Zonnen in het zwembad

()

Ik was boven op mijn kamer nog bezig met de vibrator toen de zoemer ging. Ja, we hebben een intercom in dit fantastische vakantiehuis! Of ik zo meteen naar beneden wilde komen, want het bezoek was gearriveerd. Nu was ik helemaal niet zo blij met die indringers. Het was een collega van mijn vader, met zijn vrouw en enig kind. Niet dat ik mensenschuw was, maar ik had het huis graag voor onszelf alleen. Kon je tenminste in je blootje heen en weer rennen. Nu zou ik me weer moeten aankleden. Ik stond voor de kleedspiegel, met die vibrator in mijn hand en bekeek mezelf.

Ik mocht niet ontevreden zijn. Mijn borsten waren flink en stevig, met grote, donkere tepels en tussen mijn benen glooide een mooi heuveltje. Het bosje haar had ik met de schaar getrimd, want helemaal kaal zou niet gaan in dit huis. Ik aarzelde of ik meteen al naar beneden zou gaan of… Ik zette de vibrator aan en beroerde met de dikke kop even mijn linker tepel. Shit! Veel liever was ik doorgegaan met mijn spelletje. Ik was heel bedreven geraakt in zelfbevrediging, want veel anders was er hier niet te doen, behalve dan af en toe in het zwembad spartelen. Bijna dagelijks gebruikte ik de vibrator, of gewoon mijn vingers en soms ook andere dingen. Al vanaf mijn elfde jaar heb ik gemasturbeerd, in het begin bijna altijd met mijn broekje aan. Dan trok ik aan de bovenkant van het broekje zodat de stof in mijn sneetje drong en als ik dan mijn benen stijf samenkneep… Ik ging dichter bij de spiegel staan en liet opnieuw de vibrator tegen mijn tepel trillen, die nu mooi hard vooruitstak. Mijn andere hand ging onwillekeurig naar mijn kruis om daar mijn poesje te aaien. Intussen keek ik mezelf diep in mijn donkere ogen. Zo’n beetje geilen op mezelf. Lekker. Ik besloot toch maar naar beden te gaan. Het was een warme dag, dus het bikinibroekje en een lang T-shirt was best verantwoord.

Een handje was snel gegeven. Die mensen interesseerden mij totaal niet. Rebecca, zo heette het dochtertje, was ‘m ook al gesmeerd. Die was skeeleren op het weggetje bij ons huis. Met een flinke fles zonnebrandcrème vertrok ik naar de tuin. Het water in de pool zag er verleidelijk uit, maar ik wilde eerst een uurtje zonnen. Lullig dat die mensen er waren, nu moest ik mijn bikini wel aanhouden. De tuin was omgeven door een hoge schutting tegen inkijk, maar vanuit de zitkamer had je door de open schuifdeuren alles in zicht. Ik lag nauwelijks tien minuten in het gras of Rebecca verscheen op het terras. Ze zag er leuk uit voor haar achttien jaar. Lange, blonde haren wapperend in de wind rond een lief gezichtje met grote blauwe ogen. Donker gebruinde benen met knotsen van kniebeschermers kwamen onder een spierwit rokje uit.

Nu ben ik, geloof ik, helemaal niet lesbisch, aangelegd. Ik heb zat jongens gehad. Maar Rebecca deed me iets. Ik voelde een lichte trilling in mijn buik.

“Hoi”, zei ze, “jij bent zeker Dorien?” Ik knikte. Ze gooide de skeelers, die ze in haar hand hield, in het gras en kwam naast me zitten, de knieën opgetrokken. Ik zag een glimp van een lichtblauw katoenen slipje.

“Dus jij bent Rebecca?”

“Zeg maar Becca, zo noemt iedereen me.” Ze keek om zich heen. “Supermooi zwembad, zeg. Maar verder is het hier wel eenzaam, er is geen kip te zien op de weg.”

Ik begon uit te leggen dat het dichtstbijzijnde dorp vier kilometer weg was, toen mijn ouders verschenen. Ze wilden hun gasten de omgeving laten zien en of we meegingen? Becca keek me aan en trok een vies gezicht, met haar mondhoeken naar beneden.

“Ik blijf liever hier want ik heb alles al gezien,” zei ik, “Becca gaat misschien ook veel liever zwemmen.” Rebecca sprong op. “Ja veel liever!”

Nou goed, maar dan moesten we wel zelf wat uit de koelkast halen om te eten, want zij zouden gaan eten in de stad.

Zodra iedereen weg was, knoopte ik het topje van mijn bikini los, want ik wil nu eenmaal graag overal bruin worden. Rebecca wierp niet meer dan een snelle blik op mijn borsten en babbelde toen verder over de vakantie, haar school en de hond die ze in een dierenpension hadden moeten doen omdat hij niet te vertrouwen was met kinderen. Ik vroeg of ze ook niet lekker wilde zonnen. Ze aarzelde even, maar trok toen haar blouse uit. Een beha droeg ze niet, en had ze ook niet nodig. Haar tietjes waren klein, maar goed gevormd en voorzien van de mooiste roze tepels die je je voor kunt stellen. Ik pakte een paar kussens van een tuinstoel en legde die voor haar in het gras. Ze deed haar kniebeschermers af en stilletjes hoopte ik dat ze ook haar spierwitte broekje zou uittrekken en misschien… Ik wist niet hoe ze zou reageren, maar besloot het erop te wagen.

“Meestal lig ik helemaal in m’n blootje te zonnen. Vind je het erg als ik…? We zijn tenslotte meisjes onder elkaar.”

“Alleen als ik het ook mag,” zei ze. Ik schoof mijn bikinibroekje uit en legde het naast me in het gras. Ik zag een klein nat plekje en dat verbaasde me niet, want ik werd aardig opgewonden door haar.

Becca stond op, stapte snel uit haar broekje en schoof haar blauwe slipje omlaag. Even kreeg ik de kans haar poesje te zien. Het lag lief en open en perfect gevormd tussen haar dunne dijen, bekroond met een beginnende schaduw van kleine blonde krulhaartjes. Ik kreeg het nu behoorlijk te pakken. Ik kon ‘t niet laten om even aan mijn eigen kutje te voelen. Ja hoor, ik was nu echt nat. Becca zag wat ik deed. Ze staarde even naar mijn poesje en verbeeldde ik ‘t me, of gleed er een glimlachje over haar gezicht? Toen ging ze op haar buik liggen, het hoofd op haar armen.

“Mm… lekker weer, lekker zonnetje.” Zei ze. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Ze had een mooi rond kontje en het lange haar golfde over haar rug, glanzend als goud, bijna tot op haar dunne middeltje. Onwilkeurig gingen mijn gedachten terug naar die ochtend in het zwembad, jaren geleden, toen ik voor het eerst gevingerd werd door een meisje uit een hogere klas. Ik moest toen ongeveer zo oud zijn geweest als Becca nu. Die ervaring had me eerst in verwarring gebracht, maar achteraf was ik blij dat het gebeurd was. Het had me op het spoor gezet van al die heerlijke uurtjes die ik sindsdien met masturberen heb doorgebracht. En het had niet lang geduurd voor ik de eerste jongen tussen mijn benen had gevoeld. Toch wist ik wel bijna zeker, dat ik nooit met Becca zou durven doen wat toen mij was aangedaan. Ik had verder geen enkele ervaring met meisjes gehad. Maar wat zou ik graag even… eventjes maar, dat verleidelijk wezen naast me strelen.

“Wil je mijn rug niet insmeren?” Zei Becca.

“Ja natuurlijk. Op voorwaarde dat je daarna mij een beurt geeft.” Ik had ‘t eruit geflapt voor ik het wist. Hoe zou ze dat opvatten? Maar ze zei heel onschuldig dat ze dat zeker zou doen, als ik nu maar een beetje zou voortmaken, want ze wilde niet verbranden. Intussen stond ik al in brand vanaf het moment dat ze haar slipje had uitgetrokken! Ik pakte de fles en kneep een flinke streep olie op mijn vingers. Ik masseerde het gladde goedje in haar rug. Haar velletje was nog zachter dan ik ‘t me had voorgesteld. Becca kreunde zacht terwijl ik haar schouders insmeerde. Ze strekte haar armen uit en toen ik me bukte om ook die in te smeren, schoven mijn tepels even over haar rug. Nu zag ik toch echt een glimlachje bij Rebecca! Ik werd er nerveus van, zo verlangde ik naar haar. Ik draaide me om, zodat ik haar benen kon doen. Zou ze het goed vinden als ik haar billen…? Alleen de zijkanten, of ook in het spleetje? Zou ze dat toelaten, of zou ze opspringen en hard weglopen? Ik begon bij haar voeten, de tenen een voor een, tussen haar tenen. Het liefst had ik haar tenen gekust en gezogen, maar het minste wat ik kon doen was zachtjes die teentjes masseren. Ik hoopte dat ze dat net zo prettig zou vinden als ikzelf. Daarna omhoog langs haar kuiten, de zachte glooiing van haar dijen, steeds dichter bij haar kontje. Nerveus spoot ik een nieuwe lading lotion op mijn hand en begon haar billetjes te bewerken, eerst de zijkanten en dan langzaam masserend naar binnen toe, tussen haar spleet.

“Mm… je doet het net als Marlies”, zei Becca.

“Marlies?”

“Ja, mijn vriendin van school. Die smeert me ook altijd zo lekker overal in. Ze plaagt me altijd een beetje.”

“Hoe bedoel je?”

“Nou, je weet wel. Ze doet haar hand tussen mijn benen en speelt een beetje met me. Soms denk ik dat ze lesbisch is, maar ze zegt dat ze ook van jongens houdt. Ik denk dat jij Marlies heel aardig zult vinden.”

“Dat denk ik ook! Zeker weten!” Ik kon mijn oren niet geloven. Becca liet zich aanraken door een vriendinnetje? Ik voelde me in de zevende hemel. Het vooruitzicht op seks werd steeds beter! Als ik geen harde pik in me kon krijgen, zou Becca ‘s tong toch minstens zo lekker zijn. Ik werd duizelig van geil verlangen. Ik deed opnieuw een paar druppDorien olie op mijn hand en wreef het over haar billen. Toen mijn vingers in haar spleet gleden, spreidde Becca haar benen. Langzaam verkende ik de binnenkant van haar bilspleetje tot het topje van mijn vinger haar nauwe kontgaatje beroerde. Mijn hart bonsde zo hard dat ik zeker weet dat ze het kon horen. Ik bewoog mijn hand naar beneden en smeerde de lotion op de binnenkant van haar dijen. Met ingehouden adem liet ik een vinger langs haar poesje glijden. Ze was zo zacht, haar kutlipjes waren teer als bloemblaadjes. Ik moest me met alle macht inhouden, of ik was bij haar naar binnen gegaan.

Ik had nu alles van haar lichaam gehad. Alles zat onder de zonnebrandolie. Alles wat ik nu verder zou doen zou neerkomen op het molesteren van een minderjarige! Op het moment dat dat tot me doordrong, draaide Becca zich om en lachte tegen me. Ze strekte haar armen uit.

“Nu is mijn voorkant aan de beurt!”

“Vind je het prettig als je vriendinnetje met je speelt?” Vroeg ik.

“Ik vind het heerlijk”, zei ze en ze sloot haar ogen. “Het voelt zo lekker! Supergaaf gewoon!”

“En speel jij ooit met haar? Je weet toch wat ik bedoel?”

“Zeker weten. Maar meestal laat ik gewoon Marlies haar gang gaan. Alles wat ze wil is haar vingers in me steken.” Ze giechelde en stak haar hand tussen haar benen. Ze wreef haar kutje. Gefascineerd keek ik toe.

“Marlies slaapt dikwijls uit in het weekend. Als mijn moeder naar bed gaat, blijven wij nog op en kijken tv. Marlies speelt graag met me, dus dan liggen we op de bank en we doen het heel lang.”

“Heeft je moeder jullie ooit betrapt?”

“Ja, een keer na schooltijd. Marlies was bij me op de kamer en mijn moeder was vroeg thuis en kwam mijn kamer binnen terwijl we bezig waren.”

“Bezig met wat?” Vroeg ik. Mijn kutje was op hol geslagen.

“We lagen op bed en Marlies had haar hand in mijn broekje.”

“Was je moeder boos?” “Eerst wel, maar later zei ze dat we gewoon voorzichtig moesten zijn.”

“Voorzichtig?”

“Nou, je weet wel. Als we wilden experimenteren moesten we dat met elkaar doen en niet met jongens. Omdat je dan zwanger kunt worden.”

“En jullie gingen dus gewoon door?”

“Ja hoor. Marlies zei dat we nu alles mochten en ze heeft mijn broekje uitgetrokken en heeft heel lang met me gespeeld. Het was echt te gek!”

Becca raakte opnieuw haar kutje aan. Ik vroeg me af of ze besefte hoe geil ze me maakte. Mijn poes speelde zo op, dat ik mijn benen tegen elkaar moest klemmen.

Ik haalde diep adem, spoot opnieuw olie op mijn handen en legde ze op haar buik. Eerst wreef ik haar heupen en zijden in. Zou ze het goed vinden als ik haar borsten aanraakte? Ik bewoog mijn handen dichter en dichter naar die prachtige ronde tietjes. Ik had haar kontje al gehad, en heel even haar kutje. En ze zei dat haar vriendinnetje dat regelmatig deed. Dus waarom niet? Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was bij meisjes onder elkaar, wreef ik met mijn glibberige handen over haar borsten. Haar tepDorien werden harde knopjes onder mijn gretige vingers.

Becca glimlachte. “Dat voelt heel lekker!”

Wrijvend over haar borsten en platte buikje, gleed mijn blik naar dat verleidelijke plekje tussen haar benen. Mijn hand ging omlaag en speelde even met het poezelige dons. Ik wreef de binnenkant van haar dijen. Ze deed haar ogen dicht en spreidde haar benen, alsof ze me wilde zeggen dat ik door moest gaan. Langzaam bewoog ik mijn hand omhoog tot ik haar aanraakte. Ik moest het kalm aan doen, om haar niet af te schrikken, dus wreef ik heel oppervlakkig, net genoeg om de olie aan te brengen. Haar reactie was een zacht gekreun en ze spreidde haar benen nog verder open.

Ik legde mijn hand nu vol op haar poesje en aaide het zachtjes, terwijl mijn middenvinger langs haar sneetje gleed. Daarna stak ik mijn vinger wat dieper tussen haar lipjes. Ze was zo warm en nat, en ze reageerde door tegen mijn hand aan te drukken. Ik keek naar haar gezicht toen mijn vinger in haar verdween. Mijn andere hand was al druk in de weer tussen mijn eigen benen.

Becca opende haar mond en zuchtte. Eén hand ging omhoog om met haar tepel te spelen. Toen draaide ze haar hoofd om zodat ze me kon zien masturberen. Op dat moment wisten we geloof ik allebei dat we samen klaar gingen komen. Ze legde haar hand op die van mij en speelde met mijn vingers die in en out mijn kutje gleden.

“Dat doe ik ook zo graag,” zei ze. “Ik doe het heel vaak.”

Ik stond op het punt mijn tempo te verhogen toen ze plotseling zei: “Kan ik nu jou een beurt geven?”

Nog een halve minuut, en ik zou ons allebei klaar gemaakt hebben. Maar ik stopte en haalde met tegenzin mijn vinger uit haar poes.

“Oké, Becca,” zei ik. Ik ging op mijn rug liggen en rook aan mijn vinger. Een golf van heet verlangen sloeg door mijn lichaam toen ik haar geurtje binnenkreeg. Ze knielde naast me neer, met een flinke lading zonnebrandolie op de palmen van beide handen. “Waar denk je aan?” Vroeg ze.

“Aan een film die ik eens gezien heb. Het speelde in Japan. Een meisje kwam voor een massage bij een geisha, en weet je wat die deed? Zij smeerde eerst zichzelf in en ging toen op het meisje liggen om zo de olie op haar over te brengen”

Becca dacht even na. “Wauw, dat lijkt me gaaf, zeg! Kan ik dat bij jou doen?”

“Dat is nou net wat ik hoopte, “ zei ik met mijn hart helemaal op hol.

Ze knielde tussen mijn voeten, smeerde de olie over haar borsten en kneep nog eens flink in de fles om een nieuwe lading over zich heen te spuiten. Toen ze de glibber goed verspreid had, kroop ze naar voren tot haar glimmende tietjes boven mijn heupen zweefden. Ze liet zich zakken en begon langzaam heen en weer te schuiven om de lotion met haar borsten over mijn buik te verdelen. “Zoiets?”, vroeg ze, mij lachend aankijkend.

“Net zo, schat.” Mijn ademhaling werd sneller toen onze tepels elkaar aanraakten en haar zachte borstjes tegen de mijne aandrukten.

“Wat deden die twee daarna… in die film bedoel ik?”

“Nou, ze kusten elkaar,” zei ik, recht in haar blauwe ogen kijkend.

“Marlies en ik zoenen ook.” Ze wrikte net zo lang met haar heupen tot onze kutjes op elkaars dijen drukten. Ze deed geen enkele moeite om te verbergen dat op mijn been lag te neuken. Het kostte me moeite om nog een woord uit brengen. Ik trok haar gezicht naar het mijne en we zoenden lang en diep, terwijl we met soppende kutjes op elkaars dijen reden. Haar lange blonde haar viel over mijn gezicht en haar geur was bedwelmend. Onze wederzijdse masturbatie werd steeds intenser en binnen nauwelijks een minuut kwamen we snel achter elkaar allebei klaar. Ik voelde haar warme sap op mijn been stromen terwijl haar lijf schokte en verstijfde. Haar hoofd viel achterover en ze kneep haar ogen stijf dicht, terwijl ze haar poes zo hard als ze tegen mijn dij perste. Op hetzelfde moment duwde ze haar been omlaag. Mijn kut kreeg krampjes van puur genot en een siddering trok door me heen. Nu was het mijn beurt om haar been te kutsap te besproeien.

Het duurde even voor we allebei weer bij normaal konden ademhalen. We rustten in elkaars armen uit, voordat we in het zwembad sprongen. We hadden nog een heel weekend voor de boeg!

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *