Nachtshift

()

Carla opent de ogen. 05.45u Is het op de wekkerradio op het nachtkastje naast haar. Nog een kwartier en Tom, haar man, komt thuis van zijn nachtshift in het rangeerstation. Zij denkt er aan hoe prettig hij het zal vinden als hij straks dicht bij haar in het warme bed mag kruipen. Hij zal het wel koud hebben na het fietstochtje van het werk naar huis door de vrieskou. Ver is het niet, maar toen hij gisterenavond vertrok was het al hard aan het vriezen.

Carla ligt nog wat te soezen en bedenk hoe dikwijls zij ‘het’ al hebben gedaan als hij ’s morgens thuiskomt van een nachtshift en hoe zij er dan telkens nog meer dan anders van geniet. Het lijkt alsof Tom ’s machtige penis dan nog groter en dikker is als bij andere vrijpartijen. De gedachte alleen al zorgt er voor dat haar onderbuik samentrekt. Carla stopt haar hand in haar slip en streelt zacht haar kutje. Zij verlangt er plots hevig naar om genomen te worden en de stijve penis van Tom in haar te voelen.

06.00u. Het tuinhek gaat knarsend open en weer dicht. Tom is er. Ze hoort hem naar boven komen en terwijl hij nog even in de badkamer is trekt ze, inmiddels geil als boter, haar slip uit.

Zonder het licht aan te steken kleedt Tom zich uit en schuift stilletjes naast haar in bed, naakt zoals steeds. Hij geeft haar een tedere zoen in de hals. Zij liggen lepeltje-lepeltje, houding waarin ze meestal in slaap vallen.

“Koud?” Fluistert ze.

“Mm…” krijgt ze als antwoord en hij rilt even. Ze reikt achterwaarts met haar hand naar hem, voelt zijn koude kont en trek hem tegen zich aan. Ze laat haar hand over zijn lenden gaan en dwaalt even liefkozend af naar zijn kruis.

Ze kan een lachje niet onderdrukken als ze een koud, schattig, verschrompeld penisje voelt. Ze streelt het nietig dingetje en fluistert.

“Wat is dit hier?” Tom bromt iets onverstaanbaar, schuift dan zijn hand onder haar nachtkleedje en grijpt haar rechterborst. Hij knijpt zachtjes in de tepel. De aanraking van zijn koude hand zorgt ervoor dat er een huivering door haar lichaam gaat en haar tepels zich oprichten.

Intussen streelt ze nog steeds de verkleumde penis. Haar warme hand heeft wel een gunstig effect op het dingetje want ze voelt hoe het zwelt, zich met schokjes opricht en hard wordt.

“Moe?” Fluistert ze.

“Mm…” is het antwoord. Ze voelt de penis tegen haar onderrug en blote kont drukken.

“Wil je mij neuken,” fluistert ze.

“Mm…!” Klinkt het terug.

Carla beschouwt dit als een bevestiging en een aanzet om verder te gaan. Ze blijft de nu al kloppende stijve penis strelen, schuift de voorhuid zachtjes over en weer en neemt vervolgens in één greep zijn ballen en penis vast. Zij weet dat hij dat graag heeft.

Tom laat een goedkeurend gegrom horen en laat zijn hand afdwalen naar haar buik en kruis waar hij met zijn vlakke hand over haar harige driehoekje wrijft. Ze spreidt haar benen een beetje zodat hij beter toegang krijgt tot haar naar zijn penis snakkende kutje. Haar onderbuik trekt zich onwillekeurig samen en ze duwt haar heupen naar voor als zijn vingers zacht cirkeltjes over haar schaamlipjes maken. Hij laat vervolgens een vinger eventjes tussen haar lipjes glijden en ze kreunt zacht als hij die met twee vingers uit elkaar duwt.

“Mm…, je bent al goed nat,” fluistert hij. Met zijn natte vingers streelt hij haar tepels die nu gezwollen en hard zijn.

Tom is intussen volledig opgewarmd, zijn penis is keihard en op volle lengte, de eikel glad en vochtig. De gedachte dat die harde penis straks in haar gaat dringen en volledig gaat vullen jaagt schokjes van verlangen door haar onderbuik en kutje.

Carla ligt nog steeds op haar zij. Tom blijft haar schaamlippen beroeren. Hij heeft nog steeds haar klitje niet aangeraakt, hoezeer ze er ook naar verlangt. Hij weet hoe hij haar gek krijgt. Opeens voelt ze zijn hand langs achter tussen haar billen. Ze buigt zich voorover, trekt haar knieën op tot tegen haar borsten en duwt haar kont achteruit naar Tom toe.

Haar geslacht ligt nu volledig open voor hem. Ze voelt hoe Tom zijn duim diep in haar natte poes steekt, waardoor de muis van zijn hand tegen haar klitje duwt. Zij rijdt over zijn duim die hij met een draaiende beweging steeds weer in haar duwt. Haar onderbuik trekt krampachtig samen. Een orgasme is niet veraf. Ze is nu ontzettend geil en klaar om genomen te worden

“Steek hem er in” smeekt ze en duwt nog harder haar kont in zijn richting. Tom stopt met vingeren. Zij voelt hoe hij zijn gezwollen eikel tegen haar kutje plaatst, hem enkele malen heen en weer haalt tussen haar lipjes en hoe hij vervolgens teder, in één beweging, in haar dringt. Carla kreunt als die dikke, harde penis haar smachtende kut open rekt en vult.

Tom begint zacht in haar te bewegen, waarbij hij telkens zijn penis bijna volledig terug trekt zodat enkel zijn eikel nog in Carla’s kutje steekt ,geeft dan enkele korte stootjes, gevolgd door een lange diepe haal. Hij herhaalt dit steeds, terwijl hij met zijn hand haar klitje beroert.

Carla houdt zich vast aan de rand van het bed, gaat mee in het ritme waarmee Tom in haar stoot en duwt haar kont driftig achteruit. Ze voelt hoe zijn ballen telkens bij elke diepe stoot tegen haar billen slaan. Het wisselende ritme van de stoten maakt haar bijna gek. Ze voelt de spanning in haar borsten, buik en kut toenemen en begint stil te jammeren en te steunen.

“Geef het me,” kreunt ze gesmoord en grijpt tussen haar benen Tom’s ballen.

Tom drijft het ritme op. Hij neukt haar nu enkel nog met diepe, harde halen. Carla’s kutje spant zich op rond de beukende penis tot ze plots voelt hoe Tom zijn nagels in haar flanken slaat en hij luid kreunend diep in haar kut stoot. Carla voelt de penis pulseren als haar man grommend zijn zaad in haar loost. Zijn kreunen en het gevoel hoe hij in haar klaarkomt, halen haar over de top en zij komt eveneens, luid kreunend, schokkend over gans haar gloeiende lijf. Sterke opeenvolgende spasmen zorgen voor een onbeschrijfelijk zalig gevoel in haar onderlichaam.

Terwijl ze uitgeteld en voldaan ligt te genieten van het nog steeds nazinderend en langzaam wegebbend orgasme voelt ze hoe Tom’s penis verslapt, zacht uit haar floept. Als ze voelt hoe het zaad uit haar begint te vloeien wipt ze uit bed en rent met een hand tussen haar benen naar de badkamer. Wanneer ze even later terugkeert, is Tom al in dromenland.

Hij heeft zijn best gedaan, zijn nachtshift zit er op.

Doom&Gloem

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *