Een geile dag

()

Hallo, mijn naam is Evelien ben 18 jaar jong heb een mooi slank lichaam met daar bij een stel mooie ronde kleinen borsten en een glad kutje. Wat mij is overkomen, ik gelooft het bijna zelf niet. Het was net of mijn wildste fantasie waar werd. Ik stond vroeg op omdat het een mooie zomerdag zou worden met hoge temperaturen. Snel uit het bed en onder de douche dacht ik. Ik heb de luxe dat ik een eigen douche en bad heb naast mijn slaapkamer. Dat krijg je hé, als je ouders een baan hebben waar ze vaak voor moeten reizen, dus geld zat hier. Maar daar gaat het nu niet om.

Ik zette snel de douche aan en zocht ondertussen naar kleding die ik vandaag zou aan doen. Mm… ik vond achter in mijn kast nog een leuk kort rokje en daar paste een topje bij dat ik van mijn vriendin had gehad, een echt pitpoezen topje, lekker strak en kort. Na het douchen deed ik mijn kleding aan maar kwam tot ontdekking dat al mijn slipjes in de was lagen en ook mijn bh. Shit dacht ik, dan maar zonder lopen mm… bij het idee werd ik al geil.

Klaar met het aankleden en ontbijten sprong ik op mijn fiets en ging een stukje fietsen. Geen idee waar ik heen wilde. Al mijn vriendinnen waren op vakantie behalve Suzy. Die was erg zaai omdat ze altijd met haar neus in de boeken zat dus een echten boekenwurm. Maar goed, dacht ik, laat ik haar eens bezoeken, wel met de wetenschap dat zij erg mooi was. Ze was niet al te groot maar had een stel mooie borsten, mooi halflang bruin haar en een mooi kontje.

Ik moest ruim dertig minuten fietsen maar dat maakte mij niet veel uit. Onder het fietsen werd ik mega geil omdat de warme zomerwind langs mijn schaamlipjes waaide en bij het idee dat er mensen mij kutje konden zien. Mm… echt een geil gevoel. Een aanrader voor de komende zomer aan alle meiden. Het is super geil en erg stiekem. Maar dat moeten jullie natuurlijk zelf ondervinden, ik doe het in ieder geval nog.

Tijdens het fietsen werd ik al behoorlijk nat, super geil en voelde het zadel nat worden. Ik gleed er over met mijn natte en kale kutje en kwam bijna klaar alleen al door de wrijvingen van mijn zadel over mijn lipjes en klitje, mm… Oef! Eindelijk ik ben er. Even kijken of Suzy er ook is. Ik stond op het punt om aan te bellen maar dwaalde met mijn ogen af naar hun achtertuin. De poort stond open. Ik liep er doorheen en zag Suzy liggen zonnen. Wauw, wat een mooi gezicht. Ze lag daar zonder topje op haar buik met haar kontje omhoog. Mm… dacht ik, de dag begon al lekker geil maar nu word het nog mooier. Ik liep op haar af, zag een fles zonnemelk staan en begon haar mooie rug en schouders in te smeren. Ze schrok wel maar toen ze mij zag liet ze het gewoon toe.

Ze vroeg of ik haar hele rug wilde doen. “Mm… ja,” zei ik met het idee dat ik verder kon gaan bij haar dan de rug alleen. Ik begon haar lekker in te smeren van boven naar beneden. Bij haar billen aangekomen kon ik de verleiding niet weerstaan en deed haar benen ook. Dan kon ik telkens als ik over de bovenbenen ging  per ongeluk uitglijden. Met mijn vinger langs haar billen en haar schaamlipjes strelen. Ze deed haar benen iets uit elkaar en zei: “zo dan kun je beter bij mijn dijen” en begon te giechelen. Ik dacht mm… ja meid doe ze maar ver uit elkaar dan kan ik beter bij je kutje. Ik voelde dat ik al weer mega nat werd en mega geil maar ging gewoon door. Ik gleed weer langs haar lipjes en zag tot mijn verbazing dat haar slipje behoorlijk nat was. Mm… wat een uitzicht! Ik ging tussen haar benen zitten en begon haar te masseren in plaats van in te smeren. “Mm… wat kun je dat goed en lekker. Ga door… mm… “

Dat was voor mij een teken dat ik de vrije hand had en begon haar een totale body massage te geven. Eerst de benen, toen de rug en schouders en daarna de billen. Bij de benen en billen gleed ik extra met mijn vingers langs haar kutje en… Wauw! Wat was ze nat daar. Ik deed haar slipje opzij en bekeek haar kutje aandachtig. Ze vroeg of ik het goed kon zien. “Nee, niet echt” zei ik en daarop repliceerde Suzy. “Moet ik mij even op mijn rug draaien?”

“Ja, als je dat wild doen heel graag.” Toen ze daar op haar rug lag vroeg ik of niemand ons zou zien. “Nee, ik ben alleen. Mijn ouders zijn tot morgen weg, samen met de buren van beide kanten en die hebben geen kinderen. Dus lekker alleen.” Ze stond op, liep richting poort en deed die op slot. Ze vroeg of ik mee wilde komen om wat te gaan drinken. Ja, dat wilde ik wel. Ik had dorst en liep mee. Eenmaal binnen gekomen deed Suzy haar slipje uit en wat zag ik? Ze was helemaal kaal en glad geschoren daar, mm… wat geil! Ze ging met haar billen op het aanrecht zitten met de benen wagenwijd open. “Zo, dat zit lekker.” Ik werd me daar mega super geil en nat, dat willen jullie niet weten. Ze vroeg of ik haar eens wilde bekijken. “Tja… waar dan?” 

“Ja, mijn kutje natuurlijk. Daar ben je toch op uit” en ze begon te giechelen. Ze vroeg het met zo’n uitdagende hese stem dat ik wel moest kijken. Ik bekeek haar kutje aandachtig. Mm… Ze was erg mooi roze en nat. Echt een kutje van een achttienjarige tiener. Ze keek mij aan en vroeg of ik haar kutje wilde voelen en proeven. “Dat wil ik wel, maar wat moet ik dan doen?”

“Ik leg het je uit. Je mag met je vinger in mijn kutje gaan en dan lekker er in en uit soppen. Met je andere vingers mag je over mijn klitje gaan. Met je tongetje mag je mijn klitje likken en mag je ook naar binnen gaan met je tong, erg diep, druk je tong maar diep in mij kutje. Je mag ook aan mijn klitje zuigen net alsof je aan een lolly zuigt en likt.” Ik was op dat gebied nog een maagd en had nog nooit seks gehad met een jongen of een vrouw, dus echt maagd. Ik begon haar met mijn vingers te vingeren eerst haar klitje toen naar binnen in haar kutje. Wauw! Wat was ze nat en lekker warm. Ik begon haar zachtjes te vingeren.

“Je mag wel sneller, harder en je mag er ook wel meer vingers in doen.” Mm… dacht ik. Meer? Past het wel? Maar ik deed het gewoon en ik ging eerst met drie er in en toen mijn hele hand. Ik ging haar erg snel en ruig neuken met mijn hand. Ze kreunde en hijgde erg hard en ze vroeg of ik haar nu wilde likken en aan haar klitje wilde zuigen. Ze zei ook dat ik erg hard mocht zuigen en likken. Dat ik mijn tong erg diep in haar nu al mega natte kut moest steken. Dat deed ik gewillig. Mm… Wat smaakte ze lekker zoet en wat was ze nat. Hoe langer ik door ging hoe natter dat ze werd. Ze begon met haar onderlichaam wild over het aanrecht te bewegen, heen en weer gingen haar heupen. Ze begon nu wel erg hard te kreunen en hijgen.

“Ja, ga door! Neuk mij met je tong en doe je vingers er bij. Ja, mm… ga door Evelien. Jij weet wat ik lekker vind. Ik ga je mond vol spuiten met mijn geile sappen.” Ik mompelde van ja. En ja hoor! Ze kwam spuitend klaar in mijn mond en over mijn topje dat ik nog aan had. “Mm… Wat kun jij dat goed. Nu ben jij aan de beurt Evelien.” Ik zei tegen Suzy dat ik nog nooit seks had gehad met een jongen of meisje. “Ha, dan gaat het nu veranderen Evelien. Ik ga je ook lekker verwennen en ontmaagden. Ga even op het aanrecht zitten en doe je topje maar uit dat was ik wel voor je en doe ook je rokje uit.” Ik kleedde mijn helemaal uit en zat daar naakt op het koude aanrecht.

“Mm… ik zie als dat je lekker nat bent. Doe je benen verder uit elkaar zo dat ik jou kutje kan bekijken. Mm… dat ziet er lekker uit. Je bent goed geschoren en je kutje is mooi roze en al lekker nat.” Ze zei dat ze eerst mijn kutje zou gaan likken en dan zachtjes aan mijn klitje zou gaan zuigen. Mm… Ze likte mijn hele kutje, dat was een lekker maar vreemd gevoel. Ik voelde mijn klitje al helemaal opzwellen van geilheid. Toen nam ze mijn klitje in haar mond en begon te zuigen, eerst zacht en dat ineens erg hard en ik gaf een gil van geilheid. “Zo, ik merk het al. Je wilt meer en dat krijg je ook.” Ze stak haar middelvinger in mijn kutje. Auw! Dat deed pijn.

“Zo, je bent door mij ontmaagd. Nu kan ik gerust mijn geilheid op jou bot vieren.” Dat deed ze. Eerst ging ze met een vinger in mijn kutje. Met haar duim begon ze het voorhuidje van mijn klitje naar achteren te trekken en bekeek het aandachtig. Ze begon het te likken. Mm… wat was het lekker. Ik was zo nat geworden dat mijn kutje erg glad was en alles er zo in kon glijden. “Zo, nu laat ik je eens voelen wat echt lekker is.” En ze begon mij te vingeren met drie vingers. Eerst langzaam en zacht. Dan harder en harder, dieper en dieper. Ze stopte er haar pink ook bij, toen haar hele hand en ze neukte mij zo ruig en hard dat ik hard begon te kreunen en te hijgen. Ik kwam bijna klaar en dat zag ze. Ze stopte er mee. Ze pakte er een stoel bij en ging er met haar knieën op zitten, begon mij te likken alsof ik een ijsje was en begon aan mijn klitje te zuigen. Zo hard en ruig dat ik voor het eerst ook spuitend klaar kwam.

Maar Suzy stopte niet. Neen, ze pakte iets uit de lade. Het was een dikke stomp kaars. “Zo! Nu gaan we met elkaar neuken.” Ik moest van haar op de grond gaan liggen. Ze stopte een deel van de kaars in mijn kutje en de andere deel in de hare en ik moest met mijn kutje naar haar kutje komen en dat deed ik. We lagen op de vloer elkaar te neuken met een kaars. Mm… wat was het een geile boel. Ik werd zo geil dat ik een hele kaars voelde verdwijnen in mijn kutje en met het bewegen kwamen onze klitjes tegen elkaar aan. Mm… lekker joh. We kwamen twee keer vlot achter elkaar klaar. Suzy stond op, draaide haar kontje naar mijn toe en zei “druk die kaars in mijn kontje en neuk mij er mee. Met je andere hand wil ik dat je mijn vingert.” Dat deed ik met alle plezier. Ze was echt een sletje. Ik neukte haar zo hard en ruig dat ze gillend klaar kwam. “Nu jij.”

“Maar, dat past toch niet!”

“Jawel, dat pas wel.” Ik ging over de tafel liggen en AUW. Dat was de kaars die in mijn kontje geramd werd. Suzy genoot er van om mij te neuken met die kaars. Niet al te snel, kwam ook ik weer klaar. Nadat we beiden heerlijk klaar waren gekomen gingen we nog even in bad. We waren onwijs geil. Vooral Suzy, omdat ze wist dat ik nog meer kon hebben. Ze stapte uit het bad en liep naar de slaapkamer van haar zus en pakte een voorbind lul. Een waar aan de binnen kan en buitenkant een lul zat. Ze deed deze om en liep naar haar slaapkamer. Ik zag dat ding en zei “daar ga je toch niet mij mee neuken?”

 “Ja, hoor. Ik wil dat je op je rug op mijn bed gaat liggen.” Dat deed ik. Ze spoot wat glijmiddel er op en ramde met een stoot die nep lul in mijn kutje. Ze neukte mij met dat ding zo mega lekker en zij werd er zo super geil van. Ze begon mij te tongen en ramde de nep lul erg diep in en uit mijn kutje zo dat de andere kant die bij haar in haar kutje zat ook erg hard en diep in haar kutje kwam. Ze begon mij als een bezetene te neuken. Steeds sneller en harder. Ik voelde iets wat ik nog niet eerder gevoeld had het was een mega gevoel. Ik werd er zo geil van dat ik echt meer en meer wilde en telkens harde en geiler. Ik wilde alles mee maken ook Sm en dat ze mij vast bond en ook meer dan dat.

Toen hoorde we de deur open gaan en stond daar de buurvrouw. Ze zag hoe Suzy en ik bezig waren en ze deed zonder wat te zeggen mee. We deden standje 69 en om beurten neukte we elkaar met dat ding. Suzy en de buurvrouw keken elkaar aan en begonnen alleen mij te vingeren, te likken en aan mijn klitje te zuigen zodat ik niet één keer klaar kwam maar tien keer achter elkaar. Echt met een golf van kutsappen en ook spuitend. Toen ze met mij klaar waren en we hadden wat gerust. Deed ik mijn kleding weer aan en fietste ik weer naar huis, in de wetenschap dat ik voor de 100% lesbisch ben. Suzy belde mij op of ze morgen bij mij mocht komen om het zelfde weer te doen.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *