Droomprins

()

Dit verhaal plaats ik omdat ik het kwijt moet. Kort iets over mezelf: Ik ben 1m75 normaal postuur (sportief, maar niet slank / modelfiguur)en weeg 64 kg. Volgens “kenners” ben ik een leuke spontane meid, die wel van een geintje houdt. Ik werk als lerares op een BUZO in het midden van het land, het bevalt me prima al heeft het lastige momenten natuurlijk. Waar het om gaat. Tot vier jaar geleden was mijn leven doorsnee, om bijna te zeggen saai. Ik had een baan en woonde drie jaar samen met mijn vriend, Arnulf Ons seksleven was doorsnee, het gemiddelde haalden we niet, als we één keer per week seks hadden was het veel, en geen van ons twee maakte aanstalten om meer te doen. Met vriendinnen sprak ik er natuurlijk over en hun verhalen over drie tot vier keer per week leken mij zwaar overdreven, dus hield ik een fantasie gemiddelde van drie keer aan.

Via mijn werkgever kreeg ik het aanbod om op kosten van school lid te worden van de sportclub in mijn buurt. Het eerste jaar zou worden vergoed, en daarna kreeg ik een subsidie van 30%. Het sporten maakte me fanatieker, en al snel zat ik drie tot vijf keer per week in de sportschool. Daar ging het mis. Er was daar een trainer, Remco, in mijn ogen een super kerel. Zo een die in de colalight reclame past J En ik was hem ook opgevallen, steeds vaker kregen we oog contact, en kwamen we in elkaars vaarwater terecht. Ik voelde een enorme spanning tussen ons, misschien lag het aan mij, maar hij maakte me erg blij als ik hem zag. Na het sporten dronk ik nog een drankje in de bar, en steeds vaker kwam hij even kletsen over van alles. Met zijn 27 jaar kwam hij heel volwassen over, en zijn blik maakte me helemaal week van binnen!

Na een paar weken was mijn vaste trainer Michael ziek, en kwam Remco hem vervangen. Hij had mijn kaart bestudeerd en we begonnen met de warming up, twintig minuten fietsen, en een paar grondoefeningen. Hij zat vol aanwijzingen en opmerkingen, zijn hand op mijn onderrug, en uitleggen dat ik me moest rechtzetten, tijdens de arm oefeningen zijn handen op mijn schouders, en mijn ribbenkas, ‘voel je de spanning’! Hij moest eens weten. Verderop in de training moest ik sidesteps doen op een machine, hij hield mijn heupen vast terwijl ik schaatsbewegingen maakte, ik smolt helemaal. Ik maakte in een roes en maakte op autopiloot de training af. Douchen en naar huis, daar was mijn eigen vriend gelukkig al thuis van zijn werk. Geprobeerd hem te verleiden, maar helaas hij was moe en had geen zin in gedoe. Ik vroeg naar bed, en mijn eigen vingers gebruikt die avond. Zo gingen er een paar weken voorbij, ik probeerde niet te veel op te vallen, maar Remco bleef het me moeilijk maken J Tot hij vroeg of ik interesse had om de demo’s mee te doen op een open dag, want er waren een paar mensen uitgevallen. Ik had die zaterdag wel tijd, en sprak af dat ik een paar keer langer zou komen, om de details door te nemen. Zo kwam er een avond, wij zaten nog wat routines door te nemen, toen de chef van Remco langskwam op het kantoor, en zei dat hij ervandoor ging, of Remco af wilde sluiten. Geen probleem zei hij, en we gingen verder. Om 22u kwamen we in de bar, toen bleek dat iedereen al weg was. “Oh god…” schrok ik, ik moet me nog omkleden zei ik. Hij deed de verlichtingen uit in het gebouw, en alleen de gang naar de kleedruimtes en de damesruimtes liet hij aan. Ga je gang zei hij lachend, ik wacht hier wel.

Ik liep snel naar de kleedruimtes even snel afspoelen nog onder de douche, en afdrogen. Terwijl ik mijn locker opzocht knipperde de tl-balken nog een keer. “Sorry!” klonk het uit de gang. Help! Ik kon mijn sleuteltje niet vinden… ik zocht in de douches, in de spoelruimte, maar ‘geen sleutel’! Met mijn handdoeken om mijn lijf liep ik op blote voeten door de gang. “Rem….?” riep ik. “Jahh…” kwam het uit de herenruimtes. “Mijn sleutels.., zijn die toevallig gevonden?

“Neuhh” zei hij terug. Ik deed de deur open, en stapte naar binnen. “Zeker weten” vroeg ik nog een keer, en op het moment dat ik de hoek om stapte schrok ik me kapot. Remco kwam net uit de douche, stond volnaakt nu voor me… ‘Euh… mm… sorry. .. euh… oh… jee…” stamelde ik blozend. Relatief snel sloeg hij zijn handdoek om zijn middel, maar ik bleef gefascineerd door wat ik gezien had… “Je sleutel. Waar denk je hem verloren te hebben” vroeg hij cool. Ik stamelde. “Euh… hm… euh, nou. Ik wist het niet meer.” Mijn hoofd zat vol, maar niet met mijn eigen gedachten. Ik zag nog hoe hij dichterbij kwam, en alles ging zo snel daarna.

Hij sloeg zijn arm om me heen, en voor ik iets kon zeggen zoende hij mijn mond. Uit instinct beantwoordde ik hem,. Mijn hoofd liep leeg. Ik wist dat ik niet door moest gaan, hem wegduwen. Maar dat wilde mijn lijf niet, ik stond weer in brand, net als alle voorgaande keren dat hij mij “per ongeluk” aanraakte, maar dit keer was het niet per ongeluk, dit keer ging hij verder, zijn handen gingen over mijn rug, door mijn haar. Ik zoende hem weer, vuriger, intenser – geiler bijna, met twee handen trok hij de knoop uit mijn badlaken, en liet het vallen. Ik stond in naakte glorie voor hem, uit reflex gingen mijn handen omhoog, en bedekte mijn borsten en kruis. Hij begon mijn nek te zoenen, en zakte langzaam omlaag. Mijn handen haalde hij weg. Hij likte aan mijn tepels, zoog ze in zijn mond, en kauwde langzaam erop. Ik genoot, en dat hoorde hij ook, mijn keel maakte kerm-geluidjes, en elke keer als hij iets doorbeet een hoog gilletje. Zijn mond gleed omlaag, over mijn buik, mijn navel. En hij streelde mijn heuveltje destijds niet geheel ongeschoren, maar ruw. Wel een streepje, maar niet boekjesmateriaal. Zijn tong gleed over mijn lipjes, en ik voelde een vinger in me glijden. Weer wilde ik hem stoppen, hem wegduwen, maar het ging niet, mijn armen luisterden op de verkeerde manier naar mijn hersens, en trokken hem juist dichter tegen me aan.

Hij liet me achterover plaatsnemen op een van de kleedbanken, en na wat gegraai in zijn tas, trok hij zijn handdoek ook af. Een stevige pik kwam tevoorschijn, ik schrok er van, mijn grootste was mijn eigen vriend, en ik vond die al flink. Remco was een ‘exemplaar’! Dik, ik kon er met mijn vingers niet omheen pakken. Redelijk lang, ik schatte twintig centimeter (t.o.v mijn vriend, die was zeventien centimeter) en de eikel was glanzend en net een paddenstoel. Met verbazing keek ik naar zijn stijve, hij rommelde in zijn tas, en er kwam een condoom uit. Terwijl hij tussen mijn benen plaatsnam, schoof hij het rubber omlaag. Ik begon te protesteren. “Nee…. alsjeblieft.. ik wil dit niet.”

Remco zei “sstt.. Dit wil je wel, je loopt me al weken op te geilen met die reet van je” Ik ontkende, maar hij deed mijn benen verder uit elkaar, en ging met zijn vingers door mijn spleet.” “Je wilt niet, maar ondertussen glij ik met mijn vingers als boter door je kutje” zei hij grijnzend. Ik voelde zijn eikel mijn lippen raken, en ik sloot mijn ogen met een langzaam tempo begon hij in me te glijden, ik voelde me bijna scheuren… Het enige wat ik kon zeggen was. “Ah… hm… nee…” maar het hielp niet. Ik werd geneukt door mijn droomprins, en kon het niet stoppen, al zou ik het willen.

Hij trok mijn benen omhoog, en legde die tegen zijn borstkas aan. Nog dieper in mij. Het voelde of hij er door mijn keel weer uitging. Toen hij mijn tepels tussen zijn vingers nam, kon ik niet meer, wild schreeuwend, en schuddend kwam ik klaar. Hij trok niet terug, maar pompte gewoon door, en toen hij dikker voelde merkte ik dat hij ook zijn zaad aan het lozen was. Even daarna schoof hij langzaam uit mij, het voelde of ik nog wagenwijd openstond tussen mijn benen. Ik kreeg van hem mijn sleutel terug. “Deze had je op de bar laten liggen, dus ik nam de uitnodiging aan.”

“Het was geen uitnodiging,” zei ik, en pakte snel mijn spullen bij elkaar en kleedde me als een speer om. Op de fiets naar huis voelde ik hem nog in me.

Esmeralda

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *