Istanboel

()

Ik werk voor een bedrijf dat kleding uit het buitenland haalt. Vooral dames kleding. Dit keer moest ik naar Turkije om kleding te bekijken en te beoordelen of het wel goede kleding is. Istanboel heeft hele mooie stoffen en daar worden mooie kleding van gemaakt. Vaak goedkoper dan in België. Ik werk nu 3 jaar voor het bedrijf en sinds een jaar mag ik naar het buitenland. Mijn vriend met wie ik een paar maanden nu samen woon weet dat ik dit doe en heeft er geen problemen mee. Ik zou een week weg blijven en had er zin in. Ik had een leuk hotel, simpel maar gezellig. De eerste twee dagen, veel bekijken en kijken waar het gemaakt werd.

Ik heb echt heel blond haar van me zelf, ben niet groot en heb een slank figuur. Zo gezegend ben in je in dit soort landen een kijk object. Ik ben daar wel aangewend en kijk er niet meer van op. De derde dag kreeg ik te horen van mijn baas dat ik er nog een week zou blijven. Goed, nog week. Terug gebeld naar mijn vriend en… “tja… het is je baan.” De vierde dag werd ik opgehaald door een leuke Turkse jongen. Mustafa noemde hij. Hij werkte voor een bedrijf waar wij stof wilde kopen. Ik kreeg een rondleiding en kreeg een goed kijk op het bedrijf. Tijdens de lunch vroeg hij of ik vanavond wat wilde eten met hem. Aangezien ik toch alleen was vond ik dat wel leuk.

Die avond maakte ik me op en trok een leuk rokje met laarzen en een blouse aan en was klaar. Mustafa was op tijd en nam me mee naar een mooi restaurant. Het eten was goed en mijn gastheer was gezellig. Ik dronk wat lokale drankjes die hij voor mij bestelde en werd langzaam teut. Toch wel aangeschoten ging we na het eten wat rond kuieren om te winkelen. Ik paste wat kleding en kocht wat rokjes en tanga ‘s. We kwamen langs zijn woning en hij vroeg of ik nog een kopje thee wilde. Ik had wel dorst en stemde toe. Binnen was het gezellig ingericht en ik plofte op de bank. Ik kreeg thee met een klein glaasje erbij, Raki noemt het en is erg lekker. Hij dronk het glaasje in één keer leeg en ik deed dit ook. Hij zag mijn navel piercing en vroeg of ik er meer had. Ik knikte ja en zei in elke tepel zit er één, in mijn tong één en nog één.

Hij keek me aan en vroeg waar dan. Ik wees tussen mijn benen en hij lachte en zei “dat wil ik wel eens zien.” Ik lachte en zei “dacht het niet.”

“Je tepels dan,” vroeg hij. Ik heb het nog nooit bij Turkse vrouwen gezien, zij doen dat niet. Met een lichte twijfel maakte ik snel één borst bloot en liet mijn tepel zien. Hij keek er naar en zei, “wauw wat een mooi gezicht.” Hij schonk weer een glaasje Raki in en ik dronk deze leeg en nam en slok thee. Ik was nu goed aangeschoten. En…tja… drank en ik, zorgen samen voor een geile mix in mijn lichaam en ik dacht “shit ik moet stoppen anders word ik bloedgeil.” Hij bleef vragen stellen over mijn piercing en dat hij dit nog nooit gezien had. “Mag ik nog eens kijken? Fleemde hij.

Nu zonder twijfel opende ik weer mijn blouse alleen dit keer trok ik mijn bh omlaag en zat daar met twee blote borsten naast hem. Hij bekeek dit van dichtbij en ik had zelf niet door wat ik had gedaan. Ik was licht in mijn hoofd en voelde iets op mijn tepels. Mustafa was met een vinger over mijn tepel aan het wrijven. Dit maakte me geil maar ook even wakker en ik zei, ”wat doe je nu?” Hij pakte beide tepels en trok er aan en zei, “ik wilde zien of het pijn deed.” Mijn tepels vlogen stijf vooruit en ik voelde een geile gloed. Mustafa pakte mijn borsten vast en duwde zijn mond op mijn mond. Ik wilde hem weg duwen maar dit lukte niet en zijn handen op mijn borsten zorgde voor een hele geile impuls. Ik zoende nu terug en Mustafa greep onder mijn rokje, trok mijn tanga op zij en wreef hard over mijn nat geworden kut.

De ring daar zorgt voor nog meer geile impulsen en ik gaf me over. Mijn kleding vloog uit, ik likte Mustafa, vingerde mijn kutje en trok aan mijn tepels. Normaal doe ik dit soort dingen nooit maar nu was ik mega geil en gaf me over. Mustafa was wild maar lekker en al snel kwam daar zijn stijve pik. Shit die was groot en dik en lekker kaal. Ik pijpte deze geile Turks lul, werd wild gevingerd en kwam een paar keer klaar. Hij schoof zijn Turkse paal in mijn klets natte kut en naaide me stevig en hard. Ik hijgde en kwam weer klaar door deze dikke pik. Hij spoot zijn zaad in mijn kut en gaf me een zoen. Ik lag versuft en doorgeneukt op de bank.

Twee dagen voelde ik me schuldig en gebruikt. Het was zaterdag en Mustafa stond voor mijn deur en zei, “ik kom je halen voor een leuke avond.”

Ondanks dat ik baalde dat ik was vreemd gegaan had ik wel genoten van deze grote lul. Ik trok een spijkerbroek aan en een shirt en maakte me op. Ik ging mee maar zou nu wel op letten wat ik dronk. We waren in een paar leuke tenten en daar kreeg ik van een vriend te horen van Mustafa dat hij al 38 was en dat hij had gehoord hoe lekker ik neukte. Ik wist me geen houding te geven en dronk weer een paar borrels om tot mezelf te komen. Hij had gewoon rond geroepen hoe geil ik was. We waren nu in een tent waar hij aanzien had en we hadden een afgesloten plek waar alleen hij, Ali, Samir en ik zaten. Je kon alles binnen zien via een spiegel waar wij wel door heen konden kijken maar van de andere kant niet.

Ik dronk weer wat en de heren spraken over mijn piercings en mijn kale kut. Wat ik niet wist was dat hij alles had gefilmd en dat de heren deze gezien hadden. Ik kon de band krijgen als ik me nu voor hen zou uit kleden. Met twijfel begon ik. Ook omdat ik wel zin had in die harde lul van Mustafa. De drank hielp me weer eens over het dooie punt te komen. Al dansend trok ik mijn kleding uit en stond alleen nog maar in mijn tanga. Mustafa en de rest was al naakt en trokken hun stijve lul af. Ik zag daar drie grote lullen en werd geiler met de minuut. Ik draaide me om, bukte voorover, trok mijn tanga uit, trok mijn billen uit elkaar en liet zo mijn klets natte kale kut zien.

Iedereen speelde even met mijn ringetje daar en dat maakte me nog geiler. Ik werd op de bank getrokken en mijn benen wijd. Ik voelde vingers in mijn kutje glijden en in mijn kontje en mijn tepels werden gelikt en gesabbeld. Ik was nu echt mega geil, had in elke hand een stijve lul en zoog er één. Ze waren wel wild maar het voelde onwijs lekker aan. Het duurde niet lang of ik kwam al. Ik kreeg de hals van de champagne fles in mijn kut geduwd en werd zo geneukt. Heerlijk was het. Ik kwam weer en als snel werd die fles geruild voor een stijve dikke pik. Deze gleed simpel in en uit mijn kut en ik werd lekker diep en wild genomen.

Ik zoog twee lullen en voelde die lul diep in mijn glijden. Er werd gewisseld en de volgende gleed nog dieper en ik kwam weer klaar. In verschillende standen werd ik geneukt door hun en kwam vaak klaar. Mijn kontje was aan de beurt en kreeg een dikke lul er in. Ik was nu zo dronken van mijn eigen geiligheid dat hij gemakkelijk erin gleed. Ik werd echt suf geneukt en om de beurt neukte ze mijn kont om hun lul vervolgens door mij schoon te laten likken. Om daarna weer mijn kut te neuken. De eerste spoot zijn zaad over mijn borsten en gezicht. De tweede over mijn kut en buik en de derde in mijn kont. Helemaal stuk geneukt lag ik daar en nam een slok champagne.

Terug op mijn hotel kamer pakte ik mijn draagbare dvd speller en deed het schijfje er in. En inderdaad, ik zag hoe ik me liet nemen door Mustafa. Dit was best geil om te zien. Ik belde de volgende dag mijn vriend en vertelde wat er was gebeurt. Gelukkig hebben wij een open relatie en hij was niet boos en wilde graag die dvd zien. We deden geen zaken met Mustafa omdat hij te duur was. Ik zag hem ook gelijk niet meer. De rest van de week liep rustig tot mijn laatste avond ik in het hotel in contact kwam met twee Amerikanen. John en Robbin, twee grote negers. De drank zorgde er weer voor dat ik korte tijd later in hun hotel kamer lag met mijn benen wijd en een zwarte tong op mijn kut. Dankzij Mustafa wilde ik nog wel eens een groepsseks en dit keer was het met twee neger met twee grote neger lullen die mijn kleine kontje en kutje dubbelde neukte.

Mijn vriend heeft de dvd gezien en sinds kort hebben we een groepsseks thuis gehad samen met nog een stel en twee jongens. Heerlijk gewoon. Binnenkort ga ik na Afrika wie weet wat ik daar tegen kom.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *