Ria & Jan en de B&B

()

Deze morgen zijn ze thuis om 7uur vertrokken naar de B&B van Els-Jans dochter- diep in de Ardennen. De drukke vakantieperiode is voorbij en Els is momenteel met haar man op cruise in de Middellandse Zee. Jan maakt van de gelegenheid gebruik om twee kamers in de woning van Els op te frissen. Er moeten ook nieuwe overgordijnen komen en Jan heeft Ria gevraagd of zij die kan maken. Ze gaat dit ter plaatse doen terwijl Jan schildert. Op drie dagen zou de klus geklaard moeten zijn. Ze hebben hier beiden naar uitgekeken want de laatste weken hebben ze door omstandigheden elkaar nauwelijks gezien.

Hoewel de rit aanvankelijk vlot verliep zitten ze nu al een tijdje vast in de file op de snelweg richting Ardennen. Ria heeft het zich gemakkelijk gemaakt en ligt, een boekje lezend, knus achterover in de passagierszetel. Jan volgt de verkeersberichtgeving op de radio.

“Dit zou hier nog wel eens een tijdje kunnen duren,” zegt hij na een poosje. Als hij geen antwoord krijgt kijkt hij opzij en ziet dat Ria is ingedommeld. Vertederd kijkt hij naar zijn mooie vriendin die met het hoofd naar hem gekeerd, rustig ademend slaapt.

Hij merkt dat de split vooraan haar rok wat open gevallen is waardoor een groot deel van haar dijen ontbloot is. Jan knoopt voorzichtig nog een knoopje los en krijgt nu een mooi zicht op het mooie bruingebrande onderstel van Ria. Als hij zich wat voorover buigt kan hij haar zwart doorschijnend broekje zien.

Als ze voor de zoveelste maal stilstaan, kan Jan er niet aan weerstaan om zijn hand onder Ria ’s rok te schuiven totdat hij de rand van haar broekje voelt. Ria zucht even en onbewust spreidt ze haar benen wat. Niemand kan zien wat Jan doet aangezien zij op de rechter rijstrook staan met naast en voor hen grote vrachtauto’s. Achteraan is de auto volgestouwd met gerief.

Hij schuift nu een vinger in Ria ’s broekje en beroert haar harig driehoekje. Er komt terug beweging in de file en Jan trekt zijn hand terug.

Ze zijn amper een paar honderd meter verwijderd van een uitrit waarlangs ze weg kunnen als de file terug stopt. Jans hand zoekt terug Ria ’s kutje. Als hij opzij kijkt merkt hij dat Ria hem glimlachend aankijkt. Ze heft haar kont wat op en ontdoet zich van haar broekje.

“Je zult er zo beter bij kunnen,” zegt ze.

Dit hoeft ze geen tweemaal te zeggen. Jan grijpt Ria nu vol in het kruis terwijl hij met zijn middenvinger haar kutje penetreert. Ria heft haar heupen en kreunt. Jan gaat door met vingeren totdat de file plots terug in beweging komt. Ria knijpt haar benen dicht en zucht als Jan zijn hand terugtrekt. Ze kwam bijna klaar. God, wat is ze heet!

Jan neemt het zekere voor het onzekere en verlaat de snelweg om uit de file te geraken. De gewestweg waarop ze nu rijden gaat door een dicht bos. Jan kent de omgeving, hij is hier vroeger nog mee geweest op jacht met een vriend. Ria kijkt verwonderd als hij plots links afslaat, een smal grindbaantje in.

“Waarheen leidt de weg,” vraagt ze.

“Zal je wel zien,” antwoordt Jan. Ria raadt onmiddellijk wat hij van plan is. Hij rijdt nog een paar honderd meter verder het bos in tot hij bij een open plek waar een jacht-hut staat. Jan parkeert de auto achter de hut, zet de motor af en stapt uit.

Het is hier muisstil. Het ruikt reeds naar de herfst. Jan gaat rond de auto en opent het portier langs de kant van Ria en gaat voor haar staan.

“Ik heb zin om je te neuken,” zegt hij. Ria opent zijn broek en schuift die omlaag. Ze ziet de stijve penis van Jan afgetekend in zijn boxer en wrijft even over de bobbel waarna ze de boxer naar beneden trekt. De stijve van Jan veert op.

“Blij je terug te zien, lekker ding,” zegt Ria terwijl ze de penis vast neemt en de voorhuid over de slijmerige eikel naar achter schuift. Wat is dit toch een prachtexemplaar dat straks terug in mij zal zitten denkt ze. Haar kutje trekt zich samen. Ze is nat tussen haar benen.

“Kom” zegt Jan, neemt Ria ’s hand en trekt haar uit de auto. Hij neemt haar in zijn armen en ze beginnen te kussen terwijl hij met zijn hand onder haar rok gaat en haar kutje opzoekt. Ria opent gewillig haar benen voor de zoekende hand van Jan terwijl ze zijn penis en ballen streelt. Met zijn vingers penetreert hij haar kutje, dat al slijmerig is van daarnet in de auto.

“Draai je om,” zegt hij. Ria maakt haar rok los en stapt er uit. Ze neemt met beide handen de dakrand van de auto vast, spreidt haar benen en steekt haar kont achteruit. Jan gaat achter haar staan, gaat met zijn handen onder haar blouse en schuift haar BH omhoog. Hij kneedt even haar borsten en voelt haar stijve tepels.

Hij ontbloot zijn eikel, plaatst die tegen Ria ‘s natte kutje, grijpt haar vast in de lenden en dringt kreunend van genot in haar. Ria kreunt ook als de harde penis diep in haar kut dringt. Jan begint in haar te stoten terwijl hij met de ene hand haar borsten kneedt en met het andere haar kutje masseert. Zij beantwoordt elke stoot van Jan door haar kont achteruit te duwen. Ze voelt de warme gloed in haar schoot en hoe haar kutje zich samentrekt rond de penis.

De machtige penis stoot onophoudend in haar kutje en ze komt luid kreunend klaar als ze voelt hoe Jan diep in haar stoot en schokkend zijn zaad loost. Ria staat te trillen op haar benen en de spieren in haar onderlichaam maken ongecontroleerde bewegingen terwijl Jan nog een paar keer diep in haar stoot.

Jan trekt zich terug en geeft een klapje op de Ria ‘s kont.

”Heet teefje,” zegt hij. Ria die nog steeds voorover gebogen staat ziet tussen haar benen hoe Jans zaad uit haar druipt.

“Ik zal maar niet zeggen wat jij bent,” zegt ze en krijgt nog een klap op haar kont.

Het is even over de middag als ze, na boodschappen te hebben gedaan in het nabije stadje, aankomen in ‘Le Renard’, de B&B van Els. Na een licht middagmaal gaan ze aan de slag, Jan met tape en plasticfolie om alles af te schermen en Ria met het opmeten van de ramen en het knippen van de stof voor de overgordijnen. Zo zijn ze de rest van de dag bezig. Na het avondmaal drinken ze nog een glaasje wijn en na een lange dag gaan ze vroeg slapen. Een vluggertje kan er nog juist af, rechttoe, rechtaan neuken.

Ria is wakker geworden van het geluid van de douche. Vanuit bed ligt ze te kijken naar Jan die zijn getaande lijf afdroogt. De half stijve neerhangende penis en de laag hangende balzak tussen zijn benen trekken al haar aandacht.

“Goedemorgen buurvrouw,” zegt hij, komt tot bij haar en geeft haar een zoen. Ria kan het niet laten even zijn balzak op te heffen terwijl hij voorover gebogen staat.

Ze staat op en als ze van het toilet komt, is Jan al weg. Ze hoort hem bezig in de keuken. Als ze na een douche naar haar naakte lichaam in de spiegel kijkt streelt ze even haar opgerichte tepels en besluit vandaag eens ondeugend te zijn. Ze trekt enkel een sweater en rok aan, geen ondergoed. Ze voelt zich opgewonden en voelt de spanning in haar onderbuik.

Ze werken gans de ochtend en als Jan gedaan heeft met een eerste verflaag in de ene kamer gaat hij even kijken in de gastenkamer ernaast waar Ria bezig is. Staande op een trapladder hangt ze de overgordijnen op om de lengte te controleren. “Alles in orde,” vraagt hij.

”Ja, hoor,” is het antwoord. Hij kijkt naar haar mooie benen, en schuift zijn hand langs de zachte binnenkant van haar dijen naar omhoog. Ria slaakt een gilletje, knijpt haar benen dicht en blijft roerloos staan. Dan ontspant ze en laat toe dat zijn hand verder naar boven gaat tot in haar kruis. Jan is aangenaam verrast als hij voelt dat Ria geen broekje draagt en laat zijn vingers even daar haar gleufje gaan. Ria zucht. Sinds deze morgen al voelt zij zich hitsig en voelt haar kutje een beetje plakkerig aan. Als Jan zijn duim in haar kutje steekt knijpt ze haar benen dicht en kreunt ze zacht. Wat verlangt ze er al weer naar om Jans harde stijve in haar te voelen.

Jan neemt Ria in de lenden, heft haar van het trapje en zet haar neer. Ria opent de gulp van zijn overall en steekt er haar hand in. Ze wordt gewaar dat Jan ook naakt is onder zijn overall. Ze kneedt zacht de los hangende gezwollen penis en balzak en friemelt in zijn schaamhaar. Ze haalt de penis te voorschijn en ziet dat de half ontblootte eikel nat is van het voorvocht. Plots neemt Jan haar op en draagt haar, zijn penis uit zijn gulp hangend, naar de slaapkamer waar hij haar op bed legt.

Ria ontdoet zich van haar rok en sweater en legt zich neer met opgetrokken gespreide benen. Ze kijkt toe hoe Jan uit zijn overall stapt, haar blik gericht op zijn intussen opgerichte stijve penis. Jan knielt op bed en gaat met zijn vinger in het kutje van Ria dat warm en vochtig aanvoelt. Hij vingert haar met in – en uitgaande bewegingen. Ria duwt haar heupen omhoog. Jan buigt zich voorover en begint haar kutje te likken terwijl hij doorgaat met vingeren. Zwaar hijgend grijpt ze het hoofd van Jan. Haar baarmoeder, kut en onderlijf trekken zich samen. Plots is het daar, het orgasme dat als een sneltrein door haar lichaam dendert. Luid kreunend heft ze schokkend haar heupen, het hoofd van Jan tussen haar dijen klemmend.

“Stop, Jan, nu even niet meer,” zegt ze als Jan doorgaat met likken. Haar klitje is nu overgevoelig. Ze duwt zijn hoofd weg.

Jan draait Ria op haar buik. Hij legt een hoofdkussen onder haar heupen en spreidt haar benen. Hij kijkt naar het gapende kutje dat glinstert van het vocht en gaat met gespreide benen over Ria zitten, plaatst zijn penis tegen haar kutje en dringt in één vloeiende beweging bij haar naar binnen. Ria kreunt. Wat houdt ze ervan om zo genomen te worden, te voelen hoe die machtige penis in één keer diep in haar dringt en haar kutje vult.

Terwijl hij begint te stoten streelt Jan het zachte vlees van haar billen en flanken, trekt haar bilspleet open en kijkt met wellust toe hoe Ria ‘s schaamlipjes zich rond zijn penis spannen en mee bewegen op het ritme waarmee hij in en uit haar gaat. Ria kreunt zacht bij iedere stoot van Jan, zij steekt haar hand tussen haar benen en begint haar klitje te strelen. Stilaan neemt het gloeiend gevoel in haar buik terug toe en begint haar onderlichaam krampachtig samen te trekken. Hevig zuchtend komt ze een twee keer klaar.

Jan laat zich nu bovenop Ria zakken. Zijn handen zoeken en vinden haar gezwollen tepels. Ria ligt nu weerloos onder zijn lichaam tegen de matras gedrukt en ondergaat lijdzaam het stoten van de harde, dikke penis in haar kut. Nadat Jan gisteren al tweemaal is klaar gekomen duurt het bij hem deze keer blijkbaar wat langer om zijn hoogtepunt te bereiken. Zij laat hem nu zijn gang gaan, op weg naar zijn ontlading.

Zij voelt hoe zijn harige bezwete lijf over haar rug en kont schuift bij iedere stoot. Doch ze voelt ook dat haar kutje opnieuw al reageert en ritmisch begint samen te trekken. Sidderend en luid zuchtend ligt ze onder Jan als hij plots, na een krachtige stoot, stil op haar blijft liggen met zijn penis diep in haar. Luid steunend loost hij zijn zaad. Zij knijpt haar kutje samen rond zijn pulserende penis en komt ook nog eens klaar. Jan bijt haar zacht in de hals.

De rest van de dag werken ze flink door en tegen de avond zijn de overgordijnen gemaakt en hebben beide kamers een eerste verflaag gekregen. De dag nadien geven ze samen beide kamers een tweede verflaag en in de late namiddag zit het werk er op. “Vanavond trakteer ik in ‘Au Sanglier,’ het restaurantje hier beneden in het dorp,” zegt Jan als ze samen in keuken zitten te genieten van een kopje koffie. Hij voegt de daad bij het woord en reserveert telefonisch voor twee bij de uitbater, een goede kennis van zijn dochter.

Het is rustig in ‘Au Sanglier’. Buiten hen zijn enkel een jong koppeltje en een oudere heer aanwezig. Het knetterend haardvuur zorgt voor een gezellige sfeer. Alain, de patron, heeft voor Ria en Jan een tafeltje voorzien vlakbij de haard. Ze laten zich het lekkere eten en de bijpassende wijn smaken. Ria vertelt honderduit en Jan ziet de blosjes op haar wangen. Hij vraagt zich af of het aperitief en de twee glaasjes wijn daar voor iets tussen zitten.

Op zeker ogenblik voelt hij iets langs zijn been omhoog strijken. Het is de voet van Ria. Ze kijkt hem met pretoogjes glimlachend aan en Jan voelt hoe haar voet steeds hoger komt, tot ze met haar voet tussen zijn bovenbenen zijn kruis raakt. Jan kijkt even naar de andere aanwezigen, doch die merken blijkbaar niets. Het jonge koppeltje heeft enkel oog voor elkaar en de oudere heer is in een druk gesprek gewikkeld met Alain.

Ria gaat door met strelen van Jans kruis met haar voetpunt en dat zorgt ervoor dat zijn penis zich roert. Na het dessert begeeft Ria zich even naar het toilet. Als ze terugkeert, zet ze zich glimlachend neer.

“Hier” zegt ze, als ze tussen de tafel en de muur Jan iets toestopt. Als hij onder tafel kijkt wat ze in zijn hand heeft gestopt ziet hij dat het een vuurrood doorschijnend broekje is. Ria verslikt zich bijna in haar koffie als ze de uitdrukking op Jans gezicht ziet.

Hij wrijft het broekje even tussen zijn vingers en voelt dat het kruisje wat vochtig is. Hij stopt het dingetje in zijn broekzak. Het idee dat Ria hier tegenover hem zit met een blote kut doet zijn penis steigeren. Jan buigt zich naar haar.

“Zie je wel dat je een heet teefje bent,” fluistert Jan haar toe. Ria voelt de vochtigheid tussen haar benen. Na de koffie kan Jan niet vlug genoeg afrekenen en ze verlaten het restaurant.

Langs de verlaten straatjes van het kleine dorp wandelen ze terug naar hun verblijf. Jan slaat zijn arm om de schouders van Ria die ,ietwat tipsy, tegen hem aanleunt. Als ze voorbij een donker steegje komen trekt Ria hem mee het steegje in, slaat haar armen rond zijn nek en geeft hem een geile tongzoen. Jan gaat met zijn hand onder haar kleed en grijpt Ria in haar kruis dat kletsnat is. Hij stopt even twee vingers in haar kutje. Ze kreunt.

“Ik zie je graag en ik wil dat je mij neukt,” fluistert ze.

Als ze in de B&B komen wil Ria nog wat drinken en ze begeeft zich naar de keuken. Terwijl ze zich een glas inschenkt komt Jan achter haar staan en kust haar in de hals. Hij opent de rits van haar kleed op haar rug, schuift het over haar schouders en wipt één voor één haar borsten uit haar BH. Hij rolt haar grote tepels tussen zijn vingers en duwt zijn kruis tegen Ria ‘s kont.

Ria zet haar glas op het aanrecht, draait zich om, knielt voor Jan neer en gespt zijn broek los. Zij schuift zijn boxershort naar beneden en grijpt zijn opwippende stijve penis vast. Ze schuift de voorhuid achteruit en neemt de glimmende eikel in haar mond terwijl ze de schacht masseert.

Terwijl Jan genietend deze behandeling ondergaat stapt hij uit zijn afgezakte broek en boxer en hij ontdoet zich van de rest van zijn kleren. Hij grijpt Ria ‘s hoofd vast en maakt met zijn penis neukbewegingen in haar mond. Haar speeksel druipt van zijn penis.

Jan helpt Ria recht en schuift haar kleed over haar heupen naar omlaag. Hij maakt ook haar rode behaatje los en legt de nu naakte Ria op de keukentafel. Haar benen hangen over de tafelrand en haar donkerbehaarde venusheuvel steekt omhoog. Hij ziet haar kutje glinsteren tussen haar benen. Jan knielt neer, spreidt de benen van Ria en stopt een vinger in haar kutje. Ria duwt verlangend haar onderbuik naar omhoog. Jan verkent met zijn tong de schaamlipjes en de omgeving van haar klitje, zonder het knobbeltje echter te raken. Zuchtend ondergaat ze dit.

Als Jan met het puntje van zijn tong haar klitje begint te likken, klemt ze zijn hoofd tussen haar benen en komt ze een eerste keer schokkend en kreunend klaar. God, wat is ze heet en wat verlangt ze naar die stijve paal van Jan. Ze richt zich op, trekt Jan recht en slaat haar armen rond hem. Ze schuift wat verder naar de rand van de tafel, neemt de stijve penis van Jan en plaatst de dikke eikel tegen haar kutje. Ze grijpt de billen van Jan en trekt hem naar zich toe. De penis glijdt vanzelf bij haar naar binnen. Ria slaat nu haar benen rond het middel van Jan. In die houding beginnen zij te bewegen. Rustig stoot Jan zijn penis in haar warme vochtige kutje. Ria komt zijn stoten tegemoet en duwt haar hielen in zijn billen.

De stilte in de keuken wordt enkel verstoord door hun versnelde ademhaling en het soppen van Ria ‘s kutje. Met zijn duim wrijft Jan over Ria ‘s klitje terwijl hij met zijn andere hand haar tepels bewerkt.

Dan trekt hij zich terug uit Ria, maakt haar armen los en duwt haar met haar rug op tafel. Hij neemt haar benen en legt ze tegen zijn schouders, haalt zijn eikel enkele malen heen en weer tussen haar schaamlipjes en stoot toe. Ria kreunt luid als zijn penis diep in haar dringt. Jan neukt haar nu bronstig met harde stoten. Ria klampt zich vast aan de tafelrand om de stoten van Jan op te vangen. Zij geniet van het volle gevoel in haar kut en van het kreunen van Jan bij elke stoot.

Als Ria luid begint te zuchten voelt Jan hoe haar kutje zich om zijn penis spant. Hij ziet hoe haar lichaam begint te schokken en voelt hoe haar kutje zich meermaals samentrekt. Met een verkrampt gezicht, sidderend en luid kreunend komt Ria klaar. Jan stoot nog tweemaal diep in de hete kut van Ria en spuit haar kreunend vol. Zwijgend en hijgend liggen ze daarna nog even na te genieten.

“Ik zie je graag, hete dekhengst,” zegt Ria en knijpt even haar kutje samen rond de slap wordende penis van Jan.

Een week later belt Els, terug van de cruise, om Jan en Ria te bedanken voor het prachtige werk dat ze geleverd hebben. Ze moest eens weten dat hij Ria geneukt heeft op haar keukentafel, denkt Jan als Els inhaakt.

Doom&Gloem

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *