Ik wil nu sterven

()

Ik hoorde dicht bij een claxon toeteren en een klok slaan. Ik telde de slagen. Dertien. Dat kon niet. Waar was Anja naartoe gegaan?

Ik voelde zachte vingers die de bandjes aan de voorkant van mijn nachthemd losmaakte en een huivering van verlangen trok door mijn lichaam. Anja’s aanraking was zo vastberaden, zo wetend. Het nachthemd viel open en ik voelde dat de stof werd weggetrokken, waardoor mijn borsten en kruis ontbloot werden.

Ik opende mijn ogen en keek op naar mijn minnaar. De kamer was pikdonker. Ik zag niets, alleen een vage schaduw die zich aan het voeteneind over me heen boog. Ik probeerde mijn hand uit te steken om het bedlampje aan te knippen. Een hand pakte de mijne en hield ze vast.

“Anja?” Ik draaide men hoofd om en spande mijn ogen in.

“Wat doe je? Doe het licht aan. Ik wil je zien.” Ik had moeite mijn gedachten te ordenen. Ik herinnerde me niet waar ik was of hoe ik hier was gekomen. Ik wist niet eens zeker of ik wel wakker was. Het leek op een of andere manier meer op een droom.

Mijn onzichtbare minnaar pakte ook mijn andere arm vast en hief men beide armen boven mijn hoofd. Ik voelde dat er een koord om mijn polsen werd geslagen en dat ik aan het hoofdeind werden vastgebonden.

“Wat doe je?” Herhaalde ik, rukkend aan het koord.

Ergens vlakbij sloeg een deur dicht en ik hoorde voetstappen op de gang. Natuurlijk. Ik was in mijn hotelkamer. Ik moest de zware luiken voor de ramen hebben gesloten. Daarom was het zo donker. Wat deed Anja in mijn hotelkamer?

“Doe je ogen dicht en ontspan je.” Ik voelde iets over mijn buik strelen. Het was zo zacht als fluweel. Een huivering kroop over mijn ruggengraat en ik kreeg kippenvel over mijn hele lichaam. Onwillekeurig kronkelde ik van verrukking.

“Goed zo. Doe je ogen dicht en geniet.”

Waar had hij geleerd me zo zacht aan te raken? Het duurde een ogenblik voordat die gedachte bij mij opkwam. Het was een mannenstem die in het donker tegen mijn sprak. Gesmoord en vermomt, maar ongetwijfeld de stem van een man. Wie was hij? Waar was Anja? Wat was er in vredesnaam aan de hand? Waarom kon ik niet helder denken?

“Wie is daar? Wat gebeurt er?” Een golf van paniek joeg door me heen en ik trok harder aan het koord rond mijn polsen. Een fluweelachtige aanraking bewoog zich over mijn lichaam en streek luchtig over mijn tepels. Ik snakte geschokt en genietend naar adem. Jezus! Hoe deed hij dat?

“Je hoeft nergens bang voor te zijn. Je droomt, weet je. Ontspan je.”

De woorden waren bijna hypnotiserend. Het zachte fluweel ging verder met mijn borsten te plagen. Het was de meest ongelooflijke ervaring die ik ooit had gehad. Tintelingen van genot stroomden door mijn kronkelende lichaam. Iedere streling zond huiveringen door mijn heen. Mijn clitoris klopte alsof ik mijn vibrator had gebruikt, maar toch was ik daar nog door niets aangeraakt. De stem had gelijk. Ik moest dromen.

“Goed zo. Doe je ogen dicht.” De stem was dichterbij. Zijn tong streek langs mijn hals omhoog naar mijn oor. Tanden knabbelden aan mijn oorlelletje en een warme adem fluisterde in mijn oor.

“Geniet.”

Ik jammerde heftig. Mijn lichaam voelde alsof het in brand stond en ik kon het niet stilhouden. Het zachte ademen in mijn oor maakte dat de spieren in mijn benen trokken. Onzichtbare vingers leken op en neer over mijn dijen te lopen. De fluwelen aanraking bleef mijn borsten stimuleren. Hij moest een of andere bonthandschoen dragen. Mijn tepels stonden inmiddels stijf rechtop. Ze waren zo pijnlijk en mijn vocht vloeide al tussen mijn schaamlippen. Ik was nog nooit zo bereid geweest.

“Neem me. Alsjeblieft.” De woorden rolden van mijn lippen voor ik er erg in had. Ik rolde weer met mijn heupen, trachtte wanhopig mijn dijen tegen elkaar te wrijven. Als mijn handen niet vastgebonden waren geweest, zou ik mijn vingers diep naar binnen hebben gestoken. Mijn clitoris en vagina klopten hevig. De fluwelen aanraking begon langzaam, heel langzaam over mijn buik te dwalen. De lippen streelden mijn hals en begaven zich naar mijn harde tepels.

“0, Jezus! Alsjeblieft.” Ik snikte nu ongecontroleerd. Ik voelde natte lippen op mijn borsten en zijn tanden die aan de verharde tepels knabbelden. Mijn onderlichaam trok samen en een heftig orgasme overspoelde mij. Het was de eerste keer dat ik zonder stimulering van mijn clitoris of vagina was klaargekomen, en de plotselinge heftigheid ervan overviel me. Ik schreeuwde het uit van genot.

“Goed zo. Laat je gaan.” De stem was zo zacht en zijdeachtig als de fluwelen hand. Wie was hij verdomme? Wat gebeurde er met mij?

“Johan?” Fluisterde ik. “Jij bent het, nietwaar?” Mijn onderlichaam beefde nog steeds en mijn benen waren zo slap als gelatine.

“Als jij dat wilt,” antwoordde de stem zacht. “Wat maakt het uit?”

Het kon ook Benny zijn, dacht ik. Ik had aldoor gedacht dat Benny een wat duistere kant had. Ik herinnerde me zijn aanbod om mij te komen instoppen.

“Hoe ben je binnengekomen?” Ik voelde dat zijn fluweelzachte hand mijn dijen weer begon te strelen, en kon haast niet geloven dat ik zo snel alweer reageerde.

“In een droom is alles mogelijk.” De stem leek mijn gedachten te beantwoorden. Zijn tong begon mijn tepels weer te plagen. Die waren nog steeds hard en gezwollen. Ik zuchtte zacht, deed mijn ogen dicht en liet de verrukkelijke gevoelens over me heen komen. Het moest Johan zijn. Terwijl hij doorging met het stimuleren met zijn tong en handschoen, begon mijn klit te tintelen en te pulseren van hernieuwd verlangen. Mijn hele lichaam was zo gevoelig geworden dat ik, toen het dekbed over mijn buik flapte, schreeuwde alsof ik was geslagen. Ik slaakte een zucht van verlichting toen hij het zacht wegduwde en mijn brandende huid kalmeerde met zijn koele lippen.

Ik begon te fantaseren dat hij zijn stijve pik diep in mijn drong. Ik verlangde ernaar mijn benen rond zijn rug te slaan en zijn schacht zo diep mogelijk in mijn vagina te laten doordringen. Ik wilde hem met mijn spieren knijpen en plagen, hem kwellen tot hij het niet meer uithield en zijn zaad in mij moest verliezen. Het idee was zo opwindend dat ik nauwelijks wist wat ik met mezelf aan moest. Ik kronkelde heen en weer, mijn adem kwam met horten en stoten, en ik hoorde mezelf smeken dat hij me moest nemen.

“Alsjeblieft. Ik wil je in me hebben,” snikte ik.

“Zoals dit?”

Ik snakte naar adem toen zijn vingers bij me binnendrongen. Ik sloeg mijn benen onmiddellijk rond zijn pols en probeerde hem dieper in mij te pompen. Ik voelde dat hij de randen van mijn vagina zacht streelde. Zweet druppelde tussen mijn borsten en vormde een poeltje in mijn navel, terwijl ik brandde van verlangen naar hem.

“Ja, o ja!” Ik duwde me tegen hem aan.

“Of misschien zoals dit?” Ik kreunde toen ik voelde dat hij zijn vingers terugtrok en schreeuwde het geschrokken uit toen er iets ijskouds in mij werd geduwd.

“Christus!” Ik beet op mijn lip in een poging mijn snikken te bedaren. Wat hij ook in mij had geduwd, het was zo koud tegen mijn brandende huid dat het me de adem benam. Hulpeloos voelde ik dat ik weer een climax bereikte.

Toen ik me geleidelijk ontspande, voelde ik vocht uit mijn lichaam vloeien. Een vreselijk moment dacht dat ik had geplast. Toen drong de waarheid tot mijn door. IJs. Hij had een ijsblokje in mij geduwd. Ik voelde het smelten, voelde het water langs mijn dijen lopen. Vervolgens voelde ik dat hij me zacht afdroogde met een handdoek.

Ik haalde diep adem en schudde mijn hoofd. Dit kon niet waar zijn. Als mijn handen niet vastgebonden waren geweest, zou ik mezelf hard hebben geknepen om wakker te worden.

“Wie ben je? Wat wil je?” Fluisterde ik zwak.

“Ik ben wie jij wilt dat ik ben, en het enige wat ik wil is jou gelukkig maken. Je bent gelukkig, toch?” Ik herkende de stem nog steeds niet.

Hij was klaar met mij af te drogen. Ik voelde dat zijn vingers weer over mijn tepels wreven en zijn fluwelen hand streelde zacht over mijn schaamheuvel en klit. Die was nog steeds zo gevoelig van mijn laatste orgasme, dat zelfs het zachte fluweel meer was dan ik kon verdragen.

“Ja, maar niet meer,” fluisterde ik. “Ik kan niet meer verdragen.”

“0, dat heb je helemaal mis,” antwoordde hij rustig. “Echt mis. Geloof me. We zijn nog maar net begonnen.”

Ik likte mijn droge lippen en jammerde zacht, deels uit angst, deels uit verwachting. Hij was degene die het mis had. Dat moest wel. Ik kon onmogelijk nog eens klaarkomen. Ik was volkomen bevredigd. Totaal verzadigt. Ik wilde alleen maar slapen. Ik zuchtte van verlichting toen zijn handen mijn loslieten.

De kamer was zo stil en zo donker dat ik na enkele ogen¬blikken dacht dat ik alleen was. Ik spitste mijn oren maar hoorde niets. Had ik me alles verbeeld? Nee. Dat kon niet. Mijn handen waren nog steeds vastgebonden en mijn hele lichaam beefde als gevolg van mijn hartstocht. Was hij weggeslopen en had hij mij zo achtergelaten? Paniek golfde door me heen bij de gedachte dat de hotelmanager mij zo zou vinden, vastgebonden en naakt.

“Waar ben je? Maak me los.” Ik rukte aan het koord rond mijn polsen, trachtte te gaan zitten.

“Nog niet.” Ik schrok toen hij zijn naakte lichaam hard tegen het mijne drukte. Ik voelde dat hij me ging nemen. Verbazingwekkend genoeg, ondanks mijn vermoeidheid, trilde ik alweer van hernieuwd verlangen.

Ik schrok weer, hield mijn adem in, toen zijn pik stevig tegen mijn dij drukte. Automatisch spreidde ik mijn benen en hief men billen naar hem op. Ik voelde dat hij zichzelf met zijn vingers bij me binnen leidde.

0! Na het koude ijs voelde zijn pik kokend heet aan. Instinctief sloeg ik mijn benen om hem heen en zuchtte van genot. Ik wachtte gespannen op het verrukkelijke gevoel tot hij in en uit mijn begon te pompen.

Hij bewoog zich niet, lag daar maar gewoon boven op mij met zijn stijve pik in mij geschoven. Ik kon het trekken en kloppen in mezelf voelen. Het gevoel maakte me gek. Waar wachtte hij op?

Ik perste mijn billen zo stevig mogelijk tegen het matras. Daarna duwde ik mijn bekken heftig naar voren en trok hem dieper naar binnen. Tegelijkertijd kneep ik mijn vaginale spieren samen, trok me terug en duwde mijn heupen weer omhoog. Ik hoorde hem zacht zuchten en voelde z’n lichaam verstijven in verzet tegen mij. Zijn pik klopte in reactie op mijn bewegingen.

“Dat is het, geniet maar.” Ik hoorde de intense concentratie in zijn stem terwijl hij zijn best deed om niet te reageren. Het gevoel van zijn pulserende pik binnen in mij, terwijl hij weigerde te reageren op mijn wanhopige inspanningen, was een pure kwelling. Hoe kon hij het weerstaan? Enkele ogenblikken geleden had ik gedacht niet nog eens een climax te kunnen bereiken. Nu was ik er net zo zeker van dat ik het niet meer kon inhouden.

Ik trok me terug en duwde weer, verstijfde toen zijn vingers tussen mijn benen grepen om mijn gekwelde seksknop te zoeken. Met vlinderlichte bewegingen begon hij hem te strelen. Diep vanbinnen voelde ik zijn gezwollen pik kloppen.

“0, God!” Het kon mij niets meer schelen of iemand mij misschien kon horen schreeuwen. Het enige wat ik wilde was dat hij op mij reageerde. Hoe kon hij daar zo bewegingloos blijven liggen? Hij was niet menselijk. Ik werd door de duivel in eigen persoon geneukt. Ik snikte weer en duwde me met al mijn kracht tegen hem aan. Het koord rond mijn polsen sneed in men huid, maar de pijn verhoogde alleen mijn hartstocht. Ik probeerde mijn benen steviger om hem heen te slaan en hem dieper naar binnen te trekken. Zijn lippen dwaalden weer over mijn tepels. Zijn vingers bleven mijn klit wrijven en zijn enorme pik pulseerde en klopte kwellend binnen in mij.

Mijn orgasme leek bij men haarwortels te beginnen. De tinteling liep langs mijn nek en ruggengraat, verspreidde zich over mijn borst en buik. Rillingen van genot stroomden door mijn kruis en vagina. Mijn spieren trokken samen rond z’n pik alsof ik probeerden het zaad uit hem te persen. Hete huiveringen reisden langs mijn benen naar men voeten, deden mijn tenen krullen.

Met een laatste rilling, die van mijn hoofd naar mijn tenen schoot, zonk ik duizelig achterover op het bed. Ik was zo verzwakt dat ik dacht nooit meer op mijn benen te kunnen staan. Ik hijgde en snikte, trachtte mijn ademhaling te kalmeren.

“Gaat het een beetje?” Vroeg hij.

Ging het? Hij maakte vast een grapje. Ik vroeg me af of iemand van extase kon sterven. Als dat zo was had ik dat punt waarschijnlijk bijna bereikt. Bijna, maar niet helemaal.

“Ja,” fluisterde ik. “0, ja, ik wil nu sterven.”

Ik hoorde hem tevreden grommen. Plotseling begon hij heftig in en uit mij te pompen, hij ramde zijn pik steeds dieper in me, en zijn ademhaling kwam raspend en haperend. Ik besefte dat zijn hele lichaam stijf was van de spanning en de enorme zelfbeheersing die het hem had gekost om zichzelf zo lang in te houden. Ik was hem er intens dankbaar voor. Nu was het zijn beurt.

Vechtend tegen mijn vermoeidheid en de protesten negerend van mijn verzadigde lichaam en supergevoelige clitoris, hief ik mijn lichaam en perste me met opgeheven heupen tegen hem aan. Hij kreunde luid en versnelde zijn ritme, pompte in en uit mij in een krankzinnig hartstochtelijk tempo.

Het zweet gutste van hem af en liep in stroompjes over mijn lichaam. Ik rook zijn lichaamsgeur, wild en muskusachtig. Zijn pik was zo groot en stijf dat ik het gevoel had doormidden te breken. Ik hoorde mezelf jammeren met een mengeling van ruwe passie en pijn door zijn enorme erectie.

Toen hij kwam, was dat zo krachtig, zo opwindend dat ik zelf weer klaarkwam door de krachtige stralen die uit hem vloeiden. Nu hij zich eenmaal had laten gaan, leek het of hij niet meer kon ophouden. We snikten beiden hulpeloos, onze lichamen trilden en beefden door de kracht ervan.

Toen het ten slotte voorbij was bleef hij bewegingloos op mij liggen, te vermoeid en uitgeput om zich terug te trekken.

Ik deed mijn ogen dicht en viel uiteindelijk in slaap.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd stroomde het zonlicht door de ramen naar binnen. Het verbaasde me niet dat ik alleen was. Ik moest hebben gedroomd. Dergelijke seks kon niet echt zijn. Geen enkele man kon doen wat mijn droomminnaar had gedaan. Ik weigerde naar de vochtige plek in het bed te kijken of aandacht te schenken aan de vage pijn tussen mijn benen.

Na een lange, hete douche begon ik me langzaam uiterste geconcentreerd en zorgvuldig aan te kleden, mijn haar op te maken en make-up aan te brengen. Ik wilde niet alleen ’s nachts sterven.

Dorien Vercammen

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Ik wil nu sterven”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *