Marlène de deur open en liet ons binnen. Ilonna liep als eerste naar binnen en ik na haar. Toen Marlène de deur dicht deed pakte ze me beet en trok me naar haar toe, drukte haar lippen op de mijne, liet haar tong langzaam mijn mond inglijden en begon met haar tong mijn mond te verkennen. Ze likte de binnenzijde van mijn lippen, raakte mijn tong, duwde haar tong verder mijn mond in en begon een heel aangenaam te strelen met haar tong langs de mijn. Ze liet haar handen naar beneden glijden en maakte mijn broek los, liet die gelijk met mijn slip op de grond glijden, en nam mijn reeds harde lul in haar hand en begon er zachtjes aan te trekken. Ik liet mijn mond van haar mond los en zei.

“Als je nog even doorgaat dan kom ik klaar” en keek haar recht in de ogen. Ze stopte met trekken, kneep even in mijn lul op een bepaalde plaats en ik voelde de opwinding iets weggaan. Ze pakte mijn hand en trok me mee de kamer in waar Ilonna al op de bank zat, verrast keek dat ik al in mijn blote kont liep en dat mijn lul best lekker stijf vooruit stond.

Ze stond op, trok haar jurk uit en ik had het goed gezien ze had een tanga aan die haar heerlijke billen helemaal vrij liet. Ik liep naar haar toe, pakte haar billen beet en begon in haar nek te zoenen. Ik liet mijn tong naar haar oor toe lopen, beet zachtjes in haar oorlel en liet mijn tong zachtjes een stukje in haar oor gaan wat haar een hele diepe zucht en een zacht gegrom deed ontlokken. Ik speelde met haar borsten die nog in haar bh zaten en maakte het bandje los en gooide de bh weg. Ik voelde dat Marlène achter mij stond en zich tegen mij aan drukte wat mij een heerlijk gevangen gevoel gaf. Tussen twee van die heerlijke zware vrouwen te mogen zitten heerlijk. Ik voelde de borsten van Marlène tegen mijn rug prikken, ze liet haar handen over mijn rug glijden en zoende mij in mijn nek en hals. Haar handen gleden naar mijn billen en begonnen die een beetje te masseren. Dat voelde heerlijk ontspannen aan. Ook Ilonna draaide zich om en bracht haar mond weer naar de mijne, duwde haar tong mijn mond in en liet haar handen naar beneden glijden. Ze pakte mijn lul beet en begon er zachtjes mee te spelen. Ze trok het velletje iets naar achter, maakte haar vinger nat en gleed met die natte vinger langs mijn zeer gevoelige kop. Ik keek haar aan en zei.

“Ik kom dadelijk klaar als je zo doorgaat.”

“Nou en!” Zei ze. “Je kan best meer dan 1 keer hoor, dan heb je even een beetje rust want je bent nu zo heerlijk geil dat als we niets zouden doen, dan kwam je alleen bij de gedachte aan ons al klaar. Of heb ik het mis?” En ze ging gewoon door met lul te bespelen die echt op ontploffen stond. Ik proberende er alles aan te doen om het tegen te houden.

Marlène was nog steeds bezig met mijn billen en dat verhoogde mijn genot ook alleen maar. Ze liet mijn billen los, ging met 1 hand over mijn benen en kwam tussen mijn benen naar voren. Ze pakte mijn zak beet en toen voelde ik haar andere hand weer bij mijn billen en ik stond een stukje met gespreide benen omdat ze met haar hand tussen mijn benen in zat. Ik voelde dat ze mijn kontgaatje opzocht met haar vinger en voor ik het in de gaten had stak ze een vinger in mijn kont en dat was het moment dat ik het niet meer kon tegenhouden en met een luide brul klaarkwam. Ik spoot mijn zaad met krachtige stralen tegen de buik van Ilonna die lekker bleef doortrekken en ook de laatste druppel er uit wilde hebben. Marlène was met haar vinger heel diep in mijn kont gegaan en neukte me met haar vinger. Ik wist echt niet meer waar ik op dat moment was. Wat een genot! Dit had ik lang heel lang niet meer meegemaakt. Ik zakte iets terug op de grond, leunde op Ilonna en gaf haar een zoen. Ilonna liet zich achterover op de bank vallen en Marlène en ik gingen tussen haar mooie volle benen zitten. We begonnen haar een likbeurt te geven. Ik likte de binnenkant van haar dijen en Marlène begon met het zaad van mij van de buik van Ilonna af te likken. Ze kwam naar mij toe en gaf me een tongzoen. Ik proefde voor het eerst zaad en vond het eigenlijk best lekker dus ook ik ging naar boven en likte de buik samen met Marlène helemaal schoon. We zakten langzaam naar de zone waar Ilonna het meeste op reageerde en ik stak mijn tong in de zalige kut van Ilonna. Zij was recht gestaan, op de bank gaan staan en drukte haar kut in het gezicht van Ilonna die gelijk heel gretig haar kut begon te bewerken. Dat vond Marlène wel heel erg lekker want ze zakte langzaam door haar benen heen en ook Ilonna wist zich niet zo lang meer in te houden. Ik had mijn vinger nat gemaakt, duwde die langzaam haar kont in en duwde mijn tong iets krachtiger op haar klitje. Toen ik met wat meer kracht mijn vinger in haar kontgaatje drukte duwde ze haar klit hard tegen mijn mond aan, sloot haar machtige benen en kwam heel intens klaar. Ik merkte dat ook Marlène op de tong van Ilonna een heel goed orgasme beleefde.

Toen het bij Ilonna weer een beetje was weggeëbd liet ze mijn hoofd los. Ik bleef op haar dijen liggen met mijn hoofd en speelde zacht nog een beetje met de haartjes van haar kut wat ze wel erg lekker vond. Ze begon weer een beetje te grommen en haar kutje een beetje te draaien zodat ik wel aan haar klitje moest zitten maar daar bleef ik gewoon af. Ik streelde met mijn andere hand de billen van Marlène en speelde ook met haar kutje. De dames gaven elkaar een tongzoen en bij het aanzicht van deze handeling voelde ik dat mijn lul weer zin kreeg om mee te gaan doen, hij kwam langzaam met schokjes weer omhoog ik speelde door met de heerlijke vruchten van de meiden. Ik likte ze ieder een beetje en al gauw waren ze alle twee weer erg op pijl en wilde eigenlijk meer. Mijn lul was weer op volle oorlogssterkte en toen de meiden dat in de gaten hadden drukte ze mij op de grond. Ilonna ging over mijn lul heen zitten en liet mijn lul geheel in haar zalige natte omgeving zakken. Ik moest even aan iets anders denken anders was ik zeker ineens klaar gekomen. Dus toen ze langzaam begon met op en neer te gaan was ik al weer een beetje zover dat ik het wel lekker lang kon uithouden. Ik begon met mijn hand haar klitje te bewerken. Even later kwam Marlène met haar heerlijke grote billen op mijn gezicht zitten en drukte haar kut op mijn mond, ik stak mijn tong uit en begon haar klit te likken. Met mijn vrije hand bewerkte ik haar billen, drukte mijn vinger in haar kontgaatje en begon haar langzaam te neuken in haar kont. Ze wipte een stukje op, ik stak er nog een vinger bij en deed dat ook met mijn derde vinger. Ik maakte snelle en korte neukbewegingen. Ondertussen bleef ik haar klit likken. Ik merkte dat het niet lang zou duren eer ze geweldig zou klaar komen. Ondertussen was ook Ilonna al redelijk op hoogte en ik bleef haar klit met mijn vingers bewerken. Toen ik mijn vingers nogmaals heel snel in de kont van Marlène liet schieten kwam ze luid kermend klaar. Ik moest erg mijn best doen om al het vocht wat ze liet lopen op te likken en dat smaakte heerlijk. Ik had nog nooit een vrouw meegemaakt die tijdens het klaarkomen ook een vocht uitscheidde maar het was gewoon heerlijk. Toen Marlène met zoveel geluid en beweging klaar kwam kon ook Ilonna zich niet meer inhouden en kwam ook met een hele diepe zucht en halve schreeuw klaar. Ze kneep met haar kut hard in mijn lul. Maar, ik hield me erg goed en ondanks dat ik ook heel dicht tegen een zaadlozing aanzat kon ik me nog net tegen houden.

Toen de dames iets waren opgeknapt wilde ik toch wel mijn zaad even verschieten dus ik ging omhoog en pakte Ilonna beet en zette haar op handen en knieën op de grond. Ik ging achter haar zitten en duwde mijn zeer vochtige lul tegen haar kontgaatje aan ze jammerde.

“O! Ja! Maar doe het wel voorzichtig ik ben nog maagd daar.” Ik duwde heel langzaam en voorzichtig mijn lul in haar gaatje. Toen ik er helemaal in zat liet ik hem even zitten en begon toen langzaam te neuken. Marlène vond dit z’n mooi gezicht dat ze onder Ilonna kroop en de kut van Ilonna begon te likken. Als mijn ballen bij haar mond kwamen dan likte ze die ook. Ilonna had zich op de kut van Marlène gestort en likte haar alsof dat het laatste was wat ze nog kon doen. Marlène voelde haar hoogtepunt op deze manier met een vreselijke gang aankomen. Ook ik voelde dat ik zo zou gaan spuiten en begon te grommen. Ik voelde dat Ilonna haar darmspieren aantrok en bijna jankend kwamen beide dames weer klaar. Marlène duwde een vinger in mijn kont en beet zachtjes in mijn ballen. Dat was voor mij ook iets te veel van het goede en ik kwam op een ontzettende lekkere manier klaar. Ik dacht dat er geen eind aan kwam en dacht dat de kont van Ilonna wel heel erg vol zou zitten. Nadat ik iets was bedaard zakte ik langzaam op de grond en bleef even liggen. Ilonna stond op en zette haar, o zo mooie en heerlijke grote billen op mijn gezicht en liet toen langzaam haar kont leeglopen. Ik ving alles op in mijn mond en dat smaakte echt naar meer. Ik wist dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ik dit heerlijke zaad zou drinken.

Toen ze alles uit haar kont had gedrukt liepen we naar de badkamer en gingen met z’n drieën onder de douche en waste ons lekker schoon.

Terug in de kamer vroegen de dames,” en? Heb je spijt dat je bent meegegaan met ons.

Ik keek de meiden aan en zei.

“Spijt? Ik wou dat dit elke dag gebeurde. Wat is dit vreselijk heerlijk. Ik heb nog nooit zo genoten als vandaag. Ik zou dit graag nog eens willen doen. Echt fantastisch.”

De meiden keken elkaar aan en zeiden toen.

“Je mag wel een nachtje blijven, dan doen we het straks nog een keer. Ik weet zeker dat je dat lekker vind want wij hebben hier spullen die we ook gebruiken als we samen zijn. Dus er is van alles en ik voel dat jij ook wel eens lekker geneukt zou willen worden. Ik zou heel graag eens een man willen neuken met een mooie voorbind- lul dus ik denk dat we ons vannacht wel zullen vermaken als je wilt.”

Ik keek de dames aan, dacht even na en zei toen.

“Dames ik blijf en jullie mogen met me doen wat je wilt.” Toen begonnen de ogen van Ilonna te glimmen en ze zei.

“Weet goed wat je zegt. Je bent dan echt helemaal van ons en dan zal je ook moeten doen en laten gebeuren wat wij willen kan je dat?”

“Ja dat kan en dat wil ik, dus ik blijf”

Daar heb ik geen spijt van gehad. Wat een nacht is dat geworden! Zalig als ik er aan terug denk mm…

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *