In de etalage

()

Met beide handen zet ik me af tegen de rand van de vensterbank om overeind te blijven en niet bij elke stoot met mijn neus tegen het glas te worden gedrukt. Mijn troebele blik fixeert zich op een barst in de witte verf van het raamkozijn. Mijn ogen sluiten is onmogelijk vanwege de duizeligheid die dan onvermijdelijk toeslaat en mijn dronken kop laat draaien als een carrousel. Op het ritme dat mijn seksgenoot aangeeft, wippen mijn borsten wulps heen en weer tussen mijn armen. Zijn enorme handen op mijn heupen houden me op mijn plaats, want het is hoogst onwaarschijnlijk dat mijn gespreide benen zelfstandig in staat zijn me staande te houden. Alleen zolang hij me op zijn oersterke lul geprikt houdt is het onmogelijk door mijn knieën te zakken.

Onder normale omstandigheden zou ik godvergeten geil moeten zijn maar het tegendeel is waar. De perfect opgewonden staat waarin ik me zojuist nog bevond, neemt zienderogen af en maakt plaats voor misselijkheid. Onbetwiste oorzaak is de hoeveelheid sterke drank die onder invloed van zijn ongenadige rammen in mijn binnenste aan het klotsen is gebracht. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de inhoud van mijn maag zich een weg naar buiten zal zoeken. En als ik niet snel de gelegenheid krijg om mijn snuit boven de wc-pot te hangen, zal het de vensterbank onder mijn handen zijn die de volle laag krijgt.

Ik gebied Paddy op te schieten want ik hou het niet lang meer. Hij reageert echter weinig meelevend en gaat intussen onverstoorbaar verder met het terroriseren van mijn kut. Irish bastard!

Ik moest zo nodig een jaar in het buitenland studeren en dat zal ik weten ook. Zonder de stad eerst te bezoeken kies ik voor het Ierse hoofdstad Dublin. Maar sinds ik hier mijn intrek heb genomen heeft mijn voormalige liefde voor het groene eiland plaatsgemaakt voor een toenemend verlangen naar warmere en vooral drogere oorden. Alleen op spaarzame neerslagarme dagen ver buiten de stad vind ik af en toe nog iets terug van de romantiek die me tijdens eerdere zomervakanties altijd heeft getrokken in dit – overigens prachtige – land.

Maar het is geen zomer meer. De kleurrijke dorpjes, grillige kusten en het mystieke heuvellandschap blijken net zo spreekwoordelijk als de grauwheid en kilte van dit ongezellige stadsdeel en de vochtigheidsgraad van het winterseizoen. Tijdens de onophoudelijke regenbuien bieden alleen de talrijke traditionele pubs in deze troosteloze straten genoeg vertier en alcohol om een depressie op afstand te houden.

Aangezien een deprimerende bui, mede vanwege mijn tegenvallende studieresultaten, eigenlijk voortdurend op de loer ligt ben ik een frequent bezoeker geworden van een aantal van deze pubs. In feite hang ik er vaker rond dan in mijn eigen duur betaalde appartementje.

In één van die kroegen kom ik vandaag Paddy tegen. Hij is groot, sterk en heeft behalve een volle rode haardos en dito ringbaardje, een paar handen als kolenschoppen. Niet zo vreemd voor een scheepsbouwer. Daarnaast heeft hij iets dat alle vrouwen aantrekt: een vlotte babbel en genoeg charme om een heel vrouwenlegioen plat te krijgen. Hij is minstens tien jaar ouder dan ik en heeft minstens evenzoveel jaren meer ervaring die hij handig weet uit te buiten. Hij wil dolgraag ‘nader’ kennismaken zegt hij. Ja ja…

Eerst stribbel ik nog een beetje tegen. Ik heb nog maar zes weken geleden mijn droomprins in Nederland achtergelaten met de plechtige belofte hem hoe dan ook eeuwig trouw te blijven. Maar na nog een paar drankjes ben ik het met Paddy eens dat het toch wel erg onverantwoord is voor een negentienjarige deerne om na middernacht in haar eentje door de kille motregen over straat te moeten. Om nog maar te zwijgen van het koude, lege en donkere woninkje dat daar op me wacht. Ongezellig toch?

De deur is nog maar nauwelijks achter ons in het slot gevallen als hij me stevig in zijn armen neemt. De penetrante geur van alcohol, nicotine en zweet doet me even walgen, maar als zijn grote handen teder langs mijn ronde billen wrijven geef ik me over en sta hem toe me te zoenen. Zachte natte lippen beroeren mijn mond. Ik voel zijn tong langs mijn tanden glijden. Paddy’s baard prikt onaangenaam in mijn gezicht en hals, maar zelfs dat ongemak accepteer ik moeiteloos naarmate hij me verder op geilt.

Eén hand heeft de weg onder mijn oksel naar mijn bescheiden bolletjes gevonden. Door mijn kleding heen knijpt hij voorzichtig in de harde puntjes, wetend welk onherroepelijk effect dit op mijn sekshormonen heeft. De vingers van zijn andere hand schuiven vanaf mijn knie steeds een stukje verder naar de binnenkant en bovenkant van mijn dijen. Daar komen ze uiteindelijk tot de ontdekking dat mijn ivoorkleurige nylonkousen omhoog worden gehouden door een sexy jarretelgordeltje.

“You naughty Dutchie”, kreunt hij in zijn typische Ierse accent. “Will you show me? No Irish woman wears such a thing. At least not the ones I know”.

Hij overdrijft schromelijk weet ik, maar mijn benevelde brein wil hem graag geloven. Bovendien is mijn laatste restje gezond verstand uitgeschakeld door de Ierse alcohol en de hunkerende gevoelens tussen mijn benen. Het is daar inmiddels net zo kletsnat als Dublin zelf. Na ruim zes weken te hebben drooggestaan wordt het hoog tijd dat ik weer eens een flinke smeerbeurt krijg. Paddy is misschien niet de meest voor de hand liggende kandidaat om dit klusje te klaren, maar hij bevindt zich toevallig wel op de juiste tijd op de juiste plaats. Lucky him.

And of course I wanna show him. I’ll show him every horny part of my body.

Het volgende moment beloof ik hem een spannende striptease en sta ik in het midden van de kamer met de halogeenlamp op de hoogste stand op me gericht als een schijnwerper. Niets windt me meer op dan de geile blikken van een man terwijl ik me tergend langzaam uitkleed op de maat van passende muziek. Hoe vaak ik al wiegend uit de kleren ben gegaan op Alice Coopers ‘Poison’ is intussen niet meer te tellen.

Ik verwijder de speld die mijn lange kastanjebruine haren bij elkaar houdt en schud ze wild over mijn schouders. Aarzelend begin ik de knoopjes van mijn witte vestje los te knopen. Daaronder bevindt zich niet meer dan een wit behaatje van doorschijnende stof waar mijn dieproze tepeltjes bijna doorheen priemen.

Paddy fluit tussen zijn tanden als mijn vestje langs mijn armen op de grond glijdt, even later gevolgd door mijn spijkerrokje. Mijn witte broekje, beha en jarretelgordel behoren tot hetzelfde setje. De geraffineerde combinatie met de kousen en mijn hooggehakte schoentjes hebben al eerder hun verleidende diensten bewezen. Ik weet donders goed dat ik in die outfit onweerstaanbaar ben voor een geile hengst als Paddy.

“No no, stay there”, gebied ik als Paddy aanstalten maakt om zijn plek op de bank te verlaten.

Ik heb zijn goedbedoelde hulp niet nodig. Pas als ik naakt genoeg ben mag hij me van dichtbij komen bewonderen.

Poor guy, hij heeft het er maar moeilijk mee. Pareltjes zweet verschijnen op zijn gezicht en de spanning in zijn broek dwingt hem een meer comfortabele houding aan te nemen. Met een verbeten ruk trekt hij zijn shirt over zijn hoofd. Zijn gespierde, schaars behaarde torso boven de strakke jeansbroek ziet er verleidelijk uit. Ik moet me nota bene zelf beheersen om in mijn rol van uitdagende vamp te blijven.

Ik besluit de spanning nog een extra dimensie te geven door mijn rug naar hem toe te keren. Plagend laat ik het sluitinkje van mijn behaatje openspringen. De schouderbandjes zakken af en de stevige ronde inhoud van mijn B cupjes wordt ontbloot. Paddy laat grommend zijn ongenoegen merken over het feit dat ik dit moois aan zijn blikveld heb onttrokken. Weer moet ik hem tot de orde roepen.

“Not yet, sweety. We play this game by my rules or we don’t play at all”.

Hoewel ik van die laatste woorden zelf niet overtuigd ben, trek ik aan de touwtjes. Niet hij. Vloekend en zuchtend trekt hij zich weer terug. Mooi zo.

Heupwiegend op zet ik mijn striptease act voort. Duidelijk zichtbaar voor mijn toeschouwer streel ik mijn armen, mijn heupen, mijn benen, mijn billen. Sensueel tasten mijn vingers omhoog langs de binnenkant van mijn dijen. Ik geniet ervan. Aangekomen in de vouwen van mijn verhitte lijf maak ik een snelle beweging langs mijn natte kruisje. Ik buk even voorover en gun Paddy een korte blik op mijn harde tepels die gedurende enkele seconden tussen mijn gespreide benen voor hem zichtbaar zijn. Opnieuw levert hij commentaar maar hij blijft nu wel braaf op de bank zitten. Good boy!

Met mijn hielen weer tegen elkaar en mijn lange benen gestrekt haak ik mijn duimen achter de rand van mijn slipje en stroop het dingetje tergend langzaam langs mijn kousen en schoenen naar beneden. Omdat Paddy zo verkikkerd is op mijn jarretels en kousen blijven die aan.

Een nieuwsgierige blik over mijn schouder leert me dat mijn publiek zich inmiddels heeft ontdaan van alle overtollige kledingstukken. De kloppende pik die vanuit zijn lendenen omhoog rijst is reusachtig vergeleken met de exemplaren die ik tot nu toe in levende lijve heb mogen aanschouwen. Maar ja, hoeveel seksuele relaties heb ik in mijn jonge leventje gehad? Ze zijn op één hand te tellen. Nog wel…

Tijd voor de finale. Ik verberg mijn tietjes met mijn linker onderarm en sla mijn rechterhand voor mijn venusheuvel voordat ik me weer frontaal naar Paddy toe draai.

“Well, what are you waiting for?” Vraag ik, quasi onnozel. “Come and get your reward”.

In de haast de luttele meters afstand tussen ons beiden te overbruggen, struikelt Paddy pardoes over de broek die nog rond zijn enkels hangt. Op handen en knieën kruipt hij vervolgens naar me toe en slaat aanbiddend zijn gespierde armen om mijn smalle taille. Zijn handen dwalen vervolgens langs mijn naakte huid en komen uiteindelijk op mijn ronde billen tot rust. Ik beloon hem door mijn arm voor mijn borsten weg te halen. Gretig hapt hij ernaar. Zijn geoefende tong likt, zijn lippen zuigen en brengen me steeds verder in vervoering. Oef…! Er gaat toch niets boven een ervaren minnaar.

Ongeduldig trekt Paddy nu ook mijn andere hand van zijn plaats en hij aanschouwt mijn laatste verborgen geheimpje.

“Oh my goodness”, lispelt hij watertandend bij de aanblik van mijn volkomen onthaarde pruimpje. “A completely bald pussy. I’ve never seen one before. Not in real life anyway”.

Kijk eens aan. Een primeur voor deze man van de wereld, zoals hij zichzelf even geleden nog betitelde. Hij heeft verder geen aanmoediging meer nodig. Heel even aait hij de zachte lipjes van mijn lekkende kut om vervolgens zijn middelvinger diep naar binnen te stoten. Ik sidder van opperste genot als nog twee vingers dezelfde weg volgen en ook zijn tong tot de aanval overgaat. Kundig likt hij het overtollige vocht van mijn lipjes en gaat dan doelgericht op zoek naar mijn klitje. Is het mijn sap of zijn kwijl dat langs zijn ringbaardje naar beneden druipt? Mijn knieën knikken en ik dreig spontaan in katzwijm te vallen als zijn andere hand tussen mijn billen glijdt en een vingertopje mijn sterretje masseert. Een kootje wordt brutaal naar binnen gewerkt. O gruwel, wat is dat goddelijk!

Het is zelfs allemaal iets teveel van het goede. Teveel verwennerij in korte tijd. Een huiveringwekkend orgasme overvalt me als een bliksemschicht bij heldere hemel. Schokkend en sidderend op mijn benen zak ik bijna door mijn benen. Maar goed dat Paddy me nog tijdig opvangt en me steun laat zoeken tegen de vensterbank.

“Hold on”, zegt hij.

Dat hoeft hij geen tweede keer te zeggen. Als een braaf meisje volg ik zijn advies op. Ik heb ook geen andere keus. Het is duidelijk dat ik de controle nu kwijt ben. Mijn Ierse vriend is aan zet.

Terwijl mijn handpalmen zich vastklampen, posteert hij zich achter me. Hij wringt mijn benen weinig zachtzinnig verder uit elkaar. Daarbij sneuvelen mijn kousen. Shit! Alweer tien euro aan flarden. Nog voor het tot mijn dronken kop doordringt wat er staat te gebeuren is zijn joekel al in mijn natte gleuf aan het werk. Wow! Als een vis op het droge hap ik naar adem. Ik kan me niet herinneren dat ik me al eerder zó genomen voelde.

Terwijl Paddy’s eikel mijn baarmoeder teistert komt de ontnuchtering plots uit onverwachte hoek. Een frisse windvlaag strijkt langs mijn verhitte, maar ongetwijfeld lijkbleke gelaat. De sensatie van koele vochtige lucht verdrijft op miraculeuze wijze mijn kotsneigingen. Mijn aandacht richt zich nu op een heel andere gedachte. De aanwezigheid van buitenlucht kan namelijk enkel betekenen dat er nog een raampje open staat. En een openstaand raam duidt onverbiddelijk op het niet gesloten zijn van de aanwezige rolgordijnen… O ramp! Ik word geneukt in een soort overbelichte etalage waar iedereen die zich in het blikveld ervan bevindt, onverbloemd kan zien welk schouwspel hier wordt opgevoerd!

“Stop!” schreeuw ik hysterisch als ik besef in welke heikele situatie ik me bevind. “Stop fucking me, bastard!”

“Just a few seconds, dear”.

“No, you son of a bitch. NOW!”

Ik probeer me lost te wrikken maar ik zit vastgeschroefd op Paddy’s nog steeds onvermoeibaar neukende pik.

“Fuck off!” scheld ik buiten zinnen van razernij.

“In a minute”.

Mijn ergste nachtmerrie wordt waarheid als ik met angst en beven een blik naar buiten werp. In een woning aan de overkant van de straat, eveneens in de contouren van een verlicht raam, staat een overbuurman met een brede grijns op zijn bolle gezicht. Onder zijn blote bierbuik draagt hij niet meer dan een ruimvallende boxershort waarin zijn rechterhand snokkende bewegingen maakt.

Als Paddy’s zaad enkele ogenblikken later wordt gelanceerd, laat hij zijn greep langzaam vieren. Hij lacht triomfantelijk als ook de buurman op dat moment de klodders tegen zijn vensterraam spuit.

En ik? Ik kan me voorlopig nergens meer vertonen zonder schaamrood op mijn wangen. Shame on me…

© Fanny

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *