Daan & Dorien

()

Lichte paniek overmande Dorien toen ze haar kinderen had afgezet bij school. “Moeten we nu al weer overblijven?” Had haar dochtertje gezegd. Dit was dus de consequentie. Ja, moeder wilde haar handen vrij hebben. Ze ging zich weer laten neuken, door haar nieuwe buurman Daan. Ze kon hem eenvoudigweg niet weerstaan, in tegendeel, Daan had iets in Dorien losgemaakt, dat ze niet meer van zichzelf wilde of kon ontkennen. Maar de opmerking van haar dochtertje kwam toch als een mokerslag aan, want ze wist dat haar uitspattingen met Daan haar hele leven op zijn kop zou zetten. Ze had Daan sinds dinsdag, nadat hij haar zo vreselijk ruig en niets ontziend genomen had, zo lang mogelijk gemeden. Pas woensdagavond had ze de moed om zijn mailtjes te openen.

“Ben je soms van jezelf geschrokken omdat je niet reageert?” had hij gemaild. “Krabbel je terug? Ontken niet langer wat je verlangens zijn. Je was geweldig!”

Ja, hij had gelijk. Dorien had uit onzekerheid een flauwe poging gedaan om na hun uitspatting Daan te negeren. Maar dat was alleen maar uitstel van executie. Ze begonnen meteen weer te chatten met elkaar en het kwam er op neer dat ze de volgende morgen weer bij hem langs zou gaan.

“Ze moest gewoon”, van Daan, maar ook van zichzelf. ”Wat moet ik met jou, had ze verwijtend gezegd. “Jij bent zo’n type dat als je met me bent uit-geneukt me dumpt. Je hebt het zelf toegegeven. Jij zei toch zelf dat je in vorige relaties je lul te veel achterna liep? Ik geloof er niks van dat dat veranderd is.” chatte Dorien.”

“Ik dacht dat we dinsdag iets bijzonders hadden,” reageerde Daan. Ik zal best nog wel eens geil worden van andere vrouwen en net zo als jij ook met anderen willen neuken, maar met jou was het echt heel bijzonder. Wij passen bij elkaar, ik weet het gewoon.”

“Dat zeg je vast tegen iedere nieuwe verovering” antwoordde Dorien.

“Dat mag je denken, en ik begrijp best waarom. Ja, ik heb de schijn tegen, maar ik denk echt de hele tijd aan jou sinds je vertrokken bent. Dit was veel meer dan neuken alleen. Ik voel met jou een chemie die ik nog nooit eerder heb gevoeld met een vrouw. Ik moest me echt beheersen om gisterenavond niet bij je aan te bellen.”

“Wat had je dan gedaan?” Vroeg Dorien nieuwsgierig. Daan vervolgde “Dan had ik tegen jouw Patrick gezegd dat hij maar even iets anders moest gaan doen omdat ik zijn vrouw kwam neuken! Ik wil jou, en weer zo snel mogelijk. Als je zelf niet komt, kom ik je gewoon halen en je weet dat ik dat meen. Ik wil met jou neuken omdat je zo bijzonder bent”.

“Geilbal, ik zal er morgen zijn”, had ze gezegd.

“Maar ik weet eerlijk gezegd niet of je het echt meent?”

“Ik zal hard voor je zijn, maar bij jou mag ik dat. Jij geniet er van, ik zag het aan je. Wat heb jij jezelf te kort gedaan zeg.” Dorien werd heen en weer geslingerd tussen gevoelens van angst dat het uit zou komen en het geile verlangen om bezeten te worden door Daan. Ze was nog steeds in een roes, dit was het fijnste wat ze ooit in haar leven had meegemaakt. Moest ze zichzelf dat ontzeggen vanwege de lieve vrede thuis? Ze bedacht allerlei argumenten voor en tegen. Zou Patrick haar man, niet beter af zijn met een vrouw die beter bij hem paste? Hij was zo ‘huisje boompje beestje’ en Dorien had zo’n enorm verlangen naar spanning en extremiteit. Alles beter dan sleur. De extreme neukpartij met Daan, waarin ze voor het eerst van haar leven echt helemaal los was gegaan, had duidelijk gemaakt dat ze niet anders kon concluderen dan dat zij en Patrick niet bij elkaar pasten. En voor haar kinderen was het toch ook veel fijner als hun moeder zich gelukkig voelde? Maar er was ook die onzekerheid. Met een man als Daan leid je nooit meer een rustig leven en zal het altijd stormachtig zijn, doe het niet Dorien! Zei ze tegen zichzelf. Hij dumpt je toch en dan zit jij met de gebakken peren. Dorien wees niet naïef. Maar alle gedachtes eindigden telkens weer bij het verlangen om toch met Daan te zijn. Hij was zo zelfverzekerd, zo helemaal zichzelf, hij had zo’n mooi lijf, zo geil, zo heerlijk dominant, zo hard en extreem, eigenschappen waar ze zich zorgeloos en onvoorwaardelijk aan over wilde en durfde geven. Al haar seksuele ervaring voor Daan was eigenlijk onhandig stuntelwerk geweest zag ze nu in. Door wat hij wilde, zijn egoïstische directheid. Door te eisen dat zij daar ook eerlijk over was had hij haar doen ontluiken tot een geile intens genietende vrouw. Een vrouw die haar extreme dromen ineens durfde te beleven zonder dat raar te vinden.

“Als je niet eerlijk bent over wat jou geil maakt, hoe kan dan genieten?” Had Daan gezegd. Hij had gelijk. In lust moest je geen compromis zoeken, zo lang je een ander er maar niet mee kwetste. Je moest zoeken naar iemand die paste bij hoe jij het lekkerste van seks genoot. Bij Daan in al zijn extreem gedoe leek ze dat nu gevonden te hebben. Ze werd geil van hem als hij haar hardhandig aanpakte en dwong om te doen wat hij zei. Een ander mocht het raar vinden, maar voor haar voelde het goed. Dorien besefte dat ze als ze eerlijk was niet meer terug kon of wilde. Ze had er genoeg van om zich telkens aan te moeten passen aan anderen. Ze wilde leven.

En zo stond ze zichzelf donderdagmorgen weer opgewonden op te tutten om naar Daan toe te gaan. Om uitgewoond te worden, om zich uit te leven met een echt geile vent die me lekker stevig aanpakt, zoals ze opgewonden tegen zichzelf voor de spiegel uitsprak. Ze had de netkousen die ze ooit had gekocht, maar eigenlijk nooit had gedragen in haar tas gestopt. Die zou ze bij Daan pas aantrekken. Hij vond dat geil had hij gezegd en Dorien zelf niet minder. Wat niet mag is lekker, en sletterige kleding, ‘mocht’ niet, dus het wond haar op. Ze had ze een keer eerder aangetrokken voor het slapen gaan om haar man Patrick op te geilen. Maar toen ze de slaapkamer was binnengestapt, had Patrick al geslapen. Ze had zich zo vernederd gevoeld. Wat doe ik hier nog had ze gedacht?

Ze had op woensdag bijna vergeten de kinderen op tijd uit school te halen, zo was ze bezig geweest met Daan in haar hoofd. Ze wilde zijn onderdanige sletje zijn, zoals hij liefkozend of autoritair tegen haar zei. Hij geilde op haar en gaf haar zonder zich in te hoeven houden heerlijke ruige seks. En hij vond haar mooi. Hij kickte op haar tieten en kont en Dorien ging zich daardoor ook door andere ogen bekijken. Als mooie Daan het zegt, dan moet ik wel een mooi aantrekkelijk geil wijf zijn. Ze wreef goedkeurend over haar billen die nog steeds gevoelig waren. Dat zou vandaag niet overgaan. Haar kut dreef al weer van de fantasieën van wat straks komen ging. Maar ze merkte ook dat haar kinderen voelden dat er iets was met hun moeder. Ze leek afwezig en dat klopte. Maar even koos ze nu voor zichzelf. Ze had dit nodig. Vanmiddag zou ze weer moeder zijn. Maar vanmorgen in de auto klonk ‘moeten we al weer overblijven?’ Het maakte Dorien onzeker. Toen ze terug van school kwam parkeerde ze de auto en liep zo onopvallend mogelijk naar het huis van Daan. Ze sloot snel de poort van Daans tuin achter zich dicht en liep naar de keukendeur van zijn huis. Hij kwam haar tegemoet in de keuken. Hij had alleen een trainingsbroek aan en een T-shirt. Hij zag er lui en soepel uit. Als een panter die ieder moment toe zou kunnen slaan. Dorien wilde zijn prooi zijn. Hij pakte haar vast en kuste haar en zag haar onzekerheid.

“Is er wat?” Vroeg Daan.

”Ik ben bang, ik weet niet hoe dit verder gaat. Ik heb kinderen, die gaan voor alles.” Dorien vertelde snel wat haar dochtertje in de auto had gezegd. “Daan, misschien moeten we na vandaag maar stoppen.”

“Laten we eerst maar eens koffie drinken” zei Daan. Even later zaten ze naast elkaar met een kop koffie op zijn driezitsbank. Daan trok Dorien tegen zich aan en sloeg zijn arm om haar heen. Het voelde prettig en Dorien vond het heerlijk om even zo dicht tegen zijn mooie sterke lijf aan te zitten. Het ging even niet over de seks die ze hadden gehad of gingen hebben, maar over de gevolgen die het had.

“Ik ga echt moeite voor jou doen” zei Daan. “Wij hebben echt iets bijzonders. Nog nooit heeft een vrouw zich zo onvoorwaardelijk aan me gegeven. Wij passen bij elkaar en vullen elkaar aan. Alles klopte dinsdag. Dat wil ik jou en mezelf niet zo maar af laten nemen. Dat zou jij ook niet moeten willen. Volgens mij heb jij jezelf dinsdag bevrijd van heel veel opgekropte frustraties. Ontken niet langer wie je bent. Leef je verlangens.”

“En mijn kinderen dan? Patrick zet me zo op straat als hij het hoort.”

“Ik wil niet lullig doen”, zei Daan, “maar wat is dat voor kerel die zijn vrouw zo verwaarloost? Daar kwam ik niet mee weg in mijn vorige relaties. Heeft ie een ander soms? Zo’n type lijkt hij me wel. En wat hebben je kinderen aan een moeder die zich ongelukkig voelt? Ik weet de oplossing nu ook niet, maar er is vast wel een mouw aan te passen. Vertel hem gewoon wat je met mij doet aan, misschien accepteert hij het wel of wordt hij er geil van als zijn vrouw neukt met een andere man. Weet jij veel? Ik heb wel gekkere dingen meegemaakt. En hij vertelde Dorien dat hij ooit een tijdje luidruchtig met een vrouw geneukt had in haar slaapkamer terwijl haar man zich in de woonkamer zat af te trekken op wat zij deed met Daan. Die vent was een watje. Net als jouw Patrick.

“Sorry, dat ik het zeg, ik wil je niet kwetsen, maar zo voelt het wel.” Dorien keek Daan aan met een blik alsof hij dit niet serieus kon menen. Maar hij herhaalde het. “Ik houd zelf niet van dat stiekeme gedoe. Het komt toch altijd uit, dan kun je maar beter meteen zeggen waar het op staat. Als hij je dumpt kom je gewoon maar naar mij toe en neem je je kinderen mee. Maar als ik hem goed inschat zal het zo’n vaart niet lopen.”

“Meen je dat?” Zei Dorien.

“Ja, dat meen ik. Ik heb een klik met jou die ik nog nooit met iemand heb gehad. Die laat ik me niet afnemen doordat jij medelijden voelt met je man die je niet geeft wat jij verlangt. Nou, kom eens bij de baas lief sletje, denk er maar eens over na.” Daan trok haar naar zich toe en begon Dorien liefkozend te tongen en hield haar stevig vast. Wat had Daan een lieve intieme en tegelijk nuchtere en wijze kant. Ze kon niet anders dan vaststellen dat hij gelijk had. Haar gevoel zei ondertussen dat Daan niet loog of onverschillig was. Hij had haar onzeker aangekeken, bang als ook hij was om haar weer te verliezen. Het was duidelijk, hij wilde haar net zo graag als zij hem wilde. Ze beantwoordde zijn kussen vurig en al snel dwaalden hun handen over elkaars lijf. Doriens lichaam voelde nog steeds gevoelig van dinsdag, maar het voelde ook prettig. Daan trok haar op zijn schoot. Hij trok haar jurkje iets op en haar knieën steunden aan weerskanten van Daans benen op de bank en haar schoot drukte tegen de zijne. Ze voelde zijn harde paal die door zijn trainingsbroek door tegen haar natte kut drukte. Hij stroopte nu haar jurkje over haar hoofd heen en maakte haar bh los. Heerlijk hoe vanzelfsprekend hij haar uitkleedde. Met alleen haar slipje aan streelde hij haar rug. Hij kneep weer heerlijk in haar tieten en begon om en om op de tepels te zuigen.

“Wat heb ik je gemist”, hijgde Daan. “Wat heb je toch een lekker geil lijf. Ik vreet je op en hij beet liefkozend in haar linker tiet.” Dorien spande haar lichaam en kreunde.

“Ik jou ook! Ik wil dat je me weer zo hard neukt. Ik ben zo geil van jou”. Het ging al snel helemaal niet meer over wat Dorien of Daan zouden moeten doen met dit overspel van Dorien. Ze raakten door hun geilheid overmand en dat was het belangrijkste wat er nu gebeurde. Ze stak voor haar kut langs haar hand in de trainingsbroek en vond Daans lul, die gekneld tussen hem en haar inzat. Ze trok hem overeind en hij kwam nu boven de rand van zijn trainingsbroek uit. Zijn eikel glom van het voorvocht.

“Oh… wat is ie weer lekker hard” kreunde Dorien en trok een paar keer smachtend de voorhuid heen en weer over Daans eikel. Hij begon sneller te ademen. Als Daan geil was, dan had hij geen zin in een teder voorspel. Hij haakte zijn handen op haar beide heupen achter haar slipje en trok er weer hard aan. De stof scheurde meteen kapot. Achterlangs trok hij het slipje onder haar kut door. Het schuurde weer vreselijk geil langs Doriens kut. Zo lekker vrij en pervers!

“Neuken met jou kost een vermogen aan ondergoed” hijgde ze geil. “Ik krijg van jou een nieuw setje” Ze duwde haar linker tiet in Daans mond en speelde met haar rechterhand met de tepel van de andere en keek Daan geil aan. “Oh… wat is dit geil!” kreunde ze. Die heerlijk baardstoppels die in haar tieten prikten terwijl hij knabbelde aan- of likte langs haar tepels. Alles was lekker aan Daan en zonder terughoudendheid vergreep hij zich aan het wellustige naar meer smachtend vlees van haar lichaam. Dorien ging van Daans schoot af en stroopte ongeduldig zijn trainingsbroek naar beneden. Wat had hij toch een machtig mooie grote harde lul! Patrick had een kleintje, vergeleken bij Daan. Dit heerlijke monster kon geen vrouw onberoerd laten en ze snapte waarom Daan er zo vaak achteraan was gelopen. Voor hem ging je gewoon klaar liggen. Dorien ging op haar knieën op de grond tussen zijn benen zitten en begon hem te pijpen. Daan keek geil naar het heerlijke tafereeltje dat zich voor hem afspeelde. Ze keek hem brutaal aan en spuugde op zijn eikel en likte haar speeksel vervolgens langs de glans van zijn eikel. Hij kreeg zo’n heerlijke zachte blik.

“Speel met je tepels!” Zei Dorien “dat vind ik geil, ik doe de rest wel. Straks mag je me hard afneuken!” Ze zag hoe Daans pupillen even groter werden. Haar geile praat en heerlijke pijpbeurt bevielen hem zeer en hoewel ze genoot van onderdanig zijn bij Daan, ging ze eigen initiatief niet uit de weg. Ze zei openhartig wat ze geil vond. Dat was een van de eerste lessen van Daan geweest.

“Hoe kun je nu genieten als je niet vertelt wat je lekker vindt.” Hij had helemaal gelijk. Ze trok hem af terwijl ze om en om op zijn heerlijke ballen zoog. Dan likte ze weer plagerig langs de rand van zijn eikel. Streelde met haar hand zijn zitvlak. Dan stopte ze zijn lul weer in haar mond. In totale overgave zoog ze dan die naar binnen en keek hem onderzoekend aan hoe hij reageerde op deze totale aanbidding van zijn lul. Haar neus raakte zijn schaambeen. Alles was lekker aan Daan en dat maakte dat ze tot het uiterste wilde gaan om hem te behagen. Daan speelde in trance met zijn tepels en ze zag en voelde hoe zijn lichaam er vreselijk van genoot. Zo geil die piercing in zijn tepel, dat wilde Dorien ook. En ook in haar kut!

“Die krijg je van mij” had Daan gezegd. Hij had gewichtjes laten zien uit zijn SM doos met speeltjes. “Dan staan je schaamlippen lekker strak” had hij gezegd. Hij had een foto laten zien van een getatoeëerde vrouw die trots en geil wijdbeens naar de camera keek met een enorme dildo in haar kut. Haar kut had wel acht piercings. Dorien schrok er van, maar het fascineerde haar ook. Ze zag er tegenop, maar ze had ook al besloten dat ze die pijn wilde ervaren. Ze wilde niet langer een net meisje zijn. Het verlangen naar extreem genot dat het zou bieden was gewoon te groot. Ze likte langs zijn zitvlak en raakte met haar tong zijn aars terwijl ze zachtjes zijn heerlijke ballen kneedde in haar hand, hij kreunde “wat ben je toch mijn lieve lekkere sletje”

De rollen leken voor even omgedraaid. Dorien had nu de leiding en Daan genoot. Maar toen Daan dicht bij klaarkomen kwam nam hij die leiding weer over. Hij pakte haar hoofd vast en keek haar strak aan. Hij duwde vervolgens haar hoofd naar beneden tot zijn eikel weer achter in haar keel zat. Hij kreunde en vloekte en Dorien voelde hoe zijn zaad weer in haar keel golfde terwijl de tranen in haar ogen sprongen al hoefde ze niet te kokhalzen zoals de eerste keer. Daan liet haar hoofd los, ze hapte naar adem maar gunde hem dit genot zo. Ze likte meteen zijn lul schoon.

“Ik snij hem af en neem hem mee in mijn tas” zei Dorien. “Ik wil hem de hele dag in mijn kut of keel voelen. En mijn kont”, voegde ze er aan toe, want na de heerlijke ontmaagding van Daan van haar sterretje beschouwde ze het intussen als een tweede kut. Haar kringspier voelde nog steeds lekker gevoelig. Ze keek Daan vurig aan en begon hem weer wild te kussen.

“Dan zal ik je toch weer moeten boeien” zei Daan met een grijnzende blik. “Ik moet zuinig zijn op mijn gereedschap.” Hij mocht Dorien boeien, daar kwam ze voor, ze zou het nemen zoals het kwam. Ze besefte dat ze met haar opmerking hem zelf het motief had aangereikt om haar weer te overweldigen.

“Shit! Gemene klootzak dat je bent,” zei ze voor de vorm. Het was een spel tussen hen van aantrekken en afstoten en uiteindelijk eindigde het altijd bij aantrekken.

“Waar zijn die kousen die je hebt meegenomen?”

“Wil je dat ik die aandoe?” Vroeg Dorien hoopvol. Ze pakte ze snel uit haar tas en liet ze aan hem zien. Maar Daan gaf geen antwoord.

“Geil!” zei hij. Hij pakte Dorien nu ineens hardhandig vast en draaide haar armen op haar rug.

“Auw! Niet doen Auw… klootzak! Wat doe je nou?!” Maar op dat verzet kickte Daan juist. Daan lachte en petste op haar kont.

“Mond houden en doen wat ik zeg.” Hij pakte de ene netkous en gebruikte die om haar polsen op haar rug te binden.

“Wat gemeen ben je, je bent echt een schoft.”

“In bed” zei Daan “en nu houd je je mond dicht” en hij sloeg haar met zijn vlakke hand weer op haar billen.

“Auw, nee, nee! De pijn trok door Doriens lichaam en ze begon Daan weer protesterend uit te schelden.

“Oké, je luistert niet.” Daan pakte haar kapotgetrokken slipje van de grond en propte het ruw in Doriens mond. Ze proefde haar eigen geil. Ze had nu het er op aan kwam helemaal niks meer in te brengen. Haar hart bonkte in haar keel, het angstzweet brak haar uit. Wat ging Daan nu met haar doen?” “Als ik te ver voor je ga, knik je nee” zei hij koel en bijna zakelijk om haar gerust te stellen. Dorien zag er als een berg tegenop en voelde de neiging om meteen nee te schudden, maar haar nieuwsgierigheid naar het vervolg was te groot. En als ze nee had geknikt zou hij toch over haar grens gaan. Dat wist ze gewoon. Daan trok de ander netkous in tweeën alsof het een velletje papier was. Ieder stuk bond hij vervolgens strak om Doriens tieten die afgebonden naar voren uitpuilden en rood aanliepen. Het voelde lekker in tegenstelling tot wat ze had gedacht. Hij had haar weer tot een speeltje gemaakt van zijn geile nukken. Daan tilde Dorien op als was ze zo licht als een veertje en hing haar op haar buik over de rugleuning van de bank. Ze kon helemaal niks en hing met haar hoofd naar beneden over de rugleuning van de bank. Ze was weer helemaal overgeleverd aan wat Daan met haar ging doen. Daan viel aan de andere kant van de bank neer op zijn knieën en zat met zijn hoofd tussen Doriens dijen en kneep en beet in haar kont. “Je hebt de geilste reet die ik ooit heb gezien, waag het niet om te gaan lijnen, ik wil je zo” zei Daan opgewonden. Doriens kut glinsterde van het geil dat langs haar dijen liep. Ze was gespannen van verlangen naar wat komen ging. Met zijn tong speelde hij met haar clit die meteen reageerde. Ze probeerde zo goed als zo kwaad als het ging zijn hoofd tussen haar dijen te klemmen. Maar ze was geen partij voor Daan. Hij duwde haar benen uit elkaar en likte langs haar schaamlippen om te eindigen bij haar clit. Dorien murmelde wat en kon niks zeggen alleen heftig ademhalen door haar neusgaten, oh… wat was dit geil! Ze wilde het uitschreeuwen. Daan zag aan haar spieren dat ze genoot van zijn tong. Hij duwde haar billen strak uit elkaar en likte met zijn tong langs haar sterretje en duwde met zijn tong naar binnen.

“Ik ga je lekker rimmen” zei hij plagerig. Hij voelde hoe Dorien tot in iedere vezel genoot. Hij stak een paar vingers in haar kut terwijl hij haar verder befte en hij voelde hoe haar lichaam weer verkrampte. Eigenlijk was dat onmogelijk in deze houding waarin ze amper kon bewegen. Het gaf Daan zoals altijd zo’n kick als hij kutspieren zag samentrekken als een vrouw met haar lichaam gefixeerd was. Alles wat ze wilde ervaren kon dan alleen maar via haar kut. Dorien kwam klaar en hij zag hoe haar kutspieren subtiel en smachtend samentrokken; het verlangen naar een harde lul. Daan was weer flink geil en zijn paal was hard. Hij stond op en stak zijn lul nu diep in Doriens heerlijk soppende natte kut. Hij leunde voorover en trok het slipje uit haar mond. Dorien hapte naar adem.

“Schoft dat je bent. Ik had wel kunnen stikken!”

“Ik weet tot hoever ik kan gaan” zei Daan. “Heel ver! Kreunde hij, en hij ramde meteen diep in haar. Ze voelde hoe zijn ballen tegen haar aan sloegen. Dorien ging al snel weer op in deze nieuwe sensatie. Haar lichaam begon mee te deinen op Sjoerds geneuk. Als een stier pompte hij met lange halen in haar kut heen en weer. “Denk maar niet dat je nu nog met mij kunt stoppen, want dan bind ik je vast en laat je nooit meer gaan en neuk je dood.” Zei Daan autoritair en in trance. “Je bent van mij.” En weer gaf hij Dorien petsen op haar kont met de vlakke hand. Ze schreeuwde het uit.

“Auw… Ploert! Wat ben jij een gemene ploert!”

“Je bent van mij! Zeg het!” En weer volgde een harde pets op haar billen. Ze schreeuwde het uit. Dorien wist ondertussen dat als ze Daan uitschold of tegensprak hij maatregelen zou nemen en alleen nog hitsiger werd. Ze bleef hem uitdagen en hij sloeg haar weer en stootte lekker hard in haar. Hij neukte zo geweldig en ongeremd. Dorien voelde weer iedere vezel in haar lichaam.

“Ja! Ik ben van jou! Neuk me af! Ploert, neuk me af, doe je best, anders kun jij oprotten! Ik snij je ballen af als je nog ooit met een andere vrouw neukt. Ik ben jouw kut! Neuk me!” De geilheid had Dorien weer volledig in zijn greep en verbaal gingen al haar remmen los. En weer voelde ze petsen en hoe Daan bronstig in haar heen en weer gleed. Die heerlijke eikel dia als een stormram soppend haar kut openduwde tot ze aan de wortel door hem werd gekliefd. Daan was een fantastische minnaar want hij hield het lang vol. Hij tilde haar op met zijn lul nog in haar kut en legde haar op haar buik op de glazen eettafel. Gelukkig had hij de luxaflex dicht, bedacht Dorien snel, stel je voor, maar ze dacht ook, ‘wat kan mij het schelen, ik schaam me niet langer meer voor mijn verlangens. Dit is mijn nieuwe leven. Ik wil van mijn kut genieten en ik heb de lul gevonden die me dat geeft. Mijn leven moet porno zijn.’ Daan greep haar hals vast en duwde haar hoofd nu plat op tafel, Haar tieten werden geplet tussen haar lijf en het glazen blad en Daan ramde nu achter haar staand nog meer bezeten in haar kut.

“Na deze beurt wil jij nooit meer anders. Je bent mijn slet!” Hijgde Daan. Hij kneep in haar kont en trok aan haar haar, haar hoofd naar achter en keek haar bronstig aan. “Zeg het nog een keer! Je bent van mij!” Haar lichaam voelde strak en ontspannen tegelijk.

“Ik ben van jou, ik wil alleen jou!” Hijgde Dorien. “Geef me er van langs met je lul!” Dorien liet zich weer als was ze een neuk-pop nemen en door geilheid sturen. Daan gaf haar wat ze nodig had. Hij brandde de frustraties uit haar kut met zijn lul. Hun lichamen reageerden in alle heftigheid op elkaar alsof het altijd zo was geweest en ze zo één organisme vormden.

“Ik kom, Ja… Ik kom… Lieve klootzak! Geile schoft, ik wil alles in mijn kut. Ja… ja… ah Ja! Ha…” Hijgde ze met een steeds hoger stemgeluid. En tegelijk toen ze zelf kwam begeleidt door een alles bevrijdende oer-kreun voelde ze hoe Daans lul kloppend in haar kut ontplofte. “Ik ben van jou!” Zijn zaad sloeg te pletter tegen haar baarmoeder. Hij spoot zo heftig dat al het zaad meteen morsdood geweest moest zijn. Doriens kut trok zich weer samen en ze kwam weer klaar in een lange golf van genot die haar even het gevoel gaven of tijd en ruimte even niet meer bestond. Ze had helemaal niks in te brengen gehad. Alleen maar te nemen te ontvangen en zijn woede voelen. Ze lag met haar wang op het glazen tafelblad, met gesloten ogen de mond open in extase toen ze nog een keer kwam in een andere wereld waar alles zo mooi en intens voelde. Ze kwam weer langzaam bij haar positieven toen Daan over haar hing en haar kuste met die heerlijke stoppels die overal in haar huid prikten als ze speelden. Ze voelde nu hoe ongemakkelijk en pijnlijk de vastgebonden houding was.

Daan maakte de kous om haar polsen los. Ze voelde hoe het bloed begon te stromen. Hij tilde haar op en droeg haar naar de bank en bevrijdde ook haar tieten die gestriemd waren en tintelden maar daardoor ook heerlijk voelden na deze behandeling. Ze gingen languit op de bank liggen. Ze kusten, ze streelden. Dorien voelde zich veilig, alles viel op zijn plaats, alles leek te kloppen vandaag. Ze voelde zich sterk en herboren uit een sleur die eindelijk achter haar lag. Haar lichaam zat vol zuigvlekken, striemen en blauwe plekken. Haar kut leek verdoofd door het geram van Daan. Maar het voelde zo ontspannen.

“Ik hou van je” zei ze tegen Daan. Ze had dat nog nooit gezegd tegen iemand.

“Ik ook van jou.” Zei Daan en hij meende het. Dit was veel meer dan seks. Dit was een vrouw die aan hem gewaagd was, die bij hem paste, die zijn nukken voor lief nam en er van genoot, bij wie hij zichzelf kon zijn en waarbij hij zich op zijn gemak voelde. Hij had vaak zijn neus gestoten met zijn extreme gedrag, maar nu met Dorien leek alles ineens te kloppen. Daan moest steeds aan het moment denken op de verjaardag waarop Doriens en zijn blikken elkaar voor de eerste keer meer dan een seconde gekruist hadden. Het had een eeuwigheid geleken. Het was alsof ze elkaar ermee vertelden. ‘Jij gaat mij geven waar ik al zo lang naar verlang.’ In die geile blik naar elkaar had alles besloten gelegen. Ze kusten en gingen naar boven. Daan neukte Dorien nog een keer in haar kont terwijl haar benen over zijn schouders lagen en ze elkaar vurig aankeken en Dorien van hem op haar tieten moest zuigen. Dorien had haar kut daarna ongegeneerd gevingerd terwijl Daan zijn heerlijke lul in haar sterretje heen en weer pompte.

“Als je wilt lig ik altijd voor je klaar” had ze gezegd. “Ik wil jou slet zijn, voor altijd! En je lul is vanaf nu alleen van mij. Begrepen!” Ze had hem hard in zijn tepel geknepen. “Ik geef je aan als verkrachter als je scheef gaat.” Ze gaf zich onvoorwaardelijk aan Daan, maar ze wilde hem ook laten weten dat ze ook veeleisend kon zijn. Nu ze zich volledig aan hem over gaf, stond daar ook iets tegenover. Met de meest geile seks die ze hem zou geven, zou ze er voor zorgen dat hij nooit meer naar andere vrouwen keek. “Zeg me na, kontneuker van me!”

“Mijn lul is van jou Dorien!” Ze trok aan zijn piercing en krabde hem met haar nagels terwijl ze meedeinde onder zijn geneuk. Ze wilde hem pijn doen. Hij was net zo goed haar bezit als zij het zijne. “Maak je geen zorgen” hijgde Daan in trance, “je bent het lekkerste wat me ooit is overkomen. Mijn lul is van jou.” Het had op een geile trouwgelofte geleken van twee mensen. En ze neukten toe naar een geweldige climax die als een versmelting voelde. Ze gingen daarna nog samen nog in bad. Daan masseerde heel teder Doriens pijnlijke lichaamsdelen. Het gaf verkoeling en voelde heel vertrouwd. Dorien had zich nog nooit zo fijn en veilig gevoeld. De energie stroomde door haar lijf. Ze aten samen nog een broodje. Vlak voordat Dorien weg ging zei Daan onzeker. “Hoe pakken we het nu aan? Weet je al wat je gaat doen?”

“Wat jij voorstelde” zei Dorien. “Ik ga open kaart spelen. Ik vind het lullig voor Patrick als ik hem voor de gek houd, maar ik moet ook eerlijk zijn hoe pijnlijk ook.”

“Kun je dat wel, moet ik je helpen? Bood Daan aan.

“Neen, dit gaat jou niks aan, dit moet ik alleen doen” zei Dorien ineens heel zeker. Er was een soort rust over haar gekomen. Ze had een besluit genomen.

“Als het niet goed gaat” roep je me.

“Dat zal ik doen” zei Dorien. Maar dat was ze niet van plan. Dit was haar probleem dat al veel te lang had gesluimerd. Daan was de katalysator geweest om de daad eindelijk bij het woord te voegen. Ze wilde scheiden, en hoewel het allemaal heel nieuw en nog heel kort door de bocht was; Daan en zij hadden eigenlijk alleen nog maar met elkaar geneukt, wist ze nu al dat ze verder wilde met Daan. Hij was geen domme aso. Hij had een goede baan in de offshore. Hij verdiende goed, werkte zes weken op en had dan weer zes weken vrij. Hij was hooguit onaangepast, maar dat beviel haar zeer.

“Denk erom, je kinderen zijn belangrijker dan ik.” Daan omstrengelde haar nog even. “Wat lief van je”. Dorien zag dat Daan het meende. Ze kusten elkaar innig en Dorien ging weg. Die avond lagen de kinderen op bed. Het was negen uur ‘s avonds. Patrick was thuis omdat de training was afgelast. Dorien liep naar de televisie en zette hem uit. Patrick keek haar verbaasd aan.

“Ik moet met je praten” zei Dorien. “Over ons huwelijk. Jij weet net zo goed als ik dat het niets meer voorstelt.” Ze had besloten dat de aanval de beste verdediging was. “Ik zal maar eerlijk zeggen waar het op staat. Ik neuk met Daan onze nieuwe buurman die jij zo’n aso vindt. Ik ben niet van plan om daar mee te stoppen. Hij geeft me wat jij me nooit kan geven.”

Nooit zou Dorien de blik vergeten, waarmee Patrick haar aankeek.

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *