Ria & Jan

()

DOUCE FRANCE

Met enkel haar slipje aan ligt Ria op bed te soezen in kamer nr.2 van ‘les Romarins’, de B&B waar ze gisteren met Jan is aangekomen na een dagreis met de TGV tot in Valence, twintig kilometer hier vandaan. Ze komen de mobilhome van Ludo, Jans jongere broer, ophalen. Op bezoek bij  Johan en Linda,  uitbaters van ‘les Romarins’  en vrienden van de familie, is Ludo een week geleden tijdens een fietstochtje gevallen en heeft daarbij zijn schouder gebroken.

Enkele dagen nadien is hij, vergezeld van zijn vrouw, per ambulance naar huis gebracht, de mobilhome noodgedwongen achterlatend wegens een dispuut met de verzekering. Jan heeft toen voorgesteld dat hij en Ria de mobilhome zouden ophalen en ze de terugreis naar huis zouden opvatten als een extra weekje vakantie en een gelegenheid om Frankrijk eens op een andere manier te ontdekken.

Half september, is het hier in de Provence nog altijd warm. Na de lunch in de schaduw van de oude plataan naast het huis, hebben ze hun kamer opgezocht waar het achter de gesloten lavendelkleurige luiken heerlijk koel is. Ze hebben het huis voor zich alleen want er zijn geen andere gasten en Johan en Linda zijn een halfuur geleden naar de stad getrokken voor inkopen.

Ria voelt zich een beetje loom, waarschijnlijk te wijten aan de warmte en een paar glaasjes van de heerlijke rosé bij het eten. Ze slaat Jan gade die in de weer is met zijn videocamera. Hij loopt er naakt bij. Haar blikken glijden over het haar nu al zo vertrouwde pezige lichaam met de strakke kont, de grijs behaarde borst en buik en blijven hangen bij ‘de prins’ zoals ze Jans penis is gaan noemen. Die hangt als een dikke worst gezwollen tussen zijn benen met eronder de door de warmte zeer laag in hun zak hangende ballen. Ze voelt haar kutje samentrekken als ze eraan denkt dat ze ‘de prins’ die er nu nog wat slapjes bij hangt straks in haar gaat voelen. Jan heeft haar deze middag immers gezegd dat zij na het eten ‘prinselijk bezoek’ mag verwachten.

Terwijl hij de videocamera installeert op de commode kijkt Jan met toenemende begeerte naar Ria’s uitnodigende lichaam. Tot vorig jaar heeft hij er enkel kunnen van dromen zijn mooie buurvrouw ooit te neuken, nu vrijen ze wekelijks, soms meerdere keren. Het gemis aan seks die ze beiden door omstandigheden hebben moeten ervaren de voorbije jaren is lang goed gemaakt.

Gans de voormiddag al loopt hij er hitsig, opgewonden bij met een zeurderig gevoel in zijn ballen, opkomende erecties en de dwingende drang om zijn zaad te lozen. Het is begonnen deze morgen toen hij rond 6.30u opstond –Ria sliep nog- om te gaan joggen. Toen hij zo stil als mogelijk door de gang voorbij de privé slaapkamer van Johan en Linda kwam had hij van daaruit de onmiskenbare geluiden gehoord die gepaard gaan met een vrijpartij. Ongewild had hij door de smalle opening van de op een kier staande slaapkamerdeur gezien hoe Linda ‘doggystyle’ genomen werd door Johan.

Tijdens het lopen was het beeld van het vrijend echtpaar en hun gehijg en gekreun door zijn hoofd blijven spoken en was het idee gegroeid om bij zijn terugkeer Ria ook een beurt te geven.

Niet vertrouwd met de omgeving was hij helaas langer weg geweest dan gepland en zat Ria tot zijn ontgoocheling al met Johan en Linda in de keuken aan de koffie toen hij terug was. Hij had wel gemerkt dat Linda er blij gezind bij liep. Van neuken met Ria was er niets meer in huis gekomen omdat zij na het ontbijt Linda had geholpen met het patroon voor een kleedje.

Als Jan de camera op haar richt en ze het rode opnamelampje ziet aangaan, trekt Ria haar slipje uit en spreidt ze wulps haar benen, zo Jan een goed zicht biedend op haar verlangende, al slijmerig kutje. Dat verlangend kutje is het gevolg van het feit dat Jan haar deze middag, toen ze voor het eten nog even gingen zwemmen, heeft opgegeild toen hij haar in het zwembad zijn wedervaren van deze morgen heeft verteld. In het water had Jan haar een keiharde erectie laten voelen. Dat had haar direct op temperatuur gebracht en gezorgd voor de nodige onrust in haar onderbuik, alsook voor gespannen borsten en harde tepels tijdens de lunch en erna.

Ria ziet de geile blik waarmee Jan naar haar kruis lonkt en merkt hoe er beweging in ‘de prins’ komt. Begeerlijk kijkt ze toe hoe die zich met kleine schokjes opricht tot hij licht naar boven gebogen fier overeind staat, de met bloed gevulde aders goed zichtbaar op de schacht. Ze ziet ook hoe Jans ballen optrekken en zijn balzak verstrakt. Een warme gloed en een golf van geilheid trekken door haar lichaam. Het hart klopt haar in de keel en de spanning in haar borsten en tepels neemt nog toe als ze ziet hoe Jan uitdagend de voorhuid van de machtige, stijve ‘ prins’ enkele malen naar achter trekt. Daardoor komt de donkere eikel, blinkend van het voorvocht, volledig bloot. Haar kutje trekt samen bij de gedachte dat die stompe kop haar straks gaat spiesen.

Terwijl Jan zijn ballen met een hand optilt zegt hij op een gemaakt plechtige toon.

“Beste mevrouw, ik heb momenteel een hoeveelheid zaad van de beste kwaliteit in de aanbieding, bent U soms geïnteresseerd? De levering kan onmiddellijk en gratis gebeuren.”

“Onnozelaar,” proest Ria het uit als Jan naast haar op bed knielt en haar teder kust. Zijn tong dwaalt verder langs haar hals naar haar borsten. Hij likt en bijt even zacht in de stijve tepels en gaat dan verder naar beneden haar buik kussend en likkend tot aan de donker behaarde venusheuvel. Hij richt zich op en trekt haar bij de benen naar de rand van het bed. Knielend op de vloer voor het bed, duwt hij haar benen wijd uiteen en begint de zachte binnenkant van haar dijen te likken vanaf de knieholte tot aan haar kruis daarbij vermijdend haar kutje te raken. En passant blaast hij enkel eens op haar lipjes. Intussen gaat hij even met één en dan met twee vingers in haar kut. Jan gromt goedkeurend als hij voelt hoe nat en glad ze al is, klaar om genomen te worden en zijn zaad te ontvangen.

Zuchtend van opwinding geniet Ria van de strelingen en van het vingeren. Ze heft verlangend haar bekken, ze neemt Jans hoofd vast en duwt het in haar kruis. Ze kreunt en haar buik schokt als Jan met een lange haal traag van beneden naar boven met zijn tong over haar kutje gaat zonder daarbij haar klitje te raken. Als hij zijn tong vlug tussen haar lipjes beweegt en eindelijk ook haar klitje beroert klemt ze zijn hoofd tussen haar dijen. Met trillend lichaam en kreunend van genot ondergaat ze de liefkozingen en als Jan zijn tong diep in haar duwt en vervolgens haar lipjes en klitje naar binnen zuigt heft ze woest haar bekken en komt kreunend en schokkend klaar, Jans hoofd weg duwend.

Jan stelt zich recht. Zijn penis en ballen strelend kijkt hij neer op Ria die met een hand tussen de benen geklemd, met half gesloten ogen nageniet van haar orgasme. Hij ziet haar natrillende lichaam, de op en neergaande borsten met de donkere opgerichte tepels. Als Ria de ogen opent glimlacht ze gelukzalig en opent ze geil, uitnodigend haar benen. ‘De prins’ wipt omhoog.

De drang om Ria te nemen en zijn zaad in haar kutje te lozen wordt stilaan onhoudbaar. Als ze zich opricht en met een teder gebaar zijn ballen heft en zacht zijn eikel likt scheelt het niet veel of hij komt klaar.

“Niet doen schat, kom,” zegt Jan terwijl hij op het bed gaat liggen, Ria tegen zich aan trekkend zodat ze in de lepeltjeshouding liggen. Ria heft haar bovenliggend been, grijpt de keiharde, hitsig trillende ‘prins’ en plaatst de dikke eikel tegen haar verlangende kut, waarop Jan zacht grommend met een korte beweging vanuit de lenden haar penetreert. Ria kreunt luid en hapt even naar adem als ze voelt hoe de harde warme stijve in haar dringt en haar kutje open rekt en vult. Ondanks de vele keren dat ze ‘het’ al hebben gedaan is het nog altijd een sensationele gewaarwording als dat goddelijke ding in haar dringt.

Even blijft Jan stil in Ria, genietend van het mooie intieme moment van het binnendringen in de vochtig, warme kut van zijn lief. Dan begint hij langzaam te stoten, terwijl met zijn rechterhand Ria’s tepels, buik, gezwollen lippen en klit strelend. Ria geniet van de diepe stoten van de penis. Ze streelt Jans balzak, die nu heel strak rond zijn opgetrokken gezwollen ballen zit. Ze weet dat Jan bijna gaat komen en zijn zaad in haar gaat lozen. Kreunend en zwaar hijgend voelt ze de warme gloed die diep in haar ontbrandt; hoe haar kut samentrekt rond de penis en hoe de spanning in haar borsten en buik nog toeneemt als Jan harder en sneller begint te stoten en in haar tepels knijpt. Het antieke bed kraakt vervaarlijk mee op het ritme van hun heftige bewegingen.

Het gekreun van Ria, de krimpende kut rond zijn penis en de toenemende prikkeling van zijn eikel zorgen ervoor dat de sinds deze morgen opgebouwde spanning in zijn lichaam explodeert. Krachtige samentrekkingen van de spieren in zijn onderbuik zorgen voor een golf van genot  wanneer hij zijn zaad voelt stuwen en het verlossende en heerlijke moment van de zaadlozing er is. Luid kreunend en schokkend stoot hij zijn harde penis diep in de nu heftig met haar kont tegen stotende Ria, die het uitschreeuwt als ze voelt hoe Jan zijn zaad straal na straal in haar buik spritst. Heftig haar klit wrijvend en onverstaanbare klanken uitstotend komt ze een paar tellen ook klaar.

Enkel het zachte zoemen van de videocamera en het tsjirpen van de krekels buiten verbreken de stilte in de kamer als ze voldaan, uithijgend, in elkaar versmolten blijven liggen. Ria voelt de tintelingen van het wegebbend orgasme en het verschrompelen van de penis in haar terwijl Jan met haar tepels speelt en haar flanken streelt. Als hij zich over haar buigt en haar teder op de mond kust floept zijn penis uit Ria. Ze voelt hoe het zaad uit haar lekt.

Gelukkig heeft ze vooraf een grote handdoek op bed gelegd. Ze verwondert zich er iedere keer weer over hoeveel zaad Jan spuit. Een enorm verschil met haar ex indertijd waarbij het telkens slechts om een kwakje ging. Enkele weken terug, toen zij met een ontsteking sukkelde en ze niet konden neuken, heeft ze tijdens een wandeling Jan ergens op een verlaten landweg afgetrokken. Toen heeft ze kunnen vaststellen hoeveel en met welke kracht hij zijn zaad spritst.

Ria richt zich op en drukt een zoen op de slappe ‘prins’ die vredig en verschrompelend op Jans buik ligt. Als ze zich met de handdoek tussen haar benen geklemd naar de badkamer begeeft hoort ze autoportieren dichtslaan. Johan en Linda zijn terug.

De derde dag na hun vertrek uit ‘les Romarins’, waar zij twee dagen hebben gelogeerd, hebben ze op de middag halt gehouden op het pittoreske dorpspleintje van Saint Hippolyte in de Bourgogne. In de schaduw van de oude lindebomen hebben ze genoten van het stokbrood, de kaas en de wijn die ze onderweg hebben gekocht. Jan heeft zich beperkt tot één glaasje want hij moet straks terug rijden.

De voorbij dagen hebben ze de route gevolgd die Jan heeft uitgestippeld via nationale en hoofdzakelijk departementale wegen, genietend van het mooie weer en de steeds wisselde landschappen. Af en toe houden ze halt om een kopje koffie te drinken of iets te eten op een leuk terrasje. Zonder problemen hebben ze tot nu toe iedere avond een geschikte staanplaats gevonden voor hun mobilhome.

Na het eten blijven ze nog even zitten, genietend van de rust op het pleintje en het mooie uitzicht op de vallei beneden hen. Het lijkt wel of het dorp is uitgestorven, niets of niemand is te horen of te zien. Als ze beginnen met het opbergen van hun tafeltje en stoelen wordt de stilte plots verstoord door een tractor met aanhangwagen die het pleintje komt opgereden en halt houdt voor de oude hoeve aan de overkant. Een atletische veertiger springt galant uit de tractor en stapt de half openstaande toegangspoort van de hoeve binnen.

Even later is hij terug gevolgd door een jonge vrouw die een paard aan de teugel leidt. Terwijl de vrouw het paard vastmaakt aan een ijzeren ring in de hoevemuur opent de man het luik achteraan de aanhangwagen en leidt een mooi glanzend zwart paard naar buiten.

“We gaan hier nog wat zien” zegt Jan.

“Hoe bedoel je?” Vraagt Ria.

“Wel, ze gaan de merrie laten dekken,” zegt Jan.

Van het ogenblik dat de hengst, een ‘Percheron’ weet Jan, de merrie opmerkt begint hij te hinniken en te snuiven. De eigenaar heeft alle moeite om het briesende, zenuwachtig trappelend paard, in bedwang te houden.

“Wat een ding,” zegt Ria luidop, als ze de enorme penis opmerkt, bengelend tussen de benen van de hengst.

Ze gaan wat dichterbij staan. Ria met de rug tegen Jan aanleunend en hij haar middel omvattend, kijken ze toe. Ria heeft dit nog niet meegemaakt, Jan wel, vanaf zijn jeugd al op de boerderij van zijn oom. Gefascineerd kijkt ze toe hoe de paarden elkaar besnuffelen en de hengst de flanken en de benen van de merrie likt. Dit gaat zo een tijdje door. Het lijkt wel een voorspel bij mensen.

“Het is bijna zover,” zegt Jan als de hengst met een gekrulde bovenlip zijn hoofd in de lucht steekt. Zijn woorden zijn nog niet koud of de hengst springt op en bestijgt de merrie. Ria ziet hoe de penis van de hengst nu stokstijf, trillend de kling van de merrie zoekt en wanneer hij die gevonden heeft, haar met één stoot penetreert. De hengst stoot nog enige keren en blijft dan, in haar schoft bijtend, stil op de merrie liggen. De hengstenhouder zegt iets tegen de jonge vrouw die giechelend antwoordt. Ria kan niet verstaan wat ze zeggen maar ze kan denken waarover het gaat.

Als de hengst zich van de merrie laat glijden, ziet Ria hoe er nog een grote straal sperma uit zijn penis druipt.

“Al een geluk dat ik zo niet mors,” zegt Jan. Ze voelt hoe hij zijn onderlijf tegen haar kont duwt. Ze duwt even terug. Als de Fransman de hengst, die nu gekalmeerd is, terug naar de aanhangwagen leidt werpt hij hen een vettige knipoog toe.

“Dat is ook wel een stud,” zegt Jan, waarop Ria hem een stomp in de ribben geeft. Het ganse gebeuren heeft wel wat teweeg gebracht bij haar, behoorlijk opgewonden voelt ze prettige tintelingen in haar stijf geworden tepels en haar kutje.

Wanneer ze een halfuurtje later weer op weg zijn merkt Jan dat Ria onrustig heen en weer schuift op haar zitje, af en toe zuchtend.

“Scheelt er iets,” vraagt hij.

“Nee, niets,” zegt Ria. Doch de blik waarmee ze hem aankijkt verraadt haar. Jan herkent die blik maar al te goed. Hij weet dat ze opgewonden, heet is. Hij merkt het ook aan de blos op haar wangen. Als hij zijn hand op haar blote dij legt en onder haar rokje verder omhoog naar haar kruis gaat zucht Ria en spreidt ze haar benen. Jan voelt hoe vochtig het kruis van haar broekje is.

“Mm…,” zegt hij.

Ria komt nu vlak naast hem op de middelste zitplaats zitten en zonder omwegen opent ze de knoop en rits van zijn short en grijpt met volle hand in Jans boxer. Ze haalt ‘de prins’ en de balzak er uit. Jan kreunt als ze de zachte voorhuid enkele malen nogal heftig naar beneden stroopt. Ze voelt de penis zwellen in haar hand en in een paar tellen is hij keihard. Jans onderbuik trekt hitsig samen.

Al een geluk dat ze op een stuk rechte weg met weinig verkeer midden de wijngaarden rijden, want Jan kan door wat zich tussen zijn benen afspeelt nog moeilijk zijn aandacht bij de weg houden. Als hij opzij van de baan een veldweg opmerkt die naar één van die typische schuurtjes leidt die her en der in de wijngaarden staan, slaat hij af en rijdt hij tot bij het schuurtje, waar hij stopt en de motor afzet. Voor het uitklappen van het bed in de mobilhome is er even geen tijd. Jan neemt een reisdeken uit het kastje boven zijn hoofd.

“Kom,” zegt hij en stapt uit. Ria die weet wat er gaat volgen ontdoet zich snel van haar broekje.

Jan spreidt de deken uit op het gras tussen de sparren naast het schuurtje. Ria ziet hoe zijn stijve penis opwipt als hij zich ontdoet van zijn short en boxer. Zij stapt uit haar rokje en knielt voor Jan op de deken. Ze hapt met haar mond naar ‘de prins’ en neemt hitsig de dikke eikel in haar mond, intussen Jans harige zak met de forse ballen strelend. Jan neemt haar hoofd vast en geniet zacht kreunend van de pijpbeurt die hem te beurt valt. Als de opwinding te groot wordt duwt Jan haar hoofd weg. Ria kijkt Jan met een wazige, smekende blik aan, “geef het mij!” Zegt ze met hese stem, wild van verlangen naar een gevuld kutje.

Steunend op ellebogen en knieën, met wijd gespreide benen en een holle rug, zet ze zich neer, haar kutje open en kwetsbaar voor de stijve harde ‘prins’ die haar zo dadelijk gaat penetreren. Jan knielt tussen haar benen en schuift haar topje omhoog zodat hij bij haar borsten kan. Hij stopt meteen twee vingers in Ria’s natte kut. Ze kreunt en draait met haar kont als Jan doorgaat met vingeren. Als hij zijn vingers terugtrekt ruikt hij er even aan en snuift de opwindende geile geur van Ria’s kutje op. Hij stroopt zijn voorhuid achteruit en haalt de gezwollen donkere eikel even door Ria’s lipjes. Dan, met één forse opwaartse stoot, dringt hij in haar. Ria kreunt luid, het lijkt wel alsof Jans penis nog dikker en langer is dan anders. Even flitst het beeld van de hengstenpenis door haar hoofd.

Rechttoe rechtaan, met korte felle stoten vanuit de lenden neukt Jan Ria die al maar luider jammerend, met heen en weer slaande borsten de stoten opvangt. Na amper enkele minuten explodeert ze. Hevige contracties schieten door haar kut en buik en stralen uit over gans haar lichaam. Wild schokkend, met haar kont draaiend, komt ze kreunend klaar. Drie, vier forse stoten van Jan, die steeds dieper in Ria’s kut wil dringen, zorgen ervoor dat ook hij komt. De spieren in zijn onderbuik trekken krampachtig samen en bronstig grommend, sidderend, leegt hij zich in Ria’s hete kut, genietend van het zalige gevoel van het zaad dat in golven door zijn penis stuwt.

Haar flanken en kont strelend trekt Jan zich terug en zittend op zijn hielen kijkt hij toe hoe zijn zaad uit Ria’s open staande kutje druipt en op de deken valt. Het is een geil zicht.

“Bonjour!” Klinkt het plots. Geschrokken veren Ria en Jan recht. Een paar meter van hen af staat een man naar hen te kijken. Ria graait naar haar rokje en in haar blote kont, met een hand tussen haar benen, is ze in een paar sprongen bij de mobilhome.

“Bonjour,” zegt Jan terwijl hij zijn boxer en short aantrekt. Hij merkt hoe de man naar zijn verslappende penis staart.

“Je suis le propriétere,” zegt de man met zijn arm een gebaar makend naar de wijngaard, waarop hij zich omdraait  en weggaat. Hij keert zich nog even om. “Elle est très belle ta femme, et elle baise bien” zegt hij en verdwijnt achter het schuurtje.

Ria zit in haar blote kont haar kutje schoon te vegen met een tissue als Jan de mobilhome instapt. Ze slaakt een zucht en kijkt Jan vragend aan,

“Vanwaar kwam die zo ineens, stond die daar al lang?” Vraagt ze.

“Weet ik veel. Hij zegt dat hij de eigenaar is van de wijngaard. Ik hoop dat hij genoten heeft van de vertoning,” zegt Jan lachend. Ria trekt haar broekje en rok aan. Jan buigt zich naar haar en kust haar teder op de mond.

“Hij heeft gezegd dat je een mooie kont hebt” zegt hij grinnikend.

“Zot!” Zegt ze.

Een week na hun vertrek uit ‘les Romarins’ zijn ze in de omgeving van Parijs aanbeland. Het is hun eerste dag met regen. Tegen de avond komen ze aan in Mareuil. Dicht bij het centrum vinden ze langs de rivier een rustige standplaats voor de mobilhome.

Voor hun waarschijnlijk laatste avond op Franse bodem besluiten ze zichzelf nog eens te verwennen en ze zoeken het restaurantje op dat ze bij het binnenrijden van het stadje hebben opgemerkt.

Het ‘Relais de la Poste‘ is een oude afspanning in vakwerk, daterend uit de tijd van Napoleon en wordt uitgebaat door een jong koppel. Het eten is uitstekend alsook de bijpassende wijn, hen aangeraden door de jonge, vriendelijke bazin Gloria. Op deze vrijdagavond is het niet zo druk. Als Gloria hen na het eten een drankje van het huis aanbiedt en bij hen komt zitten blijven ze nog even gezellig babbelen.

Het regent nog altijd als ze even over elf uur het restaurant verlaten. Gelukkig hebben ze in de mobilhome een paraplu gevonden die nu goed van pas komt. Dicht tegen elkaar aan onder de paraplu lopen ze welgezind naar de mobilhome die eenzaam op de standplaats staat. Onderweg heeft Jan gemerkt dat Ria ietwat onvast te been is. Dat belooft voor straks want als ze een glaasje op heeft is Ria in bed nog heviger dan gewoonlijk en hij is nog wat van plan.

Terwijl Ria zich uitkleedt en nog even naar het toilet gaat sluit Jan zijn videocamera aan op de TV. Als ze terug komt ziet Jan hoe haar grote tepels tegen de stof van haar dunne doorzichtige nachtkleedje prikken. Samen kruipen ze in bed. Jan naakt zoals steeds. Ria besluit eerst nog wat te lezen. Stilzwijgend zoekt Jan de beelden op die hij opgenomen heeft in ‘les Romarins’.

Ria is verdiept in haar boek als haar aandacht plots getrokken wordt door gehijg en gekreun. Ze kijkt over de rand van haar leesbrilletje naar de TV en ziet tot haar stomme verbazing zichzelf met de benen wijd op bed liggen terwijl Jan haar beft. Plots beseft ze dat het hun vrijpartij is die Jan opgenomen heeft in ‘les Romarins’. Haar interesse is gewekt en ze legt haar boek opzij. Het is dan ook de eerste keer dat ze zich zelf zo bezig ziet en het zorgt voor een opstoot van geilheid.

Ria voelt Jans hand onder haar kont en hoe hij probeert haar broekje uit te trekken. Ze heft haar heupen, stroopt haar broekje af en gooit het op de grond. Haar slaapkleedje volgt dezelfde weg. Jan heeft nu vrije toegang tot haar kut die hij zacht met zijn vingertoppen streelt. Ria ziet zichzelf op TV  heftig klaarkomen als Jan haar beft. Ze voelt hoe haar tepels verstijven en een signaal naar haar natter wordende kut sturen. Jan zit intussen al met twee vingers in haar. Ze kreunt en heft verlangend haar bekken. Ze werpt het beddengoed van hen af en grijpt naar ‘de prins’ die stijf en dik gezwollen op Jans buik ligt.

Elkaar hitsig likkend, zoenend, strelend, vingerend, kijken ze naar het scherm en het windt hen beiden uitermate op zichzelf bezig te zien. Ria’s kut trekt krampachtig en verlangend samen als ze ziet hoe Jan haar penetreert en neukt en hoe ze beiden heftig klaarkomen. Ze richt ze zich op en gaat steunend op één voet en knie schrijlings over Jan zitten. Ze neemt ‘de prins’ en begint de harde eikel heen en weer tussen haar lipjes te wrijven. Jan kreunt. Zwaar hijgend, met open mond laat Ria zich dan tergend traag op Jans stijve knots zakken totdat die volledig in haar kut zit en ze op beide knieën schrijlings op Jan zit. Ze wriemelt even tot haar kutje zich heeft aangepast aan de penis en begint dat traag op en neer te bewegen.

Jan kijkt naar het rood aanlopend gezicht van Ria, die met gesloten ogen en open mond op hem zit en naar haar prachtige spitse borsten met de donkere tepels die meedeinen op het ritme waarmee ze hem berijdt. Ria kreunt als hij haar borsten kneedt en haar stijve tepels tussen duim en wijsvinger draait. Ze laat zich achterover zakken en zoekt met haar handen steun op Jans dijen. Haar tepels priemen nu mooi omhoog. In die positie heeft Jan ook een goed zicht op haar slijmerige mooi behaarde kutje dat zijn penis omsluit. Hij ziet hoe haar klitje gezwollen vooruit steekt. Met zijn duim begint hij het knobbeltje te masseren, steeds vlugger. Ria jammert. Ze recht zich en begint in een steeds sneller tempo op Jan te wippen. Haar lichaam blinkt van het zweet en Jan ziet hoe haar buik spastisch samentrekt als ze met een luid klaaglijk gejammer schokkend klaar komt.

Jan wentelt Ria van zich af en draait haar op de buik. Hij spreidt haar billen en kijkt naar het openstaand kutje met de dieprode lipjes en het witte, slijmerige vocht in het haar er rond. Hij gaat schrijlings over haar zitten, positioneert ‘de prins’ en drijft hem ongenadig in Ria die luid kreunend met haar handen in de lakens klauwt. Slechts enkele diepe stoten zijn nodig om hem ook te doen exploderen. Terwijl de regen monotoon neervalt op het dak van de mobilhome loost hij kreunend en sidderend van genot hitsig zijn zaad in de vrouw van wie hij houdt.

Een late wandelaar die nog even zijn hond uitlaat hoort het gekreun afkomstig uit de mobilhome, blijft even staan en vervolgt dan glimlachend zijn weg.

Doom&Gloem

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *