Vijftien is mijn geluksgetal

()

We zijn op 15 juli getrouwd (15 is namelijk mijn geluksnummer) en mijn man had de oppas geregeld voor 14 juni dat we een avondje voor ons zelf hadden. We gingen namelijk 15 juni met het hele gezin een dagje uit. M`n man wou me de dag ervoor verrassen. Het was al weer 6 maanden geleden dat ik eindelijk een goedkeuring had gegeven aan mijn man voor een erotische getint avondje uit. Hij had me al meerdere malen uitgedaagd om wat meer spanning in onze relatie te brengen. Het is toch een beetje geven en nemen in het huwelijk. Ik had er wel aan zitten denken (naakte bediening, erotisch getint eten of zoiets in die trend), maar had er verleden week niet bij stil gestaan dat het echt zover zou komen. We gingen namelijk eerst romantisch uit eten en hebben daarna nog lekker gewandeld op het strand. Daarna weer op weg naar huis. Ik ben niet zo’n fantastisch richtingsgevoel, dus het viel mij niet op dat we niet direct naar huis reden.

We stopten bij een eveneens gezellig uitziend restaurantje en ik vroeg aan mijn man waarom we hier stopte en hij vertelde dat het een verrassing was. We gingen naar binnen en ik las op een folder in de hal dat het een gemaskerd bal betrof wat er die avond op de agenda stond. Een gastvrouw wachtte ons op en vertelde ons dat de heren door de linker deur konden gaan en de vrouwen moesten door de rechter deur. We kregen allebei tevens een gesloten envelop mee die we pas mochten openmaken na de deur te zijn doorgegaan. De inhoud van de envelop mochten we niet doorvertellen. Ik ging een beetje nerveus de deur door omdat ik totaal niet wist wat me te wachten stond.

Eenmaal de deur door zag ik verscheidene vrouwen zich uitkleden en een zwart rubber masker over hun hoofd doen zodat je alleen hun ogen, neus en mond kon zien. Ook hadden ze zwarte rubberen lingerie aan waar alleen hun borsten en kruis doorheen te zien waren. Ik was op het eerste gezicht geschokt met de situatie die zich voor mij afspeelde, maar tegelijkertijd ging hetgeen ik zag mijn nieuwsgierigheid ook prikkelen. De gastvrouw was mij achterna gekomen en vertelde wat de bedoeling was en waar ik de rubberen lingerie kon vinden.

Ik opende de envelop om te kijken wat erin zat. Het betrof een kaartje met het nummer 15 erop. Dat is een goed teken dacht ik mijn geluksnummer! Ik besloot om me toch maar om te kleden daar ik in deze situatie ook mijn man niet achterna kon. Het rubberen pakje zat lekker en mijn borsten staken mooi uit de openingen. Er zaten halfronde cups in die zorgde dat mijn borsten mooi en stevig vooruit stonden.

Met wat meer zelfvertrouwen ging ik de tweede deur door en zag zo`n 40 mannen en vrouwen allemaal met een rubber masker over hun hoofd. Ik kon totaal niet zien of mijn man ook al omgekleed was. Niemand kon elkaar erkennen in deze situatie. Ik liep naar de bar toe om een drankje te bestellen, raakte aan de praat met een andere dame, die zo te zien ongeveer mijn leeftijd was. We praten wat en ik vroeg of ze dit al eens eerder meegemaakt had. Ze vertelde mij dat ze hier een paar jaar geleden ook geweest was met haar man, maar dat ze dit nog nooit eerder meegemaakt hadden met de maskers en de geheimzinnige envelop. Het gemoedelijke praatje bedaarde mij zenuwen een beetje. Er werd een loterij gestart.

Er werden nummers afgeroepen die vervolgens naar de omgeroepen kamer gingen.

De heren hadden de even nummers hadden en de vrouwen de oneven. Er waren meer dan tien kamers aan de omroepster te horen. Hoeveel kamers wist ik niet precies. Nummer 10 naar kamer 4 klonk het. En een man stond op en ging naar kamer 4. Vervolgens klonk het; nummer 13 naar kamer 4, en er stond een vrouw op en ging vervolgens ook kamer 4 binnen. Er volgende nog een paar nummers, totdat de omroepster riep; nummer 15 naar kamer 5.

Ik schrok en stond op en liep naar kamer 5. De zenuwen waren inmiddels weer aardig toegenomen en ik keek naar de mannen die nog niet waren omgeroepen of ik toch nog m`n man kon herkennen, maar helaas ze leken allemaal veel op mekaar met de maskers op. Op de enkele donker getinte mannen na. Ook hier waren er meer van om niet herkend te worden door hun eigen partners.

Toen ik de kamer binnen kwam stond er een groot bed en daaromheen zachte matrassen. Aan de wand hing een rek met diverse middeltjes en condooms. Ik had de deur nog niet dicht of er klonk uit de luidspreker nummer 2 naar kamer 5. Ik werd zenuwachtig en wachtte af wie binnen zou stappen.

De deur ging open en er stapte een man binnen van ongeveer 1.80 licht behaard en goed gebouwd. Hij stelde zich voor als Ricco en hij vroeg of ik van een massage hield, want hij zag dat ik duidelijk zenuwachtig was. Hij stelde me gerust dat ik rustig moest gaan liggen en afwachten wat er zou komen. Hij zou niks doen wat ik niet wilde.

Ik ging op m`n buik liggen. Ricco liep naar de wand en pakte een flesje van het rekje aan de muur. Hij kwam bij me zitten en begon me met een warm middeltje m`n schouders en langzaam naar beneden te masseren. Ik kon me nu volledig ontspannen waardoor ik na verloop van tijd de omroepster niet hoorde roepen; nummer 14 naar kamer 5.

Ik lag rustig te genieten van de massage toen plotseling de deur openging en er wederom een man binnen stapte. Ik schrok er van. Maar Ricco duwde me weer rustig op de matras om rustig verder te masseren.

De andere man stelde zich voor als Kor. Kor was een grote en lange negroïde man. Zijn masker had haast dezelfde kleur als zijn lichaam. Hij was behoorlijk gespierd en wat mij direct opviel hoef je natuurlijk niet te vragen. Ik kon mijn ogen van z`n broek niet af houden en was ontzettend benieuwd wat er achter dat stuk rubber schuil ging. Kor lachte naar me en begreep waar ik naar staarde. Ik liep wat rood aan hierdoor, maar door mijn masker zag je dit gelukkig niet. Ricco merkte het wel doordat hij bij m`n dijen aan het masseren was. Hij zei hij tegen Kor dat hij een goede eerste indruk maakte. Het vocht liep stilletjes langs het rubberen slipje op m`n benen. Kor vroeg aan me of ik wel eens eerder een neger in het echt naakt had gezien. Ik vertelde dat ik tot nu toe alleen met m`n man was geweest en dat dit een verrassing van hem was en dat het me allemaal overdonderde.

Kor kwam naast me staan en draaide me op m`n rug en legde m`n hand op z`n rubberen slip. De bult in z`n broek voelde net zo gespierd aan als z`n bovenarmen. Ik moest het nu ook ‘weten’, deed het rubberen broekje naar beneden en keek vol ongeloof naar wat er in het rubber verpakt had gezeten. Volgens mij had z`n lul flink beklemd gezeten in het rubber want er kwam een lap vlees te voorschijn. Ik had wel eens een neger lul gezien in een pornofilm, maar dacht altijd dat de camera dat soort dingen deed vergroten, maar mijn ongelijk werd hierbij direct aangetoond.

Ik vroeg of ik z`n lul mocht voelen. Natuurlijk zei Kor en deed z`n slip verder uit. Ik nam z`n lul in m`n hand en merkte dat hij nog niet eens op oorlogssterkte was. Ik kon niet met m`n vingers om z`n lul komen zo dik was z`n lul. Kor pakte m`n hand beet en bewoog hem zachtjes op en neer langs 25 cm zwart vlees. Dit voelde heel apart. Heel eventjes droomde ik weg bij het gevoel van z`n lul tot ik de warme tong voelde van Ricco die inmiddels m`n opening had gevonden in het rubber. Het voelde heerlijk.

Kor ging over me heen staan, bracht nu z`n lul richting mijn gezicht en vroeg of ik hem wilde pijpen. Ik nam langzaam zijn eikel in m`n mond en bewoog met twee handen z`n voorhuid heen en weer. Ik had grote moeite om dat apparaat in m`n mond te krijgen. Volgens mij deed ik het wel goed, want ik hoorde Kor licht kreunen. Ik had zelf ook moeite om m`n gedachte bij z`n lul te houden want wat Ricco met z`n tong deed was niet verkeerd. Dat ik nu met twee mannen bezig was maakte me wel zo verschrikkelijk geil dat ik al snel klaarkwam.

Ricco stopte met likken om me een beetje op adem te laten komen. Hij kwam naast me staan en deed ook z`n slip uit. Het was mij niet opgevallen zoals bij Kor, maar toen Ricco z`n lul te voorschijn haalde was deze ook niet mis. Hij kon niet tippen aan die van Kor maar hij was wel lekker dik. Ik nam nu met beide handen een lul in m`n hand en begon er aan te trekken en te likken. Ik ging op in m`n drukke werkzaamheden om beide op oorlogssterkte te krijgen. Je hoorde telkens wat nummers opgeroepen worden naar allerlei kamers waardoor ik geen notie gaf aan de oproep; nummer 18 naar kamer 5.

Ik was met beide lullen bezig toen de deur openging en er wederom een neger binnen stapte die zich voorstelde als Mike. Ik werd nu een beetje angstig, want dit werd een beetje te gek.

Voor ik wat kon zeggen zei Ricco, we doen niks wat je niet wilt! Hij stopte z`n lul weer in m`n mond en ik voelde met z`n hand aan m`n gleuf of m`n kut weer wat bij krachten was gekomen. Het angstige gevoel was gelijk weg en ik vroeg of Mike z`n broek uit wou doen.

Ricco liep inmiddels naar het rekje om wat condooms te pakken. Mike kwam naast me staan en bood z`n lul aan. Deze was nog redelijk slap, maar naar een paar keer  trekken en eventjes likken groeide deze snel.

Goede genade, ik had na een aantal tellen 30 cm in m`n hand, de dikte was normaal, maar de lengte was aanzienlijk. Ik vroeg Kor en Mike of ze voorzichtig wilde zijn. Natuurlijk zeiden ze.

Op dat moment nam Ricco plaats tussen m`n benen en bracht z`n lul langzaam tussen m`n lippen. Ondanks z`n dikte gleed hij heerlijk naar binnen, na twee keer zat hij er helemaal in en begon met een ritme op en neer te gaan. Je hoorde allerlei soppende geluiden uit m`n kut komen. Heerlijk!

Ik bracht de beide zwarte staven weer naar m`n mond. Na een tijdje was het tijd voor Kor om eens m`n kut te gaan verkennen. Ricco haalde z`n lul uit me en ging weer naast me staan om gepijpt te worden. Kor nam dezelfde positie aan om z`n lul in me te stoppen maar gezien het formaat ging dit wat onwennig en ik vroeg hem op z`n rug te gaan liggen zodat ik boven op hem kwam zitten. Zo kon het ook minder pijn doen. Kor ging liggen en hield z`n lul omhoog.

Ik ben niet al te groot dus ik moet flink wijdbeens boven hem gaan staan om langzaam neer te zakken op z`n lul. Beetje bij beetje kwam z`n lul bij me naar binnen, maar goed dat Ricco de boel al wat had opgerekt. Na een aantal seconden had ik heel wat lul in me zitten en begon steeds harder op en neer te gaan op dit stuk vlees. Ik voelde de dik geaderde lul strak in m`n natte kut Je zag het geil langs m`n benen en langs z`n lul naar beneden lopen, wat een ongelofelijk gevoel was dit. Ik had even geen oog voor de beide andere lullen. Ik moest me volledig concentreren op dit apparaat. Na een paar minuten kwam ik klaar zoals ik nooit was gekomen. Ik liet me zakken op z`n lul en bleef trillend op z`n borstkast liggen.

Na een tijdje kwam ik weer wat bij en had nog z`n lul in me zitten. Ik draaide me om en nam nu met m`n rug naar z`n gezicht plaats en begon weer langzaam op en neer te gaan met nu z`n volledige lengte in me.

Mike en Ricco kwamen weer bij me staan en ik pakte de lullen weer beet en begon er aan te zuigen. Nu was het de beurt aan Mike om me eens lekker te verwennen. Ik kroop op m`n knieën, Mike nam plaats achter me en duwde z`n lul zonder problemen diep in me. De lengte deed wel wat pijn maar m`n kut stond nog open van Kor. Na Mike nam Ricco weer plaats achter me en begon te stoten. Ik zat nu met m`n knieën op het rand van het bed en Kor was onder me gekropen en begon m`n klit te likken terwijl Ricco in me pompte. Mike had wat spul uit een potje gepakt en begon met z`n vinger m`n sterretje te strelen. Ik vond het een beetje vies, maar het lekkere gevoel overheerste.

Ik had het weleens geprobeerd met m`n man maar dit was geen succes. Mike zorgde dat ik veel meer ontspande en daardoor was het veel lekkerder in plaats van pijnlijk. Hij deed z`n vinger met vaseline steeds iets verder en na verloop van tijd bracht hij twee vingers voorzichtig in me. Mike kwam daarna boven me kont hangen en Ricco veerde z`n rug iets naar achter zodat hij door kon stoten. Mike zette zijn lul tegen m`n sterretje en druk langzaam steeds iets verder. Als Mike iets duwde dan deed Ricco z`n lul iets terug totdat er een lekker ritme ontstond. Ik dacht dat ik gek werd. Een lul van 30 cm in me kont, een dikke lul in m`n kut en iemand die op dat moment ook nog m`n kletsnatte kut zat te likken.

Ik merkte een verandering. Ik keek naar voren en er stond wederom iemand op bed met z`n lul in ze hand zwaaiend voor m`n mond en vertelde dat nummer 8 was geroepen en dat het ook het laatste nummer was voor deze kamer.

Iedere kamer was gevuld met 5 mensen, of 4 mannen en 1 vrouw of 1 man en 4 vrouwen. Ik had dus geluk als eerste vrouw voor een kamer geroepen te worden. Hij stelde zich voor als Leo en ik kon moeilijk zijn lul weigeren in deze positie.

Vier mannen wie had dat kunnen dromen. Klets en kletsnat was ik. Allerlei standjes volgden. Een standje lag ik op Ricco met z`n lul in m`n kut en stopte Mike z`n lul vanachter erbij in m`n kut. De lul van Kor in m`n kont ging mij te ver, dit was nog niet mogelijk. Misschien als ik ooit in m`n leven ditzelfde meemaak zal ik een poging wagen, maar voor nu was m`n lichaam totaal uitgeput.

Het laatste standje lag ik op Kor met z`n lul in m`n kut en neukten Mike, Leo en Ricco me kont. Ze kwamen alle 3 klaar in me kont en over me kont en toen ik van Kor afstapte droop het sperma uit m`n natte kut. Ik had het sperma uit z`n condoom gedrukt door het bewegen op z`n lul.

Ze brachten me naar de vrouwenruimte om me te wassen want ik kon niet meer op m`n benen staan. Ik was een van de laatste vrouwen die uit de kamers was gekomen en m`n man stond me op te wachten.

“Ik hoef zeker niet te vragen of je in een kamer zat met 4 vrouwen en 1 man of in een kamer met 4 mannen en 1 vrouw.”

“Ik heb hem een dikke zoen gegeven en gevraagd om ditmaal direct naar huis te gaan. Ik had nog een paar uurtjes nodig om te herstellen.

15 is nog steeds m`n geluksgetal.

Dorien

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *