Ik leer masseren

()

Tijdens mijn werk voor een uitzendbureau had ik Thibo leren kennen. Zijn vrouw Mona had ik een paar keer ontmoet tijdens borrels na werktijd. Thibo is een jaar of dertig, lang, slank en donker van haar. Mona is een paar jaar jonger. Ze heeft blond en vrij stijl haar. Het is echt een leuk stel en in no-time kon ik goed met beide opschieten. Als Mona Thibo opbelde en ik pakte op, maakten we altijd een babbeltje. Meestal klaagden we over Thibo. Op een keer vertelde ze dat ze parttime masseuse was en Thibo daarvan profiteerde. Zij kreeg nooit eens een lekkere massage van hem.

“Hij wil het gewoon niet leren,” zei ze. “Als hij mij masseert, probeer ik hem wat te leren maar hij snapt het nooit. We hebben eigenlijk een pop nodig om op te oefenen.” Ik zei voor de grap dat ik wel een keer mee zou komen. Dan mocht ze al haar lusten op mij botvieren.

Mona vatte het echter serieus op en riep enthousiast,” wat een goed idee! Kom je vanavond gewoon met Thibo mee?”

Toen ik wat mompelde riep ze, “je gaat toch niet preuts doen, hé?” Ik moest toegeven dat ik meestal niet preuts was en dat ik mee zou komen.

Na met Thibo en Mona een borreltje te hebben gedronken, begaven we ons naar hun zolder waar een echte professionele massagetafel stond.

“Wat mij betreft kunnen we,” zei Mona en nodigde me uit om plaats te nemen. Ik was die dag gekleed in een eenvoudig rokje en een wijde blouse. Ik deed mijn hoge schoenen uit en nam plaats op de massagetafel. Mona zei tegen Thibo dat hij goed moest opletten en dat ze met mijn benen zou beginnen. Ze pakte een wit flesje met olie en liet een paar druppels op mijn linkerdij vallen. Ook op haar handen deed ze een paar druppels voordat ze met beide handen over mijn dij wreef. Eerst de bovenkant en daarna de zijkanten. “Kijk,” zei ze, “als haar spieren warm zijn kun je de druk opvoeren.” Haar duimen duwde mijn spieren als het ware voor zich uit. Ik vond het heerlijk. Mijn andere dij kreeg dezelfde behandeling.

“Nu jij,” zei Mona tegen Thibo. Thibo deed ook wat druppels olie op zijn handen en wreef voorzichtig vanaf mijn knieën richting mijn kruis.

“Goed zo, ik zie dat Ilse al ligt te genieten. Doe maar tot helemaal bovenaan,” voegde ze toe. Om het voor Thibo makkelijker te maken schoof ze mijn rokje verder omhoog. Ik zag dat de ogen van Thibo zich vestigden op mijn slipje. Zijn handen waren heerlijk zacht van de olie en zijn duimen kwamen telkens via de binnenkant van mijn dijen tegen de pijpjes van mijn onderbroek aan.

“Ga nu maar even rechtop zitten,” zei Mona tegen me. Ik deed wat ze vroeg en Mona en Thibo kwamen achter me staan.

“We gaan je schouders doen,” zei Mona, “kun je even je blouse uitdoen?” Ik deed wat ze vroeg. Mijn rode bh hield ik aan.

“Kijk, je moet steeds beginnen bij deze bovenste spiergroepen en dan langzaam via haar rug naar beneden werken en vooral de zijkanten niet vergeten.” Voordat ze wat olie op mijn schouders deed, duwde ze eerst mijn bh bandjes van mijn schouders. Haar fijne handen masseerden mijn nek en schouders. Iets lager aangekomen zei ze, “ik doe even je bh los hoor, anders zit die sluiting mij teveel in de weg.” Ze haakte mijn bh los, liet me mijn armen eruit halen en legde hem achter zich neer.

“Vanaf dit punt ga je ook naar voren werken,” zei ze tegen Thibo. Haar vingers begonnen op de plek waar mijn bh sluiting zich zojuist nog bevond en haar handen gleden naar voren tot en met de zijkant van mijn ondertussen blote borsten. Soms gleden haar handen iets meer naar boven, soms iets meer naar onderen. Ik betrapte mezelf erop dat ik steeds hoopte dat haar handen meer en meer van mijn borsten zouden masseren.

“Jij even?” Vroeg Mona aan Thibo. Vervolgens voelde ik Thibo handen op mijn schouders. Ook hij daalde vervolgens af. Eerst stopte hij schuchter als hij mijn borsten dreigde te moeten gaan betasten. Nadat Mona hem echter verzekerd had van het feit dat meisjes dat echt fijn vinden, ging hij verder en omvatte zelfs enkele keren mijn hele borsten met zijn handen om er even zachtjes in te knijpen. Mona greep weer in.

“Ga nu maar lekker tegen de rugleuning zitten,” zei ze tegen me. Ik leunde achterover tegen de zachte katoenen handdoek. Thibo en Mona liepen elk naar een zijkant van de tafel. Terwijl Mona naar mijn borsten wees vertelde ze Thibo hoe ze mijn borsten zou gaan masseren. Eerst de huid er omheen, vervolgens de borsten zelf en mijn tepels zou ze als laatste onder handen nemen. Het klonk wat zakelijk maar vervolgens deed Mona wat olie op mijn borsten en begon zachtjes te masseren. Ze deed precies wat ze had uitgelegd. Eerst vlak boven, beneden en naast mijn borsten. Vervolgens pakte ze mijn borsten in haar handen en ze kneedde zachtjes. Het was zo heerlijk dat ik mij niet in kon en ook niet wilde inhouden. Ik begon zachtjes te kreunen. Het was voor Mona de aanleiding om vriendelijk te zeggen dat ze vond dat ik heerlijke tieten had. Ik maakte mijn rug hol om haar duidelijk te maken dat ze helemaal van haar waren. Mona begon eerst zachtjes en daarna steeds harder in mijn tepels te knijpen. Af en toe trok ze er ook flink aan. Mijn tepeltjes begonnen te gloeien en richten zich op. Ik voelde de opwinding nu tot in mijn kutje.

“Thibo, ik denk dat dit zo wel even genoeg is. Jij mag haar billen masseren.”

Ik wilde me omdraaien maar voelde dat Mona mijn rok los ritste aan de zijkant. Ik deed mijn kontje omhoog om haar mijn rok uit te laten trekken. Ik dacht dat ze mijn slipje wel aan zou laten. Die trok ze echter gelijk met mijn rok naar beneden. Ik draaide me om en ging liggen. Daar lag ik dan, helemaal naakt op mijn buik op de massagetafel. Thibo begon de achterkant van mijn dijen te masseren en zijn sterke handen gleden al snel over mijn billen. Eerst hield ik ze stevig tegen elkaar. Hoe meer ik van zijn handen genoot hoe meer ik het toestond dat hij mijn billen van elkaar deed. Zijn vingers waren gretig op zoek naar de meeste intieme plekjes. Ik was al zo geil dat hij me op dat moment absoluut in mijn kont had mogen nemen. Ervaren als ze was, greep Mona weer in.

“Als Thibo het goed vindt, mag je nu wel even op mij oefenen,” zei ze tegen me.

Thibo vond het best en ging op de stoel naast de massagetafel zitten. Ik keek naar de badjas die achter stoel hing. Mona zag dat ik er naar keek en zei, wil je mijn badjas aantrekken? Ik twijfelde even maar schudde toch maar van nee. In mijn blootje ging ik naast de massagetafel staan. Ik voelde dat ze het initiatief nu aan mij liet en zei haar dat zij nu eerst maar eens haar T-shirt en bh moest uittrekken. Mona trok het strakke witte T- shirt dat zij aan had over haar hoofd uit. Haar wit kanten bh haakte ze van voren los en legde hem op mijn kleren. Haar borsten zijn echt zoals elke vrouw ze zou wensen. Ik in elk geval wel. Volle peervormige naar voren uitstekende borsten met van die dikke tepels erop die je vaak bij jonge meisjes ziet wiens borsten nog niet helemaal volgroeid zijn.

“Wauw,” zei ik. Mona moest lachen, nam haar borsten even in haar handen.

“Ik vind het heel fijn dat je ze mooi vind,” zei ze en ze nam het initiatief weer over. Thibo, zei ze, kleed jij je ook maar vast uit. Thibo had geen verdere aansporing nodig. Mijn ogen bleven gericht op Mona. Zij deed haar hoge laarsjes uit en haar broek uit. Terwijl ze naar me keek, trok ze haar slipje langs haar perfect ronde heupen naar beneden. Haar donkere schaamhaar vormde een perfecte driehoek in haar kruis en was in perfecte harmonie met haar zeer vrouwelijke heupen. Mona liep twee passen naar me toe. Haar gezicht was vlak bij de mijne.

“Vind je me mooi?” Vroeg ze.

“Heel erg mooi,” antwoordde ik. Ze pakte me hand en legde die op een van haar borsten. “Wil je me niet masseren?” Vroeg ze weer. Haar huid was heel zacht en stond strak gespannen. Haar tepel voelde ik in mijn handpalm drukken. Voordat ik kon antwoorden, ging ze verder. Met haar handen langs mijn middel trok ze me tegen zich aan en kuste me vol op mijn mond. Haar kleine tong was voorzichtig op zoek naar de mijne. Onze tongetjes vonden elkaar in haar mond. Ik voelde de opwinding nu in mijn hele lichaam. Mona trok me zachtjes met zich mee. Ze ging eerst op de tafel zitten, hield me vast en ging vervolgens liggen. Terwijl ik nog op de grond stond, lag ik met mijn gezicht tussen haar heerlijke borsten. Alsof ik haar mocht neuken, trok ze haar benen op en ze kruiste haar blote voeten achter mijn rug.

Ik voelde de handen van Thibo op mijn heupen. Het volgende wat ik voelde waren zijn vingers die mijn schaamlippen uit elkaar duwden om zijn pik gemakkelijker in mijn kutje te kunnen brengen. Hij stootte hem in één keer helemaal naar binnen en begon mij te neuken. Mona hield me met één hand stevig vast en met haar andere bracht ze mijn mond tot vlak bij haar tepel. Ik begon er gulzig op te zuigen en was zo geil dat ik hem er wel af had willen bijten. Haar voeten gleden van mijn heupen en haar greep verslapte. Haar schaamhaar kriebelde aan mijn buikje. Ik kuste haar borsten en gleed naar beneden over haar buik. Mona spreidde haar benen zo wijd mogelijk en hield haar voeten in de lucht. Achter me pakte Thibo me hard bij mijn haren om mijn hoofd achterover te trekken.

“Likken, schatje, likken,” hijgde hij. Met mijn duimen hield ik haar schaamlippen wijd uit elkaar en likte langs haar natte spleetje. Elke keer dat ik dat deed, hoorde ik Mona harder kreunen. Toen ze begon te kronkelen, wist ik dat ze bijna klaarkwam en drukte mijn gezicht hard op haar kut om mijn tong zoveel mogelijk naar binnen te kunnen duwen. Thibo en Mona kwamen tegelijk klaar.

Op dat moment had ik nog steeds geen orgasme gehad. Die kreeg ik wel toen Thibo me later in hun bed nog eens rustig neukte terwijl Mona aan mijn tepels zoog.

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *