Ochtendstond

()

Het was ochtend, er was al een streepje zon te zien door het gordijn van de slaapkamer. Dorien een mooie jonge meid van 24 jaar met 1.78 m en een adembenemende b cup en mooie bruine lokken die lang over haar schouder hingen, was nog een beetje moe.

De nacht was niet zolang geweest. Na de uitstap van gisteren was ze nog behoorlijk lang blijven praten met Nora. Ook het gesprek met Erik over hoe en waarom het monogame leven zo moeilijk is, zit nog fris in het geheugen. Erik was al 6 jaar getrouwd en was zijn vrouw nog nooit ontrouw geweest omdat hij naar eigen zeggen nog nooit de ware scheve schaats gevonden had. Maar, liet tijdens het gesprek wel merken dat die mogelijkheid in de buurt was. Hij had dan ook Dorien zeer uitvoerig bekeken en uitgehoord om haar beter te leren kennen en bij het einde van het gesprek hadden ze hun nummer aan elkaar gegeven.

Ze had nog even tijd en voelde een tinteling in haar kutje, en een vochtige plek vormde zich in haar slipje. Ze sliep steeds zonder bh omdat ze het gevoel van de zachte lakens op haar gevoelige tepels best kon verdragen om de slaap te vatten. Haar mooie ronde tepels stonden fier vooruit toen ze deze zacht aanraakte om haar borsten te strelen. Langzaam ging ze met haar hand over haar platte buikje, zo tussen haar benen en wreef met twee vingers over haar reeds klets nat geworden Tanga. Voorzichtig ging ze met beide vingers om het boordje heen om zo haar natte grotje intens te kunnen vingeren.

Al gauw ontdeed ze zich van haar Tanga en stak deze onder haar neus om haar eigen geurige nectar op te snuiven. Niet veel later kwam ze klaar en trilde nog na toen haar klokradio aansprong.

Dit was ze uit het oog verloren. Ze had gisteren met Nora afgesproken om vandaag naar de winkels te gaan om een paar leuke dingen in de solden op de kop te tikken. Snel liep ze naar de douche en ze huiverde als de koude lucht van het stromende water haar richting uit kwam. Als het warm was stapte ze onder de douche en begon zich te wassen. Het stromende water gaf terug een sensueel gevoel op haar borsten en billen. Ze nam de zeep en begon zichzelf in te zepen tot plots een hand haar rug aanraakte.

Het was Nora die zichzelf had binnen gelaten en haar wou laten schrikken in de badkamer.

Dorien die geschrokken was maar toch in een ongelooflijk geile bui was liet niets merken. Ze ging gewoon door met zichzelf op de meest intieme plaatsen en met extra veel schuim in te zepen. Daarbij liet ze het niet na om tussen haar heerlijke billen te gaan met een vinger, terwijl ze licht voorover ging staan met haar benen gespreid; en duidelijk zichtbaar voor haar vriendin, een vinger in haar nauwe kontje stak.

Nora liet het er niet bij en stak pardoes 2 vingers in de kut van haar vriendin en begon zacht het strakke kontje van Dorien te masseren en te kussen.

“Dag Nora, ik had je niet gehoord” en beiden lachte ze en keken elkaar strak aan. De vingers van Nora zaten nog steeds in het kutje van Dorien en gingen zacht op en neer. Dorien draaide in de richting van haar vriendin en deze begon met haar tong het klitje van Dorien te likken waarbij Dorien haar tegen hielt en zij dat ze een beter naar het bed zouden gaan.

Ondertussen had Nora ook haar kleren uitgedaan en genoot ze van de fonkelende en brandende ogen van Dorien op haar prachtige c cup met dikke roze tepels. Ze was niet zo mager en had dan ook en volle venusheuvel die op een streepje haar bovenaan na kaal was.

Haar mooie ronde kont stak achteruit en vroeg om gekneed te worden. Zacht kuste Nora haar vriendin op de mond en al snel vonden hun tongen elkaar voor een vurig gevecht.

Ze gingen in 69 houding liggen en voor het eerst in haar leven zag Dorien een volle kut zo dichtbij en de zoete geur liet haar huilen van geilheid en tederheid. Zacht ging ze met haar tong in het grotje dat heerlijk warm en ongelooflijk nat was. Bij de eerste aanraking was Nora al klaargekomen en had daarbij zoveel vocht verloren dat het voor Dorien die onderaan lang niet mogelijk was alles op te likken waardoor gans haar gezicht onder het geile vocht zat.

Nora was ondertussen haar vriendin het genot van haar leven aan het geven door flitsend met haar tong en zuigend op haar klitje haar naar een orgasme toe te leiden. Dorien ging met haar tong naar het kontgaatje en liet er haar tong op en neer gaan zoals ze aan het neuken zou zijn. Een tweede orgasme was snel in de maak en met een gil kwam Nora terug klaar. Dit was ook voor Dorien het signaal om klaar te komen maar, omdat ze deze ochtend nog niet naar het toilet was geweest kwam er een ganse straal urine mee uit haar kutje.

Snel greep Nora haar vriendin beet en draaide haar boven op haar waardoor Dorien nu in het gezicht en de mond van Nora plaste die slikte alles door en genoot zo van het warme vocht dat ze opnieuw klaarkwam. Snel stond Nora op een ging wijdbeens over Dorien staan en plaste op haar beurt over haar vriendin heen.

Ze hadden genoten maar miste toch een pik.

Dorien nam haar telefoon en belde Erik.

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *