Esmeralda’s kwartet 3.4

()

Esmeralda’s ontdekking

Zij zag dat de negers in een kring om haar op de grond gingen zitten. Zij wist niet wat te doen. De negers keken weer vol vuur, en hartstocht en intens naar Esmeralda. En vooral naar haar geile bijna naakte en duidelijk zichtbare lichaam. Beschaamd probeerde zij dan haar handen voor haar kut en dan weer voor haar borsten te doen, want ze werd wel een beetje bang van die grote negers. Door hun gebaren begreep zijn dat zij zich rond moest draaien. Zij deed dat wat angstig en langzaam en met schroom draaide ze rond. Zij zag telkens een andere neger. Zij begreep opeens dat zij zodoende heel haar lichaam goed konden zien. Zij werd door de intense blikken wel wat opgewonden. Zij wilden haar zien! Zij wilden van haar lichaam genieten! Zij hadden vermoedelijk nog nooit een blanke vrouw gezien met blond haar! Nog nooit had mannen zo intens en vol verlangen naar Esmeralda gekeken. En was zij eerst nog wat bevreesd als snel deed zij toch onbewust haar best om haar lichaam aan de negers te tonen. Hier draaide zij, midden in de rimboe, rond voor vijf opgewonden negers. Zij zette haar rechtervoet naar rechts en vervolgens zette zij de linker ernaast. Zo draaide zij maar rond. Af en toe draaide zij de andere kant op. Esmeralda raakte in een soort roes Zij werd steeds opgewondener en kreeg ook steeds meer lef. Zij voelde zich nu net zo als die ene keer met de twee arbeiders… Alleen was het nu nog veel opwindender! Zij was nu bewust wat zij deed en zonder er verder te willen nadenken werd zij steeds brutaler. Want al was het natuurlijk bezopen wat ze deed, maar… ze werd er…eh geil van! Toen zij aan dat woord dacht, raakte ze nog meer van de kook. Op haar hoge hakken zette zij haar benen steeds verder uit elkaar. Ook draaide zij haar voeten naar buiten zodat haar benen steeds wijder werden neergezet. Natuurlijk wist zij, dat zij daardoor haar kut door het doorzichtige witte nylon liet zien, maar dat wond haar juist zo op! Zij vouwde haar handen achter haar hoofd en daardoor spanden haar zware tieten naar voren. Zij trok zo haar joekels omhoog, als het ware deze aan de negers aanbiedend. Zij zag de ogen van de negers, toen zij dat deed groter worden. Zij bracht haar armen naar boven en spreidde ze. Ze liet alles schaamteloos zien. Zij zette haar voeten ver uit elkaar en zij liet schaamteloos steeds weer haar iets openstaande kut aan de geile negers zien.

Zij dacht weer even terug aan die keer met die arbeiders. Toen had zij zich ook zo gevoeld, maar nu was het veel intenser en geiler. Opgewonden bleef Esmeralda voor de negers draaien. Zij begon haar voeten steeds harden neer te zetten, waardoor haar tieten, haar giganten harder begonnen te bewegen. Zij liet haar prammen klotsen, hotsen, botsen en ze slingerden alle kanten op. Doordat zij zo stampte vlogen haar zware borsten omhoog en naar beneden. Op een gegeven moment deed zij dat zo hard, dat het zeer deed aan haar schouders en lichaam, op het moment dat haar borsten naar beneden vielen. Maar ergens vond ze dat ook fijn. De negers zaten stil, maar vol bewondering naar dat deinende lichaam te kijken.

Esmeralda had het niet meer. Hier stond zij nou. Gekleed in de zwarte kousen en gordeltje, het doorzichtige nachthemd en op de hoge pumps, probeerde zij zoveel mogelijk van haar kut en borsten aan een aantal opgewonden negers te laten zien. Maar ze wilde niet nadenken! Zover als mogelijk spreidde zij stampend haar benen en. Zij voelde het vocht uit haar kut druipen. Esmeralda had het niet meer en o… oh…ho… Mijn god. Wat gebeurt er met me!? Zij voelde een heerlijk gevoel door haar lichaam stromen, Nog nooit had zij zoiets beleefd. O lieve help, ik kwam geloof ik klaar! Voor het eerst in het eerst van mijn leven kwam ik klaar! O wat fijn.

Wat nahijgend stopt Esmeralda met draaien. De negers hadden gezien dat Esmeralda klaar kwam! Want zij lachten en juichten. De vier negers stapten lachend even later in de auto en voor zij het wist pakte Sol haar op en alsof zij een kleine baby was droeg hij haar naar de auto. Zij sloeg een arm om hem heen en voelde het keiharde lichaam van de immense neger. Oh wat voelde ze zich klein in de armen van die gigantische pikzwarte neger. Ook de jongen was nu voorin in de cabine. Sol tilde Esmeralda op de schoot van Fa Dat kwam merkte ze, om de jongen ook een plaatsje te geven. Toen ze op Fa’s schoot ging zitten voelde ze door de dunne stof van haar nachtpon duidelijk de harde spieren van Fa. Ook was er veel meer contact met de benen van de negers.

Esmeralda voelde de volgende sensatie alweer door haar heen gaan. Sol ging weer achter het stuur zitten. Nog opgewonden van het haar lichaam aan de negers laten zien was zij nu dubbel bewust van de sterke lichamen van de negers tegen haar aan. Even later reden zij weer weg. Esmeralda wist niet wat haar overkwam. Doordat zij nu alleen maar een niemendalletje aanhad voelde zij de mannenlichamen onder en naast haar veel duidelijker. Zij werd er warm van. Zij zag de drie mannen links naast haar vol passie en ongeloof naar haar lichaam maar vooral weer naar haar benen en weer naar haar. duidelijk zichtbare borsten, haar zware tieten staren.

O… waar ben ik nu in beland! Wat heb ik gedaan! De wagen schudde weer flink en daardoor bleven ook haar borsten niet stil. Vol aanbidding keken de grote negers weer naar de deinende zware borsten van Esmeralda. Ze was een beetje bevreesd voor de gulzige en intense blikken van de vijf negers. Zij voelde haar poesje weer vochtig worden. Want Sol was ook weer driftig aan het schakelen tegen haar kut aan. Zij voelde alles nu alleen veel en veel beter. Enkele gescheiden door het dunne nylon van het sexy niemendalletje voelde zij de hand en vingers van Sol tegen haar schaamlippen en haar kut aan. Esmeralda had het niet meer. Zij voelde alles nu zo goed, doordat zij nu nagenoeg naakt tussen de negers zat. Haar kut was nu alleen nog bedekt door het hele dunne nylon van haar nachthemd.

Nu zat zij ook een stuk hoger op de schoot van Fa en ze zag ze dat de eikel van de lul van de versnellingspook precies ter hoogte van haar kut was. O… wat doen ze nu. Weer voelde zij dat er iemand over haar knie streek. Haar nachtpon was niet zo lang en haar knieën waren dan ook bloot. Wat gebeurt er nu. Zij voelde dat de negers links van haar, haar been optilden! Haar been werd op de schoot gelegd van jongen Do, die schuin tegenover haar zat. Haar linkerbeen werd daardoor naar buiten getrokken. Maar zij kon met haar rechterbeen niet meegaan, omdat de versnellingspook ertussen zat, en zodoende werden haar benen behoorlijk wijd gespreid! Haar pon was flink opgestroopt en zij zag, maar vooral voelde zij dat de drie negers en nu ook de negerjongen haar been weer begonnen te strelen. Steeds maar weer gleden de handen over het zachte nylon van haar kousen. En steeds hoger! Esmeralda had het niet meer!

Een paar handen kwamen bij het blote gedeelte daar waar de jarretelletjes vastzaten. Ook daar werd flink gestreeld. Ook voelden zij dat de linkerhand van Fa haar been streelde. Maar zij voelde ook een hard stomp stuk hout of iets dergelijks onder in haar rug! Dat was wel een beetje vervelend. Maar daar lette zij verder niet op wat onbekende lustgevoelens maakten zich van Esmeralda meester.

De andere hand van Fa was nu bij haar middel en ze voelde dat de hand zacht in haar buik kneep en deze zachtjes streelde. Terwijl ook de hand van Sol nog steeds bezig was bij haar bijna blote kut. O, zij realiseerde zich weer dat zij geen broekje aanhad. De nachtpon mag niet veel hoger komen, want dan zien de negers het! Esmeralda besefte op dat moment niet dat de negers natuurlijk wisten, dat zij geen broekje aanhad. Zij had toch dansend haar iets openstaande kut aan hen laten zien! Zij schaamde zich even, maar wat voelde zij zich fijn! Ze zag dat de jongen haar schoen met hoge hak uitdeed. Hij keek even verwonderd naar de hoge pump. Hij legde de schoen weg en oh… even later werd haar voet zachtjes en liefdevol gestreeld en gekneed door de jongen Do.

O… moet je nou toch eens kijken, hoe hij verheerlijkt haar voet streelde. Hij bracht haar voet naar zijn wang en streelde zijn gezicht met haar voet gehuld in het zachte nylon. O… Esmeralda voelde hoe er zachtjes aan de pon getrokken werd. Het werd omhoog getrokken. Zij probeerde zich te verzetten, maar de vele handen hielden haar tegen. Zij sidderde van schaamte, vrees maar vooral genot. O… wat was het fijn. Niets kon zij er tegen doen. Geheel willoos lag zij in handen van de grote negers.

Ze merkte amper dat Sol de wagen tot stilstand had gebracht. Dat merkte ze pas toen hij haar andere been begon te strelen. Alleen nam hij haar rechterbeen onder handen. Hij trok haar been schuin omhoog naar zich toe en. Haar benen werden daardoor helemaal wijd gespreid. Esmeralda keek en zag vijf paar handen aan haar benen zitten. Geruime tijd streelden de vele handen haar benen van boven naar beneden. Toen, oh wat doen ze nu. De versnellingspook plaatste sol tussen haar benen. Tergend langzaam werd haar nachtpon weer iets verder omhoog getrokken

Toen haar kut zichtbaar werd ging er een diepe zucht door de mannen. Haar kutje stond van alle opwinding weer iets open. Zij was daar licht behaard met blonde haartjes. Vol aanbidding keken vijf mannen voor zover dat mogelijk was naar haar wijd gespreide benen en naar het middelpunt, haar… kut met de zachte lippen. Esmeralda voelde dat zij door al die handen werd beetgepakt en… O nee! Langzaam tilden de handen haar lichaam op en heel langzaam en zachtjes werd het lichaam met de iets openstaande kut van Esmeralda naar de fier staande penis van de versnellingspook gebracht. Esmeralda wilde tegenwerken, maar dat lukte niet. Toen staakte ze haar verzet en besloot er van te… genieten.

Ze was toch wel heel erg opgewonden wat er allemaal met haar gebeurde. Heel zachtjes voelde zij de kop van de lul tegen haar kutje aankomen. Esmeralda had het niet meer. Heel zachtjes bewogen de handen haar lichaam heen en weer tegen de zachte kop van de penis aan. Steeds weer streelde de eikel langs haar iets openstaande kut. De jongen keek haar aan en wees naar het sieraad om haar hals en toen naar de lul tussen haar benen. O jee, nu begreep zij het. Nu begreep zij de bedoeling van het sieraad! De vele handen bleven haar lichaam bewegen. Zij kon goed zien wat er gebeurde en met ongeloof staarde zij tussen haar benen. Steeds weer werd haar lichaam, haar kut, haar schaamlippen langs de kop van de lul van de versnellingspook gehaald en…

O… mijn god. De eikel drong heel langzaam bij haar naar binnen. Esmeralda slaakte een diepe zucht. Zij voelde de eikel duidelijk naar binnen gaan. Voor het eerst voelde zij wat in haar onderlichaam. Maar lang kon zij er niet over nadenken. De handen trokken haar lichaam weer terug en ze voelde de eikel weer uit haar poesje glippen. Esmeralda werd ziek van teleurstelling. Maar, weer wreven ze de kop van die penis over haar kut. Haar schaamlippen en over… Jezus!

Esmeralda voelde zich in de zevende hemel. Wat was dat! Zij wreven nu haar dragend steeds maar weer over die kop van de versnellingspook. En nu telkens over het steeds groter wordende bobbeltje wat ze boven aan haar poesje had zitten. Haar klitje werd steeds maar weer door die kop gestreeld. Esmeralda was in alle staten. Zij voelde dat er weer een climax naderde. En weer onderging ze sensaties, die ze nooit had ervaren. O… al ik had geweten dat het zo fijn kon zijn, had ik veel en veel eerder dit willen ervaren. De mannen zagen en voelden dat Esmeralda steeds opgewondener raakte. Ook zagen ze dat het klitje van Esmeralda uitgroeide tot… ja tot wel een hele grote!

Vol verwondering zagen de negers een klitje opstaan van zeker 1 1/2 centimeter. Ook Esmeralda staarde verwonderd naar dat knopje. Nooit had zij ook maar geweten dat ze zo’n grote clitoris had. De kop van de lul werd door de vele handen die het mooie vrouwenlichaam vasthielden, steeds maar weer langs het klitje gehaald. Ongekende sensaties gierden door Esmeralda heen. O… o… wat voelde zij zich heerlijk.

Een aantal handen bleven ook haar in nylons gehulde benen strelen. En andere handen droegen haar. En telkens maar weer voelde en zag zij die eikel van de kunstlul tegen en langs haar klitje gaan en komen. Ook voelde Esmeralda haar borsten zachtjes deinen. Haar tepels voelde ze ook harder en harder worden. Eigenlijk was Esmeralda een klein beetje teleurgesteld, dat geen van de negers ook maar enig aandacht aan haar borsten gaf. Nu staarden de vele ogen vooral naar haar kut. Haar poesje, die nu wel een beetje bleek te happen naar die lul! Eindelijk.

Esmeralda voelde zich heerlijk en heel opgewonden. Keek gebiologeerd naar de lul van de versnellingspook, die nu langzaam naar binnen werd gebracht. En weer voelde zij de eikel van de lul in haar vragende poesje. Maar nu voelde zij dat de vele handen harder duwden en heel langzaam verdween de lul in haar poesje. Voor het eerst voelde zij nu binnen in haar kut de lichte wrijving van een lul. Al was het dan een namaak lul. O… nu zat hij helemaal in haar! De handen trokken haar lichaam weer terug en Esmeralda zag de lul weer tevoorschijn komen. De lul was helemaal nat en vochtig. Maar Esmeralda keek niet langer. Zij voelde zich nu zo fijn! Zij wilde er met volle teugen van genieten. En ze was zo machteloos!

Weer voelde zij de lul langzaam in haar kutje dringen. Esmeralda had een strakke en kleine kut, geen wonder want er was nog nooit een beetje lul ingegaan. Zij voelde duidelijk de lul in haar spleet. Steeds maar weer werd de lul in haar natte poes gedaan. En langzamerhand steeds sneller. Esmeralda voelde op haar huid en kousen de strelende handen en de lul van de versnellingspook verdween telkens maar weer in haar lichaam, in haar strakke kut. Ze had het niet neer! Steeds sneller ging het. Ze voelde haar borsten heen en weer schudden. Ze wilde dat één van de negers haar borsten zou pakken. Waar deden ze dat nu niet? Ze vond dat eigenlijk heel jammer. Ze moest even denken aan die verkoopster, die had er even aan gezeten. Maar ze verlangde dat één van de negers haar tieten zou bewerken. Maar ze kon er niet lang over nadenken. Want de kunstlul ging maar heen en weer in haar strakke poesje.

Oh… oh… Esmeralda voelde zich zalig. O… o… oh… ho…ho… Esmeralda schreeuwde het uit. Zo fijn! Ze kwam weer klaar! Ze genoot! Nog geruime tijd werd de lul wat zachter heen en weer gehaald en nog steeds genietend kwam Esmeralda een beetje terug bij de werkelijkheid. Toen werd haar lichaam langzaam van de lul gehaald. Het was doodstil in de cabine van de vrachtauto. Behalve het lichte gehijg van Esmeralda was er niets te horen. Met een zachte flop glipte de lul uit het poesje van Esmeralda.

Esmeralda schaamde zich nu wel enorm. Wat overkomt me toch. Dit kan toch niet. Dit is niet normaal. Wat heb ik me laten gaan. Ze zat nu wat bedeesd nog steeds op de schoot van Fa. Ze had haar ogen even dicht gedaan, maar toen ze deze open deed, zag ze de vijf negers haar glimlachend aankijken. De reus van Sol had weer de sieraden tevoorschijn gehaald en. Oh, ze mocht weer een sieraad pakken. Aarzelend bekeek zij een aantal sieraden. Er waren er zoveel. Ze merkten dat de negers gespannen naar haar handen keken, kennelijk waren ze erg benieuwd welk sieraad ze zou pakken. Ze wist het niet. Vragend keek ze naar de negers. Ze gebaarde dat een van hen maar moesten kiezen. De negers begrepen haar en begonnen opgewonden te praten. Sol maakte er snel een eind aan en zei waarschijnlijk tegen de jongen dat hij iets uit moest kiezen. De jongen pakte gelijk twee sieraden. Het ene waren twee borsten en het andere waren twee lippen en twee borsten. Opgewonden liet hij die aan haar en de andere negers zien. De negers knikten en waren het met zijn keus eens. Dat merkte Esmeralda wel. Maar wat was daar nu weer de bedoeling van.

De jongen wees naar haar borsten en toen op het sieraad. Bij het andere sieraad wees hij naar haar lippen en naar haar borsten. Nu begreep Esmeralda het. Al die sieraden hadden een seksuele betekenis! Het sieraad wat zij om zou doen, zouden de negers aangrijpen om mee te… eh… spelen, laten we maar zeggen. Esmeralda schrok daar een beetje van, maar ze vond het toch ook wel heel opwindend. Zij kon dus bepalen wat er ging gebeuren. Ze pakte een sieraad met een lulletje en een ring erom heen. Zij keek vragend de negers aan. Zij begrepen haar onuitgesproken vraag en één van hen duidde op zijn broek. Hij wees naar zijn lul! Toen naar de kut van Esmeralda! O… dus… als ik dit sieraad zou kiezen, dan zal ik geneukt worden! Om zekerheid te hebben, pakte Esmeralda een ander sieraad. Dit sieraad waren twee lulletjes waarvan één met een ringetje en de andere had twee lippen erom heen. Nu wees één van de negers naar twee negers en toen op haar kut en op haar…mond! O mijn god, ze bedoelen toch niet dat. Dat… ik… O, Jezus, moet ik met mijn mond een lul!?

Snel pakte Esmeralda nog een sieraad. Zonder erg had ze nu een grotere lul als sieraad in haar handen, met een ringetje. Gelijk wezen alle negers naar Sol! De reus! Esmeralda begreep dat. Zou het… ja, het kan niet anders. Het lijkt erop dat Sol de reus, ook een grotere lul zou kunnen hebben dan die anderen. Maar het zou ook kunnen betekenen dat omdat hij zoveel groter was als de anderen, dat daarom de lul van het sieraad wat groter was. Ze deed het sieraad terug. Want opeens moest ze denken dat het eigenlijk bezopen was. Zij had bijna een sieraad uitgekozen, wat voor de negers aanleiding zou zijn, om met haar te spelen.

Natuurlijk wilde ze avonturen beleven en wat had ze al beleefd! Maar ze wist dat ze moest stoppen. Ze was nota bene getrouwd! En ze was een eerzame vrouw. Ze wist van zichzelf, als ze eerlijk was, dat het op heu… neuken zou uitdraaien. En dat ging Esmeralda toch te ver. Nee, ze moest er een eind aanmaken. Haar lichaam vertelde haar anders, maar ze wist, dat ze nu moest beslissen. De negers merkten dat Esmeralda opeens terughoudend was geworden. Ze gebaarde dat zij uit wilde stappen. Zij liep naar de laadbak en pakte een koffer. Ze opende deze en zocht naar in haar kleding. De negers stonden om haar heen en merkten wat ze wilde. Ze protesteerden, maar Esmeralda bleef zoeken. Ze voelde zich wat verdrietig, al wist ze zelf niet waarom. Ze pakte haar lange regenjas en deed deze aan. Sol zei wat en de negers lieten haar alleen. Zij gingen op de grond zitten en keken een beetje bedroefd naar Esmeralda.

Esmeralda

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onderaan het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *