Jeugdzonde

()

Ik was net achttien geworden en voelde mij al wekenlang niet op mijn gemak. Ik had last van een raar gevoel in mijn onderbuik en ik was steeds nat tussen mijn benen. Ik snapte er niets van, af en toe knikte ik een beetje door mijn knieën die dan slap werden. Mijn vriendinnen vonden dat er eng uit zag. Ook spookte er iets in mijn mooie blondgelokte hoofdje, een aandrang zo enorm, ik snapte het niet.

Op een avond had ik wat lekkere wodka lime op. Een steeds sterker opkomende gevoel liet mijn opstaan. Ik liep naar buiten in mijn kort rokje en minuscule topje. Ik liep een eind de straat in want ik woonde buitenaf en moest wel een 100m lopen, om bij mijn buurjongen Jan terecht te komen. Ik wist niet wat ik er moest. Het was omstreeks half tien in de avond. Jan was met zijn brommer aan de gang in de schuur. Een heftig gevoel liet mijn naar binnen gaan en Jan verrassen. “Hallo Jan.”

“Hee, wat kom je hier nog doen?” Hij aanbad mij. Ik was zo mooi en hij werd geil van mij, had hij mij eens bekend. Maar ik was nog te jong. Wat hij in zijn hoofd had kon niet. “Ik weet het niet.” Moest ik zijn vraag beantwoorden. “Ik heb een raar gevoel in me.” Ik speelde met de rand van mijn rokje en trok dat wat op. Zelf had ik dat niet eens in de gaten en Jan kreeg uitzicht op mijn onschuldige witte slipje waar een paar blonde haartjes onderuit kwamen. Ik heb mooie dijen en zag iets in zijn broek groeien.

Jan moest zijn brommer herstellen anders moest hij met de fiets naar school morgen. Zou mij een zorg zijn. Ik had al behoorlijk leuke tietjes voor mijn leeftijd en die puilde al een beetje uit het kleine te strakke topje. Moeder natuur liet mij toe om op een heel natuurlijke manier deze wapens ruimschoots aan te wenden. Maar, ook dat had niet echt het gehoopte effect. Waarop hoopte ik eigenlijk?

Ik draaide een beetje rond en bukte mij, zodat hij mijn kontje strak in het slipje zag. Er liep een vochtig straaltje langs mijn dij en dat deerde mij niets. Ik kon het zelfs ruiken; dus hij ook. Wat bezielde mij toch? Ik ging vlak voor hem staan, stak mijn duim in de mond als een tiener slet uit een seks boekje dat mijn broer weg stopte. “Ik heb zo een raar gevoel,” kweelde ik met een hoog stemmetje. “Ik wil jouw pik zien Jan!” Het was eruit voor ik er erg in had. Ik kreeg het warm en bloosde. “Wat wil je?”

“Ik wil heel graag je pik zien, toe nou. Zeg ja Jan. Ja?

“Ben je daar niet te jong voor?”

“Nee, neen! Toe nou Jan, ik zal niets zeggen, tegen niemand.” Ik trok mijn slipje op de knieën en het rokje op. Dat trok hem over de meet. Hi,hi, die gaat morgen met de fiets naar school. Jan zag mijn kutje zo fijn tussen mijn stevige dijen en het glinsterde tussen mijn strakke kut lipjes. Ik ben slank met blonde haartjes op mijn speelgrotje en ik had lang donkerblond haar tot op mijn kontje. Jan scheurde bijna uit zijn broek. “Jan? Toe nou, ik wil je pik zien, toe dan!” Hij sloot de schuur en ontdeed zich van zijn spijkerbroek. Ik zag een behoorlijke bobbel in de slip van Jan.

Het geil liep nu echt langs mijn dijen, ik had nog nooit een pik gezien, ja op een plaatje in een seks boekje. Nu zou ik een echte zien. Jan wist niet hoe gauw hij zijn slip uit moest doen en zijn keiharde staaf priemde omhoog. “Wouw, wat een grote Jan!” Waar ik de durf vandaan haalde? Alsof het de gewoonste zaak was voelde en bepotelde ik zijn pik en ballen. Wat overkwam mij nu! Ik pompte op en neer en binnen de kortste tijd priemde er twintig centimeter omhoog. Ik straalde toen ik besefte dat ik dat teweeg had gebracht. “Jan wat heb je een grote! En plots ik resoluut!

“Jan, je moet mij ontmaagden, ik wil ervan af.”

“Wat! Nog maagd ook! Weet je het zeker?”

“ Ja! Ja, Jan. Maak me open, toe nou Jan. Ik weet niet wat ik heb Jan?”

“ Jij bent flink geil, meer niet.”

“O!  Noemt dat zo? Dan weet ik dat alvast ook weer hé.” Kweelde ik vleiend. Jan trok het vetertje achter uit mijn topje dat op de grond viel en klauwde in mijn tietjes. “Wat een geile tieten heb je.” Hij trok mij tegen zich aan en legde zijn handen op mijn kontje. “Jezus! Wat een stevige kont!” En hij taste tussen mijn dijen. “Wat ben jij een stevig stoot vlees geworden. Jij kunt inderdaad best wat hebben. Jij bent geschapen om seks te hebben.” Hij drukte een vinger in mijn spleetje wat een kreetje ontlokte. “Jezus! Wat strak. Weet je het wel zeker,” probeerde hij nog een keer, “je bent zo nauw.”

“Ja! Ja, Jan. Help me ervan af,” smeekte ik. Ik ging op de vloer liggen en trok Jan mee. Hij nam plaats tussen mijn dijen, hield zijn knots voor mijn spleetje, drukte met zijn eikel de lipjes aan de kant en drukte zijn staf naar binnen. Hij zat er drie centimeter in en ik jammerde even. Maar moedigde hem onmiddellijk terug aan. “Doorgaan Jan! Kom nu niet stoppen. Ik wil je, kom op vent!” Jan haalde hem iets terug en stootte toen keihard naar binnen. De tranen sprongen me in de ogen, dat deed toch wel verrekt pijn. Ik snikte wat en kirde tegelijk. Na een paar ferme stoten hield het snikken al op. Ik hijgde, en kronkelde, zuchtte en kreunde. Ik voelde een beetje pijn, een erg gevuld gevoel, het schuiven van zijn geaderde stam, genot, pijn, meer genot en nog meer.

Naargelang het tempo en de kracht van zijn pompen toe nam verhoogde het genot. Ik voelde mij trillen, beven en nog meer genot. Ik kraamde een geile taal uit die een snol van dertig niet zou misstaan. O! Ja! Jan. Ram hem erin. Ah, ja! Oh, mm… Hu ik, hu, ho! Oh Ja, ja, ja! Door gaan Jan! Nog, ga door! Ik voelde in mij iets ontploffen en harde stralen sperma ketsten diep in mijn kutje. Ik bleef hevig trillen, en mijn kut bleef melken aan Jan zijn pik die sperma bleef pompen terwijl ik hem van kop tot teen in mij wou verzwelgen. Hijgende kwamen we een beetje bij en ik werd gevuld met een ongelooflijk voldaan en warm gevoel. Ik wou dadelijk… Zacht trok hij zijn verslappend instrument uit mij. Een beetje bloed, een golf geil en sperma stroomde mee. Ik was op en top vrouw. En wat voor een. Het geilste ding op aarde. “Wat kan ik nog meer doen Jan?” Stamelde ik. Daar wist hij wel een afdoend antwoord op.

Maar, dat vertel ik zelfs aan jou niet liefje.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *