Een weekend MijnIdee

()

Ik heet Evelien Carel 32 jaar en hou heel erg veel van seks en ben eigenlijk altijd lekker geil. Samen met mijn vriendin Karin en twee vrienden Carel en Ronny hadden we een paar weken geleden voor een lang weekeind een huisje gehuurd op vakantiepark in het Kempische plaatsje met de toepasselijke naam Mijnidee. Mijn vriendin en ik maken er geen geheim van dat we zo nu en dan eens lekker bij elkaar in bed kruipen terwijl we alle twee ook heerlijk kunnen genieten van geile mannen. Carel kende ik al langer en heb al meerdere malen met hem het bed gedeeld. Laatst kwam ik Carel tegen toen ik samen met Karin in de stad op een terrasje zat te genieten van de eerste warme zonnestralen van dit jaar. Carel wist van onze vrijpostige relatie. We raakten aan de praat en al snel kwamen we op het idee om eens samen een lekker weekeindje met elkaar door te brengen. Carel moest redelijk snel weg, we spraken af dat we elkaar zouden mailen voor nadere afspraken. En zo kwam het dat ik samen met Karin op weg was naar Mijnidee. Carel nam een vriend mee, zij zouden eveneens met de auto aankomen en we spraken af in de namiddag.

Met Karin had ik afgesproken dat het een goed idee zou zijn om te proberen rond een uurtje vroeger in het huisje te zijn zodat we nog de nodige voorbereidingen konden treffen. We hadden er ontzettend veel zin in. Als verrassing bespraken we dat we schaars gekleed op de bank zouden zitten als de heren hun intrede zouden doen. Het zou voor Carel en Ronny een ontzettend geil gezicht zijn als ze ons gelijk met elkaar bezig zouden zien bij het binnen komen. Het ijs zou gelijk gebroken zijn. Toen rond 16 u de bel ging lag ik inderdaad met mijn benen wijd en languit op de bank terwijl Karin me heerlijk aan het likken was. Ik riep.

“”Kom maar binnen hoor!” Carel en Ronny bleven eventjes stilstaan en een glimlach verscheen op hun gezicht. Ik hoor Carel zeggen. “Wel Ronny de meiden hebben er zin in. Laten we ons uitkleden en Karin helpen.” Nog geen 5 minuten nadat ze binnen waren had ik de zwellende pik van Carel in mijn hand en waren Ronny en Karin beurtelings bezig mijn natter wordende kutje te likken en te vingeren. Carel zakte door zijn knieën en boog zich voorover zodat ik zijn stijve pik in mijn mond kon nemen, Karin ging met haar knieën op de grond om mijn kutje verder te likken. Ronny kroop achter haar en liet zijn pik door de bilnaad van Karin heen glijden en penetreerde zijn pik achterlangs in het natte geile kutje van Karin. Jammer dat ik je de geluiden die we toen met elkaar maakte niet kan laten horen. Carel en Ronny kwamen min of meer tegelijk klaar. Carel zijn zaad liep over mijn gezicht en hals. En het vocht uit Karin ’s kutje liep. Ronny smeerde zijn eigen vocht uit over het kontje van Karin. Al met al een heerlijke binnenkomer.

Nadat we weer een beetje op adem waren gekomen namen we nog even een aantal punten door die we ook al via de e-mail wisseling met elkaar hadden besproken. Alles mag niets moet. Als iemand aangeeft iets niet te willen doen of willen mag dat en wordt er naar geluisterd. S ‘avond, s ‘nachts en in de ochtend zouden we vooral besteden aan seks en vele geile spelletjes. We spraken af om vanaf 15:00 in de middag tot 20:00 in de avond droog te staan om weer wat energie op te doen en ook nog wat andere bezigheden konden ontplooien.

Het is een heerlijk weekeindje geworden waarin ik vele malen werd genomen door Carel zowel in mijn kutje als in mijn kontje. Ik denk met genoegen terug aan het moment dat Carel mij heerlijk in mijn kontje neukte terwijl ik boven op Ronny lag en zijn pik diep tot zijn ballen aan toe in mijn kutje voelde. Ik zie het beeld nog haar scherp voor met dat Ronny en Carel tegelijk hun pikken in Karin ’s kutje lieten verdwijnen. Ik proef nu ik er aan terug denk nog steeds die heerlijke zilte smaak van het kutvocht van Karin vermengd met het zaad van Carel en Ronny. Een heerlijk gevoel was het toen ik net even aan het komen was Carel achter me kwam staan mijn slipje tot onder mijn knieën uittrok en zijn pik tussen mijn billen liet glijden om vervolgens mijn slipje weer omhoog te trekken en zijn broek zelf weer dicht te knopen. Het was immers nog geen 20:000 maar het beloofde wel wat.

Ik en Carel waren inmiddels weer zo geil geworden dat mijn kutje al weer nat was. Ik ga nu lekker op bed met mijn dildo spelen en wellicht vertel ik binnenkort nog meer wat zich tijdens dit weekeind heeft afgespeeld in Mijnidee.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *