Na de studie 1.2

()

Bah, denk ik, en schuif mijn studieboeken opzij. Voor vanavond heb ik er genoeg van. Ik voel mij ongedurig en kan mijn aandacht niet goed meer bij de les houden. Ik moet er maar eens even uit, ik heb me al te lang opgesloten op mijn studentenkamer. En, een beetje ontspanning heb ik ook echt wel verdiend, want ik ben al in tijden niet uitgegaan. Tot mijn verbazing merk ik dat ik me een beetje opgewonden voel; dat heb ik al in lange tijd niet meer meegemaakt. Nadat mijn laatste vriendje me meer dan een half jaar geleden op zo’n brute wijze heeft gedumpt, heb ik nog geen enkele behoefte aan mannen gehad.

Ik bel mijn beste vriendin om te vragen of ze mee gaat naar de disco, maar die is niet thuis. Nou, dan ga ik toch alleen, wat kan me nu helemaal gebeuren?Wat zal ik voor vanavond eens aantrekken? Voor het eerst sinds tijden ben ik wel in de stemming voor iets uitdagends. In mijn blootje sta ik voor de spiegel en streel nonchalant over mijn tepels, oh, wat lekker. Geen BH dus. Wel een klein, los zittend topje, dat mijn buik helemaal laat zien en van onderen frisse lucht voor mij borsten toelaat. Mijn kortste minirok doe ik aan en daaronder… nee, zonder slipje durf ik niet, dus maar een tanga. Ik kijk goedkeurend in de spiegel.

“Zo, Dorien, je ziet er lekker sexy uit, meid,” zeg ik tegen mezelf. Nou, dat is ook niet zo moeilijk voor een 24-jarige. Nu nog een paar pumps aan mijn lange blote benen en ik ben klaar voor de tocht.

“Misschien kom ik wel een leuke knul tegen,” denk ik. Het idee dat ik een beetje zou kunnen flirten, trekt me wel aan. Zou ik eindelijk over mijn mannentrauma heen zijn? Vanwege die manloze periode, ben ik ook met de pil gestopt en ik moet dus wel voorzichtig zijn met wat ik doe vanavond; helemaal omdat ik in mijn gevaarlijke periode ben.

Een kwartiertje later sta ik op een volle dansvloer in mijn eentje te swingen op de nummers van U2. Dan merk ik dat een vreselijk blond stuk belangstelling voor mij heeft. Hij ziet er heerlijk atletisch uit en heeft een lekker woeste haardos. Hij heeft kennelijk in de gaten dat ik ook stiekem naar hem loer, want even later danst hij achter mij. Hij drukt zich heerlijk tegen mijn rug aan, slaat zijn handen om me heen en streelt mijn blote buik. Ik kan niets anders dan ook tegen hem aan te schuiven. Dan voel ik een stijf lichaamsdeel tegen mijn billen drukken en daar schrik ik wel een beetje van. Een schurende stijve pik hoef ik nog even niet! Ik stap voorzichtig een beetje naar voren, maar nu strijkt hij met zijn handen over mijn borsten. Eigenlijk zou ik onmiddellijk moeten vluchten, maar het voelt toch ook wel heel erg lekker. Onwillekeurig druk ik mijn kontje weer wat dichter tegen hem aan. Dat is voor hem het teken om zijn handen langs mijn buik naar boven en in mijn topje te laten glijden. Hij is duidelijk verrast als hij geen BH voelt, maar dan gaat hij op zijn gemak mijn borsten betasten. Hij streelt ze langdurig en knijpt zachtjes in mijn tepels, die al vlug harder worden.

Ik begin een beetje opgewonden te raken en voel kriebels in mijn buik. Mijn verstand zegt weer dat ik eigenlijk beter zou doen met weg te gaan, maar mijn gevoel neemt de overhand. Dit voelt toch zo heerlijk dat ik me onwillekeurig steviger tegen hem aandruk. In de pauze naar het volgende nummer draai ik me om en nu ik hem van dichtbij zie, valt me pas goed op hoe vertrouwenwekkend zijn gezicht is. Het liefste gezicht dat ik ooit gezien heb. Mijn hart klopt wel even heftig, want hij heeft van die prachtige donkere ogen. Die lijken wel helemaal in mijn binnenste te kijken en ik zwijmel helemaal weg. Als door magnetisme aangetrokken, ontmoeten onze monden elkaar en onze tongen strelen elkaar hartstochtelijk. Oh, wat een heerlijke gevoelens, die heb ik al lang niet meer beleefd. Ik voel me wat beschaamd omdat ik mijn kutje een beetje vochtig voel worden, maar ik ben dan ook al aardig opgewonden.

Het volgende nummer is een slow en terwijl onze lichamen zich tegen elkaar aan drukken, dartelen onze tongen nog steeds om elkaar heen. Hij zuigt mijn tong naar binnen en gaat er langzaam met zijn mond over heen en weer; alsof hij me tong- neukt. Ik voel me helemaal wegsmelten. Ik laat me ook niet onbetuigd, streel zijn nek en oren, en druk mijn kruis stevig tegen zijn bobbel.

Dan glijdt zijn hand, heel langzaam en zachtjes strelend, tussen mijn dijen naar boven. Oh, wat een lekker gevoel is dat. De rillingen lopen door mijn lichaam en mijn kutje wordt nu behoorlijk nat. Voorzichtig schuift hij mijn string opzij. We staan nu ongeveer stil en alleen onze bovenlichamen zwaaien wat heen en weer. Gelukkig is het nogal donker op de dansvloer, want aan nieuwsgierige blikken heb ik nu even geen behoefte.

Ik doe mijn benen wat verder uit elkaar en hij kriebelt voorzichtig door mijn weinige schaamhaartjes. Ik duw mijn onderlichaam nog wat meer naar voren en hij streelt voorzichtig eerst rond mijn kutje en dan langs mijn schaamlipjes.

Omdat ik zo nat ben, kan hij gemakkelijk een vinger in mij steken en er langzaam mee heen en weer gaan. Onbewust maak ik kleine neukbewegingen over zijn vinger. Ik weet niet goed meer wat ik doe. Ik word hier helemaal gek van. Ik geloof dat ik nog nooit zo geil ben geweest. Dat wordt nog erger als hij ook mijn clitoris streelt, dan houd ik het bijna niet meer. Tot mijn teleurstelling haalt hij zijn vinger weer terug, maar dat is alleen om die met een verzaligd gezicht af te likken.

“Je smaakt heerlijk, meisje,” zegt hij en ik voel me een als een koningin.

“Laten we even naar buiten gaan, daar is het wat rustiger en niet zo heet,” zegt hij veelbetekenend en gretig volg ik hem de nog warme avondlucht in.

Even later vinden we tussen de struiken een stille plek in het gras, ik schop mijn pumps uit en we gaan lekker dicht tegen elkaar aan liggen. Ter afkoeling doet hij zijn T-shirt maar uit. Al gauw zijn onze tongen weer bezig en glijden driftig langs elkaar heen, Ons speeksel vermengt zich. Oh, wat voelt dit heerlijk! Hij trekt het topje over mijn hoofd en mijn borsten voelen de zoele avondlucht. Dat kan ik best gebruiken, want ik voel me gloeiend heet. Hij streelt mijn borsten en rolt mijn tepels zachtjes tussen zijn vingers; die voel ik nu helemaal stijf worden.

Dan likt hij langzaam tussen mijn borsten en aan de onderkanten daarvan. Oh, hoe lang heb ik dit gemist, wat een fantastisch gevoel! Ik laat mijn handen over zijn naakte rug glijden en druk mijn onderlichaam tegen hem aan.

Nu schrikt zijn pik me niet meer af, integendeel, ik wrijf me er stevig tegen aan. Dan glijden onze naakte bovenlichamen weer over elkaar. Onwillekeurig begin ik nu kreunende geluidjes te maken. Ik laat een hand tussen ons in glijden en wrijf zachtjes over de dikke bult in zijn broek. Die is van soepele stof, zodat ik duidelijk een flinke pik kan voelen.

“Oh, schatje, wat ben jij een heerlijke meid,” zegt hij, diep zuchtend. Hij laat zijn handen onder mijn rokje glijden en trekt langzaam mijn Tanga over mijn benen naar beneden. Ik voel me wel naakt zo, maar ik ben nu ook zo opgewonden dat het me niets kan schelen. Hij streelt rustig tussen mijn dijen en langs mijn kutje. Ik maak tegelijkertijd zijn riem los, en op dit teken schuift hij zijn broek naar beneden en legt die naast mijn topje. Hij heeft geen onderbroek aan. Dus daarom kon ik zijn lul zo goed voelen! Met een vinger gaat hij langzaam heen en weer in mijn kutje en ik spreid mijn benen wat verder, om hem meer ruimte te geven. Ik ben zo opgewonden, dat ik zachtjes op en neer beweeg over die vinger. Ik streel nu ook zijn pik en haal voorzichtig de voorhuid heen en weer. Dat gaat heel gemakkelijk, want die is ook al goed vochtig. Ik ben nu zo heet, dat ik mijn rokje ook maar uit doe. We zijn nu allebei helemaal naakt, en dat zomaar in de open lucht; wat een opwindend gevoel!

Ik spreid mijn benen nog wat meer, zodat hij me nu overal kan strelen. We maken alle twee flink zuchtende en kreunende geluiden.

Hij komt nu op me liggen. We wrijven onze naakte lichamen stevig over elkaar en we zoenen elkaar weer heftig. Trillingen van genot gaan door mijn lichaam. Langzaam laat hij zijn stijve pik tussen mijn natte schaamlipjes op en neer gaan – oh, wat een verrukkelijk gevoel – en ik druk me stevig tegen hem aan. Zachtjes drukt hij nu zijn harde pik in mijn vochtige kutje, laat hem diep in me glijden en gaat langzaam heen en weer. Oh, wat een ontzettend heerlijk gevoel, die zalige wrijving in mijn kutje; zo lekker is het nog nooit geweest. Ik ben nu flink aan het kreunen.

“God, meid, wat heb jij een lekker kutje, dat wil ik eens goed neuken,” zegt hij.

Nou, dat wil ik zelf ook wel: weer eens lekker geneukt worden. Het is alweer zo lang geleden, dat ik haast vergeten ben hoe heerlijk het is om goed te vrijen.

Maar dan strooit mijn verstand roet in het eten.

“Nee, dat kan ik niet doen, joh, want ik ben al een hele tijd niet meer aan de pil! Met een diepe zucht haalt hij zijn stijve pik uit mijn kutje terug.

“Wat jammer, het voelde juist zo heerlijk. En, eh, ik heb ook geen condooms bij me, want ik had helemaal niet de bedoeling vanavond iets met een meisje te beginnen.” Dus moet het maar anders. Hij gaat in standje 69 naast me liggen en begint zachtjes langs mijn kutje te likken. Ik doe mijn benen zo mogelijk nog verder uit elkaar. Dan steekt hij eerst een, dan twee vingers bij me naar binnen, direct naar mijn G-spot, en gaat daar stevig over heen en weer. Dat voelt geweldig en al gauw lig ik weer heftig te kreunen.

Ik voel voorzichtig aan zijn ballen, trek nu zijn voorhuid naar achteren en begin zachtjes over zijn eikel te likken. Zijn tong glijdt nu over mijn clitoris, die ik duidelijk harder voel worden. Hij likt erop en zuigt eraan. Aan zijn gesteun is goed te merken dat hij er evenveel plezier aan heeft als ik.

Plotseling hoor ik zachte stemmen achter ons bosje.

“Ssst… ik hoor wat, hierachter zijn mensen!”

“Ach, meid, maak je daar maar niet druk over, zo te horen hebben die alleen maar aandacht voor elkaar.” Ik hoor nu ook zachtjes kreunen en weet dat hij gelijk heeft. Het is ook wel spannend om te weten dat een paar meter van ons vandaan een ander stel aan het vrijen is en dat we elkaar kunnen horen. Maar ik ben nu eenmaal een nieuwsgierig Aagje.

“Wacht even, ik moet even kijken.”

In mijn blootje sluip ik zachtjes om het bosje heen, zie een rood minirokje liggen en daarnaast een naakte blonde meid met flinke borsten, die driftig op een naakte vent zit te rijden; hij lijkt een behoorlijk dikke lul te hebben. Ze zijn ook behoorlijk luidruchtig en ik hoor haar roepen.

“Jah, spuit in me, spuit in me.”

Als ik terugkom, vertel ik dit aan mijn vrijer en die stort zich nog heviger op mijn clitoris. Dat voelt zo goed, dat er rillingen van verrukking door mijn hele lichaam gaan. Mij hele onderlichaam lijkt wel in brand te staan. Ik neem zijn eikel helemaal in mijn mond en ga er heftig aan likken en zuigen. Hij maakt nu ook uitgebreid kreunende geluiden, ondertussen stevig doorlikkend aan mijn clitoris.

Langzaam voel ik de golven van mijn orgasme aankomen, te beginnen in mijn tenen en dan door mijn hele lichaam. Ik druk mijn kutje nog harder tegen zijn mond.

“Ja, jah… ga door, oh, ja, ga door, ga door… ach!”

Met een luide kreet en trillend over mijn hele lijf, kom ik op een geweldige manier klaar.

“Stop… nu stoppen… ik kan het even niet meer hebben,” hijg ik. Het andere stel moet mij vast gehoord hebben, maar ik ben ze volkomen vergeten. Mijn vriend laat mijn clitoris nu met rust, maar blijft wel lekker mijn liesstreek strelen en mijn schaamlipjes zoenen. Dat blijft heerlijk aanvoelen. Hij is onderhand bezig mij langzaam in mijn mond te neuken. Ik doe zo goed mogelijk mee. Ik lik zijn eikel en zuig zijn pik zo diep mogelijk naar binnen. Die lijkt wel langs mijn huig tot in mijn slokdarm te schuiven. Hij maakt nu heftig steunende geluiden.

Dan haal ik zijn pik weer uit mijn mond, want hij mag nog niet klaarkomen. Ik heb dan wel een orgasme gehad, maar ik ben nog lang niet bevredigd. Integendeel, mijn kutje, waarin zolang geen pik in is binnengegaan, gloeit en schreeuwt om meer. Ik wil nu niets liever dan helemaal gevuld te worden.

“Draai je om,” zeg ik “ik wil je nog eens lekker diep helemaal in mij voelen.”

“Maar je bent toch niet aan de pil?” “Dan haal je pik eruit voordat je klaarkomt.” “Nou, eh… OK, ik vind het ook een heel geil idee om mijn lul nog even diep in je kutje te laten glijden.”

Dan trek ik hem over me heen, leid zijn stijve lul langzaam bij me naar binnen. Oh, wat een heerlijk gevoel om mijn natte en gloeiende kutje zo goed gevuld te voelen. Hij gaat lekker hoog op me liggen, zodat zijn schuivende pik ook mijn clitoris prikkelt. Ik strijk mijn handen heftig over zijn rug en billen. Hij maakt nu flinke stotende bewegingen en ik voel de golven van het volgende orgasme alweer aankomen.

“Oh… wat heerlijk!” kreun ik.

Hij trekt nu mijn benen over zijn schouders, om nog dieper in mij te komen en blijft met lekker lange halen zo ver in mijn kutje stoten, dat mijn baarmoedermond zijn pik kan voelen. Ik ben nu zo opgewonden dat mijn clitoris niet langer gestimuleerd hoeft te worden en de bewegingen van zijn lul in mijn kutje zijn voldoende om mij ontzettend op te winden. Oh, dat glijden van zijn heerlijke pik diep in mijn kut, dat maakt me helemaal gek. Ik streel met beide handen over zijn billen, stop dan een vinger in zijn kont en laat die langzaam heen en weer bewegen. Zijn gehijg wordt zo mogelijk nog heviger en het is duidelijk dat ook hij behoorlijk opgewonden is.

Ik voel de spanning zich weer op zo’n manier opbouwen in mijn lichaam, dat ik weet dat er een fantastisch orgasme voor de deur staat. Dan, oh nee toch!

Trekt de lieverd zijn lul uit mijn kut en zegt, “jammer dat ik eruit moet, want ik ga dadelijk klaarkomen.”

Maar mijn drang naar het opkomende orgasme is nu zo overheersend, dat mijn verstand helemaal op nul staat: ik wil alleen nog maar klaarkomen, ik MOET klaarkomen en die heerlijke pik diep in mijn kutje voelen.

“Oh nee…” roep ik, “niet eruit, doorgaan! Ik ben er bijna. Ik wil je in me voelen spuiten!”

“Maar dat is toch gevaarlijk?” “Dat kan me niets meer schelen, ik wil je pik in me hebben, ik wil op je lul klaarkomen, ik wil je in me voelen spuiten,” hijg ik.

Daarvan is hij wel even van slag, maar al snel heb ik zijn pik weer hard gewreven en glijdt hij weer heerlijk in mijn kutje op en neer. De spanning in mijn lijf wordt nu bijna ondragelijk.

Dan houdt hij weer in en zegt ”ik kan het niet meer houden, weet je zeker dat je dit wel wilt?” Oh my God! Wat ben ik eigenlijk aan het doen? Dadelijk ben ik zwanger! De wetenschap van het gevaar dat ik loop, bezorgt me hartkloppingen, maar jaagt ook mijn opwinding naar ongekende hoogten. Hardop roep ik “jaaah, jaaah… niet stoppen, niet stoppen… ga door, ga door… spuit het in me!”

“Zo, je wilt dus dat ik je zwanger maak?”

“Nee, nee… natuurlijk niet, oetlul, maar ik neem het risico.”

Hij beweegt zijn lul langzaam heen en weer, net genoeg om me op temperatuur te houden.

“Vlugger eikel, vlugger.”

“Zeg het dan: “maak me zwanger.”

“Nee, lul, wat denk je wel?” Hij houdt zijn pik nu helemaal stil.

“Ga door klootzak, ga door…”

“Nou, zeg het dan!” Ik kan het niet meer houden en roep.

“OK dan, stomme eikel, maak me zwanger, spuit een kind in me, maar laat me eindelijk klaarkomen.” Hij grijnst tevreden en stoot nu harder en zo mogelijk nog dieper in me door en bijna direct voel ik mijn hele lijf trillen. Het genot golft en golft door mijn lichaam. “Ach, ik kom, ik kom… spuit in me, spuit in me… ik wil je zaad in me voelen spuiten, ik wil een kind van je!” roep ik hardop. Even later begint zijn onderlijf te schokken en er komt een lange kreet uit zijn mond. Ik kreun luid als ik zijn hete sperma in mijn kutje voel schieten, en weer en weer… hij heeft een hele lading voor mij. Hijgend laat hij zich naast me vallen en voldaan kijken we elkaar aan. We geven elkaar lichte zoentjes en strelen langzaam over elkaars naakte lichaam. “Zo heerlijk ben ik nog nooit klaargekomen,” zeg ik. “Ja, dat gevoel heb ik ook en het idee dat ik je zwanger zou kunnen maken, heeft me geiler gemaakt dan ooit. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik vind je een schat van een meid.” Hij geeft voorzichtige kusjes op mijn borsten en zuigt zachtjes op mijn tepels en ik aai hem overal over zijn lichaam.

Zo liggen we nog een tijdje te van elkaar te genieten.

En weet je wat? Het vervolg lezen jullie morgen bij www.Mylust.be

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *