Na de studie 2.2

()

Ik merk wel dat ik nog steeds in de stemming ben en wrijf mijn borsten tegen zijn gezicht.

“Zullen we het nog eens overdoen?” vraag ik.

“Heel graag,” zegt hij “maar nu even niet, nu moet ik even bijkomen… Laten we eerst maar even naar binnen gaan en nog een drankje nemen.”

Door die belofte vind ik het ook wel een goed idee en we staan op om ons weer aan te kleden. Ik gebruik mijn string om mijn natte en nog steeds gloeiende kutje schoon te vegen en gooi het achteloos in de struiken achter ons. Nu denk ik weer aan het andere stel en ik hoop dat ze ook genoten hebben van onze geluiden.

Hand in hand lopen we terug naar de disco en bij de trap zie ik opeens die meid van het rode minirokje en haar vriendje naast me lopen. Nou die gozer naast haar mag er ook best zijn!

“Zo, hebben jullie plezier gehad van ons geluid?” vraag ik haar in een opwelling.

“Ja, en jij was ook wel erg luidruchtig, maar dat klonk voor ons ook erg opwindend,” bekent ze blozend.

“Ja, ik was behoorlijk geil en die snuiter van me blijkt een geweldige neuker.”

“Maar, hoe weet je dat wij het zijn die jullie konden horen?”

“Ik heb stiekem gegluurd en ik herkende je rode rokje.”

“Oh, nou eh… ik heb ook even gekeken toen jullie bezig waren; ik werd er ontzettend geil van en ik zag dat jouw vriend een lekker lange lul heeft. Ik ben gewoon jaloers, zo’n pik zou ik ook wel eens in mijn kut willen voelen.”

“Nou, de pik van jouw vriend mag er ook wel wezen, lekker dik leek me, die zou ik ook wel eens willen voelen.”

“Nou, doe maar.”

“Joh, wil je je vriendje zomaar uitlenen?”

“Hij is mijn vriendje niet, ik heb hem vanavond voor het eerst gezien, maar het is heerlijk neuken met hem.”

“Oh, met de mijne ook.”

“Nou, dan moeten we dat toch wel kunnen versieren!”

“Ik heb mijn kut met mijn string schoongeveegd, hoe heb jij dat gedaan?”

“Op dezelfde manier, en die hangt nu in de struiken.”

“Oh, naast die van mij zeker!” En samenzweerderig gierend – onder de niet-begrijpende ogen van onze vrienden – lopen we naar binnen.

Even later staan we in wisselende combinaties naast elkaar met onze nieuwe kerels te schuifelen. De mijne, eigenlijk die van haar dus, is het brutaalst. Hij schuift al direct zijn hand onder mijn rokje en voelt dat ik geen slip aan heb. Hij schuift dan mijn rokje helemaal naar boven en daar sta ik in een poedeltje naakte blote kont. Hij haalt zijn stijve pik tevoorschijn en laat die langs mijn kutje schuiven. Dat is alweer zo nat dat hij zijn eikel zonder probleem een beetje naar binnen kan laten glijden. Jezus, wat voelt dat weer lekker! Naast mij zie ik nu dat rood rokje haar kut over de pik van mijn lover-van-net heen en weer staat te schuiven. Gelukkig is het nog steeds donker op de dansvloer, hoewel, ook als het lichter was, had ik me waarschijnlijk niet meer kunnen inhouden.

“Jullie waren daarnet lekker bezig,” zegt mijn nieuwe partner, “het was duidelijk te horen.”

“Ja, joh, ik was helemaal van de wereld, maar ik had dan ook al een half jaar niet geneukt. Ik was zo ontzettend geil, dat ik me zonder condoom door hem heb laten neuken, terwijl ik al een tijd niet meer aan de pil ben.”

Hij schuift nog dichter naar me toe, streelt mijn borsten, aait langs mijn dijen en het lijkt wel of zijn pik opeens dubbel zo groot wordt.

“Gaan jullie mee naar buiten?” vraagt roodrokje opeens, “het is zo warm hier!” zegt ze suggestief.

“Ja, dat is wel een goed idee,” zeggen we alle drie onmiddellijk. En met de armen van onze partners strelend om ons middel, lopen we naar ons vertrouwde plekje. “Zullen we naast elkaar blijven liggen, dat is wel zo geil,”durf ik voor te stellen.

“Ja!” is het drievoudige antwoord en in een tel liggen er vier naakte jongelingen naast elkaar in het gras.

De maat van roodrokje zie ik eerst met zijn mond een duik maken naar haar kutje, maar mijn vriend stoot, net als de eerste keer, zijn pik direct bij me naar binnen. Ik ben nog steeds zo opgewonden, dat ik onmiddellijk weer op springen sta.

“Oh, ja, dieper, ga door…”

Ik spreid mijn benen zo ver mogelijk, om hem zo diep mogelijk te laten komen. Het duurt niet lang of ik voel het orgasme door mijn lijf gieren.

“Oh, dieper, dieper, oh, wat heerlijk, spuit het in me!”

Met een schuin oog zie ik dat haar vriend nu driftig in het kutje van roodrokje ligt te pompen en ik hoor haar kreunen en roepen “ik kom, ik kom…”

Jezus, het is toch wel vreselijk spannend als er naast je een ander stel ligt te neuken. Wij, de dames, zijn zo snel klaar gekomen, dat de mannen er nog niet aan toe zijn. Roodrokje en ik kijken elkaar met een knipoog aan.

“We zouden wel eens willen ruilen, wat denken jullie daarvan?” vragen we bijna gelijktijdig. De mannen kijken elkaar even aan en een hartgrondig JA is het antwoord. Dus ruilen de jongens van plaats.

Nu zie ik dat mijn nieuwe neuker een iets kortere maar wel flink dikkere pik heeft dan zijn voorganger. Maar ik wil eerst wel eens lekker gebeft worden, dus gaan we op z’n Frans liggen en hij begint heerlijk mijn kutlipjes te likken, hij stopt twee vingers in mijn kut en gaat dan heerlijk met zijn duim over mijn clitoris. Oh, wat een genot, mijn lichaam begint alweer te gloeien. Ik neem zijn lul in mijn mond, zuig die diep naar binnen en laat mijn tong over zijn eikel spelen, wat hem een luid gekreun ontlokt.

Na een tijdje trekt hij terug en zegt “nu wil ik je neuken en in je spuiten. Wat je vertelde over niet aan de pil zijn, heeft me vreselijk opgewonden en ik wil nu ook in je onbeschermde kutje klaar komen. Daar heb ik nog nooit de kans toe gehad!”

Ik heb niet eens de kans te protesteren (wil ik dat ook wel?), want gelijk stoot hij zijn pik diep in me.

“Langzaam even, joh, langzaam, mijn kut moet even aan wennen aan zo’n dikke pik.” Hij neukt me dan heel kalm, maar al snel is mijn kletsnatte kut aan hem gewend en zeg ik “ga nou je gang maar.”

Dat is niet aan dovemans oren gezegd en hij verhoogt zijn tempo. Zijn dikke lul prikkelt mijn kut zo hevig, dat ik na korte tijd het zoveelste orgasme voel opkomen. Ik ben nu helemaal van de wereld en roep ”jah, ah… spuit me vol.”

De krampen zinderen door mijn lijf en hardop kreunend kom ik klaar. Dat prikkelt hem ook en diep grommend spuit hij zich in mij leeg.

Het was allemaal zo heerlijk dat ik geen moment meer gedacht heb aan het gevaar van zwanger te worden. En wat onze buren allemaal gedaan hebben? Daar heb ik geen oog voor gehad; wel drong hun gekreun en gehijg soms vaag tot me door. Onze tanga vinden we terug en die gebruiken we nogmaals om onze kutjes een beetje schoon te maken.

Totaal bevredigd wandelen we terug voor een laatste drankje. Bij het afscheid, “zien we elkaar nog eens?”

“Graag!”

“Volgende week?” wisselen we onze 06-nummers uit, want we vinden elkaar wel aardig. Nou, aardig? Dat weet ik niet, maar ik weet wel dat ik die pikken zo gauw mogelijk weer in mijn kut wil voelen. Ik heb de heerlijkste neukbeurten ooit gehad. En, dat roodrokje ziet er ook wel heel verleidelijk uit… Het is al vroeg in de morgen als ik weer thuis kom.

En pas als ik na een paar uurtjes slaap weer een beetje bij mijn positieven kom, realiseer ik me wat ik heb toegelaten. Twee kerels die mijn onbeschermde kutje hebben volgespoten. Nou ja, toegelaten? Bewust gewild, zal ik bedoelen! Dat van gisteravond was

“The closest thing to crazy” dat ik ooit gedaan heb.

En, hoe heetten zij nou eigenlijk?

“Stomme muts,” zeg ik tegen mezelf en even later ben ik op pad om de morning-after pil te halen, me onderhand al opgeilend bij de gedachte aan volgende week. Dus ook maar weer snel aan de pil.

Jezus, wat is er toch gebeurd met deze eens zo kuise Dorien?

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *