Ochtendkoffie

()

Al een paar jaar ben ik hulp in de huishouding, drie ochtenden per week, bij een echtpaar, waarvan de man vorig jaar z’n bedrijf verkocht. Hij is 43 en zij is iets jonger. Hij werkt nu veel thuis en heeft daarnaast een aantal baantjes als adviseur. Ze wonen in een mooi ruim vrijstaand huis, met een grote tuin. Ik ben getrouwd, 34 jaar en zie er best goed uit, maar vind mezelf niet echt knap. Wel heb ik een goed lichaam, waar ik trots en zuinig op ben. Om een uur of tien zorg ik altijd voor koffie in de werkkamer van Arnulf. Vaak is Veronique op stap en dan drinken we koffie met z’n tweeën, waarbij we het over van alles hebben. Net zoals bij Bruno en mij is bij Arnulf en Veronique het huwelijk eigenlijk een sleur geworden en daarover hebben Arnulf en ik het af en toe. Een paar weken geleden hadden we het er weer over en Arnulf vertelde dat de seks nu toch wel teruggebracht was tot een enkel verplicht nummer. Ik vertelde hem, dat bij ons dat ook al een paar jaar zo was, maar dat ik er mee had leren leven.

“Dat is toch te gek,” zei Arnulf, “je bent jong en ziet er toch prima uit. Misschien moeten wij elkaar maar af en toe verwennen.”

Hij stond op en kwam naar me toe. Ik bloosde en zag een behoorlijke bobbel in z’n broek. Hij stond voor me, maar ik was verward en zei, dat ik daar niets voor voelde.

“Ik respecteer je wens” zei Arnulf, “maar ik vind het wel jammer, ik wil je eigenlijk heel graag.” Ik pakte de kopjes en vluchtte naar de keuken. In een roes maakte ik m’n werk af en ging naar huis. Ik rende de trap op en in onze slaapkamer plofte ik op het bed. Ik probeerde m’n gedachten te ordenen en stelde me voor hoe het met Arnulf zou zijn. Ik had een branderig gevoel in m’n kutje en begon mezelf te vingeren. In gedachten zag ik Arnulf naakt voor me staan en zichzelf aftrekken. Het wond me zo op dat ik al snel schokkend klaar kwam en m’n geil over m’n vingers glibberde, terwijl ik met m’n andere hand hard in m’n tepels kneep.

Die hele week kon ik aan niks anders meer denken en fantaseerde hoe het met Arnulf zou zijn. Eigenlijk wilde ik al die verhalen op 4Fingers, die ik stiekem las met hem beleven. Hoe vaak ik mezelf naar een orgasme heb gevingerd die week weet ik niet meer, maar ik wist wel dat er geen ontkomen aan zou zijn. Alleen de gedachte aan Arnulf maakte me al supergeil. Met veel aandacht koos ik die week iets verleidelijkere kleding en kocht zelfs nieuwe lingerie. M’n poesje had ik keurig bijgewerkt, zodat er nog maar een klein toefje schaamhaar overbleef. Zo was ik voorbereid op de dingen die zeker zouden gaan komen. Ik durfde hem alleen niets te laten merken en hij sneed tijdens de koffie uurtjes het onderwerp ook niet meer aan.

Op een ochtend enige dagen later zei Veronique toen ik binnen kwam, dat Arnulf heel laat thuis gekomen was van een vergadering aan de andere kant van het land en daarom uitsliep. Zij ging tennissen en vertrok. Om tien uur zette ik koffie en zat alleen in de keuken met sigaretje, toen Arnulf in z’n ochtendjas binnen kwam, zo te zien net onder de douche vandaan.

“Krijg ik koffie meer,” vroeg hij. Ik schonk hem snel een kopje in en keek eens goed naar hem. Hij zag er fris en opgewekt uit.

“Veronique is al weg,” zei ik en voelde hoe ik weer begon te blozen.

“Is er iets,” vroeg Arnulf.

“Nou, heu… hm… sinds die ochtend dat je me vroeg of ik met je naar bed wilde, heb ik niets anders meer kunnen denken en eigenlijk wil ik dat heel graag.” Vertederd keek hij me aan, zette z’n koffie neer en liep naar me toe. Hij trok me overeind en kuste me voorzichtig. Ik voelde hoe m’n tepels keihard werden en hoe het vocht uit m’n kutje begon te sijpelen, m’n slipje werd helemaal vochtig. Ik trilde op m’n benen van de spanning. Onze tongen dansten om elkaar, terwijl onze handen aan vanzelf aan hun zoektocht begonnen. Arnulf kneep zachtjes in m’n tepel en een elektrische schok ging door m’n lichaam. Z’n andere hand dwaalde verder af naar beneden en streelde m’n dijen onder m’n rokje. Langzaam ging hij naar boven en voelde hoe nat ik was.

“Opgewonden,” vroeg hij.

“Dood zenuwachtig, laten we hier niet blijven staan.”

Hij trok me mee naar de logeerkamer. Terwijl we de trap opliepen, kon hij niet van me afblijven en ik stopte even. Hij duwde me voorover en schoof m’n rokje omhoog. Het slipje trok hij naar beneden en hij kuste m’n billen. Met z’n tong trok hij een spoor door m’n naad, terwijl hij met z’n handen m’n billen uit elkaar hield. Bij m’n kontgaatje aangekomen, stak hij z’n tong er in en toen hij met z’n vingers hard in m’n klitje kneep, kwam ik meteen gierend klaar. Arnulf dronk gul mijn sappen op.

We liepen verder naar boven en hij kuste me, waarbij ik m’n eigen sappen proefde. We stuntelden de logeerkamer binnen en ploften op het grote bed. Daarbij viel de ochtendjas van Arnulf open en ik zag voor het eerst zijn staalharde erectie. Wat zag dat er anders uit dan die van Bruno. Bruno heeft een lange dunne, maar die van Arnulf was misschien wel korter, maar beslist ook dikker en hij was besneden. Een druppel voorvocht stond op de prachtige eikel, ik boog me voorover en proefde het heerlijke zoutige nat. Daarna nam ik hem helemaal in m’n mond en begon eraan te zuigen, hij smaakte heerlijk. Voorzichtig likte ik aan z’n zak en zoog aan z’n ballen. Arnulf werd helemaal gek en begon te kreunen. Ik stopte en kroop omhoog om hem te kussen. Hij deed ondertussen z’n ochtendjas uit en ik kleedde me ook snel uit. Ik stond voor hem en hij keek naar me.

“Wat heb je een prachtig lijf, mooier dan in alle fantasieën die over je heb.” Hij trok me weer op het bed, deed m’n benen uit elkaar en dook met z’n mond op m’n grotje. Hij likte met lange halen over m’n schaamlippen en zoog zich vast aan m’n klitje. Met z’n vingers gleed hij bij me naar binnen en het volgende orgasme diende zich aan. M’n kut stond in brand en ik ontplofte, schokkend kwam ik klaar en trok hem aan z’n haren naar boven. Soepel gleed hij in me en vulde me heerlijk op. Tot aan z’n ballen ramde hij naar binnen en de spanning bouwde zich alweer op. Ik kneep hard in z’n ballen en pakte daarna z’n tepels, die heel gevoelig bleken. Met een schreeuw pompte hij z’n warme zaad in me. Ik voelde hoe golf na golf me opvulde. Toen hij in mijn tepels kneep ging ik weer af als een raket.

We bleven zo stil liggen en langzaam voelde ik zijn lid iets verslappen. Hij gleed uit me en keek me glimlachend aan. Ik strekte me loom uit en voelde me heerlijk. Arnulf stapte van het bed, stak twee vingers in m’n druipende opening, proefde onze sappen en liet mij ook proeven. Z’n lans was alweer helemaal op oorlogssterkte en hij draaide me om. “Ik wil je op z’n hondjes, ik wil je in je kontje neuken.” Dat had ik nog nooit gedaan en ik was bang dat het erg pijn zou doen. Nadat hij z’n pik in m’n grotje een paar keer heen en weer had laten gaan, smeerde hij m’n kontgaatje met ons geil. Z’n dikke eikel drukte hij tegen m’n anus en ik voelde een pijnscheut. Langzaam drukte hij door en ik voelde de vreemde sensatie van pijn die overging in puur genot. Hij was heel voorzichtig en nadat ik aan zijn vulling gewend was begon hij in en uit te bewegen.

Ik pakte mijn knopje en begon het op te wrijven, terwijl Arnulf houvast zocht aan mijn tepels. Met m’n andere hand omklemde ik zijn ballen en zette een beetje druk. We hielden het allebei niet meer en kwamen gierend klaar. Arnulf zaad kwam langs z’n pik weer naar buiten en hij floepte uit me. We kusten elkaar nog een keer uitgebreid, waarna Arnulf zich uit de voeten maakte om te douchen. Ik wilde alle geile sappen zo lang mogelijk bij me houden en kleedde me weer aan, nadat ik me zo goed als het ging gewassen had.

Toen ik goed en wel weer aan het werk was, hoorde ik de auto van Veronique. Inmiddels heeft Arnulf aan mij veel meer dan een hulp in de huishouding.

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *