Op onderzoek

()

Om half vijf in de middag was het tijd voor de laatste patiënt van de dag. Ik riep haar op in de wachtkamer. Het was een jonge vrouw, slank figuur, niet groot. Ze had lang blond haar, net als ik. Het is in het ziekenhuis echter een ongeschreven regel dat vrouwen hun haar niet los dragen. Dat geld uiteraard niet voor de patiënten. Toen ze opstond deed ze net haar kapsel in een staart, waardoor haar T-shirt extra strak om haar borsten stond.

Ik had al in de status gezien dat ze 21 jaar jong was. Ze zag er meer volwassen uit. Ik ben niet lesbisch, maar vond mijn seks -experimenten met vrouwen toch wel erg opwindend. Zo’n dun T-shirt over jonge volle borsten deed mijn buik kriebelen.

Maar bij de les blijven! Aan het werk.

Na mijzelf voorgesteld te hebben, verzocht ik haar mij naar de behandelkamer te volgen. Ik wees haar welke stoel zij plaats op kon nemen en ik ging zelf aan de andere kant van het bureau zitten. Na een korte stilte vertelde ze waar ze voor kwam. Ze vertelde dat ze na het scheren vaak een rode huid had. En dat haar vagina daarna soms jeukte. Ik stelde wat vragen over hoe vaak ze zich scheerde en met wat voor zeep. Na alle mogelijke vragen gesteld te hebben, zei ik dat ik haar nu wilde zien. Ze zei dat het goed was en ze stond op.

Ik gebood haar om broek en slipje uit te doen. Haar T-shirt mocht ze aanhouden. “O,” vroeg ze verbaasd, “moet dat ook niet uit?”

“Alleen als je dat graag wilt,” zei ik. Ik werd er een beetje rood van.

Zij moest ook blozen. Ze deed het helaas niet.

Ze lag op de behandeltafel met haar benen in de beugels. Op de beugels leg ik altijd een handdoekje, omdat ze anders zo koud zijn, en dan voelen de patiënten zich minder snel op hun gemak. En dat was vooral bij haar, toch wel wat ik wilde…

Ik bekeek heel geïnteresseerd haar spleetje en zag dat ze zich mooi had geschoren. Een mooie streep blond schaamhaar liep van haar onderbuik naar haar schaamlipjes. Boven iets breder, zodat het meer een smalle driehoek was. Zelf scheer ik mijn schaamhaar in een klein driehoekje. Staat wel chique, vind ik.

Ze zei na een beetje aarzelen dat ze vooral vlak na het scheren last heeft van branderigheid en roodheid. En dat ze na het scheren aftershave van haar vader gebruikte.

“Dat moet je nooit doen,” zei ik streng. “Net zoals je uw poesje niet met gewone zeep moet wassen.”

Oh jee, ik zei poesje, in plaats van vagina, maar ja, het was ook echt een mooi poesje. Normaal wordt ik niet opgewonden van een open doos, ik het er genoeg gezien in mijn leven. Maar deze was wel heel mooi.

Toen stamelde dat ze volgens haar na het masturberen ook rood wordt rond haar poesje – ze zei het zelf ook – en ze begon voor te doen hoe ze masturbeerde.

Ik wist niet wat ik meemaakte.

Een bloedmooi meisje lag voor mijn ogen te masturberen. Nu werd ik zelf ook rood in mijn broekje. Ze vroeg of ik wilde kijken of ze al rood was. Ik ging met mijn gezicht dichterbij. Ze was behoorlijk rood, van opwinding. Dat is normaal, maar ik deed alsof ik het voor het eerst zag. Ze zei dat het dan ook raar rook, als ze haar vinger bij haar neus hield.

Ik likte aan haar schaamlipjes. Ze schrok even. Ik zei dat ik moest proeven. Ik likte haar vanaf bij haar poepgaatje tussen haar lippen naar haar kittelaar en draaide met mijn tong op die plek zacht cirkeltjes. Ze begon te kreunen. Dit zette mij aan tot een verdere tedere verkenning van haar schede. Mijn linker hand schoof onder haar billen en kneedde die stevig. Met mijn andere hand kriebelde ik over haar buik. Intussen had ik mijn tong al in haar ingang geduwd. Ze werd behoorlijk nat. En niet alleen van mijn speeksel…

Langzaam gleed mijn hand vanaf haar buik naar haar borsten. Ik kriebelde met mijn nagels over haar BH. Ik voelde haar tepels groeien. Met mijn rechterhand kneedde ik voorzichtig haar rechter borst. Met mijn tong likte ik nu gulzig op en neer door haar kutje.

Er werd zacht op de deur geklopt, maar dat hoorde ik niet door het gekreun van het meisje, maar door mijn eigen geilheid had ik geen idee meer van wat in mijn omgeving gebeurde. Plots hoorde ik een zachte stem achter mij vragen of dit een routine onderzoek was.

Ik schrok op. Het was mijn baas, maar hij zei snel dat ik door moest gaan. Hij stelde ook het meisje gerust, alsof dit de gewoonste zaak van de wereld was.

Aarzelend ging ik verder. Hij ging naast het meisje staan en vroeg haar of ze niet haar T-shirt en BH uit wilde doen. Ze knikte van ja.

Hij hielp haar en ging toen achter mij staan. Niet veel later lag het meisje weer te kronkelen en te kreunen. Mijn benen plakten van mijn vulvasappen. Ik legde mijn rechter hand op mijn klitje.

“Laat mij dat maar doen,” zei hij. Hij gebood mij haar borsten te strelen. Ik speelde met haar tepels. Kneep zacht met mijn vingers erin, wat gevolgd werd door een harde kreun en zorgde dat ze haar jonge neukgleuf in mijn gezicht duwde.

Mijn chef had ondertussen vakkundig mij rok omlaag gedaan en liet mij tijdens het likken uit mijn rok stappen. Zijn handen vonden mijn knopje in mijn broekje en hij draaide zacht rondjes met zijn vingers. Het begon te tintelen tussen mijn benen en in mijn buik. Mijn hart klopte sneller. Wat werd ik hier geil van.

Plots trok hij mij uit mijn gehurkte zithouding omhoog met mijn kont. Ik stond nu voorover gebukt. Daarna voelde ik een tong tussen mijn benen. Hij likte de binnenkant van mijn dijen en hij likte mijn lippen. Zijn vinger masseerde mijn klitje nog steeds. Ik wisselde het beffen van het meisje nu af met vingeren. Ze was nog behoorlijk nauw. Mijn baas ging achter mij staan en betastte mijn borsten. Ik voelde wat tegen de ingang van mijn grotje duwen. Met gemak gleed zijn intussen gegroeide paal in mijn natte spleet. Oh, dat voelde lekker, daar was ik aan toe. Met lange halen neukte hij me achterlangs. Met hernieuwd enthousiasme likte ik het meisje naar haar hoogtepunt.

Mijn baas draaide mij om en tilde mij op. Hij zette me neer op het bureau. Hij trok mij truitje omhoog en schoof mijn BH omlaag. Zijn handen kneedde gretig mijn borsten. Ik zoende hem vurig. Hij duwde mij naar achter en begon weer te stoten. Hij had mijn beide borsten vast en draaide met zijn duimen rondjes over mijn tepels. Daar werd ik nog geiler van en ik voelde mijn orgasme naderen. Mijn gekreun werd harder. Ik kwam heerlijk klaar. Het begon in mijn buik en ging daarna heftig door in mijn hoofd. Ik kneep mij vaginaspieren samen, waardoor hij het niet meer hield. Zijn pik floepte eruit en hij spoot mijn hele buik onder. Ik ging rechtop zitten, trok zijn shirt omhoog en drukte mijn natte buik tegen zijn buik. We gaven elkaar nog een natte zoen.

Het meisje was intussen bij gekomen van haar ‘onderzoek’.

Ik zei quasi nonchalant dat ze zich weer kon aankleden en dat ik genoeg gezien had. Nadat ik mijzelf ook gefatsoeneerd had legde ik haar uit dat ze geen aftershave meer moest gebruiken en dat ze verder heel gezond was.

Ik begeleidde haar naar de deur en gaf haar mijn kaartje met privénummer, voor als ze nog vragen had. Ze zei dat ze dat zeker zou doen en gaf mij een knipoog. Erg volwassen voor 21 jaar…

Mijn baas en ik maakten de kamer schoon. Gelukkig lag er papier op de onderzoekstafel en was er stromend water. Het was dus zo gebeurd.

“Je moet volgende keer wel het bezetlampje aandoen,” zei hij. “Ik wist niet dat je met een patiënt bezig was.”

We spraken af om het geval nog eens na te bespreken, om half negen bij hem thuis.

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *