Diana’s seks-godin 1.2

()

Het gebeurde al enige tijd geleden in mijn vrijgezellen periode. Daarvoor had ik een relatie met een enorme leuke meid 20 jaar mooi figuur donker blond haar ze noemde Diana. Ik was 23, en seks was een van onze favoriete bezigheden. In het begin waren wij allebei zo groen als gras. Echter door het kopen van seks boekjes werd dit alleen maar beter.

Zij was 165 cm flinke borsten met gevoelige tepels, als je daaraan zoog werd ze zo geil als boter. Na enkele jaren samengewoond te hebben vond ik het tijd dat ze maar eens haar schaamhaar moest kortwieken zo gezegd zo gedaan.

Het werd een heerlijk kaal en strak poesje, ook zij vond dit geweldig, ze voelde het temeer als mijn tong over haar klitje heen ging en het bruggetje tussen haar nauwe gaatje en kontje gelikt werd, het werd helemaal te gek als ik haar klit naar binnen zoog.

Dit resulteerde in het beter pijp werk, ze zoog mijn paal als een kurkentrekker naar binnen tot achter in haar keel, heerlijk is het dan om zo’n bekkie te neuken en om dan met geweld je sperma naar binnen te spuiten.

Na dit voorbereidend werk was het tijd om haar flink uit te wonen. Mijn paal is 20cm en 6 cm dik geen probleem dus.

Door het bijten en zuigen aan haar tepels was ze al flink nat, dus met een stoot naar binnen tot aan haar baarmoeder en raggen maar, tot ze geweldige orgasmen had.

Maar dit begon mij te vervelen, en ik wilde graag nog meer proberen, haar kontje was nog niet ingereden, maar dit wilde ze niet. Na veel overredingskracht en foto ‘s, wilde ze het uiteindelijk proberen.

Ik wilde dit toch op een speciale manier doen, bij de gedachte al werd ik zo geil, dat ik direct 2 vibrators gekocht heb een kleintje en een grote van 30cm, ik ging gelijk mijn kans waarnemen om 2 gaatjes te vullen.

Ik was zo geil geworden en had een plannetje bedacht. ’s Avonds toen ik thuis kwam en na het eten met het voorstel kwam om lekker vroeg naar bed te gaan ging ze akkoord. Er was alleen een tegenvaller. Aan sexy kleding gaven we nooit aan gedacht. Na het douchen lekker naar bed. Wat ze niet wist, ik had al stiekem een theedoek en wat touw klaargelegd. Tijdens het masseren heb ik haar geblinddoekt en haar verder botergeil gemaakt. Daardoor lukte het om haar handen achter haar rug aan de enkels vast te binden zonder protest.

Daarna heb ik haar kutje uitgelikt. Toen hield ik het niet meer en zonder waarschuwing heb ik mijn lul in haar keel gepropt net zolang dat ik klaarkwam.

Maar hij bleef hard. Dus heb ik voorzichtig de kleine vibrator gepakt en die stukje voor stukje in haar kontje geduwd. En ondertussen mijn paal in haar kutje.

De enige reactie was “heerlijk” en ze kwam gelijk klaar.

Dit gaf de burger moed. Zonder protest heb ik daarna haar kontje opgerekt en mijn harde paal langzaam in haar kontje gedrukt.

Ze reageerde met een diepe zucht en de uitdagende opmerking” nu zit er niets in mijn kut en mond.”

Brutaal duwde ik de grote vibrator in haar mond en zei “maak deze nat dan stop ik hem zo in een keer in je kut”

“Ja, o, ja!” En ze kwam spetterend klaar. Ik ook trouwens in haar kont.

Na enige weken wilde ze meer.

“Wat dan” vroeg ik.

“Nou we hebben het over sexy kleding gehad?”

“Ja, zullen we die kopen?

“Ok.” Ze had al wat gezien. Dus wij naar een grote seksshop. Daar zocht dingen uit, waar ik weer boter geil van werd. Een latex jurkje, een broek en bh.

“Nog een echte blinddoek en polsbanden” fluisterde ze in mijn oor, “zo kan je me nog strakker vastbinden.”

Het volgende weekend wilde ze gaan stappen.

Helaas was ik s ‘avonds wat laat thuis en had een beetje gedronken. Ze was een beetje boos, maar ze had een zeer geile outfit aan. Kort latex rok tot op haar dijen, een mini string en laklaarzen om te watertanden.

Wat ik niet wist was dat een vriend van mij er al was op haar uitnodiging. Maar deze was naar het toilet.

Hij had gehoord dat ik er was en Edward begroete mij. Hij is een stuk groter en we kennen elkaar al een lange tijd. We zijn al diverse malen naar de sauna geweest dus ik weet hoe groot zijn lul is. Zeker bijna 30cm en 7 cm dik.

Het was inmiddels 8 uur s’ avonds en we moesten nog eten. Dus we zijn de stad ingegaan naar een Thais restaurant.

Mijn vriendin had toch maar een lange jas aangetrokken want met die outfit val je anders net iets te veel op in de stad.

Eenmaal binnen kregen we een leuk intiem plaatsje want ze schrokken toch van haar. We werden bediend door een leuk Thais meisje. Tijdens het eten vroeg mijn vriend of ze zin had om mee te gaan, helaas.

Na het eten zijn we de stad ingelopen, maar wisten eigenlijk niet goed wat te gaan doen, we hadden eigenlijk geen idee wat mijn vriendin nu wilde met deze outfit.

Op een gegeven moment liepen we langs Daxks.

“Hier eens wat drinken?”

“Neen, zei ze “daar, wat verder zit OQ een seksclub.”

Verbazing bij mij en mijn vriend, maar ik zei “ok.”

Dus alle 3 naar binnen we hoefden geen toegang te betalen met zo’n meid. Eenmaal binnen zitten en wat drinken met de consumptie bonnen, werd het gezellig.

We werden aangesproken door wat dames van Oost- Europese afkomst. Mooie exemplaren, mijn lul begon toch wat te kriebelen.

Na een half uurtje werd er een showtje gegeven door 2 dames met vibrators en voorbind penis. Dit vond mijn vriendin toch op windend en zei “dat wil ik ook wel. Maar, ook met enkele mannen erbij dat wilde je toch?” Toen steigerde mijn pik.

De stoute schoenen aangetrokken en de eigenaar opgezocht. Die vond het idee erg leuk, en zei “zoek maar wat dames uit.”

Dit werd gedaan door Edward. Hij koos een kleine blonde Hongaarse en een Poolse. We zijn naar de kleedruimtes gegaan, hebben kennis gemaakt en het idee besproken.

Mijn vriendin had nog nooit op het podium gestaan laat staan seks gehad. Diana zou beginnen met een strip en vibratorshow

Daar stond ze dan. Op maat van de muziek speelde ze langzaam met haar klit en haar kut stond open. Ze was nat en zakte langzaam over een grote dildo heen.

Eva, de Hongaarse kwam het podium op met een voorbind dildo en stopte deze in haar mond, Veronique de Poolse ging achter haar onder haar liggen om haar kont en klit te likken.

Even later wisselden ze van positie en mijn vriendin ging met haar kont op de voorbind dildo zitten en de Poolse op de mond van Eva.

Toen werd Edward gek hij vroeg of hij de kut van Diana mocht afraggen.

Dat vond ze geen probleem. In seconde stond hij op het podium en in eenmaal die pik in haar kut, ging ik erachter aan en perste mijn pik in haar keel.

Heerlijk geil en dat met een publiek.

Diana nog steeds met haar outfit aan, alleen de string was inmiddels gesneuveld.

We kwamen allemaal klaar en het feest ging door. Diana in een trance wilde nog meer, uit het publiek kwam nog een neger. Hij en Edward hebben haar flink gesandwicht terwijl ik Eva in haar kont neukte.

Even later heb ik Diana in haar kont gepakt terwijl Edward zijn lul in haar keel drukte terwijl Anja haar hand in Diana der kut stopte.

Zo gingen we nog een uurtje verder zodanig dat we de realiteit nog nauwelijks besefte.

Op zondagmorgen vonden we Edward ook in ons bed. Hij had alweer een stijve maar daar moest hij zelf maar voor zorgen Diana was nog te moe. Zelfs ik had geen kans. Diana ging naar beneden voor het ontbijt, eieren met spek, zodat wij nog wat konden uitslapen. We hoorden zelfs niet dat de bel was gegaan.

Diana had opengedaan en daar stonden twee meisjes met de Wachttoren…

Maar, dat is voor volgend verhaal.

Dutchman

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *