Trio na chat

()

De week is voorbij en het verdiende weekend kon beginnen. Na wat shoppen en het nodige opruimwerk is het tijd voor een lekker, zalig warm bad. Daar kikker je van op. Ik ben een late dertiger die wel van wat spanning houd en goed gemutst door het leven gaat. Ik heb wel zin om vanavond op avontuur te gaan en een beetje te chatten en wie weet wordt het wel een hete avond. Niemand bepaald wat kan en niet kan alleen ik. Ja, dat is het voordeel van alleen te zijn.

Ik trek mijn satijnen kleedje aan en kamerjasje erover. Ik nestel me voor mijn computer met een lekker glaasje Cave want dat heb ik toch verdient na zo een werkweek. Het is precies rustig op de chat. Of wachten ze een beetje af…

Plots duikt er een nieuwe naam op. Ik ben nieuwsgierig en probeer direct contact te leggen. En ja hoor! Ik heb touche! Ik zoek eerst uit of het wel om een man gaat. En beginnen dan stilletjes aan te chatten.

In het begin is dat vrij onschuldig maar naarmate de avond vordert wordt het geiler en heter. Ik had een beetje een voorgevoel en had mijn paarse dildo al mee van mijn slaapkamer gebracht. Hij vraagt me wat ik draag en of ik meerdere mannen aankan. Heel ondeugend vertel ik hem dat ik het wel zie zitten met twee mannen. Mijn fantasie slaat op hol en mijn tepels worden harde toppen en mijn grotje warm en vochtig.

Ik heb het al warm gekregen en mijn kamerjas al laten vallen. Voor de gezelligheid heb ik wat kaarsjes aangestoken en voor de rest alleen het licht van mijn computer dat geeft een geile sfeer. Ik weet niet goed wat er gebeurt maar de man aan de andere kant maakt me heet en geil met zijn woorden. Ik plaag hem terug met geile woorden en daden. Ik sta zo op springen dat ik durf te vragen om af te spreken bij mij thuis. Beetje bang afwachtend komt het antwoord binnen.

Ja, alleen als ik mijn vriend mee mag brengen…

“Oei,” vraag ik, “ben je bi?”

“Nee hoor. Gewoon een vriend die ook wel eens goeie seks wil.”

Ik stem toe en maak dat er plaats is voor drie en nog wat sfeer lichtjes erbij.

Na een klein uurtje wordt er gebeld. Een beetje zenuwachtig doe ik open. Staan daar twee knappe veertigers voor de deur. Ik lach een beetje en vraag hen voor binnen te komen. Ze zijn ook een beetje zenuwachtig want ze willen gelijk door de deur en dat lukt niet zo goed! We maken kennis en al vlug nemen ze plaats in de knusse hoek die ik gemaakt heb met matrassen en veel kussens.

Bart en Sam noemen de heren. Bart heeft voor de gelegenheid een flesje Cave meegebracht. Charmante man, verzorgd, knap helemaal mijn ding. Ook Sam ziet er goed uit wel een beetje macho daar val ik niet zo voor maar met de nodige Cave zal dat wel meevallen. Ik vraag om het hen gemakkelijk te maken en haal drie glazen terwijl Bart de fles ontkurkt. Ik heb ook voor de gezelligheid wierook aangestoken en samen met de kaarsjes zorgt dat voor een intieme, zwoele sfeer. Kom er gezellig bij zitten vraagt Sam en ik plaats me tussen de twee mannen. We klikken op een geile, geslaagde avond zegt Bart met véél seks en passie voeg ik er nog aan toe en of er geklonken wordt! De sfeer zit erin. Ik voel me een prinses liggende tussen twee mannen. Een beetje expres mors ik Cave over mij en al vlug wordt ik afgelikt door Bart zijn krachtige tong. Mm…zalig voelt dat! Ook Sam heeft de weg gevonden en streelt me over de rechterkant van mijn lichaam van boven naar beneden. De linkerkant wordt door Bart onder handen en tong genomen. Ik voel me hitsiger en heter worden. Die mannen kunnen er wat van. Vooral mijn tepels zijn heel gevoelig en ze weten van aan pakken.

Terwijl Bart me innig tongzoent is Sam naar beneden gezakt om mijn andere lippen te kussen. Ook ik laat de mannen niet met rust en probeer het bovenlichaam van Bart tot op elk plaatsje te voelen met handen of tong. Ik speel met zijn tepels en knabbel er zachtjes aan. Zijn gekreun verraad dat hij het zalig vind en ik vind zijn gekreun de max! Sam komt langzaam naar boven en terwijl hij met mijn borsten speelt probeer ik Bart zijn geile staaf te verwennen met de vibratie van mijn paarse. Ja, ook mannen kunnen genieten van een dildo hoor! Terwijl mijn dildo de penis en balletjes vibreert van Bart probeer ik de staaf van Sam te bewerken met mijn andere hand met wat extra druppels glijmiddel loopt dat gesmeerd!

Ik vraag aan Bart om te gaan liggen voor mij, op zijn rug en zijn benen opgetrokken. Zachtjes vibreer ik met paarse rond zijn kontgaatje en met één vinger en wat glijmiddel ga ik binnen in de donkere wereld langs achter. Daar ik op mijn hondjes voor Bart zit, ziet Sam de gelegenheid ook mijn kontgaatje te stimuleren. Met een beetje gekreun van pijn kan ook hij langs achter binnen glijden met één vinger.

Bart kronkelt van genot en vraagt hijgend om even te stoppen of hij komt klaar. Dat vind ik tof dat hij dat vraagt. Nu kan ik me even bezighouden met Sam want hij had er ook recht op om verwent te worden.

Ik vraag ook aan hem om op zijn rug te gaan liggen. Ik neem een beetje Cave in mijn mond en breng die bij hem en laat ze vloeien over zijn lichaam om het dan weer op te likken. Van boven naar beneden. Ik kijk op naar Bart die geniet van het spektakel en zich zelf in de hand heeft. Kei geil vind ik dat, dat hij daar staat te trekken. Het heeft iets mysterieus… Sam geniet, ik hoor het aan zijn adem.

Zachtjes neem ik zijn eikel in mijn mond en begin te pijpen. Doe het graag pijpen. Het geeft me macht over het edele deel van de man. Ik heb me is laten vertellen dat ik er best goed in was en daarom stel ik me niet de vraag of het wel goed is. Sam geniet en Bart ook. Even uit mijn roes ontwaakt voel ik me geen prinses meer maar koningin. Zalig gewoon…

Ik denk dat we stilaan aan de kers op de taart aan ‘t komen zijn. We staan alle drie bloedheet en willen graag komen. Nooit geprobeerd maar toch al veel over gefantaseerd. Ik wordt nu op mijn rug gelegd door de mannen en terwijl ik een staaf in mijn mond krijg wordt ik geneukt. Ik vraag om het beste van hun te geven en ze doen het. Berengeil komt Sam als eerst klaar terwijl ik Bart pijp. Ook Bart wil in mijn grotje en ik wil het ook graag want ik heb een voorkeur voor hem. We komen stotend klaar terwijl Sam mijn klitje met dildo verwend.

Uitgeput maar tevreden zoals een kind met een snoepje liggen we op ons vrijers bed. Na een beetje gepuf en gestreel gaan de mannen zich wassen en ik zet een pot koffie.

Als de koffie klaar is en ze terug zijn is het mijn beurt om te douchen. Ik denk dat het nog een leuke avond wordt en misschien beginnen we straks nog eens opnieuw wie weet?

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *