Een Meesterlijk spel

()

Ik ben Evelien en ben twintig jaar oud. Sinds een tijdje heb ik een Meesteres. Zij bepaalt mijn leven volledig, nu ja buiten mijn werk op dan. ’s Weekends ben ik meestal bij Haar en moet dan een aantal huishoudelijke klusjes opknappen, waarna Zij meestal een aantal spelletjes met mij speelt, waarbij bondage en SM een rol spelen. Ook “s avonds door de week gebeurt dat wel eens. Soms belt ze me ook op met een opdracht. Maar, voor deze zaterdag had Zij iets speciaals in gedachten. Ik had van Haar de dag ervoor een envelop gekregen die ik vandaag om 2 uur ’s middags moest openen. Het was nu 14 uur dus heb ik de envelop tevoorschijn gehaald en open gemaakt. Er zat een vrij lange brief in die begon als volgt.

“Hier is een lijst met opdrachten die je een voor een moet uitvoeren en precies zo als ze hier staan. Je mag de opdrachten niet eerst lezen, je voert een opdracht uit, dan lees je de volgende en voer je die uit. In geen enkel geval mag je iets anders doen, dan Ik hier heb beschreven. In de loop van de dag kom Ik kijken of alles naar Mijn wens verloopt.” Wel daar kon ik het dan mee doen. Ik las de eerste opdracht en die luidde. “Open alle gordijnen, inclusief de vitrage, in de woonkamer en doe de verlichting aan.” Simpel, dacht ik en voerde opdracht uit. De volgende opdracht luidde. “Haal de tafel uit de woonkamer en zet die in de achterkamer.” Dus sleepte ik de tafel uit de woonkamer en zette die in de achterkamer. Ik had geen idee wat de bedoeling was, maar goed. In de woonkamer was nu een lege ruimte ontstaan.

“Haal alle planten en andere dingen uit de vensterbank in de woonkamer en zet die op de tafel in de achterkamer.” Ik deed wat mij werd opgedragen en na een minuut of tien was de vensterbank geheel leeg. Ik kon nu de straat waaraan ik woonde goed zien, en iedereen die passeerde kon mij goed zien. Ik pakte het vel weer op en las de volgende opdracht. “Ga voor het raam staan met je gezicht naar het raam. Elke keer als er een man voorbij komt trek je meteen een kledingstuk uit. Als je helemaal naakt ben wacht je tot er een vrouw passeert en moet je de volgende opdracht uitvoeren.”

Ik deed wat mij gezegd werd en positioneerde mij voor het venster. Na een minuut of wat, zo druk was de straat nu ook weer niet, kwam er een vrouw langslopen. Ze keek een beetje vreemd naar me en ik glimlachte maar terug. Vrij snel daarna zag ik een oudere man aankomen. Toen hij vlak voor mijn huis was begon ik mijn trui uit te doen. De man keek mij aan, maar liep gewoon door. Ondertussen had ik mijn trui helemaal uitgedaan en op de grond gegooid. Kort daarna liep er een jong stel voorbij. Ik moest dus wederom iets en besloot mijn bloes los te maken. Toen ik alle knoopjes los had gemaakt was het stel al voorbij. Ze hadden niets gezien. Ik trok daarop mijn bloes maar verder uit. Mijn bovenlijf was nu alleen nog gehuld in een BH, en mijn grote borsten waar al flink zichtbaar.

Het duurde een flinke tijd voordat er weer iemand voorbij kwam. Eerst kwam er weer een vrouw langs in gezelschap van een jongen van een jaar of twaalf. Ik besloot dat hij niet als man gold en vond dat ik dus niets hoefde uit te trekken. De jongen kon zijn ogen niet van mij en keek nadat ze gepasseerd waren nog een paar keer om. Vervolgens kwam er een man voorbij lopen, blijkbaar tamelijk gehaast want hij zag mij niet staan. Ik maakte de veters van mijn schoenen los en trok mijn schoenen uit.

De volgende die passeerde was een jongeman van een jaar of 25 die mij uitgebreid aanstaarde en bleef staan kijken terwijl ik mijn rok langzaam los maakte, liet vallen en er uit stapte. De jongeman keek nog even, liep toen naar mijn voordeur toe en belde aan. Even twijfelde ik, maar deed niet open. Ik mocht immers niets anders doen dan in de opdrachten stond omschreven. De man kwam weer voor mij staan en gebaarde mij de deur open te maken en begon schreeuwend te vertellen dat hij mij wel eens lekker zou verwennen. Ik schudde nee waarop de man mij zijn middelvinger toonde en kwaad wegliep.

Even later passeerde er een jonge vrouw die aandachtig bestudeerde hoe ik in mijn sexy lingerie voor het raam stond. Ze lachte vriendelijk en ik lachte terug. Opnieuw passeerde er een jonge vrouw, deze keek wel naar mij maar keek toen maar weer snel de andere kant uit. Het duurde een tijdje, ik schat zo’n tien minuten voordat er weer iemand langs kwam. Ditmaal waren het twee mannen die mij beide aandachtig bestudeerden terwijl ik begon met de kousen van mijn jarretel gordel los te maken en een voor een naar beneden te rolden. Niet veel later volgde er wederom een man en ik deed mijn BH los. De man zag mij echter niet staan. Ik kreeg nu wel een beetje een raar gevoel in mijn buik. Ik stond daar met alleen mijn slipje nog aan en m’n borsten die een beetje in hun blootje op m’n borstkas bengelden.

Er liep een paar keer vrouwen voorbij. Later een groepje kinderen dat mij en elkaar een beetje vreemd aankeken en giechelend door liepen. Nadat de kinderen weer weg waren kwam er een aantrekkelijke man aan lopen. Snel trok ik mijn slip uit en ging met mijn benen een beetje uit elkaar staan. De man keek mij aan en liet zijn ogen over mijn hele lichaam gaan. Ik werd daarop best een beetje opgewonden en voelde dat mijn tepels stijf begonnen te worden. Ook werd mijn poes een beetje nat. De man lachte vriendelijk naar mij en ik lachte terug. Hij knikte een paar keer goedkeurend en liep daarna toch maar door.

Er liepen nog een aantal mannen langs, die mij allemaal uitvoerig bekeken. Sommigen bleven eventjes staan om beter te kijken. Na een tijdje kwam er een jonge vrouw langs. Ook zij bleef staan om naar mij te kijken. Ik gunde haar dan ook maar een blik op mijn billen door mij om te draaien en de papieren op te pakken van de grond waarop mijn opdrachten stonden. Waarna ik de volgende opdracht begon te lezen terwijl zij nog steeds naar mij stond te kijken. De opdracht luidde. “Ga naar de badkamer en onthaar je oksels en je poesje.” Verder stonden er enkele instructies over het ontharen mijn schaamstreek. Ik hield normaal wel een strakke bikini lijn en knipte overige haartje wel kort, maar helemaal kaal nog niet eerder. Ik liep de kamer uit, keek nog even om naar de vrouw die nog steeds stond te kijken en ging naar boven, naar de badkamer.

Ik pakte de ontharingscrème uit het kastje en onthaarde mijn oksels er mee. Zo die zijn mooi glad, dacht ik. Ik las de instructies die mijn Meesteres had geschreven en volgde ze op. Ik pakte een maandverbandje en stopte die tussen mijn schaamlippen. Ik smeerde de crème op mijn schaamlippen en liet even intrekken, waarna ik mijn schaamstreek voorzichtig schoonmaakte. Ik smeerde me nog even in met babyolie, zoals mijn Meesteres had aangegeven en klaar was ik. Ik keek eens naar mijn kale kutje en streelde mijn schaamlippen zacht. Heerlijk zacht voelden ze aan. Ik zocht het opdrachtenbriefje weer op en las de volgende opdracht.

“Ga naar de logeerkamer. Daar ligt een grote doos onder het bed. Pak deze en breng hem naar de woonkamer, maar open hem NIET.” Goh, die moet zei hier eergisteren neergezet hebben dacht ik nog. Die avond had Zij me namelijk flink billenkoek gegeven en me in een tamelijk pijnlijke positie op de slaapkamer een half uur laten wachten. Wel goed. Ik pakte dus de doos die ze bedoelde en liep naar beneden. De doos rammelde wat toen ik de trap afliep en ik vroeg me dan ook af wat er in zou zitten. Ik zette de doos in de woonkamer neer en las de volgende opdracht. Ik keek nog even naar buiten, maar de vrouw die me een tijdje geleden zo bewonderd had was verdwenen. Jammer dacht ik nog, had ik haar mooi mijn lekkere kale kut kunnen laten zien. Enfin, de opdracht was.

“Haal de matras van het bed in de logeerkamer en breng hem in de woonkamer. Laat al het beddengoed in de slaapkamer achter. Leg de matras in het midden van de kamer met de korte kant naar het raam.” Dus ging ik maar weer naar boven. Eerst haalde ik al het beddengoed van het bed af. Die matras was dus best zwaar, en het was een tweepersoons ook nog. Ik sleurde het ding uit het bed en zo goed en kwaad als het ging trok ik hem achter me aan naar de trap. Ik duwde hem van de trap af en met wat duwen lukte het om de matras beneden te krijgen waarna ik hem naar de woonkamer sleepte en daar neerlegde, in het midden van de kamer.

Ik was flink bezweet, kleine pareltjes zweet drupten van mijn lichaam en ik tintelde een beetje als er een druppeltje over mijn poesje liep. Ik had ook dorst gekregen, maar ik ging toch maar niets drinken. De opdracht luidde toch duidelijk, “niets anders,” dacht ik nog. Goed dus las ik de volgende opdracht maar. “Open de doos. Bovenop ligt een bord. Aan de ene kant is die wit en aan de andere kant rood. Hang het links voor het raam met de rode kant naar het raam. Het touwtje dat er aanzit rol je uit en leg je naast de matras neer. Daarna maak je het slotje dat op de witte zijde zit los.” Ik deed wat gezegd werd en toen het bord hing las ik de volgende opdracht maar weer.

“In de doos zit een instructie vel en een aantal buizen. Zet de constructie in elkaar en leg hem rond de matras, met de onderkant zoals aangeven in de tekening naar het venster toe. Verder zitten er een aantal banden in die je op de aangegeven manier aan de constructie moet vastmaken.” Ik kreeg al een beetje een idee wat er moest gebeuren. Maar goed, ik ging de flink aan de slag met de constructie. Eigenlijk zonder me te realiseren dat ik naakt door de kamer liep en iedereen me kon zien. Na een tijdje had ik de constructie zo in elkaar gezet als was aangegeven en plaatste het ding rond de matras. Tot mijn verbazing paste het er precies om heen. Vervolgens maakte ik de banden aan de constructie vast. De banden waren van leer gemaakt en zaten vast aan een metalen pen die in het frame paste. Verder zat er een gesp aan zodat de band gesloten kon worden. Uiteindelijk had ik na een half uurtje ongeveer de hele constructie klaar en las toen de volgende opdracht maar weer.

“In de doos zitten nog een aantal attributen, haal die er allemaal uit en leg ze naast de matras. Breng de doos naar boven. Hierna mag je wat eten en drinken pakken, op de matras gaan liggen om een kwartiertje uit rusten. Daarna moet je naar de WC gaan.” Dus ging ik wat drinken en eten, ik had ondertussen wel honger gekregen. Ik ging liggen op de matras en probeerde wat te ontspannen. Zo nu en dan zag ik dat iemand naar me keek wat me opwond. Ik lette goed op de klok zodat ik op tijd zou stoppen en nadat het kwartiertje was verstreken, stond ik op en ging naar de WC waar ik mijn blaas en ook mijn endeldarm leegde.

Terug in de woonkamer las ik de volgende opdracht weer. “Geef jezelf tweemaal een klysma in de badkamer. Zorg ervoor dat je goed schoon bent. Neem daarna een douche en smeer jezelf volledig in met babyolie.” Ik pakte de attributen die ik nodig had, ging naar de badkamer en vulde de zak met lauw water. Ik bukte en voorzichtig stopte ik het slangetje in mijn anus. Vervolgens vulde ik mijn endeldarm met het water. Het voelde geweldig, dat water in mijn endeldarm. Toen ik voelde dat ik vol was gaf ik toch nog een flinke kneep in de zak met water en trok vervolgens de slang voorzichtig uit mijn aars. Het voelde als of ik op knappen stond en voorzichtig liep ik naar de WC en ging zitten. Ik wachtte nog even en liet toen het water uit mijn darmen lopen de WC in. Ik perste alles er uit. Ik herhaalde het proces nog een keer en ging toen een douche nemen. Ik zeepte me flink in, vooral mijn poesje en aarsje schrobde ik lekker schoon. Nadat ik gedoucht had, pakte ik de babyolie uit de kast en begon mijn hele lijf er mee in te smeren. Ik werd er al flink opgewonden van maar wist me in te houden. Ik ging toen weer naar beneden met mijn glimmende lijf om de volgende opdracht te lezen.

“Pak de tepelklemmen en maak ze stevig vast op je tepels.” Ik pakte de klemmen en zette er een op mijn linker tepel. De andere tepel zette ik ook de klem stevig vast. De heftige druk op mijn tepels zorgde ervoor dat mijn poes alweer flink nat aan het worden was. De volgende opdracht dan maar weer. “Pak het touw en bindt het stevig om je borsten heen. Draai het vier keer op elke borst heen en knoop het goed stevig vast tussen je borsten in. Daarna hang je de gewichten aan de tepelklemmen. Ga dan naar de voordeur toe en zet die op een kiertje.”

Ik deed wat me gezegd werd en maakte het ruwe touw strak rond mijn borsten vast. Het ruwe touw schuurde flink en voelde branderig aan. De gewichten die ik daarna aan de klemmen vast maakte, rekten mijn tepels flink uit. Mijn borsten voelden nu flink pijnlijk aan. Toch las ik maar weer de volgende opdracht. “In de doos zitten nog twee banden, maak die halverwege om je dijen vast. Daarna pak je het bit en maak je het vast in je mond. Vervolgens ga je op de matras zitten, met je voeten naar het venster toe. Spreid je benen en maak je voeten vast in de banden.”

Ik deed wat mij gezegd werd. Bond de banden rond mijn dijen, zette het bit vast in mijn mond en gespte het vast achter mijn hoofd. Ik spreidde mijn benen zover mogelijk en zette ze vast in de banden. Ondertussen voelde ik een beetje pijn en jeuk in mijn borsten ontstaan. Ik besteedde verder weinig aandacht aan. Eigenlijk vond ik het ook wel een lekker gevoel. Nu lag ik daar dus met mijn benen gespreid voor iedereen te kijk. Ik las echter de volgende opdracht. “Maak dan de knijpers die aan de banden om je dijen zitten vast aan je grote schaamlippen. Stel ze zo af dat je schaamlippen goed naar buiten worden getrokken. Daarna pak je de kleine dildo en stopt die in je anus. De grote dildo stop je in je kut. Vervolgens maak je een stuk touw vast om je middel, haal het door de ringen die aan de achterkant van de dildo’s zitten. Zet het zaakje, goed strak, vast.”

Ok, dacht ik. Ik maakte mijn schaamlippen vast aan de knijpers en spande de koorden goed strak. Mijn lipjes werden nu flink aangetrokken en de druk van de knijpers op mijn gevoelige lipjes was pijnlijk. Ik genoot er even van pakte toen de dildo’s. Voorzichtig drukte ik de kleine in mijn aars. Nu ja klein? Zo klein was die nou ook weer niet, eigenlijk was het een flinke grote. Zo’n 25 cm tot de verdikking onderaan toe en een doorsnee van ruim vier. Ik drukte hem diep in mijn kont tot de verdikking tegen mijn anus aan kwam. Het gaf me een flink vol gevoel van binnen, maar het was wel een lekker gevoel. De andere dildo, die nog iets langer was zo’n 28 cm en ook iets dikker ruim 6 cm, duwde ik in mijn inmiddels kletsnat geworden kut. Ik duwde hem helemaal naar binnen toe, wat best soepel ging, want ik was al kleddernat geworden, tot de dildo tegen mijn baarmoeder aan kwam. Toen bond ik het touw rond mijn middel. Daarna haalde het tussen mijn billen door. Dit vereiste een aantal gymnastische beweging, omdat ik vast zat aan het bed en niet kon gaan zitten vanwege de dildo’s. Het bewegen van mijn onderlijf zorgde ervoor dat ook de dildo’s in mij flink bewogen en nog een beetje dieper in mij gingen. Ik haalde het touw door de ringen van beide dildo’s en bond het vast aan het touw om mijn middel. Het touw zat nu lekker strak, zodat de dildo’s in geen geval uit mij konden glijden. De laatste opdracht luidde.

“Maak de halsband vast om je nek en maak hem vast met een riem aan de bovenkant van het frame. Daarna, klik je uw linker hand vast met de handboeien en ook die maak je vast aan het frame. Vervolgens trek je aan het touw dat aan het bord voor het raam hangt. Zorg ervoor dat het goed opent. Daarna maakte je ook je rechterhand vast. Ik kom in de loop van de dag langs om te kijken of je het goed hebt gedaan en misschien maak ik je los.”

Ik maakte de halsband vast om mijn nek en klemde hem vast aan het frame. Mijn hoofd werd hierdoor flink achterover getrokken zodat ik niets meer kon zien behalve de muur achter mij. En ook mijn linker hand maakte ik vast. De handboeien klikten vast om mijn pols en om het frame. Ik trok aan het touwtje maar er gebeurde niets. Ik trok er toen nog een keer aan, ietsje harder. Nu klapte er een deel van het bord omlaag. Wat er precies gebeurde weet ik niet. Toen maakte ik ook mijn andere hand vast aan het frame. Nu lag ik volledig hulpeloos vast gebonden op bed. Mijn benen wijd gespreid en mijn onderlichaam gevuld. Iedereen kon mij zien. Zeker nu het donker was geworden buiten en de verlichting binnen brandde, had iedereen van buiten een goed zicht op mijn. Echter kon ik niet zien wat er buiten gebeurde.

Ik lag daar maar, wachten tot mijn Meesteres kwam om mij te bevrijden. Zo nu en dan hoorde ik wat geroezemoes bij het raam. Ik leidde daar uit af dat er mensen naar mij keken. Op zich maakte me dit erg heet en er begon wat vocht mijn poes zo voelde ik. Verder gebeurde er niet veel. Ik lag daar te liggen, en te liggen, mijn borsten begonnen steeds pijnlijker aan te voelen en ook mijn schaamlippen werden steeds pijnlijker. Ik hoopte maar dat mijn Meesteres snel zou komen.

Na, ik schat, een uurtje hoorde ik wat gerommel bij de deur. Ik hoorde deze open gaan en er liep iemand naar binnen. Eindelijk, zo dacht ik, daar is mijn Meesteres. Ik hoorde voetstappen, maar kon niet zien wie het was. Plots voelde ik een hand op mijn been, ik probeerde op te kijken, maar dat lukte niet. De hand streelde mijn onderbeen zachtjes. Steeds hoger ging die hand, over mijn dijen en richting mijn buik. De hand streelde mijn buik zachtjes en ging toen steeds hoger. De hand verdween toen het mijn borst raakte. Maar niet voor lang. De hand kneep nu in mijn pijnlijke borst, eerst zachtjes en toen steeds harder. Een andere hand pakte mijn andere borst beet en kneep daar in.

De handen knepen nu flink hard in mijn borsten en ik probeerde te schreeuwen, maar het bit in mijn mond verhinderde dat. Er kwam slechts een klein beetje geluid uit. Plotseling verdwenen de handen weer. Ik voelde dat ze de knoop om mijn middel los maakten en het touw te verwijderden. De dildo in mijn kut werd er uit getrokken en de knijpers op mijn schaamlippen werden los gemaakt. De hand streelde nu mijn kletsnatte, gapende kut en kneep op de pijnlijke plekken waar de knijpers hadden gezeten. God, wat deed dat pijn.

Ik hoorde een rits los gaan. Vreemd, dacht ik nog. Even later voelde ik een harig lichaam boven op mij gaan liggen. Dit is niet mijn Meesteres dacht ik. Ik probeerde opnieuw te schreeuwen en bewoog mij wild. Het hielp echter niet. De man, dat was nu wel duidelijk, had zich uitgekleed en lag bovenop mij. Hij plaatste zijn penis tegen mijn kut aan en stootte hard naar binnen. Zo te voelen was hij flink geschapen, want hij ramde tegen mijn baarmoeder aan, wat ik op zich een heerlijk gevoel vind. Toen pakte hij mijn borsten weer beet en kneep er hard in. “Hier, geile slet,” zei hij. “Ik zal je eens even flink neuken. Dat wil je toch zo graag.” Hij begon hard te stoten in mijn onderlichaam en al leunend op mijn borsten neukte hij me. Telkens stootte hij hard tegen mijn baarmoeder aan met zijn dikke eikel. Heerlijk vond ik dat. Hij beukte keer op keer diep in me. De dildo in mijn aars bewoog flink mee met de bewegingen wat mij een extra stimulatie gaf.

Plots kneep hij loeihard in mijn borsten en tegelijkertijd voelde ik zijn sperma diep in mijn kutje spuiten. Daarna ging hij van mij af. Hij plaatste de dildo weer in mijn kut, en zette mijn schaamlippen weer vast met de knijpers. Hij bond de touwen weer door de dildo’s vast, dit keer strakker dan ik had gedaan. Daarna kneep hij nog een keer flink hard in mijn borst. Hij gaf me een zoen op mijn wang en toen pas zag ik wie het was. Een mij onbekende man. Voorts vertrok hij. De deur liet ie weer op een kier.

Niet veel later kwam er iemand anders binnen. Ik hoorde dat hij zijn broek uit deed en tussen mijn benen kwam zitten. Deze haalde gelijk mijn beide dildo’s uit mijn kut en maakte mijn voeten los. Hij duwde mijn benen ruw over mij heen, zodat ik dubbel gevouwen lag. Zijn penis, plaatste hij tegen mijn aars aan en hij drukte zich hard naar binnen. Hij neukte me hard in mijn kont en ik voelde zijn ballen tegen mijn billen aan slaan. Felle stoten diep in mijn kont, keer op keer tot op een gegeven moment hij klaarkwam en zijn sperma diep in mijn endeldarm achterliet.

Gelijk voelde ik twee andere handen mijn benen vast pakken en opnieuw een penis, deze keer in mijn poes. Deze penis ramde nu hard in mijn poes met ferme halen tot hij klaar kwam. Zijn zaad spoot diep in mijn poesje. De volgende was direct daarna aan de beurt. Zo werd ik keer op keer geneukt, door mannen die ik niet kon zien en waarschijnlijk niet eens kende. Maar, dat was het engste, misschien ook wel. Sommigen pakten mij in mijn kont anderen in mijn kut en eigenlijk vond ik het best lekker. De pijn in mijn tieten voelde ik eigenlijk niet eens meer.

Toen de zesde of zevende kerel mij neukte kwam ik voor de eerste keer klaar. Niet dat die vent zich daar iets van aan trok, die neukte gewoon door. Vervolgens werd ik door nog een tiental mannen geneukt, allemaal lieten ze hun zaad achter in mij en ik kwam ondertussen ook nog een keer of drie flink klaar. Eventjes kwam er toen niets. Ik lag daar, mijn benen vrij en klodders sperma liepen uit mijn kut en kont.

Toen voelde ik plotseling een warme straal over mijn lichaam stromen. Er pieste er een over me heen! Blijkbaar moesten al die kerels nodig plassen, want kort daarna voelde ik meerde stralen. Eentje probeerde er zelfs in mijn gapende kut en kont te mikken, wat nog lukte ook. Een ander pieste in mijn gezicht en het vocht sijpelde beetje bij beetje in mijn mond. Ik probeerde het eerst nog uit te spugen, maar dat lukte niet, dus zat er niets anders op dan het door te slikken. Ik kon zelf mijn plas niet meer inhouden en liet het dus ook maar lopen.

Toen een van die kerels het zag begon hij het snel mijn kut te wrijven. Een paar van die kerels begonnen me toen weer vast te binden en stopten de dildo’s weer terug, waarna ze vertrokken. Een flinke tijd gebeurde er niets en lag ik daar maar te wachten. Totdat ik wederom voetstappen in de gang hoorde. Meerdere mensen schatte ik, twee, of drie waarschijnlijk. Ze kleedden zich uit hoorde ik en er werd wat gegiecheld en gelachen. Vrouwen! Plotseling voelde ik iets heets op mijn buik druppen. Ik schokte met mijn lichaam. Een tweede drup viel precies in mijn navel. Kut, wat doet dat zeer dacht ik en ik probeerde te gillen. Maar dat lukte natuurlijk niet. Er vielen meer druppen op mij, nu ook op mijn al pijnlijke tieten. “Wat heb je lekker grote blauwe tieten”, zei eentje en er viel weer een drupje op, precies op mijn tepel. Ik probeerde opnieuw te schreeuwen. “Dat vind je lekker hè, geil teefje?” zei de vrouw weer.

Weer vielen er druppen, nu ook op mijn andere tepel. De volgende druppel die viel, kwam precies op mijn klitje terecht. Ik schokte wild met mijn hele lichaam. Wat deed dat ongelofelijk zeer. Ik probeerde te gillen en te schreeuwen. Ze liet nog een paar druppen vallen. Daarna werden de dildo’s weer verwijderd en ook mijn benen werden los gemaakt. Iemand hield mijn been omhoog.

Plots voelde ik een harde klap op mijn dij. Direct gevolgd door nog een. Pijnlijke schokken trokken door mijn lichaam. Nog een klap en nog een. Het dunne stokje kwam hard op mijn dij terecht. Mijn been werd op getild zodat mijn billen vrij kwamen. Gelijk voelde ik eenzelfde harde klap om mijn bil. Een aantal harde klappen volgende daarop en mijn billen branden van de pijn. Daarna liet de vrouw mij terug op de matras vallen. Mijn billen en dijen branden. Mijn benen werden nu weer gespreid en vast gezet. Toen voelde ik een zachte klap op mijn buik, maar dit was anders, dit kon ik wel.

Cat-o-nine tails, dacht ik, die gebruikte mijn Meesteres ook wel eens. De zweep doolde een beetje over mijn buik, en kietelde. Opeens kwam die hard op mijn buik. Ik kermde van de pijn maar dat werd verstomd door het bit in mijn mond. Toen kwam hij neer op mijn tieten. “Ja, sla haar tieten, ” zei een van de vrouwen. “Harder,” riep een ander. Opnieuw kwam de zweep neer op mijn tieten, ditmaal nog harder. Er kwamen nog een paar flinke harde slagen neer op mijn borsten, die nu ook ontzettend branden van de pijn. “Dat vind je lekker hè, gore kut hoer” schreeuwde er een. Daarop begon ze hard op mijn kut te meppen met die zweep. Harde klappen kwamen neer op mijn gevoelige schaamlippen. Tientallen klappen kwamen daar terecht, mijn hele lichaam brandde. Toen hield het op.

Ik voelde een dildo tegen mijn anus. Maar volgens mij was dit die andere, die grote. Het voelde alsof mijn anus uit elkaar getrokken werd, toen die naar binnen werd geschoven. Kort daarna voelde ik een paar vinger in mijn kut glijden. Mijn kutje werd gevingerd en ik werd ogenblikkelijk nat. Ik voelde nog een vinger in mijn kut en er werd nog een toegevoegd. Ze had haar hele hand in mijn kut gestopt. Ze woelde wat in mijn kut op, wat ik trouwens heerlijk vond. Mijn kut was nooit zo nat geweest. Ik voelde dat ze van haar hand een vuist maakte. Ze bewoog haar vuist diep in mijn kut.

Steeds dieper verdween haar hand in mijn kut, tot ze mijn baarmoeder raakte. Ze trok toen iets terug en stootte weer, nu had ze blijkbaar haar vinger uitgestoken want ik voelde dat ze met een vinger in mijn baarmoeder stootte. Shit, dat doet zeer zeg. Ze neukte me met haar vuist diep in mijn kut, keer op keer rammend tegen mijn baarmoeder aan met haar vuist. Schokkend kwam ik klaar en onmiddellijk trok ze haar hand terug. De andere dildo werd weer in mijn kut gestopt en vast gemaakt. Ook de knijpers op mijn schaamlippen werden niet vergeten. Ze lieten me nu verder met rust, maar gingen nog niet weg.

Een flinke tijd hoorde ik allerlei gekreun en geschreeuw. Blijkbaar waren ze elkaar nu aan het klaarmaken. Ondertussen waren ze allen een paar keer klaar gekomen, dat schatte ik zo in, aan de geluiden te horen, toen ze alle drie boven me kwamen staan en over mij heen piesten. Dat was de tweede keer! Kort daarna gingen de dames weg. De rest van de avond gebeurde er niet zo veel meer. Wel moest ik nog een keer nodig plassen, dat heb ik maar laten lopen. Ook was er nog een paar keer een kerel langsgekomen om me te neuken. Veel later kwam eindelijk mijn Meesteres langs. Ze maakte mijn bit los en vroeg. “En vond je het lekker?”

“Ja Meesteres” antwoordde ik. “Mooi,” zei Zij toen. Vervolgens maakte ze me geheel los. “Douchen en naar bed” commandeerde Ze. “Ja Meesteres” antwoordde ik. Ik merkte dat het al licht buiten was geworden en toen ik opstond bleek het half negen te zijn. Ik nam snel een douche en ging naar bed. Ik heb flink geslapen, ruim 14 uur achtereen. Wat dat bordje nu precies inhield heb ik trouwens nooit geweten. Dat had Zij weggehaald.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *