Insluiper

()

Een man sluipt bij jullie binnen en overmeestert jullie.

Je man wordt naakt in een stoel gezet zijn armen op zijn rug over de rugleuning aan de stoel vastgebonden, zijn benen over de armleuningen ook aan de stoel vastgebonden en zijn mond afgeplakt zodat hij niets anders kan doen dan kijken. Jou handen worden op je rug bij elkaar gebonden en zo dat ze omhoog wijzen daarna worden je ellebogen bij elkaar gebonden zodat je met je borsten flink vooruit staan. Dan loopt hij een paar keer om je heen, je lichaam betastend en geeft op je billen en borsten en tik of twee.

Hij zegt tegen jou dat jullie eens wat pret gaan hebben en dat jij precies gaat doen wat hij wil. Terwijl hij dit zegt streelt hij met een rijzweep je gezicht, zakt af naar je nek en over je rug naar je billen, daar aan gekomen vraagt hij jou of je dat begrepen hebt, en zonder je antwoord af te wachten krijg je met die zweep een tik op je rechter bil. Niet echt hart maar wel zo hard dat je even naar adem hapt, en omdat je daardoor niet antwoord vraagt hij het noch een keer maar slaat dan op je linker bil. Dan laat hij je even staan, loopt naar de keuken en komt terug met een fles olijfolie.

Hij legt de zweep net buiten jou zicht, neemt de fles en begint je in te smeren. Eerst je nek dan je borsten, waarbij hij je tepels een even tussen duim en wijsvinger neemt en er in knijpt, dan je buik tot aan de schaamstreek. Nu glimt je voorkant en gaat hij naar je rug en de armen die daar op liggen. Als hij bij je billen is zegt hij dat je moet bukken. Terwijl hij dit zegt krijg je een tikje met de zweep op je rechter tepel. Dan laat hij olie over en tussen je billen lopen. Eerst word de olie over je billen uitgesmeerd vergezeld met een paar lichte tikken met zijn hand dan tussen je billen en hij oefent even met een vinger wat druk uit op je achterdeurtje. Als hij daar mee klaar is zegt hij je dat je gebukt moet blijven staan en je benen moet spreiden. Hij smeert je benen in en als laatste neemt hij een flinke hoeveelheid olie op zijn hand en grijpt van achteren in je kruis waar hij de olie in masseert en een paar keer een of twee vingers bij je naar binnen laat glijden. Als dat goed glijd laat hij drie vingers in je poes glijden, steekt zijn duim in je kontje en laat hij zijn hand flink draaien en heen en weer bewegen. Ineens stopt hij net voor je orgasme. Hij pakt zijn zweep en je krijgt een tik op je linker tepel met het bevel dat je moet staan.

Hij pakt hij een tepelkettinkje met klemmen en plaatst die op je tepels, trekt zacht aan het kettinkje geeft je een tik op je billen. Hij laat je voor je man een paar keer heen en weer lopen sturend met het kettinkje en op je billen tikkend met de zweep zodat je moet blijven lopen. Terwijl hij tegen je man zegt dat je een glimmende geile slet bent en je maar eens flink gebruikt en misbruikt moet worden.

Hij laat je recht voor hem stoppen speelt wat met je borsten en trekt een beekje aan het kettinkje. Dan draait hij je om en trekt aan het kettinkje zo dat je moet bukken en je met je kontje naar je man staat zodat hij een goed uitzicht heeft. Hij streelt je billen en laat zijn hand door de bilspleet naar je kutje glijden, spreid met duim en pink je lippen, steekt de overige drie vingers in je kut en pompt die een paar keer op en neer. Hij haalt zijn vingers er weer uit en gaat omhoog naar je kontje, laat daar eerst een en even later twee vingers in glijden.

Hij pompt en draait daar een paar keer, haalt zijn vingers er weer uit, pakt een aarsplug en steekt die in je kontje. Hij laat je dan rechtop staan door je aan het tepelkettinkje omhoog te trekken. Dan pakt hij een stoel en een lange riem. Jij moet op de stoel plaats nemen en je benen hoog op tillen, hij doet de riem achter je rug en onder je handen om je benen en trekt deze zo aan dat je knieën net naast je borsten zitten. Dan laat hij je even zo zitten en pakt ondertussen een tweede tepelketting met knijpertjes.

De ene kant plaatst hij op je kietelaar en trekt er een paar keer zachtjes aan om te kijken dat hij ook goed vast zit. Het andere einde doet hij over het ander kettinkje heen en zet hem dan met een klein beekje spanning op het tweede vast, zo dat er een Y tussen je borsten en je kietelaar ontstaat. Hij controleert of alles goed vast zit door aan kruising een paar keer zachtjes te trekken. Zo laat hij je weer even zitten terwijl hij zich achter je rug rustig uit kleed. Hij rookt zwijgend een sigaret. Dan pakt hij het zweepje weer en komt naast je staan draait je hoofd naar hem toe en zegt. “Zo slet, nu ga jij mij eens lekker pijpen en als je, je tanden gebruikt dan zwaait er wat”. Om deze woorden kracht bij te zetten geeft hij een tik op een bil, waardoor jij je mond opent en hij zijn eikel in je mond steekt, je een tik op je andere bil geeft en zegt. “Zuigen slet”.

Terwijl jij hem pijpt speelt hij met de zweep over je lichaam, streelt de binnenkant van je dijen, buik en borsten en hij tikt tegen de tepelkettingen zodat je die tikjes op drie punten tegelijk voelt. Na enige tijd haalt hij zijn lul uit je mond, gaat voor je zitten en steekt hem heel zachtjes in je kutje. Hij haalt zijn lul een paar keer zeer langzaam heen en weer dan stopt hij even met alleen zijn eikel in je kutje. Dan stoot in een beweging hard in je kut zodat je borsten een sprongetje maken. Wat natuurlijk nog een ander effect heeft. Vervolgens weer een aantal keer heel langzaam en dan weer een harde en hier blijft hij mee doorgaan zonder zich ook maar iets van jou aan te trekken. Tot hij zijn lol aan jou heeft gehad. Dan vult hij je kutje met een dildo en zegt tegen jou dat er nu nog een ding volgt.

Hij pakt je op uit de stoel zonder iets los te maken en zet je voor je man en wel zo dat je alleen met je tong bij zijn eikel kan komen. Dan zegt hij dat je hem een orgasme moet bezorgen. Ondertussen kleed hij zich weer aan en als het je gelukt om je mannetje een orgasme te bezorgen maakt hij zijn handen los en verdwijnt.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *